Keskuspankkiiri Liikanen hyökkäsi jälleen nationalismia vastaan

Kansainvälisen finanssieliitin lobbausjärjestö Suomen pankin johtaja Erkki Liikanen hyökkäsi Ylen Politiikkaradiossa kiivaasti Euroopassa voimistuvaa kansallismielisyyttä vastaan.

Liikasen mukaan Suomen täytyy pitää kynsin hampain kiinni globalisaatiosta ja taistella samalla nationalismia vastaan. Yle-toimittaja Sakari Sirkkanen kysyi Liikaselta:

”Mistä me tiedetään, ettei me olla menossa sellaseen maailmaan, jossa nationalismi alkaa jyrätä ja protektionismi kasvaa ja käännytään sisäänpäin ja kansainvälinen vapaakauppa ja globaalit arvoketjut – ne menettää merkitystään?”

Keskuspankkiirin vastaus oli ytimekäs: nationalismille on sanottava ei ja yksityisten lobbaajien johtamaa Euroopan unionia on tuettava entistäkin päättäväisemmin:

”Me ollaan kaikki siinä toimijoita, ei anneta [nationalismille] periksi. Kyllähän jos me katsotaan maailmanhistoriaa, niin tällanen nationalismin aalto on tehnyt hirvittävää jälkeä.

Heikki Aittokoski on julkaissut tänä syksynä tästä hyvän kirjan Kuolemantanssi ja käy läpi nationalismin tekemää tuhoa Euroopan historiassa. […]

Kyllähän meidän tarvii historiasta oppia, järjen pitää voittaa ja juuri tällaseen ratkasuun Euroopan unioni […] on tärkeä.”

”Jos me pannaan ikään ku selkä seinään maailmalle ja sanotaan ’tahdon ulos – emme ole kanssakäynnissä kenenkään kanssa’, niin me tiedämme, että pitkällä aikavälillä sen vaikutukset talouden kasvuun ovat erittäin tuhoisat.”

Aittokosken kirjan kehuminen on jo itsessään kova kannanotto, sillä kirjailijan mukaan esimerkiksi vastaanottokeskusten eli pakotetun monikulttuurisuuden vastustaminen on jo lähtökohtaisesti ”pahaa nationalismia”.

Keskuspankkiiri Liikanen hehkuttamassa monikulttuurisuutta Rasmus-sivuilla.
Keskuspankkiiri Liikanen hehkuttamassa monikulttuurisuutta Rasmus-sivuilla.

Liikasen radikaali asenne ei kuitenkaan yllätä, sillä pankkiiri on hehkuttanut pakkomonikulttuurisuutta ja erityisesti Angela Merkelin epäonnistunutta maahanmuuttopolitiikkaa sosiaalisessa mediassa.

Kun Euroopan pakolaiskriisi puhkesi reilu vuosi sitten, valehteli Liikanen lehdistölle, että elintasopakolaiset tulisivat olemaan Suomen taloudelle ”hyödyksi” (1, 2, 3).

Myös muut suomalaispankkiirit ovat viime vuosina lobanneet ankarasti liberaalin maahanmuuttopolitiikan puolesta globalismin, velkabisneksen ja matalampien palkkakulujen nimissä.

Trendi on samanlainen kaikissa länsimaissa. Esimerkiksi juutalainen Foreign Policy –toimittaja James Traub on julistanut, että rikkaan eliitin ja vasemmiston on yhdistettävä voimansa taistelussa nationalismia vastaan.

 

Lue myös:

Bilderberg-globalisti Jorma Ollila varoittaa ”nationalismin vaarasta”
Keskuspankkiirit: kansallismielisyys voitetaan vain EU-liittovaltiolla!
Puolanjuutalainen pankkiiri: nationalismin ja EU-vastaisuuden nousu pysäytettävä!

9 kommenttia

 1. Onko Liikanen jutku tai krypto? Naama kuin suoraan amerikkalaiselta pankkiirilta.

  Plusääni(19)Miinusääni(0)
 2. Liikanen pelkää että jos nationalismi saa vallan niin kaikki hänen tekonsa tuodaan julkisuuteen vielä hänen eläissään. Hän ja hänen sukunsa tullaan tahraamaan ja saattaa odottaa syyte maanpetoksestakin.

  Mutta jos mies ehtii kuolla pois tai teke itsemurhan ennenkuin nationalismi saa vallan, niin silloin hän on tavoittamattomissa. Vain sukunsa joutuu häpeään miehen tekojen vuoksi.

  Plusääni(23)Miinusääni(0)
  1. Ei ole Erkki Liikanen eikä kukaan muukaan tavoittamattomissa kuollessaan, sillä ”jokainen tuomitaan tekojensa (ja tekemättä jättämistensä) mukaan”.

   Vain ja ainoastaan kääntyminen pois synnistä, parannuksen teko ja usko Herraan Jeesukseen pelastaa ihmisen. Elämme nyt viimeisiä aikoja ennen Jeesuksen paluuta. Kuten Raamatussa sanotaan lisääntyy kaikki laittomuus ja moraalittomuus kiihtyvällä vauhdilla. Muotoutuu petovaltakunta ja sen kohtajaksi antikristus.

   ”Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.” (Ilm.13 16-17).
   Näin sanotaan Raamatussa.

   Rakas ystävä, vain usko Jeesukseen voi pelastaa. Kuten Jeesus sanoo: ”Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani”.

   Kaikki uskonnot ovat ihmisten keksintöjä ja johtavat saman jumalan eli saatanan syliin. Vain Jumalan lahja, pelastus Jeesuksessa Kristuksessa voi ihmisen pelastaa. Uskonto ei pelasta ketään, usko Jeesukseen pelastaa jokaisen joka häntä sydämestään avuksi huutaa.

   Rakas ystävä, anna pelastaa itsesi ja aloita ikuinen elämä jo täällä maan päällä. Valitse elämä, valitse Jeesus! Usko Herraan Jeesukseen niin sinä pelastut, niin myös perhekuntasi.

   Itse sain uskon lahjan Jumalan armosta viisi vuotta sitten. Entinen juoppo, peluri ja irstailija sai kaikki syntinsä anteeksi ja uudestisyntyi. Jokainen päivä on Herran suurta armoa ja kun uskoo Häneen joka kaiken on luonut, ei tarvitse enää oikeasti mitään pelätä. Kuolemakin on voitto! Suosittelen!

   Sillä mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omaksensa koko maailman, mutta saisi sielullensa vahingon?

   Plusääni(7)Miinusääni(2)
 3. Tyypillistä Bilderberg-maanpetturin puhetta. Hänenlaistensa ohjeistajiin kuuluvat sellaiset ihmiskunnan arkkiviholliset kuten Rockefeller, NWO-pääarkkitehti ja juutalainen sotarikollinen H.Kissinger sekä läntistä velkahuijaus-rahajärjestelmää hallitseva kasaarijuutalainen Rotschild.

  Plusääni(22)Miinusääni(0)
 4. Liikasen iso pää on tyhjä tai ei aivan. Se on kuin Roope Ankan Rahasäiiö täynnä lahjusrahoja. Mies, joka 1970-luvulla vastusti EEC-sopimusta radikaalisosialistina ja täten vaikeutti presidentti Urho Kekkosen neuvotteluja Neuvostoliittolaisten kanssa, jotka suhtautuivat varsin penseästi Suomen länsi suuntaukseen taloudellisesti. Tämä ”talousmies” ja ”näkijä” ajoi ”Teiniliiton” konkurssiin ollessaan sen puheenjohtaja. V. 1987 SDP ja Kokoomuksen hallituksessa, jonka ”runnasi” Presidentti Mauno Koivistä Liikanen ”kantoi” Valtiovarainministerin salkkua valtioneuvostossa, jonka pääagenda oli ”Hallittu rakennemuutos”, joka ohjausjärjestelmä toimi kuten V2-rakettien ensimmäisissä laukaisu yrityksissä. Hänen kohokohtansa oli Eduskunnassa pidetty puhe ilman papereita, mikä oli sellainen ihme jota voi verrata Jeesuksen toiseen tulemiseen. Jo hauskasti vaalitaistelun aikana Erkki Liikanen lupaili tuntuvia prosentuaalisia korotuksia lapsilisiin. Ikävä vain, että Vaalitentissä toimittaja Leif Salmen poltti pudottamalla pohjan koko esityksessä, jonka saumat eivät pitäneet selvässä päivänvalossa. Tästäpä tuo vähemmistökommunistinen terävä älyinen ja teräväkielinen toimittaja saikin Erkki merkin vihat niskaansa. *Aivan kuten rikollinen, joka vihaa poliisia vain siksi, että tämä teki työtään ja otti laittomuuden tekijän kiinni.
  Eli Erkki Liikanen on periaatteeton, isänmaaton, ihanteeton ja valheellinen ihminen, jolla ei ole isänmaata, eikä kotimaata.
  Hänen ”Pohjantähtensä” on Euro ja EU:n rikollisjärjestön ”Tähtikaarti”, jota hän palvelee kaikessa siinä yltäkylläisyydessä ja rikkauksien säihkeessä, jota tuo asema vain suoda voi.
  Ja hänen henkensäkin suojataan niiden valittujen kanssa silloinkin ”Kun kerran maa ja taivas katoaa!

  ”Niin makaa kuin petaa!”

  Plusääni(20)Miinusääni(0)
 5. Erkki Liikanen on Uuden Maailmanjärjestyksen suurlähettiläs. Eli köyhät kyykkyyn ja kansalliset arvot suohon. Sosialidemokratia on Liikaselle pelkkä naamio.

  Kaksi kertaa EU komissaarina. Päästäkseen tuohon asemaan täytyy ottaa suihin aika monelta. Ja silti jää kiitollisuuden velkaan.

  Hyvät veljet antoivat Liikaselle kalliin suojatyöpaikan Suomen Pankista. Pääjohtajan ominaisuudessa päivät kuluvat kattoon räkien. Kun ei muuta tekemistä ole. Autonkuljettaja tuo ja vie. Työajan lomassa vetää pitkän lounaan ja poistuu työpaikalta ”muihin kiireisiin” vedoten puolen päivän jälkeen.

  Palkka juoksee. 23 000 euroa kuukaudessa. Tähän päälle pitkät lomat ja suuret edut.

  Suomalainen veronmaksaja kustantaa tämän suomalaista veronmaksajaa halveksivan loisen piehtaroinnin.

  Plusääni(16)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat