Kouliiko valtamedia häiriintyneitä huippupoliitikkoja?

Toimittaja Ville Blåfieldin mukaan Suomen parhaat kyvyt eivät enää halua valtakunnanpoliittisiin tehtäviin. Merkittävin syy tälle on julkisuus ja valtamedian toiminta.

Blåfield on haastatellut uuteen kirjaansa varten lukuisia politiikan kanssa työskenteleviä suomalaisia. Blåfieldin mukaan lahjakkaimmat suomalaiset eivät halua mukaan valtapolitiikkaan. Palkkakysymystä merkittävämpi syy alan karsastamiselle on Blåfieldin mukaan tiedotusvälineiden tapa uutisoida poliitikoista – ja poliitikkojen yksityisestä elämästä.

Suomi hukkaa parhaat kykynsä, sillä valtamedia on karnevalisoinut päätöksenteon. Lehdistöä kiinnostaa suurten kysymysten sijaan yksityiselämän kohut ja skandaalit. Raaka ja asiaton uutisointi karsii usein lahjakkuudet ja nostaa valtakunnanpolitiikkaan kylmiä ihmisiä.

Miksi ilmiö on ongelmallinen? Ensinnäkin se heikentää päättäjien keskimääräistä laatua. Ne, joilla olisi parhaat edellytykset johtaa talousongelmien kanssa painiva Suomi kohti hyvinvointia, eivät halua auttaa kansaansa valtamedian toiminnan vuoksi. Pätevimmät jättäytyvät kunnallistasolle tai muihin pienempää julkisuutta edellyttäviin tehtäviin. Tilalle kipuavat turhat julkkikset sekä poliittiset broilerit, joille päättäjän asema on tapa paistatella parrasvaloissa tai edetä omassa kapeassa puoluehierarkiassa.

psycopath1

Vielä vaarallisempi sivuvaikutus on se, millaisia persoonia valtamedia koulii valtakunnanpolitiikan huipulle. Roskajulkisuuden kiirastulesta selviävät parhaiten kyyniset ja tunnekuolleet egoistit. Kanadalainen vankilapsykologi, tohtori Robert Hare on todennut, että psykopaatilla on huomattavan paljon ominaisuuksia, joita nykyaikaiselta poliitikolta edellytetään: hän tavoittelee valtaa säälimättömästi ja on valmis valehtelemaan röyhkeästi saavuttaakseen asemansa. Hän ei tunne syyllisyyttä. Mikäli Blåfieldin kirjan perusajatus pitää paikkansa, voi median toiminta tulevaisuudessa edesauttaa sitä, että yhä suurempi osa valtakunnanpolitiikkaan nousevista nimistä olla vakavasti luonnehäiriöisiä.

Tämä ei tietenkään ole ainut tapa, jolla valtamedia ohjailee poliittisen vallan keskittymistä sekä julkista keskustelua. Kuten alkuviikosta uutisoitiin, Pohjoismaissa sanomalehdet tekevät määrätietoista työtä vahvasti kansallismielisen politiikan rajoittamiseksi. Toimittajat tekevät yhteistyötä juutalaisen Robert Aschbergin kaltaisten ihmisten rahoittamien rikollisjärjestöjen kanssa ajaakseen poliittista etuaan.

2015-02-08-maahanmuuton-kritisointi-vaarantaa-terveytesi

Researchgruppenin kaltaiset poliittiset äärijärjestöt toimivat valtavalla budjetilla ja tekevät säännöllisesti tietomurtoja esimerkiksi isänmaallisia puolueita, yksityishenkilöitä ja kansallismielisiä järjestöjä vastaan tukahduttaakseen vihaamansa poliittiset virtaukset. Researchgruppen ja suuri sanomalehti Expressen ajoivat esimerkiksi Ruotsidemokraatteihin kuuluvan Mattias Philipsonin tammikuussa tekemään itsemurhan julkaisemalla tästä rikollisesti hankittuja tietoja. Itsemurha vain lisäsi vettä Expressenin myllyyn, sillä tänään lehti julkaisi uuden yksityisyydensuojaa loukkaavan artikkelin Ruotsissa asuvista naisista, jotka vastustavat maahanmuuttoa.

Raaistuva poliittinen peli on kuitenkin saanut jotkut toimittajat havahtumaan. Eilen Expressenin toimittaja Ann-Charlotte Marteus myönsi, että hän on kollegoidensa kanssa ollut rakentamassa mediailmapiiriä, joka on pyrkinyt tuhoamaan jokaisen kansalaisen, joka on julkisesti arvostellut avoimien ovien maahanmuuttopolitiikkaa. Kuten tänään voitiin kuitenkin todeta, ei Marteusin kirjoitus ole vaikuttanut millään tavoin Expressenin käytäntöihin.

Surullinen esimerkki valtamedian luomasta mielipideterrorista paljastui viime vuonna. 2014 selvisi, että Englannissa Birminghamin kaupunginvaltuusto piilotteli yli 20 vuotta maahanmuuttajien pedofiilirinkiä. Poliitikot pelkäsivät, että media voisi leimata heidät rasisteiksi, mikäli he olisivat passittaneet viranomaiset lopettamaan englantilaislasten järjestelmällisen raiskaamisen. Sen sijaan, että poliitikot olisivat pelastaneet alueensa lapset, päättivät he pelkurimaisesti vältellä ”rasistileiman” saamista mediassa.

Kun Blåfieldin kirjaa vertaa viime päivien uutisiin, vaikuttaa suomalaisen median ja politiikan tulevaisuus synkältä. Millaisia ovat tulevaisuuden päättäjät, kun lehdistölle kelpaavat vain isänmaattomat ja luonnehäiriöiset?

 

Lue myös: Vasemmistoaatteen valta suomalaismediassa

9 kommenttia

 1. Hitler sanoi tuon jo aikoinaan;

  3.Luku. Yleisiä poliittisia mietteitä Wienin ajaltani;
  Nykyisen demokraattisen parlamentarismin tarkoituksena ei olekaan muodostaa viisaiden miesten kokousta, vaan sen tarkoituksena on pikemminkin haalia koolle joukko henkisesti epäitsenäisiä nollia, joita on sitä helpompi johtaa tiettyjen suuntaviivojen mukaan, kuta suurempi kunkin yksityisen omakohtainen ahdasjärkisyys on.Ainoastaan sillä tavoin voidaan harjoittaa puoluepolitiikkaa nykyisessä huonossa merkityksessä. Ainoastaan tällä tavoin on myöskin mahdollista, että se, jonka kädessä ”nyörit” todellisuudessa ovat, voi aina pysytellä varovasti taka;alalla voimatta koskaan joutua vedetyksi mieskohtaisesti tilille.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Asiaan on varsin yksinkertainen ratkaisu. Ainoa millään tavalla tärkeä uutinen on Raamattu, sanoma Jeesuksesta Kristuksesta ja hänen meille syntisille ihmisille hankkimasta syntien anteeksiantamuksesta Jumalan edessä. Kun jokainen lukee sitä, ja vain sitä, aamusta iltaan joka päivä, muut uutiset menettävät kaiken merkityksensä eikä niitä enää levitellä missään (niillä ei ole lukijoita). Valtamediaksi tulee Raamattu ja meidän opettajaksemme itse Jumala. Kaikki saavat juuri sen tiedon, joka on meille välttämätön.

  Psalmi 1 Vanhassa testamentissa (Vanha testamentti on osa Raamattua) kutsuu nykyisen valtamediamme seuraajia ”akanoiksi, joita tuuli ajaa”, ja sellaisiksi, jotka eivät kestä tuomiolla ja jotka hukkuvat. Nykyisellä mediallamme ei ole ihmisille minkäänlaista merkitystä.

  Psalmi 1 kuuluu näin:

  Autuas se mies, joka ei vaella jumalattomain neuvossa eikä astu syntisten teitä eikä istu, kussa pilkkaajat istuvat, vaan rakastaa Herran lakia ja tutkistelee hänen lakiansa päivät ja yöt! Hän on niinkuin istutettu puu vesiojain tykönä, joka antaa hedelmänsä ajallaan ja jonka lehti ei lakastu; ja kaikki, mitä hän tekee, menestyy. Niin eivät jumalattomat! Vaan he ovat kuin akanat, joita tuuli ajaa. Sentähden eivät jumalattomat kestä tuomiolla eivätkä syntiset vanhurskasten seurakunnassa. Sillä Herra tuntee vanhurskasten tien, mutta jumalattomain tie hukkuu.

  Nykyinen valtamedia on olemassa vain sitä varten, että syntinen yhteiskunta saa sen kautta korvasyyhyynsä eksyttäviä ja ainoan tärkeän uutisen sivuuttavia uutisia ja maailman, perkeleen valtakunnan, sumua ja humua. Vain siksi valtamedia on olemassa – tyydyttämässä ihmiskunnan vimmaa kääntyä pois Jumalasta ja pysyä perkeleessä…..

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Jo tämän 1. käskyn luettuaan pitäisi omantunnon alkaa soimata, tosin moni tulkitsee sen ”masennukseksi”.
   http://www.evl.fi/tunnustuskirjat/ik/1kasky.html

   ja sen jälkeen tieto siitä, ettei omin voimin voi pelastautua ( eli luonnollisen ihmisen kyvyt).

   http://www.evl.fi/tunnustuskirjat/yo/2.html

   Kristinuskon alkuperä ei ole ihmissydämessä, se ei ole lihan viisautta ja järjen ajattelua tai filosofista pohdiskelua, usko Kristuksen sijaisovitukseen ei synny myöskään hengellisestä tai Kristillisestä ”kokemuksesta”, vaan se on tässä ajassa tullut tunnetuksi ainoastaan Jumalan ilmoituksen kautta hänen sanassaan. Toisin sanoen Kristinuskolla ei ole lähteenään ja ohjeenaan ihmissanaa, vaan Jumalan oma sana = usko Kristuksen sijaisovitukseen.

   Tämä armon tie erottaa Kristinuskon kaikista muista uskonnoista ja sitä esittävistä lahkoista.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Hienoa, Jepulisjepsis, nostit esiin todella loistavan tekstin! Kehotan kaikki lukemaan tuon Jepulisjepsiksen jälkimmäisen linkin! Mistään valtamediasta, minkään huippupoliitikon suusta, ette sellaista löydä, ette koskaan, ette ikinä! Se teksti on kallisarvoinen, kallisarvoisista kallisarvoisin!

    Lukekaa!

    Jesss!

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Hienoja kommentteja Lauriolta ja Jepulisjepsikseltä – kiitos niistä. Totisesti – Jumalan sana on isoin uhka kaikille kansallisille epäjumalille, joita nyt kumarramme. Room. 8:31: ”… Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan?”

  On kaksi vaihtoehtoa, joko irrottaudumme Jumalasta ja sidomme itsemme Saatanan valtaan (tämä on nykytila) tai irrottaudumme Saatanan vallasta ja sidomme itsemme takaisin Jumalaan Kristuksen pelastuksen kautta. Uskonto ovat ns. man-made instituutioita, jotka sitovat ihmiset nimenomaan pois Jumalan sanasta ja laista. Kirkot ovat jo pitkään olleet Talmudistien ikeessä, ja aito oikea kristinuko on näin ollen täysin vesitetty. Julistetaan Jumalan sanaa ja pyhitetään sunnuntai ”Jumalan palvelukselle”, ja samaan aikaan kaikkina muina päivinä palvellaan kiihkeästi Saatanaa. Mitä hyvää tällaisestä voi seurata?

  Talmudistinen koronkiskonta (talousjärjestelmämme) on kaiken pahan alku ja juuri ja siitä täytyy puhua – se täytyy tuhota, koska muuten se tuhoaa meidät. Monet hartaat ”kristityt” toki uskovat tekevänsä oikein ja noudattavat parhaansa mukaan käskyjä. Heiltä puuttuu se tietoisuus, mikä meiltä on paatuneiden juutalaisten toimesta viety pois. Se tietoisuus pelastaa. Jumala lähetti Kristuksen ensinnäkin kertomaan laista ja toiseksi täyttääkseen sen. Rakkaus rahaan, eli sen maksimaalinen tavoitteleminen on ikään kuin ainoa kunniallinen tavoite tässä nykymaailmassa. Kaikki hengellisyys katoaa ihmisistä pois. Sielut tuhoutuu. Oma tahto johdattaa Saatanan käsiin, koska se poissulkee Jumalan tahdon, eli kaiken hyvän ja autuuden.

  Nyt lainaamme omat rahamme viholliselta korkoa vastaan ja yritämme saman aikaisesti rakentaa parempaa maailmaa. Siis luovutamme kaiken täysin vapaaehtoisesti yksiin käsiin (epäoikeudenmuinen ja luonnoton rikastuttaminen), josta seuraa loputon suo, korkoa korolle efekti – jolloin sahaamme jokaisella hetkellä aina omaa oksaamme, ja tällöin luovutamme myös vapautemme pois ja teemme itsestämme sairiaalloisesti riippuvaisia orjia.

  Mitä on talmudistinen ylivalta? Ent. Sefardirabbi osoitti sen varsin selvästi tässä JPostin artikkelissa: http://www.jta.org/2010/10/18/news-opinion/israel-middle-east/sephardi-leader-yosef-non-jews-exist-to-serve-jews

  Ainoa olemassa olomme tarkoitus on siis palvella juutalaista yötä päivää, jotta tämä voisi istua ja syödä. Näin siis edesmenneen arvostetun rabbin kertomana (tämä uutinen ei toki löytänyt tietänsä ns. kansainväliseen valtamediaan). Harvoin siis kuullaan näiden kasaarijälkeläisten suusta totuuksia, mutta silloin tällöin he itse sen suoraan kertovat.

  Irtaantuminen Jumalasta, Pyhästä Hengestä, on siis suuri ongelma ja johtaa kokoajan lisääntyvään kaaokseen. Juutalaisethan ovat jo pitkään järjestelmällisesti hiljalleen tuhonneet kristillisiä arvoja tuoden törkyä tilalle ja johdattaneet ihmiset tälle tielle. Hollywood ja muut aivopesu-instituutiot ovat juutalaisessa omistuksessa, joka johtaa tätä kulttuurien mädättämisagendaa, tuoden esille kaikkea saastaa ihmisten demoralisoimiseksi ja samaan aikaan demonisoiden kristillisyyttä ja hyviä arvoja, tehden näiden arvojen edustajista yhteiskunnallista pohjasakkaa muiden silmissä.

  Eksytys on pohjaton ja sitä on kaikkialla. Pysykää vain vahvoina ja te kyllä tiedätte mikä on hyvää ja otollista Jumalalle. Pysykää totuudessa! Älkää menkö valheisiin, älkääkä itse sortuko valehtelijoiksi, jotta voisitte saavuttaa henkikökohtaista ”menestystä” ja mammonaa, koska ennemmin tai myöhemmin sen kaiken löytää edestään, minkä taakseen jättää. Jos joku tarjoaa suuria vastineeksi pahoista teoista, niin tässä kohtaa mitataan se sydämen tila. Täytyy uskaltaa ajatella myös tekojensa seuraamuksia, eikä vain omaa napaa tässä ja nyt. Mutta tätä mentaliteettiahan meihin istutetaan ja tämän vuoksi täytyy olla sydämeltään viisas ja kieltäytyä kaikesta siitä, minkä näkee pahaksi ja ei otolliseksi Jumalalle.

  M.A. Hoffmanilta todella hieno esitys koskien kristillisyyttä, juutalaista koronkiskontaa ja Jumalan sanaa (ottakaa opiksi!): https://www.youtube.com/watch?v=jT0grvk16NI

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Ongelma ei niinkään ole se pieni korko, vaan se, että ostetaan eli vaihdetaan tuottamatta itse mitään eli antamatta mitään vaihdossa.

   Jos suutari voisi luoda rahaa tyhjästä, hänen ei tarvitsisi tehdä yhtä ainoaa kenkää saadakseen ostettua leipää. Yhteisö olisi siis sekä kenkien että leivän verran köyhempi ja kylläisen mutta hyödyttömän suutarin verran ”rikkaampi”. Pankkien tapauksessa kysymyksessä on varallisuudensiirto kaikilta muilta pankkiireille.

   Kaiken maallisen vallan rahanlainaaja saa sillä, että uutta rahaa talouteen tulee vain häneltä lainaamalla, koska pankki poistaa velan lyhennyksenä saadun rahan pois talouden kierrosta. Pankki ”tuhoaa” rahan kun velka maksetaan takaisin.

   Tällä tavalla, jo nyt lähes kaikki arvokas on lainojen panttina, samoin tehdyn työn tulokset ja jopa tulevaisuudessa tehdyn työn tulokset ovat lainojen vakuutena.

   Rahanlainaaja ikäänkuin lassoaa taloudesta kaiken hyödyn itselleen, antamalla hetkeksi kiertoon omistamaansa rahaa, jonka vakuutena on kohta kaikki maallinen omaisuus mitä omistamme. Tämä antaa jo sinällään suunnattoman maallisen vallan näille rahan väärentäjille, korkojen nousemisen uhan lisäksi.

   Lisäksi rahanlainaaja käyttää tätä rahanluontioikeuttaan myös hintakeinotteluun, esim. pörssissä (nykyinen elvytys) ja vääristää täten rahan ostovoimaa miten haluaa ja milloin haluaa.

   Siksi rahanluontioikeus pitäisi ottaa näiltä rosvoilta pois. Ne käyttävät sitä aseena kansakuntia vastaan.

   Hitlerin Saksa otti tämän aseen pois rikollisten käsistä, ja pisti sen pyörimään OMAN kansansa hyväksi.

   https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2014/05/25/kansallissosialistinen-saksa-oli-kauhistus-kansainvaliselle-pankkikartellille/

   https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2015/02/05/irti-kansainvalisen-rahanvaarentajan-otteesta/

   Poliitikkojen tärkein tehtävä on ilmeisesti olla hiljaa tietyistä asioista, ja totella rahanväärentäjää.

   No. Tavallaanhan se on kansan ”edustamista”. Se on kansan johdattamista kohti tuhoa, kansan itsepintaisen tahdon mukaisesti.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. LMS:n kommenttiin pieni huomautus ilmauksen ”Talmudistinen koronkiskonta (talousjärjestelmämme) on kaiken pahan alku ja juuri” johdosta. Ilmaus juontunee Raamatun jakeesta 1. Tim. 6:10: ”Sillä rahan himo on kaiken pahan juuri”. Tämä suomenkielinen käännös saattaa johtaa jotkut harhaan, sillä kaiken pahan juurihan on perkele. Jakeessa kreikan sana pas (tekstissä monikon genetiivimuodossa pantoon) on käännetty ”kaikki”, mutta sillä on myös merkitys ”kaikenlainen”, ”kaikkinainen”, ja tämä jälkimmäinen merkitys sopii asiayhteyteen paremmin. Lisäksi kreikan sana kakoon, joka on Raamatussamme käännetty ”pahan”, on monikkomuoto ja tarkoittaa ”pahoja tekoja”, ”vääryyksiä”, ”pahuuksia.” Täsmällinen käännös olisi ”Sillä ahneus (tai rahanhimo) on kaikenlaisten pahojen tekojen juuri.”

   Muuten kiitos LMS:lle hienosta kommentista.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. http://grizzom.blogspot.fi/2015/02/world-view-conversations-with-rodney_13.html

  Mielenkiintoista tietoa Kreikan uudesta pääministeristä. Hän vaikuttaa vahvasti juutalaiselta. Niin vasemmstolaisten Papandreuiden, jotka olivat juutalaisia, ja everstien Kreikka toimi juutalaisjohdon alaisuudessa. Pääministeri Tsirpaksen isä oli upporikas teollisuusmagnaatti, joka oli everstien Kreikan infran päärakennuttaja. Perhe on ollut myös Papandreuiden konsulttina ja siis poika Tsirpas, jolla on opintoja USA.ssa ja muissa länsimaissa takanaan. Austarlia ja USA olivat perheelle tärkeämpiä kuin Kreikka.

  Upporikas poika liittyi siis vasemmistolaiseen Syrizaan, joka vaikuttaa niin Putinin kuin Lännen masinoimalta valeoppositiolta. Hän valehteli ottaneensa kasteen ja salailee äitinsä syntyperää ja taustaansa. Ennen pääministeriyttä mies osallistui tärkeisiin huippukokouksiin Espanjassa, USA:ssa ym. Kaksi kuukautta ennen pääministeriyttään Tsirpas kutsuttiin Sveitsiin BIS-pankin johdon toimesta ja Jakob Rothschild keskusteli hänen kanssaan ja mitä ilmeisimmin tällöin hänestä tuli jo Kreikan seuraava pääministeri. Jotain sis on luvattu. KAikki luvatut kunnianhimoiset komukkaohjelmat heitettiinkin roskikseen heti, kun pääministeriys oli saavutettu.

  Tsirpaksen suku on yhä tärkeä talousvaikuttaja Kreikassa. Tsirpas nimitti heti kv. pankkeja edustavan elimen Kreikkaan vastoin lakia.

  Alusta lähtien Tsirpas on ollut median suuri suosikki ja hän on saanut positiivista jukisuutta. Vastoin totuutta media pitää häntä karismaattisena ja kyvykkäänä. Länsi on hyvin suosiollinen ja sovinnollinen.
  Toinen hallituspuolue on Israeliin ja USAan suuntautunut ja pro-sionistinen liberaalipuolue.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Siis Tsirpas oli nimenomaan Papandreuiden kanssa luomassa nykyistä talouskurimusta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat