Norjassa kansalaiset tahdotaan aivopestä kannattamaan maahanmuuttoa

Kansallinen Vastarinta uutisoi torstaina, että Norjan Stortingetin oikeuskomitean päällikkö tahtoo aivopestä vangit, joilla tiedetään olevan poliittisesti epäkorrekteja ajatuksia.

Pakistanilaissyntyinen sosiaalidemokraatti Hadia Tajik on paitsi Stortingetin oikeuskomitean päällikkö niin myös Norjan entinen kulttuuriministeri. Hänen mukaansa vankeinhoidon tehtäviin täytyisi kuulua myös monikulttuurisuusideologian tuputtaminen ja ”äärimielipiteiden neutralointi”. Se mitä ”äärimielipiteillä” tarkoitetaan, täytyisi Tajikin mukaan tietysti olla vasemmiston määrittelemä. Esimerkiksi pakkomonikulttuurisuuden kannattaminen ei voi kulttuurimarxistien mukaan olla koskaan ”äärimielipide”, vaikka liberaali maahanmuuttopolitiikka on johtanut Norjan pääkaupungissa hyvin äärimmäisiin ilmiöihin. Oslossa 100 % tuntemattoman uhrin raiskaavista on ei-valkoisia maahanmuuttajia. 90 % uhreista on valkoisia norjalaisia naisia.

Tajikin mukaan lainsäädäntöä olisi muutettava niin, ettei ”väärin ajattelevia” vankeja tarvitsisi päästää vapaalle jalalle, vaikka he olisivat istuneet tuomionsa loppuun asti. Tajikin lausunto oli osa mediamylläkkää, joka syntyi, kun vankeustuomionsa kunnialla suorittanut kansallismielinen norjalaismies oli osallistunut Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen urheilutapahtumaan. Media ja vasemmisto olivat kauhistuneita siitä, ettei mies ollut jättänyt vankilassa ”natsismia taakseen”. Kansallinen Vastarinta kirjoittaa:

Tajikin mukaan viranomaisten olisi aitoon neuvostotyyliin ’löydettävä lisää tapoja työskennellä ekstremistien neutralisoinnin eteen heidän vankeusaikanaan’. Tajik toisin sanoen vaatii ideologista ja poliittista lobotomiaa  Norjan vankiloiden ’ääriajattelijoille’.

Ervin Kohn tahtoo juutalaisvaltaisen Israelin ja monikulttuurisen Norjan.
Ervin Kohn tahtoo juutalaisvaltaisen Israelin ja monikulttuurisen Norjan.

Tajikin lisäksi muutkin ”uusnorjalaiset” ovat viime aikoina vaatineet kovia otteita monikulttuurisuuden ja vapaan maahanmuuton turvaamiseksi. Norjan rasisminvastaisen keskuksen juutalainen johtaja Ervin Kohn (Kohn on juutalainen eliittisuku) antoi tässä kuussa haastattelun, jossa hän valitti norjalaisen kansan ”etnisestä homogeenisyydestä”. Toisin sanoen norjalaisten geenit eivät ole juutalaisvaikuttajan mieleen.

Kohnin mukaan norjalaisilla on vielä ”paljon työtä tehtävänä”, jotta maan väestörakenne saadaan muutettua hänelle mieluisaksi. Kohn toteaa heti perään tyytyväisenä, että onneksi hänen järjestönsä saa valtiolta paljon rahallista tukea. Hänen mukaansa norjalaisilla ei ole tarpeeksi tietoa esimerkiksi juutalaisista, mustalaisista ja muslimeista. Vaikka Kohn on sionisti, kannattaa hän silti islamilaista maahanmuuttoa Norjaan. Kuten The Jerusalem Post on kirjoittanut, juutalaiset ovat valmiita liittoutumaan muslimien kanssa eurooppalaisten kansallismielisyyttä vastaan. Kohn toimii Oslon juutalaisyhteisön presidenttinä. Norjan rasisminvastaisen keskuksen tärkeimpiin tavoitteisiin kuuluu vähemmän yllättäen myös ”Internet-rasismin” torjunta.

 

Lue myös:

Ruotsin monikulttuurisuuden juutalaiset juuret
Psykologiset syyt valkoisten syrjäyttämiselle
Video: Valkoisten kansanmurha ja juutalaisten rooli

3 kommenttia

 1. Norgespartiet-sivustolta
  käy ilmi eräs hyvin vastenmielinen asia – sama syöpäkasvain, joka on tuhoamassa suomalaisen kansallisvaltiomme, on Norjassakin edennyt hyvin pitkälle: “Norge er styrt av de Marxist Kommunistiske krefter, konstruert av Frimureriet og implementert over hele verden under navnet Globalisme.” …”Det sitter ca. 140 av disse Gale Globale i vårt Storting […pluss en hel armada i offentlig forvaltning…], som arbeider intenst for å undergrave samfunnet vårt.” Ts. näitä NWO- eli Uuden Maailmanjärjestyksen rikollisia on Norjankin eduskunnassa – hallituksesta tietysti puhumattakaan – ylivoimainen enemmistö ja virkamieskunnassa samoin huomattava joukko – näin on ilmiselvästi myös meillä. Tämä siitä huolimatta, että Norja ei ole edes EU(SSR)-jäsenmaa.
  Ilmeisesti näiden NWO-rikollisten kontrolloimat opetuslaitos ja valtamedia ovat onnistueet aivopesemään norjalaistenkin suuren enemmistön niin tehokkaasti, etteivät nämä enää tunnista maanpettureita maanpettureiksi (koomaan vaipuneista suomalaisista nyt puhumattakaan, paljolti kiitos YLE:n propagandatuotantoa johtavien bilderbergien, päätoimittaja Jääskeläisen ja toimitusjohtaja Kivisen sekä Bilderberg-Erkon Brysselin Pravdan & pienempien pravdojen).
  Selitystä norjalaisten ja eurooppalaisten tuhoamisohjelmalle löytyy erityisesti seuraavasta:
  ”Kreivi Kalergin suunnitelma eurooppalaisten tuhoamiseksi: ”EU””, http://tappis.0catch.com/Kalergi2.htm

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. ”Pantalone20. marraskuuta 2014 8.11
  PAM:in jäsenkyselyn tulos oli, että 75% ihmisistä, jotka tekevät töitä mamujen kanssa vastustavat työperäistä maahanmuuttoa. Kaikkein maahanmuuttokriittisimpiä ovat monikulttuurisissa peruskouluissa opiskelevat lapset. Monikulttuurialueilla on kaikkein kovin maahanmuuttokriittisyys. Klassinen kysymys kuuluukin: Miksi juuri ne joilla on eniten kokemusta vastustavat kaikkein kiivaimmin?
  Poliittisen korrektiuden kieroiluja on myös termi ”lähtömaa”. Pitäisi asiakeskustelun sijaan inttää siitä, tuleeko joku lähtö-vai kotimaastaan.”
  ”YLESSÄ LAITON MAAHANPYRKIJÄ ON ”SIIRTOLAINEN” JA ”PAKOLAINEN””, http://ylewatch.blogspot.in/2014/11/ylessa-laiton-maahanpyrkija-on.html#comment-form

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Eipä jää Sveriges Radio bilderbergien Jääskeläisen & Kivisen johtamaa YLE:ä huonommaksi
  oman maan ja kansan tuhoamiseen tähtäävässä aivopesussa:
  ”Per Eurenius, avgående utrikeschef på SR, berättar att man börjat arbeta efter ”nya principer” och nästan bara tillsätter invandrare på eftertraktade tjänster. Två chefstjänster, en redaktörstjänst och ungkorretjänsten har fördelats med hudfärg som viktigaste merit.” http://www.nyatider.nu/mangfaldsbrak-pa-sr/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat