Macronista kuoriutui siirtomaaherra

Demokratia toimii jälleen hyvin kulissina, jonka suojaan Ranskan presidentti Macron kätkee kolonialistiset unelmansa. Pirkko Turpeinen-Saari kirjoittaa artikkelissaan Macronista kuoriutui siirtomaaherra Syyrian sodan neljän suurvallan koplasta tai mafiasta, jotka vuorollaan operoivat Syyrian hajottamista ja Assadin hallinnon nujertamista. Sionistivaikutteinen länsimainen valtamedia salaa systemaattisesti Syyrian hallinnon rauhanomaisuuden ja humanitäärisyyden johtavat pyrkimykset sekä toimenpiteet. Kirjoittaja toteaa, että läntinen valtamedia ei haastattele vapautettujen alueiden väestöä heidän kokemuksistaan ja suuntautumisestaan jälleenrakennukseen.

Joskin Magneettimedia korostaa sionistien, kuten esimerkiksi juutalaisvaltio Israelin osuutta Syyrian sodassa. Israelilaisministeri Yoav Gallant on jopa vaatinut, että Syyrian johtaja Bashar al-Assad täytyy murhata, jotta he voivat keskittyä Iranin tuhoamiseen. Lisäksi  Isis-järjestö, joka on terrorisoinnut  Syyrian hallintoa vastaan, on sionistien etujärjestö.

Israelin valtiolla, joka syntyi sionistinen eliitin suorittamien petoksien, murhien, lahjonnan ja arabeihin suunnatun terrorismin avulla1, ei ole rauhansopimusta Syyrian kanssa. Israel miehittää Syyrialle kuuluvaa Golania sekä sen välttämättömiä vesilähteitä.

Huomion arvoista on, että Israelin aktiivinen rooli Syyrian poliittisen epävakauttamisen prosessissa, tarkoittaa sodan välityksellä ja sen seurauksena tavoitetta  ”pilkkoa Syyria osiin” Yhdysvaltain sponsoroimana ja Israelin avulla.

Toimitus

 

Macronista kuoriutui siirtomaaherra

Ranskan presidentti Emmanuel Macron puhuu demokratiasta mutta käyttäytyy kuin kansainvälisistä laeista piittaamaton siirtomaaherra.

Syyrian sodan neljän kopla; Saksa, USA, Iso-Britannia ja Ranska toimivat Syyrian hajottamisen vetureina kukin vuorollaan. Kaikkien päämäärä on ollut sama: Syyrian hajottaminen ja presidentti Assadin kaataminen.

Kaikki nämä maat ovat suurelta osin julkisuudelta salassa ja valtamedian suosiollisella avustuksella rahoittaneet eri terroristi-/kapinallisryhmiä sekä tukeneet näiden tiedotusta SOHR:n ja Valkokypärät- järjestön avulla. Kapinallisten vallan seurauksena Syyriasta muodostuisi saria-lakia toteuttava muslimivaltio.

Syyria oli ensimmäisestä maailmansodasta lähtien aina vuoteen 1946 Ranskan ”siirtomaa”. Ranska oli jakanut maan useisiin lähinnä uskontopohjaisiin alueisiin. Mikään näistä alueista ei suhtautunut suopeasti Ranskan sotilaalliseen läsnäoloon, alawiittien valtio pääkaupunkinaan Latakia ehkä kaikkein kielteisimmin.

Syyria on ollut eri kulttuurien ja uskontojen sekoitus. Ortodoksi -kristityt armenialaiset päätyivät Turkin suorittaman holokaustin jäljiltä myös Syyriaan. Esimerkiksi Aleppon kaupungissa on perinteisesti ollut kristittyjen, juutalaisten ja muslimien rikasta kulttuuria. Syyria on virallisesti sekulaarinen. Uskonto ei ilmene esimerkiksi henkilökortissa.

Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten tuhottua Irakin, jonka seurauksena syntyi ISIS, suuri määrä pakolaisia saapui Syyriaan. Saksa kehuu Syyriaan verrattuna nelinkertaiseen väestömääräänsä saapuneiden pakolaisten taakasta, kun heitä tuli miljoona. Syyrian 17 miljoonan väestön hoidettavaksi saapui 1,5 miljoonaa Irakin pakolaista, joille Syyria tarjosi turvan, ilmaisen terveydenhoidon ja koulunkäynnin lapsille. Sen lisäksi Syyriassa oli jo ennestään 0,5 miljoonaa Palestiinan pakolaista. Kävin Damaskoksessa 1983 tapaamssa palestiinalaista kummilastani, joka asui erinomaista huolta lapsista pitävässä sisäoppilaitoksessa.

Libanonilainen tutkiva journalisti sai käsiinsä tiedon, jonka mukaan USA, Saksa, Iso-Britannia ja Ranska olivat keskenään päättäneet vaieta Venäjän aktivoimasta Astanan ja Sotsin rauhanprosessista. Valtamedia on käytännössä noudattanut tätä vaikenemista.

Suuri yleisö ei ole tietoinen kymmenistä aseleposopimuksista, aseista luopumisesta, Syyrian hallituksen mahdollistamista armahduksista ja kapinallisten mahdollisuudesta integroitua normaaliin yhteiskuntaan. Syyrian armeijan vapauttaessa kaupunki- ja maaseutualueita Venäjän, Iranin ja Hitzbollahin tuella läntinen media puhuu vapautettujen kaupunkien ”menettämisestä”. Läntinen valtamedia ei haastattele vapautettujen alueiden väestöä heidän kokemuksistaan ja suuntautumisestaan jälleenrakennukseen.

Emmanuel Macron.

Yhdysvaltojen presidentti Trumpin ilmoitettua halustaan vetäytyä Syyriasta Ranskan presidentti Macron aktivoitui. Ennen Trumpin valintaa vallinnut neljän koplan yhteistyö oli vaarantua. Saksa ja USA olivat hoitaneet keskeiset Syyrian hajottamisen auguurit Feltmanin ja Perthesin YK:n korkeisiin virkoihin vaikuttamaan YK:n kautta. Kaikki olivat kantaneet kortensa kekoon Venäjän demonisoinnissa, jotta Venäjän merkittävä rooli rauhan saamiseksi Syyriaan ei saisi ansaitsemaansa myönteistä huomiota.

Iso-Britannian viimeisin panos Venäjän demonisointiin ja sivustatuen antamiseen Syyria-propagandaan tuli Skripal-myrkytysjupakasta, jossa syyllinen löydettiin ilman tutkimuksia vain minuuteissa, ilmeisesti huolellisen valmistelun seurauksena. Ranska tarjosi heti solidaarisuuttaan Britannialle ikään kuin poliittinen solidaarisuus korvaisi tutkimus- ja oikeusprosessin.

Macron astui sitten ”isojen poikien” peliin lähettämällä Syyrian pohjoisosaan ranskalaisia sotilaita toimimaan yhteistyössä Yhdysvaltojen joukkojen kanssa. Molemmat, Yhdysvallat ja Ranska, osallistuvat kansainvälisten lakien vastaisesti Syyrian sotaan. Sodan aloittaminen on pahin mahdollinen sotarikos, josta pitäisi seurata tuomio kansainvälisessä rikostuomioistuimessa.

Seuraava liike oli väitetty, ilmeisen hyvin valmisteltu kaasuiskuprovokaatio Doumassa, Syyrian Ghoutassa. Ison-Britannian rahoittamat valkokypärät toimivat provokaattoreina ja The Guardian sanomalehti palveli neljän koplaa kiitettävästi. Sen sijaan The Independent-lehden pitkäaikainen kolumnisti, Lähi-Idässä asuva ja hienon Lähi-Itää käsittelevän The Great War for Civilization -kirjan tekijä Robert Fisk haastatteli paikan päällä asukkaita ja lääkäreitä todeten väitteet iskusta paikkansa pitämättömiksi.

Huolimatta provokaation todennäköisyydestä Ranska julisti suureellisesti punaisen viivan tulleen ylitetyksi ”Syyrian hallituksen iskiessä kaasulla omia kansalaisiaan vastaan”. Macron tuki presidentti Trumpia, voi kai sanoa yllytti, hyökkäykseen, joka oli sitten USA:n, Ranskan ja Iso-Britannian yhteisisku ohjuksilla, ilman YK:n turvallisuusneuvoston valtuutusta. Israel, jolla ei ole rauhansopimusta Syyrian kanssa ja joka miehittää Syyrialle kuuluvaa Golania ja elintärkeitä vesilähteitä, liittyi ohjusiskujen suorittajiin. Israel, jolla ei ole rauhansopimusta Syyrian kanssa ja joka miehittää Syyrialle kuuluvaa Golania ja elintärkeitä vesilähteitä, liittyi ohjusiskujen suorittajiin.

Viimeisin Macronin suureellinen, siirtomaaherran esitys on se, että hän vaatii, että USA Trumpin johdolla ei vetäytyisikään Syyriasta vaan jäisi sinne muodostamaan ”uutta Syyriaa”. Siis Ranska yhdessä USA:n kanssa muodostaisi neljän koplan valmiiksi suunnitteleman Syyrian eikä Syyrian kansa. Feltman ja Perthes kyllä esittelivät jo vuosia sitten Bilderberg- ryhmässä kaavailun ”päivä Syyrian antautumisen jälkeen”, jossa määriteltiin askelmerkit hallituksen vaihdokselle, perustuslain kumoamiselle,  etc

Ehkä Macron haluaa siirtomaaherran ehdotuksillaan päästä mukaan kaikkeen siihen, mitä Saksa, USA ja Iso-Britannia ovat yhdessä jo pitkään tavoitelleet.

Balkanin haltuunoton alkuaikoina Ranskalla oli vielä joitakin ihmisoikeuksiin liittyviä periaatteita, jotka nopeasti karisivat ahneuden ja joukkoon kuulumisen halun tieltä. Silloin vastaan hangotteleva Italian ulkoministerikin saatiin taivuteltua siviilikohteiden pommituksiin lupaamalla pääsy päivittäisiin keskeisten NATO-maiden johtajien palavereihin.

Tulee oleman mielenkiintoista nähdä, ovatko ranskalaiset tämän uuden siirtomaa-buumin takana. Mielistelemällä presidentti Trump jatkamaan Obaman viitoittamalla tiellä irroittautumisen sijaan voi olla kauaskantoiset seuraukset Syyrian rauhan kannalta.

Tiedonvälitys on nyt nopeampaa ja tehokkaampaa kuin Jugoslavian hajottamisen aikana. Silloin valtamedialla ja Ruder-Finn -markkinointitoimistolla oli ylivalta ihmisten mielen manipuloinnissa. Nykyisin provokaatiot paljastuvat twitterin ja Facebookin välityksellä muutamissa tunneissa vaikka valtamedia ei paljastaisi mitään. Toinen asia on se, että nykyisin aseet puhuvat tiedosta huolimatta. Aseiden käytöstä tulee kunniakysymys, vaikka substanssissa iskun tekijät olisivatkin väärässä. Neljän kopla tuskin myöntää virheitään, ei myöskään valtamedia – Yle ja HeSa mukaan luettuna.

Pirkko Turpeinen-Saari

 

Alkuperäinen artikkeli: https://www.turpeinen-saari.net/

Johdannon viitteet

https://yle.fi/uutiset/3-10069624

http://www.timesofisrael.com/israeli-minister-the-time-has-come-to-assassinate-assad/

http://www.businessinsider.com/its-not-too-late-to-empower-the-moderate-rebels-of-syria-2014-10?IR=T

http://www.electronicresistance.net/2014/09/israel-fears-hezbollah-offensive-drones/

http://www.globalresearch.ca/hidden-us-israeli-military-agenda-break-syria-into-pieces/31454

 1. New York Times 26.-30.11.1947. Sit. Niemi, Pertti (2001). Johdatus Emanuel Swedenborgin filosofiaan. Turku: TAB-kirjat.
  Rami, Ahmed (1988). Vad är Israel? Stockholm: Kultur förlag.

9 kommenttia

 1. On ollut suuri yllätys että ranskalaiset ovat mahdollistaneet sionisti Macronin nousun valtaan. Tämä kouluaikana opettajaansa ihastunut ja hänet vaimokseen ottanut mies on Nwo-haukka (ehkä kyyhky on paremi sana?) pahimmasta päästä, pelkkä finanssikeinottelija ja ’Juudas-pukki’, joka ratsastaa sionistien siivellä ja leikkii Isoa Poikaa, poikaa koska miestä hänessä on vaikea nähdä.
  Nuo mediaan levinneet, avointa homoilua lähentelevät tapaamisvideot Trumpin kanssa ovat surullista katsottavaa miehestä, jonka pitäisi johtaa maataan; että tällainen nyt on sitten tämän tekopyhän ’länsimaisen arvoyhteisön’ yksi keulakuva. Niissä kuvastuu hyvin kuinka Trumpin kaltainen lakeijaksi ryhtynyt Rotschildien ystävä voi nousta valtaan – tietenkin maansa (ja Britannian sekä Usan) zio- ja mason-eliitin tuella, joka Ranskassa lienee suuri.
  Tuo eliitti tyypilliseen tapaansa pyrkii nostamaan valtioiden johtoon juuri tällaisia ’poikasia’ ja ’narsistisia reppanoita’, joita se voi helposti pitää otteessaan lupaamalla rahalla sitä suuruutta mitä heistä itsestään puuttuu.
  Iljettävää teatteria. Vaikea ymmärtää että entisen sivistysvaltio Ranskan kansakin on näin alhaalla, emme vain me. Tietenkin vielä alemmaksikin voisi mennä ja valita vaikkapa edesmenneen Pleyboy-Hefnerin kaltainen mies maan johtoon josta linkki kertoo oman surullisen tarinansa. Ehkä sellaisenkin vuoronsa vielä tulee kun Lännen perikato syvenee.
  [Sivuhyppynä: Vuonna 2004 eräs nainen paljasti yksityiskohtia Hugh Hefnerin seksuaalisuudesta.
  Jos Playboy-perustaja käytetään todisteena niin porno- ja irrallisia suhteita harrastavan elämä johtaa homoseksuaalisuuteen ja impotenssiin. 60-luvun maskuliininen kuvake oli vanhana groteski itse-parodia.
  Hefner, joka kuoli viime syyskuussa, maksoi huoraparvelleen 2000 dollaria viikossa ollakseen hänen ”tyttöystävänsä” ja sekstailisivat hänen kanssaan joka keskiviikko ja perjantai. Hän käytti Viagraa ja katsoi miespuolista homo-pornoa säilyttääkseen erektionsa, kun kukin naisista keikkui vuoron perään hänen päällään. Muut tytöt simuloivat lesbo-seksiä kiihottamaan häntä.]
  https://www.henrymakow.com/001421.html

  Emmanuel Macron seems a finished product of political technologies in the presidential race. His image has been thoughtfully created: his looks, the poignant love story and the politically correct program. But in this lies its weakness – French voters may feel the artificial image of the candidate, and the lack of independence as leader of the nation. The problem is not in bankers involved in politics, in general it happens all the time; but a strong president will be able to impose his agenda on the most influential sponsors. However, the pretty face of Macron bears no resemblance to such president. This is a homunculus grown by all the rules for managing public opinion.

  EMMANUEL MACRON – ROTHSCHILD’S CHOICE FOR PRESIDENT OF FRANCE
  https://southfront.org/emmanuel-macron-rothschilds-choice-for-president-of-france/
  Destroying the heterosexual character of society.
  https://www.henrymakow.com/190901.html
  TÄTÄ MYÖTÄHÄPEÄN MÄÄRÄÄ! TRUMPIN JA MACRONIN TAPAAMINEN ON KIUSALLISTA KATSOTTAVAA
  http://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/201804260141744_v0.shtml

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Ranska voi säilyttää asemansa vain entisten siirtomaiden hyväksikäytöllä
   Ranskan valtio perii entisistä siirtomaistaan vuosittain 440 miljardia euroa veroja. Ranskan pitää luottaa tuloihin, jotta se ei vajoa taloudelliseen mitättömyyteen, varoittaa entistä presidentti Jacques Chiracia. Tapaus osoittaa, että oikeudenmukainen maailma on vaikea toteuttaa, koska entiset siirtomaavallat ovat tulleet riippuvaisiksi hyväksikäytöstä.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=169522
   Ranskan poliittisella eliitillä ei sen sijaan ole mitään aikomusta poistaa siirtomaa-ajan ikivanhoja periaatteita ja vapauttaa entiset siirtomaat täydelliseksi itsenäisiksi. Pikemminkin Pariisissa pelko näyttää vallitsevan, että voit vajota ilman Afrikan tuloja taloudellisesti ahtaalle. Entinen Ranskan presidentti Jacques Chirac sanoi maaliskuussa 2008: ”Ilman Afrikkaa Ranska siirtyisi tai tippuisi ’kolmannen maailman’ maaksi.”
   —- Kommentti: Siirtomaaherraksi ryhtynyt Makaron taitaa ajatella samalla tavalla Chiracin kanssa. Ja maan aina ryöstövalmiit juudas-pukit tukenevat Makaronin ’goimeilta pois’-linjaa
   http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/03/15/frankreich-kann-seinen-status-nur-mit-ausbeutung-der-ehemaligen-kolonien-halten/
   Die politische Elite Frankreichs denkt dagegen nicht im Geringsten daran, die Relikte aus der Kolonialzeit zu beseitigen und die ehemaligen Kolonien in die vollständige Unabhängigkeit zu entlassen. Vielmehr scheint in Paris die Befürchtung vorzuherrschen, dass man ohne die Einnahmen aus Afrika in der wirtschaftlichen Bedeutungslosigkeit versinken könnte. Schon der ehemalige französische Präsident Jacques Chirac sagte im März 2008: „Ohne Afrika würde Frankreich in den Rang eines Drittweltlandes abrutschen.“

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. CIA Macronin valinnan takana, kirjoitti jopa hänen Usa-puheensa. Macron tekee mitä käsketään. Hän on hyvä Juudas-pukki.
   The CIA Got Macron Elected – It Looks Like They Wrote His Big US Speech Too
   A study in the illegal intervention in US political life by our intelligence services.
   He does what he’s told
   ..a substantial part of Macron’s speech was either written by or coordinated closely with these same intelligence services for the purpose of exerting maximum influence on domestic US politics by reinforcement of centrist American predispositions from respected foreign actors. It is also essential to explain how M. Macron became president of France in 2017 with the connivance of these same intelligence services.
   https://russia-insider.com/en/cia-got-macron-elected-it-looks-they-wrote-his-big-us-speech-too/ri23337

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Ilmeisesti jutkut ovat nyt tappaneet joukon iranilaisia sotilaita Syyriassa. Kova on suursodan valmistelu.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 3. Onko kyse myytistä vai todellisuudesta? Mitä muuta NWO, johon maamme sionismia tukevat globalistit ovat meidät kytkeneet, on kuin ’siirtomaaherruutta’, koko maailman kansojen alistamista pienen nwo-eliitin mielivaltaiseen hallintaan?
  Lasha Darkmoon on laatinut mielenkiintoisen ja paljonpuhuvan artikkelin asiaan liittyen. Siitä muutamia kohtia.
  —-
  Juutalainen utopia, ”Uusi maailmanjärjestys”, on juutalaisten ja heidän ei-juutalaisten ja rikollisten yhteistyökumppaneidensa maallinen taivas.
  Kaikille muille NWO tulee olemaan taloudellista hyväksikäyttöä, seksuaalista degeneraatiota ja hengellisen pimeyden elävä helvetti. Pohjimmiltaan se tulisi olemaan absoluuttisen pahan valtakunta, joka toimii maailmanlaajuisen rikollisen syndikaatin vallassa joka koostuu eliitti-juutalaisuudesta ja sen ei-juutalaisista ’Juudas-pukeista’ kaikissa maissa.
  Is the idea of Jewish world domination a ‘myth’ or a reality? Why have Jews been so unpopular throughout history?

  Järjestäytynyt juutalaisuus on levittänyt vaikutuksensa laajalti internetin, sanomalehtien, aikakauslehtien ja kirjojen kautta. Hollywood, sen tehokkain hasbara-agentti, levittää myrkyllistä propagandaa kaikkialle maailmaan tarjoamalla huonosti koulutetuille massoille valheita ja tuhoisia asenteita ja freudilaista ’laissez-faire’ (antaa mennä) seksuaali moraalia. Samaan aikaan juutalaiseliitin hallitsema myrkyllinen porno-elinkeino edistää lukemattomien miljoonien moraalista rappiota luomalla seksi-addiktion jo ​​lapsille ja ajaa monia uhreja epätoivoon ja itsemurhaan.
  Juutalaisten voitoksi tulee koko ei-juutalaisen maailman alistaminen ja orjuutus. Kristinuskosta tulee ensimmäinen uhri, ydin-perheestä toinen. Homoseksuaalisuus ja radikaali feminismi kiristyvät asenteissaan ja äärimmäisemmissä vaatimuksissaan, avaavat Pandoran pahuuden lippaan: esimerkiksi tavoitteena pedofilian normalisointi ja lasten systemaattinen turmeleminen edistämällä lapsi pornoa luokkahuoneessa.

  Olemme kriittisessä tilanteessa. Järjestäytynyt juutalaisuus ei koskaan ole halunnut vain Palestiinaa, joka oli/on vain sen tukikohta koko maailmaa koskevien hankkeiden toteuttamiselle.

  Israel Shamirin mukaan:
  ”Palestiina ei ole juutalaisten perimmäinen tavoite; koko maailma on. Palestiina on vain maailman valtion päämajan paikka.
  Juutalaiset aikovat tehdä Jerusalemin maailman pääkaupungiksi ja tuoda sen uudistetun temppelin Hengen (tarkoittanee Talmudin henkeä, jonka N-yahu on valinnut Israelin politiikan perustaksi) keskipisteeseen maan päällä. Kristinusko kuolee, henki eroaa kansakunnista, ja nykyisen ’demokratian’ syrjäyttää valtava teokraattinen (talmudistis-jahvelainen) valtio joka orjuuttaa muut.
  Juutalainen maailma on hyvä juutalaisille. Se on kirous toisille. Yhdysvalloissa, koska juutalainen vaikutusvalta on kasvanut tasaisesti vuodesta 1968 lähtien, tavallisten ihmisten elämä on pahentunut. Hyvä aika juutalaisille ei ole hyvää aikaa ihmiskunnalle. Juutalaisten siunaus on kirous toisille. Juutalaisille ”hyvät” järjestelmät ovat harvoin hyviä kenellekään muulle.

  Jos emme nyt ryhdy ratkaiseviin toimiin niin pian on liian myöhäistä. Sitten löydämme itsemme Paholaisen hiirenloukusta. Olemme astuneet uuteen ulottuvuuteen todellisuudesta, josta ei ole pakenemista – toisenlaiseen ja käsittämättömän julmaan kivun maailmaan.

  Anti-Semitism: The ‘Oldest Hatred’ — Antisemitismi: ’vanhin viha’?
  By Lasha Darkmoon on April 28, 2018
  Lasha Darkmoon — darkmoon.me April 28, 2018
  Why have Jews been so unpopular throughout history? And is the idea of Jewish world domination a ‘myth’ or a reality?

  JERUSALEM, THE FUTURE CAPITAL OF WORLD GOVERNMENT?

  There is much more that can be said on the subject of the Jewish Question, but right now we need say no more than this:
  The Jewish Utopia, euphemistically known as the ‘New World Order’, is the false heaven of the Jews and their non-Jewish collaborators and accomplices in crime. For everyone else, the New World Order would be a living hell of economic exploitation, sexual degeneracy, and spiritual darkness. In essence, it would be an empire of absolute evil under the dominion of a criminal syndicate spanning the globe: elite Jewry and their non-Jewish lickspittle lackeys in all lands.

  5 CONCLUSION
  The runes are easy enough to read.
  From the domination of Germany and Russia, the Jews contrived to leapfrog to the domination of America. We see through a glass darkly, but what we see through the gathering gloom is the grim spectre of an American dystopia in the making: a Third World country hardly worth living in for its rapidly diminishing Euro-American majority. Ruled by a Jewish elite and their Shabbat goy underlings, beyond the reach of international law and hated throughout the world, America is now an Israeli colony in all but name.
  Orwell’s bleak vision of the future—“a boot stamping on a human face forever”—this is what lies in store for us and our children unless we awake from our long slumbers in the antechambers of hell.
  If we do not take decisive action soon, it will be too late. We will then find ourselves in the Devil’s mousetrap. We will have stepped into a new dimension of reality from which there is no escape — into an alternative universe of unimaginable cruelty and pain.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=169429

  —-
  Siionin viisaiden pöytäkirjat”, https://totuusbloki.wordpress.com/2015/01/14/tarkastelussa-siionin-viisaiden-poytakirjat/
  ” Pöytäkirja nro. 12:

  SANOMALEHDISTÖN VALVONTA. TIETOTOIMISTOT. Yleisön tietoon ei saa tulla ainoatakaan tiedoitusta meidän sitä etukäteen tarkastamatta. Tähän olemmekin jo osittain päässeet sen kautta, että kaikki uutiset saadaan muutamien harvojen uutistoimistojen välityksellä, joihin ne keskitetään maailman kaikilta kulmilta, ja jotka levittävät uutisia tarpeellisesti muokattuina lehtien toimituksiin, viranomaisille jne. Nämä toimistot joutuvat vähitellen meidän käsiimme, ja ne julkaisevat vain sellaisia uutisia, jotka me hyväksymme.
  Tänä päivänä tämä pätee entistä enenmmän. Suuret mediat ovat juutalaiseliitin omistuksessa USA:ssa ja suurelta osin myös muualla …. suomalaismedioiden ”puolueettomat” uutislähteet tarkoittaa pelkkää juutalaismedioiden uutisten kopiointia ilman lähdekritiikkiä. New York Times, BBC, Reuters, The Guardian, CNN jne.; tämän vuoksi keskiverto suomalainen kuvittelee, että maailman suurin uhka on Islam vaikka todellisuudessa se on juutalaisten uuden maailmanjärjestyksen agenda sekä kaikki orjuuttava rahajärjestelmä, jossa uutta rahaa luodaan vain yksityisen korollisen velan kautta.

  Islamin vastainen sota, joka on tarkoituksellisesti luotu ahtaamalla ’pakolaisia’ sotien avulla Afrikasta Eurooppaan, on sionistimuurareiden Nwo-agendaa (=SV-Pöytäkirjat) palveleva sota, jonka tarkoitus on tuhota kansallisvaltiot ja kristinusko sekä islamisoida Eurooppa. Venäjä ja Syyria mm. ovat hyviä esimerkkejä siitä, ettei sotia tarvita eri uskontoja tuhoamaan. Ne voivat elää sovussa keskenään kun niitä ei sotketa poliittisiin hankkeisiin kuten nwo-eliitti tekee.
  Mutta sionisteille vain ’jahvelainen talmudismi’ on ainoa oikea ja siitä he yrittävät tehdä koko maailman ’uskonnon’, vaikkei sillä ole juurikaan mitään tekemistä uskonnon kanssa kun se on sionistirabbien oma luomus ja palvelee heidän omia ikivanhoja poliittisia päämääriä.
  [How Zionist is the New World Order? and How Biblical Is Zionism?
  https://www.veteranstoday.com/2018/03/10/zio-nwo/

  Kommentti: jos jotain tulee varoa niin ennen muuta valtamedian uutisointia! Siihen on aina koira haudattuna.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Moraali, totuus, faktat ovat poistuneet kuolevasta lännestä
   Paul Craig Roberts
   ”Jos et usko, että elämme hullussa maailmassa, tässä todisteena Netanyahu, kansanmurhaaja-johtaja, hyökkääjä, joka on tuhonnut Palestiinan ja takavarikoinut Palestiinan juutalaisille ja karkottanut palestiinalaiset kodeistaan, kylistä ja mailtaan ja joka syyttää nyt Abbasia holokaustin kieltäjäksi.

   Kilpaileva absurdiudessa on presidentti Trumpin nimittäminen Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi.
   http://www.ronpaulforums.com/showthread.php?521843-Trump-Formally-Nominated-For-Nobel-Peace-Prize

   ”Luin, ettei Abbas sano mitään holokaustista. Hän sanoo, että eurooppalaiset ennakkoluulot juutalaisia ​​vastaan ​​ovat johtuneet eurooppalaisten kokemuksista heidän rahoituskäytännöistään, ei uskonnollisesta vihamielisyydestä.
   Tämä on luonnollisesti sopusoinnussa lukuisten historiallisten tietojen kanssa, jotka edeltävät Palestiinan siirtomaa-miehitystä.

   ”Tiedämme hyvin vähän holokaustista, koska kukaan ei saa tutkia sitä. Jokainen Euroopassa, joka tutkii ja tekee pienintäkään korjausta sionistien kertomukseen, pidätetään ja vangitaan holokaustin kieltäjänä. Ei ole epäilystäkään siitä, että monia juutalaisia tapettiin, mutta eri näkemyksiä käytetyistä keinoista ja prosessin järjestämisestä tai toteuttamisesta.
   Holokausti tapahtui noin 75 vuotta sitten. Norman Finkelstein ja muut juutalaiset tutkijat ovat selittäneet, miten holokaustia on käytetty vääristelemään Israelin palestiinalaisten kohtelun kritiikkiä. Israelilaiset tekevät holokaustia palestiinalaisille, eikä ole edes sallittua vastustaa sitä.
   Etelä-Carolinassa on äskettäin hyväksytty laki, jonka mukaan on laitonta kritisoida Israelia mistään…. Laki pyrkii torjumaan ”antisemitismiä”, mutta antisemitismin määritelmä on Israelin kritiikki tai Israelin boikottien tukeminen. Toisin sanoen Etelä-Carolinassa on laitonta rangaista Israelia tai kritisoida epäinhimillistä politiikkaa palestiinalaisia kohtaan. Mutta Venäjä, Iran ja Pohjois-Korea voidaan tuomita väärien syytöstenkin perusteella. http://www.thetower.org/6154-south-carolina-is-first-state-to-pass-law-defining-anti-semitism-countering-on-campus-hate/

   Joten mitä voimme päätellä? Juutalaisten holokausti on moraalisesti tuomittavaa, mutta palestiinalaisten holokausi on moraalisesti hyväksyttävää?
   https://www.paulcraigroberts.org/2018/05/03/morality-truth-facts-exited-dying-west/

   Ja kuten Atzmon sanoo: We are all Palestinians — olemme kaikki palestiinalaisia
   http://www.gilad.co.uk/writings/2016/12/18/we-are-all-palestinians

   Paras keino välttyä ennenaikaiselta Alzheimerilta on jättää iltapäivälehdet ja valtamedia väliin.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
   1. Loppuuko nyt sionisteilta valttikortit? Totuus Holokaustista on tutkimuksen alla ja se on aika lailla erilainen kuin siitä uuden uskonnon itselleen luoneet sionistit ovat medioissaan kertoneet. Miksi?
    Entä miten niiden ’holo-korvausten’ laita nyt on kun/jos niitä on maksettu turhan päiten?
    Joutuvatko juutalaispankkiirit nyt maksamaan ne takaisin?
    Holocaust Deprogramming Course
    Then there are the gas chambers themselves. Central to the Holocaust narrative, it emerged that they had only been built AFTER the war. According to suppressed testimony from Gerhart Schirmer, a former German officer who participated in building the chambers in 1946, while he was being held as a prisoner of war by the Russians.

    – Dr. Nicholas Kollerstrom Breaking the Spell — The Holocaust, Myth & Reality
    “The Holocaust is a deeply anchored belief even in people who know very little about it. We can see that not only does disbelief in the Holocaust myth threaten modern Jewish identity as shaped by political Zionism, but for others it brings into question the credibility of those in authority who told everyone it was true: the state, the churches, the schools, and media of every kind. These sources are the same ones people trust and depend on every day for information. If these trusted authorities are wrong about the Holocaust, what else are they wrong about? What other dishonesties are they promoting?”
    – John Weir, The Holocaust as Myth: Betraying the Public Trust
    “If the Holocaust were unimportant, we wouldn’t have around 20 countries on this planet outlawing its critical investigation. In fact, this is the only historical topic that is regulated by penal law. This is proof for the fact that the powers that be consider this topic to be the most important issue to keep under their strict control. Those censoring, suppressing powers are the real criminals—not the historical dissidents they send to prison.”
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=167860
    https://holocaustdeprogrammingcourse.com
    https://www.henrymakow.com/2018/03/nazis-rescued-chabad-lubavitch.html

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
    1. Juutalaisilta nyt on turha odottaa mitään palautuksia, sen verta hyvin ovat muita kusettaneet ja ottaneet tilanteen haltuun. Koko holopox on iso kupla, mutta pirun sitkeää saippuaa, kun ei vaan ota puhjetakseen. Eikä asiaa ainakaan helpota yhtään tämä niin länsimaissa kuin Venäjällä tapahtuva holocaustkieltäjien ja kansallissosialistien järjestelmällinen vaino ja mielipiteiden tukahduttaminen.

     Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat