Kreikka: piispa oikeuteen, koska kutsui laittomia siirtolaisia laittomiksi!

Kreikassa ortodoksipiispa Markos Vasilakis on joutunut hallituksen ja syyttäjän hampaisiin, koska hän kutsui luvattomasti maahan tunkeutuneita ”pakolaisia” laittomiksi siirtolaisiksi.

Kreikassa vasemmistolaisen Syrizan johtama hallitus on kärsinyt kauan ideologisesta kriisistä, koska vasemmisto päätti hylätä kaikki talous- ja sosiaalipoliittiset vaalilupauksensa sekä alkaa ylikansallisten pankkien käsikassaraksi.

Nyt Syriza on kuitenkin löytänyt uuden mission: maahanmuuttokriitioiden metsästämisen. Ensimmäinen suuren profiilin uhrilammas on kansan rakastama piispa, joka ei edes kutsunut tunkeutujia halventavilla nimityksillä vaan totesi vain juridisen tosiasian, että nämä oleskelevat Kreikassa laittomasti.

Syriza ja hallituksen ”oikeistokonservatiivinen” petturipuolue Itsenäiset kreikkalaiset ovat yhdessä vaatineet yleistä syyttäjää murskaamaan Vasilakisin, koska tämä erehtyi kritisoimaan valtapuolueiden maahanmuuttopolitiikkaa.

Vasilakis oli todennut saarnan aikana, että tuhannet Turkin kautta Kreikkaan saapuneet ihmiset ovat laittomia siirtolaisia eivätkä syyrialaisten sotapakolaisten tavoin hädänalaisia.

Vasilakis kommentoi tilannetta kreikkalaisella Chíosin saarella, jossa hän itsekin toimii. Saarella asuu virallisten tietojen mukaan noin 51 320 kansalaista, mutta he joutuvat holhoamaan jo yli 3 000 laittoman siirtolaisten joukkoa – ja tunkeutujien määrä kasvaa koko ajan!

Immigrants1-1024x576

Hallitus pelkää kriisiä – varoittavat esimerkit tarpeen

Monet epäilevät, että Kreikan petturihallitus tahtoo tehdä Vasilakisista varoittavan esimerkin kaikille kreikkalaisille.

”Rasismin” ja ”kansanryhmänvastaisen kiihottamisen” määritelmiä venytetään aivan uuteen uskoon, mikäli laittomasti maassa olevien kutsuminen laittomiksi siirtolaisiksi todetaan rikolliseksi toiminnaksi. Vastaavaa kehitystä Suomeen ovat ajaneet valtapuolueiden nuorisojärjestöt #Rasismirikoslakiin-kampanjallaan.

Kreikan rajavartiolaitoksen mukaan maahan tunkeutui 6.–8.2016 välisenä aikana 1 950 ihmistä, joista vain noin 500 oli laillisesti pakolaisina saapuneita syyrialaisia. Valtaosa Kreikkaan Turkin kautta saapuvasta massasta on siis laittomia siirtolaisia.

Jopa Kreikan maahanmuuttoministeri on todennut toistuvasti, että noin 50–70 prosenttia maahan tulevista siirtolaisista ovat laittomia. Mikäli uusi lakikäytäntö astuu voimaan, tullaanko tosiasian kertomisesta rankaisemaan kaikkia kansalaisia vai ainoastaan eliitin mielestä epämiellyttäviä ihmisiä?

Aiheesta uutisoinut Zero Hedge epäilee, että Kreikan hallitus varautuu nyt EU:n ja Turkin välisen maahanmuuttosopimuksen kaatumiseen. Tämä merkitsisi sitä, että Kreikkaan tulvivien tunkeutujien määrä voisi moninkertaistua silmänräpäyksessä.

Hallitus uskoo, että paras tapa varautua pakolaiskriisiin on pelotella kotimaiset maahanmuuttokriitikot hiljaiseksi.

 

Lue myös:

Tietopaketti Suomen pakolaiskriisistä aloittelijoille
Englantilaistuomari: tunkeutujat käyttävät Eurooppaa häikäilemättömästi hyväkseen

3 kommenttia

 1. http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm

  The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the ”agentur” of the ”Illuminati” between the political Zionists and the leaders of Islamic World. The war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism (the State of Israel) mutually destroy each other. Meanwhile the other nations, once more divided on this issue will be constrained to fight to the point of complete physical, moral, spiritual and economical exhaustion…We shall unleash the Nihilists and the atheists, and we shall provoke a formidable social cataclysm which in all its horror will show clearly to the nations the effect of absolute atheism, origin of savagery and of the most bloody turmoil. Then everywhere, the citizens, obliged to defend themselves against the world minority of revolutionaries, will exterminate those destroyers of civilization, and the multitude, disillusioned with Christianity, whose deistic spirits will from that moment be without compass or direction, anxious for an ideal, but without knowing where to render its adoration, will receive the true light through the universal manifestation of the pure doctrine of Lucifer, brought finally out in the public view. This manifestation will result from the general reactionary movement which will follow the destruction of Christianity and atheism, both conquered and exterminated at the same time.” 4

  MITÄ OLETTE MIELTÄ KRISTINUSKON JA ISLAMIN VÄLILLE! NIIN NÄYTTÄISI TAPAHTUVAN!!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Päättäjät ympäri Euroopaa ja maailmaa ovat kuin tulleet kaapeista ulos ja alkaneet hirvittävän terrorin ja rikollisuuden. He ovat nyt avoimesti juutalaisorjia. Netanjahu sanoi jo ihan avoimesti Israelisssa: ”Kun olemme valmiit Amerikan kanssa, annamme sen näivettyä kuiviin ja räjäytämme sen.” Nämä psykopaatot ovat nyt alkaneet riehua tosissaan ja lopun ajat ovat koittaneet. Juutalaiset hukuttavat koko maailman yuhoon. Ilmeisesti jokin talmudistityrannia pykätään pystyyn Kinan ja Venäjän johdolla. Siellähän on Uusi maailmanjärjestys ollut voimassa jo kauemmin.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 3. Hei
  Miksikähän , klikatessani Uber-uutisten netti sivua, minut ohjataan CloudFlaren sivulle, jossa on englanniksi viesti:

  Error 1014 Ray ID: 2dae3a684dd74f20 • 2016-08-31 05:54:29 UTC
  CNAME Cross-User Banned
  What happened?

  You’ve requested a page on a website that is part of the CloudFlare network. The host is configured as a CNAME across accounts on CloudFlare, which is prohibited by security policy.
  What can I do?

  If you are interested in learning more about CloudFlare, please visit our website.”

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat