Turvapaikkaskandaali: Suomen Punainen Risti sylkee demokratian kasvoille!

Suomalainen valtamedia on viime viikot lobannut aggressiivisesti laittoman siirtolaisuuden puolesta (1, 2). Mutta mitä tekee sisäministeri, jonka vastuulla Suomen rajavalvonta on?

Yleisradio uutisoi tänään, että uusia vastaanottokeskuksia perustava Suomen Punainen Risti on valmis tarttumaan ”järeisiin aseisiin”, mikäli kunnat eivät oma-aloitteisesti suostu hukuttamaan asukkaitaan laittomaan siirtolaisuuteen:

”Jos tilanne menee riittävän pahaksi, viranomaisilla on […] oikeudet ottaa järeät aseet käyttöön ja kuntatasolla voidaan velvoittaa perustamaan vastaanottokeskus, kertoo SPR:n Kaakkois-Suomen piirin toiminnanjohtaja Arja Vainio.”

Punainen Risti on median mukaan valtion maahanmuuttopoliittinen ”oikea käsi”. Järjestöllä on niin paljon poliittista valtaa, että se voi julkisuudessa uhkailla poliittisesti vääräoppisina pitämiään kuntia.

 

Äänestäjät eivät voi vaikuttaa

Suomalaiset äänestäjät eivät voi vaikuttaa Punaisen Ristin johtoon tai järjestön kannanottoihin. Se on täysin epädemokraattinen yhdistys, jolla on valtuudet kävellä esimerkiksi demokraattisesti valittujen kaupunginvaltuustojen yli. Viime päivinä Punainen Risti on tehnyt aiempaa selvästi julkeampia kannanottoja. Yleisradio jatkaa:

”Forssa on jo sanonut vastaanottokeskuksen perustamissuunnitelmille ei. Salossa on oltu samoilla linjoilla. Kouvolassa kaupunginhallitus käsittelee asiaa tänään.

Vainion mukaan määräyslinjalle lähteminen voi olla edessä piankin.

– Toivon, ettei siihen tarvitse mennä. Jos tulijoiden määrä kasvaa tätä vauhtia, en pidä mahdottomana, että määräyslinjalle joudutaan lähtemään.”

Punainen Risti aikoo siis sanella Suomen maahanmuuttopolitiikan uusiksi riippumatta siitä, mitä äänestäjät ja näitä edustavat päättäjät sanovat.

 

Sisäministeri ja Dublin-menettely

Erityisen ongelmallisen tästä tekee se, että Suomen rajavalvonnasta vastuussa oleva sisäministeri Petteri Orpo laiminlyö järjestelmällisesti Euroopan Dublin-menettelyä, joka velvoittaa, että turvapaikkahakemukset käsitellään vain yhdessä maassa. Jos laiton siirtolainen tunkeutuu Suomeen toisen EU-maan kautta, ei Suomen tule käsitellä hänen turvapaikkahakemustaan.

Orpo on kuitenkin sanonut julkisuudessa, että maahantunkeutujien motiivien epäily on aina rasismia. Maahamuuttopolitiikastamme päättää siis epädemokraattinen kansalaisjärjestö SPR sekä kulttuurimarxistinen sisäministeri, joka rikkoo kansainvälisiä sopimuksia, koska pitää rajavalvontaa rasismina!

Suomessa puhutaan paljon ”vihapuheesta” ja ”ääriliikkeistä”. Mikäli valtio ei tämän syksyn vastaanottokeskusskandaalinkaan jälkeen näe rikkaa omassa silmässään, lienee toivo demokratiaan lopullisesti menetetty. Yle uutisoi tänään, että ”poliisia tarvitaan turvaamaan Keuruun vastaanottokeskusta käsitteleviä kokouksia”, jossa suunnitellaan 500 pakolaisen majoittamisesta lakkautettuun varuskuntaan.

Kun sisäministeriön ja Punaisen Ristin toimintaa seuraa, ei ole ihmekään, jos viranomaisia todella tarvitaan valvomaan raivostunutta kansaa.


Video: Miksi köyhyyttä ei koskaan voida selättää maahanmuuttoa lisäämällä.

 

Lue myös: Talousblogisti: Suomi pärjää ilman maahanmuuttoa

5 kommenttia

 1. Älkää antako latiakaan SPR:lle!

  Suomen Punainen Risti käyttää häikäilemättömästi ihmisten hätää oman järjestönsä hyväksi. Älkää uskoko SPR:n propagandaan jota tungetaan joka tuutista.

  Nälkäpäivä on suomalaisilla omassa maassa! Ruokajonot ovat satoja metrejä!

  SPR on ottanut elämäntehtäväkseen levittää joka puolelle Suomea vastaanottokeskuksia(lue: raiskauskeskus) joissa majailee loisivia neekereitä ja ählämeitä jotka ovat heti ensimmäisinä öinä vaanimassa pahaa aavistamattomia suomalaisia tyttöjä ja naisia.

  Kyseessä on Euroopan valloitus eikä mikään pakolaiskriisi.

  Tilanne on sama kun majoitettaisiin nälkiintyneitä susilaumoja ympäri Suomea.

  SPR on ajamassa yhdessä Maahanmuuttoviraston kanssa maatamme katastrofiin ja nyt on aika näyttää, että se ei kansalle käy!

  Minä kusen SPR:n keräyslippaaseen.

  Plusääni(25)Miinusääni(2)
  1. Oliko nyt niin, että Punaista Ristiä pitää uskoa kun sen nimissä näkyy jokin paperi, jonka mukaan keskitysleireillä kuoli kaikkiaan alle 300 000 ihmistä, mutta Punaista Ristiä ei tule uskoa kun se puoltaa ihmisen asiaa maahanmuuttokysymyksissä?

   On naurettavaa vuorotella Punaisen Ristin uskottavuudella ja sillä ettei siihen voi luottaa.

   Magneettimedian kunnianarvoiselle toimitukselle:

   Punainen Risti kaiketi ei ole ottanut huomioon pankkijärjestelmän vaikutusta pakolaisongelmiin. Toisin sanoen, Punainen risti näkee ongelmana vain epäreilun talousjärjestelmän seuraukset ja pyrkii siten hoitamaan ainoastaan oiretta.

   Ei pidä väheksyä hyvää tarkoittavia tahoja, tai väittää niiden motiiveja kieroiksi ym, vaan tarjota näille eväät ongelmien todellisten syiden ymmärtämiseksi.

   Plusääni(4)Miinusääni(4)
   1. Erilaisten rahankeräyssirkusten avulla meitä höynäytetään uskomaan, että rahasta olisi pulaa.

    Koska kaikki raha syntyy pankeissa pelkillä kirjanpitovienneillä, niin miksi ei onnettomuuden kohdannut valtio itse – tai Maailmanpankki tai vaikkapa YK voisi luoda VELATONTA rahaa avustuskohteen tarvitsemiin avustustarvikkeisin ja -lähetyksin muutamassa hetkessä? Ilman lainoja ja velkasitoumuksia.

    Näin todellakin voitaisiin toimia eikä suomalaisilta siis ole mitään syytä pyydellä rahaa.

    Luonnonkatastrofin kohdanneen maan hallinto voisi kirjata rahaa tileilleinsä tyhjästä kuten pankit tekevät ja ilman minkäänlaista inflaatiota – koska meneehän kaikki raha jälleenrakentamiseen ja korjaamiseen ja kaikkeen sellaiseen mikä nostaa maan takaisin jaloilleen. Puheet inflaatiosta ovat joko yksityispankkiirien propagandaa tai yksityispankkiirien ekonomistien tai heidän ostamiensa politikkojen propagandaa.

    Jos jotain kongreettista apua sitten tarvitaan niin ehkä vapaaehtoisia avustustyöntekijöitä jakamaan tarvikkeet ja hoitamaan koordinoinnin. Tähänkään ei tarvita Suomen eikä muiden maiden kansalaisten varoja vaan suvereeni täysivaltainen valtio voi ihan itse luoda tähän tarvittavat varat ilman velanottoa kv. pankkikartellilta ja siirtää ne avustettavan valtion tilille, muutamalla näppäilyllä.

    Mikäli sitten muut valtiot myöskin katsovat haluavansa auttaa tätä apua tarvitsevaa valtiota, niin jokainen valtio voi luoda tarvittavat rahat itse – ilman ulkopuolisia pankkeja – ja käyttää ne haluamallaan tavalla avustuskohteen hyväksi.

    Rahaa voisi siis luoda tyhjästä myös ilman velkaantumista kv. BIS-pankkikartellille, mutta inflaatiota voi syntyä, jos sitä luodaan liikaa tai keinottelutarkoituksiin, kuten 2000-luvulla on tehty.

    Täällä lisää:

    http://talousdemokratia.blogspot.fi/2010/08/pakistan-ja-rahankerayssirkus.html

    PS.
    On selvää, että päättävä eliittimme (S.Niinistö, T.Soini, Stubb, Sipilä, jne.) ymmärtävät mm. tämän nykyisen velkaperusteisen raha- ja pankkijärjestelmämme toiminnan perusteellisesti ja ovat muutoinkin täysin kartalla kaikesta.

    Muutoin he eivät osaisi olla niin hiljaa mm. tästä, eivätkä osaisi toimia kaikessa täysin päinvastoin kuin pitäisi. Tuo päättäjiemme täydellinen petollisuus vaatii vahvaa asioihin perehtymistä heidän taholtaan ja hyvää verkostoa ulkomaita myöten ja varmaankin on luvattu myös jokin suojapaikka ulkomailta, jos tilanne riistäytyy käsistä. Tosin valeoppositiot ja muu teatteri ja soihtukulkueet, ja pegidat sallitaan, mutta spontaanisti syntyvät katupartiot kielletään, koska niihin ei ehditä soluttaa näitä anarkomarkoja ja kaukisia sisään.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
 2. T€HKÄÄ NIINKUIN MINÄ ALAN TÄ$TÄ LÄHTI€N T€K€MÄÄN….TUEN H€ITÄ….$€NTILLÄ……JOKA IKIN€N KERTA….

  JOTTA VOIN SITT€N KIRJOITTAA SIIH€N VI€5TK€NTTÄÄN KAIKKI N€ $YYT MIK$I €N TU€ H€ITÄ €NÄÄN…..

  IAMA TAKTIIKKA KAIKILL€ MUILL€KIN HUIJARI FIRMOILL€ !!!!!!!!!

  Plusääni(5)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat