Netanjahu vie – Amerikan kongressi vikisee

Israelin pääministeri Benjamin Netanjahun puhe Yhdysvaltojen kongressille 3.3.2015 lähestyy, ja niinpä haluan kunnioittavasti lähestyä Yhdysvaltojen päättäjiä tässä erittäin vakavassa asiassa.

Kun olin pari–kolmekymppinen, palvelin kansaani merijalkaväen joukoissa ja olin kivenkova Israelin kannattaja… Luultavasti olin sionisti siksi, että meille syötettiin koko ajan Israel-myönteistä propagandaa. Nyt kun ikää on kertynyt muutama vuosikymmen lisää, olen huomannut kolme hyvin merkittävää asiaa Israelista:

1. He totisesti osaavat rakentaa valtavia muureja, jotka erottavat ihmiset toisistaan! He eivät anna poliitikkojen tai politiikan estää heitä rakentamasta muureja, eivät edes silloin, kun kansainvälinen oikeus ja YK:n julkilausumat tuomitsevat sen (esimerkiksi pienen Betlehemin kaupungin ympärillä olevat kolme tarkoin varjeltua porttia, jotka muodostavat todellisen vankilan monille kaupungin asukkaille). Kongressimme pitäisikin ottaa oppia heistä ja rakennuttaa muuri Meksikon rajalle estämään laiton maahanmuutto.

Muuri erottaa juutalaiset muista.
Muuri erottaa juutalaiset muista.

2. Israel on kieltäytynyt ottamasta pakolaisia maahansa silloinkin, kun pakolaisia on uhannut välitön vaara ja kun Hebrew Immigration Aid Society on painostanut Israelia (järjestön motto on: ”Toivota muukalainen tervetulleeksi, suojele pakolaista”). Lainatakseni HIAS:n verkkosivuja: ”Valtio [Israel] jatkaa toimiaan estääkseen pakolaisten maahantulon ja aktiivisesti kannustaa maassa jo olevia pakolaisia lähtemään. Tämän politiikan kouraantuntuvin osoitus on aita, joka on rakennettu Siinain erämaahan. Aidan valmistumisen jälkeen pakolaisten määrä on romahtanut dramaattisesti: koko vuoden 2013 aikana alle 50 ihmistä pääsi maahan ilman lupaa! Valtio myös palkitsee maasta lähteviä anteliaasti 3 500 dollarin palkkiolla, vaikka kukaan ei tiedä, mihin ihmiset lähtisivät.”

Todellakin, vain 50 pakolaista! HIAS on hyvin menestynyt pakolaislobbauksessa Yhdysvalloissa. Toisin on Israelissa, jossa jopa alueella eläneeltä palestiinalaiselta voidaan evätä laillinen oikeus palata kotimaahansa. Samaan aikaan New Yorkissa elänyt juutalainen voi tulla maahan ja muuttua israelilaiseksi pelkällä rabbin myöntämällä todistuksella. Tämä tarkoittaakin sitä, että Israel kontrolloi täysin maahanmuuttoa ja erilaiset lobbausjärjestöt eivät tätä politiikkaa pysty muuttamaan. Tämä on hyvin vaikuttavaa. Emmekö me voisi toimia samoin?

3. Kolmas huomioni Israelista on, että Israelin johtajat puolustavat omaa kansaansa, juutalaista kansaa. He jopa vaativat, että heidän maataan kutsutaan ”juutalaisten valtioksi”. Sen sijaan Yhdysvalloissa valkoinen populaatio, jonka esi-isät rakensivat sivilisaatiomme, on kutistettu noin 20 prosentilla. Valkoisten ääni pyritään hiljentämään ja marginalisoimaan. Meidän hallituksemme ajaa vain vähemmistöjen asiaa. Samaan aikaan kansalaisia ja järjestöjä, jotka ajavat valkoista perinnettä ja valkoisten asiaa, demonisoidaan ja vähätellään.

Hallituksemme murskasi valkoisen kansakunnan kumoamalla vuoden 1924 pakolaislain ja korvaamalla sen vuoden 1965 lailla, joka mahdollisti vapaan maahanmuuttopolitiikan. Uuden lain takana oli juutalainen republikaanipoliitikko Jacob Javits. Israel on sen sijaan täynnä voimakkaita organisaatioita, kuten Lehava ja Birthright Israel, jotka kannattavat vahvaa juutalaista identiteettiä ja taistelevat kansojen sekoittumista vastaan. Sionismi, juutalainen nationalismi, onkin liike, jonka tarkoitus on turvata juutalaisen kansan geneettinen jatkuvuus.

Lehava-terroristeja.
Lehava-terroristeja.

Israelin väestöpolitiikka on päinvastainen länsimaihin verrattuna. Miksi länsimaissa monikulttuurisuutta sitten kannattavat kiihkeimmin Javitsin kaltaiset juutalaiset? Eikö tämä ole kaksinaismoralismia? Mieleeni tulee väkisinkin Presidentti George Washingtonin jäähyväispuhe vuodelta 1796, jossa hän nimenomaan varoitti maatamme vieraiden elementtien puuttumisesta politiikkaamme. Kongressin ja valtiomiesten tulisi tutustua Yhdysvaltojen perustajan puheeseen.

Pääministeri Netanjahu edustaa juutalaisen vallan poliittista huippua. Onko siis sopivaa, että tarjoamme hänelle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan poliittisesti maamme asioihin? Kysymys on erityisen tärkeä siksi, että Netanjahun taustaryhmät hallitsevat jo hyvin vahvasti Yhdysvaltojen politiikkaa. Miksi juuri Netanjahulla on yksinoikeus ulkomaisena valtiomiehenä puhua kongressissa? Lukuisat varakkaat juutalaisjärjestöt hallitsevat jo muutenkin maamme poliittista elämää. Näitä ryhmiä ovat muun muassa:

 • The Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations (tämä kattojärjestö on presidentti Eisenhowerin luoma ja sisältää yli 50 juutalaista järjestöä)
 • AIPAC (joka vaikuttaa hyvin vahvasti juuri kongressissa)
 • Anti-Defamation League (joka kampanjoi aktiivisesti sanavapauden kaventamiseksi ”vihapuhelainsäädännöllä”)
 • Hasbara Fellowships (joka pyrkii vahvistamaan juutalaista vaikutusvaltaa esimerkiksi yliopistoilla, kampuksilla ja Internetissä)
 • Jewish Americans (joka on Valkoisen Talon ”Communities in Focus” –projekti)
Conference of Presidents antamassa Barack Obamalle ohjeita.
Conference of Presidents antamassa Barack Obamalle ohjeita.

Netanjahun puhe on puhdasta poliittista vallankäyttöä, joka tukee juutalaistaustaisten lobbausjärjestöjen toimintaa Yhdysvalloissa. Poliitikot toki tietävät tämän jo etukäteen. Minä kirjoitan aiheesta, sillä olen veteraani, joka on menettänyt monta toveriaan palveluksensa aikana ja joka on vannonut puolustavansa maataan ja sen perustuslakia. Minulla ei ole sinänsä mitään hampaankolossa yhtäkään etnistä ryhmää vastaan. En pidä itseäni ”rasistina”, vaan olen kohdellut ihmisiä kunnioittavasti, arvostavasti ja ystävyydellä. Amerikan politiikkaa seuratessa on kuitenkin pakko kysyä: Keiden etuja valtiomme ajaa ja mitä maata sotilaamme puolustavat?

Taustani on amerikkalaisittain melko erikoinen. Bolsevikit tuomitsivat minun isoisoisäni orjuuteen 1900-luvun alussa. Hänet lähetettiin Neuvostoliiton Gulag-vankileirien saaristoon ja hän oli pakkotyössä suolakaivoksilla. Menetin myös yhden isoisän neuvostoarmeijan kammottavissa murha-aalloissa (toisen maailmansodan päättymisen jälkeen). Samaan aikaan toinen isoisäni pakotettiin liittymään samaiseen neuvostoarmeijaan aseella uhaten ja hänet pidettiin rautaesiripun takana ja poissa elämästäni. Olivatko lähimmäiseni ja omaiseni uhreja? Kyllä. Maksettiinko yhdellekään korvauksia? Ei! Olisi naurettavaa yrittääkään vaatia heidän menettämiään maita ja omaisuuttaan takaisin. Onko Yhdysvalloissa museoita, jotka keskittyisivät kaltaisteni ihmisten menetyksiin? Ei.

Kaikki etniset ryhmät ovat kärsineet edellisen vuosisadan kohtaloissa. Länsimaissa suurinta poliittista valtaa nauttiva kansa on kuitenkin huolehtinut siitä, että vain yhden ryhmän kärsimyksiä ja menetyksiä korostetaan jatkuvasti julkisuudessa. Ja heidän etujensa pitää aina ajaa kaikkien muiden edelle.

Minun perheeni traaginen historia varoittaa minua siitä voimakkaasta marxilaisesta liikkeestä, joka kontrolloi niin monia maita ja joka johti kymmenien miljoonien ihmisten kuolemaan. On hyvin merkillistä, että amerikkalaisille ei ole tahdottu kertoa marxismin ja kommunismin synnystä ja juurista edes sen jälkeen, kun Neuvostoliitto romahti. Jos tutkii marxismia historiaa ja sen mekanismeja, huomaa, ettei marxismi ole suinkaan kadonnut länsimaisista yhteiskunnista. Marxismin oireita tulisi torjua aktiivisesti.

Yhdysvalloissa yhdelle etniselle ryhmälle on kasaantunut suhteettoman paljon poliittista valtaa. Tämä ei kuitenkaan vaikuta riittävän, vaan rikkaat painostusjärjestöt, kuten ADL ja SPLC hyökkäävät aktiivisesti kaikkia niitä vastaan, jotka ajavat muiden etnisten ryhmien asiaa. Ajankohtainen esimerkki on republikaanijohtaja Steve Scalise, jota vastaan hyökättiin julmasti valtamediassa, koska hän osallistui EURO-ryhmän (European-American Unity and Rights Association). Eikö kongressiedustajalla ole oikeus ja velvollisuus kuunnella koko äänestäjäkuntansa ihmisiä ja heidän erilaisia mielipiteitään ilman, että hänen mainettaan tahrataan? Olisiko hänen kimppuunsa hyökätty, jos hän olisi osallistunut NAACP:n tai La Razan kokoukseen? Scalise teki ”virheen” antaessaan tunnustusta valkoiselle etujärjestölle.

Amerikkalaisen valtamedian mukaan Scalisella on sairaat arvot, sillä hän ajaa valkoisten asiaa.
Amerikkalaisen valtamedian mukaan Scalisella on sairaat arvot, sillä hän ajaa valkoisten asiaa.

Ilmapiiri on myrkyttynyt. Yhdysvallat ei enää edusta mielipiteenvapautta. Tähän on vaikuttanut vahvasti juutalaisjärjestöjen lobbaama ”vihapuhelainsäädäntö”. Valtaapitävien kritisoinnista tahdotaan tehdä myös Amerikassa rangaistavaa. Tämän lisäksi valkoisten asemaa uhkaa joukkomaahanmuutto ei-eurooppalaisista maista. Lopulta väestöpolitiikkamme johtaa siihen, että Yhdysvalloista tulee kolmannen maailman maa.

Yhdysvaltain perinteinen enemmistö on kohta vähemmistö, jos nykykehitys jatkuu. Jos haluamme, että Yhdysvallat säilyy edes jotakuinkin sellaisena maana kuin maan eurooppalaisperäiset amerikkalaiset perustajat halusivat, vaaditaan valkoisilta poliitikoilta suunnatonta rohkeutta. Heidän on osoitettava moraalista rohkeutta, seistävä suorana ja käytettävä voimaa maan kurssin muuttamiseksi. Myös valkoisilla on oikeus puolustaa asemaansa. Muutos tulee olemaan vaikea, mutta minulla on muutamia ideoita sitä varten:

 • On luotava hallintomalli, jossa kaikki etniset ryhmät voivat ajaa omaa asiaansa ilman nykyistä etnomonopolisoitua Hollywood-, TV-, sanomalehti- ja kustantamoteollisuutta. Nykymalli on mahdollistanut sen, että kaikki mediavalta on keskitetty yhdelle ryhmälle. Tarvitaan muutos, jotta jokainen väestöryhmä voi vaalia omaa identiteettiään. Tämä olisi aitoa monimuotoisuutta. Tällä hetkellä koko valtamedia Disneystä CNN-kanavaan on yhden etnisen ryhmän hallussa. Sitä paitsi nykyiset mediajohtajat rappeuttavat aktiivisesti kulttuuriamme pyrkiessään romuttamaan kaikin keinoin perinteisinä pidetyt arvot. Aiheesta on kirjoittanut muun muassa juutalainen Haaretz-lehti artikkelissaan ”’Dirty Jews’ and the Christian right”: ”Huippunäyttelijät kuten Larry David ja Sarah Silverman haastavat Amerikan uskonnollisen ja perhekeskeisen kulttuurin sekä toteuttavat juutalaisuuttaan ylistämällä perversioita.”
 • On aika muodostaa euroopanamerikkalaisille oma vahva ryhmä kongressissa. Lapsemme ovat jo vähemmistössä ja heitä sorretaan kouluissa. Tämä näkyy myös siinä, että vaikka valkoisten osuus väestöstä on 60 %, korkeakouluissa he saavat vain 20 % parhaista yliopistopaikoista, kun juutalaisten osuus on 25 % [aiheesta on kirjoitettu Magneettimedian artikkelissa ”Mistä Ruben Stiller ei tahdo puhua?”. Suom. huom.]. Tämä epäkohta on korjattava. Nämä opiskelijat pääsevät parhaisiin tehtäviin ja meillä pitää olla oikeus valvoa etujamme.
 • Vaalirahoitukselle on luotava rajoituksia, jotta rahanvallan roolia voidaan supistaa valtakunnallisessa politiikassa. Tässä voitaisiin hyödyntää esimerkiksi julkista viestintäverkkoa (PBS). Valtionhallinto voisi esimerkiksi tukea ehdokkaiden kotisivuja, jotta eri ehdokkaiden ajamat asiat tulisivat kansalaisten tietoisuuteen tasapuolisesti. On väärin, että yksityinen valtamedia saa päättää, paljonko ruututilaa kukin ehdokas saa. Valtamedia ajaa vain omia intressejään. Typerintä ja lapsellisinta ovat tiettyjä ehdokkaita vastaan suunnatut lokaamiskampanjat. Vaalirahoitusjärjestelmä on uudistettava demokratian parantamiseksi.
 • Kaksoiskansalaisuuskäytäntö on myös uudistettava. Yhdysvaltojen turvallisuuden parissa työskentelevien viranomaisten on luovuttava kaksoiskansalaisuudesta. On aina kiistanalaista, kummalle maalle kaksoiskansalaiset ovat uskollisia. Tämä on kansallinen turvallisuusriski. Ulkomaalaisten lobbausjärjestöjen toimintaa on alettava valvoa tiiviisti.

George_Washington-H

Ote George Washingtonin jäähyväispuheesta vuodelta 1796:

Jotta hankkeemme onnistuu, emme saa vastustaa tai suosia yhtäkään vierasta kansaa epäterveellä tavalla. Sen sijaan on oltava oikeudenmukainen. Kansa, joka erehtyy joko vihaamaan tai rakastamaan toista kansaa, lankeaa orjan asemaan. Sellainen kansa on orja vihalleen tai ylenpalttiselle kiintymykselleen. Tämä tekee sokeaksi omille eduille ja velvollisuuksille. Viha toista ryhmää kohtaan voi viedä vahingolliselle tielle; pienistäkin asioista syntyy suuri poru ja kansa on ylimielinen ja kopea, kun sattumanvaraisesti tai varoittamatta syntyy erimielisyyksiä. Sokea viha synnyttää erimielisyyksiä, kiistoja ja verisiä taisteluja. Ennakkoluuloinen kansa vie maan sotaan ja tekee kestämätöntä politiikkaa. Hallitus voi yhtyä kansan tuntoihin ja ryhtyä impulsiivisiin tekoihin, jotka järki kieltäisi; toisinaan ylpeys, kunnianhimo ja muut arveluttavat ja alhaiset motiivit ajavat maan vihan orjaksi. Tämä on uhka rauhalle ja jopa kansalliselle vapaudelle.

Samoin ylenpalttinen ihastus ulkopuoliseen kansaan tuo mukanaan paljon pahaa. Sympatia toista kansaa kohtaan sekä illuusio yhteisistä intresseistä silloinkin, kun mitään yhteisiä intressejä ei ole, ja sokea myötäeläminen ajavat meidän perusteettomiin sotiin. Sympatia ulkopuolista kansaa kohtaan johtaa näiden suosimiseen ja oman väestön syrjintään. Tämä on vahingoksi kansakunnalle, sillä tällöin kansa ei kykene ajamaan omaa etuaan. Vieraan suosiminen synnyttää myös kateutta, pahaa tahtoa ja kostonhimoa. Vieraita suosiva poliitikko voi pettää oman kansansa ajaakseen omaa henkilökohtaista etuaan. Hän voi peitellä korruptiotaan ja ahneuttaan vetoamalla ’yhteiseen hyvään’.

Kumpi vaikuttaa amerikkalaispoliitikkojen ajatteluun enemmän, Netanjahu vai George Washington? On aika rakentaa poliittinen järjestelmä, joka palauttaa poliittisen vallan kantaväestölle ja edistää kansallisia etuja. On aika irtaantua Israelin talutusnuorasta.

 

Alkuperäinen artikkeli julkaistu englanniksi The Occidental Observerin sivuilla 25.2.2015.

9 kommenttia

 1. Päädemonin puheeseen on kaksi päivää ja minä heitän tähän ennustuksen, siitä mitä Päädemoni Netanyahu puhuu Yhdysvaltain polvillaan olevalle kongressille.

  Ensinnäkin, tietenkin, kansansa parhaiden perinteiden mukaisesti, hän kerjää rahaa. Hänen kansansa tarvitsee lisää amerikkalaisten rahaa, jotta hänen kansansa voi rakentaa lisää muureja, lisää apartheidiä. Hänen kansansa tarvitsee vielä lisää ydinaseita, paljon lisää Hellfire-ohjuksia, jotta lapsia ja naisia voidaan pommittaa ilman, että se tuntuu hänen kansansa kukkarossa. Yhdysvalloilla ei ole väliä, se voi velkaantua, se voi kärsiä Päädemonin kansa voi rauhassa ja huoletta pommittaa.

  Toiseksi, ilman muuta, Netanyahu itkee myötätuntoa, onhan joku jossakin tappanut juutalaisen ja sehän on ihan kauheata. Hänen kansansa ei voi sitä sietää ja yhdysvaltalaisten on luvattava rangaista kaikkia, jotka edes näkevät unta sellaisesta, mielellään aseitse ja mielellään heti. Netanyahu ei muista, demoni kun on, että hänen kansansa tappoi viime kesänä 2000 ihmistä Gazassa. Mutta hänen kansansa yksi ihminen tietenkin vastaa pariatuhatta ali-ihmistä, kyllähän me sen tiedämme.

  Mutta kaikkein eniten Netanyahu haluaa sotaa. Sitä hänen kansansa ja hän haluavat. Aivan erityisesti Päädemonia kiusaa se, että Yhdysvallat eivät pommita Syyria ja Irania aina silloin, kun Päädemonin päätä kivistää. Hän krtakaikkiaan haluaa pommeja, kauhua ja tuhoa Iraniin. Hän ja hänen kansansa eivät voi levätä ennen kuin tämäkin maa on tuhottu.

  Päädemoni kerjää siis rahaa, myötätuntoa ja sotaa.

  Sanokaa minun sanoneen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Voi olla. Tai sitten se haluaa nettisensuurit päälle ja vähän äkkiä. He pelkäävät sitä, että totuus heidän todellisesta luonteestaan, valheistaan ja tarkoitusperistään leviää liikaa ja ihmiset alkavat vastarintaan (toiveajattelua…?). Toisinajattelijat on joka tapauksessa eliminoitava keinolla millä tahansa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Netanyahu kerjää rahaa ?

   En usko. Heillä on käytössään rahanväärennöskoneisto (mm. BIS ja sen alaiset keskuspankit), joka takaa heille loputtomat rahavarat. He voivat pankkikoneistonsa avulla taikoa tyhjästä lähes loputtomat määrät rahaa, joten rahasta noille tuskin tulee pulaa.

   Suosittelen sinuakin tutustumaan tähän juutalaisten (fariseusten) pankki ja rahajärjestelmän toimintaan. Se ei ole mikään vähäpätöinen pikkuasia.

   Markku Uusipaavalniemi: Rahan valta pankeilta valtiolle

   Valtiolle velkaa alueita vastaan: Globaalin eliitin uusi vaihtokauppastrategia

   Muista kuka kaatoi rahanvaihtajien pöydät ja minkä takia. Oliko se viesti ?

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Eikö teidän lukijoiden mielestä ole kummallista nämä videot ja lausunnot ja sitten itse teot? Tukee syyriaa ja irania pohjois koreaa ja muita jossa ei ole jutkujen keskuspankki? Mutta silti päästelee suusta tälläsiä? Mikä on kokonais kuva asian suhteen? Onhan tätä varmaan pohdittu monessakin eripaikkaa, mutta oikein ei selvää ota!! Ja miksi bilderberg jutkujen kokouksissa ei ole veänäläisiä ja kiinalaisia?? montaa ristiriitasta asiaa on?

  https://www.youtube.com/watch?v=hu-GTj4slWw

  Putin: Soviet Government Was Mostly Jewish 80-85 %

  https://trutube.tv/video/12990/Putin-We-will-deliver-weapons-to-Syria

  Putin – We will deliver weapons to Syria

  Ja tässä se karkottaa jutkuja? Mitä vittua!!

  Tässä toimittaa parhaita ilma torjunta ohjuksia iraniin!

  AINOA ASIA MIKÄ TÄMÄN SELITTÄÄ! ON ETTÄ IHMISIÄ HALUTAAN VÄHENTÄÄ YMPÄRI PLANEETTAA! Siitä vaihtoehdosta ei ole ollut yhtään kirjotusta täällä ja miksi magneettimedia ei kirjota halvan öljyn vähenemisestä/loppumisesta ja fosfori kaivosten loppumisesta ym luonnon varojen vähentymisestä! Minun mielestä todellakin yksi tärkeimmistä asioista joista vaietaan!! Mutta ainoa mikä käy järkeen kaikkien maiden tekojen perusteella, että ihmisiä on liikaa ja tapa jolla heitä saadaan vähennettyä on sota! Intiassa sterilisoitiin suuri määrä ihmisiä ja sen jälkeen he syrjäyttivät hallituksen! OVATKO KAIKKIEN MAIDEN PÄÄTTÄJÄT IHMISTEN LIIALLISEN MÄÄRÄN HUOMANNEET JA TAJUNNEET ETTÄ PLANEETTA EI KESTÄ TÄTÄ! Ja tietämättömät kommentoijat tunkekaa ala peukkunne hanuriinne ja asiallisia vastauksia!

  Ja miksi helvetti valtamedia morkkaa venäjää! Täyttä hulluutta oli jutkujen hallus tai ei siihen ei kukaan osaaa sanoa! Se tuo 90% suomen öljystä ja muulta ei suomi saa öljyä yhtä halvalla joka pöyrittää suomea ja koko mailmaa! Ja suurin osa lannotteista tehdään maakaasusta jonka mailman suurimmat varannot ovat venäjällä!

  Mikä tässä kusee miksi täällä ei kukaan ota asiaa puheeksi! Voisihan tätä listaa jatkaa loputtomiin asioista jota putin tekee kansan mielisten hyväksi ja jota vastaa! Minulle ei ole selvinnyt muuta järkeenkäypää agendaa kuin sodalla/talouden tuhoamisella ihmisten määrän vähentäminen!!

  Oli kuinka hyvä mielinen ihminen tahansa, niin kyllä suuremman hyvän eteen tekee mitä tahansa! Eli ihmiskunnan säilymiseen! AINOA ASIA MIKÄ TÄSSÄ HARMITTAA ETTÄ SUURIMMAT SAATANAT TULEVAT JÄÄMÄÄN JÄLJELLE!

  LIthium josta tehdään akkuja ja pii jota kaytetään aurinko kennojen aineena eivät ole ilmasia ja vaativaT öljyä ym luonnon varoja ja ovat ehtymässä Tällä kulutuksella ynnä kaikki muut luonnon varat meret ym! Liikaa kun jäätiköt/ikirouta sulavat vapautuu (metaania) makeaa vettä joka voi muuttaa merivirtoja liiaksi jolloin esim turskan kutu tulee epä onnistumaan! Älkää nyt ”saatana” väittäkö että mailman ilmasto käyttäytyy normaalisti! Tietenkin jos raha järjestelmä ja valtaa pitävät eivät olisi saatanan ohjauksessa tämä lasku vähenevien ressurssien mailmaa olisi huomattavasti helpompi, mutta nyt kapitalismin ja kasvua vaativan talouden edessä mennään kaasu pohjassa täyteen tuhoon! Luuleeko joku täällä ettei mailman vaikutus valtasimmat( juutalaiset) ihmiset tätä tajuaisi!! Jos heitä ihmisiksi voi edes kutsua!

  Pitääkö suomessa jokainen metsä hakata maan tasalle tuottamaan ruokaa ja kaikki luonnon varat pistää energian tuontantoon!! Mitä jää jäljelle? ilman lannotteita ei kasva mikään tuhotussa maa perässä ja ilman traktoreita ei onnistu ku yhelle tuhannesta ihmisestä!Tuhoutunu bioversiteetti josta ihmiset ovat riippuvaisia!! Tyhmä äärimmäisen tyhmä pitää olla jos luulee pystyvänsä kasvattamaan lapsia tulevassa mailmassa! kaupungissa elävät ihmiset ei mitään mahdollisuuksia no ei kyllä maallakaan!!

  Katsokaa YKSI esimerkki paljonko pari ihmistä vaatii! (tämä on öljyn kanssa ja nykyaikaisten öljyä käyttävien vehkeiden kanssa)

  http://www.wildfin.com/sergeiverenseisauttaja/

  Ne jotka luottavat tieteeseen, että kyllä se keksii jotain niinkuin tähän asti on ulkoistettu oma ajattelu muille tulevat kärsimään eniten! Tämän sivun lukijat ovat kyllä eritttäin hyvin hereillä, mutta ei se riitä!

  tässä tanskassa ja briteistä ja varmaan monesta muustakin paikkaa löytyy samanlaisia! Miettikääs noita ja ilman öljyä!

  TIETENKIN ÖLJYN MÄÄRÄÄ VÄHEKSYTÄÄN, KOSKA SAADAAN PAREMPI HINTA tietenkin! On sitten helvetin kummallinen ajatus mailma suurimmalla osalla ihmisia, että kaikki riittää ilman helvetti ainuttakaan selvitys työtä! PUHUTAAN VALTA MEDIASTA JA SEN OMSITAJISTA NO NEHÄN ON jutkuja suurin piirtein kaikki! Eikö kukaan ole oikeasti perehtynyt maapallon resursseihin?

  KErtokaas ihmeessä mikä korvaa öljyn? Arvon ala peukuttajat!! Ymmärrän että ilmaston muutos on monen mielessä huijaus sen takia, että romahtavat valtiot saisivat kerättyä lisää verotuloja ja pitkittääkseen romahdusta, mutta siinä se menee pieleen! Vaikeahan se on enää mihinkään uskoa kun tajuaa että kaikki on ollut valhetta! Mutta perkele kattokaa todisteita! Meinaatteko, että satojen miljoonien vuosien saatossa maapallon varastoima aurinko energia ei vaikuta mitenkään kun päästetään 100v aikana ulos maan kuoresta! ÄLKÄÄ VIITSIKÖ!!

  Eikä tämä ole lähitulevaisuudessa vaan ihan jo 5-15 vuoden päässä! Tätä viestiä voisi jatkaa iät ajat!

  Voittaako juutalaiset ja saavat orjuutettua kaikki? EIhän sillä ole mitään väliä pian!!

  Vai tuleeko taas joku sanomaan, että ulkoavaruudesta tuli olento joka pysty tekemään energiaa tyhjästä!!!

  Miksi kukaan ei etsi hyviä puolia venäjästä verrattuna muihin mailman maihin! Suomi on ja tulee olemaan riippuvainen venäjästä! Kertokaas nytten saatana perkele miten nykyinen suomi elää ilman venäjää! Täällä kirjoittajat ovat helvetin pihalla luonnon varojen riittävyyden suhteen ja mistä tämän maan polttoaine tulee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Nyt helvetti herätys!!

  Eikö teidän lukijoiden mielestä ole kummallista nämä videot ja lausunnot ja sitten itse teot? Tukee syyriaa ja irania pohjois koreaa ja muita jossa ei ole jutkujen keskuspankki? Mutta silti päästelee suusta tälläsiä? Mikä on kokonais kuva asian suhteen? Onhan tätä varmaan pohdittu monessakin eripaikkaa, mutta oikein ei selvää ota!! Ja miksi bilderberg jutkujen kokouksissa ei ole veänäläisiä ja kiinalaisia?? montaa ristiriitasta asiaa on?

  https://www.youtube.com/watch?v=hu-GTj4slWw

  Putin: Soviet Government Was Mostly Jewish 80-85 %

  https://trutube.tv/video/12990/Putin-We-will-deliver-weapons-to-Syria

  Putin – We will deliver weapons to Syria

  Ja tässä se karkottaa jutkuja? Mitä vittua!!

  Tässä toimittaa parhaita ilma torjunta ohjuksia iraniin!

  AINOA ASIA MIKÄ TÄMÄN SELITTÄÄ! ON ETTÄ IHMISIÄ HALUTAAN VÄHENTÄÄ YMPÄRI PLANEETTAA! Siitä vaihtoehdosta ei ole ollut yhtään kirjotusta täällä ja miksi magneettimedia ei kirjota halvan öljyn vähenemisestä/loppumisesta ja fosfori kaivosten loppumisesta ym luonnon varojen vähentymisestä! Minun mielestä todellakin yksi tärkeimmistä asioista joista vaietaan!! Mutta ainoa mikä käy järkeen kaikkien maiden tekojen perusteella, että ihmisiä on liikaa ja tapa jolla heitä saadaan vähennettyä on sota! Intiassa sterilisoitiin suuri määrä ihmisiä ja sen jälkeen he syrjäyttivät hallituksen! OVATKO KAIKKIEN MAIDEN PÄÄTTÄJÄT IHMISTEN LIIALLISEN MÄÄRÄN HUOMANNEET JA TAJUNNEET ETTÄ PLANEETTA EI KESTÄ TÄTÄ! Ja tietämättömät kommentoijat tunkekaa ala peukkunne hanuriinne ja asiallisia vastauksia!

  Ja miksi helvetti valtamedia morkkaa venäjää! Täyttä hulluutta oli jutkujen hallus tai ei siihen ei kukaan osaaa sanoa! Se tuo 90% suomen öljystä ja muulta ei suomi saa öljyä yhtä halvalla joka pöyrittää suomea ja koko mailmaa! Ja suurin osa lannotteista tehdään maakaasusta jonka mailman suurimmat varannot ovat venäjällä!

  Mikä tässä kusee miksi täällä ei kukaan ota asiaa puheeksi! Voisihan tätä listaa jatkaa loputtomiin asioista jota putin tekee kansan mielisten hyväksi ja jota vastaa! Minulle ei ole selvinnyt muuta järkeenkäypää agendaa kuin sodalla/talouden tuhoamisella ihmisten määrän vähentäminen!!

  Oli kuinka hyvä mielinen ihminen tahansa, niin kyllä suuremman hyvän eteen tekee mitä tahansa! Eli ihmiskunnan säilymiseen! AINOA ASIA MIKÄ TÄSSÄ HARMITTAA ETTÄ SUURIMMAT SAATANAT TULEVAT JÄÄMÄÄN JÄLJELLE!

  LIthium josta tehdään akkuja ja pii jota kaytetään aurinko kennojen aineena eivät ole ilmasia ja vaativaT öljyä ym luonnon varoja ja ovat ehtymässä Tällä kulutuksella ynnä kaikki muut luonnon varat meret ym! Liikaa kun jäätiköt/ikirouta sulavat vapautuu (metaania) makeaa vettä joka voi muuttaa merivirtoja liiaksi jolloin esim turskan kutu tulee epä onnistumaan! Älkää nyt ”saatana” väittäkö että mailman ilmasto käyttäytyy normaalisti! Tietenkin jos raha järjestelmä ja valtaa pitävät eivät olisi saatanan ohjauksessa tämä lasku vähenevien ressurssien mailmaa olisi huomattavasti helpompi, mutta nyt kapitalismin ja kasvua vaativan talouden edessä mennään kaasu pohjassa täyteen tuhoon! Luuleeko joku täällä ettei mailman vaikutus valtasimmat( juutalaiset) ihmiset tätä tajuaisi!! Jos heitä ihmisiksi voi edes kutsua!

  Pitääkö suomessa jokainen metsä hakata maan tasalle tuottamaan ruokaa ja kaikki luonnon varat pistää energian tuontantoon!! Mitä jää jäljelle? ilman lannotteita ei kasva mikään tuhotussa maa perässä ja ilman traktoreita ei onnistu ku yhelle tuhannesta ihmisestä!Tuhoutunu bioversiteetti josta ihmiset ovat riippuvaisia!! Tyhmä äärimmäisen tyhmä pitää olla jos luulee pystyvänsä kasvattamaan lapsia tulevassa mailmassa! kaupungissa elävät ihmiset ei mitään mahdollisuuksia no ei kyllä maallakaan!!

  Katsokaa YKSI esimerkki paljonko pari ihmistä vaatii! (tämä on öljyn kanssa ja nykyaikaisten öljyä käyttävien vehkeiden kanssa)

  http://www.wildfin.com/sergeiverenseisauttaja/

  Ne jotka luottavat tieteeseen, että kyllä se keksii jotain niinkuin tähän asti on ulkoistettu oma ajattelu muille tulevat kärsimään eniten! Tämän sivun lukijat ovat kyllä eritttäin hyvin hereillä, mutta ei se riitä!

  tässä tanskassa ja briteistä ja varmaan monesta muustakin paikkaa löytyy samanlaisia! Miettikääs noita ja ilman öljyä!

  TIETENKIN ÖLJYN MÄÄRÄÄ VÄHEKSYTÄÄN, KOSKA SAADAAN PAREMPI HINTA tietenkin! On sitten helvetin kummallinen ajatus mailma suurimmalla osalla ihmisia, että kaikki riittää ilman helvetti ainuttakaan selvitys työtä! PUHUTAAN VALTA MEDIASTA JA SEN OMSITAJISTA NO NEHÄN ON jutkuja suurin piirtein kaikki! Eikö kukaan ole oikeasti perehtynyt maapallon resursseihin?

  KErtokaas ihmeessä mikä korvaa öljyn? Arvon ala peukuttajat!! Ymmärrän että ilmaston muutos on monen mielessä huijaus sen takia, että romahtavat valtiot saisivat kerättyä lisää verotuloja ja pitkittääkseen romahdusta, mutta siinä se menee pieleen! Vaikeahan se on enää mihinkään uskoa kun tajuaa että kaikki on ollut valhetta! Mutta perkele kattokaa todisteita! Meinaatteko, että satojen miljoonien vuosien saatossa maapallon varastoima aurinko energia ei vaikuta mitenkään kun päästetään 100v aikana ulos maan kuoresta! ÄLKÄÄ VIITSIKÖ!!

  Eikä tämä ole lähitulevaisuudessa vaan ihan jo 5-15 vuoden päässä! Tätä viestiä voisi jatkaa iät ajat!

  Voittaako juutalaiset ja saavat orjuutettua kaikki? EIhän sillä ole mitään väliä pian!!

  Vai tuleeko taas joku sanomaan, että ulkoavaruudesta tuli olento joka pysty tekemään energiaa tyhjästä!!!

  Miksi kukaan ei etsi hyviä puolia venäjästä verrattuna muihin mailman maihin! Suomi on ja tulee olemaan riippuvainen venäjästä! Kertokaas nytten saatana perkele miten nykyinen suomi elää ilman venäjää! Täällä kirjoittajat ovat helvetin pihalla luonnon varojen riittävyyden suhteen ja mistä tämän maan polttoaine tulee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Otetaanko turvetta ja puuta 🙂 🙂

  Nyt helvetti herätys!!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Seppo vaikuttaa häirikseltä. Onhan Bilderberg-kokouksissa ollut aina Venäjän edustus. Kesällä v. 1999 he esim. kertoivat alkavansa uuden Tshetshenian sodan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Koko maailma odottaa, mitä maailman mahtavan ja ah niin hyvän juutalaiskansan johtaja puhuu Yhdysvaltain kongressille.

  Koska hän on JUUTALAISTEN johtaja niin voimme varmaan odottaa SUVAITSEVAISUUTTA ja TOLERANSSIA ja JUUTALAINENHAN EI PUHU VIHAPUHETTA.

  Vai mitä?

  Ratkean naurusta täällä nyt.

  Netanyahu menee amerikkalaisten eteen PITÄMÄÄN VIHAPUHETTA.

  JUUTALAISELLA on YDINASE, mutta hän kantaa hirveää huolta siitä, että jollakin muullakin on. Siksi JUUTALAINEN PITÄÄ VIHAPUHETTA Iranin kansaa kohtaan.

  Koska tämä kelvoton ja surkea psykopaatti saadaan pysyvästi lukkojen taakse?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat