Nordea ”elvyttää” taloutta pakolaisilla mutta auttaa eliittiä kiertämään verot

Pohjoismaiden suurin finanssipalvelukonserni Nordea on ollut otsikoissa tuoreiden veroparatiisivuotojen vuoksi. Tapaus paljastaa monikulttuurisuuden nimiin vannovan pankin kaksinaamaisuuden.

Nordean ekonomistit ovat useaan otteeseen vaatineet (1, 2), että Suomen budjettitasapaino tulisi oikaista päästämällä maahan laittomia siirtolaisia. Pankki on sättinyt suomalaisia huonosta taloudenpidosta ja julistanut, että Suomi voidaan pelastaa vain väestönvaihdolla.

Nordean suhde Suomen kansantalouteen ei ole kuitenkaan niin yksioikoinen kuin pankki on antanut ymmärtää. Suuren veronkiertovuodon tultua julki on selvinnyt, että Nordea on perustanut asiakkailleen lähes 400 bulvaanien pyörittämää veroparatiisiyhtiötä.

Yle uutisoi eilen, että Ruotsin finanssivalvonnan mukaan Nordealla on ollut ”merkittäviä puutteita” rahanpesun valvonnassa.

Toisin sanoen Nordea kuljettaa eliitin miljardit pois suomalaisen verottajan ulottuvilta ja vaatii hallitusta paikkaamaan syntyneen budjettivajeen maahanmuuttajilla.

USTaxHaven

Nordean pääekonomisti Aki Kangasharju totesi viime syksynä Turun Sanomille, että ”maahanmuuton vuoksi kannattaa velkaantua”.

Kangasharju julisti, että laittomien siirtolaisten ruokkimisen, majoittamisen ja älypuhelinostosten rahoittaminen verovaroilla on ”hyvää elvyttämistä”. Pankkiirin mukaan laittomien siirtolaisten aiheuttamia kuluja ei myöskään tulisi laskea mukaan rahaliiton alijäämä- ja velkakriteereihin.

Kun julkinen ja yksityinen sektori velkaantuvat yrittäessään pitää huolta paisuvan siirtolaismassan hyvinvoinnista, Kangasharju ja muut pankkiirit tekevät voittoa. Velka on heille bisnestä! Vapaa maahanmuutto on huijaus, jolla kansalaiset pakotetaan paikkaamaan Nordean kaltaisten pankkien aiheuttamat tuhot.

 

Lue myös: ”Juudas” Sipilän saarna: rahat pankeille – pakolaiset Suomeen

1 kommentti

  1. Onhan se nyt ollut tiedossa jo pitkän aikaa että rikkaat, vaikutusvaltaiset, äveriään paskiaiset eivät osallistu millään tavalla tämän maan talouden ylläpitoon. Pikemminkin päinvastoin. Isot lafkat saavat valtiolta edelleen jos minkälaisia tukiaisia kauppa ja teollisuusministeriöstä, heitä varten on säädetty niin alhaine veroprosentti kuin ikinä häpy sallii ja sitäkin vielä vältellään ”laillisella verosuunnittelulla, elikkä rahan häivyttämisellä jonnekkin mistä niitä ei saa koskaan pois. Ulkomailta maksettavat ”konsultointi- sun muut palkkiot ovat verottajan ulottumattomissa ja samat naamat haukkuu kuinka tavalliset pienituloiset ihmiset jäytävät kansantalouden rakenteita. Lisää matuja, lisää veroja pieni ja keskituloisille, palvelut yksityisiksi, amerikan malli meillekkin. Goldman Sachs maksaa amerikassa veroja 14 miljoonaa, siis miljoonaa dollaria valtiolle, vaikka yhden ainoan keskiportaan johtajan tulotkin pyörivät 100 miljoonassa. Tätä samaa ajaa suomeen jokainen retku joka istuu vallan kahvassa ja möykkää leikkauksista ja säästöistä ja jättää itse veronsa maksamatta. ZOG on tullut jäädäkseen.

    Plusääni(5)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat