Vaatimus: suomalaistyöntekijät korvattava ulkomaisella halpatyövoimalla

Elinkeinoelämän Valtuuskunnan (EVA) uusi vaatimus on suututtanut suomalaisia. Topias Pyykkösen ja Pekka Myrskylän laatima analyysi Tulevaisuuden tekijät väittää, että maahanmuutto Suomeen on kaksinkertaistettava. Näin turvattaisiin halpatyövoiman tarjonta.

EVA:n julkaiseman tutkimuksen mukaan Suomi kärsii taantumasta, kasvavista julkisista menoista, työttömyydestä ja työvoiman puutteesta. Tutkijoiden resepti ongelman ratkaisemiseksi on kuitenkin kerrassaan kummallinen: Suomeen on otettava kaksi kertaa nykyistä enemmän maahanmuuttajia, jotka työllistyvät huomattavasti kantaväestöä huonommin ja jotka kuormittavat julkista sektoria kaikissa länsimaissa huomattavasti kantaväestöä enemmän.

Talouden rakenteiden kokonaisvaltaisen remontin, kantasuomalaisten syntyvyyden nostamisen, verotuksen järkeistämisen ja kotimaista yrittäjyyttä suosivan politiikan sijaan ongelmat korjaantuvat kuin itsestään monikulttuurisuudella. EVA väittää, että 34 000 uuden maahanmuuttajan tulo Suomeen joka vuosi innostaisi suomalaiset perustamaan uusia yrityksiä ja laajentamaan liiketoimintaansa.

Mikäli EVA todella haluaisi laadukasta ja taloudellisesti kannattavaa maahanmuuttoa, puhuttaisiin rehellisesti edes valkoisista eurooppalaisista työntekijöistä. Nyt kuitenkin vaikuttaa siltä, että elinkeinojohtajat haluavat yksityisille suuryritykselle mahdollisimman muhkeat pikavoitot halpatyövoimaa hyväksikäyttämällä ja ehkä hieman ”lisäväriä” Suomen katukuvaan.

Helsingin Sanomat kirjoittaa tutkimuksesta: ”Raportin mukaan väestön määrä on Suomessa kasvanut yli puolella miljoonalla ihmisellä 25 vuodessa, mutta työllisten määrä ei ole kasvanut käytännössä lainkaan.” Suomen väestönkasvusta tällä hetkellä 76 % tulee maahanmuutosta. Eikö tutkijoiden hälytyskellot soineet, kun he huomasivat, että rajusti kasvava maahanmuuttajien määrä ei kasvata käytännössä lainkaan työtä tekevän väestön määrää? Monikulttuurisuus ei merkitse uusia työpaikkoja, vaan lisää rasitteita veronmaksajille.

1406849589322_wps_4_Immigrants_huddle_around_

Mikäli EVA:n raportti olisi laadittu vilpittömin mielin, oltaisiin siinä otettu huomioon vastaavat tutkimukset, joita on tehty Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa. Maahanmuuton, maahanmuuttajien laadun, työllisyyden ja julkisten menojen yhteys on selvitetty moneen otteeseen. Dosentti Kyösti Tarvainen on kertonut esimerkiksi Norjassa tehdystä tutkimuksesta. Selvityksen mukaan kolme eri maahanmuuttajaryhmää eroavat radikaalisti toisistaan heidän taloudellisen vaikutuksensa osalta – länsieurooppalaiset, itäeurooppalaiset ja Euroopan ulkopuolelta tulevat ei-valkoiset.

”Heihin liittyvät keskimääräiset rahalliset tuotot valtiolle maahanmuuttajan koko elämän ajalta ovat:

 • ei-länsimainen maahanmuuttaja – 500 000 euroa (-4.1 milj. Norjan kruunua)
 • itäeurooppalainen maahanmuuttaja – 100 000 euroa (-0.8 milj. Norjan kruunua)
 • länsimainen maahanmuuttaja + 100 000 euroa (+0.8 milj. Norjan kruunua)”

Selvityksestä ei käy ilmi, kuinka suuri osa ”itäeurooppalaisista” on esimerkiksi mustalaisia. Toisin sanoen vain valkoinen länsieurooppalainen maahanmuutto on kannattavaa. Kaikki muu maahanmuutto kuormittaa veronmaksajia ja kurjistaa valtiontaloutta. Tämä ei tietenkään tule yllätyksenä niille, jotka ovat tutustuneet eri rotujen välisiin älykkyys-, itsehillintä-, luovuus-, lainkuuliaisuus- ja järjestelmällisyyseroihin: ”Köyhyyskeskustelussa unohdetaan rodun vaikutus”, ”Valkoiset mustia älykkäämpiä?”, ”Rodun ja psykopatian yhteydestä”.

Valtamedialle EVA:n ”tutkimus” oli tietysti herkkua, eivätkä esimerkiksi Yle tai Helsingin Sanomat tahtoneet kyseenalaistaa tuloksia. Vasemmistolaistoimittajat ja elinkeinoelämän monopolikapitalistit ovat liikuttavan yksimielisiä siitä, että Suomen väestö on korvattava värillisellä massalla. Viime vuonna Yle esimerkiksi valehteli suomalaisille, että on yhteiskunnan vika, ettei ”perinteinen yrittäjäkansa somalit” ole rikastuttanut maassamme toistaiseksi muuta kuin työttömyystilastoja.

Helsingin Sanomat taas siteerasi syksyllä tahallaan väärin brittitutkimusta, joka käsitteli maahanmuuton vaikutusta työllisyyteen. Tutkimuksen mukaan valkoiset maahanmuuttajat tuottivat Britannialle 25 miljardin euron tulot aikavälillä 2000–2011. Sen sijaan Euroopan ulkopuolelta tullut ei-valkoinen maahanmuutto on aiheuttanut vuoden 1995 jälkeen jo noin 150 miljardin euron tappiot. Helsingin Sanomat jätti kuitenkin kertomatta maahanmuuttajaryhmien välisistä eroista ja totesi: ”Tuoreen tutkimuksen mukaan tulijat maksavat veroja enemmän kuin rasittavat tukijärjestelmää”.

Thorsin3

Dosentti Tarvaisen referoiman norjalaistutkimuksen mukaan nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa pitäisi taloudellisista syistä tiukentaa, ei suinkaan höllentää:

”Jos sovellamme Norjan tuloksia Suomeen, niin ensinnäkin voidaan todeta, että vuonna 2012 nettomuutto oli 17 400 henkilöä ja näistä 6 400 henkilöä oli peräisin Aasiasta tai Afrikasta. Jos arvioimme karkeasti Norjan tapauksen mukaisesti, että vain näistä ei-länsimaisista henkilöistä aiheutuu kustannuksia 500 000 euroa henkilöä kohden, niin yhteissummaksi tulee 6400*500000 = 3,2 miljardia euroa/vuosi.

Voimme siis karkeasti arvioida, että nykyisenlaisesta maahanmuutosta kertyy joka vuosi valtion talouteen 3 miljardin euron kestävyysvaje.

Yksityisten pankkien ylivallan, tervettä taloudellista itsekkyyttä vastustavan EU-politiikan, hallituksen yrittäjävastaisuuden ja järjettömän maahanmuuttopolitiikan vuoksi suomalainen hyvinvointivaltio on pian pelkkä muisto. Suurin ”kiitos” tästä kuuluu kuitenkin valtamedialle, joka tekee kaikkensa, etteivät suomalaiset saisi objektiivista tietoa siitä, mihin maamme on menossa.

 

Lue myös:

Ruotsin monikulttuurisuuden juutalaiset juuret
Vasemmistoekonomi: Maahanmuutosta suurta haittaa taloudelle
Video: juutalaiset ja vapaa maahanmuuttopolitiikka
Norjassa kansalaiset tahdotaan aivopestä kannattamaan maahanmuuttoa
Poliitikot suojelivat maahanmuuttajien pedofiiliverkostoa 23 vuoden ajan
Ruotsalaiset ovat jo vähemmistö Malmössä

9 kommenttia

 1. Eikös ne mamut kannata ottaa juurikin mahdollisimman ongelmaisista oloista, voidaan sitten perustaa useita korkeapalkkaisia suojatyöpaikkoja suvakeille. Tarvitaan kotoutuskoordinaattoria, kulttuuritulkkia, integraatio-ohjaajaa, jne jne. Demlakin tienaa hyvin mamujen oikeudenkäynneillä. Ja EN MISSÄÄN NIMESSÄ TARKOITA MAMUJEN TEKEVÄN RIKOKSIA. EI MISSÄÄN NIMESSÄ! Tarkoitan kantasuomalaisten mamuja kohtaan tekemiä rasistisisia rikoksia, joista hyysärit nostavat oikeusjuttuja lukutaidottomien mamujen puolesta.

  There’s no business like Mamu business!

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 2. Tämä todistaa väitteeni oikeaksi, Suomi valloitetaan siirtolaisuudella. Ruotsissa tämä on jo todella pitkällä. Koko juttu on vain huijausta. Jokainen elättää itsensä, ei heiltä jää meille ylimääräistä. Herroille kyllä, hehän kuorivat kerman päältä. Eli siirtolaisista ei ole mitään hyötyä kansalaisille, vaikka meille näin valehdellaan.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 3. Pakolaisstatuksen takia ei pitäisi ottaa yhtään maahanmuuttajaa Suomeen. Se on juuri sitä porukkaa, joka rasittaa kaikista eniten maan taloutta, antaa töitä ainoastaan näille suojatyöpaikoissa työskenteleville. Vuodesta toiseen eivät tee mitään, korkeintaan rikoksia. Jos todellinen maahanmuuttaja pystyy osoittamaan, että kykenee elättämään itsensä ja perheensä omin voimin, niin silloin voidaan myöntää koeajallinen oleskelulupa ja työviisumi, koeaika voisi olla esim. kolme vuotta. Jos homma ei ole toiminut siinä ajassa, niin ei muuta kuin menolippu, vaikka Timbuktuun.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
  1. Jo varsin hyvin näkyvisssä olevassa tulevaisuudessa työvoiman tarve mm. Suomessa tulee radikaalisti vähentymään – varmasti hyvin tiedossa talouselämän päättäjillä, jopa monilla poliitikoillakin – ainakin seuraavista kahdesta syystä:

   1. Ennenkaikkea teollisen tuotannon nopeasti etenevä robotisointi.
   Edelleen jopa kotonaan asuville vanhuksille on jo kehitetty ja edelleen kehitetään robottien avulla toimivia palveluja, jotka vähentävät näiltä osin hoitohenkilökunnan tarvetta

   2. 3D-tulostimien nopea edelleenkehitys ja niiden hintojen radikaali halpeneminen – pian voinee herra Jokamies tulostaa hankkimallaan 3d-tulostimella esim. varaosia erilaisiin laitteisiinsa, teollisista sovelluksista puhumattakaan!

   Vallanpitäjiemme oman ”demokraattisesti kontrolloidun” Yle-propagandakoneen aivopesutoimintaa
   johtamaan vallanpitäjämme ovat asettaneet varmasti bilderberg-Apuselle mieleiset bilderbergit, päätoimittaja Jääskeläisen ja toimitusjohtaja Kivisen. Ylen toimintaa kriittisesti seuraava Ylewatch-blogisti kirjoittaa:

   ”YLE PROMOTOI KANSANVIHOLLISTEN PROPAGANDAA,
   Ylen tv-uutisten lisäksi yhtiön verkkosivut kertoo tänään (29.1.2015) päivätyssä myötäkarvaan kerrotussa uutisessa EVA: Maahanmuutto kaksinkertaistettava, että ”Suomen työllisyysaste jää pysyvästi liian alhaiselle tasolle, ellei ulkomailta saada reilusti lisää työikäistä väkeä”. Tällainen arvio on esitetty Elinkeinoelämän Valtuuskunnan EVAn tilaamassa raportissa Tulevaisuuden tekijät, jonka ovat kirjoittaneet yliaktuaari Topias Pyykkönen ja tutkija Pekka Myrskylä.

   Terveessä kansallisvaltiossa tällaiset tutkijat olisi julistettu kansanviholliseksi ja EVA rikolliseksi suomalaisvastaiseksi organisaatioksi. Ikävä kyllä elämme aikaa, jossa Euroopan maiden juuretonta eliittiä tukeva ”sivistyneistö” voi rangaistuksetta käydä sotaa kansojaan vastaan. Päämäärättömän talouskasvun ylimmäksi epäjumalaksi nostanut maamme ”eliitti” on viimeistään 1990-luvun laman jälkeen hylännyt valtion ensimmäisen periaatteen, sen tehtävän hoitaa omien kansalaisten etuja. Jokaisella suvereenilla valtiolla on myös maantieteelliset rajat, joiden sisälle pääseminen riippuu kansalaisten tahdosta eikä muiden kuten globaalitalouden asiamiesten ja ulkomaalaisten maahanpyrkijöiden haluista. Valtiojohdon hyväksymät talouselämän lakeijat ajavat ilmiselvästi muiden kuin suomalaisten etua, joten sellainen ”eliitti” on yksinkertaisesti pettänyt kansalaisensa. Se, että Yle levittää EVA:n propagandaa ilman sen näkyvämpäa kritiikkiä, asettaa myös veronmaksajien kustantaman tiedotusjätin kyseenalaiseen asemaan…”

   Suosittelen artikkelin lukemista kokonaisuudessaan: http://ylewatch.blogspot.com/2015/01/yle-promotoi-kansanvihollisten.html#comment-form

   Aiheeseen liittyvät myös seuraavat artikkelit:

   ”Mamuille Rakennetaan Nyt Kulttuurisesti Joustavia Asuntoja!!”, http://www.mitavittua.fi/2015/01/21/mamuille-rakennetaan-nyt-kulttuurisesti-joustavia-asuntoja/

   ”Suomalainen Uushulluus Monikulttuurisessa Multisensorisessa Keskuksessa!!”, http://www.mitavittua.fi/2015/01/23/suomalainen-uushulluus-monikulttuurisessa-multisensorisessa-keskuksessa/

   ”MaMut Valloittivat Ruotsin!! Ruotsalaiset Vähemmistönä Jo Malmössa!!”, http://www.mitavittua.fi/2015/01/25/mamut-valloittivat-ruotsin-ruotsalaiset-vahemmistona-jo-malmossa/

   http://tappis.0catch.com/Kalergi_suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi.htm

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 4. Matti Vanhasen ”maan tapa” ilmenenee maailman ”vähiten” korruptoituneisiin kuuluvassa EU-diktatuurin Suomi-provinssissa monimuotoisena:

  ”MAAHANMUUTTO JA MINISTERITASON KORRUPTIO!

  Suomi ottaa päivittäin askeleen kohti kieroutunutta oligarkiaa, jossa valtio muuttuu lähinnä järjestelmäksi, jonka tarkoituksena on siirtää varallisuutta pois kansalaisilta hallitsevan eliitin ja heidän lähipiirinsä taskuun.

  Tapa, miten oligarkia pyritään saamaan aikaiseksi, on tuttu. Siihen kuuluu julkisen vallan painostusta, hämäriä sopimuksia ja korruptiota. Kaikki tämä pyritään piilottamaan valheiden alle. Valheet eivät ole kuitenkaan järin hyvä piilopaikka, sillä kun niitä vähän päältä rapsuttaa, paljastuu alta kasa sontaa…”

  Koko artikkeli: http://www.uberuutiset.fi/maahanmuutto-ja-ministeritason-korruptio/

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat