Mustat riehuivat vaalitilaisuudessa – Yleisradio syyttää David Dukea!

Sionismin ja monikulttuurisuuden nimiin vannova valtavirtainen valemedia on kauhuissaan tohtori David Duken poliittisesta menestyksestä. Duke-vastainen mustamaalauskampanja on levinnyt nyt Amerikasta jopa Suomeen.

Senaattoriksi pyrkivä Duke kauhistuttaa valtaeliittiä erityisesti siksi, ettei hän yritä tyypillisten ”maahanmuuttokriitikoiden” tavoin puolustella juutalaisia. Duken suomeksikin käännetty Juutalainen ylivalta –kirja on yksi aihealueen moderneja perusteoksia.

Ei siis ihme, että Duke joutuu käymään vaalikampanjaa erittäin karuissa olosuhteissa. Hänellä on vastassaan korruptoituneen eliitin ohella valehteleva valtamedia sekä väkivaltaiset maahanmuuttajajengit.

Suomalaisten veronmaksajien rahoittama valemedia Yleisradio kirjoitti tänään, että ”Ku Klux Klanin entinen johtaja nostatti raivon vaalikeskustelussa Louisianassa”.

Mediakriittinen lukija ymmärsi heti, että otsikon olisi pitänyt olla: ”Rikolliset mustat hyökkäsivät vaalitilaisuuteen Yhdysvalloissa”. Magneettimedia kysyi Twitterissä Yleisradiolta, pitääkö yhtiö mustia alentuneesti syyntakeisina, kun uutisotsikko syyttää valkoista poliitikkoa mustien tekemästä hyökkäyksestä.

Mikäli Yle pitää mustia syyntakeettomina, on kyseessä harvinaisen rasistinen kannanotto. Yle ei tietenkään vastannut kysymykseemme.

Ku Klux Klan oli Ylen uutisissa heti ensimmäinen sana, vaikka Duke ei ole vuosikymmeniin kuulunut järjestöön eikä hän ole myöskään syyllistynyt rikoksiin KKK-jäsenyytensä aikana.

Sen sijaan KKK:sta sittemmin eronnutta demokraattien Robert Byrdiä ei koskaan kutsuta mediassa ”entiseksi KKK-aktivistiksi”, koska Byrd on sittemmin vannonut uskollisuuttaan juutalaisille. Median viesti Dukelle on, että mustamaalaus jatkuu niin kauan, kuin hän jatkaa juutalaisiin liittyvien kiusallisten totuuksien julkituomista.

Valehtelusta palkkaa saava Yle-toimittaja Minna Pärssinen sumutti lukijoita väittämällä, että Duke kannattaisi ”valkoista ylivaltaa”. Tämä on valhe – todellisuudessa Duke vastustaa juutalaista ylivaltaa ja kannattaa kaikkien kansojen oikeutta vapauteen.

 

Lue myös:

Kuinka sionistit hajoittavat ja hallitsevat (suomenkielinen tekstitys) – David Duke
David Duken lyhyt elämänkerta
CNN Goldman Sachs ja Sionistimatriisi – David Duke
Youtube sulkee David Duken käyttäjätilin
David Duke puhuu televisiossa Israelin terrorismista

7 kommenttia

 1. Ostan kirjan hetimiten. YLE = ”Black lives matter.” YLE kannattaa valkoisten KANSANMURHAA!!!

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 2. Jeesus Kristus on hyvyys itse, vain se mikä tulee hyvyydestä on hyvyyttä sanoo:

  Duke puhuu toimittajille vaalitentin jälkeen. Siinä näkyy vähän että mitä roskaväkeä siellä on. Eivät halua edes kuunnella mitä Duke sanoo. Häpeäisivät.
  https://www.youtube.com/watch?v=EEgdifE_2cM
  Tuntemattomien rakastaminen on sama kuin olisi sitä mieltä, että pahuutta ei muka ole. Eli se on sama kuin pitäisi rikollisuutta sallittuna tai että ihmisten teoilla ei olisi mitään merkitystä.
  Hyvyyttä ja oikeutta tulee rakastaa, koska niiden noudattaminen takaa kaikille ihmisille turvallisen ja hyvän elämän. Todellisuudessa sisäisesti hyvä täydellisesti voi olla vain Herran Jeesuksen Kristuksen avustamana. Tämän voi jokainen havaita aivan käytännössä, että näin on.
  Haluaisin vielä tuoda esille sen valheellisen väitteen, jota tämä salaisesti rikollisuuteen perustuva yhteiskunta yrittää käyttää isänmaallisia ihmisiä kohtaan ja se on väite, että nämä ihmiset muka haluaisivat ottaa pois sen mikä yhteiskunnassa pinnallisesti on hyvää. Sellaistahan ei kukaan halua. Vaan halutaan poistaa vain se mikä on rikollista ja huonoa ja jättää kaikki hyvä ennalleen. Tämähän on tilanne. Tietenkin on niin että kaikkien asioiden todellinen luonne on henkistä laatua, joten esimerkiksi pahan ihmisen tekopyhyys on todellisuudessa pahaa. Tässä täytyy kuitenkin huomata, että jokaisella on Jumalasta vapaa tahto, ja vain ihminen itse voi päättää sisäisen, henkisen ihmisensä laadun toimimalla vapaan tahtonsa mukaan. Siis kukaan toinen ihminen ei voi toista ihmistä pelastaa, vaan ihminen pelastuu tekemällä päätöksen ja noudattamalla sitä aina, että noudattaa Jumalan hyvyyttä elämässään.

  Plusääni(14)Miinusääni(1)
 3. Voisitte uskovaiset lopettaa tuollaisen hölynpölyn jauhamisen ja pitää pölyt mahassanne.

  Kaikki valta on ihmisella omasta itsestään, eikä siihen kuviteltuja jumalia tarvita.
  Jokainen tekee oman tahtonsa mukaisesti, hyvää tai vähemmän hyvää. Kaikki on kuitenkin edistystä.

  Jumala ideanakin on naurettavan tyhmä… ei mielikuvitukseen ja keksittyihin höpöhöpöihin turvautuminen paranna asioita tippaakaan.

  Usko on pelkkää mielikuvitusta ja uskonto on huijausta. Sen kun myöntää itselleen on vapaa tekemään hyvää tai huonompaa, riippuen omista kyvyistä ja taidoista. Pahuus on ihmisen keksintöä.

  Yhteiskunta ja valtion on luotu orjuuttamaan kansat pienen yhteisön vallan alle, ei sen kummempaa.
  Jos haluat todellista muutosta, lakkaa äänestämästä ja antamasta valtaa elämästäsi pienen sisäpiirin haltuun! Hoida ensiksi oma elämäsi kuntoon, ennenkun alat vaahdota muiden asioista.

  Oppi ja ymmärrys tulee vain esimerkista, omasta tai toisten. Ei sitä kouluista tai ”pyhistä” kirjoista opita.

  Isänmaata ei ole koskaan ollutkaan, se on vaan yksi kusetus muiden joukossa.

  Todellisuudessa, olemassa on vain erilaisia ihmisiä. Turha siitä alkaa piruja maalailemaan seinille.

  Yliluonnollisia asioita EI ole olemassa,
  Ääliöt!

  Kasvakaa aikuisiksi, lapset…

  Plusääni(0)Miinusääni(10)
  1. Ajattelin ensin olevasi puhdasverinen ateisti, joka vihaa Jumalaa ja ylipäätään käsitettä, että ihmisen yläpuolella on jokin ns. pakana-aikoinakin pidetty ”puunpahka”, jonka edessä on käyty tekemässä taikoja metsästysonnen takaamiseksi, koska noina aikoina se oli hengissä säilymisen elinehto.
   Mutta kun kyseenalaistat ”isänmaankin” kaikkien auktoriteettien joukossa, jotka kuitenkin ovat olleet kulmakiviä ihmiskunnan kehittymisessä läpi koko maaimanhistorian, tahtoi sitä tai ei.
   Ihminen tarvitsee aina, jonkin ”esikuvan” tai ”joukon” eli alkuvaiheessa perhe, kylän, heimon, reviirin tai maan (valtion), johon samaistua ja johon sitoutua niin vahvasti, että on valmis sen puolesta kuolemaankin.
   Kaikella täytyy olla perusta. Edellä mainitut ovat ihmisen olemiseen ja olemisena vaikuttava perusta, jonka pohjalta kaikki mitä tässä maailmassa on ympärillä nähtävissä. Näistä pienistä ”iduista”, kuten kasvikin kasvaa on nykyisen maailman järjestäytyneet yhteiskunnat rakentuneet. Ei rakennustakaan voi rakentaa ilmaan, vaan perustalle joka kestää.
   Se, että rakennukset ja kokonaiset kansakunnat sekä suurimmatkin suurvallat joskus hajoavat ja tuhoutuvat niin perusteellisesti, ettei jälkeen jää juurikaan todistusaineistoa tai saagaa tuleville sukupolville.
   Se, että kaikki voi jonkun mielestä olla harhaa ja ”kusetusta” on aivan relevantti mielipide kuin mikä muu tahansa.
   Mutta se mikä nyt tapahtuu Suomessa ja Euroopassa on kansallisvaltioiden ja valkoisen rodun tuhontie, joka johtaa kansanmurhaan sekä kaiken länsimaisen sivistyksen, ihmisoikeuksien, kulttuurin, arvojen ja filosofian (joka on ”ikävä kyllä” ammentanut suuren osan kristinuskosta) katoamiseen maan kannen päältä. Seurauksena tulee olemaan täydellinen verilöyly, sota, levottomuudet, ihmisoikeusrikkomukset, murhat ja ”uskonto”, jonka ”pyhimmät” arvot käsittävät kaikki edellä mainitut asiat.

   Plusääni(5)Miinusääni(1)
 4. David Duke ei kuulu KKK.n mihinkään osaan vaan hän on itsenäinen toimija joka vankkumatta seisoo sanojensa takana. Itse tunnen sympatiaa KKK:ta kohtaan, enkä näe että se taistelu olisi turhaa. Jos kerran black live matters niin miksikä mukamas white live dosent matter? Virallinen amerikka on multikultihirviö joka on romahtamassa omaan ansaansa. Virallinen teoria väittää WTC iskujen olleen muslimiterrorismia ja samaan aikaan maa ottaa enemmän ja enemmän vastaan irakilaisia, afgaaneja, pakistanilaisia etc. Jenkeille tietysti on suurempi ongelma latinot, mutta ssinä sivussa maahan rantautuu määrittelemätön joukko muslimeja. Mustat ajavat oikeuksiaan rynnäkkökiväärit kourassa ja Clinton Obaman avustuksella hyväksyy kaiken. Minä ole sitä mieltä että mustat voivat muuttaa afrikkaan, arabit takaisin aavikolle ja mitä he siellä tekevät ei kuulu minulle.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. Olen samaa mieltä. Mielestäni nyt on viimeinenkin ”pidike” lauennut sen tieltä, etteikö valkoisella rodulla ole oikeutta olla olemassa ja järjestäytyä samalla tavalla kuin muutkin tekevät.
   ”Muilla” militanteilla roduilla ei ole mitään asiaperusteita diskrimisoida KKK:ta tai sen olemassaolon oikeutta sekä etenkin tarvetta.
   ”He” ovat heittäneet ”taisteluhansikkaan” ja jo vuosikymmeniä harjoittaneet rajoittamatonta ja rasistista väkivaltaa valkoisia vastaan sekä ”huitoneet” ”rasismikortilla” juutalaisten ja liberaali -valkoisten tuella.
   Maailman paras demokratia ja enemmistöasemassa oleva rotu, jonka ”hallinnossa” voi elää ihmisoikeudet sekä yhteiskunnallinen, sekä oikeusistuimissa vallitseva edes likimäärääinen tasa-arvo. Vallitsee yhteiskunnissa, jossa valkoiset ovat enemmistönä. Jos näin ei ole seurauksena on yhteiskunnallinen epäjärjestys ja hallitsematon anarkia väkivaltakoneistoineen, joka jauhaa hengiltä lopulta kaikki.

   Plusääni(2)Miinusääni(1)
 5. ”Vapahtajalle”sanoisin, että Talvisodassa saatiin ateismia niskaan niin että roikui, niin että mikä aotuus ja onni muka ateismista saataisiin?

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat