Näin Israel-alisteinen hallitus työskentelee pääsi menoksi

Olen aiemmin kirjoittanut presidentti Kennedyn salamurhasta hänen kuolemansa vuosipäivän lähestyessä. Käsittelin asiaa erityisesti tässä kirjoituksessa:

Israel Killed JFK And Has Ruled America Ever Since

Tämä vuonna olen päättänyt kirjoittaa JFK:n salamurhasta yhtenä esimerkkinä siitä, mitä tapahtuu ihmisille niissä maissa, joissa sionismilla on huomattava valta-asema. Presidentti Kennedyn kuolemalla oli suora yhteys huumeiden käytön kasvuun valkoisten amerikkalaisnuorten keskuudessa, Vietnamin sodan vuoksi.

Maailmanlaajuisesti heroiinin yliannostukseen kuolee lähes 100 000 ihmistä vuodessa. Näin ei olisi käynyt, jos New Yorkin ja Lontoon pankkiirit eivät olisi edistäneet laitonta huumekauppaa niin antaumuksella. Euroopan orjalaivojen omistajista 90 % oli juutalaistaustaisia. Vihamieliset pankkiirit huomasivat, että Britannian valkoinen työväenluokka halusi kieltää orjuuden, joten he vaihtoivat orjakaupan tuottoisaan oopiumikauppaan. Lue: Video: Jews And The African Slave Trade. It Did Not End In 1832

On syytä huomauttaa, että orjuus on voimissaan tänäkin päivänä. Venäjän juutalaistaustainen mafia tekee orjakauppaa. He välittävät satojatuhansia seksiorjia joka vuosi. Israel vaikuttaa olevan elinkaupankäynnin keskus, eikä elimiä ei ole läheskään aina otettu vapaaehtoisilta luovuttajilta.

Brittihallitus kävi kaksi oopiumisotaa Kiinaa vastaan pakottaakseen Kiinan hallituksen sallimaan brittien oopiumijakeluverkoston laajentamisen. JFK:n salamurhan ansiosta CIA kykeni edistämään huumekauppaa Yhdysvalloissa sekä levittämään heroiinia ja kokaiinia ympäri maailmaa sotilaslentokoneita hyödyntäen. Ajattele voittoja, jotka syntyvät kun vuosittain pestään biljoonia dollareita laittomalla huume- ja asekaupalla ansaittua rahaa, tähän päälle vielä poliittisia lahjuksia 500 miljardin dollarin edestä. CIA lennättää huumeita Meksikosta, Keski-Amerikasta ja muualta suoraan Yhdysvaltoihin.

Laittomien maahanmuuttajien karkoittamatta jättäminen paisuttaa järjestäytyneen rikollisuuden ja huumejengien rivejä. Pian Yhdysvalloissa on kaksi miljoonaa ihmistä, jotka kuuluvat huumejengeihin. Demokratiasta voi tulla käytännössä mahdotonta. Meksikossa huumekartellit tappavat rutiininomaisesti poliitikkoja, jotka kieltäytyvät lahjuksista, sekä toimittajia, jotka uutisoivat aiheesta. Meksikon huumejengit pitävät tälläkin hetkellä listaa amerikkalaisista poliiseista, jotka ovat poikkeuksellisen rehellisiä, urheita ja suoraselkäisiä. Lue: Video: The Sinaloa Mexican Drug Cartel Is A CIA Subsidiary

Kuten aiemmin olen todennut, presidentti Kennedy murhattiin Federal Reserve Act –lain ensimmäisen neuvottelukokouksen 53. vuosipäivänä. Martin Luther King nuorempi murhattiin kuuluisan Riverside kirkolla pitämänsä sodanvastaisen puheen ensimmäisenä vuosipäivänä. Israel ei hyväksy ketään, joka sanoo menevänsä Washingtoniin, ja aikoo seisauttaa koko kaupungin niin pitkäksi aikaa kunnes Vietnamin sota on saatettu päätökseen. Tämä lopettaisi kaikki sodat joista Israel hyötyy, ja estäisi heitä varastamasta biljoonia dollareita Pentagonin kassasta. Robert Kennedy murhattiin yönä, jolloin hän voitti Kalifornian esivaalit. Ellei hän olisi kuollut, hänestä olisi tullut presidentti. Mitä olisikaan tapahtunut juutalaisvaltiolle, jos ihmiset olisivat saaneet tietää, että Israelin agentit olivat tappaneet presidentin ja peitelleet asian käsittelyä mediassa?

Meille kerrottiin toisen maailmansodan jälkeen, että Israel ansaitsee kaiken, ja että emme saa kritisoida israelilaisia sen vuoksi, mitä on väitetty tapahtuneen Saksan keskitysleireillä. Mutta kuinka on mahdollista avata myrkyllistä syanidia täynnä olevan kaasukammion ovi ja raahata ruumiin ulos ilman hanskoja tai naamareita? Jos huoneessa olleet ihmiset kuolivat syanidiin, miksi minuutin päästä sisään tulleet eivät kuolleet kaasuun? Amerikassa lääkäri ja kuolematyöntekijä tuulettavat kaasukammiota 16 – 24 tuntia ennen oven avaamista. Ja kuinka on mahdollista, että vuoden 1950 World Almanac –vuosikirjassa sanotaan, että juutalaisia on 800 000 enemmän kuin vuonna 1940? Lue: Holy Holohoax. My Government Wouldn’t Lie To Me.

Onko kukaan ikinä selittänyt, kuinka 911–tapahtumissa kaksi lentokonetta kykeni tuhoamaan kolme pilvenpiirtäjää? Kuinka 47 kerroksinen torni 7 tuli alas 6,5 sekunnissa? Lue: 911: Short And Powerful Questions

Israel oli 911–iskun takana. Lue: Resurrecting Israel Did 911. All the Proof In The World

Yhdysvaltojen valtamedia ei kertonut totuudenmukaisesti 911-tapahtumista ja JFK:n, RFK:n ja MLK:n salamurhista. “Terrorisminvastainen sota” tarkoittaa sitä, että amerikkalaiset sotilaat hyökkäävät sellaisten valtioiden kimppuun, jotka Israel haluaa tuhota.

Yhdysvaltain armeija on yhtä Afganistanissa. Päättymättömässä sodassa on kyse heroiinirahoista. Jos CIA ja suurpankit eivät kykenisi tekemään heroiinikauppaa, joku saattaisi haastaa heidät kokaiinibisneksistä. Amerikan, Euroopan, Japanin, Kiinan, kolmansien maiden ja kaikkien muiden maiden taloudet ovat lähellä romahduspistettä. Akateemikot ovat varoittaneet, että maailmanlaajuinen talousromahdus tulee aiheuttamaan nälänhätää, ruokamellakoita, kapinoita, sisällissotia ja alueellisia sotia luonnonvaroista, joissa tulee kuolemaan muutama miljardi ihmistä.

Asiat voisivat olla toisin. Jos meillä ei olisi vähittäisvarantojärjestelmää ja korkoon perustuvaa rahaa, hallitus ei olisi velkaantunut, ja olisi vain hyvin vähän maksamattomia velkoja. Voisimme välttää lamat ja suurimman osan sodista. Kolme miljoonaa amerikkalaista nääntyi kuoliaaksi Suuren laman aikaan. Kuten sanoin, asiat voisivat olla toisin. Lue: Either Learn What Money Is Or Accept Mass Starvation As Your Nation’s Future.

Lama voidaan määritellä ajaksi, jolloin maksamattomat velat mitätöidään. Voimme arvioida tulevan laman vakavuutta selvittämällä kuinka paljon maksamattomia velkoja joudutaan mitätöimään. Tri Steve Keen totesi, että velkaa on enemmän kuin koskaan aikaisemmin, joten talousromahdus tulee olemaan hurjin viimeiseen 500 vuoteen. Babylonian ja Sumerin kuninkaat mitätöivät velkoja ajoittain. Juutalaiset kopioivat käytännön ja käyttävät siitä nimitystä jubilee.

Mielestäni meidän tulisi suorittaa velkojen mitätöinti pidättämällä pankkiirit ja takavarikoimalla heidän omaisuutensa. Lue: Debt Cancellation Is The Best Way To Take Down Bilderberg

On vain kaksi vaihtoehtoa: Joko uudistamme talousjärjestelmämme ja mitätöimme velat, tai jatkamme samaan tapaan ja annamme Uuden maailmanjärjestyksen muodostua, jossa varallisuus on keskittynyt vihamielisille pankkiireille ja aiheuttaa joukkonälänhädän alistettujen kansojen keskuudessa.

En usko, että oligarkit tulevat kunnioittamaan alistamiensa kansojen henkiä tai elämäntapaa aivan lähiaikoina. He inhoavat demokratiaa, sillä he ovat nostaneet itse itsensä asemaansa eivätkä anna edes oman väkensä äänestää.

Näin tämän ainoana toimivana vaihtoehtona: How And Why An American Military Coup Could Save The World

Aika on käymässä vähiin. Maailmantalous on romahduksen partaalla. Uudistus on vaikeaa sen jälkeen kun ruokamellakat ovat alkaneet.

Tämä artikkeli ei väitä, että tekstissä nimetyt juutalaiset, sionistinen aate tai Israelin valtio edustaisivat koko juutalaista kansaa tai toimisivat tietyllä tavalla juutalaisen taustansa vuoksi. Sellaisen väittäminen olisi Suomessa rikollista.

 

Lähde: Video Rebel’s Blog Julkaistu 22.11.2015

 

Lue myös:
Virkamies: 9/11 -isku hallituksen oma lavastus
Tri Alan Sabrovskyn video WTC-iskun syyllisistä
Israelin vastahakoinen puuttuminen seksiorjakauppaan
Video: Kuinka juutalaiset ovat kohdelleet mustia
Yksityiset pankit rahoittavat huumekauppaa, murhia ja sionismia
Hitler ja pankkiirit: korko-orjuuden murtaminen

15 kommenttia

 1. Kirjoittaja toteaa: ”On vain kaksi vaihtoehtoa: Joko uudistamme talousjärjestelmämme ja mitätöimme velat, tai jatkamme samaan tapaan”, ja kyseisen talousjärjestelmän uudistamisen ainoana keinona hän antamassaan linkissä näkee amerikkalaisen sotilasvallankaappauksen, joka pelastaa maailman.

  Turhuuksien turhuutta tuollainen, kuin epätoivoinen viimeinen rääkäisy hukkuvan kurkusta. Vihollinen on saanut USA:n velka- ja murharahahirteensä (siinä raha on korollista, tyhjästä luotua velkaa vihollispankkijärjestelmälle – viholliselle) vuonna 1913, kun vihollisen yksityisestä pankista tuli USA:n keskuspankki Fed. Koska kaikki raha on velkaa, raha on väline, jolla saadaan täydellinen (absoluuttinen) kontrolli maasta, jossa vihollisen raha- ja pankkijärjestelmä on käytössä. Vihollisen velkarahajärjestelmä merkitsee väkisin syntyvää velkakierrettä (koron vuoksi veloista voidaan – kokonaisuutena katsoen – selvitä vain ottamalla niiden maksamista varten yhä uutta velkaa, korkoonhan ei erikseen luoda rahaa, sitä luodaan vain velan verran), väkisin syntyvää velkaorjuutta, väkisin syntyvää orjuutta kaikissa asioissa (yhteiskunnat pyörivät rahan eli velan varassa) ja väkisin tapahtuvaa tuhoutumista. Joka hallitsee velkaa (siis rahaa), hallitsee kaikkea, aivan kaikkea. Lainaehdoillaan ja laina- ja korkohanoillaan vihollispankkiirit säätelevät kaikkea maailmassa, myös Suomessa. Koko maailma on jatkuvasti kiristyvässä velkahirressä. Lähes koko maailma on näet joutunut tuon velkarahajärjestelmän valtaan, ja ne muutamat maat, joissa vielä on ollut velkaan perustumaton oma raha (esim. Syyria ja Iran), tuhotaan pian sodalla.

  Koska vihollispankkiirit hallitsevat velkarahahirrellään kaikkea yhteiskunnallista toimintaa maailmassa, kaikki maailman hallitukset, armeijat ja tiedotusvälineet ovat heidän kontrollissaan tai omistuksessaan, orjia. Siksi ei ole mahdollista, että kirjoittajan ”amerikkalainen sotilasvallankaappaus” onnistuisi. Amerikan hallitus ja armeija ovat vihollispankkiirien absoluuttisia orjia.

  Minusta on pöyristyttävää, ettei missään turvauduta kaikkivaltiaan Jumalan apuun. Kaiken maailman jumalattomia vastarintaliikkeitä, kansallismielisiä liikkeitä, mielenosoituksia, kapinoita ja vallankaappauksia suunnitellaan ja tehdään, mutta vihollista, jolla on velkarahajärjestelmänsä myötä vallassaan kaikki voimanyrkit (hallitukset ja armeijat ja aseet) maailmassa, ei tuollaisilla tuherruksilla voiteta.

  Vihollisen nyrkki on mahdollista kukistaa vain Jumalan avulla. Siksi Jumalan viha esimerkiksi Suomen yltä on saatava poistumaan, ja se tapahtuu parannuksenteolla. Synnit on pantava pois. Jumalan lakia on julistettava ja kuultava, että kansa tulisi katumukseen (sydämen hätään syntien vuoksi). Sitten on julistettava Jumalan evankeliumia (Jeesusta Kristusta, syntien anteeksiantamusta), että kansa tulisi kristilliseen uskoon. Katumus + usko = parannus.

  Kun kaikkivaltiaan Jumalan suosio on saavutettu ja Jumalan viha yltämme poistuu, Jumala alkaa kuulla omiensa rukouksia (katumatonta syntistä Jumala ei kuule, Joh. 9:31). Jumalalle kaikki on mahdollista, ja kun häneltä rukoillaan vihollisesta ja vihollisen velkarahahirrestä pääsemistä, hän poistaa tuon vitsauksen. Helposti! Hävittihän hän syntisen muinaisen ihmiskunnankin (Nooan väkeä lukuun ottamatta) aikoinaan, samoin Sodoman ja Gomorran ja kaikki, mitä niissä oli.

  Jumalan suosio (vanhurskautus) saavutetaan ilmaiseksi, ottamalla sydämessä vastaan Jumalan laki (syntyy katumus) ja Jumalan evankeliumi (syntyy usko). On siis vain julistettava ja kuultava Jumalan sanaa, ja siinä vaikuttava Pyhä Henki vaikuttaa sydämessä sekä katumuksen että uskon (kumpikaan ei ole ihmistekoa – ihminenhän on syntiinlankeemuksen peruina kokonaan perkeleen orjuudessa, vailla tervettä kohtaa).

  On aivan pöyristyttävää, ettei tähän ainoaan apuun turvauduta missään! Jumalaa ja Jeesusta Kristusta vain pilkataan, ja jos ei pilkata, heidät sivuutetaan, hylätään.

  Miksei kansa tartu Jumalan apuun? Ei ole muuta apua. Jumala aina auttaa omiaan, ja:

  ”Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan?” (Room. 8:31).

  Jos Jumala on kansan puolella, vihollinen ei voi päästä voitolle. Vihollinen hallitsee kaikkea maailmassa, mutta JUMALAA SE EI HALLITSE! Jumalan edessä se tuhoutuu!

  Jumalaton ihminen tai ihmiskunta ei voi mitään, vaikka se kuinka pullistelisi ja rehentelisi. Ei edes Suomen kansa tai sen ”suoraselkäiset kansallismieliset ihmiset.” Joka on jumalaton, se on perkeleen oma, Jumalan viha sytyttäjä, kaiken tuhoaja.

  Plusääni(17)Miinusääni(3)
  1. Juurikin näin. Jos Jumalan säännöistä olisi pidetty kiinni, ei olisi raha ongelmia, ei avioliitto-ongelmia, ei kasvatus-ongelmia, ei vapaa-ajan ongelmia, ei MITÄÄN ONGELMIA. Sitten ihminen yrittää keksiä kokoajan pyörää uudestaan ja hakkaa päätänsä seinään, mutta missään nimessä ei käänny Jumalan puoleen. Maailmanloppu on TODELLA lähellä. Kaikki teknologia löytyy jo sen toteuttamiseen.

   Jumala on jo nähnyt kaiken tämän, ja kirjoittanut ne sanaansa. Lukekaa sitä niin tiedätte mitä tuleman pitää. Ei tarvitse pelätä ketään muuta kuin Herraa. Voi pojat hän on vihainen kun tulee uudestaan.

   Vielä pakko sanoa, että repentance tarkoittaa kääntymistä. Eli jokaisen tulisi kääntyä Jeesusta kohti pois synneistään. Ja pelastustasi et voi kadottaa ikinä, kun olet pelastettu. Ja jokainen kristitty joutuu kantamaan ristinsä loppuun asti, eli kärsimään kaikki vainot mitä on tulossa, sillä tosi kristitty ei ota pedon merkkiä.

   https://www.youtube.com/watch?v=Ab_P5QjBfuI

   Plusääni(3)Miinusääni(1)
  2. Selvyyden vuoksi totean vielä, etten minä vihollista vastaan taistelua kiellä. Sen on vain tapahduttava oikein. Sitten kun maassa on tapahtunut todellista parannuksentekoa, julkiset synnit pantu pois, Jumalan viha alkanut poistua ja maahan saatu – Jumalan armosta – luja ja oikeamielinen esivalta, joka ei ole riippuvainen vihollisesta ja vihollisen velkarahajärjestelmästä, on aika voimatoimin ryhtyä vastustamaan vihollista tai vihollisia. Vihollisen rankaisemisen ja puolustussotaan ryhtymisen oikeus on vain esivallalla:

   ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sen tähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion. Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. MUTTA JOS PAHAA TEET, NIIN PELKÄÄ; SILLÄ SE EI MIEKKAA TURHAAN KANNA, KOSKA SE ON JUMALAN PALVELIJA, KOSTAJA SEN RANKAISEMISEKSI, JOKA PAHAA TEKEE” (Room. 13:1-4).

   Jumala siis kieltää esivaltaa vastaan kapinoinnin; sellaisesta seuraa ”tuomio”, mikä voi merkitä vain perikatoa. Yksityisen koston, siis sen, että kansalaiset tai kansanliikkeet ryhtyisivät oman käden oikeudella voimatoimiin vihollisia vastaan, Raamattu kieltää (tämä käy ilmi jo yllä olevasta raamatunkohdasta, jossa esivalta nimetään ”miekan” viran haltijaksi):

   ”Älkää itse kostako, rakkaani, vaan antakaa sijaa Jumalan vihalle, sillä kirjoitettu on: ’Minun on kosto, minä olen maksava, sanoo Herra'” (Room. 12:19).

   Kun esivalta ryhtyy oikeutettuun puolustussotaan, olen täysin rinnoin mukana sotimassa, vaikka sotilaana, pyövelinä, tuomarina tai kenraalina. Tuhoan niin paljon vihollisia kuin ikinä pystyn. Palvelen silloin esivaltaa, joka on Jumalan palvelija, kuten Raamattu yllä sanoo. Palvelen siis sotimistyössäni Jumalaa. Sellaisen sotimisen tarkoitus on varjella kansaa, että kansa voisi elää ja toimia ja että maassa evankeliumin julistuksen kautta voisi syntyä uusia kristittyjä Jumalalle.

   Täysin jumalatonta kansaa Jumala ei pelasta. Sellaisella kansalla ei ole mitään olemassaolon oikeutta. Maailma on olemassa vain sitä varten, että kristittyjen määrä tulisi täyteen, ja sitten tulee loppu, Matt. 24:14. Maailma on siis olemassa yksin kristittyjen tähden. Jos Aadam ja Eeva syntiinlankeemuksen jälkeen eivät olisi uskoneet Jumalan lupausta syntien anteeksiantamuksesta (”vaimon siemenestä” eli Jeesuksesta Kristuksesta), 1. Moos. 3:15, Jumala olisi heti tuhonnut koko maailman. Aadam ja Eeva kuitenkin uskoivat, ja siksi Jumala on voinut ylläpitää maailmaa näinkin kauan (6000 vuotta) kootakseen ennalta tietämänsä määrän kristittyjä tulevaan vanhurskaaseen maailmaan, jonka hän on omilleen luvannut luoda, 2. Piet. 3:10-13. Sodin siis tämän kristittyjen kokoamisen puolesta, Jumalan tulevan iankaikkisen valtakunnan puolesta (en sen vuoksi, että syntiset suomalaiset saisivat jatkaa riehumistaan, lastenmurhiaan, jumalanpilkkaansa ja homouttaan, joista syntyy Jumalan viha ja kaiken tuho).

   Sodin siis vain esivaltaa palvellakseni, sillä silloin palvelen Jumalaa. En muulloin.

   Plusääni(7)Miinusääni(2)
 2. Israel alisteinen? Kumma kun lähes joka kysymyksessä länsi-euroopan maat myötäilevät palestiinalaisia muuri väärin, pitäis toi alue luovuttaa.

  Plusääni(1)Miinusääni(14)
 3. Jos näin on ja kun Judy Wood on Deanna Spingolan vakivieras, niin silloinhan tältäkin osin juuri Spingola sopisi Cass Sundsteinin kaavailemaan kuvioon totuus-liikkeen sisällä luotavasta sisäisestä konfliktista ja loputtomista riidoista, kilpailevista salaliittoteorioista ja taidokkaastikin laadituista huuhaakutuista, joilla kaikki saadaan naurettavaksi ja ryhmiä eksytettyä.

  ”Ken Horst said…
  Cass Sunstein says, ”Government agents (and their allies) might enter chat rooms, online social networks, or even real-space groups and attempt to undermine percolating conspiracy theories by raising doubts about their factual premises, causal logic or implications for political action.”

  Let me repeat his GOALS, ”attempt to undermine percolating conspiracy theories…”

  Let me repeat HOW they do this, ”by raising doubts about their factual premises, causal logic or implications for political action”

  Let me repeat WHO is to do this, ”Government agents (and their allies)…”

  HOW THIS APPLIES TO SANDY HOOK

  1. 50-90% of these Talkshow hosts are probably Government agents and their allies.

  2. Sandy Hook is the targeted Conspiracy Theory (TRUTH)

  3. Destroy the Sandy Hook Truth by raising doubts of logic/facts by introducing shills like Wolfgang/Fitzer who are to set up the bullshit so that other shills like Piper/Glenn/Spingola/Yeager can then come back in to destroy the bullshit that was set up to be destroyed.

  April 4, 2014 at 12:35 AM”

  Lainaus Grizzomin blogista. Ken Horstissa on suuria puutteita, mutta aidolta tuntuu ja tässä asiassa erittäin terävä kommentti.

  laitetaan vielä:
  ”FauxCapitalist said…
  Cass Sunstein was specifically concerned about conspiracy theories involving Israel, as MCP drew to our attention.

  Ironically, MCP was the driving force of raising so much hackles within the truth movement mid-2013 over SH, and he kept implying Jim Fetzer and others were Sunstein operatives, yet it was Fetzer who originally said it was a Mossad team that carried out the SH attacks, and MCP was the one saying the official story was true, except for him being open to the possibility that Lanza may have been mind-controlled.

  MCP did immense damage to the ”movement” with repeatedly casting aspersions and making fun of ”wheelchair conspiracy theorists” and ”Sandy Hookers” and saying there was a big Sunstien plot at play and then making the baffling claim that DallasGoldBug wasn’t a government/Sunstein shill, and not refuting any of the specific evidence for at least four shows, and not even watching Sofia’s documentary until late Dec. 2013, and I personally corresponded with him about all my concerns.

  April 4, 2014 at 11:54 AM”

  Grizzomin blogilta.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 4. Eilen ja tänään oli vaikeaa = hetken mahdotonta päästä Magneettimedia-sivuille. Tahallista häirintää määrätyiltä tahoilta?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat