KRP tiedottaa esitutkinnasta, kun epäilty suomalainen – siirtolaisraiskaajilla taas erityissuoja

Keskusrikospoliisin tiedottamislinja herättää hämmennystä. Kun maahantunkeutujia otettiin uutenavuotena kiinni, KRP ei suostunut tiedottamaan aiheesta. Sen sijaan MV-lehteen liittyvästä jutusta poliisi kertoo avoimesti lehdistölle.

KRP:n kulttuurimarxilainen ylikomisario Thomas Elfgren totesi uudenvuoden raiskausskandaalin jälkeen Yleisradiolle, ettei suomalaisille kerrota rehellisesti siirtolaisten epäillyistä rikoksista, koska ”esitutkinnan objektiivisuus edellyttää, että asiaa ei käsitellä julkisuudessa”.

Vaikuttaa kuitenkin siltä, ettei tiedotuslinja perustu tutkinnallisiin tekijöihin vaan epäiltyjen poliittiseen rooliin eliitin silmissä. Tällä viikolla Yleisradio liittyi MV-lehden vastaiseen kampanjaan, sillä MV-lehti on paljastanut valtamedian pimittämiä tietoja maahanmuuttajien rikollisuudesta. Sensuurin murtaminen on tehnyt MV-lehdestä ja sen toimituskunnasta vihollisia eliitin silmissä.

Eilen Yleisradio jatkoi MV-lehden vastaista kampanjaa artikkelilla ”KRP vahvistaa: Nettiin vuotaneilla tiedoilla yhteys kiistellyn MV-lehden perustajaan”. Vielä viikko sitten KRP kieltäytyi tutkintojensa julkisesta käsittelystä. Kun epäilty ei olekaan maahanmuuttaja vaan maahanmuuttokriitikko, muuttuu KRP:n linja kuitenkin täysin.

Keskusrikospoliisi paljasti Yleisradiolle MV-lehteen liittyvässä uutisessa empimättä epäillyn henkilöllisyyden ja kertoi myös tutkintaan liittyvistä tekniikoista. Miksei KRP ollut yhtä avoin pakolaisraiskaustutkinnan osalta? Mielivaltainen tiedotuslinja tukee epäilyksiä siitä, että KRP on suomalaisvastaista eliittiä palveleva poliittinen poliisi – ei puolueeton rikostenestäjä.

KRP:n haluttomuus tiedottaa objektiivisesti monikulttuurisuuden haitoista on erityisen huolestuttavaa siksi, että eurooppalaisviranomaisten mukaan uudenvuoden raiskaukset olivat merkki siitä, että arabimaailman ”Taharrush gamae” –rieha on rantautunut nyt myös tänne. ”Taharrush gamae” on ilmiö, jossa arabimiehet piirittävä yksinäisen naisen ja pyrkivät raiskaamaan tämän väkivaltaisesti.Helsingin Sanomat: Mitään raiskausilmiötä ei ole!

Juutalaisen Erkon suvun omistama Helsingin Sanomat riensi välittömästi väittämään, että Euroopan poliisit valehtelevat pakolaisten raiskaustavoista: ”’Seksuaalinen häirintä ei ole perinne tai rituaali’ – Asiantuntijan mukaan joukkoahdistelusta leviää Euroopassa vääristynyt käsitys”.

HS haastatteli Lähi-idän ja islamin tutkija Susanne Dahlgrenia, jonka mukaan Kölnin maahanmuuttajilla oli todennäköisesti vain lähtenyt homma vähän lapasesta uutenavuotena: ”Dahlgrenista vaikuttaa siltä, että sinne mentiin pitämään hauskaa, mutta tilanne riistäytyi käsistä.”

Sellaista sattuu. Monikulttuurisessa Euroopassa. Dahlgrenin mukaan joukkoraiskauksia ei voi selittää vain islaminuskolla ja kulttuurilla. Tässä hän on oikeassa, sillä kuten Richard Lynn on osoittanut, vaikuttavat kulttuurista riippumattomat geneettiset tekijät ihmisten riskiin syyllistyä väkivaltaisiin rikoksiin.

Kulttuurimarxistit aloittivat uudenvuoden jälkeen maahanmuuttajarikollisuuden #lääppijä-nimisen valkopesukampanjan, jonka mukaan valkoiset suomalaismiehet ovat naisten kannalta yksi maailman vaarallisimmista ihmisryhmistä. Kuitenkin esimerkiksi professori Hannu Laurema on jo useiden vuosien ajan torjunut myyttiä suomalaismiesten taipumuksesta verenhimoiseen väkivaltaan.

”Hokema suomalaisen miehen väkivaltaisuudesta 2000-luvun tosiasioiden valossa ei pidä paikkaansa, sillä suuret osat eteläistä ja läntistä Suomea ovat henkirikostiheydeltään länsieurooppalaista perustasoa. Suomea kokonaisuutena tarkastellenkin kuvitelma perustuu vain Pohjoismaihin ja Länsi- ja Etelä-Eurooppaan tehtävään vertailuun.”

rapeintra

Poliisi: Ei oikeutta valkoisille uhreille

Monikulttuurinen seksuaalirikollisuus valkoisia naisia vastaan puhuttaa myös Yhdysvalloissa.

Jos musta, juutalainen tai latinotaustainen joutuu Amerikassa toista rotua edustavan ihmisen pahoinpitelyn kohteeksi, käsittelee poliisi tapauksia aina ”rasistisina viharikoksina”, joiden tuomiot ovat tavanomaista kovempia. Valkoisilla vastaavaa suojaa ei sen sijaan käytännössä ole.

VDare-julkaisuun kirjoittanut amerikkalaisnainen ihmettelee tuoreessa artikkelissaan, miksei mustien raiskaamia valkoisia naisia pidetä viharikoksen uhreina.

Kysymys niin Euroopassa kuin Amerikassa kuuluu: miksi poliisi ja valtamedia tekevät kaikkensa suojellakseen mustia ja arabitaustaisia raiskaajia?

 

Lue myös: Totuus ”rasismista” ja roduista

22 kommenttia

 1. Viha kasvaa, se vahvistuu, se voi hyvin, se rotevoituu, se puhkeaa kesällä kukkaan, siitä kasvaa terve, kaunis puu.

  Tämä puu juurtuu, se kasvaa suureksi, ja tuottaa suuren sadon, siitä versoaa uusia taimia, kunnes vanhat, lahot puut sortuvat ja tilalla on terve, kaunis metsä.

  Antakaamme vihalle tilaa, puhukaamme sille, kehutaan sitä, kutsutaan sitä, kuten rakasta lasta, monella nimellä. Rohkaistaan sitä, opetetaan sitä, kasvatetaan se aina vain vahvemmaksi.

  Lopulta sen suojissa olemme turvassa, sinne, sen tuuhean kasvuston alle eivät raiskaajat pääse, siellä ei elfgrenien paha henki haise, siellä pienet tytöt ja pienet pojat ovat turvassa.

  Siellä kasvaa uusi, parempi maailma.

  Mutta ensin kasvaa viha, se haluaa esiin sonnan keskeltä, se kuulee jo äänemme, se höristelee korviaan, se on valmis tulemaan keskuuteemme ja auttamaan meitä.

  Tule rakas viha ja päästä meidät pahasta!

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
 2. Noinhan se menee PeLeX, viha kasvaa.

  Eikö zionistien metodi ole usein myös tuhota ns yhteiskunnassa laajasti arvostetut instituutiot? He ovat jo aikaa sitten onnistuneet tuhoamaan esim Suomen kirkollisen yhteisön, ja nyt myös siis rapautetaan poliisin maine , joka ennen on ollut suhteellisen arvostettu ammattikunta , no kun kansa tajuaa että maassa onkin poliittinen poliisi joka suojelee rikollisia maahantulijoita ja samaan aikaan käy kiinni ja vainoaa innosta puhkuen ns kantaväestöä kohtaan on tavoite jo sitten saavutettu.

  Eli levitetään syöpäpesäke näihin instituutioihin ja odotellaan seurausta , joka on yhtä kuin pala palalta tuhotaan ihmisten usko niihin tahoihin joita kansa on tähän asti pitänyt jonkinlaisena turvana. Kun nämä instituutiot on tuhottu niin tämä zionisti eliitin on helpompi edetä suunnitelmissa, joka on täys kontrolli, väkivalta ja vaino,ylipäätään ihmisten tuhoaminen.Veikkaisin että USA:n tapaan myös puolustusvoimissa on jo pitkälti onnistuttu saamaan zionisti mieliset johtaviin asemiin, Lindberg ainakin on kovin USA mielinen , ja USA:ta johtaa zionistit/Israel , sekin instituutio siis tuhoutumassa ?

  Hyi helvetti mikä yhteiskunta Suomi nyt on, oikeasti oksennan kohta! Tämä ei ole yhtään demokratia vaan diktatuuri jossa valtaa käyttää alle prosenntti kansasta, ja varsinkin sitä valtaa käyttää ihmiset jotka eivät ole edes Suomen kansalaisia. Nytkin on aivan selvä että Ulkomailta on tullut käsky ja toimintaohjeet sisäministeriöön joka sitten komentaa poliisia. Nykyhallitus saa käskynsä Suomen ulkopuolelta, ja sitten toteuttaa näistä ”järjettömiä” tempauksiaan välittämättä pätkääkään mitä kansa on mieltä.

  Plusääni(13)Miinusääni(1)
  1. Olet tismalleen oikeassa.

   Kulttuurimarxismin ydin on tässä. Kaikki perinteiset arvot haastetaan ja tilalle tarjotaan aina jotakin perverssiä, ja perinteitä ivaavaa.

   Henkilökohtaisesti minulle raskainta ja käsittämättömintä on koko poliittisen eliitin korruptio. Tämä on ylivoimaisesti vaikeinta ymmärtää.

   Tästä kaikesta on aivan pakko tehdä se johtopäätös, että vain oikea, tinkimätön vastarinta auttaa. Poliittisesti, ns. ”demokraattisesti” muutos on mahdoton. Kenen puoleen voisit kääntyä? Ei ole ensimmäistäkään puoluetta, tai instituutiota, jonka puoleen voisi kuvitella kääntyvänsä. Esim. nämä uudet persujen raunioille tulevat ns. suomidemokraatit ovat vain Persu 2.0, täynnä sitä itseään.

   On vain hyväksyttävä tämä ja rakennettava tulevaisuus tämä huomioon ottaen.

   Vaikka kuinka positiivinen olisi niin on aivan selvää, että on mentävä vielä paljon, paljon pahempaan kurimukseen kuin nyt ennen kuin on toivoa paremmasta.

   Todennäköisesti muutokset tapahtuvat kansainvälisellä tasolla. Sionistit haluavat, kuten aina, meidän maihimme kaaosta, sotaa, epävakautta, etenkin nyt kun heillä on kotipesä, johon riidankylväjät voivat paeta, kunhan ensin ovat tuhonneet meidän tulevaisuutemme.

   Eli tulee sota, sota muslimien ja kristittyjen välillä, sota Iranin ja USA/Israelin välillä, mahdollisesti sota Venäjän ja Sionistilännen välillä.

   Sotaa tietenkin käydään jo nyt, yhteiskuntiamme tuhotaan demografisesti, taloudellisesti ja sosiaalisesti, mm. massamaahanmuutolla.

   Näin se menee, ja jos se näin menee, niin toisaalta tämä avaa helvetin portit ja toisaalta tällöin mekin taistelemme siinä helvetissä niitä vastaan, jotka portit aukaisivat. Ainakin se on ”hyvä päivä kuolla”, intiaanitermein. 🙂

   Juutalaisilla on Israelissa ns. Samson-optio, eli he ovat avoimesti kertoneet, että jos Israel on tuhoutumisuhassa niin juutalaiset tuhoavat Euroopan suurimmat kaupungit.

   Olen alkanut miettimään, että jospa tämä on se hinta, joka siitä kannattaa maksaa? Jos he sitä itsekin maalailevat niin kenties se Gehenna pitää irti päästää. Itse siitä puhuvat, ruokottomat valitut.

   Mutta ennen sitä on paljon päiviä ja paljon hyvää, jonka puolesta taistella. Oma kaunis kansamme, meidän viattomat lapsemme, jotka uhrataan sionistien Molokin kitaan, jollemme taistele.

   Siispä, taistelkaamme, jokaisella rintamalla, kaikin tavoin, tinkimättä!

   Plusääni(15)Miinusääni(1)
 3. Itse en koe halua hirveästi elää vanhaksi tässä maassa, tietäen ettei vanhuksista välitetä vaan he joutuvat oman onnensa nojaan tai makaamaan jonnekin helvetin laitokseen jossa psykopaatti hoitajat ja lääkärit sitten kiduttavat heitä siihen asti kuin kuolevat , joten parempi kuolla saappaat jalassa, ennen kuin joutuu tässä maassa psykopaattien armoille johonkin paskalta ja kuselta haisevaan löyhkäävään paikkaan.

  Kansalainen ei ole veronmaksajaan tässä maassa oikeutettu saamaan niitä asioita joiden pitäisi olla itsestäänselvyys terveessä yhteiskunnassa.Joten kun nyt jo on yhteiskunta läpimätä niin eikö tässä ole sellainen ” ei mitään hävittävää enää ” tunne ?

  Ydintuho , no pääseepähän pois tästä kaikesta sitten, ei tarvitsisi maksaa enää veroja sitten jotka menevät noille zionisti pikku sieluille jotka käyttävät rahani mailman tuhoamiseen kaiken muun terveelllisen ja hyödyllisen sijasta.

  Plusääni(15)Miinusääni(1)
  1. Lunkisti vaan.

   Retoriikkaa riittää, vielä ei ole lähdön hetki. 🙂

   Vaikka ankara on eliitin isku niin samaan aikaan kansallismieliset liittoutuvat, verkostoituvat ja tekevät yhteistyötä.

   Liity esim. Kansallisen Vastarinnan porukoihin. Harvinaisen kelpoa porukkaa. Tosin, syystäkin, melko lailla varovaisia uusien kavereiden kanssa.

   Meikäläinen hehkuttelee verbaalisti, mutta kyllä vielä valo palaa oikeassa Suomessa ja paljon, paljon on vielä sionistilla tehtävää ennen kuin tämä kansa on hävinnyt. Ja monta haastetta on sionistillakin.

   Kuka tietää, jospa Lähi-Idän ebola iskee? 🙂 🙂

   Plusääni(12)Miinusääni(1)
   1. ”Vaikka ankara on eliitin isku niin samaan aikaan kansallismieliset liittoutuvat, verkostoituvat ja tekevät yhteistyötä.”

    Haukkuvatko he tällöinkin toisen maan kansalaisia ja ryhmiä eli yhteistyökumppaneitaan? Eikö heitä tällöin kismitä keskinäinen yhteistyönsä?

    Plusääni(0)Miinusääni(1)
 4. Jaa eikös vielä lähdetäkään 🙂 Joo yhteistyö & verkostoituminen on hyödyllistä ja isänmaallista ( varmasti Stubido näkee sellaisesta painajaisunia )Onneksi on sentään esim magneettimedia, todellista isänmaallisuutta tämä että paljastaa eliitin valheet ja pyrkimykset .

  Noin äkkiseltään voisi ehkä myös sanoa että Suomessa on varmasti aikalailla henkilöitä jotka eivät ole oikein koskaan löytäneet elämäntarkoitusta,omaa paikkaansa tässä yhteiskunnassa. Ja se mitä nyt yhteiskunnassa tapahtuu ja näiden valheiden paljastuminen voi merkitä sitä että nämä yksilöt saavatkin ahaa elämyksen, ja kokevat sitten löytäneensä ehkä vihdoin jotain tärkeää, isänmaan puolustamisen. Eli ne jotka ehkä ennen oli kategorisoitu ” menetettyyn sukupolveen” voivatkin olla paljonkin hyödyllisiä yhteiskunnalle? Vihdoin jotain järkeä tähän elämään!

  Viva La Revolucion!

  Plusääni(11)Miinusääni(1)
 5. Kannattaa panna visusti merkille, että kaikki nykyinen on illuusiota.

  Media antaa meille kuvan, että kansa on mukana tässä pelleilyssä. Meille syötetään päivästä päivään loputonta tarinaa, jossa suurin osa kansaa haluaa auttaa ”pakolaisia” eli näitä hotelleissa täysihoidolla asuvia eri-ikäisiä miehiä. Meidän pitää uskoa, että kyllä suuri enemmistö nimenomaan tätä haluaa.

  Mutta asia ei ole sinne päinkään.

  Me saamme lukea tavallisia arkipäivän uutisia mm. seuraavista asioista:

  – asunnottomille ei ole paikkoja, heitä ei kohdella kuten merkkivaatteissa tassuttelevia nuoria arabeja
  – vanhustenhoidossa on järkyttäviä puutteita, ja me kaikki tiedämme, että vanhuksemme joutuvat panttaamaan tuhkansakin pesästä, ja taas samaan aikaan terve mies Irakista valittaa, että ”ruoka ei sovi koirallekaan”
  – koulutuksesta tingitään
  – terveydenhoidosta tingitään

  Koko ajan joudumme tinkimään, luopumaan, vähentämään – ja silti elämme velaksi. Jokainen euro ( tuhat miljoonaa sellaista) näille ”pakolaisille” otetaan ensin omalta kansalta ja sitten lainataan se sama summa lisää.

  Eli kaikki on räikeää illuusiota.

  Me lainaamme rahaa näille vastenmielisille VOK-miljonääreille, jotka tasan tarkkaan vievät rahansa jonnekin veroparatiisiin ja nauravat päälle. Me luomme tuhansia ja taas tuhansia virkoja passaamaan, palvelemaan, suojelemaan, arvioimaan, tasa-arvovaltuuttelemaan, naisasiaunionisoimaan, ja kotouttamaan, kouluttamaan, asuttamaan, vain siksi, että eliittimme saa rahaa. Raha menee eliitille.

  Ja kansa kirjaimellisesti maksaa kaiken. Velaksi.

  Samaan aikaan kansan kaikki mittarit ovat punaisella, menossa huonompaan suuntaan.

  Mutta eliitillä väri on vahvasti setelinvärinen, kaikki osoittaa lisää tuloja, lisää virkoja, lisää hyvää. Heillä ei ole velkaa, ja mitä sillä on väliä, eivät he mitään maksa, he tienaavat.

  Ja lopuksi: He solvaavat kansaa. Kansa on natsi, jos se ei heti maksa kaikkea, ja pidä turpaansa kiinni, muutenkin surkea, ymmärtämätön kansa.

  Tätä eliittiä ei voi kuin vihata. Syvästi, leppymättömästi.

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
  1. PeleX, menin sanattomaksi ja hiljaiseksi. Kirjoitit 100% niinkuin asia on! Hienoa, helpotti ahdistustani. Meidän pitä myös miettiä, miten tämä jokaisen pakkoverolla toimiva Ylen rinkirunkkaamo saadaan loppumaan muutamalta osaltaan. Periksi emme anna, Isänmaata ei tuhota!

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
   1. ”Assam al-Timimi pakolaiskeskuksesta: Meitä pidetään kuin elukoita, kaukana kaupungista

    Media tekee tätä työtä eri kohderyhmille Suomessa joka ikinen päivä, väsymättä ja aamusta iltaan, kirjoittaa Arre Kougappi.
    Yleisradio on järjestämällisesti jatkanut itä-eurooppalaisten hallitusten mustamaalausta. Niiden hallitusten, jotka eivät jaa suomalaista monikulttuurimantraa ja ovat valmiita puolustamaan eurooppalaisia terveitä perusarvoja.
    Tätä syyllistämistä on tehnyt lähes poikkeuksetta koko suomalainen valtamedia Ylen johdolla.

    Yleisradion ja muun median pimittävää uutisointitapaa voidaan kutsua silkkihansikkaat kädessä tapahtuvaksi valehteluksi ja aivopesuksi. Faktoja ja tietoja pimittämällä ohjataan ihmisten ajatuksia väärille raiteille, ja kokonaisvaltainen kuva jätetään näyttämättä.

    Media tekee tätä työtä eri kohderyhmille Suomessa joka ikinen päivä, väsymättä ja aamusta iltaan. Yleisradio on käyttänyt markkinoinnin perusoppityökaluja. Propagandaa levitetään eri kohderyhmille – lapset, nuoret, keski-ikäiset, vanhemmat – kaikki pyritään aivopesemään.

    Viime torstaina esitettiin lähes tunnin mittainen Ylen dokumentti ”Rajojen Eurooppa”.

    Ohjelma oli samanlaista kuraa, mitä yleläiset ovat tehneet aikaisemminkin. Ohjelmassa jätettiin kaikki faktat ja olennainen kertomatta. Ohjelma leikeltiin lyhyistä paloista ja katsojia yritettiin näin johdattaa ”oikealle tielle”.

    Kaikki järkevät kannanotot ja argumentit Unkarin puolesta yritettiin lytätä ilman mitään faktaa, vaan mututuntumalla ja myös tunteisiin vetoamalla, käyttämällä samalla sydäntä särkevää videomateriaalia.

    Unkarin hallitusta ja viranomaisia yritettiin näyttää negatiivisessa valossa, vaikka hallitus nauttii suuresta kansan tuesta, ja myös oppositiossa on puolueita, jotka tukevat pääministerin toimia ja jotka olisivat valmiita kiristämään toimia, kun kyse on elintasopakolaisista…”,

    Koko artikkeli: http://mvlehti.net/2016/01/18/assam-al-timimi-pakolaiskeskuksesta-meita-pidetaan-kuin-elukoita-kaukana-kaupungista/

    Plusääni(1)Miinusääni(1)
  2. Oikeassa olet PeleX:

   ”Pässinpäitä vai ketunhäntä kainalossa?
   Suomea ajetaan suoritustilaan, köyhimpien kohdalla voi perustellusti puhua henkisestä väkivallasta ja kansalaisten suuttumus nousee tasaisesti kohti räjähdyspistettä. Somessa on otettu kaikki haukkumasanat käyttöön, mutta valitettavan moni edelleen kuvittelee, että meidän päättäjämme tekevät päätöksiä tyhmyyttään.
   Kyllä meidän päättäjämme tietävät ja ymmärtävät. Kannattaa ymmärtää, että he tekevät tämän kaiken tahallaan. Kun on myynyt maansa EU:lle ja sitä pyörittävälle mafialle, ei ole enää paljon vaihtoehtoja. Kukaan ei tiedä missä suhteessa kenenkin kohdalla on käytetty uhkailua, lahjontaa ja kiristystä, enkä sillä ole merkitystäkään. Tulos on joka tapauksessa katastrofaalinen. Nyt heidän olisi kuitenkin viimeistään aika jättää kaikki tuo taakseen, tulla esiin ja sanoutua irti koko helvetillisestä rikoksesta. Muuten on oletettavissa, että heitä odottaa asema hyvin korkealla paikalla -lyhtypylvään nokassa.

   Ehkä olisikin viisainta pidättää heidät heti, siis jopa ennen kansan suuren enemmistön vaatimaa rajojen sulkemista.

   ISIS, jota maahamme on tuomassa elintasopakolaisten muodostaman Troijan hevosen suojissa taas on vielä pahemman joukon käsikassara. Mieluiten pitäisi puhua siitä huomattavasti vaarallisemmasta rikollisorganisaatiota, jonka peiteorganisaatio on EU. Todellisuudessa EU on vain kulissit, jonka takana hääräävät kansainväliset suuryhtiöt ja finanssimaailman toimijat. Olette kai luulleet Trilateraalisesta komissiosta tai Europen Round Table of Industrionalists? Ettekö? Ja nimeenomaan niin on tarkoitettukin. Jos ne olisivat toimineet avoimesti, ei koko tämä huijaus ja Euroopan valtioiden ryöstö olisi ollut mahdollinen. Miltä tuntuu ajatus, että olemme EU:ssa, jonka todellisessa johdossa hääräilee esim. umpisympaattinen Nestlen johtaja ja rahalla valtioita kaateleva suursijoittaja Soros, aseteollisuuden johtajat jne.?

   Rahaa tuleen

   Suomen hyvä-veli-maan-tapa-eliitti …”
   http://mvlehti.net/2016/01/18/passinpaita-vai-ketunhanta-kainalossa/

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
   1. Todellakin ovat tienneet koko ajan mitä ovat tekemässä, eikä siinä merkitse yhtään mitään se miten esi-is’mme joutuivat uhrautumaan puolustaessaan tätä maata.

    Silloin sotien aikaan sionistit tulivat idästä ,tarkoituksena tuhota Suomi, nyt ne ovat täällä rajojemme sisäpuolella istuttuna, solutettuna maatamme johtaviin virkoihin ym ja tekevät nyt saman mitä vihollinen yritti silloin sodassa, tämä tuhoa Suomi agenda on siis kaukaista perua ja ollut suunnitelmissa kauemmin kuin moni arvaakaan.

    Onko kukaan puolustusvoimissa käyttänyt aivojaan ajattelemalla tätä kehitystä hiukan pidemmälle? JOs nimittäin Suomi tekisi Ruotsit ja joskus tulevaisuudessa muuttuisi Islam enemmistöiseksi valtioksi, tai kalifaatiksi, niin Venäjä ei siitä pitäisi . No toki siinä vaiheessa Suomi olisi jo tuhottu, mutta luulenpa että Venäjä ei sallisi pitkää Pohjoista rajaansa tulevan Islam radikaalien maaksi, odottaen koska päättävät joukolla viedä Islamin kuolema sanomaa Itään päin ,tai odottaa jotain Syyrian kalataista skenaariota jossa usa,Israel,länsimaat tukevat ja rahoittavat niitä terrorijärjestöjä isis,al nusra ym että ne hyökkäisivät Venäjälle ja alkaisivat teurastaa ja kiduttaa Venäläisiä kuten nyt tekevät Syyriassa. Uskokaa pois, ennen kuin tuo edellä kuvattu pääsisi tapahtumaan, olisi Venäjä joko jo täällä tai sitten pommittanut Suomen kivikauteen, onhan heilläkin oikeus puolustautua noita mutuja vastaan, joiden tehtävä on levittää Islam joka kolkkaan mailmassa.

    Joten Herätkää nyt vittu siellä ennen kuin Suomi on joku päivä Syyrian kaltainen jihad taistelutanner jota Israel/länsi käyttävät Venäjää vastaan. Tässä on nyt Suomen kohtalo pelissä, ei ole varaa joutua Ruotsin kaltaiseen ahdinkoon .

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
 6. Onko totta, että Kölnin viranomaiset tuhosivat valvontakameranauhat, jotta rikollisia ei voisi jäljittää?

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 7. PeLeX:

  ”Viha kasvaa, se vahvistuu, se voi hyvin, se rotevoituu, se puhkeaa kesällä kukkaan, siitä kasvaa terve, kaunis puu.

  Tämä puu juurtuu, se kasvaa suureksi, ja tuottaa suuren sadon, siitä versoaa uusia taimia, kunnes vanhat, lahot puut sortuvat ja tilalla on terve, kaunis metsä.

  Antakaamme vihalle tilaa, puhukaamme sille, kehutaan sitä, kutsutaan sitä, kuten rakasta lasta, monella nimellä. Rohkaistaan sitä, opetetaan sitä, kasvatetaan se aina vain vahvemmaksi.

  Lopulta sen suojissa olemme turvassa, sinne, sen tuuhean kasvuston alle eivät raiskaajat pääse, siellä ei elfgrenien paha henki haise, siellä pienet tytöt ja pienet pojat ovat turvassa.

  Siellä kasvaa uusi, parempi maailma.

  Mutta ensin kasvaa viha, se haluaa esiin sonnan keskeltä, se kuulee jo äänemme, se höristelee korviaan, se on valmis tulemaan keskuuteemme ja auttamaan meitä.

  Tule rakas viha ja päästä meidät pahasta!”

  Lusifer, langennut enkeli, ex-valonkantaja.

  Plusääni(3)Miinusääni(2)
  1. Älä nyt naurata. Ettäkö pahuuden kiivas, puhdas vastustaminen (MITÄ PAHAT PITÄVÄT VÄÄRIN VIHANA VAIKKA SE ON VIHAN VASTAKOHTA) olisi Herran Jeesuksen Kristuksen vastustamista. Ei ole, vaan se on korkeanlaatuista Herran Jeesuksen Kristuksen RAKASTAMISTA KAIKESTA ELÄMÄSTÄÄN.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
   1. ”SE ON VIHAN VASTAKOHTA”

    Nyt kyllä sotket käsitteitä tehokkaasti. Pahuuden vastustaminen on tietenkin hyvästä ja vihata voi, saa ja pitää, mutta vihaa ei tule ilmentää pahan keinoin eikä se saa sisältää mitään pahuuden elementtejä. Raamatussa kerrotaan kuinka Jumalakin vihaa, mutta se ei tee Jumalasta pahaa eikä kristittyjenkään tule harjoittaa minkäänlaista vääryyttä.

    PeleX, mainitsit tämän mm, että ”Antakaamme vihalle tilaa”, joten jos todellakin olet tuota mieltä, hyppää kaivoon. Aloita vihatalkoot itsestäsi. Muussa tapauksessa järkevöidy, siivoa ajatuksesi, suusi ja sitä rataa. Ymmärtänet.

    Plusääni(0)Miinusääni(2)
    1. Jos Jumala torjuu pahan ihmisen pahan teon onko se hyvyyttä? Se on hyvyyttä.
     Ja kuitenkin saat olla täysin varma, että kyseinen paha ihminen, jonka pahan teon Jumala on torjunut, ei halua tunnustaa, että hänessä olisi mitään korjattavaa, vaan väittää että hänen pahuutensa torjuminen oli muka paha teko. Ymmärrätkö?

     Käytännön esimerkki.
     Magneettimediaan kirjoittaa ihminen, että Jeesusta ainoastaan tulisi palvella Jumalana, kuten Evankeliumeissa lukee. Siihen vastaa henkisesti heikkotasoinen, että hän ja hänen kaverinsa kyllä ovat hyvyyden lähteitä itsessään. Siis muka elävät itsestään ja ovat muka hyviä itsestään. Tähän ihminen vastaa, että jokainen joka tekee parannuksen Herrassa, tulee tuntemaan Hänet ja että Hän on meidän elämämme ja hyvyytemme.
     Tekikö ihminen tässä pahan teon?

     Plusääni(2)Miinusääni(0)
    2. Niin tuota, Kristus on Kaikkivaltiaasta ja Hänen palvelemisensa on pohjimmiltaan Kaikkivaltiaan tunnustamista. Kaikkivaltias ei kyllä käskemällä kamariin kävele, vaan Hänen luokseen joutuu pakosta patikoimaan. Lähdetäänkö sitten seuraamaan Kristuksen jalanjälkiä vai pyörimään kehää eksyneenä oman itsensä ympäri.

     Kristuksen tiellä ensimmäinen kulmakivi on rehellisyys, ei ole totuutta ilman rehellisyyttä. Pelkkiä puolitotuuksia, jotka saattavat olla harhaanjohtavampia kuin puhdas valhe. Koko Totuuden ollessa toinen kulmakivi kolmas kulmakivi on luottamus, Kristukseen, ei omaan itseensä. Omaan itseensä ei ole mitään luottamista, saattaa tehdä petoksen koska hyvänsä, tätä kutsutaan yleensä houkutukseen lankeamisena. Luottamus on sama kuin jatkuvuus, aina maallisen elämän loppuun saakka.

     Jotain tähän tyyliin näkisin tuon Tien, Totuuden ja Elämän. Viha on puolitotuus, käytännössä kaikki muu on Totuutta. Sanotaan kuvitteellisesti, olin vapaaehtoisena puolustamassa juutalaista isosta talousrikoksesta syytettynä. Vetosin asianomaisen rivijuutalaisuuteen ja siihen, etteivät kaikki juutalaiset ole Rothschildeja. Juryn vetäytyessä mietintöönsä ja vartijoiden viedessä puolustamaani juutalaista selliin huomasin juutalaisen yrittävän pölliä käsiraudat kädessä erään vartijan lompakon? Niin se nyt vaan on, toiset tosiaan ovat täysin toivottomia tapauksia. Pitäisikö itkeä vaiko nauraa, vai oliko tuo juutalaisen loppuveto tarkoitettu minulle?

     Juutalaiset haluavat olla vihattuja, tuo viha peittää allensa juutalaisen alisuorittamisen, tai miksi noita juutalaisia viisauksia nyt sanotaankin. Esimerkiksi tuota, että naimaikäisen juutalaismiehen tulee syödä mahansa täyteen nauriita ja keräkaalia, tunkea perseeseensä pajupilli ja mennä kesäyönä kalliolle turvonneelle mahalleen makaamaan. Yön tultua ja Kuun noustua alkaa pilli vislaamaan, ja se houkuttelee loputkin Golda Meirin näköiset juutalaistypykät Venäjän maalta jumalan valintaa jatkamaan.

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
 8. Vähän dataa Jew Yorkista, AIPAC:in maasta, jossa juutalainen pitää valtaa:

  1. Lähde: New York Police Department.
  2. Ampumarikokset: Tekijöistä valkoisia 1,4 %.
  3. Murhat: Tekijöistä valkoisia 3 %.
  4. Raiskaukset: Tekijöistä valkoisia 6 %.

  Johtopäätös:

  Jos Jew York olisi New York, niin erilaisten rikosten määr laskisi n. 90 %, koska tekijöitä ei olisi.

  Eli juutalaiset Israeliin, afrikkalaiset Afrikaan, hispaanot latinalaiseen Amerikkaan ja hopsassaa, siitä lähti uusi hyvinvointi.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat