Paavi valehtelee ”holokaustista”

Paavi Franciscus on saanut valtamedian suosion puolelleen. Liberaalin poliitikoinnin lisäksi tärkeä syy tälle on se, että paavi kampanjoi aktiivisesti juutalaisten puolesta.

Viimeisin kädenojennus juutalaisyhteisölle tehtiin muutama päivä sitten, kun paavi syytti ankarasti ”maailman suurvaltoja” siitä, etteivät nämä puuttuneet ”juutalaisten kansanmurhaan”, jonka väitettiin tapahtuneen toisen maailmansodan aikana.

Paavi on aivan oikeassa siinä, että esimerkiksi Punainen Risti, Vatikaani ja liittoutuneiden valtioiden johtajat eivät uskoneet juutalaisten lobbausjärjestöjen väitteisiin joukkotuhonnasta. Syykin tälle oli selvä: väitteet olivat keskenään ristiriitaisia ja usein fyysisesti mahdottomia. Ainut asia, joka puhui väitteiden todenperäisyyden puolesta, oli Saksan hallitusta vihanneiden poliittisten ja etnisten ryhmien sotapropaganda. Sionistiset lobbaajat jopa kiersivät sodan aikana ympäri Amerikkaa esittelemässä saippuaa, jonka ”natsien” väitettiin valmistaneet murhatuista juutalaisista.

Keskitysleirien juutalaiset vangit keksivät tarinoita erilaisista murhamenetelmistä ja lähettivät ”silminnäkijälausuntojaan” kirjeitse lobbausjärjestöille. Toisinaan saksalaisia syytettiin juutalaisten kaasuttamisesta. Toisinaan murha-ase olikin sähkö, höyry tai esimerkiksi tukehduttaminen. Väitteissä ei ollut mitään uutta, sillä jo ensimmäisessä maailmansodassa saksalaisten valehdeltiin käyttäneen kaasukammioita siviilien murhaamiseen.

Suurvaltojen johtajille oli siis päivänselvää, että keskitysleirien vangit valehtelivat kokemuksistaan. Vangit eivät kyenneet rakentamaan edes yhdenmukaista tarinaa, sillä lopullinen ”totuus” kaasukammioista vakiintui vasta kauan sodan päätyttyä.

holocaust-demotivational-4

 

Myös kristittyjen ja homojen joukkomurha?

Paavi syytti lausunnossaan Saksaa myös muun muassa kristittyjen ja homoseksuaalien järjestelmällisestä murhasta. Ensimmäiseen syytökseen ei usko edes valtavirtainen historia. Myöskään homoja ei murhattu tai edes vangittu heidän sukupuolisen suuntautumisensa vuoksi.

Kuten Germar Rudolf kirjoittaa teoksessaan Lectures on the Holocaust (s. 326), avoin homoseksuaalisuus oli tuohon aikaan rikos lukuisissa länsimaissa, ei vain Saksassa. Rikoksiin syyllistyneet homot voitiin vangita ja tuomion suoritettuaan heidät vapautettiin. On yksinkertaisesti valehtelua väittää, että homoja murhattiin Hitlerin Saksassa.

Arkkipiispa Kari Mäkisen tavoin paavi vaati myös rikollisille siirtolaisille vapaata pääsyä valkoisiin maihin. Paavi sanoi, että häntä alkaa ”aina itkettää”, kun hän kuulee, ettei jokin Euroopan maa toivota laittomia maahanmuuttajia tervetulleiksi.

 

”Antisemitismi on synti!”

Vuoden 2014 lopulla paavi antoi haastattelun sionistiselle Yediot Ahronot –lehdelle. Paavi totesi haastattelussa, että ”antisemitismi on synti”. Tämän jälkeen paavi kertoi tarinan joukosta ”antisemitistisiä pappeja”.

Paavin mukaan joukko pappeja oli puhunut juutalaisista kriittiseen sävyyn huoneessa, jonka seinää koristi kuva Jeesuksesta ja Mariasta. Paavi kertoi juutalaislehdelle, että yhtäkkiä Jeesus astui ulos taulusta ja sanoi Marialle: ”Lähdetään pois täältä, äiti! He eivät pidä varmasti meistäkään!”

Juutalaisten polttaman kirkon raunioilla Israelissa.
Juutalaisten polttaman kirkon raunioilla Israelissa.

Paavi väitti tarinan opetuksen olleen, että juutalaiset ja kristityt ovat yhtä. Ylläpitääkseen tätä kulissia paavi ei olekaan tuominnut kristittyjen kokemaa raakaa vainoa Israelissa.

Eilen Magneettimedia uutisoi, kuinka juutalaiset siirtokunta-aktiivit pahoinpitelevät kristittyjä ja tuhoavat näiden uskonnollisia rakennuksia sekä symboleja kiihtyvään tahtiin. Samalla muistutimme, kunka juutalaisten pyhä Talmud suhtautuu kristittyihin ja muihin ei-juutalaisiin ryhmiin:

 • Sanhedrin 45a, 52a-b, 106a: Kuvaa kolmea niistä neljästä menetelmästä, joilla Jeesus [‘Balaam’] tapettiin (kivittäminen, polttaminen, kaulan katkaiseminen, kuristaminen). Kivitettäessä raskas kivi pudotettiin Jeesuksen rinnan päälle niin että se murskaantui. Poltettaessa Jeesus laskettiin lantaan kainaloita myöten, sitten hänen kaulansa ympärille kiedottiin kangas, jonka päitä vedettiin sen jälkeen vastakkaisiin suuntiin, niin että suu aukesi. Sulaa lyijyä kaadettiin suusta sisään, niin että sisälmykset paloivat (näin tahdottiin polttaa sielu). Kuristaminen samalla systeemillä, kiristämällä lujasti kankaan päitä. Kaula katkaistiin miekalla.
 • Shabbath 116a: Kristillisiä kirjoja [mm. Uusi testamentti] ei tule pelastaa tulelta, kuten ei myöskään rakennuksen romahdukselta, vedeltä tai miltään muulta joka ne tuhoaisi; kristittyjen kirjoja tulee polttaa; Uusi testamentti on kuin tyhjä paperi. – – Missään olosuhteissa ei saa mennä kristityn taloon.
 • Gittin 57a: Jeesus [‘Balaam’] lähetettiin rabbien moittimisen vuoksi helvettiin, jossa häntä rangaistaan keittämällä häntä kiehuvassa ulosteessa. Jeesus luettiin yhdeksi niistä kolmesta suurimmasta “Israelin synnintekijästä” (Jeesus, Bileam, Tiitus), jotka Israel on koskaan tuntenut.
 • Sotah 47a; Sanhedrin 107b: Jeesus erotettiin seurakunnasta, koska hän ajatteli vietellä naisen, ja suruissaan ja sekavana hän alkoi palvoa tiiliskiveä. Jeesus oli noita, joka vietteli, turmeli ja tuhosi Israelin.
 • Abodah Zarah 26a: Israelilainen naisen ei tule auttaa ei-juutalaista vaimoa lapsen synnyttämisessä, koska ei-juutalainen lapsi kasvatetaan epäjumalanpalvelijaksi. Ei-juutalaisen naisen ei tule saada auttaa israelilaista naista synnytyksessä, sillä hän voi yrittää tappaa lapsen. Samat rajoitukset koskevat rintaruokintaa.
 • Yebamoth 98a: Kaikki ei-juutalaisten lapset ovat oikeudellisesti äpäriä, koska ei-juutalaiset ovat vain eläimiä.
 • Abodah Zarah 26d Tos; Kiddushin 66c; Soferim XV, sääntö 10: Simeon ben Yohai totesi; “Parhaimmatkin ei-juutalaisista tulee tappaa”.

 

Lue myös: Kristillinen sionismi ei ole kristillistä

16 kommenttia

 1. Toinen maailmansota alkaa näyttämään koko ajan enemmän juutalaisen ja kristillisen osapuolen väliseltä taistelulta. Sodan jälkeen holokaustiuskonnolla on alettu korvaamaan kristinuskoa. Paavit ovat alkaneet lähentyä juutalaisuutta oikein neuvottelukunnan voimalla. Tietenkin sitä johtavat juutalaiset.

  Vuonna 1939 paaviksi nousi Pius XII. Hän oli tietenkin Rooseveltin ja liittoutuneiden puolella ja suoejli juutalaisia Italiassa katolisissa rakennuksissa kätkettyinä. Tietenkin hän muodollisesti oli puolueeton. Js hän olisi alkanut juutalaispropagandan holohoaxista sodan aikana, ei kukaan olisi pitänyt häntä puolueettomana. Lisäksi kaikki muutkin johtajat ja jopa juutalaisten kätyrit välttelivät holohoax-valheita, joita toistelivat sodan aikana lähinnä juutalaiset lehdet. Koko satu oli vielä alkutekijöissään. Myös Nåurnbergissä varottiin, että juutalaisjuttuja ei liiaksi korostrettaisi, vaan puhuttiin hieman sordiinolla. Pelättiin, että propagandistit paljstaisivat suurelle yleisölle, että kyseessä oli juutalaisten sota, jota sodittiin täysin heidän etujensa puolesta. Propagandistit olisivat näyttäneet juutalaisten puppettihahmoilta.Sitä he olivatkin. Vasta sodan jälkeen juutalaiset ovat omineet itselleen täysin uhriaseman, joka oli valhetta myös muiden ryhmien kohdalla.

  Holohoaxista puhumisen kiihtyminen 1960-luvulla saattaa liittyä siihen, että Pius XII kuoli v. 1958 ja vastaan nousi juutalaisten mieleinen paavi, joka taipui Vatikaanin konsiiliin 60-luvulla, joka mädätti katolista kirkkoa lisää tuntuvasti. Juutalaiset vaikuttivat rahalahjonnalla ja omilla salaedustajillaan konsiiliin huomattavasti. Pius XII tiesi holohoaxin valheeksi, koska hänellä oli lähteensä eli kattava tiedustelu sodan aikana. Hän oli muutenkin kelpo mis. Tyyni ja rohkea ja vilpitön ja nuhteeton. Mutta katolisen kirkon tavoin nationalistien vihollinen ja ultramontanisti eli katolisen internationalistisen vallan asialla. Länsimaiden asialla.Mutta siis koska ei ollut holokaustia, hänen ei siksikään olisi kannattanut mesota juutalaisvainoista kohtuuttomasti. Kukaan muukaan ei meuhkannut. Ei edes Elie Wieselin kirjan haamukirjoittaja Mauriac, joka meuhkasi vain ”lapsista”, joita lähetettiin Pariisin asemalta. Pius XII oli oikestaan revisionisti ja hänellä oli selkärankaa arvostella rajusti Nürnbergin oikeudenkäyntiä. Hän vastusti myös Israelin valtion perustamista ja näki siitä tulevan apartheid-valtion. Hän ei koskaan sodan jälkeen uskonut juutalaisten massatuhoon. Hän tiesi kyseessä olleen uudelleenasuttamisohjelman.

  Pius XII selvästi katui hiljaisuuttaan sodan aikana, kun näki sodan jälkeisen kehityksen. Hän selvästi katui sitä, että ei tuominnut Länttä, joka liittoutui kommunistien kanssa. Neuvostoliitossa juutalaiset pyövelit olivat murhanneet kymmeniä miljonia ja sodan jälkeen juutalaisten pyörittämät itäblokin maat tappoivat eliitin ja sivistyneistön ja sulkivat suut. Erityisesti juutalaiset vainosivat kommunistimaissa katolisia. Maailmansodan loppuvaiheissa juutalaisten käskyttämät läntisetkin armeijat tuhosivat kirkkoja ja luostareita tahallaan ja massamurhasivat pommituksilla kansaa satatuhatmäärin myös ranskassa, Italiassa ja Belgiassa/Hollannissa. On huomioitava myös se, että juutalaispropaganda sodan aikana johti vain vastatoimiin ja miksi siis olisi turhaa juutalaisten vlehteluakukaan levittänyt turhaan? Vain kommunistisolut kuten Weise Rose levittivät saatanallista törkyä.

  Entä nämä Ranskan lapset? Ranskasta oli mennyt miljoonia vapaaehtoisesti työhön Saksan tehtaisiin. Lisäksi tiedettiin yleisesti keskitysleirien olleen tehtaita ja tuotantolaitoksia. Juutalaisilla on otsaa rahastaa Ranskan rautateitäkin, vaikka juutalaisyhteisö itse huolehti siitä, kenet lähetettiin pois Ranskasta. Se toimi yhteistyössä kansallissosialistien kanssa. Kaikki tiesivät lasten tultua lähetetyiksi vanhempien perään keskitysleireille, jossa oli lastentarhat ja jopa viihdytystoimintaa. Auschwitzissa oli ahdasta juutalaisten syntyvyyden vuoksi. Kaikki oli siis hyvin ja juutalaisyhteisökin tiesi tämän vankien lähettämien kirjeiden perusteella. Ranskassa oli 300 000 juutalaista, mutta vain 70 000 juutalaista sodan aikana lähetettiin pois. Nämä olivat pääasiassa ulkomailta hiljattain tulleita pakolaisia ja sitten muutama saksalaisten kannalta turvallisuusriski.

  Sodan jälkeen juutalaiset alkoivat pikku hiljaa arvostella Pius XII:n hiljaisuutta, mutta vasta tämän kuoleman jälkeen julkisuudessa heitän kätyriensä voimalla alkoi julkinen arvostelu pikku hiljaa. Kuten holohoax-propaganda, joka kiihtyi toden teolla vasta 70-luvun kuluessa. Wieselin kaltaiset hirviöt tietenkin syyttivät holohoaxin edesauttamisesta ja myöhemmin jopa sen ahdollistamisesta, Wieselin mukaan holohoaxin suorittajat olivat kristittyjä ja kyse oli kristinuskoon sisältyvästä antisemitismistä. Auschwitz oli hänen mukaans akristinuskon loppu. Ilmeisesti Saksa olikin kistinuskon viimeinen toivo, sillä jo sitaa ennen oli katolistakirkkoa mädätetty satoja vuosia. Paavitkin olivat vapaamuurarien linjoilla ja ainahan katoliset rapparien vastaisen sodan rinnalla olivat rapparien tavoin sodassa oikeaa nationalismia vastaan.

  Paavien vastaiset hyökkäykset olivat osaksi voimien mittelöä myöhemmin. (Ilmeisesti juutalainen?) paavi Johannes Paavali II joutui ottamaan kantaa palestiinalaisten puolesta ja haksahti pystyttämään ristin ja katolisen nunnaosaston Auschwitziin. Tästäpä riemu repesi ja juutalaiset syyttelivät ja hyökkäiliuvät rajusti paavia kohtaan. Pedofiilikohutkin liittynevät tähän aihepiiriin. Lopulta paavi taipui ja veti juutalaisten mieliksi ristin ja nunnat pois. Nunnat olivat joutuneet jo yhden juutalaisten terrori-iskun kohteeksi. Paavi myös tunnusti rikollisvaltio Israelin ja solmi diplomaattiyhteydet. Tämän jälkeen juutalaiset alkoivat ylistää häntä ja kuoleman jälkeen häntä hymisteltiin oikein kunnolla, vaikka Wiesel motkotti hänelle silti asiasta kuin asiasta säännöllisesti.

  Paavi Benedictus tunnetusti alisti kirkkonsa Nooan laeille. Häneen kohdistettiin valtavaa painostusta, mikä oli helppoa, sillä hän oli ollut Hitlerhjugendissa. Juutalaiset esittivät vaatimuksia kirkon kannanotoista eivätkö koskaan olleet tyytyväisiä. Ilmeisesti paavi katsoi tästä syystä mahdottomaksi jatkaa. Hän ei voinut suostua mihin tahansa sentään. Vaikka saatanallinen olikin ja ehkä krypto. Sittemminvalittiin tämä nykyinen saatanallinen antipaavi, joka on naamaltaan edellistä vielä saatanllisemman, tosin ilkikurisen pikkupirn väköinen. Hän on täydellisesti juutalaisten lakeija ja tekee hartiavoimin työtä vanhoillisten ja vähemmän liberaalien voimien tuhoamiseksi kirkon parisa. Hän syytti Priebkeä törkeästi ja epäsi tätä kelpo miestä ja harrasta katolista saamasta kristilliset hautajaiset. Juutalaiset tanssivat ilosta valokuvissa ympäri maailmaa, kun tämä paskasaavi valittiin paaviksi.

  Katolisella kirkolla on ollut vuosikymmenten kuluessa paljon uusia liberaalin suuntauksen voimia, miehiä ja naisia. He ovat holohoax-iuskovaisia ja syyllistävät kristittyjä myös antisemiiteiksi aiemmin historiassa. Juutalaisisa ei ole koskaan syytä ja juutalaisia vaikuttajia nämä itse asiassa luopiot seuraavat. He hylkäävät oppinsa ja traditionsa ja ovat alkaneet juutalaisten palvojiksi ja ennen kaikkea uuden globaalin uskonnon holohoaxin kannattajiksi. Tätä saatanallista valhekokoelmaa palvotaan siis kristilliset opit hyläten koko ajan enemmän. Myös maailman eri valtiot ovat lähes kaikki tehneet holokaustista valtiouskonnon. USA:ssa tämä on lainvastaista, mutta niin vain maasta on tehty holokausti-USA, jossa holohoaxia tuputetaan jo pikkulapsille ja holohoax-keskuksia ja -museoita nousee kovaan tahtin valtion varoilla. Vastaavia keskuksia on alkanut putkahdella myös Eurooppaan.

  Totuus ei merkitse mitään näille niljakkeille. He edustava uutseen juutalaiseen diktatuuriin ja tyranniaan taipujia. Maailmankommunismia, johon vanha katolisuus sulautuu ja se tuhoutuu.

  Plusääni(24)Miinusääni(2)
 2. Uskomattoman röyhkeää on se, että juutalaiset jatkuvasti vaativat paavilta tietynlaisia kannanottoja ja kirkon oppia muutettavaksi mieleisekseen. Vaatimuksia on myös rajusti aina juuri esim. näiden natsijahtien yhteydessä siitä, kuinka kirkon on toimittava. Uusi paavi on täydellisesti juutalaisten juoksupoika.

  Plusääni(16)Miinusääni(3)
 3. Repe pitäisi lähettää pikku kiertueelle vanhoille keskitysleireille, ettei levittäisi julkisuuteen täyttä paskaa.
  Jos Repe-ressu osaa sanaakaan saksaa, voisi jutella myös Saksan kansalaisten kanssa asiasta. 99 % heistä häpeää suuresti sitä, mitä aikalaisensa menivät tekemään ja kuinka hurahtivat Aatun oppiin. Tehtyä ei saa tekemättömäksi, mutta virheistä voi aina oppia.

  Plusääni(8)Miinusääni(16)
   1. Miten sinä sen selität kun kaverin sukulaisia teloitettiin Saksassa. Kyseessä on Saksalainen perhe. On päiväkirjat ja muut todisteena yhä holokaustin ajoilta ja ennen sotaa. Hitlerin jälkipolvi myös kertoo dokumentissa Hitlerin valtakauden ajalta asioita hyvinkin yksityiskohtaisesti jossa juutalaisia teloitettiin sen minkä Natsit kerkesivät.

    Sano kuka hallitsee maailmaa ja mistä käsin? ..Heitä vastauksesi niin katsotaan onko maailmankuvasi kompasseineen miten sekaisin 😀

    Plusääni(6)Miinusääni(10)
    1. Egyptissä ”teloitettiin” juuri 50 sotilasta/poliisia tjsp., onko sielläkin ”holokausti” menossa ? Nettianekdootit muutenkin vähän huonoja todisteita yhtään mistään. Samaten sotapropaganda telkkariohjelmien muodossa.

     Plusääni(4)Miinusääni(1)
 4. Virheistä onkin opittu eikä enää uskota eurooppalaisia vihaaviin tahoihin ja heidän valheisiinsä. Tulevat sukupolvet katsovat asioita ilman propagandan tuomaa syyllisyyden tunnetta, joten valhe murenee murenemistaan. Teillä sionisteilla taitaa jäädä ainoaksi keinoksiholokaustin kiistävien ihmisten vainoaminen esim. vankeudella, mutta toivottavasti sekään ei teiltä tule tulevaisuudessa onnistumaan.

  Plusääni(14)Miinusääni(6)
  1. Mikä v***n sionisti? Älä sekoita uskontoa ja politiikkaa. Vainoharhaiset sotahullut Saksan sotaan veivät ja vainoharhaiset kommunistit tappoivat Venäjän maalla miljoonia. Te koitatte tällä kanavalla noin tusinan hengen voimalla väittää jotain muuta. Nuo kamalat asiat on nähty ja historia kirjoitettu, tosin Venäjällä huonommin.
   Kaipaatko jotenkin tuollaisia hallitsijoita vai viiraako vain muuten?

   Plusääni(5)Miinusääni(10)
   1. Venäjällä riehuivat aateveljesi, eli bolševikit. He teurastivat kymmeniä miljoonia kristittyjä ja ortodokseja, ja heidän johtajansa olivat -yllätys- Juutalaisia. Teillä vasureilla on kova kiima lahdata kristittyjä ja kaikki jotka eivät usko sairaaseen ideologiaanne, kyllä se tiedetään.

    Aivopestynä vasuri pösilönä olet automaattisesti kansan vihollinen ja eliitin hyödyllinen idiootti. Joko olet muuten osallistunut Bilderberg kokoukseen?

    Plusääni(11)Miinusääni(4)
    1. Minkä ….tanan eliitin? Olen normi suvaitsevainen kristitty, joita onneksi on vielä suuri enemmistö. Onneksi myös meillä on vielä tässä persulandiassa demokratia. Taidat itse olla mustapaitapellejä, jotka tosi paikan tullen juoksevat piiloon? Onneksi Suomi on myös sivistysvaltio, joka kantaa vastuuta maailmalla epäitsekkäästi. Toistaiseksi on ollut upeaa esittäytyä ulkomailla suomalaisena. Eikä ole pelkoa vastarintapellejen sotilasjuntasta.

     Plusääni(4)Miinusääni(7)
     1. Persulandia, mustapaita- ja vastarintapelle ovat ivasanoja, jotka eivät kuulu asiakeskusteluun, kuten ei myöskään ole asiallista haukkua bolševikiksi.

      Magneettimedian väki on siinä oikeassa, että rahajärjestelmän ja poliittisen järjestelmän kytkökset vaikuttavat koko yhteiskuntaan ja voidaan osoittaa ketkä ovat kaiken takana. Vastaavasti Magneettimedian väki on asenteissaan katastrofaalisen väärässä. Asenteensa huokuu vihaa ja tuo viha pyritään tartuttamaan myös lukijoihin.

      Siten näkee, että M-media jatkuvasti peräänkuuluttaa osoittamaan missä kohden ovat muka kirjoitelleet väärin, mutta eivät tule vastauksia saamaan sellaisilta tahoilta, jotka ymmärtävät asemansa ja sen miten jo pelkkä vastaukseen sortuminen on M-medialle propagandavoitto.

      Se tosin ei estä näin yksittäistä nettikirjoittelijaa ottamasta kantaa. Bittiavaruudessa tällainen viesti ei juurikaan lisää M-median lukijakuntaa, mutta toivottavasti se silti tavoittaa ne tahot, jotka haluavat ajatella järkevästi ja jotka pyrkivät toimimaan oikein.

      On oikein paljastaa rikolliset ja epäterveet valtakytkökset. Toisaalta ei ole oikein syyttää toisinajattelijoita leimasanoilla, tai mainita mielipiteenilmaisujansa vaikkapa riekkumiseksi tms. Sekään ei ole oikein, että uutisessa väitetään mitä jotkin tahot ajattelivat, koska sitä ei voi toisen puolesta sanoa. Silti käytännössä jokaisessa Magneettimedian juutalaisia koskevassa artikkelissa näkyy senkaltaisia ilmaisuja. Mitä muutakaan ne ovat kuin viharetoriikkaa?

      Nimimerkkisi sopivuus punnitaan. Voit aivan vapaasti todeta, että jotkut ovat salaliittovisioissaan menneet liian pitkälle, mutta eikö se samalla tarkoita kuinka joillakin on maailmasta aivan liian auvoinen käsitys?

      Oma käsitykseni on, että väärennetty rahajärjestelmä korruptoi myös vallan kolmijaon, tieteen, opetusjärjestelmän ja liike-elämän muutakaan yhteiskuntaa unohtamatta. Asiasta täytyy rummuttaa ja syylliset tulee kaivaa esiin, vaikka sotaahan se monessa mielessä tarkoittaa. Sota on silti parempi kuin valerauha. Kuitenkaan tuo sota ei varsinkaan kristillisestä näkövinkkelistä tarkastellen saa käydä viharetoriikan keinoin. Myöskään armottomuus ei kuulu kristillisyyteen.

      Olenko siis hihhuli, vai kenties bolševikki, tai siionisti? Omasta mielestäni en mitään näistä, mutta en myöskään ole yleissuvaitsevainen saati valtaenemmistöön kuuluva ns. normikristitty, jonka pitäisi olla suvaitsevainen vain koska suvaitsevaisuus olisi itsessään jokin ylin hyve. Kaikkea kun ei todellakaan pidä suvaita.

      Plusääni(5)Miinusääni(0)
   2. Uskonto ja poltiikaa johtaa sama taho jos et vielä sattunut tietämään.

    On mennyt lukuhetkesi täysin hukkaan. Kannattaisi tehdä jotain tuolle sinun dysleksialle 😀

    ..”Mistä noita disinformatiivisia trolli-puupäitä oikein tänne sikiää?”

    Plusääni(9)Miinusääni(3)
 5. Ratzinger on tuomittu Haagissa yleisessä tuomioistuimessa pedofiliasta ja rituaalimurhista, samoin nykyinen paavi. Myös Englannin Elisabeth on tuomittu samoista syistä. Juutalainen valtamedia ei ole sanallakaan tuonut esille näitä juutalaisten tekemiä sairaita rikoksia. Googlatkaa Kevin Annet, Haag ja crimes of the church and state

  Espanjassa nunnat ryostivät katolisissa sairaaloissa systemaattisesti vastasyntyneitä vanhemmiltaan esitellen jonkin pakastimesta noukitun jäätyneen vauvan näiden omana vastasyntyneenä. Julkisuudessa on puhuttu jopa 300 000 varastetusta vauvasta. Espanjalainen marranojuutalainen sodomasysteemi ei tutkinut erään(kään) vauvana varastetun ilmoitusta, joten tämä perusti järjeston saman kohtalon kokeneille. Lopulta judet saivat tuomittua ainoastaan YHDEN nunnan mafian systemaattisesta, vuosikymmeniä ja koko valtakunnan käsittäneestä toiminnasta. Kaikessa esp. toiminnassa on samanlainen mädänneisyys.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 6. Ja suomalaiset poliitikot kykkivät tällaisten ihmiskunnan saastojen tahdissa ja syytävät tukipaketteja tukipakettien perään tukemaan tällaisen kryptojuutalaisen pedomafian valtaa. Olen jo funtsinut, että Espanja pitäisi pyyhkiä maailmankartalta. Jos Sodoma ja Gomorra tuhottiin, niin Espanja on niitten pesäke Euroopassa. Tavalliset keskiluokkaiset ihmiset vaikuttavat lähinnä vajaaälyisiltä joita ei kiinnosta muu kuin kuukausipalkkansa. Lisäksi 48% esp. nettisurffaajista etsii lapsipornoa, tämä on erään tekniikkarikoksia tutkivan osaston pomon julkisuudessa antama luku, en nyt jaksa etsiä linkkiä. jne.

  20% espanjalaisista on marranojuutalaisia ja useimmat omaavat juutalaista sekoitusta, joten ehkä se selittää jotain yleisestä rappiosta.

  Vatikaani on täysin marranojuutalaisten aluetta, samoin roomalaiskatolinen kirkko kokonaisuudessaan. Espanjassa vain harvat tiedostavat asian.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat