Kreikka ja petos nimeltä demokratia

Maailma kärsii kreikkalaisesta vaaliturtumuksesta. Kreikan kurjistaminen jatkuu, sillä äänestäjillä ei edelleenkään ollut riittävästi kollektiivista rohkeutta näyttää oikeiston ja vasemmiston pankkialisteisille suurpuolueille ovea.

Kreikka roikkuu siis edelleen löysässä hirressä. Lupauksensa pettänyt vasemmistopopulistipuolue Syriza sai armonaikaa, sillä puoluetta pidetään verrattaen turvallisena vaihtoehtona. Syrizaa kutsutaan ”radikaaliksi” mutta todellisuudessa sitä äänestävät konservatiivit ja pelkurit. Se ei ole jatkuvan kansainvälisen mediasodan kohteena toisin kuin maan ainut itsenäisyyttä ajava puolue, Kultainen aamunkoitto.

Syriza pitää kynsin ja hampain kiinni eurosta, Euroopan unionista ja IMF-yhteistyöstä. EU-komissio antoi punaiselle puudelilleen jopa viralliset onnittelut vaalivoitosta! Myös ”Juudas” Sipilä lähetti välittömästi terveisensä kollegalle.

Hinta eliitin suosiosta on kova: kreikkalaisten verotaakkaa tullaan jälleen koventamaan sekä ostovoimaa ja hyvinvointia heikentämään. Pieni teatraalinen kiukuttelu velkojia kohtaan kuuluu kupletin juoneen ja ikävä kyllä se on ollut tarpeeksi äänestäjäenemmistön pitämiseksi tyytyväisenä.

 

”Häpeä demokratialle”

The Guardianin mukaan vaalit kuitenkin osoittivat, ettei Syrizalla ja sen oikeistolaisella petikumppani Uudella demokratialla ole syytä juhliin. Lehden haastatteleman ateenalaisprofessori Aristides Hatzisin mukaan Kultainen aamunkoitto oli vaaleissa ainut puolue, joka kykeni määrällisesti säilyttämään asemansa.

Itse asiassa puolueen kannatus kasvoi viime vaalehin verrattuna siitäkin huolimatta, että yhä useampi kreikkalainen on jo luopunut toivosta ja alkanut boikotoida äänestämistä!

Hatzisin mukaan Kultaisen aamunkoiton suosio on ”häpeä demokratialle”. Poliittisesti korrektissa kielenkäytössä ”demokratia” merkitsee avoimien rajojen politiikkaa, kulttuurimarxismia ja yksityisen keskuspankkijärjestelmän ylivaltaa. Vaikka Kultainen aamunkoitto kasvattaa kannatustaan demokraattisissa vaaleissa, on puolue eliitin mielestä kansanvallan vastainen, koska se vaatii itsenäistä talouspolitiikkaa ja etnisesti kreikkalaista Kreikkaa.

Suomalainen media on paininut oman peikkonsa – hallituksen synnyttämän maahanmuuttokatastfoin – kanssa viime viikot. Koska pakolaisongelma on räjähtänyt käsiin, ei Kultaisen aamunkoiton vaalimenestyksestä ole tahdottu suomalaisille toitottaa. Suomalaiset sanomalehdet ovat sensuroineet kolmanneksi suurimman puolueen lähes kokonaan vaaliuutisoinnistaan, jotta Kreikan kansallismielinen kapinahenki ei leviäisi muukalaisinvaasion lamaannuttamaan Suomeen.

gr-migrants

 

Vanhat valheet kaivettiin naftaliinista

Yle lähetti lauantaina Maailmanpolitiikan arkipäivää –ohjelman, jossa vaalikeskustelu pyöri kokonaan Uuden demokratian ja Syrizan ympärillä. Kuulijan annettiin käytännössä ymmärtää, että Kreikassa vallitsee amerikkalaistyylinen kahden puolueen järjestelmä. Jos vastavoimia olisikin olemassa, ovat ne niin vähäpätöisiä, ettei olisi Yleisradion arvoille sopivaa kommentoida niitä.

Vasta lähetyksen lopulla Kultainen aamunkoitto mainittiin kuin kuriositeettina. Toimittajat ihmettelivät miten ”rasistinen Aamunkoitto” voi saada edelleen kreikkalaisilta kannatusta, vaikka poliitikkoja epäillään rikollisjärjestöön kuulumisesta sekä kommunistiräppärin muutama vuosi sitten tapahtuneesta taposta.

Niin. Miksiköhän Kultainen aamunkoitto saa koko ajan lisää ääniä? Ehkä siksi, että kaikki muut puolueet ovat EU:n ja pankkien saastaisia orjia, joilla ei ole aikomustakaan kääntää kansan hyvinvointia kasvuun? Ehkä siksi, että Kreikka on tahtomattaan eturintamassa, kun Eurooppaan kohdistuu historiallisen suuri afrikkalainen pakolaisvyöry?

Ehkä Kultaista aamunkoittoa äänestetään siksi, että syytteet ”rikollisjärjestöstä” ovat valheellisia ja ne tekaistiin heti sen jälkeen, kun World Jewish Congress –painostusjärjestö oli vaatinut puolueen lakkauttamista? Tai siksi, ettei ”tappajaksi” (’Killah P’) itseään kutsunutta kommunistiräppäriä surmannut Kultaisen aamunkoiton jäsen?

Yleisradio valehtelee häpeilemättä Kultaisesta aamunkoitosta. Maailmalla harva suuri tiedotusväline viitsii enää suoranaisesti syyttää puoluetta räppärin taposta, mutta Ylellä ei ilmeisesti ole mitään menetettävää.

Kun äärivasemmisto otti vastuun kahden Kultaisen aamunkoiton jäsenen (Giorgos Fountoulis ja Manolis Kapelonis) murhasta, eivät poliitikot, pankkiirit ja toimittajat vaatineet vasemmistopoliitikkoja vastuuseen teoistaan. Sen sijaan Kultaista aamunkoittoa vaaditaan vastuuseen poliittisesta katutappelusta, johon puolueen jäsenet eivät edes osallistuneet!

Puolueen johtajia on pidetty telkien takana viime vuodet, jotteivät kreikkalaiset kykenisi rakentamaan yhtenäistä rintamaa IMF:n ja EU:n visvaisia verenimijöitä vastaan.

kultainenaamunkoittokreikka

 

Vasemmisto ja pankit – vuosisadan rakkaustarina

Syriza ja Uusi demokratia saavat kannatusta niiltä, joilla on vielä omaisuutta ja jotka kykenevät ostamaan suojaa maahanmuuttajaväkivaltaa ja hallituksen leikkuria vastaan. Kultainen aamunkoitto sen sijaan ammentaa suosiotaan valtion pettämiltä kreikkalaisilta, esimerkiksi nuorilta opiskelijoita sekä työttömiltä.

Jo reilu vuosi sitten uutisoimme, että valtavirtaisen The Financial Times –julkaisunkin mukaan Kultainen aamunkoitto on Kreikan ainut köyhiä auttava puolue. Vaikka toimittajat ja poliitikot kertovatkin mielellään olevansa ”tasa-arvon” ja ”heikompien” asialla, on käytäntö ollut päinvastaista. Ei siis ihme, että eliitin ylimielisyyteen kyllästyneet kreikkalaiset valitsevat kansallismielisen vaihtoehdon vasemmiston sijaan. Vasemmisto ja oikeisto elävät Kreikassa tiukassa symbioosissa.

Jopa juutalainen Forward-lehti myönsi perjantaina, että vaalivoittajat ottaisivat hallitukseen mukaan paljon mieluummin stalinistisen KKE-puolueen kuin Kultaisen aamunkoiton. Kukaan ei pidä marxisteja uhkana eliitille.

Syriza ja kansainväliset pankit tekevät yhteistä talouspolitiikkaa. Kumpikaan ei halua EU:n hajoavan. Zero Hedgeen kirjoittaneen George Kintisin mukaan nykyhallitus rakastaa euroa niin paljon, että mikäli Kreikka potkittaisiin rahaliitosta nyt, se hakisi välittömästi takaisin jäseneksi!

Uusi demokratia –puolueen entinen johtaja Antonis Samaras.
Uusi demokratia –puolueen entinen johtaja Antonis Samaras.

IMF on vaatinut esimerkiksi Saksalta enemmän ymmärrystä Kreikkaa kohtaan, jotta kreikkalainen kapinahenki Euroopan unionia vastaan vesittyisi. Kuten taloustutkija Paul Craig Roberts totesi kesällä, on Yhdysvaltojen, EU:n ja pankkien yhteinen etu, että Kreikka pysyy unionissa, vaikka tämä merkitsisi liennytyksiä talouskuriin.

Kultaisen aamunkoiton suosion kasvu voikin merkitä lisää taloudellisia kädenojennuksia Syriza-nukkehallitukselle. Alistettu kansa pidetään tyytyväisenä leivällä ja sirkushuveilla – velkahelpotuksilla ja vaaleilla.

 

Velkaa ei tule maksaa takaisin

Kuten Adrian Salbuchi totesi jo 2012, Kreikan tulisi erota eurosta ja ilmoittaa pankeille, ettei velkoja tulla maksamaan takaisin. Kreikka tulee olemaan EKP:n ja IMF:n panttivanki ikuisesti, ellei se kansallista rahanluontijärjestelmäänsä.

Valtamediassa on kummasteltu, miksei tavallisten kreikkalaisten raivo ole kanavoitunut perussuomalaisten kaltaisiin kosher-konservatiivipuolueisiin vaan ”juutalaisvastaiseen” Kultaiseen aamunkoittoon, jonka johtajista monet ovat avoimesti kansallissosialisteja. Kreikkalaisten viha pankkeja kohtaan on paljon suurempaa kuin perussuomalaisia äänestävien.

Kuten olemme kirjoittaneet, velkakriisin pääarkkitehteinä on pidetty EKP:n Jean-Claude Trichetiä sekä Deutsche Bankin Josef Ackermannia, jotka molemmat ovat juutalaisia. On vain luonnollista, että kansallissosialismin kannatus kasvaa tällaisessa maaperässä. Valtamedia ei tietenkään halua kaivautua velkakriisin juurille, sillä totuus ei ole poliittisesti korrektia.

Helsingin Sanomien Heikki Aittokoski kertoikin järkyttyneensä siitä, että hänen tapaamansa Kultaisen aamunkoiton edustaja syytti Sorosin ja Rothschildien kaltaisia roistopankkiireja maansa alennustilasta. HS:n mukaan koronkiskonnan vastaisen puheen ytimessä on ”tunkkainen syytös kaukaisuudesta”. Aittokosken huolen ymmärtää, kun hänen työntantajansa etnisen taustan ottaa huomioon.

GDawn_680

Selvää on, ettei Helsingin Sanomilta tai Yleisradiolta heru kunnioitusta kreikkalaisten äänestäjien poliittista valintaa kohtaan. Kreikan vaaliuutisointi ja Kultaisen aamunkoiton kohtelu todistavat jotain oleellista poliittisesta järjestelmästämme. Länsimainen demokratia on sitä, että kansalainen saa valita vapaasti George Sorosin ja Milton Friedmanin* väliltä. Äänestipä kansalainen oikeistoa tai vasemmistoa, eliitti voittaa.

Jos haluamme ennustaa Suomen tulvaisuutta, katse on käännettävä Kreikkaan. Vasemmisto ja oikeisto pettävät aina. Ay-populismi ja tyhjänpäiväiset ”soinismit” eivät pelasta meitä taloudelliselta, poliittiselta ja väestölliseltä kansanmurhalta, joka uhkaa kaikkia EU-maita. Tulevina kuukausina selviää, paljonko velkojat ovat valmiit antamaan Kreikalle periksi, ettei kansa ala vaatia Syrizaa tilille takinkäännöstään.

*Soros ja edesmennyt Friedman ovat molemmat upporikkaita huumeiden ja prostituution laillistamista kannattavia amerikanjuutalaisia vaikuttajia. Molempien politiikka ja arvot on veistetty samasta puusta, vaikka Friedman oli ”oikeistolainen” ja Soros on ”vasemmistolainen”.

 

Arvi Pihkala

 

Lue myös:

Juutalaiset tahtovat estää Kultaisen aamunkoiton vierailun Australiaan
Ekonomi: Kreikan tulisi jättää valtionvelka maksamatta

8 kommenttia

 1. ”Selvää on, ettei Helsingin Sanomilta tai Yleisradiolta heru kunnioitusta kreikkalaisten äänestäjien poliittista valintaa kohtaan.”

  Nyt jo manan majoille mennyt Aatos Erkko oli vieraillut Bilderberg-kokouksessa ja häneen jälkeensä Brysselin Pravdan päätoimittajat käyvät kuulemassa ohjeistusta näissä kokouksissa; ohjeistuksen antajiin kuuluvat mm. Bilderberg-sisäpiiriläiset kuten Uuden Maailmanjärjestyksen pääarkkitehti, juutalainen sotarikollinen H.Kissinger ja kasaarijuutalainen johtava sionisti Rotschild, joka hallitsee läntistä velkahuijaus-rahajärjestelmää.

  Samat ohjeistuksen antajat on Ylen propagandatoimintaa johtavilla bilderbergeillä, päätoimittaja Jääskeläisellä ja toimitusjohtaja Kivisellä – me maksamme Yle-veroa siitä, että he sahaavat mädätys-propagandallaan oksaa altamme (ks. http://ylewatch.blogspot.com)!

  Bilderberg-agendaan kuuluu myös mm. kansallisvaltioiden hävittäminen, helpommin alistuvan orjalauman aikaansaamiseksi talmudisti-juutalais-pankkigangsterien super-diktatuuria varten. Siksi on järjestetty, hallitsematon maahantunkeutuja-invaasio ja sitä tukeva non-stop mamu-propaganda. Samaan tarkoitukseen on TEHTY mm. käsitteet ’rasisitiset rikokset’ ja ’viharikokset’, joista kaikkia maahantunkeutuja-invaasiota vastustavia voidaan syyttää.

  Plusääni(21)Miinusääni(0)
 2. Pulu palvelu 10 uutisissa! i mitään että venäjä laki aloite dollarin lopettaminen kaupan käynnissä ym!

  Kyllä puhuvat päät ovat taas vauhdissa!

  Kärsitkö nuhan aiheuttamista oireista 🙂 tälläsiä!

  Taika laatikko!

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 3. http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=1789.0

  Mamutus on kommunismi ja Suomen tuho. Myös Euroopan. Juutalaisten valitsemat johtajat tekevät työtä käskettyä. Sorosin armeijat merkitsevät kuolemaamme.

  Täällä kerran mainittiin jo Nachum Goldmannin visiot vuodelta 1915. Hän on tuolloin kirjoittanut kirjan Der Geist der Militarismus, jossa sangen avomielisesti esittelee ajatuksiaan. Hän halusi tuhota kaikki traditiot, arvot, tavat ja sidokset ja luoda kaaoksen, jonka jälkeen hän halusi perustaa täysin uudenlaisen järjestyksen, aivan erilaisen kuin ennen ja hyvin hierarkkisen Uuden Maailmanjärjestyksen, joka muistuttaa paljon nykyistä globalismia. Myös siinä sionistit olisivat pyramidin huipulla. Goldmann oli melko vahva vaikuttaja valtaa pitävissä juutalaisjärjestöissä 1900-luvulla, Juutalaisen maailmankongressin johtaja ja esim. Saksan ulosmittauksessa (“sotakorvaukset”) keskeinen tekijä sodan jälkeen. Lainaus: “Aikamme hengen ja historiallisen mission voisi kiteyttää seuraavasti: Tehtävä on järjestää kulttuuriyhteisö uudelleen, tähän asti vallinneen yhteiskunnallisen järjestelmän purkaminen ja korvaaminen uudenlaisella…kaikki uudelleenjärjestelyt koostuvat kahdesta osasta, vanhan järjestyksen tuhoamisesta ja uuden rakentamisesta. Ensin täytyy kaikki rajapaalut ja järjestystä pitävät rajoitteet kaataa ja hävittää myös vanhan systeemin tunnukset sekä kaikki uudelleen muokattavat ainekset sellaisenaan erotella tasavertaisina (WH: Yhteiskunnan atomisointi, katso ympärillesi). Sitten vasta voidaan aloittaa näiden elementtien uudelleen järjestely. Siten ensimmäinen tehtävämme nykyaikana on tuhoaminen: kaikki sosiaaliset säädyt ja luokat ja yhteiskunnalliset muodostelmat, jotka ovat olleet vanhan järjestelmän perusta, on tuhottava, yksittäinen ihminen on repäistävä irti ympäristöstä, jossa hän on kasvanut; mikään traditio ei voi olla pyhä enää; pitkäikäisyys on vain sairauden merkki, tunnuslauseemme on: mikä on ollut, pois. Voimat, jolla toteutamme tämän tuhon on, taloudellis-yhteiskunnallisesti kapitalismi ja poliittis-henkisesti demokratia. Miten paljon niiden avulla on saatu aikaan, on kaikkien tiedossa. Mutta tiedämme myös, että niiden tehtäviä ei ole vielä saatu vietyä loppuun. Vielä kapitalismi joutuu kamppailemaan vanhojen, perinteisten talouksien normien kanssa, yhä taistelee demokratia kaikkia taantumuksen voimia vastaan. Täydentäkäämme niiden työ sotilaallisessa hengessä! (WH: Ilmeisesti sotilaallinen henki tarkoittaa sitä, että yksittäisen kansalaisen tulee olla täysin putkinäköinen yhdenlaisen ajattelun totalitaristinen tuote). Univormuperiaatteemme tulee peruuttamattomasti viemään läpi negatiivisen tuhotehtävämme: Vasta kun kaikki kulttuuripiirimme jäsenet ja ryhmät on valjastettu kulttuurisysteemimme sotilaiksi, on tehtävä suoritettu. (WH: Vertaa tässä sielullisesti yhdenmukaisia/tasapäistettyjä kuluttajamassoja, jotka käyttäytyvät täsmälleen yhdenmukaisesti ja jakavat samat käsitykset). Sitten vasta koittaa toinen ja suurempi, vaikeampi tehtävä: Uuden järjestyksen rakentaminen. Yksilöt ja ryhmät, jotka on revitty syntysijoiltaan ja vanhoista säädyistään ovat järjestämättä ja anarkiassa levällään. Ne on nyt muodostettava uudelleen ja päätettävä kategorioista…on muodostettava pyramidimainen, hierarkkinen systeemi. (NG/Der Geist der Militarismus, s. 37).

  Kun mamujuen määrä kasvaa, alkavat kantisten vainot. Jo nyt poliitikot ovat suosineet mamuja ja vain vihanneet kantiksia ja haluneet aseet pois. Kantiksia kohtaan tehtyä väkivaltaa suositaan ja syyliset harvoin yleensä tuomitaan. Kantiksilta leikataan kaikki ja mamut ovat kunniakansalaisia, joille annetaan asunnot ja jotka saavat tuet. Syrjintä tulee vains yvenemään, kunnes kantikset joko tapetaan ja/tai kuihtuvat pois. Kaikesta tejdään kommunismia ja vastarinta kitketään siis jo ensi kuussa. Juutalaiset tuhoavat maailman ja pistävät uuden systeemin pystyyn

  Plusääni(27)Miinusääni(0)
  1. Niinkö?

   Suomen tuho? Suomalaisten vainot ja kuolema? Suomalaisia tapetaan? Asialla omat johtajamme, omat poliitikkomme?

   Repe toteaa kommentissaan, että nuo omat johtajamme ovat juutalaisten valitsemia (ja siksi ovat mukana suomalaisten vainoissa ja tappamisissa ja Suomen tuhoamisessa). Niin he todella ovatkin! Ehdottomasti! Päättäjämme ovat osa kansainvälistä järjestäytynyttä rikollisuutta, juutalaisuutta, joka pyhän kirjansa Talmudin määräämänä tähtää ei-juutalaisten tuhoamiseen/orjuuttamiseen.

   Miksi näin?

   Koska velkaperusteisen raha- ja pankkijärjestelmänsä myötä juutalaisilla on todellinen valta Suomessa. Koska he hallitsevat velkaamme (eli rahaamme), he hallitsevat täällä kaikkea. Rahamme tulee liikenteeseen vain velkana, lainaa ottamalla, joten rahamme on pelkkää velkaa juutalaiselle Rothschildien pankkijärjestelmällemme. Rahajärjestelmämme on todellisuudessa velkajärjestelmä. Lainat (= rahamme) juutalainen pankkijärjestelmä luo tyhjästä, pelkkänä kirjanpitotoimena lainoja myönnettäessä (pankit eivät koskaan anna lainaksi talletustileillä olevia rahoja). Koron vuoksi, johon ei erikseen luoda rahaa, yhteiskunnassa on koko ajan pankeille takaisin maksettavaa enemmän kuin rahaa on yhteiskunnassa olemassakaan (sitä on velaksi otettu määrä, mutta takaisin on koko ajan maksettava se + korko). Raha- ja pankkijärjestelmämme on niin ollen ponzipyramidihuijaus, jossa koko ajan joudutaan (keskimäärin) ottamaan lisää velkaa entisistä veloista selviämiseksi. Syntyy velkakierre, velkaorjuus, kaikki orjuus ja tuho. Raha- ja pankkijärjestelmämme on joukkotuhoase, vaarallisempi kuin mikään armeija. Se tuhoaa väkisin koko yhteiskuntamme ja vie kansan kitumiseen/kuolemaan ja romuttaa vähitellen kaiken moraalin täällä.

   Juutalaiset (jotka toimivat tiiviissä yhteistyössä keskenään, keskuksena Talmud ja rabbit) hallitsevat niin ollen puolueitamme, hallitustamme, eduskuntaamme, presidenttiämme, armeijaamme, oikeuslaitostamme, ulkopolitiikkaamme, elintasoamme, tiedotusvälineitämme (surullisena esimerkkinä Yle), virkakuntaamme, kirkkoamme – kaikkea. Puolueemme (kaikki ne) ovat vihollisen (juutalaisten) taistelusoluja, eivät muuta. Niiden ainoa tehtävä on Suomen tuhoaminen juutalaisen maailmantyrannian eli kommunismin tieltä. Nämä vihollissolut – siis juutalaiset – suorittavat ehdokasvalinnat julkisissa vaaleissa (Suomen kansa ei koskaan ole asettanut/valinnut omia ehdokkaita missään vaaleissa). Suomessa äänestetään juutalaisten asettamia ehdokkaita, ei kansan asettamia ehdokkaita. Tätä on demokratia, joka on luotu juutalaisen raha- ja pankkijärjestelmän ympärille.

   Valtiovalta Suomessa kuuluu todellisuudessa juutalaisille, vaikka perustuslakimme (2§) toteaa, että se kuuluu kansalle. Kun suomalaiset äänestävät yleisissä vaaleissa, he äänestävät juutalaisten kontrolloimien puolueiden asettamia ehdokkaita, käytännössä juutalaisuutta, maamme tuhoa. He suorittavat siis aina äänestäessään valtavan maanpetoksen, yhteiskunnallisista rikoksista suurimman. Koska puolueemme/päättäjämme ovat osa kansainvälistä järjestäytynyttä rikollisuutta, suomalaiset ovat niitä/heitä äänestäessään myös osa kansainvälistä järjestäytynyttä rikollisuutta. Kansa ei edes ymmärrä raha- ja pankkijärjestelmäämme, tuota joukkotuhoasetta, jolla meidät tuhotaan ja joka on yhteiskuntamme toiminnan selkäranka, ja tästä tietämättömänä äänestäminen on myös kauhea maanpetos. Kuinka ihmeessä asioista tietämättömien sallitaan äänestää! Sehän tuhoaa kaiken! Tätä on demokratia, Nahum Goldmannin Repen kommentissa mainitsema joukkotuhoase.

   Kansa ja sen juutalaisvaaleissa valitsemat edustajat (maan johto) siis yhteistuumin tuhoavat Suomen ja itsensä. Kun – jopa Raamatun vahvistamana, Room. 13:1-5 – esivallan tehtävänä tulisi olla pahojen (siis lähes koko kansan) rankaiseminen, siis lait, rangaistukset, kuolemantuomiot ja puolustussodat vihollisten ja rikollisten torjumiseksi, demokratian, siis kansan ja juutalaisten, valitsema esivalta päinvastoin edistää ja suosii kansan/juutalaisten rikoksia, maanpetoksia ja turmelusta. Kun jumalaton, syntinen kansa saa äänestää, kaikesta (jopa kirkosta) tulee syntiä, rikosta (esim. lastenmurhat aborteissa), maanpetosta, jumalattomuutta, turmelusta (esim. homoseksuaalisuus), tuhoa – ja nyt maahanmuuttajaongelmaa (muslimien ja afrikkalaisten tuominen maahan on juutalaisten ja heidän YK:nsa projekti Euroopan kansojen tuhoamiseksi). Tätä on demokratia. Kansan valitsemasta esivallasta ei niin ollen ole Suomen ja sen kansan auttajaksi nyt kun kansa alkaa saada niskaansa omien tekojensa hedelmiä.

   Auttaako siis mikään, jos esivallasta ei ole apua?

   Asia selviää, kun mennään yksinkertaisesti perusteisiin. Kaiken yllä mainitun pahan aiheuttaja on viime kädessä perkele, Jumalan luoma enkeli, joka lankesi. Ihmiskunta (jokainen meistä!) joutui perkeleen orjuuteen syntiinlankeemuksessa, 1. Moos. 3. luku. Luonnollinen (so. Kristuksessa pelastumaton) ihminen on perkeleen orja, käytännössä kävelevä perkele.

   Mikä siis voisi tehdä tyhjäksi perkeleen ja hänen orjansa, Kristuksen hylänneet suomalaiset ja juutalaiset? Perkelehän on henki, kuinka hänet voi sitoa?

   Vastaus: Jumalan Poika, Jeesus Kristus:

   ”Joka syntiä tekee, se on perkeleestä, sillä perkele on tehnyt syntiä alusta asti. Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot” (1. Joh. 3:8); ”että hän kuoleman kautta kukistaisi sen, jolla oli kuolema vallassaan, se on: perkeleen” (Hebr. 2:14).

   Vain Jeesus Kristus, evankeliumi eli syntien anteeksiantamus Jumalan edessä, tekee tyhjäksi perkeleen teot. Siitä seuraa, että vain Jeesus Kristus tekee tyhjäksi perkeleen orjuudessa vaeltavien juutalaisten/suomalaisten teot.

   Perussyy kaiken tuhoutumiseen ympärillämme ja sisällämme on Jeesuksen Kristuksen hylkääminen, kristinuskon hylkääminen. Suomen kansa on menettänyt silloin Jumalan, koska Jeesus Kristus on tie Jumalan yhteyteen, Joh. 14:6. Vailla Jumalaa kansa on täydellisesti perkeleen orjuudessa. Ja perkelelauma ei voi ansaita/saada aikaan muuta kuin tuhon. Vailla Jeesusta Kristusta kansa jää vaille Jumalan huolenpitoa, varjelusta ja johdatusta, ja kansan ohjaajaksi ja sen kohtalon määrääjäksi jää yksin perkele, joka on pelkkää valhetta ja murhaa, Joh. 8:44. Kaikkialla Suomessa riehuu yksin perkele: ”Yltympäri jumalattomat rehentelevät” (Ps. 12:9).

   Suomea voi auttaa vain kansan parannuksenteko, siis katumus eli Jumalan lain vaikuttama omantunnon hätä syntien ja helvetinuhan vuoksi ja sitä seuraava sydämen usko evankeliumiin eli Jeesuksen Kristuksen sijaissovitukseen (hän sovitti itsessään syntimme Jumalan edessä, 2. Kor. 5:18-21). Silloin Jumala alkaa kuulla kansan rukoukset. Silloin kansa saa avun. Jumalalla on valta poistaa viholliset ja vitsaukset. On ymmärrettävä, että maatamme ja kansaamme nyt uhkaava tuhoutuminen ja vihollisen valtaan joutuminen ovat Jumalan rangaistus, ansaittu rangaistus. Siitä voidaan päästä vain Jeesuksessa Kristuksessa.

   Koti, uskonto, isänmaa!

   Sielun puhtaus ja voima! Elämän puhtaus ja voima!

   Plusääni(22)Miinusääni(0)
 4. Koti ja Isänmaa OK. Uskonto on ooppiumia kansalle!

  Plusääni(3)Miinusääni(6)
 5. Jo edellinen porvarihallitus suunnitteli vesien luovuttamista. Metsähallituksen metsien yhtiöitys ja antaminen (pääosin juutalaisille) puoli-ilmaiseksi tai lähes ilmaiseksi oli jo vähällä toteutua ennen v. 2011 vaaleja. Tämäkin on siis tiedossa.

  Plusääni(14)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat