Nämä eteeriset öljyt auttavat syöpään

Nykyään jopa tiedemiehet tunnustavat, että tiettyjen eteeristen öljyjen sisältämät tehoaineet voivat hidastaa syövän leviämistä ja saada syöpäsolut lopettamaan jakautumisen. Niiden hoitopotentiaalia ei enää epäillä, etenkään syövän hoidossa.

 

Kokonaisvaltaisesti terveen kehon tyypillinen taajuus vaihtelee 62 – 78 MHz väliltä. Sairaudet alkavat yleensä 58 MHz taajuudesta alaspäin. Eräässä taajuuskokeessa, jossa mitattiin eteeristen öljyjen taajuuksia, havaittiin, että kahvikupin pitäminen pudotti erään miehen taajuuden 66 megahertsistä 58 megahertsiin kolmessa sekunnissa. Taajuuden palautumisessa normaaliksi kesti kolme päivää.

Muissa tutkimuksissa on havaittu, että negatiiviset ajatukset laskevat taajuuttamme keskimäärin 12 MHz. Positiiviset ajatukset nostavat taajuuttamme keskimäärin 10 MHz.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että yleisimmillä käytössä olevilla öljyillä, kuten minttu-, inkivääri-, sitruuna-, viinirypäle-, jasmiini-, laventeli-, kamomilla-, timjami-, ruusu- ja kaneliöljyillä on syöpää ehkäiseviä vaikutuksia. Öljyjen antibakteerisia vaikutuksia sekä myrkyllisyyttä on testattu ihmissoluviljelmissä.

Bruce Tainio, Tainio Technology -yrityksen perustaja ja Itä-Washingtonin yliopiston Maataloustieteellisen tiedekunnan johtaja, on kehittänyt Calibrated Frequency Monitor (CFM) -taajuusmittauslaitteen, mitä on käytetty eteeristen öljyjen taajuuksien mittaamisessa, sekä öljyjen käytön aiheuttamien taajuuden muutoksien mittauksissa. Eteeristen öljyjen laboratorio käyttää CFM-laitetta, toinen laite on sijoitettu John Hopkinsin yliopiston tiloihin, missä sitä käytetään määrittäessä taajuuksien ja tautien välistä suhdetta.

”Syöpä saa alkunsa kun DNA-koodi solun tumassa vaurioituu,”
kertoo Immunologi Mahmoud Suhail. Joillakin öljyillä vaikuttaa olevan kyky palauttaa solun DNA oikeanlaiseen muotoon.

 

Käytä vain terapeuttista laatua

Markkinoilla on monenlaisia eteerisiä öljyjä, mutta suurin osa niistä on huonolaatuisia, synteettisesti valmistettuja ja laimennettu alkoholilla tai muilla lisäaineilla. Vaikutuksen saavuttamiseksi tulee käyttää vain 100 % puhdasta, terapeuttista laatua. Muuten terveysedut jäävät saamatta, ja lisäksi öljyjen yhdistelmää täytyy vaihtaa joka viikko, sekä on pidettävä huoli öljyjen oikeasta suhteesta toisiinsa nähden.

The Body Electric kirjan kirjoittaja, lääketieteen tohtori Robert O. Becker, kertoo ihmiskeholla olevan ominainen sähköinen taajuus, ja kuinka paljon sen perusteella voidaan saada tietoa henkilön terveydentilasta. Nikola Tesla sanoi, että jos voisimme eliminoida tietyt kehomme kanssa interferoivat ulkopuoliset taajuudet, vastustuskykymme tauteja vastaan olisi parempi. Tri Otto Warburg oli kaksinkertainen Nobel-ehdokas, joka voitti Nobelin palkinnon syöpätutkimustensa ansiosta. Hän huomasi, että ihmissoluilla on sähköinen jännite.

Vailla epäilyksen häivääkään, tietyt taajuudet voivat estää tautien kehittymisen, ja toiset taajuudet voivat tuhota sairauksia. Korkean taajuuden aineet tuhoavat matalampien taajuuksien sairauksia.

Terapeuttista laatua olevien eteeristen öljyjen taajuudet alkavat 52 MHz ja nousevat niinkin ylös kuin 320 MHz taajuuteen! Esimerkkeinä: Ruusuöljy 320 MHz, Olkikukkaöljy 181 MHz, Olibaanihartsiöljy 147 MHz, Ravensara 134 MHz, Laventeli 118 MHz, Mirha 105 MHz, Saksan kamomilla 105 MHz, Kataja 98 MHz, Santelipuu 96 MHz, Karhunputki 85 MHz, Piparminttu 78 MHz.

 

Auttaa moneen vaivaan

Rintasyöpäsolut tuhoutuvat suurelta osin kaneli-, timjami-, kamomilla- ja jasmiiniöljyn avulla. In vitro -koejärjestelyssä 93 % kuoli. Timjamiöljy toimi vieläkin tehokkaammin, se tappoi 98 % MCF-7 rintasyöpäsoluista.

Industrial Crops and Products -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa havaittiin kamomillaöljyn voimakkaat antioksidatiiviset vaikutukset. Tutkimuksessa arvioitiin 11 eteerisen öljyn antioksidatiivisia vaikutuksia. Koejärjestelyssä käytettiin laventeli-, timjami-, talvikynteli-, rosmariini-, ryytisalvia-, piparminttu-, ranskanrakuuna-, maustefenkoli- ja salaattifenkoliöljyjä. Roomalaisesta kamomillasta tehty öljy oli antioksidatiivisilta vaikutuksiltaan aktiivisinta.

 

Olibaanihartsiöljy – syöväntappaja

”Olibaanihartsi erottaa syöpäsolun aivot, eli tuman, solulimasta ja estää solua jatkamasta viallisen DNA-koodin tuotantoa sammuttamalla tuman toiminnot.” Suhail kertoo.

Olibaanihartsiöljy toimii, sillä se sisältää monoterpeenejä. Monoterpeenit edistävät syöpäsolujen tuhoutumista jo kehityksen alkuvaiheessa sekä myöhemmissä kehityksen vaiheissa, mikä tekee siitä ideaalisen yhdisteen kaikille syövästä kärsiville, olipa kasvaimen kehitys missä vaiheessa tahansa.

Olibaanihartsin käyttö voisi mullistaa syövän hoitoon käytetyt menetelmät. Tällä hetkellä käytetyssä kemoterapiassa syöpä pyritään tuhoamaan vaikuttamalla kasvainta ympäröivään kudokseen, minkä seurauksena kuolee myös terveitä soluja, ja potilaan terveydentila voi heiketä. Olibaanihartsin avulla vain syöpäsolut häviäisivät. Muut solut jäisivät eloon.

”Olibaanihartsiöljyssä on 17 aktiivista ainesosaa,” tri Suhail jatkaa.

Budwig Centerin verkkosivuille on koottu vaikuttavia tarinoita syöpään ja rappeuttaviin tauteihin sairastuneilta henkilöiltä, jotka ovat käyttäneet avukseen eteerisiä öljyjä.

Long Beachilla asuvan miehen maksasyöpä oli terminaalivaiheessa. Hän oli jo ohjeistanut vaimoaan, kuinka toimia hänen kuolemansa jälkeen. Hänen maksasyöpänsä oli edennyt niin pitkälle, ettei sitä enää voitu poistaa kirurgisesti. Hänelle annettiin kuusi kuukautta elinaikaa. Hänen vaimonsa tutustui 100 % olibaanihartsiöljyn voimakkaisiin hoitovaikutuksiin pian diagnoosin jälkeen. Mies käytti öljyä paikallisesti maksan alueelle, ja kielen alle päivittäin. Seuraavalla tarkastuskäynnillä lääkäri havaitsi kasvainten kuin ihmeen kaupalla kutistuneen. He jatkoivat olibaanihartsiöljyn käyttöä. Huhtikuuhun mennessä kasvaimet olivat kutistuneet niin pieniksi, että lääkäri antoi suostumuksensa kirurgiselle operaatiolle. Kasvain poistettiin, mikä tarkoitti että 3/4 maksasta täytyi poistaa. Nykyään hänen terveydentilansa on hyvä ja hän nauttii elämästään vaimonsa ja lastensa kanssa.

Viisivuotias aivosyöpäpotilas

Viisivuotias aivosyöpäpotilas sai vain yhden tipan olibaanihartsiöljyä päivässä, sekoitettuna vuoroittain yhteen tippaan santelipuuöljyä ja laventeliöljyä. Santelipuuöljyseosta levitettiin jalkapohjiin ja laventeliöljyseosta ranteisiin. Hän on nykyään täysin terve..!!

Virtsarakonsyöpä

Kun Jackie Hoganilla diagnosoitiin harvinainen virtsarakonsyöpä, lääkärit totesivat että rakko joudutaan lopulta poistamaan. Hän havaitsi olibaanihartsin parantavat ominaisuudet, mitkä Oklahoman yliopiston tutkijat olivat havainneet. Erityisesti yhdessä santelipuuöljyn kanssa annettuna sillä on syöpäsoluja tappavia ominaisuuksia. Olibaanihartsiöljy toimii niin hyvin, että asiantuntijat ovat todenneet, ”Olibaanihartsin eteerinen öljy voi olla yksi monista luonnonaineista, jotka hävittävät syöpäsolut selektiivisesti.”

Neljännen vaiheen keuhkosyöpä – etäpesäkkeitä luissa, selkärangassa, kylkiluissa, lonkissa ja lantiossa

Beben äidillä oli pahanlaatuisia kasvaimia keuhkoissa. Etäpesäkkeet levisivät hänen selkärankaan, luihin, kylkiluihin, olkapäihin, lonkkiin ja lantioon. Neljän kuukauden kuluttua eteeristen öljyjen käytön aloittamisesta hänen vointinsa koheni ja syöpäsolut kuolivat nopealla tahdilla. Hän pääsi takaisin kotiin, pystyi palaamaan puutarhansa pariin ja alkoi jo suunnittelemaan seuraavaa lomamatkaa. Seitsemän kuukautta siitä, kun lääkärit kertoivat hänen kuolevan 4. vaiheen syöpään, hän oli täysissä voimissaan, eikä syövästä ollut merkkiäkään. Bebe suosittelee olibaanihartsia käytettävän ulkoisesti 2-3 tunnin välein, sekä paikallisesti kohdealueelle että jalkapohjiin levitettynä. Jos mahdollista, saat vieläkin paremman vaikutuksen annostelemalla muutaman tipan kielen alle.

Luuytimen rappeuma

Ellenillä diagnosoitiin luuydinrappeuma ja polysytemia vera. ”Kolmen kuukauden jälkeen veriarvoni ovat kohentuneet huimasti, suurin osa markkereissa on normaalin rajoissa! Minun ei ole tarvinnut käydä kahdessa viimeisimmässä verenlaskussa niistä kolmesta kerrasta, joissa minun täytyi käydä kahden viikon välein. Nykyään käyn kuukauden välein tai harvemmin! Tunnen olevani terve kuin pukki, enkä enää näytä olevani kuoleman kielissä. Käyttäkää näitä öljyjä ja uskokaa niiden voimaan, sillä ne toimivat oikeasti.”

Rintasyöpä

Käytin olibaanihartsiöljyä ja rintakasvaimeni kutistui. Kun menin kirurgin pakeille, he eivät löytäneet jälkeäkään syövästä! Minulla oli kasvaimia vielä helmikuussa, olen juuri poistattanut ne ja nyt käytän öljyjä. Laitan olibaanihartsi- ja sitrusheinäöljyä rinnoilleni joka päivä, käytän myös yrttilisiä. Viime kuussa oli puolivuotinen seurantakäynti. Lääkäri sanoi tulosten näyttävän hyvältä. Ei enää syöpää! En aio enää ikinä ottaa kemoterapiaa tai säteilyhoitoa, sivuoireet ovat liian rajuja. Hän oli erittäin yllättynyt siitä kuinka hyvältä näytin, vaikka en ollut käynyt hoidoissa.

Kohdunkaulan syöpä

Hyvä ystäväni soitti juuri ja kertoi sisarensa kohdunkaulan syövän uusiutuneen toisen kerran. Hänelle oli jo varattu aika kohdun poistoon. Saadessaan tietää hän lähetti sisarelleen wintergreen- ja olibaanihartsiöljyä (Wintergreen öljyn raaka-aineena käytetään lamosalalia. Suom. huom.). Hän ohjeisti hänen äitiään sivelemään öljyä jalkapohjiin sekä paikallisesti vatsan alueelle joka 3-4 tunti kivun lievittämiseksi.. Viikkoa aikaisemmin hänen verinäytteissään esiintyi sairaita soluja. Tänä päivänä (alle kuukausi öljyjen käytön aloittamisesta) hänen kohdun poistolle varattu aika peruutettiin, eikä syövästä ollut enää merkkiäkään.

Luusyöpä

Veljenpoikani, jonka luusyöpä on uusiutunut toisen kerran.. käytti sekä eteerisiä öljyjä että kemoterapiaa. Hänen elpymistilansa alkoi aikaisemmin kuin lääkäri oli arvioinut, eikä hänellä ilmennyt minkäänlaisia inhottavia sivuvaikutuksia.

Kurkku

Äitini hyvä ystävä on kamppaillut kurkun aluetta rappeuttavan sairauden kanssa, mikä on levinnyt hänen kehonsa muihin osiin. Viime lokakuussa hän aloitti öljyjen käytön! Olibaanihartsia ja luonnonrohtoja. Tänään hän kävi MRI-kuvauksessa ja ihme oli tapahtunut.

Haima

Ystävälläni diagnosoitu oli haiman rappeuma, hänen elinaikaennusteensa oli 3-4 viikkoa. Hän käytti seuraavaa yhdistelmää: 3 tippaa olibaanihartsia, 1 tippa jokaista seuraavista: sitruunaheinä-, laventeli-, piparminttu-, santelipuuöljyä, sekä luonnonrohtoja. Hän on tällä hetkellä hyvässä kunnossa.. aikaa on kulunut jo 8 kuukautta.

Eturauhassyöpä

Sain aamulla puhelun hyvältä ystävältämme, joka on kamppaillut eturauhassyövän kanssa. Viimeisten 3-4 kuukauden aikana hän on käyttänyt eteerisiä öljyjä. Tänään hän soitti kertoakseen, että eilisessä lääkärintarkastuksessa hänen todettiin olevan täysin terve!

Tyvisolusyöpä

Ystäväni isällä esiintyi tyvisolujen liikakasvua nenän alueella. Kasvain oli läpäissyt kudoksen sieraimen paksuudelta silloin, kun hän otti yhteyttä minuun. Syöpälääkäri ehdotti kudoksen poistoa sieraimen ja ylähuulen väliseltä alueelta, yli sormen leveyksiseltä kaistaleelta nenän ja posken väliltä. En ollut ennen käyttänyt öljyjä syövän hoidossa, ja halusin auttaa niin paljon kuin vain mahdollista. Hän jätti sokerin pois ruokavaliostaan, joi enemmän vettä ja söi enemmän raakaruokaa, uskoen näiden toimenpiteiden auttavan. Muutaman viikon sisällä haavaumat näyttivät umpeutuvan, toisella viikolla vuoto pysähtyi lopullisesti, ja ihon punoitus lieveni. Kuuden viikon päästä tämä nenän puoli näytti terveemmältä kuin oireeton puoli! Kaikki tapahtui 15 kuukautta sitten, eikä uusiutumisen merkkejä ole ilmennyt.

Basaliooma

”Kävin rutiininomaisessa näöntarkastuksessa helmikuussa 2013. Lääkäri kertoi silmäni yläpuolen ihossa olevan jotain, mitä olin jo aiemmin epäillyt: basaliooma. Vuotta ennen kyseistä silmätarkastusta olin ihotautilääkärin toimistossa poistattamassa muutaman epäilyttävän näppylän kasvoistani, kaulastani ja selästäni. Käytyäni läpi kyseisen toimenpiteen, mieleeni juolahti ajatus siitä, onko olemassa turvallisempaa tapaa poistaa kyseinen näppylä (ottaen huomioon, että se on suoraan silmäni yläpuolella). Otin selvää eteeristen öljyjen käytöstä ihosyövän hoidossa. Menetelmä vaikutti vähemmän invasiiviselta kuin käynti ihotautilääkärillä, eikä minun tarvitsisi olla poissa töistä. Hankin pullollisen olibaanihartsiöljyä, sivelin sitä iholleni suositellut 3 kertaa päivässä ja laitoin 2 tippaa kielen alle aamulla ja illalla. Ensimmäisellä viikolla en havainnut minkäänlaisia muutoksia. Lähinnä kihelmöivä tunne niillä alueilla, joille levitin öljyä paikallisesti tai nautin sisäisesti. Toisella viikolla huomasin näppylän kutistuvan. Kolmannella viikolla näppylä vuoti hieman, mutta pieneni siitä huolimatta. Neljännellä viikolla se näytti luhistuvan sisäänpäin, vuotaen edelleen, mutta edelleen pienenevän. Viidennellä viikolla näppylä oli paljon, paljon pienempi, sekä sen pintaan oli muodostunut rupi. Kuudennella viikolla rupi irtosi ja tilalle jäi normaali valkopää. Kuudessa viikossa massiivinen näppylä kutistui nuppineulanpään kokoiseksi vain käyttämällä olibaanihartsiöljyä sekä paikallisesti että sisäisesti. Olin lyöty ällikältä, hämmästynyt ja innoissani! Eteeriset öljyt toimivat minun tapauksessani!

Melanooma

Sivelin olibaanihartsiöljyä iholle aamuin illoin, peitin kohdan sideharsolla. Kolmessa päivässä luomi oli kutistunut. Viidentenä päivänä esiintyi hieman vuotoa, ja puolet putosi pois. Seitsemäntenä päivänä koko luomi oli poissa! Jäljelle jäi pieni vaaleanpunainen alue, pelkäsin sen olevan arpi. Muutaman päivän päästä sekin oli poissa! Aviomieheltäni poistettiin viime vuonna 4. vaiheen pahanlaatuinen melanooma selästä.. ennenkuin aloitimme eteeristen öljyjen käytön, käytimme säteilyhoitoa. Se kasvoi takaisin sen jälkeen.. siitä lähtien olemme oppineet käyttämään eteerisiä öljyjä. Hän alkoi käyttämään laventeli-, olibaanihartsi- ja italianolkikukkaöljyn yhdistelmää melanoomaan, ja oireillut alue on kutistunut!

 

Alkuperäinen artikkeli

Lue myös:
Ikivanha pihka on hoitokeino syöpään
Hämmästyttäviä yrttirohtoja ympäri maailmaa

3 kommenttia

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat