Maahanmuuttoa käytetään tekosyynä suomalaisnuorten palkkojen polkemiselle!

Maahanmuuttokriitikot ovat jo kauan varoitelleet, että pankkieliitti haalii Suomeen mahdollisimman paljon maahantunkeutujia siksi, että suomalaisten palkkatasoa voidaan alkaa polkea. Nyt Talouspolitiikan arviointineuvosto on vahvistanut varoitukset.

Länsiväylä-lehti kirjoitti neuvoston vaatimuksesta uutisessaan ”Palkka-ale nuorille ja maahanmuuttajille – nyt tuli mustaa valkoiselle”. Uutinen on herättänyt hämmästyttävän vähän julkista keskustelua.

Vaikka työn tuottavuus on viime vuosikymmeninä noussut huimasti länsimaissa, palkat eivät ole kehittyneet yhtä kiivaaseen tahtiin. Tämä johtuu siitä, että pankit ja rahoitussektori imevät entistä suuremman osan todellisten yrittäjien ja työntekijöiden tuottamasta arvosta salkkuihinsa.

Nyt pankit pyrkivät lisäämään voittojaan entisestään polkemalla suomalaisten palkkoja. Pankkiireille palkka-ale on hyödyllinen monella eri tavalla.

Osakkeiden tuotto-odotukset kasvavat, kun työntekijöiltä leikataan; sen sijaan, että yritykset maksaisivat oikeudenmukaista palkkaa, ne voivat maksaa jättiosinkoa. Kun kansalaiset eivät tule enää toimeen rehellisellä työnteolla, täytyy heidän ottaa entistä enemmän velkaa korkoakiskovilta pankeilta. Kokoomuksen varapuheenjohtaja on kutsunut tätä ”lainapainotteisuuden” lisäämiseksi.

Kun kansalaisten ostovoima laskee, myös yritykset joutuvat kattamaan entistä suuremman osan kuluistaan liiketoiminnan voittojen sijaan velkarahoituksella. Pankkiiri lihoaa, kansa riutuu.

Monikulttuurisuutta rakastava keskuspankkiiri Erkki Liikanen. Kuvakollaasi.
Monikulttuurisuutta rakastava keskuspankkiiri Erkki Liikanen. Kuvakollaasi.

Talouspolitiikan arviointineuvosto käyttää Suomen pakolaiskriisiä tekosyynä vaatimukselleen, että ”palkkajakauman järkevyyttä” tulisi pohtia uudelleen. Tämä on kapulakieltä, jolla tarkoitetaan rehellisten työntekijöiden palkkojen polkemista.

Länsiväylä kirjoittaa neuvoston vaatimuksista:

”Alimman taitotason omaavien huonon työllisyystilanteen parantamiseksi ja maahanmuuttajien kotoutumisen edesauttamiseksi, olisi hyödyllistä sallia ko. ryhmille väliaikaisesti vähimmäispalkkaa matalammat palkat.

Neuvoston tiistaina julkaisemien laskelmien mukaan nykyjärjestelmässä palkankorotusten taso ei myöskään reagoi riittävästi kilpailukyvyn heikkenemiseen ja työttömyyden kasvuun.”

Suomen kilpailukyky heikentyy siksi, että finanssieliitti on tappanut talouskasvun ulkoistamalla suomalaisen tuotannon halpatyömaihin. Emme tee tuottavaa työtä, joten yrityksille ei riitä maksavia asiakkaita.

Nyt pankit käyttävät itse luomaansa talouskriisiä hyväkseen yrittäessään imeä lisää suomalaisten verta ajamalla jälleen uusia leikkauksia.

Lisäksi pankkiirit eri puolilla maailmaa ovat lobanneet ahkerasti sen puolesta, että Suomeen ja muihin länsimaihin otettaisiin mahdollisimman paljon maahantunkeutujia kehitysmaista.

Nyt kun länsi on täynnä maahanmuuttajia ja talous taantuu tuotannon ulkoistamisen vuoksi, finanssieliitti George Sorosista Talouspolitiikan arviointineuvostoon vaatii, että kriisejä täytyy ”hoitaa” tuhoamalla palkat ja ottamalla lisää julkista velkaa.

 

Lue myös: Suomea johtaa mafia

6 kommenttia

 1. Jepu, jepu, jee! Sanoisi Anssi Kukkonen.
  Talven lumien sulaessa paljastui nyt tämä roskakasa ja ”jäte -harso” kevään koittaessa.
  Tätähän ovat EU -herrat ja rouvat sekä EVA ym. yltiö-kapitalistit ajaneet kuin ”käärmettä pyssyyn”.
  Ne vastavoimien edustajat, joita pidetään mielenvikaisina henkilöina ja ns. folio -hattuina ovat tämän juonen ja tarkoitusperän paljastaneet, joka on koko matu -invaasion taustalla tuoda maahan ”halpaa” työvoimaa, joka kirjanpidollisesti pitäisi tuottaa vastaanottajamaalle hunajata. Tuohan on pitkä vale. Päinvastoin ne, jotka käärivät voitot ja vievät ne veroparatiiseihin ovat ylikansalliset pankkiirit ja ylikansallisten yritysten pörssisijoittajat ”pösoineen” mukaan lukien ”sidosryhmät” eli ne raatokärpäset, jotka pyörivät tuon ”raadon” ympärillä.
  Se, mitä yhteiskunnat eli kansallisvaltiot joutuvat tästä kokemaan on pelkkää persnettoa joka ainoalla saralla tuossa kansojen sulatusuunissa, joista kehkeytyy turvattomia ja anarkian vallassa riutuvia ruutitynnyreitä tavallisille entisille kanta-asukkaille, jotka myös ovat menettäneet kaiken sen sosiaaliturvan ja palkkatason sekä yhteiskunnan tärkeimpien joukossa olevan palvelun eli poliisivoimat ja korruptoitumattoman oikeuslaitoksen suoman turvan ja hoivan. Koko yhteiskunnan ylläpitämät turvaverkot ja palvelut romahtavat banaani -valtion tasolle, jossa vallitsee Villin Lännen laki huumehörhöineen sekä kidnappauksineen.
  Kaiken edellä kuvatun jälkeen voi liioittelematta sanoa, että elämä Wanha kantaisessa pohjoismaisessa hyvinvointivaltiossa elämä oli kuin olisi ollut Taivaassa.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 2. Tehdään tänne MUSTA LISTA. THE BLACK LIST!

  Tälle listalle pääsevät kaikki ne yritykset ja järjestöt jotka toimillaan heikentävät kantaväestön mahdollisuuksia saada työtä ja kohtuullista toimeentuloa tai muuten tekevät pahojaan.

  Listalle ensimmäisenä pääsee Starbucks kahvila ketju. Se toimii globaalisti ja juuri tuoreeltaan Starbucksin pääjohtaja Howard Schultz länkytti tiedotuksen että se palkkaa 10 000 laitonta maahantunkeutujaa.

  Starbucksin kahviloita löytyy ainakin 2 kpl Helsingin keskustasta. Välttäkää näitä paikkoja kuin ruttoa.

  http://finance.yahoo.com/news/starbucks-ceo-were-going-to-hire-10000-refugees-234034929.html

  Nyt loppuu lässytys ja alkaa toiminta.

  Kuten viranomaiset, jotka tekevät kaikenlaisia kieroja, salaisia listoja kansalaisista, tälle listalle päätyy vielä monta yritystä ja järjestöä. Ja listalta poispääseminen ei tule olemaan helppoa. Kun sinne kerran päätyy, se saattaa koitua ko. yrityksen/järjestön kohtaloksi.

  Musta lista
  …………….

  STARBUCKS kahvila ketju

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 3. Miksi me maksamme työttömyysvakuutusmaksua, jos tälle rahalle ei saa vastinetta?

  Eli jos joudutkin työttömäksi, se vakuutuskorvaus (työttömyyskorvaus) voidaan ottaa pois, eli voidaan antaa ns. karenssi, jos esim. mokaat palkattomassa työharjoittelussa tai esim. kuntouttavassa työtoiminnassa, johon sinut on pakotettu tukien menettämisesen uhalla ? Moka voi olla esim. myöhästyminen tai poissaolo tästä palkattomasta työstä.

  Sitäpaitsi näissä palkattomissa harjoitteluissa (esim. kuntouttavassa) ei olla edes työsuhteessa (ei työsopimusta), vaan vakavasti alisteisessa asemassa, pakotettuna Eli sinne ”harjoitteluun” on ollut pakko mennä ja siellä olla koska kiristettään tukien menettämisellä, eli juuri niiden tukien menettämisellä, jonka saamiseksi sinä olet maksanut VAKUUTUSMAKSUA vuosien ajan?

  Olette siis työssä ollessanne palkan yhteydessä maksanut siitä joka tilinauhassa, että jos joudutte työttömäksi – Teille kuuluu työttömyyskorvaus. Sitä maksua kutsutaan työttömyysvakuutusmaksuksi.

  Työttömyyskorvauksessa on kysymyksessä siis VAKUUTUS -korvaus, josta on ollut PAKKO maksaa. Mutta korvauksesta ei sitten niin varmuutta näköjään olekaan kun virkamies yhtäkkiä voikin päättää toisin. Se on taas juridisesti jonkin sortin petos.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Skandaali - kansanedustaja täysin pihalla yhteiskunnan toiminnasta sanoo:

  Moni ei ymmärrä työttömiä ja työttömyyttä, koska ”tekemätöntä työtä löytyy vaikka kuinka paljon, miksi siis työttömät eivät mene niitä tekemään?”

  Kansanedustaja A-talkissa : ”Tekemätöntä työtä löytyy vaikka millä mitalla – riittää kun katsoo metsään”, Kansanedustaja Susanna Koski (kok) kehotti A-talkissa työttömiä etsimään toimeentuloa metsistä.
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016093022393823_uu.shtml

  Tuollaiset lausunnot kertovat, että edes KANSANEDUSTAJA ei ymmärrä yhtään mitään yhteiskunnan toiminnasta, saati velkaperustaisesta rahajärjestelmästämme.

  Ensinnäkin;

  – Työttömyys ei ole tekemisen puutetta.

  – Kysymys on palkanmaksajapulasta = rahapulasta.

  – Ihmiset eivät ensisijassa etsi tekemistä vaan toimeentuloa = rahaa.

  – Nykyisessä rahajärjestelmässä raha on velkaa ja syntyy vain velkana. Ei siis ole merkitystä sillä, kuinka paljon tai vähän teemme työtä. Ahkeruus ei lisää rahan määrää ja siten hyvinvointia taloudessamme (kokonaisuutena katsoen).

  – Ei ole olemassa sellaista määrää työtä, tuotantoa, leikkauksia, yksityistämistä jne. joilla nykyisestä taloudellisesta ahdingosta voitaisiin ulos kaivautua.

  – Tässä eurojärjestelmässä kenenkään työpanoksella (oli se sitten suuri tai pieni) ei ole mitään merkitystä! Ainoastaan sillä rahalla on merkitystä, joka pankista lainataan ja kiertoon kulutetaan.
  Ilman velkaa ei ole rahaa. Ilman rahaa ei ole taloutta, verotuloja, työtä ja niin edelleen.

  http://ebolakani.blogspot.fi/2012/03/suhdannevaihtelu-nousukausi-taantuma.html

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 5. MUSTA LISTA, THE BLACKLIST jatkuu:

  Kello- ja kultasepänliike Westerback 1897 järjestää Gay Pride -juhlia sekä toimi homogaalan pääsponsorina.

  Kuvottavaa, vastenmielistä. Westerback aktiivisesti tukee yhteiskunnan mädätystä.

  Westerback on tästä hetkestä lähtien MUSTALLA LISTALLA!

  Ei kelloja eikä koruja tästä liikkeestä.

  http://www.westerback.fi/

  Kello- ja kultasepänliike Westerback 1897 järjestää Gay Pride -juhlia sekä toimi homogaalan pääsponsorina

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat