Poliisi valehtelee myös Ruotsissa suojellakseen maahanmuuttajia

Ruotsin poliisi on myöntänyt julkisesti sensuroivansa rikosuutisia suojellakseen maahanmuuttajia ja monikulttuurisuuden ideologiaa. Suomessa poliisi myönsi saman jo syksyllä.

Aiheesta uutisoivat suomeksi ensimmäisenä vaihtoehtomedian edustajat, esimerkiksi maahanmuuttovastainen blogisti Paavo Tajukangas. Ruotsissa jopa valtamedia joutui tarttumaan uutiseen, minkä vuoksi myös Helsingin Sanomat päätti kirjoittaa aiheesta tänään lyhyesti.

Kohu liittyy Tukholmassa viime kesänä järjestettyyn We are Sthlm –nuorisofestivaaliin, jossa nuoret ja hieman varttuneemmatkin maahanmuuttajamiehet metsästivät valkoisia tyttöjä.

Kuva We are Sthlm -festivaaleilta, jossa ruotsalaisnuorille markkinoidaan rodunsekoitusta.
Kuva We are Sthlm -festivaaleilta, jossa ruotsalaisnuorille markkinoidaan rodunsekoitusta.

Mustat maahantunkeutujat ahdistelivat nyt julki tulleiden tietojen mukaan satoja lapsia seksuaalisesti. Ahdistelun määrä Ruotsin nuorisotapahtumissa on kasvanut vuosi vuodelta – samalla, kun maan afrikkalais- ja arabipopulaatio on lisääntynyt.

Ruotsin poliisi kuitenkin valehteli röyhkeästi ruotsalaistyttöjen kohtalosta; kesän ajan virkavalta vakuutteli, että festivaaleilla ei ollut esiintynyt käytännössä lainkaan häiriöitä. Ruotsi oli juhlistanut monikulttuurisuuden ilosanomaa rauhallisesti rodulliseen taustaan katsomatta – kaikilla oli ollut kivaa. Totuus oli päinvastainen.

Festivaalien järjestäjä Roger Ticolaun mukaan maahanmuuttajat ovat tuoneet aivan uudenlaisen ahdistelukulttuurin Ruotsiin. Tunkeutujat saalistavat valkoisia tyttöjä suunnitelmallisesti, piirittävät nämä (jotta kukaan ei pääse väliin) ja ”joukkohäpäisevät” nämä kylmäverisesti.

Mikä järkyttävintä, ahdistelijat eivät edes Helsingin Sanomien mukaan ole joutuneet edesvastuuseen rikoksistaan. Ruotsin esivalta on siis epävirallisesti antanut ulkomaalaisille raiskausluvan – ahdistelusta ei rangaista!

Juutalaisen Bonnierin suvun omistama ja juutalaisen Peter Wolodarskin johtama Dagens Nyheter sai tiedon ahdistelusta jo elokuussa. Lehti oli aluksi kiinnostunut aiheesta ja tahtoi kirjoittaa siitä. Kun selvisi, että ahdistelijat olivatkin tunkeutujia, painoivat Bonnierit ja Wolodarski sensuurinappia. Skandaali onnistuttiin pitämään piilossa puoli vuotta.

Juutalainen Wolodarski on itse asiassa avoimesti todennut uskovansa puolueelliseen ”agendoja rakentavaan” journalismiin, millä hän oikeuttaa yksipuolisen propagandansa joukkomaahanmuuton puolesta.

Miksi Wolodarski valehtelee ruotsalaisille tärkeistä poliittisista kysymyksistä? Miksi hänen annetaan jatkaa valehtelua?
Miksi Wolodarski valehtelee ruotsalaisille tärkeistä poliittisista kysymyksistä? Miksi hänen annetaan jatkaa valehtelua?

Skandaalia oli paljastamassa maahanmuuttokriittinen Nyheter Idag –lehti, joka haastatteli tapausta tutkineita poliiseja, toimittajia sekä aiemmin poliisissa työskennellyttä psykologia.

Kun kesän järkyttävät tapahtumat tulivat julki, syyttivät sekä poliisi että Dagens Nyheter maahanmuuton vastustajia omasta valehtelustaan! Esimerkiksi poliisi totesi, ettei se halua kertoa rehellisesti maahanmuuttajien rikoksista, koska maahanmuuton vastustajat saavat lisää kannatusta, jos sensuuri poistetaan! Totuus on monikulttuurisen utopian pahin vihollinen!

Suomea ja Ruotsia vaivaa sama aatteellinen syöpä

Uutisoimme viikonloppuna, että Suomessa keskusrikospoliisin ylikomisario Thomas Elfgren on myös tehnyt kaikkensa vähätelläkseen maahanmuuttajien järjestäytynyttä seksuaalirikollisuutta. Tämä on erityisen hälyttävää siksi, että Elfgren johtaa Krp:n tutkintaa, joka koskee Suomen ”turvapaikanhakijoiden” uudenvuodenaaton rikoksia.

Pohjoismaiselta valtamedialta on riittänyt loputtomasti ymmärrystä rikollisille tunkeutujille. Sen sijaan kokonaan ilman rikkeitä vuodesta 2014 asti toiminut kansallismielinen katupartiointi on raivostuttanut lehdistön.

Koska katupartiot eivät ole syyllistyneet rikoksiin, huonoon käytökseen tai ylilyönteihin, on valtamedian täytynyt keksiä ne päästään. Lauantaina juutalaisen Erkon suvun omistama Ilta-Sanomat julkaisi Jyrki Lehtolan artikkelin ”Rodinin soturit”, jossa katupartioita vastaan esitettiin perättömiä syytöksiä ”satiirin” varjolla:

”Täähän aiheutti meiän liikkeelle hetkellisen riisin, mutta sitten meikä hokas, että tää Rodin, täähän kuvas germaanisia mies vartaloita eli mun – ei Aten – kaltasia kuumia arjalaisia, just niinku siinä sen kuuluisassa teoksessa Kelaaja, jossa arjalainen kelaa hyvissä nousuissa, ottaakse mukaan katu partioon pesä pallo mailan, puukon vai aseen.

Sori. Täytyy käydä varastamassa kaljaa ja pillereitä. Jatkan kun pääsen putkasta.

Media tietty levittää meistä väärää tietoa. Paitsi se, että ollaan rikollisia. Todellakin ollaan. Taitavia ja sexikkäitä superrikollisia. Niinku Gary Grant, mut kalju, pakkasessa ja yrjöt pusakassa. […]

Suomalaisten pahoin pitely on suomalaisten tehtävä. Ei sitä saa ulkoistaa niinku klemmari tehtaan duunia, joka multa vietiin Babyloniaan tai jonnekin.”

Omaperäistä ja rohkeaa. Jos juutalainen Sanoma-konserni uskaltaisi käyttää lehdistönvapautta, puhua avoimesti maahanmuuttoon liittyvistä rikoksista ja rikkoa räävittömästi tabuja, olisivat Lehtolan hupailussa seikkailleet ”Eerikäisen” ja ”Aten” sijaan ”Fahad” ja ”Ahmed”.

Esimerkiksi Fahad Firasin naurettavat somepäivitykset olisivat tarjonneet loputtomasti lähdemateriaalia narsistisista ”superrikollisista” sanailevalle liberaalipellelle.

Fahad Firas.
Fahad Firas.

Kuinka äideillä tehdään propagandaa

Valtamedia vihaa suomalaisia. Suomalaiset ovat median mukaan syyllisiä silloinkin, kun maahantunkeutujat rikkovat lakia. Kuin tätä alleviivatakseen juutalaisen Sanoma-konsernin lippulaiva Helsingin Sanomat käytti hyväkseen joensuulaisten äitien hätää. HS kirjoitti Joensuun katupartioista artikkelin otsikolla ”Katupartiot hämmentävät Joensuussa: ’Tyttären äitinä olen välillä huolissani – ’En usko, että tästä puhutaan kesällä’”.

Otsikko väittää häikäilemättä, että ”tyttären äiti” on huolissaan katupartioista. Haastattelusta kuitenkin selviää, että isänmaallisten kadunturvaajien sijaan pelkoa aiheuttavat raiskaajat:

”Mutta toisaalta, tämä on kaksipiippuinen juttu, Joensuussa tavataan sanoa. Puhutaan raiskaustapauksista.

’Teini-ikäisen tyttären äitinä olen välillä huolissani’, Nevalainen sanoo. Koko pöytäseurue on sitä mieltä, että olisi hyvä, jos joku puuttuisi tilanteeseen, jos ongelmia tulee.

Äitien mielestä on hyvä, että on joku (edes katupartio?), joka puuttuisi raiskauksiin, joita poliisi ei kykene torjumaan. Miten Helsingin Sanomat ja toimittaja Kalle Koponen kehtasivat otsikoida artikkelin vihjailemaan täysin päinvastaista? Eikö äitien huolen hyväksikäyttäminen ollenkaan hävetä?

hyysarivalehtelee

hyysarivalehtelee2
Milloin suomalainen lehdistö puhdistetaan Erkkojen valheista?

Kun raiskauspaniikki iskee, pelaa Breivik-kortti!

Tökeröintä propagandaa Sanoman sivuille on viime päivinä oksentanut kommunistilehti Kansan Uutisten entinen päätoimittaja Yrjö Rautio. Raution mukaan useissa kaupungeissa partioiva Soldiers of Odin edustaa Norjan sionistisen massamurhaaja Anders Behring Breivikin aatetta. Breivik oli vapaamuurari, juutalaisen Ayn Randin oppeja kannattanut uusliberaali ja suuri Israelin ystävä – kansallissosialistien vastakohta (1, 2).

Rautio puhui tietoisesti palturia, koska Helsingin Sanomien aktiivilukijoita ei lähdekritiikki kiinnosta.

Jostain syystä Raution kaltaiset vanhat kommunistipierut ovat vielä huomattavasti huonompia valehtelijoita kuin punavihreiden liberaalitoimittajien nuorempi polvi.

Raution tavoin SDP:n Erkki Tuomioja käytti Breivikiä kömpelösti keppihevosenaan viime kesänä Olli Immosen ”Facebook-kohun” aikana. Tuomiojan mukaan Immonen oli kirjoittanut monikulttuurisuutta vastustaneen Facebook-päivityksensä Utøyan joukkosurman vuosipäivänä. Tämän väitettiin ”todistavan”, että maahanmuuttovastaiset ihmiset janoavat poliittisia joukkomurhia.

Pian puna-agitaattoreiden valheita jouduttiin hieman oikomaan julkisuudessa, sillä Immosen päivitystä ei oltukaan julkaistu Utøyan vuosipäivänä. Tästä huolimatta Kaleva ja muut valtamediat jatkoivat vuosipäivähuhun levittämistä. Suomalaisen valtamedian motto onkin: ”Ei anneta tylsän totuuden pilata mehukasta valhetta!”

FB_IMG_1441736804845

Monet katupartioinnin vastustajat ovat muuten julkisuudessa väittäneet, etteivät kansallismieliset ole vilpittömiä, koska he eivät tee muuta hyväntekeväisyyttä suomalaisten eteen.

Katupartiointia järjestäneellä Vastarintaliikkeellä on kuitenkin juuri nyt meneillään vaatteidenjakokampanja vähävaraisten suomalaisperheiden hyväksi (1, 2). Joulukuussa järjestö jakoi ruoka-apua Helsingissä. Valtamedia ei toki tästä kerro. Bonnierin ja Erkon luomassa harhaisessa rinnakkaistodellisuudessa hyväntekeväisyysmonopoli on Punaisella Ristillä – demokratian todellisella vihollisella.

 

Arvi Pihkala

13 kommenttia

 1. Wolodarski, Aschberg, Bonnier. Muutamia nimiä.

  Ovat sitten ihania, ihan silmäkulmasta kyyneltä pukkaa.

  Ovat niin ihania, että toivoo kaikille pitkää ikää.

  Olen monesti miettinyt, että kenelle vähiten toivoisi onnettomuutta? Kuka on siinä mielessä ihanin?

  Hmmm… Aschberg on ollut ah niin miehekäs esiintyessään pesäpallomaila kädessä l(j)ahtaamassa toisinajattelijoita. On siinä miesten mies. Ei, ei kai hänelle voi toivoa onnettomuutta, olisi varovainen, ettei esim. liukastu pahasti talvella. Hänellä on onneksi varallisuutta, hänen isänsä tunnettiin ”kommunistien pankkiirina” ja joku on yhdistänyt hänen nimeensä myös ikonien salakuljetuksen. Mutta se on kaikki panettelua. Voi voi, pitkää ikää vaan sinne Aschbergille.

  Wolodarski sitten. Heti naamasta näkee, että nyt on kyseessä aidosti sisimmässään hyvästä ihmisestä. Komea nuori mies, ja hieno asunto Tukholman arvokkaimmalla alueella. Voi että, on se vaan niin ihana mies, että totisesti toivoo, ettei vain jäisi ratikan alle tai kompastuisi rappusissa. Jumala olkoon hänen kanssaan!

  Ja lopuksi Bonnier. Nyt ihan pakahtuu, niin on vilpitön ihmisten ystävä kyseessä. Suorastaan sydän sykkii näille entisille lumppukauppiaille, jotka ovat saaneet haltuunsa suurimman osan Ruotsin mediasta ja nyt he maksavat hyvän onnensa takaisin kiitolliselle Ruotsin kansalle ajamalla maahanmuuttajien asiaa. Jumala heitä onnettomuudelta suojelkoon, ettei vaan mitään tapahtuisi.

  Onneksi heillä kaikilla on toinenkin koti ja rakas Isänmaa, Israel, joka on luvannut huolehtia kaikista juutalaisista. Israelhan on iki-ihana juutalaisten maa.

  Näin kerran hirveätä painajaista Israelista: Taivas oli täynnä kilometrin korkeita sieniä, ja kaikki ihmiset olivat muuttuneet varjoiksi. Oli ihan hiljaista ja tuuli vain puhalsi varjojen yli.

  Mutta sitten heräsin, ja HS:ssä oli natsiuutinen. Huh-huh. Onpa asiat hyvin.

  Plusääni(28)Miinusääni(1)
 2. Kummahan olisi ellei Ruotsissakin valtaapitävä maanpetturihallitus olisi käskyttänyt myös poliisia valehtelemaan edistääkseen kantaruotsalaisten hävittämistä rajoittamattomalla maahantunkeutuja-invaasiolla. Tilannehan on sama meillä kuten useimmissa muissakin Euroopan maissa.

  Plusääni(26)Miinusääni(0)
 3. Kulttuurimarxilaiset ja muut punavihervasemmistolaiset ottavat mielellään, silloin kun joutuvat ahtaalle, hihastaan kortin nimeltä Andres Behring Breivik. Mikäli pelaisimme korttia heidän ehdoillaan, ei heillä olisi juurikaan jakoja näissä kisoissa. Otetaanpa esimerkiksi vain yksi ainoa nokitus seuraavasti (tämänkaltaisia tekijöitä oli tuohon aikaan paljonkin, myös rautaesiripun maissa, mutta pääsääntöisesti he olivat lähes kaikki juutalaisia):

  Kuvassa Vasily Blokhin
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/52/Vassily_Blokhin.jpg
  Vasily Blokhin (1895-1955)
  https://en.wikipedia.org/wiki/Vasily_Blokhin

  Vasily Blokhin oli Stalinin pyöveli, joka toimeenpani ns. `mustan työn` (Stalinin lanseeraama ilmaus). Blokhin teloitti (murhasi) verisen uransa aikana yli 50 000 ihmistä. Lukuun sisältyy esimerkiksi Katynin verilöylyssä hänen henkilökohtaisesti Valther pistoolillaan ampumansa puolalaiset (yli 7000 korkeampaa virkailijaa) niskalaukauksella. Katynin urakkaan hänellä meni aikaa alle kuukauden (siis omat kiintyiönsä) eli noin 275-300 niskalaukausta yössä.

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
 4. Rohkea ja totuuden mukainen artikkeli Arvi Pihkalalta ja Magneettimedialta. Näistä asioista vääristelevä valhemedia vaikenee, mutta totuus ei pala tulessakaan – kiitos!

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
  1. Unkarilainen huippu-taloustieteilijä Zsolt Bayer sanoo, että muslimi-invaasion päämäärä on Euroopan valkoihoisten sekä kaiken humaanin ja sivistyneen hävittäminen. Seurauksena on vuosikymmenissä mitattava sisällissota, joka on niiden tahojen tarkoitus, jotka olivat 1. ja 2. maailmansodankin takana. Lähi-idän valtiot [siis osa niistä] destabiloitiin tarkoituksellisesti, jotta siten synnytettyjen suurten pakolaislaumojen sekä hyvin organisoidun propagandakampanjan ja maanpetturien avulla saatiin Euroopan valtiot suostumaan kansalliseen itsemurhaan. Bayerin mukaan ainoa ratkaisu on se, minkä Itä-Euroopan maat ovat tehneet: RAJOJEN SULKEMINEN ja kasvottoman globaalin vallan törkykasan poistaminen. [Tarkoittaneeko Bayer ilmaisulla ”clean the global trash pile” vallan riistämistä globaalia ”eliittiä” nuoleskelevilta maanpetturi-vallanpitäjiltä?]
   Videossa on englanninkielinen tekstitys.

   ”HUNGARIAN top economist says the “goal of the Muslim invasion into the EU is annihilation of the European white man and all that is humane & civil””, http://www.barenakedislam.com/2016/01/10/hungarian-top-economist-says-the-goal-of-the-muslim-invasion-into-the-eu-is-annihilation-of-the-european-white-man-and-all-that-is-humane-civil/

   Plusääni(18)Miinusääni(0)
 5. Zsolt Bayer on oikeassa, sionisti Juutalaiset vihaavat erityisesti Euroopan valkoisia ja niiden yhteiskuntia joita on pidetty vahvimpina koko mailmassa tietyssä mielessä.Siksi niiden tuhoaminen on tärkeää, ja mikäs sen helpompi zio-taktict kuin tuoda muslimien kansainvaellus Eurooppaan.

  Suomen ns kristilliset ryhmät, puolueet ja seurakunnat ym ovat täysin aivokuolluita sielullisesti tai vähintään paholaisen riivaamia demoneja koska sitkeästi pysyvät hiljaa tästä mitä nyt JUURI NYT tapahtuu, olisi kai manaajalle töitä, sillä nämä Päivi Räsäset, Sari essayat ym ovat selvästikin paholaisen asialla.

  Samaan aikaan lukuisissa seurakunnissa: YLISTÄKÄÄMME ISRAELIN VALITTUA KANSAA ,HALLELUJAA. On siis sama kuin Titanic upposi ja orkesteri jatkaa soittamista kunnes vajoavat kaikki mereen, tälläkin tuo orkesterit jatkavat soittamista kuin mitään kummallista ei olisi tapahtunut.

  Mutta sanompa vain, veri tulee vuotamaan tästä invaasiosta, ihmiset tulevat muistamaan ne nimet jotka tekivät tämän Suomalaisille, kun isien ja äitien omat lapset raiskataan ja tapetaan niin aivolohkossa raksuuttaa eityisesti muutama top poliitikon nimi päällimmäisenä.

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
 6. Suvakkieliitin SuvakkiSuomi 2016.

  Linnoissa juhlitaan. Kuoharin korkit poksahtelevat. Toimittajat, erilaiset valtuutetut, VOK-miljonäärit ja SPR-väki taputtelee toinen toisiaan selkään: Mikä vuosi tuo 2015 ! Tuhansia virkoja, miljardeittain rahaa ja se ihana julkisuus! Me olemme niin hyviä, me välitämme, me olemme aitoja ihmisen ystäviä.

  Tuolla menee YLE:n tähtitoimittaja, tuolla on tasa-arvovaltuutettu, tuolla SPR:n toiminnanjohtaja. Jokaisella palkkaa n. 10.000 euroa/kk ja mukava sisätyö. Kaikki hymyilevät maireasti, me olemme huipulla, meitä ei pysäytä kukaan.

  Joukossa sisäsiisti somali, sananvapauspalkinnon saanut ”Syö paskaa – ja kuole”-mies. Hän on rikastuttanut maatamme, maamme ei olisi mitään ilman hänen klaaniaan.

  Voi kuinka kaikilla on hyvä, ja nyt ohi marssiikin erään puolueen johtaja annlindersson: ”Meidän väkivalta on parempaa!” Mikä asenne, mikä matava mimmi! Ja nyt näkyy turvo itse, sanansäilän heiluttaja pohjoisesta, kansanmies, joka pani jauhot suuhun kansan natseille.

  Linnoissa tanssitaan, ikkunoista näkyy kynttilöiden viehko liekki, lasit kilisevät. SuvakkiSuomea!

  Muualla Suomessa kuuluu lasten ja naisten itku. Lapsia kiusataan, naisia raiskataan, kaduilla on anarkia. Poliisit vainoavat toisinajattelijoita, natsit kärsiköön ilman apua. Iltaisin ihmiset pysyvät kotona, sillä arabiafrikkalaisten joukkiot ovat vallanneet kadut, toki silloin tällöin taksissa ajaa ohi Brysseliin menijöitä. Sieltä stubidot hakevat ohjeensa ja saavat kirjekuorensa: Virkoja, rahaa, mainetta!

  Tehtaiden valot sammuvat, työpaikat siirtyvät Kiinaan. Meille jää passaustöitä, siivoojan hommia muslimien palvelijoiksi. Velat painavat päälle, pitää maksaa.

  Eläkeläiset jonottavat ruokaa, on tingittävä, on eletty velaksi, holtittomasti, ei voi näin jatkaa. Koululuokkia suurennetaan, kouluissa puhutaan muutenkin enemmän arabiaa kuin suomea. Toki suvakkieliitin lapsille on omat koulut, hiljaisilla seuduilla. Sieltä kuuluu juutalaisen lyseon ikkunasta laulua, siististi kammatut pojat ja tytöt saavat parasta mahdollista opetusta ja heidän äitinsä onkin rasisminvastaisen liikkeen johtaja: Rajat auki!

  Nuoret miehet ovat ilman työtä. Ei ole työtä. Pitää olla väriä, jos haluaa että välitetään. Mutta niin se on, mikään uhraus ei ole liikaa.

  Mutta joukossa on miehiä ja naisia, joiden silmiin on tullut terästä, kylmä kiilto. Heidän taskussaan nyrkki puristuu tiukkaan. Heidän vaatteisiinsa on ilmestynyt logo paremmasta, he eivät enää pelkää leimautumista, he aikovat taistella.

  Näitä pilkataan linnoissa, heille nauretaan: Katsokaa noita reppanoita! Minkälaisia luusereita! Söisivät sontaa, nauraa yksikin husu. Juhlan jälkeen suvakkiportot kiiruhtavat taksiinsa merkkivaatteissaan, köyhiä vältellen.

  Mutta kadulla on jo silmät. Heidät nähdään uusin silmin. Uusin, kovin silmin. Nähdään, ei unohdeta.

  Plusääni(34)Miinusääni(1)
  1. Yhteenvetosi on todella hyvä, laita ihmeessä kiertoon. Se toi esiin juuri sen ytimen, missä ihmiskuntana olemme ja mikä edelleenkin syvenee: räikeä ERIARVOISUUS. Suomea ja koko eurooppaa ajetaan korruptoituneen sionisti eliitin voimalla kehitysmaaksi!

   Plusääni(12)Miinusääni(0)
 7. TÄSSÄ VASTAUS LEHDISTÖLLE::::Katsokaa ja levittäkää tieto suomessa ja ruotsissa….tämä on suomen tulevaisuus…
  HUONOLTA NÄYTTÄÄ JOS HOMMA EI LOPU:::::MINÄ OLEN VALMIS PRESIDENTIKSI JA SILLOIN LOPPUU RÄTTIPÄIDEN HYYSÄILY; SUOMI SUOMALAISILLE JA TAOUS KUNTOON:::RIKOLLISET JURISTIT JA TUOMARIT; SEKÄ POLIITIKOT HETI SYYTTEESEEN JA PALJON MUUTA:::::

  https://youtu.be/r9GQF5MJSMI

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat