Tunkeutujien seksirikosvyyhdin tutkintaa johtava Thomas Elfgren kritiikkimyrskyn silmässä

Suomen, Saksan ja lukuisten muiden Euroopan maiden ”siirtolaisyhteisön” uudenvuoden rikosaalto ylitti viimein valtamedian uutiskynnyksen.

Uudenvuoden tapahtumiin liittyen Suomessa on loppuviikosta käyty keskustelua siitä, onko KRP:n kulttuurimarxistinen ylikomisario Thomas Elfgren jäävi tutkimaan afrikkalaisten seksuaalirikoksia. Lukuisia ruandalaisia aikuisia miehiä ”lapsikseen” adoptoinut Elfgren johtaa laajan rikosvyyhdin tutkintaa.

Viranomaisten mukaan sekä Saksan että Suomen laittomien siirtolaisten yhteisö suunnitteli laajamittaista ryöstö-, väkivalta- ja ahdistelukampanjaa valkoista väestöä vastaan uudenvuodenaattona.

Saksassa ”turvapaikanhakijat” onnistuivatkin häpäisemään, raiskaamaan ja haavoittamaan lukemattomia valkoisia, mutta Suomessa viranomaiset ehtivät väliin. Poliisi otti ennaltaehkäisevästi kiinni vastaanottokeskusten asukkaita ja järjesti historiallisen suuren operaation Helsingin keskustassa, jonne tunkeutujat olivat kokoontuneet.

Valtamedia yritti ankarasti peitellä tunkeutujien rikollisuutta ja mustamaalata samalla laillisesti toimivia katupartioita. Irvokasta valtamedian katupartiovastaisesta kampanjasta tekee se, että poliisi joutui tänään jälleen vahvistamaan tiedon siitä, että maahanmuuttajat ahdistelevat valkoisia tyttöjä Suomessa järjestelmällisesti. Useat siirtolaistaustaisista ahdistelijoista ovat pedofiileja, jotka ovat käyneet reilusti alle 15-vuotiaiden tyttöjen kimppuun.

Kölnissä maahanmuuttajat ampuivat valkoisia esimerkiksi ilotulitusraketeilla.

Kumpi valehtelee – Elfgren vai Helsingin poliisi?

Keskusrikospoliisin Elfgren on haastanut sekä Helsingin poliisin että sisäministeri Petteri Orpon näkemyksen siitä, että ahdistelu on ollut suunnitelmallista. Monet kuitenkin uskovat, että Elfgrenillä on ”oma lehmä ojassa”. Tämä taas on herättänyt kysymyksen, vaarantaako monikulttuurisuutta kirjaimellisesti syleilevän miehen asema KRP:n johdossa suomalaisten oikeusturvan.

Elfgren on ”rasisminvastaisen” (lue: suomalaisvastaisen) Rasmus-yhdistyksen hallituksen jäsen. Hän on osallistunut julkisesti Rasmuksen tapahtumaan, jossa pohdittiin, kuinka poliisia voitaisiin painostaa toimimaan monikulttuurista politiikkaa edistävästi työssään. Tämä on poliisin politisointia – askel kohti Neuvostoliittoa.

Loppuvuodesta Elfgrenin Rasmus-järjestön jäsenet aloittivat sosiaalisessa mediassa häirintäkampanjan, jonka tarkoituksena oli painostaa työnantajia antamaan ”väärinajattelijoille” potkut. Rasmus organisoi roskapostikampanjan, jossa se pelotteli maahanmuuttokriittisiä ihmisiä työllistäneitä yrityksiä. Rasmuksen Tanja Huurtela kirjoitti Uudessa Suomessa:

”Tarkoitus tällä toiminnalla on osoittaa, että ihmiset eivät kerta kaikkiaan suvaitse tiettyjen henkilöiden öykkäröintiä ja vihanlietsontaa pakolaisia ja maahanmuuttajia kohtaan ja että heidän meuhkaamisestaan on oltava myös seuraamuksia.

Mikäli viranomaiset eivät saa näitä häiriköitä kuriin niin ihmiset äänestävät tällöin jaloillaan ja alkavat boikotoida yrityksiä, joissa kyseiset rasistit työskentelevät. Tarkoitus on nostaa sellainen mediajulkisuus, että kyseiset henkilöt kerta kaikkiaan joutuvat jättämään työnsä ja asemansa. Mikäli työnantaja ei reagoi ilmoituksiin, on hän yhtäältä osasyyllinen rikollisen suojelemiseen.

Keskusrikospoliisin ylikomisario johtaa siis yhdistystä, joka vaatii poliisin politisointia sekä yritysten uhkailua työntekijöiden poliittisten mielipiteiden perusteella.

Itsenäisyyspäivänä isänmaalliset järjestivät laillisen soihtukulkueen ja rajatonta maahanmuuttoa kannattanut äärivasemmisto laittoman väkivaltaisen mellakan. Luulisi, että poliisijohdon kanta itsenäisyyspäivän tapahtumiin olisi ollut yksiselitteinen. Kaikkea muuta. 6.12. verkossa jyrähtäneen Elfgrenin mukaan kansallismielisyys on ”väkivallan demokraattinen alibi”.


Video: Elfgren ei ole tuominnut itsenäisyyspäivän vasemmistoväkivaltaa isänmaallisia vastaan.

Elfgrenin itsenäisyyspäivän purkauksessa sätittiin esimerkiksi tiedotusvälineitä, jotka olivat julkaisseet objektiivista tietoa maahanmuuttajien rikollisuudesta.

Nyt Elfgren johtaa uudenvuodenaaton raiskaustutkintoja ja on sanonut, ettei voi ”tutkinnan objektiivisuuden” vuoksi antaa julkisuuteen tietoa tunkeutujien rikoksista. Myös Saksan poliisi ilmoitti aloittavansa uutissulun aiheesta. Mihin tarvitaan Rasmus-yhdistystä, kun poliisi on jo politisoitu?

 

Arvi Pihkala

23 kommenttia

 1. Kyllä on asiat huonolla mallilla Suomessa. Ihan vihaksi pistää. Mutta minkäs teet, kun ei pieni ihminen voi mitään vaikuttaa. Pitää vaan itse pitää huoli siitä, että elää hmisiksi, eikä alennu samalle tasolle, mitä poliitikot, päättäjät ja poliisijohto nyt tekee.
  Jokainen tuomitaan kerran tekemistensä ja tekemättä jättämistensä perusteella. Ja silloin ei auta hyvä veli-verkostot tai valehtelu ja salailu. Mikä salassa nyt lausutaan se kerran katoilta kuulutetaan.

  Ainoa mitä voit tehdä, on antaa elämäsi Jeesukselle ja vapautua tämän maailman ruhtinaan (saatanan) hallintavallasta.
  Jokainen hyvän ja pahan eron tietävä ihminen on matkalla helvettiin, kunnes tunnustaa Jeesuksen sovittaneen syntinsä ja tekee parannuksen. ”Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut”.
  Jeesuksen omat sanat: ”Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani”.
  Kun saat tulla Jumalan armosta Raamatulliseen uskoon, niin samalla vapaudut kuoleman pelosta ja sen myötä kaikista muistakin peloista.
  Suosittelen!

  Plusääni(26)Miinusääni(6)
 2. Uskomatonta, että tuollainen lapsia seksuaalisesti hyväksikäyttävä mies voi olla tuossa virassa. Kuka suojelee Thomas Elfgreniä? Jokainen tietää nuo ”adoptiot”, eli seksikumppaneiden hankinta Afrikasta. Useimmat toki aikuisia miehiä, mutta joukossa on lapsiakin. Pedofiili siis johtaa rikospoliisissa tutkintaa. Ainoastaan vihervasureiden saastuttamassa Suomessa voi tälläinen olla mahdollista! Eikö hallitus ja sisäministeri muka voi mitään, että seksuaalirikollinen on vaativassa toimessa, kuin miotään ei olisi tapahtanut. Elfgren on muutekin virassaan vain siksi, että voi lakaista ikävät asiat maton alle, siksi hänet aikoinaan suvakit järjestivät tuohon virkaan!

  Plusääni(57)Miinusääni(5)
 3. Tuo maanpetturi rotta pitäis poistaa elävien listoilta. RKP on Suomalaisvihaava paskasakki mitkä tulee vielä maksamaan henkesä kanssa.

  Plusääni(33)Miinusääni(6)
 4. Mitä vittua, tälle meressä riemuitsevalle miehellekö verovaramme menevät? Aikuinen mies, joka ’adoptoi’ aikuisia ’hädässä olevia’ mustia miehiä on suomen kansan moraalia ravisteleva kysymysmerkki. Lähempi tarkastelu keskusrikospoliisin ylikomisaarion motiivista on todellakin suotavaa.

  Plusääni(59)Miinusääni(4)
 5. Susanna Kaukinen:

  ”Uuden Vuoden raiskaukset rikoksia ihmisyyttä vastaan

  On ilmeistä, että koko Eurooppaa järkyttävä Uutena Vuotena tapahtunut systemaattinen pakolaisiksi tekeytyneiden islamistien useissa Euroopan kaupungeissa suorittama raiskausoperaatio oli terroristinen sotatoimi eurooppalaista kantaväestöä kohtaan.

  Kysymys tarkkaan ottaen on rikoksesta ihmisyyttä vastaan, koska kysymys oli raiskauksesta, joka tehtiin osana siviiliväestöön kohdistuvasta järjestelmällisestä hyökkäyksestä ja hyökkäyksestä tietoisena. Itseasiassa tuota lakia rikottiin muiltakin kohdin, mutta lue itse.

  En tiedä tuomitaanko rikoksista ihmisyyttä vastaan kuolemaan, mutta oikeinhan se tottakai olisi.

  Eipä mulla muuta.”

  http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2016/01/uuden-vuoden-raiskaukset-rikoksia-ihmisyytta-vastaan

  Plusääni(19)Miinusääni(2)
 6. Tuo Elfgren on yksi vastenmielisimmistä kulttuurimarxisteista, joita tiedän. Adoptoi aikuisia afrikkalaismiehiä ja suoltaa netissä suomalaisvihaa. Tiedä mitä kaikkea suomalaisvastaista tuo tyyppi on tehnyt poliisin riveissä… Luottamus poliisiin on todella alentunut viimeisen parin vuoden aikana. Eikä se luottamus palaa takaisin enää koskaan.

  Plusääni(58)Miinusääni(3)
 7. Täysin väärähenkilö valittu tehtävään!
  RKP:s ei pitäisi päästää ketään tutkimaan mutiaisten rikoksia.

  Kaveri on häpeäksi KRP:lle.

  Tunnen itse kaksi poliisia KRP:stä eikä kumpikaan ole minkään sortin höösäri, Päinvastoin!

  Vanhempi heistä on 100% samoilla linjoilla kanssani.

  Plusääni(35)Miinusääni(2)
 8. Elfgren on ns poikamies. Miiksi hän adoptoi aikuisia miehiä….

  Plusääni(32)Miinusääni(2)
 9. Muistaakseni eduskunnassa oli jokin aika sitten äänestys, jossa äänestettiin siitä, että pitäisikö seksuaalirikollisten saamia rangaistuksia kiristää.
  Kaikki RKP:n paikalla olleet äänestivät ehdostusta vastaan.
  RKP=pedofiilipuolue, joka vihaa suomalaisia.

  Plusääni(32)Miinusääni(1)
 10. Jos islamistien maahanmuuttoa ei pysäytetä niin esim Helsinkiä uhkaa sama kohtalo kuin Norjan Osloa, siellä poliisi jo myöntää että se on menetetty kaupunki.

  https://www.superstation95.com/index.php/world/745

  Sitten alkaa naisien raiskaus , ja kaiken sen teki mahdolliseksi Suomen sionisti johto joka haluaa juuri kaikkea tuota pahuutta tänne.

  Plusääni(21)Miinusääni(2)
 11. Muistaakseni magneettimediassa oli juttu, että sionisti-/vapaamuurariverkosto valitsee johtaviin asemiin juurikin tällaisia Elfrenejä, joita taustojensa vuoksi on helppo kiristää tekemään ja sanomaan mitä tahansa.

  Muslimimatut ovat vain peliväline tässä sionistimafian hajoita ja hallitse jwo-suunnitelmassa. Halutaan samalla oikeuttaa Israelin suorittama palestiinalaisten joukkotuhonta.

  Plusääni(16)Miinusääni(1)
 12. http://www.kotipetripaavola.com/raamattujamuukalaiset5.html

  Ruotsissa raiskaukset ovat lisääntyneet, sillä vuonna 1975 tilastoitiin 421 raiskausta ja vuonna 2014 tilastoitiin 6620 raiskausta. Nykyisin Ruotsissa tapahtuvista raiskauksista 77,6% on maahanmuuttajien tekemiä, eli valtaosa. Suurin osa Ruotsin maahanmuuttajista on tullut muslimimaista. Tämä ei tarkoita sitä, että jokainen muslimi on raiskaaja, mutta sitä se tarkoittaa, että suurin osa Ruotsissa tapahtuvista raiskauksista tehdään muslimien toimesta. Ruotsissa myös joukkoraiskaus on yleistynyt.

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 13. Suomen poliittinen johto haluaa tänne väkivaltaisia islam raiskaajia jotka ottavat lain omaan käsiin, perustavat omia ghettoja jossa he ovat virkavalta ja jonne oikea virkavalta ei halua/uskalla enää mennä.Haluaako Suomalaiset todellakin että Imaamit ottavat Suomessa poliisin ja oikeuslaitoksen tehtävät itselleen? Kohta sharia lakia valvotaan Suomenkin suurissa kaupungeissa ja ne naiset jotka erehtyvät pukeutumaan liaan niukasti raiskataan,koska he eivät kunnioittaneet sharia lakia.

  Päivänselvää on, että Presidentti Niinistö, pääministeri Sipilä,Stub,Soini & muu poliittinen Suomen pettäjä joukko haluavat juuri tuollaista toimintaa tänne. Tämänkö takia sotaveteraanit antoivat henkensä,tai vammautuivat puolustaessaan Suomea sodassa, jotta sitten vuonna 2015/2016 Suomen oma petturi poliitikkojen epäisänmaallinen joukkio kutsuu itse tänne miehittäjät tuhomaan Suomen ?

  Herätkää Suomalaiset, Suomen poliittinen johto on julistanut sodan , ja se sota on teitä Suomalaisia kohtaan. Katsokaa alt mediasta miten em on jo tosielämän faktaa norjassa,Ruotsissa ja Saksassakin. Sama kuvio luonnollisesti tulee toistumaan täällä Suomessa koska näillä islamisteilla on samat toimintamallit aina. Miksiköhän muuten Ruotsista muutettiin 2015 lähes ennätys paljon pois? jotain 51000 halusi poistua , olisiko mitään tekemistä sen kanssa että he näkivät sen tuhon ja uhkan mitä siellä jo oli tullut, haluavatko he kasvattaa lapsiaan maassa jossa saavat pelätä että islam pakolaiset raiskaavat heidät?

  Plusääni(15)Miinusääni(1)
 14. Elfgren on vain tyypillinen kulttuurimarxisti, joka on noussut valtaan toisten kulttuurimarxistien tuella. Sionistit ovat onnistuneet muuttamaan yhteiskuntamme rakenteellisesti korruptoituneeksi sillä tavoin, että ihmiset, jotka työskentelevät kantaväestöä vastaan, palkitaan rahalla, viroilla ja positiivisella näkyvyydellä. Tämä on sionistien toimintatapa kaikissa valkoisten kansojen valtioissa.

  Eli suvakkieliittimme etu on taistella tarmokkaasti omaa kansaa vastaan kaikilla rintamilla. Media suojelee näitä ihmisiä kritiikiltä ja toisaalta vainoaa ihmisiä, jotka rohkenevat tuoda esille tämän korruption. Kansalle vaarallisimpia ihmisiä ovatkin tällä hetkellä johtavat mediaihmiset. Jos maassa olisi kantasuomalaisia terroristeja niin nämä ihmiset olisivat loogisesti kohteena nro 1. Tietenkään tällaista ei sovi toivoa (haukotus).

  Suvakkieliitti saa kaiken tarvitsemansa siitä, että johdonmukaisesti vastustaa kantaväestön etuja ja johdonmukaisesti suosii sitä, että kantaväestöä sorretaan ja samalla huolehditaan siitä, että kantaväestö mahdollisimman nopeasti jää omassa maassaan vähemmistöön. Tämä on kansainvälisen sionismin nykyinen päätavoite.

  Meilläkin esim. vihreiden, vasemmiston ja myös RKP:n eliitti saa oikeastaan järjestelmällisesti hyvän toimeentulon puhtaasti siitä, että se työskentelee oman kansan etuja vastaan. He eivät oikeastaan enää edes yritä peitellä sitä, he ovat jo niin ylimielisiä. SPR, Maahanmuuttovirasto ja sadat muut yhdistykset, valtion- ja kunnanhallinnon etc. toimijat palkkaavat kaikki ihmiset tästä suvakkieliitistä ja sen lähipiiristä. Nämä miljardit ja taas miljardit otetaan kylmästi oman kansan selkänahasta, silmää räpäyttämättä. Suvakkieliitin ei tarvitse tinkiä mistään, heidän kuluttamansa rahamäärä sen kuin lisääntyy.

  Tätä vastaan pitää taistella yksilötasolla halveksimalla näitä maanpettureita ja oman kansansa riistäjiä. Itse solvaan johdonmukaisesti aina SPR:ää sen osuessa tielleni. Jos vain joskus tapaisin YLE:n toimittajan, voin vannoa, että hän ei koskaan sitä unohtaisi. Ei koskaan.

  Toisaalta kansallismielisten pitää kunta- ja valtiotasolla suosia aina niitä ihmisiä, jotka vielä uskaltavat olla oman kansan puolella. Kansallismielisten pitää keskittää äänensä niille ihmisille, jotka ovat selkärankaisia, matelijat ryömiköön omia polkujaan.

  Lisäksi meidän uhanalaisten kansallismielisten pitää liittoutua, tavata toinen toisiamme, tukea toinen toisiamme kaikin tavoin. Pienetkin asiat ovat tärkeitä. Hyvä sana siellä, ihmisen tukeminen täällä. Näyttäkää, että olette suomalaisia, että haluatte suomalaisten parasta.

  Voi olla, että me häviämme, että nämä loiset voittavat ja tuhoavat kauniin, ahkeran kansamme, mutta me emme lähde taistelematta. Jos muu ei auta, meidän on käytettävä niitä metodeja, joita sorretut kansat ovat kautta historian käyttäneet.

  Elfgren henkilökohtaisesti saattaa olla, tai sitten ei, yksi niitä ihmisiä, joita kansainväliset sionistit suojelevat siksi, että heillä on salaisuus, jonka julkitulo on mahdotonta hyväksyä. Tällöin ihminen tekee mitä vain peittääkseen tämän salaisuuden. Ja hänen herransa tietää sen. Toisaalta hän voi olla vain oman etunsa takia yltiösuvakkina näkyvästi toimiva. Tai hän on patologisesti altruistinen valkoinen, joka tekee kaikkensa auttaakseen muita kuin valkoisia. Kuka tietää?

  The Corbett Report on ansiokkaasti paljastanut sen, että mm. Iso-Britanniassa pedofiilejä suojellaan julkisuudelta, koska pedofiili tekee suojelijansa puolesta mitä vain, jotta hänen tekonsa eivät paljastuisi. Mielenkiintoinen tapaus on myös juutalaisen Lord Jannerin tapaus. Häntä suojeltiin oudolla tavalla näiltä syytöksiltä ja hän vetosi dementiaan siirtäessään omaisuuttaan ennen kuolemaansa. Hän on nyt sitten poissa (haukotus).

  Niin tai näin, eliitti suojelee omiaan ja hyökkää armotta niitä vastaan, jotka rohkenevat arvostella eliittiä.

  Me nauramme Pohjois-Koreaa, mutta elämme vähintäänkin samanlaisessa mielipidediktatuurissa, jossa sinun pitää nauraa tai taputtaa sopivissa kohdissa, muuten olet epäilyttävä ihminen.

  Plusääni(20)Miinusääni(1)
 15. Jo vuosia sitten Suomesta lahteneena voin vain nahda ja lukea moraalista rappeutumista. Minun nuoruudessa -60, -70 luvuilla tallaiset yakgreenit olisi naurettu suohon. Nyky paivana suoltavat kuvottaa elaimellisyytta ilman mitaan hapeaa ja muu ”viranomaisto” nostaa dick headin viela asemaan, jossa normaalit ihmiset joutuvat katsomaan ja kuulemaan seksisairaan mustamakkara sian aaliomaisyyksia. Syyttelee viela suomalaisia rasisteiksi sika.
  Ihmetyttaa, etta esim. krp’ssa ei ole mitaan moraali kayttaymis saantoja tallaisten seksi adoption hullujen pussitukseen.
  En ikapaivana edes kadesta kattelisi tallaista mustan adoption mulkun perapukama vinguttajaa, mutta joka puolella, varsinkin jutku-maanpetturi lehdistossa joituu kuulemaan sen aivo(ttomista)pieruista. Hyi hitto etta miten kuvottava hintti.

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
 16. Kulttuurimarxismin siemen on kylvetty 60-70-luvuilla jolloin oli Teiniliitto voimissaan. Monessa Euroopan maaassa ei ole niin vasemmistolaista ajattelua kuin Suomessa juuri tästä syystä. Lisäksi meiltä on poistettu vastavoima sillä pienyrittäjiä ja maanviljelijöitä on aina vain vähemmän. Nämä ryhmät ovat perinteisesti olleet vasemmistoa vastaan.Sipilä sanoo olevansa yrittäjä mutta on kaukana yrittäjästä.

  Voimme vaikuttaa itse asioihin verkostoitumalla erittäin tiiviiksi verkoksi. Voimme itse tukea ostopäätöksillämme isänmaan asialla olevia yrittäjiä,tuotteitten valmistajia,artisteja tms. Voimme ottaa työntekijöitä peraatteena isänmaallisuus. Voimme antaa lahjoituksia tahoille jotka tukevat suomalaisia avuntarvitsijoita. Meitä on kuitenkin enemmistö, siksi meillä on vielä valtaa. Olkaa hyvä ja käyttäkää valtaanne.

  Plusääni(14)Miinusääni(1)
  1. Juuri näin.

   Vaikka tilanne on toivoton, niin juuri sen takia kansallismielisillä ei ole enää mitään hävittävää, ainoastaan voitettavaa.

   Suvakkieliitti on vahva, mutta vain valtansa takia. Eliitin ihmiset ovat aidosti moraalittomia, korruptoituneita. Eiväthän he edes tee työtä, heidän ”työnsä” on joutavaa ”muka-työtä”. He tietävät sen kyllä. Juuri siksi he kaipaavat loputonta vahvistusta omalle paremmuudelleen. He haluavat kuulla, kuinka hyviä he ovat. He haluavat, että heidän kuvansa näkyy, että heitä haastatellaan.

   Rahaa suvakkieliitti rakastaa, tietenkin, vaikka he esiintyvät hyvinä ihmisinä. Mutta palkkaa pitää tulla – ja helposti, ja paljon.

   Eliitti on toisaalta vahva, mutta toisaalta äärimmäisen heikko. Jos yhteiskunta ajautuu kaaokseen, eliitti nitistetään nopeasti ja säälittä. Kuka tarvitsee sotatilassa Naisasiaunionia, tasa-arvovaltuutettua? Sallikaa minun nauraa. Vihervassarieliitti on aseeton, kuin istuva ankka ampumaradalla.

   Ja juuri nyt Eurooppa on nopeaa vauhtia liukumassa anarkiaan.

   Eliitti tulee vielä saamaan aimo annoksen tilaamaansa ”diversiteettiä”. Omasta kansastakin tulee löytymään diversiteettiä, ihmisiä, jotka eivät kutsu illanistujaisiin kuin yhden ja ainoan kerran. 🙂

   Plusääni(14)Miinusääni(0)
  2. ”Kulttuurimarxismin siemen on kylvetty 60-70-luvuilla jolloin oli Teiniliitto voimissaan.”

   Nyt näitä teinejä on sitten Tampereen punayliopistosta valmistuneina pätevinä Frankfurt-koulukunnan moraalinrapautus-tekniikoihin perehtyneinä punapolitrukki-toimittajina Ylessä ja sanomalehdissä – päätehtävänä Suomen kansan mädätys talmudisti-juutalais-pankkigangsterien Uuden Maailmanjärjestyksen diktatuuria varten. Mädätystoimintaa johtamaan Ylessä ovat maanpetturivallanpitäjät asettaneet bilderbergit, päätoimittaja Jääskeläisen ja toimitusjohtaja Kivisen.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
 17. Tuossa vielä pohdin asiaa ja oikeastaan tilanne näyttää kuin näyttääkin hyvältä.

  Euroopan valkoisille kansoille anarkia on hyvä asia, sittenkin. Me tarvitsemme kauhu-uutisia, meidän on uhrattava, koska meillä ei ole muuta. Passiivinen kansa nousee vasta, kun väkivalta tulee iholle.

  Suvakkieliitti ei ilmeisesti ymmärrä, että aidossa kriisitilanteessa mediavallalla on mitätön merkitys, sillä silloin kysytään virkavallalta: ”Oletko valmis ampumaan kaltaisiasi käskystämme?” Eli poliisn ja armeijan pitäisi vihervassarieliitin käskystä ampua kovilla tavallista kansaa.

  Rohkenen epäillä. Asevelvollisten armeija ei Suomessa ammu tavallista kansaa, huutakoon lianderssonit kuinka paljon tahansa. Haloskat voivat vinkua, mutta rynkky ei käänny suomalaisia vastaan.

  Elfgrenit voivat aluksi saada henkisesti heikoimmat poliisit ampumaan valkoisia, mutta kun veri lainehtii kaduilla niin elfgrenit pakenevat pikkupoikiensa kanssa maasta.

  Eli, valitettavasti, suvakkieliitin pyynnöstä, oman kansan on kärsittävä, ja pahasti, jotta totuus paljastuisi. Ja kun se paljastuu niin piipun suunta kääntyy.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 18. Joo, kyllä tässä verkostoituminen olisi tarpeen nyt, isänmaalliset rehelliset ihmiset yhteen . Luulenpa ettei kaikki tajuakaan miten heikko nykyistä valtaa pitävien korttitalo tosiassa on, suurlakko, kansa kadulle, pari tuhatta rekkaa parkkeeraamaan Helsingin ytimeen ,satamat seis, ym .Ja eliitti on voimaton jos sellaista tapahtuu tässä maassa.

  Suomen talous on tarkoitus tuhota velalla kuten muissakin EU maissa, joten turha itkeä miten suurlakko tekisi lovea kassaan ,sillä pitkässä juoksussa kun maanpetturi vallanpitäjät olisi vaihdettu ,voisi velkaantumisen lopettaa ja siirtyä oikeaan talousjärjestelmään jossa lopetettaisiin tämä järjetön velka talous jonka tarkoitus on tuhota Suomi.

  Suomalaisten turvallisuus tuhotaan
  Suomalaisten talous tuhotaan
  Suomalaisten moraaliset/kristinuskon käsitykset tuhotaan

  Siinä on jo 3 hyvää syytä panna tämä maa seis.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
  1. Se on tasan näin.

   Näennäisen vakauden takana on äärimmäisen epävakaa tilanne. Suvakeilla ei ole valtaa fyysisesti, ei lainkaan.

   Lakkoilu, kaikenlainen epävakaus. Kyllä, se on mahdollista ja se on mahdollista kaikissa EU-maissa.

   Arabien ja afrikkalaisten aina vain törkeämmät rikokset tulevat ensi kesänä räjähtämään monen tavallisen perheenisän ja -äidin silmille, henkilökohtaisesti oman lapsen kautta. Silloin pimenee ihan tavallisenkin ihmisen päässä.

   Lisäksi valtamedia on hirmuisessa ahdingossa. YLE on naurunalainen, täysin pellemedia, jota enää vain harva pitää luotettavana. Vaihtoehtomediat jyräävät vanhan propagandamedian.

   Sionistien suunnitelma on luoda ristiriitaa kantaväestön ja muslimien/afrikkalaisten välille ja synnyttää epävakautta ja siinä he ovat onnistuneet, mutta vaihtoehtomedia räjäyttää tämän kansan silmille aivan liian aikaisin ja anarkia leviää jo nyt, ja kansa tietää sen.

   Vielä tähän tulee, sääli kansaa, mutta varmasti tulee, muutama karmea Västeråsin IKEA-tyyppinen murha ja raiskattuja, tapettuja lapsia niin vot! Silloin syntyy tilanne, jolloin jopa sotilasvallankaappaus on mahdollinen, jos kansa lähtee kaduille.

   Sionistit olivat liian ahneita, he halusivat kaiken mulle heti ja nyt se maksaa heille, ja paljon.

   Vuosi 2016 tulee jäämään historiaan vedenjakajana. Valkoiset kansat nousevat, yksi toisensa perään. Ja sääliä ei tunneta.

   Ceaucescu ei olisi voinut pahimmissa painajaisissakaan voinut kuvitella tulevansa ammutuksi vaimonsa kanssa likaista seinää vasten jossakin pikkukylässä, mutta niin vain kävi. Mitään ei voinut, herralle tuli ottaja. Ja kun eliitti pelkää, se reagoi, liian vahvasti ja taas mennään oikeaan suuntaan.

   Meilläkin on satoja ceaucescuja erilaisissa suvakkiviroissa ja ”turvapaikkabisneksessä” ja esim. mediassa sekä väkivaltakonesitossa. Hekään eivät voi kuvitella päivää, jolloin heitä ei enää kuunnella, jolloin he eivät olekaan kansan suosiossa. Mutta se päivä tulee, eikä yhtään liian aikaisin.

   Plusääni(14)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat