Pakolaisskandaali: hätämajoitusjärjestelyillä kierretään lakia

Oinomaos-blogi kirjoittaa, että Suomen maahanmuuttovirasto kiertää lakia perustamalla ”hätämajoituskeskuksia” järjestelykeskusten sijaan.

Suomessa on laki kansainvälistä suojelua hakevan vastaanotosta sekä ihmiskaupan uhrin tunnistamisesta ja auttamisesta, jonka tarkoitus on:

”…turvata kansainvälistä suojelua hakevan ja tilapäistä suojelua saavan toimeentulo ja huolenpito sekä ihmiskaupan uhrin tunnistaminen ja auttaminen ihmisoikeuksia ja perusoikeuksia kunnioittaen ottaen huomioon Euroopan unionin lainsäädäntö ja Suomea velvoittavat kansainväliset sopimukset.”

Turvapaikkahakemusten käsittely edellyttäisi järjestelykeskuksia, joissa viranomaiset rekisteröisivät tulokkaat. Järjestelykeskukset on suunniteltu selvittämään tehokkaasti suuria turvapaikanhakijapiikkejä. Lisäksi ne järjestävät ”opetusta ja muita aktiivitoimenpiteitä noin 20 tuntia viikossa”.

Maahanmuuttoteollisuuden kannalta edullisempaa on kuitenkin perustaa ”hätämajoituskeskuksia”, joiden kustannukset ovat pienempiä ja toiminta tehottomampaa. Hakemusten tehoton käsittely takaa sen, että maahanmuuttoteollisuuden parissa työskentelevillä on entistä leveämpi leipä tulevaisuudessa, koska laittomat siirtolaiset jäävät lorvimaan keskuksiin pitkiksi ajoiksi.

Oinomaos kirjoittaa:

”Jos joku vielä ihmettelee, miksi SPR on tässä niin hanakasti mukana niin tässä kolme syytä tärkeimmän eli rahanahneuden lisäksi.

1) SPR voi palkata kenet haluaa
Mitään muodollisia pätevyysvaatimuksia ei ole eikä tehtävää edes tarvitse panna julkiseen hakuun. Palkattavan tutun tai tutuntutun palkka voi olla mitä tahansa, tehtävänimikkeen voi aina sorvata tilanteeseen soveltuvaksi.

2) SPR voi ostaa palvelut mistä haluaa
Vastaanottokeskuksen pyörittämiseen liittyy joitain oheispalveluita, jotka SPR ostaa tutun tai tutuntutun yritykseltä. Mitkään kilpailuttamissäädökset eivät SPR:ää koske.

3) SPR:n ei tarvitse tehdä selvitystä käytetystä rahasta
Julkisuuslaki ei koske SPR:ää, eikä sen tarvitse kertoa kenellekään mihin se rahansa käyttää. Väärinkäytöksiä on vuosien varrella ollut useita, ehkä törkeimpänä veripalveluun liittyvät hässäkät.

Olennaisinta kuitenkin on, että SPR on mukana maahanmuuttoteollisuudessa rahan takia. Ei SPR:ää kiinnosta, mitä sen ylläpitämien eli de jure sen vastuulla olevien vastaanottokeskusten ympärillä tapahtuu.

SPR:n edustajat säännönmukaisesti kieltäytyvät keskustelemasta esimerkiksi niistä konkreettisista toimenpiteistä, joihin se oli ryhtymättä kun SPR:n vastuulla olevan de jure majoitusliikkeen ’asiakkaat’ aiheuttivat häiriötä ja haittaa Mäntässä.”


Video: Miksi maahanmuuttoviraston johtoon on nimetty kommunistijärjestön jäsen?

 

Demla – kaikkea muuta kuin demokraattinen

Maahanmuuttoviraston ylijohtajana toimii kommunistiseen Demla-järjestöön kuuluva Jaana Vuorio, mikä selittää suomalaista väestöllisen itsemurhan politiikkaa.

Kommunistijärjestön julkijäsenen nimittäminen ideologisesti tulenarkaan johtovirkaan on poliittista korruptiota karskeimmasta päästä.

Tunnetuimpia Vuorion edustaman Demlan jäseniä on entinen valtakunnansyyttäjä Isidor Illman, jonka elämäntehtävä on hiljentää ”vallanpitäjiä kritisoivat” suomalaiset. Isidor on kuuluisa muun muassa väitöskirjastaan Hets mot folkgrupp, jonka mukaan suomalaisen sananvapautta voi ja tulee rajoittaa, mikäli tämä kritisoi monikulttuurisuuden ideologiaa. Isidorin isä on Turun edesmennyt ”kunniajuutalainen” Karl-Johan Illman.

isidor illmanin isa

Demlan jäsenet siis päättävät paitsi Suomen maahanmuuttopolitiikasta niin myös siitä, miten maahanmuuttopolitiikasta saa julkisesti keskustella. Isidorin väitöskirjaa on sovellettu moneen otteeseen käräjillä tappavin seurauksin.

Maahanmuuttoa ei saa kritisoida, mutta maahanmuuton vastustajista voi kirjoittaa mitä sylki suuhun tuo. Esimerkiksi Helsingin Uutiset kirjoitti maanantaina, että turvapaikanhakijoiden korkeasta määrästä huolestuneet suomalaiset (!) ovat ”suurin riski yhteiskuntarauhalle”.

Demla on lyhennys ”demokraattisista lakimiehistä”, mikä on kyyninen vitsi. Maahanmuuttovirasto ja Punainen Risti ovat selkein sanoin ilmaisseet, että ne tekevät pakkomonikulttuurista politiikkaansa kuntien ja kansalaisten ääntä kuuntelematta. Demokratiaa viime viikkojen hätämajoitushankkeissa ei ole ollut siis nimeksikään.


Video: Tekstitykset hammasratassymbolista.

SPR:n ja maahanmuuttoviraston diktatuuri on syystäkin ahdistanut suomalaisia. Toisinaan ahdistus voidaan kanavoida myös pistävään yhteiskunnalliseen satiiriin, kuten yllä oleva suuren suosion saanut video osoittaa.

 

Lue myös:

Mikä on Demla?
Kansallisen kivääriyhdistys: Suomen poliittisesti ohjattu syyttäjälaitos

3 kommenttia

  1. Armeija rajalle ja loiset pysykööt lähtömaissaan…jos ruotsi tai saksa himoitsee pakoisia niin ottakoon vastaan..suomi suomalaisille.
    Miksi meillä on armeija kun kuka tahansa voi tulla maahan turvapaikka statuksella?saanko minäkin kämpän ja ilmaisen ylläpidon sekä käyttörahaa jos menen hakemaan turvapaikkaa ilman papereita?

    Plusääni(12)Miinusääni(1)
  2. Kuka idiootti vie vertaan SPR:lle tai muutenkaan edes katsoo moista saastaa päin?

    Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat