Palkitseeko IMF Kreikan hallituksen maanpetturuudesta?

Kansainvälinen valuuttarahasto IMF on päättänyt antaa Kreikalle nimellisen palkinnon siitä, että maa ei jättänyt Euroopan unionia vaan asetti pankit kansan edelle. Valtamedian mukaan ele todistaa, että IMF työskentelee valtioiden hyvinvoinnin ja itsemääräämisoikeuden puolesta.

Valtavirtainen valemedia Talouselämä julkaisi viikonloppuna ”uutisen” otsikolla ”IMF:lta yllätysvaatimus: Neuvottelut Kreikan velkahelpotuksista on aloitettava välittömästi”. Talouselämän mukaan IMF tahtoo nyt Saksan vastustuksesta huolimatta höllentää pankkien raiskaaman Kreikan velkaehtoja:

”IMF:n pääjohtaja Christine Lagarde on lähettänyt lehden mukaan kirjeen kaikille euromaiden valtiovarainministereille, jonka mukaan velkahelpotus on otettava mukaan neuvotteluihin välittömästi tai IMF uhkaa lähteä tukiohjelmasta.

Lagarde vaatii kirjeessä euroalueelta realistisempia taloustavoitteita Kreikalle.”

Talouselämän luoma tarkoituksellisen harhaanjohtava mielikuva on, että sankarillinen Lagarde uhmaa pahoja valtiovarainministereitä, jotka jostain sadistisesta syystä tahtovat nähdä Kreikan romahtavan. Tarinassa Kreikka on voimaton sivuosan näyttelijä, jonka pankit yrittävät pelastaa ja jota eurovaltiot kohtelevat Saksan johdolla turhankin kovakouraisesti.

Koska valtavirtaiset talousjulkaisut ovat suurten pankkien mainoslehtisiä, välittyy keskivertosuomalaisille siis äärimmäisen perverssi väärinkäsitys pankkien roolista Kreikan ryöstössä. Toinen Talouselämän luoma illuusio on, että IMF vaatisi Kreikan velkojen anteeksiantoa eli niiden velkojen nollaamista, joita valtio ei yksinkertaisesti kykene koskaan maksamaan takaisin. Näin ei kuitenkaan ole.

Lagarden kirjeen huolellinen lukeminen paljastaa nopeasti mistä on kyse. IMF-johtajan mukaan on selvää, ”ettei Kreikka voi ylläpitää 3,5 prosentin budjettiylijäämää vuosikymmenten ajan”. Sen sijaan IMF vaatii ”vain” 1,5 prosentin vuotuista budjettiylijäämää, joka jaettaisiin lahjoituksina ulkomaalaisille pankeille palkkioksi siitä, että ne luovat rahaa tyhjästä.

Lagarde kirjoittaa, että ”vain muutama Euroopan valtio on ylipäätään kyennyt ylläpitämään 3,5 prosentin vuotuista budjettiylijäämää”. IMF tiesi siis alusta lähtien, ettei Kreikka voisi vastata velkojien vaatimuksiin. Kun maa oli nöyryytetty ja alistettu täydellisesti, alkoivat pankit esittää sen ystäviä ja tekivät ”myönnytyksen”: leikkauksia, kansallisomaisuuden myyntiä ja veronkorotuksia täytyy jatkaa, mutta ylijäämävaatimus voisikin olla 2 % aiempaa pienempi. Kuinka jaloa!

Lagarde ja Syriza-hallituksen entinen valtiovarainministeri Giánis Varoufákis.
Lagarde ja Syriza-hallituksen entinen valtiovarainministeri Giánis Varoufákis.

Painajainen jatkuu

Tavallisten kreikkalaisten kannalta IMF:n ”myönnytys” tarkoittaa sitä, että painajainen jatkuu.Yritykset kuolevat, kun kansalla ei ole ostovoimaa, ja kansa kuolee, kun elintärkeät palvelut myydään ulkomaalaisille monopoleille. Talouselämän mielestä tämä oli kuitenkin niin vähäpätöinen sivuseikka, ettei sen kertominen lukijoille ollut tarpeellista.

IMF laskelmoi mitä ilmeisimmin, että ystävällinen ele voisi helpottaa Kreikan sisäistä poliittista kuohuntaa. Kuten olemme uutisoineet, pankit ja poliittinen eliitti eivät suinkaan tahdo vieraannuttaa Kreikkaa niin radikaalisti, että se tahtoisi irtaantua EU:sta. Riisto ja nöyryytys eivät saa olla niin ankaria, että ne murskaisivat maan EU-alisteisen hallituksen ja johtaisivat vallankumoukseen. Pankit eivät tahdo teurastaa lypsylehmäänsä eikä EU tahdo menettää jäseniä.

EU-komission varapuheenjohtaja ja Suomen-syöjä Jyrki Katainen vahvisti vielä tänään, että Kreikan mahdolliset ”helpotukset” todellakin tarkoittaisivat vain maksuaikojen pidentämistä ja korkojen kosmeettista alentamista. Katainen on tyytyväinen Kreikan viimeisimpiin ”sopeutuksiin” eli ”vasemmistolaisen” Syriza-hallituksen määräämiin veronkiristyksiin, sosiaalimaksujen korotuksiin ja eläkeleikkauksiin.

Kreikan velkakriisissä on kyse siitä, että tavallista kansaa rangaistaan edeltävien hallitusten korruptiosta sekä siitä, että ulkomaalaiset pankit myönsivät Kreikalle huijauslainoja, joiden takaisinmaksussa Kreikan tiedettiin epäonnistuvan. Saalistajalainojen avulla valtio sidottiin velkavankeuteen, mikä teki siitä pankkien lypsylehmän.

Kun Kreikka päätti liittyä euroalueeseen, maan keskuspankin johtaja Lucas Papademos teki tiivistä yhteistyötä juutalaisen Goldman Sachs –rikollispankin kanssa kaunistellakseen maan taloustilastoja. Goldman auttoi Kreikan eliittiä piilottamaan valtion velat tekemällä niistä monimutkaisia johdannaisia. Kun Kreikka liittyi euroon, menetti se oikeuden tehdä itsenäistä talouspolitiikkaa ja painaa omaa rahaa. Velkapommin räjähtäminen ja pankkijohtoisen kurjistamisepolitiikan alkaminen oli vain ajan kysymys.

kultainenaamunkoittokreikka
Kansallissosialistinen Kultainen Aamunkoitto käy yksinäistä taistelua pankkeja vastaan.

Ainut pelastus olisi velkojen maksamatta jättäminen

Nyt tavallista kansaa rangaistaan Goldman-rikollisten toimista muun muassa leikkaamalla palkkoja sekä myymällä kaikki maan kansallisomaisuus ja julkiset toiminnot ulkomaille. Adrian Salbuchi totesi jo 2012, että Kreikan olisi pitänyt kriisin iskiessä erota eurosta ja ilmoittaa pankeille, ettei velkoja tulla maksamaan takaisin. Kreikka tulee olemaan EKP:n ja IMF:n panttivanki ikuisesti, ellei se kansallista rahanluontijärjestelmäänsä sekä ulkomaille myymäänsä kansallisomaisuutta.

IMF on vaatinut Kreikkaa jo vuodesta 2010 lähtien ”hoitamaan” keinotekoista velkaongelmaa myymällä kansan varallisuutta ulkomaille. 2015 IMF, Euroopan komissio ja Euroopan keskuspankki ilmoittivat, että Kreikan tulisi myydä muun muassa saarensa, satamansa ja vesiverkkonsa pankeille. IMF on pitänyt Kreikkaa löysässä hirressä lainaamalla sille rahaa, joka on kierrätetty maan kautta suoraan velkojille eli yksityisille länsimaalaisille pankeille.

Valtamedia on jo kauan ennen Talouselämän artikkelia pyrkinyt vaalimaan IMF:n arvovaltaa väittämällä, että pankki on taistellut oikeudenmukaisten velkaehtojen puolesta. IMF:n väitetään olevan objektiivinen erotuomari velkojien ja velallisten välillä, vaikka se ei ole valmis tinkimään lainkaan periaatteestaan, että valtioiden on maksettava huijauslainat korkoineen takaisin. Vain äärimmäisen kriisin partaalla IMF on valmis neuvottelemaan koron suuruudesta ja maksuaikatauluista.

Monet ovat ihmetelleet, miksi valtavirtaisen valemedian ”äärivasemmistolaiseksi” kutsuma Syriza-puolue tekee päivä päivältä äärioikeistolaisempaa politiikkaa Kreikassa. Syriza edustaa Kreikan kontrolloitua oppositiota, joka kahmi tyytymättömän kansan äänet ja esti näin kansallissosialistisen Kultaisen Aamunkoitto –puolueen valtaannousun.

Syrizan johtajat ovat kulttuurimarxisteja, joille ”länsimainen arvoyhteisö” ja ”monikulttuurisuus” ovat tärkeämpiä arvoja kuin oikeudenmukaisuus, itsenäisyys ja taloudellinen hyvinvointi. Siksi Syriza-johto on luopunut jopa EU-vastaisuudestaan ja tahtoo nyt EU-eron sijaan ”demokratisoida” Euroopan unionin. He pelkäävät, että Kreikan EU-ero ruokkisi nationalistisia ja kansallissosialistisia voimia Euroopassa. Parempi siis pysyä pankkien prostituoituna.

Kosher-konservatiivit ja vasemmisto ruoskivat kansaa

Kansallissosialistinen Riimuradio haastatteli Kultaisen Aamunkoiton kansanedustaja Ilias Kasidiarisia Kreikan tilanteesta huhtikuussa. Kasidiaris kertoi, että Syrizaa äänestäneet kreikkalaiset kokevat tällä hetkellä tulleensa petetyiksi, koska ”vasemmistolainen” hallitus ottaakin käskyjä suoraan vastaan kansainvälisiltä pankkiireilta.

Kasidiaris myös muistutti, ettei petturipuolueiden poliittisilla identiteeteillä ole mitään väliä; ”äärivasemmistolainen” Syriza tekee läheistä yhteistyötä kosher-konservatiivisen ”kansallismielisen” Itsenäiset kreikkalaiset –puolueen kanssa. Molemmat protestoivat teatraalisesti pankkien lainaehtoja vastaan, mutta alistuvat lammasmaisesti lopulta Brysselin ja IMF:n käskytettäviksi.

Syriza ja Itsenäiset kreikkalaiset ovat jopa säätäneet lain köyhille kreikkalaisille suunnattua ruoka-apua vastaan. Kultainen Aamunkoitto tuli tunnetuksi, kun se jakoi ruokaa valtion ja pankkien ryöväämille etnisille kreikkalaisille. Nyt ”vasemmisto” ja ”kansallismieliset” ovat kuitenkin kieltäneet köyhien kreikkalaisten auttamisen, koska hallitus katsoo Kultaisen Aamunkoiton toiminnan olevan ”rasistista”!

Kataisen ja IMF:n tuoreet lausunnot osoittavat, että pankkiirit ovat varsin tyytyväisiä vasallinsa toimintaan. Mutta palkitseeko IMF Kreikan hallituksen maanpetturuudesta?

Löyhemmät velkaehdot voivat lievittää poliittista kuohuntaa ja turvata Syrizan maanpettureiden suojatyöpaikat hallituksessa ainakin toistaiseksi. Tavallisille kreikkalaisille viimeisimmät uutiset velkaneuvottelurintamalta ovat sen sijaan taloudellisia raipaniskuja suoraan päin näköä.

 

Arvi Pihkala

 

Lue myös:

Kultainen aamunkoitto Euroopan komission johtajalle: ”Olette koronkiskojia – pysykää kaukana Kreikasta!”
Kreikka ja petos nimeltä demokratia

12 kommenttia

 1. Maanpetturit Stubb&Katainen voitaisiin ”palkita” Vihtavuoren sertillä saunantakana…

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 2. Klassinen banaanitasavaltaskenaario: IMF-Maailmanpankki-WTO ottavat talouden hallintaansa ja palkitsevat muutaman korruptin/heikon johtajan ylläpitämään heidän otettaan. Kreikan ostovoima-BKT on samaa luokkaa Venäjä/Puola kanssa, mutta velka/henk. on…10-kertainen.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 3. Lainatussa kappaleessa esiintyvät väitteet pitävät osittain paikkaansa. Minua voidaan pitää Halla-ahon kannattajana, kuin myös Israelin olemassaoloon myönteisesti suhtautuvana ihmisenä. Olen vuosien kirjoittelun jälkeen tehnyt myös selväksi sen, että kannatan mahdollisimman vapaata markkinataloutta ja julkisen vallan rajattua roolia.

  http://blogbook.fi/tuukkakuru/onko-keskuudessamme-myyria/

  Tuukkka kuru ihan pelle.

  Plusääni(3)Miinusääni(2)
 4. Tiina meinaa ettei ole olemassa sellaista voimaa joka saisi tälläiset pakolais massat liikkeelle tai sellaista käskyvaltaa!

  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Masonic_Grand_Lodges

  Aika paljon on muurari looseja ja ketäs niitä muurareja pomputtaa :

  VAPAAMUURARI-JUUTALAISUUDEN VOITTAMATTOMUUS. Nyt, kun vallat horjuvat, tulee mahtimme olemaan voittamattomampi kuin mikään muu, koska se tulee olemaan näkymätön siihen saakka, kunnes se kehittyy niin lujaksi, ettei mikään viekkaus voi sitä järkyttää.

  Sodat ovat satojen vuosien ajan vahvistaneet juutalaisten rahoittajien varallisuutta ja sitä kautta valtaa. Tämän vuoksi maailmassa on pyritty kautta historian rakentamaan vastakkainasetteluja, sillä se viimekädessä palvelee aina juutalaisten salaista agendaa. Muslimit kristityt valkoiset mustat etc!!!

  Pöytäkirjoissa siis puhuttiin maailmansodasta, ennen kuin ainuttakaan oli vielä käyty. Saksa joutui lopulta kärsimään tässä pöytäkirjassa kuvatun kohtalon. Kun kansallissosialistit Hitlerin johdolla alkoivat vastustamaan juutalaisten maailmanvaltaa, niin kansainvälinen juutalaisuus pakotti heidät sotaan Englantia, Neuvostoliittoa, USA:a ja muita liittoutuneita vastaan.

  ”VAPAAMUURARIUS KAIKKIEN SALASEUROJEN JOHTAJANA. Salaseuroihin liittyy tavallisesti etupäässä keinottelijoita, kiipijöitä ja yleensä kevytmielisiä ihmisiä. On helppoa saada nämä ihmiset liittymään meihin ja palvelemaan tarkoitusperiämme. Kun levottomuudet valtaavat maailman, niin merkitsee se sitä, että me olemme aiheuttaneet nämä levottomuudet järkyttääksemme ei-juutalaisten valtioiden meille liian lujia liitoksia. Jos taas jossakin perustettaisiin salaliitto, niin me asettaisimme sen johtoon jonkun uskollisimmista palvelijoistamme. On selvää, että me juutalaiset, ja ainoastaan me ohjaamme vapaamuurareitten toimintaa, sillä me tiedämme, mihin ihmiskuntaa johdatamme ja tunnemme jokaisen teon lopullisen tarkoituksen. Gojimit sensijaan ovat sokeita – he eivät käsitä edes tapahtumien välittömiä seurauksia. Tavallisesti he tavoittelevat itserakkautensa välitöntä, silmänräpäyksellistä tyydyttämistä toteuttaessaan suunnitelmiaan, eivätkä edes huomaa, että itse suunnitelma ei ole alunperin heidän keksimänsä, vaan että me olemme johdattaneet heidät sitä harkitsemaan.”

  Tuossa tulee hyvin ilmi, kuinka vapaamuurareihin houkutellaan urakiipijöitä ja oman edun tavoittelusta kiinnostuneita, eli henkilöitä jotka saattavat päästä yhteiskunnassa tärkeisiin asemiin, mutta ovat kuitenkin helposti hyväksikäytettävissä, eivätkä edes tajua lopulta kenen agendaa oikeasti ajavat. Vapaamuurarius kaikkien salaseurojen johtajana kertoo myös sen, miksi lähes kaikilla salaseuroilla on kabbalistisia elementtejä, vaikka ne virallisesti väittäisivätkin, että niillä ei ole mitään tekemistä vapaamuurarien kanssa.

  Esim. vapaamuurari Juhani Julinin kuolema on hyvin muistissa. Hänhän kuoli siis vain pari viikkoa sen jälkeen, kun oli alkanut paljastaa vapaamuurarien salaisuuksia. Toimintaa hallitaan pelolla ja ankarilla rangaistuksilla uhkaamalla. Jokaisen vapaamuurarin kannattaisi nyt viimeistään miettiä, kannattaako tällaiseen toimintaan oikeasti osallistua.

  ja pankkeja mediaa ja öljyä ym hallitsee 🙂 :)!

  TIINA MOTHER FUCKING WIIK

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 5. Seuraavat tapaukset otettu suoraan Germar Rudolfin (2005) kirjasta Lectures on the Holocaust, (s. 495-500) sekä revisionists.com -sivustolta:

  18.3.1978: Ranskalainen François Duprat – lahjakas ranskalainen historioitsija, opettaja ja toimittaja sekä Front Nationalen johtava poliitikko – oli julkaissut aiemmin Ranskassa revisionistiset kirjoitukset Did Six Million Really Die? ja The mystery of the gas chambers ja tämän takia hänet murhattiin autopommilla. Hänen vaimonsa menetti räjähdyksessä jalkansa. Juutalaisjärjestöt ‘Jewish Resistance Commando’ ja ‘Jewish Revolutionary Group’ väittivät olleensa iskun takana; syyllisiä ei koskaan saatu kiinni.

  20.11.1978: Opiskelijat hyökkäävät ranskalaisen prof. Robert Faurissonin kimppuun.

  5.11.1980: Revisionistisen Historical Review Pressin tuhopoltto Englannissa.

  29.1.1981: Ranskalaisen revisionisti Michel Caignetin naamaan heitetään happoa, joka pilaa sen pysyvästi.

  5.4.1981: Revisionistijärjestö Institute for Historical Review:n (IHR) työntekijä hakataan toimistonsa ulkopuolella.

  26.6.1981: Aamun alkutunteina suoritetaan tuhopoltto IHR:ää vastaan, joka ei aiheuta huomattavia vahinkoja.

  25.4.1982: Tuhopoltto vahingoittaa IHR:n varaston kirjoja.

  27.5.1982: Pommihyökkäys historian opettaja George Ashleytä vastaan.

  5.11.1982: IHR:n toimistoa ammutaan.

  Joulukuu 1982: Historian opettaja George Ashleyn talo ryöstetään.

  6.2.1984: Juutalaisen Jewish Defense Leaguen jäsenet hyökkäävät fyysisesti saksalais-amerikkalaisen revisionistijulkaisija Ernst Zündelin kimppuun.

  15.5.1985: George Ashleyn kodin edessä räjähtää pommi.

  5.6.1985: Juutalainen Jewish Defense League käy pommilla saksalais-amerikkalaisen revisionisti Hans Schmidtin kimppuun.

  12.7.1987: Prof. Robert Faurissonin kimppuun hyökätään kuntosalilla, Ranskassa.

  12.12.1987: Juutalainen väkijoukko hyökkää prof. Faurissonin ja hänen seuralaistensa kimppuun Pariisissa, Sorbonnen yliopiston seminaarissa.

  14.1.1988: Lukuisat ihmiset hyökkäävät ja vahingoittavat Lyon III yliopiston historian professori Jean-Paul Allardia.

  10.2.1988: Saksalaisen valtavirran historioitsija prof. Ernst Nolten auto sytytetään tuleen; Nolte oli suhtautunut myötämielisesti revisionisteihin.

  18.7.1988: Kanadalaisen revisionisti James Keegstran talo sytytetään tuleen.

  7.6.1989: Amerikkalaisen revisionisti David McCaldenin kimppuun hyökkää Irv Rubin ja muita Jewish Defence Leaguen jäseniä, julkisessa tapaamisessa Los Angelesissa; McCalden hakataan verisesti.

  6.2.1990: Ranskalainen revisionisti Oliver Mathieu hakataan.

  21.3.1991: Prof. Robert Faurissonin oikeudenkäynnin aikana joukko oikeudenkäynnin tarkkailijoita hyökkää hänen kimppuunsa.

  22.2.1992: Juutalainen revisionisti David Cole hakataan Los Angelesin yliopistossa.

  17.3.1992: Vieraillessaan ruotsalais-marokkolaisen revisionisti Ahmed Ramin luona villi väkijoukko melkein lynkkaa prof. Faurissonin.

  28.10.1992: Tulipommi tuhoaa belgialaisen revisionisti Jean-Marie Borbousen kirjakaupan.

  22.4.1993: Washingtonin Holokaustimuseon avaamista vastustavan mielenosoituksen aikana revisionisti David Willcox hakataan pahasti.

  4.4.1995: ‘Antifascist Militia’ -järjestö lähettää saksalais-kanadalaiselle revisionistijulkaisija Ernst Zündelille nimettömän pommiuhkauksen ja partakoneenterän sekä hiiriansan.

  7.5.1995: Tuhopoltto Ernst Zündelin taloon, Kanadassa, Torontossa.

  20.5.1995: Ernst Zündel saa paketin, jossa on väärä lähettäjän osoite. Hän ottaa paketin poliisille läpivalaistavaksi, josta selviää että se sisältää voimakkaan pommin, joka tuhoaisi kaiken 90 metrin säteellä. Poliisi räjäyttää pommin kivilouhimossa, jonka tv-ryhmä kuvaa ja jonka Zündel sitten katsoo iltauutisista.

  16.7.1996: Revisionistinen kirjakauppa Librairie du Savoir, Pariisissa, ryöstetään.

  6.9.1996: Toinen tuhopoltto Historical Review Pressiin.

  7.9.1996: Ranskalainen kirjakauppias Pariisissa, Patrick Helen, hakataan koska hän myi revisionistisia kirjoja.

  15.1.1998: Roger Garaudyn ja Pierre Guillaumen oikeudenkäynnin aikana molempien kimppuun hyökätään vahingoittaen heitä.

  27.2.1998: Roger Garaudyn tuomion julistamisen aikana sekä hänen ja hänen kannattajiensa kimppuun hyökätään fyysisesti vahingoittaen heitä.

  16.1.1999: Revisionistipainotteisen Libreria Europan tuhopoltto Espanjassa, Barcelonassa.

  Saksalaisen asianajaja Jürgen Riegerin kimppuun hyökättiin ja hänet pahoinpideltiin tajuttomaksi kirkkaassa päivän valossa, hänen lähtiessään Hamburgin oikeustalosta. Rieger vietiin sairaalaan useiksi päiviksi toipumaan. Riegerin maine ja ura myös pilattiin (pvm. ei tieodossa).

  Eräät sionistijuutalaiset hakkauttivat juutalaisen kirjailija Joseph Burgin (Ginsberg), tämän todistettua oikeudessa v. 1988 Ernst Zündelin hyväksi Kanadassa näkemyksensä siitä, että Holokausti oli paljolti huijausta (ainakin kaasutusten osalta [pvm. ei tiedossa]).

  Mutta miksi?

  Syy näihin kaikkiin vainoihin on ilmeinen. Revisionistien argumentit (Holokaustirevisionismin Argumentit) ovat yksinkertaisesti liian vakuuttavia, eivätkä juutalaisjärjestöt ole tarkoittaneet Holokaustia yleisesti tutkittavaksi tieteellisesti ja ajateltavaksi rationaalisesti. Holokausti on tarkoitettu äärimmäiseksi moraaliseksi opetukseksi valkoisten rasismin kauheuksista, jotta valkoiset eurooppalaiset eivät enää koskaan uskaltaisi alkaa ‘syrjimään’ muita rotuja ja kansoja sekä haluamaan omaa parastaan. Holokausti on myös tehty – laskelmoidulla ja suunnitellulla tavalla – eräänlaiseksi pyhäksi maalliseksi uskonnoksi; jossa valkoisten eurooppalaisten täytyy katua syntejään ja pyydellä olemassaoloaan anteeksi loputtomiin sekä pyhittää poloiset juutalaisparat. Holokausti on lisäksi tarkoitettu juutalaisten moraaliseksi oikeutukseksi ja puolustukseksi kaikkeen sekä suojaksi juutalaisiin ja Israeliin kohdistuvalta kritiikiltä, erityisesti juutalaisten vaikutusvaltaan kohdistuvalta kritiikiltä.

  Tämän takia juutalaisjärjestöt (kuten Jewish Defence League, Jewish Resistance Commando ja Jewish Revolutionary Group, ym.) ovat ahdistelleet, uhkailleet, ryöstäneet, pahoinpidelleet, polttaneet (omaistuutta) ja yrittäneet tappaa ja jopa murhanneet revisionisteja. On myös todettava, että juutalaisjärjestöihin kuulumattomat ryhmissä liikkuvat tai yksittäiset juutalaiset ovat myös omin aloittein toimineet näin uhkaavasti ilman minkään järjestöjen yllytystä. Tämä kuvastaa sitä kuinka tehokas vaikutus holokaustitarinalla on ihmismieliin, erityisesti juutalaisiin, kiitos juutalaisten omistaman Hollywoodin ja juutalaisten kontrolloiman länsimaisen median

  TULOS; IHMISET OVAT TYHMIÄ EVOLUUTIO MENEE TAAKSEPÄIN!

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
 6. Revisionisti on tyhmä ihminen, joka edellisellä kerralla saanut kylliksi turpaansa ja haluaa aloittaa kolmannen maailmansodan.

  Raimo Kivioja

  Plusääni(1)Miinusääni(13)
  1. Eiköhän ne jotka sitä 3. maailmansotaa puuhailevat löydy ihan muualta kuin sotahistoriasta innostuneista totuuteen pyrkivistä historia-revisionisteista.

   Viimeiseen sataan vuoteen ei ole käyty yhtäkään sotaa/suurempaa konfliktia ilman että koukkunokat eivät olisi taustapiruina häärimässä sotaa tehtäessä!

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
 7. Myönnät siis, että revisionismissa on kyse alistumattomuudesta tyranniaan ja toisaalta ei-revisionismissa tyrannin jaloissa matelemisesta ja rikollisuudesta.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 8. Oliko Hitler krititty ? Katolista koulua kävi ainakin, ja ajoi kirkon etuja. Lutheria hän ihannoi, juurikin siksi kun puhui juutalaisista ja heidän valheistaan. Toiselta kädeltä, moni sanoo että hän olisi kuulunut Thule-seuraan, ja että hänen nousunsa rahoitti itse Rotschild. Ja jos joku on lukenut Mein Kampfin, niin kumpi ideologia on vahvemmin esillä, rotu vai uskonto ? Nykypäivän kansalliissosialisteilla ( Soldiers of Odin esim. ) on erinlaiset pakanajumalat esikuvinaan. Eikä kansallisella vastarinnallakaan hirveätä ylistystä kristinuskoa kohtaan heru. Suomihan oli kansallissosialistinen maa, jossa oli kristinusko vahvana. Suomalaiset sotivat bolshevismiä ja kommunismia vastaan, eivät venäläisiä venäläisinä. Nämä kaksihan ovat kristinuskon suurimpia vihollisia (kommunismi, bolshevismi ) .

  Plusääni(2)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat