Juutalainen fysiikanopettaja: valkoisten nuorten opittava häpeämään taustaansa

Juutalainen opettaja on kehittänyt Yhdysvalloissa kurssin, jossa valkoisia nuoria opetetaan häpeämään ”etuoikeutettua” yhteiskunnallista asemaansa. Juutalaisten etuoikeutetusta asemasta kurssilla ei sen sijaan puhuta.

Aloitteen takana on juutalainen opettaja Moses Rifkin, jonka mukaan valkoisten oppilaiden demonisoinnin tulisi olla osa jokaisen tiedeaineen opetussuunnitelmaa. Valkoista häpeää ruokkiva kurssi tulee olemaan osa kaikkien fysiikkaa opiskelevien oppimäärää Rifkinin koulussa, vaikka aiheella ei tietenkään ole mitään tekemistä fysiikan kanssa.

Rifkin kertoo levittäneensä ajatustaan muille opettajille muun muassa ”People of Color” –konferensseissa. Konferenssit ovat osa juutalaisten 1900-luvulla perustamaa ”kansalaisoikeusliikettä”, joka on johtanut maahanmuuton vapauttamiseen, köyhyysongelmiin, raiskauksien ja väkivaltarikosten räjähdysmäiseen kasvuun sekä muun muassa valkoisten syrjimiseen työpaikoilla.

Rifkin kertoo olleensa kauan kateellinen äidinkielen ja historian opettajille, jotka saavat syöttää poliittista agendaansa oppilaille päivästä toiseen osana opetussuunnitelmaansa. Rifkin kertoo kuitenkin lopulta havahtuneensa siihen, ettei kukaan estä häntä, jos hän alkaa markkinoida valkoista häpeää myös omille oppilailleen. Rifkin kertoo pitäneensä työtään yksityisessä koulussa ahdistavana, sillä hän joutuu olemaan paljon tekemisissä hyvin toimeentulevien valkoisten ihmisten kanssa.

Valkoista häpeää opetetaan jo pienestä pitäen monissa kouluissa.
Valkoista häpeää opetetaan jo pienestä pitäen monissa kouluissa.

Nyt Rifkin ei enää kehoita oppilaita tutustumaan kotitehtäviensä yhteydessä kaikista ansioituneimpiin fyysikoihin, vaan nimenomaan mustiin fyysikoihin. Hän kysyy oppilailtaan, miksi aniharva musta ryhtyy fyysikoksi. Vastaukseksi tuskin kelpaa keskimäärin valkoisia matalampi älykkyysosamäärä tai perinnöllisesti heikko itsekuri. Rifkin pakottaa fysiikan opiskelijat lukemaan vapaa-ajallaan myös feministien ja ”rasisminvastustajien” kirjoja.

Eräs Rifkinin kirjasuosituksista on ”White Privilege: Unpacking the Invisible Knapsack”, jossa valkoisia syytetään muiden rotujen epäreilusta syrjimisestä yhteiskunnassa. On outoa, että koulumaailmassa työskentelevä juutalainen Rifkin ei ota lainkaan kantaa Yhdysvaltojen korkeakoulujen, rahoitusalan ja valtamedian todelliseen etuoikeutettuun ryhmään. Viime kuussa Magneettimedia kirjoitti juutalaisesta etuoikeudesta:

Ei Stiller ole täysin väärässä todetessaan, että juutalaisten menestystä voidaan selittää geenien sijaan yhteiskunnallisilla tekijöillä. Hyvä esimerkki tästä on yliopistomaailma, jossa juutalaiset ovat saaneet älynlahjoihinsa nähden etuoikeutetun aseman. Juutalaisten edustus akateemisen maailman huipulla ei siis selity vain vuosituhansien eugeenisella ohjelmalla, vaan tehokkaalla etnisellä aktivismilla. On lukuisia esimerkkejä siitä, kuinka juutalaiset suosivat toisiaan akateemisessa maailmassa esimerkiksi älyllisesti pätevämpien valkoisten ja aasialaisten kustannuksella. Yhdysvaltojen huippuyliopistoissa valkoiset ovat suhteessa aliedustetuin etninen ryhmä, kun taas juutalaiset ovat yliedustetuin.

Juutalainen etuoikeus tulee esille muun muassa korkeakouluissa.
Juutalainen etuoikeus tulee esille muun muassa korkeakouluissa.

Harvardissa ja muissa Ivy League –korkeakouluissa juutalaisia on väestölukuun suhteutettuna 47 kertaa enemmän kuin eurooppalaisperäisiä valkoisia. Ron Unz on tekstissään The Myth of American Meritocracy osoittanut, että 2000-luvun aikana juutalaiset ovat ainut etninen ryhmä, jonka vaikutusvalta on kasvanut entisestään Harvardissa. Sen sijaan kaikkien muiden etnisten ryhmien edustus on pudonnut. Yliopistot syrjivät muita rodullisia ryhmiä ja suosivat juutalaisia. Johtuuko muutos sitten juutalaisten ylivertaisesta älystä? Vastaako juutalaisten asema heidän todellisia meriittejään? Ei. Suhteessa suoriutumiseen juutalaiset ovat edelleen 13-kertaisesti yliedustettuja verrattuna eurooppalaisiin ja 6 kertaa yliedustettuja aasialaisiin nähden. Unz selvitti, että koulut toisin sanoen suosivat juutalaisia heidän meriitteihinsä katsomatta. Tieto pohjautuu National Merit Scholarship –kisatulosten analyysiin.

Juutalaisten menestystä ei siis voi perustella vain geeneillä eikä edes heidän opiskelumyönteisellä kulttuurilla. Juutalaisten vaikutusvaltaa selittävät länsimaalaiset yhteiskunnalliset rakenteet, jotka ovat muuttuneet entistä vahvemmin juutalaisia suosiviksi ja entistä eurooppalaisvastaisemmiksi. Tietoa tukee myös juutalaisten suhteellisen matala edustus akateemisessa Phi Beta Kappa –järjestössä, jonka jäsenyys perustuu koulumenestykseen. Järjestössä on juutalaisia enemmän sekä aasialaisia että eurooppalaisia, mikä osaltaan romuttaa myytin juutalaisten ylivertaisesta älykkyydestä.

[…]

Juutalaistaustainen kommunisti Theodore Allen keksi kaikille tutun valheellisen sanaparren ’valkoinen etuoikeus’, mutta länsimaissa tulisi puhua pikemminkin juutalaisesta etuoikeudesta. Valtamedia ei tietenkään koskaan puhu juutalaisesta yliedustuksesta esimerkiksi yliopistoissa, vaan se veisaa loputonta itkuvirttään ’valkoisesta etuoikeudesta’ ja esimerkiksi afrikkalaistaustaisten surkeasta koulumenestyksestä (joka on ’tietysti’ valkoisten syytä). Mustien heikkoa yhteiskunnallista menestystä selittää kuitenkin suuri tieteellinen tutkimusaineisto, joka käsittelee muun muassa eri rotujen älykkyys- ja kurinalaisuuseroja. Valkoisten menestys ei johdu ’rasismista’ vaan keskimäärin korkeasta kurinalaisuudesta ja älykkyysosamäärästä. Sen sijaan juutalaisten yliedustusta ei voida pelkästään näillä ominaisuuksilla selittää.

Tästä huolimatta Western Washington University –yliopiston juutalainen johtaja Bruce Shepard vaati viime vuonna yliopistojen etnistä puhdistusta, sillä hänen mielestään valkoisia oli edelleen liikaa!

 

Lähde: National Review

10 kommenttia

 1. alkaa psykopaattisuus paistaa läpi juutalaisita.
  ja ei tainut tuossa kuvassa oleva musta orjakauppiasta esittelevä henkilö kertoa nuorille että juutalaiset olivat niitä jotka orjuttivat mustaa väestöä afrikassa.

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 2. Kuten tämän palstan lukijat tietävät, olen yrittänyt hillitä itseäni, mutta nyt kiehahti.

  JUUTALAISET opettavat MEITÄ HÄPEÄMÄÄN.

  Nyt riitti.

  Juutalaiskansa TAPPAA LAPSIA OHJUKSILLA.

  Juutalaisen pitäisi olla ikuisessa häpeäpaalussa tekojensa takia.

  Vanhan liiton ihmiset tietävät, mitä tarkoitetaan, kun joku viedään ns. ”saunan taakse”.

  Tämä Moses kuuluu siihen ryhmään.

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
 3. Herran tähden, nyt tunnustan, nyt tunnen VIHAA.

  Minä koko sydämestäni VIHAAN tätä Mosesta. Vihaan häntä syvästi ja leppymättä.

  Hän on mielestäni kelvoton, surkea ihmisrääpäle, jota en arvosta tuuman vertaa.

  Joku sanoi, että VIHA erottaa ihmisen eläimestä. Nyt tiedän, että se on niin. Jos ei vihaa tuollaista ihmistä niin ei voi sanoa olevansa ihminen. Siinä kaikki.

  Vihaan tuota naamaa.

  Plusääni(9)Miinusääni(2)
 4. Ei saa rauhaa, kun katsoo tuon sontakasan naamaa. On jotenkin apokalyptinen olo ja ymmärtää ihmisiä, jotka tekevät jotakin eivätkä vain kirjoita.

  Tuo sontakasa haluaa pakottaa LAPSET tuntemaan syyllisyyttä jostakin asiasta vuosisadan takaa?

  Jos joku vielä ihmettelee, miksi juutalaisia vihataan niin ei tarvitse enää ihmetellä. Jos halusitte, juutalaiset, provosoida, niin olette onnistuneet. Meni perille. Kun tämän jälkeen kuulen sanan juutalainen niin poistan varmistimen.

  Jos maailmassa on minkäänlaista oikeutta niin toivottavasti näen päivän, kun juutalaisten lapsia kohdellaan noin. Olkoon se päivä jo lähellä. Se on suuri ilon päivä.

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 5. Taitaa tuo muiden SYYLLISTÄMINEN olla hyvin tyypillinen SYNTI JUUTALAISILLA. Sehän tähtää muiden alistamiseen ja sitähän kaikki holo-ja rasismisyytökset palvelevat.

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
  1. Hieno video.

   Olin toki sen jo katsonut toisaalla.

   Hitlerhän oli hieno mies joka suhteessa. Eläinrakas, Saksaan säädettiin hänen aikanaan Euroopan kehittyneimmät eläinsuojelulait. Erittäin hyvä video löytyy Youtubesta esim. haulla ”Happy Birthday Hitler”.

   En muutenkaan ymmärrä, mikä häpeä on tunnustaa ihailevansa Hitleriä.

   Mikä siinä on sopimatonta? Ei mikään.

   Juutalaiset suutelivat ”Beirutin teurastajaa” Ariel Sharonia, joka oli kammottava epäihminen Hitleriin verrattuna. Venäjällä Yagoda, Kaganovich, Dzerzhinski tappoivat kymmeniä miljoonia. Saksalaisilla ei ole mitään hävettävää verrattuna näihin ihmishirviöihin.

   Juutalaisbolshevikkinen vallankumous on kertakaikkiaan ihmiskunnan pahin ”saavutus”. Mikään muu ”muka-paha” asia ei ole edes samalta planeetalta.

   Toisen Maailmansodan melskeissä kuoli jopa, mitä, sata miljoonaa ihmistä. Kuka suree kristittyjä? Juutalaisilla ei ole tuossa asiassa minkäänlaista oikeutta nostaa itseään sen enempää uhriksi kuin Dresdenin pommituksissa kuolleet.

   Surkoon juutalaiset omiaan, se on heidän oikeutensa, mutta meillä valkoisilla ihmisillä ei ole mitään syytä surra heidän kohtaloaan, koska he eivät KOSKAAN ole pyytänet anteeksi YHTÄKÄÄN pahaa tekoaan.

   Minulla ei ole heille pienintäkään sympatiaa ja en totisesti kaipaa heiltä minkäänlaista sympatiaa.

   Olen jo todella väsynyt kuuntelemaan heidän iankaikkista minäminäminä-ktinäänsä. Olisivat jo hiljaa, heidän itkuvirttään on kohta sata vuotta kuunneltu.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 6. Suurempi kysymys on kuitenkin se, kuka saatanan sontiainen on se ”kristitty” vanhempi, joka on laittanut penskansa kouluun jossa kytketään käsiraudoilla ja köytetään kaulapannoilla? Ai niin, eihän voi olla kollektiivisesti syytöntä siis juutalaista, jos kollektiivisesti syyllinen on karkuteillä tai ei ehkä suostu tunnustamaan tekemättömiään tekoja. Juutalaisuus on kollektiivia ja oikea Kristinusko yksilöllisyyttä.

  Kollektiivissa yksilön pahat teot ja syyllisyys sosialisoidaan koskemaan kaikkia, jolloin pikkuhiljaa paha muuttuu hyväksi ja myös hyvä muuttuu pahaksi. Joku ihme kollektiivinen synnin tunnus, teoista joihin noiden penskojen vanhemmat eivät ole syyllistyneet, mutta tottavie ovat osaltaan syyllistyneet Irakin pommittamiseen maan tasalle köyhdytetyllä uraanilla, ja uhraavat penskansa tälle jumalattomalle teatterille oman edun nimissä. Kollektiivista saatananpalvontaa eikä mitään muuta.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 7. Aivan sairasta touhua!

  Kuka valkoinen aikuinen voi ikinä antaa suostumuksensa tällaiseen lastensa nöyryyttämiseen!

  Sysimustat silmät näillä ihmishirviöillä.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat