Mistä Ruben Stiller ei tahdo puhua?

Torstaina MTV3:n Enbuske & Linnanahde Crew –keskusteluohjelmassa puhuttiin juutalaisvastaisuudesta, Kööpenhaminan iskuista ja jopa Magneettimediasta. Sekä juontajien että vieraiden mukaan ”antisemitismin” nousulle ei ole olemassa arkijärjellä selitettäviä syitä. Historia, politiikka, kulttuuri ja logiikka ovat ilmeisesti kaikki epäpäteviä työkaluja juutalaisvastaisten asenteiden tutkimuksessa.

Enbusken vieraaksi oltiin kutsuttu tunnettu mediapersoona Ruben Stiller, joka kutsuu itseään mielellään vasemmistosionistiksi. Arvoliberalismia ja kulttuurimarxilaisuutta Eurooppaan, sionismia Palestiinaan. Keskustelun pohjustukseksi Enbuske esitteli yleisölle sisäministeri Päivi Räsäsen twiittiä suoraan Helsingin synagogasta, jonka sisustuksesta on tullut 2015 aikana tylsistyttävän tavanomainen näky suomalaispolitiikan seuraajille. Räsäsen suurimpia saavutuksia on tässä kuussa vahvistettu 100 000 euron rahoitus Suomen juutalaisille. Vaikka Suomen historia ei tunne vakavia juutalaisvastaisia rikoksia, oli sisäministerin mukaan tärkeää, että huima summa veronmaksajien rahoja sijoitettiin juutalaisten ”turvallisuuteen” eikä esimerkiksi homekoulujen korjaushankkeisiin, lastensairaaloihin tai maanpuolustuksen kehittämiseen. Räsäselle aiheella on suuri ideologinen merkitys, sillä hän on sionisti, jonka mukaan palestiinalaisilla ei ole oikeutta perustaa omaa valtiotaan.

Räsäsen twiitti sai ilahtuneen vastaanoton Enbuskelta, joka tunnetaan kristillisdemokraattia huomattavasti vapaamielisempänä. Juutalaiskulttuuri kuitenkin yhdistää. Enbuske muistutti katsojia, että monet modernit länsimaisen kulttuurin suvannot, kuten amerikkalaistyyliset talk show’t, ovat juutalaisten keksintöjä. Juutalaiset vaikuttavat kulttuuriimme, rahankäyttöömme ja politiikkaamme – mutta tietysti vain positiivisessa mielessä, eikö niin? Liberaaleille talk show –perinteille uskollisesti Enbusken ohjelmassa esitettiin torstaina myös muun muassa sadomasokismia. Sehän avartaa mukavasti suomalaisten sulkeutuneita asenteita ja tekee kulttuuristamme vetovoimaisemman ja kansainvälisemmän.

Yleensä ilveilystään tunnetulla Stillerillä oli haudanvakava ilme lähes koko keskustelun ajan. Nyt puhuttiin suurista asioista. Enbuske viittasi Kööpenhaminan iskuun ja kysyi, pelkääkö Stiller olla juutalainen. Vasemmistosionisti listasi televisiontöllöttäjille kolme suurinta uhkaa: ”antisemitistinen” Magneettimedia, ”natsistinen” Vastarintaliike ja Suomen islamistit.

Israelin suurlähettiläällä Dan Ashbelilla on lämpimät suhteet Suomen juutalaisyhteisöön.
Israelin suurlähettiläällä Dan Ashbelilla on lämpimät suhteet Suomen juutalaisyhteisöön.

Suomalaiset tähtitoimittajat pähkäilivät yhdessä, miksi juutalaiset ovat kokeneet erityistä vihaa koko historiansa ajan. Juontajat eivät voineet ymmärtää, miksi Israelin rikollinen politiikka ruokkii yleisesti juutalaisvastaisia asenteita. Eihän Israelilla ja maailman juutalaisyhteisöllä ole mitään tekemistä keskenään! Stiller vertasi antisemitismiä suomalaisten russofobiaan eli venäläisvastaisuuteen. Hänen mukaansa ”vihaajat” kohtelevat venäläisiä ja juutalaisia jostain syystä eri tavalla. Venäläisiä ei yleensä syytetä Putinin politiikasta, mutta juutalaiset samaistetaan Israeliin.

”Vihaajien” logiikka on Stillerille mysteeri. Yritän auttaa. Voisiko syynä olla se, etteivät venäläiset maahanmuuttajat ole perustaneet maailmalla Anti-Defamation Leaguen kaltaisia järjestöjä, jotka leimaavat armotta kaikki Putinin kritisoijat russofobeiksi? Missä ovat Suomen venäläisjärjestöt, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä Venäjän suurlähetystön kanssa ja puolustaisivat Bäckmanin tavoin jokaista maan imperialistista linjausta? Onko Suomessa venäläisyhteisöä, joka käskisi virallisessa lehdessään vanhempia lähettämään lapsensa Naši-leireille kotimaahansa? Onko Suomessa venäläisiä, jotka kertovat suurten sanomalehtien haastatteluissa, että ”Putinin arvostelu näyttää olevan taitolaji, jonka kovin harva hallitsee sortumatta samalla russofobiaan”? Ehkä tällaisia todella on, mutta omaan silmään ne eivät ole osuneet. Ehkä suomalaiset kohtelevat juutalaisia ja venäläisiä eri tavoin silkkaa pahantahtoisuuttaan. Ehkä todella saamme, Karmela Liebkindin sanoin, antisemitismin jo äidinmaidossamme.

israel-criticismStiller ihmetteli myös, miksi esimerkiksi Paavo Arhinmäki, vasemmistoliitto ja sosiaalidemokraatit eivät ole syyttäneet Kööpenhaminan ammuskelusta antisemitistejä. Samaa hän ihmetteli myös tuoreessa Suomen Kuvalehden haastattelussa. Stillerin mukaan vasemmistolaiset ovat aivan liian valikoivia ottaessaan julkisesti kantaa rasismia vastaan. ”Holokaustikin” on ilmeisesti jo unohdettu. Juutalaisvastaisesta väkivallasta hiljetään, mutta ”muu rasismi tuomitaan kyllä välittömästi”. Ruben, olet aivan oikeassa siinä, että vasemmisto on valikoiva vastustaessaan rasismia. On kuitenkin naurettavaa väittää, että vasemmistolaiset olisivat antisemitistejä. Käytännössä kaikki Suomen vasemmistolaiset antavat täyden oikeutuksen juutalaisvaltio Israelin olemassaololle, vaikka se perustettiin terrorismilla ja etnisellä puhdistuksella palestiinalaisten alueelle. Vasemmiston Israel-kritiikki on rääpälemäistä yksittäisistä sotarikoksista kiukuttelua, mutta silti sionistit syyttävät vasemmistoa juutalaisvastaisuudesta!

Todellista välinpitämättömyyttä vasemmisto ja laajemmin koko kulttuurimarxilainen valtamedia osoittavat suhtautumisessaan valkoisten kohteluun. Stiller saisi olla tyytyväinen siitä, että viihdeteollisuuden vuoksi juutalaiset on vapautettu kokonaan esimerkiksi orjakaupan kollektiivisesta syyllisyydestä. Vaikka esimerkiksi juutalaiset, mustat ja arabit olivat vahvasti edustettuna orjamarkkinoilla, syytetään ilmiöstä julkisuudessa nykyään vain valkoisia. Tämä on rasismia valkoisia vastaan. Rasismia on myös ”positiivinen syrjintä” työelämässä. Syrjintä on poliitikkojen mukaan ”positiivista” silloin, kun työnantaja pakotetaan palkkaamaan epäpätevä ei-valkoinen pätevän valkoisen sijaan. Mutta eivät Stiller tai vasemmisto tätä tuomitse. Eivätkä he tuomitse eteläisessä Afrikassa tapahtuvaa valkoisten kansanmurhaa ja taloudellista sortoa.

Eteläafrikkalaista "positiivisen syrjinnän" propagandaa.
Eteläafrikkalaista ”positiivisen syrjinnän” propagandaa.

Mustat murhaavat ja raiskaavat Etelä-Afrikassa valkoisia järjestelmällisesti näiden ”väärärotuisuuden” vuoksi. Rotuerottelun jälkeisessä Etelä-Afrikassa murhataan viikoittain enemmän ihmisiä kuin apartheid-ajan vankiloissa kuoli ihmisiä 40 vuoden aikana yhteensä. Valkoisia syrjivän Black Economic Empowerment –ohjelman vuoksi maan infrastruktuuri, koulutus ja talous ovat romahtaneet. Kuitenkin eteläafrikkalainen rasismi nousee otsikoihin Suomessa vain silloin, kun sen uhreja ovat mustat. Tällöinkin valkoisia syytetään mustien tekemistä rikoksista.

Valtamedia suosii mustia ja peittelee järjestelmällisesti valkoisten sortoa. Se ei suostu kertomaan, että jopa Etelä-Afrikan mustien mukaan elämä apartheidin aikana oli vakaampaa, vauraampaa ja turvallisempaa kuin nykyään. Maailmassa on rasismia, johon ei oteta koskaan kantaa, olipa kyseessä sitten Stiller, vasemmistoliitto tai kokoomus. Milloin lehdistömme uutisoi viimeksi rasistisesta murhasta, jossa uhri oli valkoinen? Sen sijaan Suomen olemattomasta juutalaisvastaisuudesta valtamedia on kirkunut koko vuoden 2015 ajan.

Eteläisen Afrikan valkoisten kansanmurha on aihe, josta valtamedia ei tahdo kirjoittaa.
Eteläisen Afrikan valkoisten kansanmurha on aihe, josta valtamedia ei tahdo kirjoittaa.

Enbuske saattoi Stillerin seuraavaksi hankalaan tilanteeseen. Hän otti puheenaiheeksi juutalaisväestön ”positiiviset” erityispiirteet, kuten suhteettoman suuren nobelistimäärän sekä vaikutusvallan länsimaalaisessa kulttuurissa. Eivätkö juutalaiset olekin perinnöllisesti tavanomaista älykkäämpiä? Stillerin ilme vakavoitui entisestään; hänen suunsa kiristyi ohueksi viivaksi. Hänestä oli selvästi erittäin epämukavaa puhua juutalaisten perinnöllisistä piirteistä. Jos juutalaisten äly on geneettistä, niin mahdollisesti heidän geeneissä kulkeutuu myös muita – ehkäpä vähemmän mairittelevia – erityispiirteitä. Perimän sijaan Stiller alkoikin puhua juutalaisesta kulttuurista. ”Juutalaiset ovat perinteisesti vainottu kansa”, joten he ovat pyrkineet selviytymään luomalla kulttuurin, joka kannustaa opiskelemaan. Kyse ei olekaan rodusta vaan kulttuurista. Vai onko sittenkään?

Kuten olemme Magneettimediassa kirjoittaneet, juutalaiset ovat erittäin tietoisia perintötekijöistä ja eugeniikasta. Monet juutalaisyhteisöt ovat omaksuneet aktiivisen eugeneenisen kulttuurin kehittääkseen älyään ja taistellakseen esimerkiksi periytyvää Tay-Sachsin tautia vastaan. Juutalaisille suunnatut julkaisut kirjoittavat eugeniikasta avoimesti ja aihe on mitä todennäköisimmin myös sivistyneelle Ruben Stillerille tuttu. Jo juutalaisten pyhät kirjoitukset kannustavat älykkäimpiä lisääntymään eniten. Miksi siitä ei voisi puhua suomalaiselle televisioyleisölle?

Korkea älykkyysosamäärä ei suinkaan ole ainut asia, joka periytyy juutalaispopulaatiossa. Kehityspsykologisessa Growing Points in Attachment Theory and Research –tutkimuksessa selvitettiin eri kansojen perinnöllistä suhtautumista ulkopuolisiin. Joku voisi kutsua sitä tutkimukseksi muukalaiskammosta. Tutkimuksessa selvisi, että juutalaisvauvat suhtautuvat tuntemattomiin ulkopuolisiin paljon kielteisemmin kuin vertailukohteena olleet pohjoissaksalaiset vastasyntyneet. Siinä, missä eurooppalaisvauvat reagoivat tyynesti uuteen ihmiseen, huomattava osa juutalaisvauvoista ”järkyttyi muukalaisesta niin pahoin, että lohduttaminen oli todella vaikeaa”. Tutkimuksen mukaan juutalaisissa on siis synnynnäisesti keskimääräistä huomattavasti enemmän muukalaisiin epäluuloisesti suhtautuvia. Olisin nostanut hattua Enbuskelle, mikäli hän olisi rohkeasti tuonut perinnöllisyyskysymyksen esille. Jostain syystä Stiller väisteli aihetta.

Jos tahdomme ymmärtää eurooppalaisten juutalaisasenteiden alkuperää, on älyllisesti epärehellistä sulkea silmät juutalaisten alkuperältä. Stiller tahtoo Suomen televisiokansan ajattelevan, että he eroavat juutalaisista vain muutaman kulttuurillisen yksityiskohdan osalta. Kuitenkin esimerkiksi aikamme tunnetuimpiin juutalaisaktivisteihin kuuluva Elie Wiesel on todennut, että ”kaikki meissä [juutalaisissa] on erilaista”. Wieselin mukaan ”juutalaiset ovat ’ontologisesti’ ainutlaatuinen kansa”. Minusta on hölmöä edes yrittää keskustella antisemitismistä, kun määritelmä juutalaisista tuntuu muuttuvan koko ajan. Välillä he ovat mitättömistä syistä vainottu ihmisryhmä muiden joukossa. Välillä Jumalan valitsema herrakansa, joka eroaa perustavasti kaikista muista. Päättäkää jo!

Juutalainen etuoikeus tulee esille muun muassa korkeakouluissa.
Juutalainen etuoikeus tulee esille muun muassa korkeakouluissa.

Ei Stiller ole täysin väärässä todetessaan, että juutalaisten menestystä voidaan selittää geenien sijaan yhteiskunnallisilla tekijöillä. Hyvä esimerkki tästä on yliopistomaailma, jossa juutalaiset ovat saaneet älynlahjoihinsa nähden etuoikeutetun aseman. Juutalaisten edustus akateemisen maailman huipulla ei siis selity vain vuosituhansien eugeenisella ohjelmalla, vaan tehokkaalla etnisellä aktivismilla. On lukuisia esimerkkejä siitä, kuinka juutalaiset suosivat toisiaan akateemisessa maailmassa esimerkiksi älyllisesti pätevämpien valkoisten ja aasialaisten kustannuksella. Yhdysvaltojen huippuyliopistoissa valkoiset ovat suhteessa aliedustetuin etninen ryhmä, kun taas juutalaiset ovat yliedustetuin.

Harvardissa ja muissa Ivy League –korkeakouluissa juutalaisia on väestölukuun suhteutettuna 47 kertaa enemmän kuin eurooppalaisperäisiä valkoisia. Ron Unz on tekstissään The Myth of American Meritocracy osoittanut, että 2000-luvun aikana juutalaiset ovat ainut etninen ryhmä, jonka vaikutusvalta on kasvanut entisestään Harvardissa. Sen sijaan kaikkien muiden etnisten ryhmien edustus on pudonnut. Yliopistot syrjivät muita rodullisia ryhmiä ja suosivat juutalaisia. Johtuuko muutos sitten juutalaisten ylivertaisesta älystä? Vastaako juutalaisten asema heidän todellisia meriittejään? Ei. Suhteessa suoriutumiseen juutalaiset ovat edelleen 13-kertaisesti yliedustettuja verrattuna eurooppalaisiin ja 6 kertaa yliedustettuja aasialaisiin nähden. Unz selvitti, että koulut toisin sanoen suosivat juutalaisia heidän meriitteihinsä katsomatta. Tieto pohjautuu National Merit Scholarship –kisatulosten analyysiin.

Juutalaisten menestystä ei siis voi perustella vain geeneillä eikä edes heidän opiskelumyönteisellä kulttuurilla. Juutalaisten vaikutusvaltaa selittävät länsimaalaiset yhteiskunnalliset rakenteet, jotka ovat muuttuneet entistä vahvemmin juutalaisia suosiviksi ja entistä eurooppalaisvastaisemmiksi. Tietoa tukee myös juutalaisten suhteellisen matala edustus akateemisessa Phi Beta Kappa –järjestössä, jonka jäsenyys perustuu koulumenestykseen. Järjestössä on juutalaisia enemmän sekä aasialaisia että eurooppalaisia, mikä osaltaan romuttaa myytin juutalaisten ylivertaisesta älykkyydestä. Unzin tutkimus olisi ollut erittäin mehukas lisä Enbusken ja Stillerin muuten niin latteaan kliseekokoelmaan.

juutalaisopiskelijat

Juutalaistaustainen kommunisti Theodore Allen keksi kaikille tutun valheellisen sanaparren ”valkoinen etuoikeus”, mutta länsimaissa tulisi puhua pikemminkin juutalaisesta etuoikeudesta. Valtamedia ei tietenkään koskaan puhu juutalaisesta yliedustuksesta esimerkiksi yliopistoissa, vaan se veisaa loputonta itkuvirttään ”valkoisesta etuoikeudesta” ja esimerkiksi afrikkalaistaustaisten surkeasta koulumenestyksestä (joka on ”tietysti” valkoisten syytä). Mustien heikkoa yhteiskunnallista menestystä selittää kuitenkin suuri tieteellinen tutkimusaineisto, joka käsittelee muun muassa eri rotujen älykkyys– ja kurinalaisuuseroja. Valkoisten menestys ei johdu ”rasismista” vaan keskimäärin korkeasta kurinalaisuudesta ja älykkyysosamäärästä. Sen sijaan juutalaisten yliedustusta ei voida pelkästään näillä ominaisuuksilla selittää. Tästä huolimatta Western Washington University –yliopiston juutalainen johtaja Bruce Shepard vaati viime vuonna yliopistojen etnistä puhdistusta, sillä hänen mielestään valkoisia oli edelleen liikaa! Muistaakseni Tuomas Enbuske mainosti itseään takavuosina ”epäkorrektina” toimittajana. Tässä olisi hänelle epäkorrektia aineistoa käsiteltäväksi!

Ruben Stiller ei ole typerä mies. Hän kyllä tuntee juurensa. Hän kirjoittaa aktiivisesti esimerkiksi Suomen juutalaisten HaKehila-lehteen, jonka Israel-kannanotot eivät jätä mitään arvailun varaan. Miksi Stiller sitten sortui hämmästyttävän puolivillaiseen juutalaistuntemukseen televisiossa? Miksi hänen mielestään puhe juutalaisia suosivista yhteiskuntarakenteista sekä juutalaisten genetiikasta on niin epämukavaa?

 

Arvi Pihkala

29 kommenttia

 1. Jossakin Amerikan yliopistossa oli jokaista valkoista kohden neljätoista juutalaista ja siihen päälle aasialaiset,Silti kaikkein menestyneimmät oppilaat olivat valkoisia,Kaikesta syrjinnästä huolimatta valkoiset eurooppalaiset menestyvät kuvitelkaa kuinka tälläinen syrjintä hidastaa kaikkea kehitystä kun keinotekoisesti keskinkertaisuuksista tehdään yläluokkaa joka ei saa mitään oikeasti aikaiseksi,Hyvä esimerkki on tästä etelä-afrikka jonka romahdusta tuskin tarvitsee kauaa odottaa toinen esimerkki on Israel joka romahtaisi myös välittömästi jos maasta vedettäisiin kaikki ulkomainen tuki pois.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 2. Mainio kirjoitus.

  Itse kyllä hyökkäisin ankarammin.

  Väitän, että juutalaisten kaksinaamaisuus on hiukankin tarkemmassa analyysissä niin totaalisen, niin järkyttävän selvää, että jos asiat ottaa suoraan esille niin juutalaisilla ei ole mitään puolustusta. Ei mitään.

  Otan vain muutamia esimerkkejä:

  Israel ja maahanmuutto.

  Hyvät ihmiset, ei tässä ole juutalaisella mitään sanottavaa. Juutalainen joko myöntää tai pitää ns. turpansa kiinni.

  Onko juutalainen Israelissa massamaahanmuuton kannalla? Kysykää juutalaiselta: Kyllä vai ei?

  Vastaus on: EI.

  Juutalainen EI HALUA ISRAELIIN muslimeja. Kuka voi väittää vastaan? Yksikin käsi ylös. Ei nouse käsiä, ei ole mitään sanottavaa. Ei löydy eriäviä mielipiteitä. Ei ole mediaa Israelissa, joka ajaisi tätä asiaa.

  Entä täällä meillä?

  Lännessä juutalainen muuttuu. Rannikoille muukalaiset ampuva hirviö on yhtäkkiä muuttunut suvaitsevaisuuden ja toleranssin esikuvaksi. Hän rakastaa muslimeja, mikään määrä muslimeja ei ole tarpeeksi meille suomalaisille tai ruotsalaisille.

  Miten Ruben Stiller selittää tämän? Toisekseen on turha erotella ”maailman juutalaisyhteisöä” ja ”israelilaisia”, koska hyvin suurella osalla juutalaisia on nykyään kaksoiskansalaisuus. Näillä ”kaksoiskansalaisilla” on kaksi isänmaata. He ovat nimenomaan ”israelilaisia”.

  Entä miten juutalainen toimii omassa maassaan?

  Hän on ÄÄRIMMÄISEN RASISTINEN ISRAELISSA. Palestiinalaisia vainotaan koko ajan. Kaikki tietävät tämän. Juutalaiset rakentavat parhaan apartheid-kultin tavoin omia teitä ”vain juutalaisille”.

  Minä haluaisin tietää, miten Stiller suhtautuisi siihen, että Suomessa olisi teitä, joiden varrella lukisi: ”EI JUUTALAISILLE!”

  Häneltä pitää kysyä tätä. Itse asiassa kaikilta juutalaisilta on aina kysyttävä tätä.

  Meillä suomalaisilla EI OLE MITÄÄN HÄVETTÄVÄÄ.

  JUUTALAISILLA ON HÄVETTÄVÄÄ.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 3. Tämä Ruben Stiller.

  Hänhän on tyypillinen kulttuurimarxistien ylös nostama lobotomiapotilas.

  Hänen kykynsä riittävät, juuri ja juuri, täyttämään hänelle annetun televisioajan. Olen joskus ihan oikeasti yrittänyt saada edes jotakin tolkkua tämän naismaisen miehen sössötyksistä. Ei niistä saa tolkkua.

  Hän luulee ilmeisesti olevansa hauska. Hän ei ole hauska.

  Aivan ilmeisesti hän kuvittelee omaavansa satiirisia taipumuksia. Hänellä ei ole mitään siihen viittaavaakaan.

  Hän on itse asiassa tyypillinen juutalainen, joka on saanut ilman kykyjä merkittävän paikan julkisessa tiedonvälityksessä.

  Hän on pelkkä nolla tiedonvälittäjänä.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 4. Kuka uskaltaisi kokeilla?

  Kyltti tai tarra jossa lukee : Vain valkoisille

  Sopiva paikka voisi olla vaikkapa tavaratalon ulko-ovi, raitiovaunu, bussipysäkki, kirjasto, uimahalli.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. Täällä te roikutte päivät pitkät tarkastelemassa juutalaisia suurennuslasilla kun samaan aikaan oma talo on tulessa.

  USAn väestöstä enää noin 60% on valkoisia.

  Maailmassa on kaksi paikkaa missä valkoiset vielä ovat enemmistössä ja joiden merkitys valkoisten tulevaisuudelle on ratkaiseva. Eurooppa ja USA.

  Noin 10 vuoden päästä – mikäli nykyisen suuntauksen annetaan jatkua – valkoiset jäävät vähemmistöön USAssa. Sen jälkeen peli on menetetty. Sama kohtalo on Euroopalla edessä mikäli asialle ei tehdä jotain ja nopeasti.

  Valkoiset ovat jäämässä vähemmistöön ja tuhoutumassa. Minä olen huolissani tästä. Minä olen suomalainen, mutta yhä voimakkaammin identifioidun valkoiseksi. Meitä valkoisia on kovin vähän.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Oikein, veli.

   Juuri nyt on menossa Genocide Watchin taulukolla ”valmistautuminen kansanmurhaan.”

   Juutalaismedia valmistautuu siihen niin, että KAIKKI KRITIIKKI massamaahanmuuttoon halutaan kriminalisoida. Samaan aikaan, tietenkin, juutalaiset valvovat hysteerisenä äärimmäisen väkivaltaisesti, oman etnisen ryhmänsä puhtautta Israelissa.

   Ts. se mikä on Israelissa normaalia juutalaisen toimintaa, halutaan kiireimmän kaupalla kriminalisoida meidän maissamme.

   Tämä on syy, miksi Ruben Stillerin mielestä Magneettimedia on vaaraksi juutalaisille. Me kerromme tästä asiasta, siksi me olemme vaarallisia.

   Kyseessä on kansanmurhan valmistelu: Meidät halutaan murhata.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
  2. Lieneekö lahjomalla saatu Euroopan maidenkin rikolliset, maanpetturi-vallanpitäjät toteuttamaan Kalergi-suunnitelmaa (http://tappis.0catch.com/Kalergi_suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi.htm).

   Käyväthän näistä monet kuulemassa ohjeistusta Bilderberg-kokouksissa, jossa ohjeistuksen antajiin kuuluvat esim. NWO-pääarkkitehti ja juutalainen sotarikollinen H.Kissinger ja kasaari-juutalainen, johtava sionisti Rotschild, joka hallitsee läntistä velkaponzi-rahajärjestelmää (tarvittaessa lahjusrahoja kyllä riittää loputtomasti eikä muillakaan juutalaisilla pankkigangstereilla ole rahanpuutetta). Eivätkä monet näistä sielunsa pirulle myyneistä maanpettureista varmasti tarvitse muuta palkkiota kuin politrukin viran Super-Neuvostoliiton Brysselin lihapatojen äärellä – tunnustuksena ylikansallisten feodaaliherrojensa silmissä ansiokkaasti suoritetusta kansallisvaltionsa ja kansansa tuhoamistyöstä.

   Meillä vallanpitäjämme ovat asettaneet bilderbergit, päätoimittaja Jääskeläisen ja toimitusjohtaja Kivisen johtamaan Ylessä mm. monikulttuuri-propagandan suoltamista suomalaisille. Toimittajiksi luonnollisesti valitaan mm. Stillerin kaltaisia tyyppejä sekä Tampereen puna-yliopistosta valmistuneita toimittajia, joilla on taistolais-kommunisti-tausta ja perehtymeisyys kommunistisen Frankfurt-koulukunnan moraalin-mädätystekniikoihin. Erityisen haluttuja toimittajiksi ovat edelleen myös pahamaineiset telaketju-puna-feministit. Tästä on ansiokkaasti raportoinut http://ylewatch.blogspot.fi/ , suosittelen blogin seuraamista!

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
   1. Surkeaan jamaan on suomalainen mies (kuulemma ns. valkoista rotua) maansa saattanut. Perustuslaki 2§: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle.”

    Magneettimedia on olemassa sitä varten, että samaiset valkoisen rodun suomalaiset miehet saavat valitella ja itkeä tätä asiaa aamusta iltaan. Tämä foorumi on täysin käsittämätön, tässä ei ole enää päätä eikä häntää. Kuka tällaisesta mielettömästä foorumista hyötyy? Mitä järkeä on syytellä niitä, jotka on itse kutsuttu ja päästetty tuhoamaan Suomi? Todellinen syyllinen on suomalainen mies, joka ainakin 70 vuoden ajan on päästänyt kaikki mahdolliset rikolliset ja viholliset tuhoamaan tämän maan ja kansan.

    Minuun on kehittymässä todellinen, käsinkosketeltava vastenmielisyys tulla enää tälle foorumille kirjoittamaan tai edes lukemaan.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Hahhaaa, VALTIOVALLANKIN suomalainen mies on antanut VIHOLLISELLE! Ja minulle laitoit punaisen tykkäämisen. Hyi! Sekin on perverssiä.

      Jos suomalainen mies on kyvytön vastustamaan vihollisen kierouttaa ja vääryyttä, silloin perustuslakia on muutettava kuulumaan; ”Valtiovalta Suomessa kuuluu viholliselle, jonka holhouksessa suomalainen mies ja hänen valkoinen rotunsa on.” Äitin tissiä imemään.

      Kuka muu kuin suomalainen mies on vastuussa vihollisen ja sen kierouden ja vääryyden vastustamisesta? Ei kukaan! Ei ole isää ja äitiä auttamassa.

      Kaikki on täällä nurinpäin. Vaihda punainen tykkääminen vihreäksi.

      Kasvatuslaitokseen ja holhoukseen kuuluisivat täältä (+ koko Suomesta) kaikki, osa keskitysleiriin saamaan vähän kunnon koulutusta. Äitin tissi ja lutkutus ja itkentärääkyminen eivät riitä.

      Ja kyllä minä tämän kirjoitan aivan tosissani. Tämän mainitsen, koska jos joku tänne kirjoittaa asian olemukseen osuvaa järkipuhetta, sille nauretaan ja se pian sivuutetaan.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. Kyllä juutalaisviisautta on se, että kansa, ja nimenomaan sen miespuoliset jäsenet, mukaan lukien Esko, on luovuttanut valtiovallan ja siten koko maan ja koko kansan vihollisille, joista pääosan muodostavat juutalaiset.

      Perustuslain 2§ sanoo: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle”, ja kansa (Suomen miehet) on käyttänyt valtiovaltaansa niin, että valtiovalta Suomessa on nyt vihollisilla, mm. juutalaisilla. Tämä on juutalaisviisautta, ja lähes kaikki Magneettimediassa kirjoittavat edustavat tätä viisautta. KAIKKI luovutetaan vihollisille.

      Suomen kansa on niin ollen kyvytön olemaan itsenäinen kansa. Tästä syystä sen on joko tuhouduttava turhanpäiväisenä joukkiona tai sulauduttava toisiin kansoihin.

      On järjetöntä vaatia, että kansan on saatava valtiovalta haltuunsa, kun se (mukaan lukien Magneettimedian kommentoijat) nimenomaan on luovuttanut, koko ajan luovuttaa ja vieläpä haluaa luovuttaa valtiovallan vihollisille, pääasiassa juutalaisille.

      Suomi on maanpetturikansa. Itkeminen ja rääkyminen ei muuta sitä miksikään. On vain yksinkertaisesti ymmärrettävä, että Suomen kansa on täysin elinkyvytön kansa. Suomalainen mies on täysi nolla. Päänpaukutus ei muuta asiaa miksikään.

      Jos minä, Laurio, olen jotain saanut äidinmaidossa, niin se on järjen ja ymmärryksen käyttö, asioiden sanominen niin kuin ne ovat. Minä en ole luihu, ja siksi poikkean muista, varsinkin tällä hilluvista nimettömistä itkentärääkyjistä.

      Minä en viitsi kivittää Eskoa tässä, kivittäkää te muut jos haluatte. Minulle alkavat tämän foorumin asiat olla samantekeviä. Kansa jatkaa Jussin kuvaamalla tavalla, nukkumalla (lue: ryyppäämällä, huoraamalla, homohuoraamalla, huorahomoilemalla, vetämällä viinaa ja huumetta ja lääkettä, katsomalla televisiota, lukemalla aivopesulehtiä, ulkokultailemalla luopumuksen kirkoissaan, murhaamalla lapsiaan aborteissa, naureskelemalla Kristukselle, uppoutumalla viihteeseen, ulkomaamatkailemalla ja muutenkin toteuttamalla myrkkykäärme-elämäänsä).

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     3. ”OSA 2: YLE valehtelee yleisölleen. Tässä todiste nr2!!

      YLE on veronmaksajan rikos itseään kohtaan, täynnä toimittajia joiden moraalinen taso on katuhuoran luokkaa!
      23.02.2015 18:22
      PALKITTU YLEN TOIMITTAJA JAANA KANNINEN JÄI KIINNI ILMASTOVALHEESTA.
      Kolmatta maailmaa syleilevä MULTIKULTIHENKINEN toimittaja Jaana Kanninen sai jopa täysin valheellisesta uutisoinnista tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon ympäristöuutisoinneistaan.
      Ilmastotiede-blogin asiantuntija kuitenkin paljastaa, että Kanninen ja Yle ovat antaneet valheellista tietoa syksyn Malediivien saarten uutisoinnissa…”,
      http://mitavittua.fi/2015/02/osa-2-yle-valehtelee-yleisolleen-tassa-todiste-nr2/

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
     4. V-I, olen eri mieltä. Kansaa ei tule johtaa miekalla saatikka nykyjuutalaisella toisinajattelijoiden vankimielisairaalalla, vaan Evankeliumilla ja Perustuslailla.

      Persujen ainoa tilaus ei ollut hallittu oppositio, vaan myös nostaa yleistä äänestysprosenttia. Jos äänestysprosentti laskisi alle 50:n, joku saattaisi kysyä, onko demokratialla legimiteettiä?

      Demokratiahan on sitä, että yksilö antaa osan syntymäoikeutenaan saamasta päätöksenteko-oikeudesta jollekin korruptoitunelle toiselle. Täydellinen demokratia sitä, että yksilö on antanut kaikki oikeutensa jollekin toiselle.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
 6. Vastavoima väittää Amerikkalaisista noin 60% olevan valkoisia, mutta ei se niin mene. Amerikassa espanjalaiset, italialaiset, kreikkalaiset jne… etelä-eurooppalaiset kutsuvat itseään valkoisiksi, mutta Suomessa ja muuallakin Euroopassa he ovat hyvinkin hanakoita syyttämään germaaneja rasisteiksi. Eli etelä-eurooppalaiset eivät itsekkään pidä itseään valkoisina. Kaikki voivat jopa omilla silmillään nähdä, etteivät he kuulu meihin.

  Joten montako prosenttia on amerikkalaisista valkoisia eli germaaneja? Ei ihme siis että Amerikassa on valta juutalaisilla, sillä käikkihan voivat omilla silmillään nähdä näiden etelä-eurooppalaisten olevan samoja ihmisiä kuin juutalaiset, ei heissä ole minkäänlaista rodullista eroavaisuutta. Mutta jos tätä asiaa ei käsitä, niin silloin on jo menettänyt pelin. Eurooppa eurooppalaisille, eli germaaneille.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
  1. Tuo 60% perustuu karkeaan jakoon jossa porukka jaotellaan englanniksi Caucasian, Hispanics, African American, Asian jne.

   Valkoisia on joka tapauksessa hälyttävän vähän. Ja määrät ovat romahtamassa.

   Mikäli jumalan valittu kansa on olemassa se on valkoiset. Ainakin sen pitäisi olla niin.
   Eivät Afrikan kannibaalit, Aasian raakalaiset, tai Lähi-idän karvaiset miehet ja naiset voi sitä olla.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 7. Vastavoimaa kyrsii, kun Magneettimedia yrittää vastustaa mm. valkoisten kansanmurhaa. Hän siis todellisuudessa kannattaa sitä hra Stillerin tavoin. Ei kannata äänestää Perussuomalaisia. Soini sanoi gazalaisten pommitusten olleen ok.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Aina ENSIMMÄINEN KYSYMYS JUUTALAISILLE:

  Kannatatteko massamaahanmuuttoa Israeliin? Otatteko vastaan muslimeja?

  Jos vastaus on: EI.

  Silloin juutalaiselta kysytään: Miksi kannatatte ja vaaditte massamaahanmuuttoa valkoisiin maihin?

  Sitten juutalaiselta kysytään: Kuinka monta palestiinalaislasta tapoitte viime kesänä ohjuksilla?

  Ja vielä: Kuinka monta kilometriä ”Vain juutalaisille”-merkittyä tietä Israelissa on?

  Ja lisäksi: Kuinka monta viatonta tapettiinkaan, kun avustuslaiva tuli viattomin aikein auttamaan Gazaa?

  Ja juutalainen on hyvä ja vastaa.

  Ja jollei löydy vastauksia, niin juutalainen pitää turpansa kiinni.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 9. Juutalaisilla on merkillinen dualistinen rooli, joka kieltää heidän arvostelunsa ja toisaalta takaa sen, että minua, valkoista ihmistä, voi arvostella aamusta iltaan, vuosikymmenestä toiseen.

  Juutalainenhan ei ole, tietenkään, israelilainen, vaikka hänellä on Israelin passi taskussa. Eikö ole merkillistä? Passi on, mutta, ei, ei tietenkään, olla israelilaisia. Minusta ihminen on, perkule, israelilainen, jos hänellä on Israelin passi. Käsi ylös, juutalaiset, jos olette eri mieltä.

  Juutalainen on jotenkin aina viaton kaikkiin juutalaisten tekemiin rikoksiin. Esim. Venäjällä miljoonia murhanneet Yagoda ja Kaganovich olivat VAIN VENÄLÄISIÄ. Eli jos MURHAAJA ON JUUTALAINEN, häntä ei saa sanoa juutalaiseksi, mutta JOS UHRI ON JUUTALAINEN, häntä pitää sanoa juutalaiseksi.

  Kuinka on minun kanssani?

  Minä olen AINA VALKOINEN, JOS OLEN MURHAAJA, mutta etnistä taustaani ei saa sanoa, JOS OLEN UHRI.

  Sanonko, miksi en lainkaan pidä juutalaisista?

  Sanonko, miksi ”antisemitismi lisääntyy”?

  Kerronko tosiaan.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 10. Helposti voidaan valjastaa viihdeohjelma tietyn agendan ajamiseen. Itse en tosin koskaan ole tykännyt massaviihteestä, jossa narsistiset juontajapellet ovat olevinaan hauskoja. Tämä Enbuskekin varmaan kuvittelee olevansa Jumalasta seuraava valistamaan, mitä kansan tulisi ajatella. Selvä kulttuurikommunisti koko äijä ja vähemmistöjen nuoleskelija.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 11. JSL kirjoittaa (yllä eilen 23.20): ”V-I, olen eri mieltä. Kansaa ei tule johtaa miekalla saatikka nykyjuutalaisella toisinajattelijoiden vankimielisairaalalla, vaan Evankeliumilla ja Perustuslailla.”

  Tämä hänen kommenttinsa liittyy kommentteihimme tässä osoitteessa:

  KV: Myös Ruotsin lehdistö vainoaa isänmaallisia

  Maininta miekasta juontunee seuraavassa osoitteessa (sen lopussa) esittämästäni kommentista:

  Suomen juutalaisyhteisön julkaisuilta tuki rikollisvaltio Israelille

  ”Nykyjuutalaisesta toisinajattelijoiden vankimielisairaalasta” en ole kirjoittanut missään, joten JSL panee suuhuni asioita, joita en ole sanonut. Evankeliumista olen kirjoittanut, ettei epäuskoisten maailmaa saa hallita sillä (vaan esivallan laeilla ja rangaistuksilla, muutenhan rikollisten ja vihollisten riehuessa maailmassa ei voisi elää). Mikäli oikein ymmärrän, perustuslailla JSL tarkoittaa siellä olevaa pykälää, jossa kielletään kuolemanrangaistuksen käyttö Suomessa (tai sitten hän viittaa PL:n 2§:ään, jossa todetaan, että valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle). JSL saa tietysti olla mitä mieltä hyvänsä, mutta raamatunmukainen hänen mielipiteensä ei ole.

  Raamattu sanoo (Room. 13:1-5):

  ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sentähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion. Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee. Siksi tulee olla alamainen, ei ainoastaan rangaistuksen tähden, vaan myös omantunnon tähden.”

  Tässä säädetään esivalta – jopa Jumalan palvelijana – pahantekijöiden rankaisemiseksi. Rangaistuksiin kuuluu myös kuolemanrangaistus (”miekka”). Kun Suomen perustuslaki kieltää kuolemanrangaistukset, se sotii Jumalaa vastaan ja vie rikollisilta ja vihollisilta pelotteen ja siten altistaa maan rikollisille ja vihollisille. Maallista valtakuntaa tulee hallita esivallan lakien, rangaistusten, kuolemantuomioiden, puolustussotien, kurin, järjestyksen ja esivallan pahantekijöissä synnyttämän pelon avulla. Jumala EI hallitse maallista valtakuntaa evankeliumin avulla. Villipetoja, joita ihmiset ovat, ei saada kuriin silittämällä päästä. Esivaltaan kuuluvat laajemmassa mielessä myös esimiehet ja vanhemmat, joiden tulee hallita työväkeään ja lapsiaan terveellisen kurin avulla. Evankeliumi kuuluu yksin kirkkoon, armon valtakuntaan. On harhaoppi vaatia, että maallista valtakuntaa on hallittava evankeliumin avulla. Tällainen vastuuton harhaoppi päästää kaikki villipedot riehumaan vapaasti.

  Franz Pieperin ”Kristillinen dogmatiikka” (1995, s. 324) toteaa Kristuksen kuninkaallista virkaa koskevista harhaopeista seuraavaa:

  ”Tässäkin kohdassa kristillisen Kirkon täytyy vastustaa moninaisia harhaoppeja. Kristuksen kuninkaallista virkaa loukkaavat: – – Kaikki jotka sekoittavat toisiinsa maailman valtakunnan ja armonvaltakunnan, nimittäin Kirkon ja valtion, varsinkin a. ne jotka tekevät Kirkosta maallisen valtakunnan rakentamalla ja ylläpitämällä sitä kaikenlaisin maallisin, maailman valtakunnille kuuluvin keinoin Jumalan sanan sijasta ja näin riistävät Kirkolta sen erikoisluonteen; b. ne jotka pyrkivät muuttamaan valtion hengelliseksi valtakunnaksi tahtoessaan hallita valtiota Jumalan sanalla tai kristillisten perusteiden mukaan järjen sijasta.”

  JSL:n evankeliumihöpötys todetaan tässä järjenvastaiseksi, mielettömäksi.

  Luterilaisen kirkon 1500-luvun lopulla kokoama ”Tunnustuskirjat” (1990, s. 196) toteaa esivallan tehtävistä seuraavaa:

  ”Evankeliumi kieltää yksityisen koston. Tätä Kristus tähdentää monen monta kertaa siinä tarkoituksessa, etteivät apostolit luulisi tehtäväkseen riistää käskyvaltaa niiltä, jotka muutoin pitävät sitä hallussaan – sellaiseksihan juutalaiset haaveilivat Messiaan valtakuntaa – vaan tietäisivät, että heidän tehtävänsä oli opettaa hengellistä valtakuntaa eikä muuttaa yhteiskuntajärjestystä. Sen tähden yksityisen koston kieltäminen ei tapahdu neuvon, vaan käskyn muodossa, Matt. 5:39, Room. 12:19.

  ”Julkista kostorangaistusta, joka tapahtuu esivallan toimesta, ei sen sijaan kielletä, vaan siitä on käsky ja se on Jumalan työtä, niin kuin Paavali sanoo Room. 13:1s. Julkisen koston muotoja ovat tuomiot, kuolemanrangaistukset, sodat ja sotalaitos. On tunnettua, kuinka arvostelukyvyttömästi monet kirjailijat ovat näitä asioista esittäneet, koska he ovat olleet sen harhan vallassa, että evankeliumi opettaa jotakin uutta, munkkilaisuuden mukaista elämänjärjestystä, eivätkä ole oivaltaneet, että evankeliumi tuo sydämiin iäisen vanhurskauden, mutta hyväksyy ulkonaisen yhteiskunnallisen järjestyksen.”

  On noudatettava Jumalan sanaa, myös siltä osin kuin se koskee esivaltaa. Jumalan sanan halveksunnalla on ikäviä seurauksia, esim. Tunnustuskirjat (s. 562) sanoo:

  ”Me havaitsemme niin ikään, että Jumala antaa sanansa jollekin paikkakunnalle, mutta ei jollekin toiselle, hän ottaa sen pois jostakin, mutta antaa sen yhä vaikuttaa toisaalla. Joku paadutetaan, sokaistaan ja jätetään (Room. 1:28) kelvottoman mielensä valtaan; toinen sitä vastoin pannaan kääntymään, vaikka hän on yhtä syyllinen. Tämäntapaisten ongelmien pohtimiselle Paavali asettaa tarkan rajan, jota emme saa ylittää; kadotukseen joutuvissa meidän tulee nähdä Jumalan tuomion toteutuvan, (Room. 9:14 ss.; Room. 11:22 ss.).

  ”On kysymys synnin ansaituista rangaistuksista silloin, kun Jumala rankaisee jotakin maata tai kansaa sanansa halveksimisesta niin, että rangaistus kohtaa myös jälkipolvia, kuten huomaamme juutalaisten kohtalosta. Joidenkin maiden ja henkilöiden kohdalla Jumala osoittaa omilleen ankaruutensa: tuollaisen kohtalon me kaikki olisimme täysin ansainneet, koska me suhtaudumme arvottomalla tavalla Jumalan sanaan ja useinkin raskaasti murehdutamme Pyhää Henkeä. Näin meitä kehotetaan elämään Jumalan pelossa sekä tajuamaan ja ylistämään Jumalan hyvyyttä meitä kohtaan, kun hän ilman meidän ansiotamme, jopa vastoin sitä, mitä olemme ansainneet, antaa meille sanansa ja jättää sen meidän keskellemme, meidän, joita hän ei paaduta eikä hylkää.

  ”Koska synnin turmelema luontomme on syynalainen ja ansaitsee Jumalan vihan ja kadotustuomion, ei Jumala ole velvollinen antamaan meille sanaa, Henkeä eikä armoa. Kun hän kuitenkin ne laupeutensa tähden antaa, me torjumme usein hänen lahjansa ja teemme siten itsestämme kelvottomia iankaikkiseen elämään (Ap. t. 13:46). Niinpä hän antaa vanhurskaan, hyvin ansaitun tuomionsa ilmeisellä tavalla kohdata muutamia maita, kansoja ja yksilöitä, jotta me vertaisimme itseämme tuomittuihin ja toteaisimme olevamme heidän kaltaisiaan. Sitä ahkerammin meidän on opeteltava tuntemaan ja ylistämään Jumalan täysin ansaitsematonta (Room. 9:23; Room. 11:5) armoa, joka kohdistuu ’laupeuden astioihin’.

  ”Ei niille tehdä vääryyttä, joita rangaistaan; heillehän maksetaan ’synnin palkka’.”

  Ja Suomen kansa jos mikä on aivan hirvittävä Jumalan sanan halveksija ja pilkkaaja.

  Loppuun kehotukseksi ja silmien avaamiseksi Joona 3. luku:

  ”Joonalle tuli toistamiseen tämä Herran sana: ’Nouse ja mene Niiniveen, siihen suureen kaupunkiin, ja saarnaa sille se saarna, minkä minä sinulle puhun’. Niin Joona nousi ja meni Niiniveen Herran sanan mukaan. Ja Niinive oli suuri kaupunki Jumalan edessä: kolme päivänmatkaa. Ja Joona käveli kaupungissa aluksi yhden päivänmatkan ja saarnasi sanoen: ’Vielä neljäkymmentä päivää, ja Niinive hävitetään’. Niin Niiniven miehet uskoivat Jumalaan, kuuluttivat paaston ja pukeutuivat säkkeihin, niin suuret kuin pienet. Ja kun tieto tästä tuli Niiniven kuninkaalle, nousi hän valtaistuimeltaan, riisui yltään vaippansa, verhoutui säkkiin ja istui tuhkaan. Ja hän huudatti Niinivessä: ’Kuninkaan ja hänen ylimystensä määräys kuuluu: Älkööt ihmiset älköötkä eläimet – raavaat ja lampaat – maistako mitään, käykö laitumella tai vettä juoko. Verhoutukoot ihmiset ja eläimet säkkeihin, huutakoot väkevästi Jumalaa ja kääntykööt itsekukin pois pahalta tieltänsä sekä väkivallasta, mikä heidän käsiänsä tahraa. Ehkäpä Jumala jälleen katuu ja kääntyy vihansa hehkusta, niin ettemme huku.’ Kun Jumala näki heidän tekonsa, että he kääntyivät pois pahalta tieltänsä, niin Jumala katui sitä pahaa, minkä hän oli sanonut tekevänsä heille, eikä tehnyt sitä.”

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
   1. Nykymuotoinen ”demokratia”, ainakin mitä läntisiin teollisuusmaihin tulee, on rikollisten vallanpitäjien diktatuuri. ’Matrixissaan’ uinuvat ihmiset valitsevat, enemmän tai vähemmän epärehellisissä, vaaleissa kerta toisensa jälkeen samat rikolliset jatkamaan kansallisvaltioidensa ja kansojensa tuhoamista. Ihmisten pitäminen henkisessä horrostilassa onnistuu ennenkaikkea valtamedian avulla, jonka rikolliset vallanpitäjät ovat alentaneet heitä itseään palvelevatksi propaganda-torveksi, Suomessa räikeimpiin esimerkkeihin kuuluu bilderbergien johtama Yle. Ihmisten aivopesu alkaa jo koulusta, esimerkkinä P.Lipposen holokausti-huijaus-kirjan sisällyttäminen opetusohjelmaan.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
    1. Suomen kansa siis, jolle kuuluu absoluuttinen yksinvalta tässä maassa (PL 2§: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle”), on harjoittanut yksinvaltaansa (eli tyranniaansa) niin, että on a) antamalla itselleen uinumisen vapauden, b) sallimalla epärehelliset vaalit, c) valitsemalla rikollisia tuhoamaan itsensä ja maansa, d) sallimalla rikollisten valtamedian ja antamalla sen viedä itsensä horrostilaan ja e) sallimalla aivopesun jo koulusta lähtien tehnyt maastaan rikollisten vallanpitäjien diktatuurin ja itsetuhojärjestelmän.

     Kansa on tehnyt valtiovallastaan ja maastaan omakuvansa, kuvan täydellisestä kyvyttömyydestä. Tämä kansa on rikollinen, nilkkimäinen (”diktatuuri”), välinpitämätön, epärehellinen, propagandistinen, alistava, aivopesevä. Kansa ei siis ainoastaan salli rikollisten diktatuuria, joka tuhoaa maan ja kansan, vaan myös itse pystyttää tämän diktatuurin ja itse tuhoaa itsensä ja maansa.

     On oikein sanoa, että Suomen kansa on täysin elinkyvytön kansa. Suomalainen mies on täysi nolla.

     On helppo arvata, mitä on edessä.

     Tämä kansa on paljon hirvittävämpi ja kauhistuttavampi kuin kukaan on osannut arvata. Ja sillä on tyrannia maassa!

     Plusääni(1)Miinusääni(1)
 12. Myönnettävä on että maailma olisi parempi paikka ilman israelia sekä juutalaisia.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 13. virkistävää et vielä 2016 joku jaksaa jauhaa juutalaisista.. mä luulin et se meni muodista jo 50-luvulla.

  Plusääni(1)Miinusääni(7)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat