Video: Juutalainen europarlamentaarikko kehuu ahdistelleensa lapsia

Verkossa kiertää video juutalaisen europarlamentaarikko Daniel Cohn-Benditin vastenmielisestä haastattelusta.

Cohn-Bendit kertoo videolla avoimesti työstään äärivasemmistolaisessa ”vaihtoehtoisessa” päiväkodissa. Vasemmistolaiset vanhemmat toivat lapsensa Cohn-Benditin luo, sillä he pitivät tätä poliittisesti korrektimpana kuin ei-vasemmistolaisia lastenhoitajia. Juutalainen marxisti kertoo avoimesti televisiohaastattelussa nauttineensa ”lasten seksuaalisuudesta” ja ylpeilee ahdistelleensa jopa 5-vuotiaita. Cohn-Benditistä ja marxistien ideologisesta pedofiliasta on kirjoitettu lisää artikkelissa ”Vasemmiston ja pedofiilien yhteinen synkkä historia”:

Vihreät tekivät vastenmielisiä lakialoitteita ja lahjoittivat jopa puolueen rahoja pedofiilien käyttöön. Juutalainen vihreä europarlamentaarikko Daniel Cohn-Bendit rehvasteli 1975 omaelämänkerrassaan avoimesti ahdistelleensa lapsia ’vaihtoehtoisessa’ päiväkodissa Frankfurtissa. Puolueen julkaisuissa oli usein halventavia kuvia vähäpukeisista lapsista. Vihreät perustivat myös ’pedokomission’, jonka tavoitteena oli kokonaan kumota seksuaaliseen kanssakäymiseen liittyvät ikärajat. Vihreät kalastelivat ääniä julkaisemalla homolehdissä mainoksia, joissa vaadittiin pedofiileille vapaita käsiä toimia.

Cohn-Bendit on edelleen Euroopan parlamentin jäsen ja hänellä on vihreiden ja vasemmistolaisten vankka tuki takanaan. Vasemmistolaiset pyrkivät tietysti peittelemään juutalaisen sankarinsa kiusallisia seksuaalirikoksia. Esimerkiksi suomalainen vasemmistolaislehti Voima teki 2007 Cohn-Benditistä pitkän ja ihannoivan artikkelin otsikolla ”Paljon vartija”. Olli Tammilehdon toimittamassa tekstissä kerrotaan, että ”Cohn-Bendit työskenteli Karl-Marx-kirjakaupassa ja veti lastentarhaa tarkoituksenaan muuttaa radikaalisti saksalaisten mentaliteettia”. Voima ei kuitenkaan maininnut, että saksalaisten mentaliteettia pyrittiin ”muuttamaan radikaalisti” raiskaamalla näiden lapset.

Hammerschlag-02-692x1023
Nuori Cohn-Bendit Ranskan vasemmiston jakamassa julisteessa. ”Olemme kaikki Saksan juutalaisia”.

Cohn-Bendit käytti juutalaistaustaansa hyväkseen 1960-luvulla, kun hänet karkotettiin Ranskasta äärivasemmistolaisen agitoinnin vuoksi. Ranskan marxistit levittivät kaduille hänen kuvaansa, jonka alla luki teksti: ”Me kaikki olemme Saksan juutalaisia”. Pedofiili Cohn-Benditin mukaan Ranskan hallituksen toimet äärivasemmistoa vastaan olivat osoitus valtion ”antisemitismistä” ja hän jopa ”holokaustista”. Juutalaisen perinteen mukaan Cohn-Bendit edustaa kansansa eliittisukua:

Cohen on ’Kohen’, jonka monikkomuoto on Kohanim. Kohanim on juutalaisuuden ja Israelin arvostetuin ryhmä. Vaikka Israelin lait kieltävät naimisiinmenon ei-juutalaisten kanssa, sallitaan käännynnäisille toisinaan poikkeuslupia. Kohanim on kuitenkin juutalaiseliitti, jonka täytyy ylläpitää rotupuhtauttaan ankarammin kuin SS-sotilaiden kansallissosialistisessa Saksassa konsanaan. Alla olevalla videolla kerrotaan lisää Kohanimista:”

 

Aiheesta lisää:

New York Times puolustaa pedofiileja
Juutalaista pedofiilia ei haluta vangita ”holokaustin” vuoksi
Hollywoodia riivaa raiskausongelma
Raiskaajarabbit tuomiolla, juutalaisyhteisö painosti pedofiilin uhria
Sionistimedia salaa jälleen uutisia juutalaisten pedofiliasta
Suuri ”raiskaavien rabbien” salailu
Lapsia ja ruumiita raiskannut tähtijuontaja oli Israelin ystävä
Psykiatri: Sukupuolen vaihtaminen on oire mielisairaudesta

4 kommenttia

  1. Jaa ei saanut minkäänlaista rangaistusta. Tämä vain todistaa sen, että jotkut voivat tehdä aivan mitä tahansa. Taitaa olla se juutalaisten ympärileikkauskin jonkinlaista homopedofiilista perverssiota, jolla isä ja poika liitetään jollakintapaa yhteen. Jos noin nuorena, kahdeksan päivän ikäisenä aletaan, niin silloin taitaa uhrista tulla aikamoinen psykopaatti, ellei super-psyko.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
  2. Tom of Finland oli kova jätkä, ja mitä muuta saattaisi suomalaiselta sotaveteraanilta odottaakaan. Tässä on kyse homoraiskauksesta, siis rehellinen suomalainen homo raiskataan haudassaan juutalaisen valtamedian toimesta. Tyrkyttikö Touko Laaksonen piirustuksiaan pikkulapsille, no ei tyrkyttänyt, mutta loi siinä sivussa k-18 maailmanlaajuisen hinttarigenren, minkä valtaosa huumorilla hyväksyi.

    Nykyisillään Finlandin Tompan omistaa Rothschild -niminen suku, eikä enää ole kyse omaehtoisesta hyväksymisestä, vaan pakollisesta alistumisesta. Sama vanha kuvio siis, rahvas menee edeltä ja luo, juutalainen tulee perästä ja tuhoaa kaiken.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat