Perussuomalainen oikeusministeri ei protestoi irakilaismurhaajien pitämistä Suomessa

Perussuomalainen oikeusministeri Jari Lindström puolustaa päätöstä, ettei yhdestätoista terroristisesta murhasta epäiltyjä irakilaismaahantunkeutujia lähetetä takaisin kotimaahansa. Lindström piiloutuu ”kansainvälisten sopimusten” taakse.

Viime viikolla poliisi otti Forssan seudulla kiinni irakilaisveljekset, joita epäillään terroristijärjestön nimissä tehdyistä murhista. Sarjamurhaajat oli etsintäkuulutettu Irakissa ennen kuin Suomi otti heidät avosylin vastaan ”turvapaikanhakijoina”.

Irakissa henkirikoksesta voi saada kuolemantuomion, minkä vuoksi Suomen laki estää sarjamurhaajien karkottamisen. Perskeko-hallitus pelasti siis kahden vaarallisen terroristin hengen.

lindstromterroristimurha

Perussuomalaisen Lindströmin mukaan ei ole mitään takeita siitä, että murhaajat häädettäisiin Suomesta edes sen jälkeen, kun nämä ovat suorittaneet tuomionsa. Kaikki riippuu Irakin tuolloisesta lainsäädännöstä. Suomi vahvistaa nyt siis kansainvälistä asemaansa murhaajien ja terroristien paratiisina, jossa kuolemantuomion voi muuttaa muutamaksi vuodeksi lomailua hotellitasoisessa ”vankilassa”. Tuomion jälkeen elannon turvaa suomalainen sosiaalitukijärjestelmä.

Lindström ja perussuomalaiset eivät tietenkään voi omin voimin muuttaa vallitsevaa lakia. Yleistä kummastusta on kuitenkin herättänyt se, ettei oikeusministeri ole pyrkinyt käyttämään asemansa suomaa arvovaltaa yleisen keskustelun herättämiseksi. Lindström ei ole arvostellut lakia vaan puolustellut viranomaisten menettelyä. Näin perussuomalaiset itse asiassa pönkittävät järjestelmää, joka pakottaa suomalaisveronmaksajat elättämään ulkomaalaisia rikollisia.

Lindström on herättänyt syksyn mittaan laajaa julkista inhoa määrittelemällä maahanmuuttovastaisuuden järjestäytyneeksi rikollisuudeksi sekä vaatimalla maahanmuuttopoliittisen julkisen keskustelun sensuuria.

Kummallisia lääkkeitä ja selityksiä maahanmuuttajarikollisuuteen

Lindströmin lisäksi presidentti Tarja Halonen on kohauttanut maahanmuuttopoliittisilla lausunnoillaan. Halosen mukaan siirtolaisrikollisuutta voisi torjua ottamalla Suomeen vielä huomattavasti nykyistä enemmän siirtolaisia ”perheenyhdistämisen” kautta. Halonen myöntää, ettei hänen teeseilleen ole tilastollista pohjaa vaan kyse on hänen omasta ”kotitekoisesta ajattelusta”.

1.12. Yle uutisoi, että tänä vuonna tulleet ”turvapaikanhakijat” tulevat ensi vuoden aikana laatimaan perheenyhdistyshakemuksia, jotka saattavat johtaa jopa kymmenientuhansien ”ylimääräisten” siirtolaisten tuloon. Halosen ”kotitekoinen” unelma tulee siis mitä todennäköisimmin täyttymään, mutta perheenyhdistämisten vaikutukset rikostilastoihin tulevat tuskin olemaan kaunista seurattavaa.

matti kauhanen

Maahanmuuttajien rikoksia kommentoi hiljattain myös Suomen Punaisen Ristin Kangasalan paikallisjärjestön johtaja Matti Kauhanen, joka on Kangasalan Sanomat –lehden entinen päätoimittaja. Kauhanen kommentoi uutisia siirtolaisten pöyristyttävän korkeista seksuaalirikostilastoista syyttämällä uhreja raiskauksista.

SPR-pomon mukaan maahanmuuttajaraiskaukset johtuvat usein ”väärinkäsityksistä”, joita luovat naiset, jotka ”antavat ymmärtää mutteivät ymmärrä antaa”.

 

Lue myös: Kaikki ”rasistisen” julisteen ennustukset toteutuivat – Helsingin poliisi hämillään

16 kommenttia

 1. Irakin nykyinen hallinto ei ole luotettava, joten sikäli saatan jopa hyväksyä, että sinne ei luovuteta ketään.

  Plusääni(9)Miinusääni(21)
  1. http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=11356.0

   Sumppi: ”Lainaus
   Helsingissä asuva jihadisti Rafat Altmeme näyttelee ISIS:ksen tavoin etusormeaan Ranskan lipulla koristetulla kuvallaan.

   Hän kuuluu shiia terroristiryhmään nimeltä Asaib Ahl Al Hag (samaan kuin päänroikottajatyyppi Ammar Alziady), joka ISIS:ksen tavoin katkoo päitä, massamurhaa ja kiduttaa ihmisiä.
   Jo tuosta voi päätellä, että Asaib Ahl Al Hag pn samanlainen usa/mossadijuutalaisten taustoittama organisaatio kuin Isiskin ja toimivat kimpassa.

   Mielenkiintoista, että jihadisti meikkaa. Vaikuttaisi ennenminkin juutalaishintiltä. Terroristeja yhtä kaikki, ei sillä.

   Lainaus
   ”You now have a new transnational threat that is loyal to the Iranians, that is anti-American, is anti-Western, is anti-Israel,” Smyth said. ”There is a direct threat that’s there.”
   Toistaiseksi nämä jihadistit eivät kyllä ole osoittaneet kiinnostusta listimään juutalaisia, jotka ovat islamin ja koraanin mukaan itse saatanasta.

   Iran tukee ainoastaan Hizbollahia. Nämä hinttijihadistit ovat kaikki juutalaisia, lännen ja lähi-idän juutalaisten terroristeja. Muu on propagandaa jolla yritetään mustamaalata Irania. Hizbollahin ei ole kuultu eikä nähty katkovan kauloja eikä raiskaavan lapsia mistä nämä judejihadistit ovat kuuluisia suomalaistenkin VOK:ien läheisyydessä. ”

   Suattaapihan se olla nuinkii. Aenaki sinnepäi. YLEä ei kannata ainakaan kuunella yhtään eikä telkkua katsoa. Juutalaisuutta edustaapi ja siis on silkkaa valehtelua kaikki

   Plusääni(9)Miinusääni(3)
   1. Koraanin mukaan juutalaiset eiväöt ole saatanasta, vaan pikemminkin aatelisto, jolle kuuluu maailman valtius. Ainakin Giuliani löysi Koraanista tällaisen ylistyksen ja vieläpä väitteitä, että juutalaiset olisivat jotenkin vainottu kansa jne. Profeetta itse on sanonut juutalaisia aggressiivisiksi ja vaarallisiksi verrattuna kristittyihin. Oikea kanta riippunee jostain tulkitsijasta?

    Plusääni(12)Miinusääni(2)
 2. Puolustusministeriä (ehkä) lukuunottamatta persuministerit ovat seteliselkärankaisia takinkääntäjiä.

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 3. Repelle (olen sumppi joka kirjoitti tuon lainauksesi MV:n kommenttiosiossa. Koraanissa kyllä viitataan juutalaisiin vihollisina. Lisäksi olen lukenut joidenkin muslimien kirjoituksia koraanista ja niissä viitataan juutalaisten (illuminaattien) ”yksi silmä”- symboliin. Se näkyy dollarissa pyramidin huipulla ja lukuisissa kuvissa, voi googlata vaikka one eye illuminati tms. tulee aika monta kuvaa aiheesta. Koraanissa sanotaan selvästi, että ”varokaa yksisilmäisiä, Allah ei ole yksisilmäinen” tms. Siis koraanissa ENNUSTETTIIN illujen one eye- symboli ja niiden nousu. Illuminaatithan ovat alkuaan juutalaiskäännynnäisiä, jotka perustivat jesuiitta-militantit aikomuksenaan tuhota katolinen kirkko ja luoda maailmanvalta vastineena juutalaisten karkoituksille ja vainolle. Ne taas johtuivat juutalaisten tekemistä rituaalimurhista jne.

  Sheik Bechir Begga: Many enemies are behind the strife and catastrophes that afflict the Islamic nation. The most vicious of those enemies are the Jews, may Allah curse them. They are the enemies of Allah, of reform, and of all that is good. Allah has warned us about them in Surat Al-Maida: “You will find that the strongest in enmity towards the believers are the Jews and the polytheists.” Allah warns us about the nature of the Jews. They are your staunchest enemies.

  That quote is from Quran 5:82. My Blogging the Qur’an commentary on that section of the Qur’an is here.

  The Muslim has two enemies. The first is Satan. The Prophet Muhammad said: “Satan flows through human beings like blood flows through the veins.” Satan is the first enemy. “Surely Satan is your enemy, so treat him like an enemy.” This is what Allah said.

  The second enemy is the Zionist Jew.

  […]

  They violated pacts and covenants. They slayed the prophets. They disobeyed Allah’s commandments and violated his prohibitions. What we are witnessing today is their second and final corruption.
  ———–

  Mitä tulee Irakin hallitukseen, niin Maliki näyttelee Isis-symbolia etusormeaan siinä missä muutkin terroristit ja homma on todella mielivaltaista kaikin tavoin. Poliisi on mafia ja tappaa ihmisiä mielivaltaisesti. Euroopassa on ”pakolaisina” näitä kiduttajia ja murhaajia, joita ei palele kun tulee käsky tappaa. Ruotsissa on ihan äskettäin lähetetty ihmisille kiristyskirjeitä suojelurahan maksamisesta tai muuten katkaisevat kaulan. Vaihtoehtona muslimiksi kääntyminen. Sairasta. Israelin sairaaloissa on kuitenkin hoidettu isis-taistelijoita koko Syyrian sodan ajan. Syyriassa kuten Irakissakin taistelevat juutalaiset. Isiksen kalifi on mossadi Simon Elliot. Koko konflikti on juutalaisten luoma ja rahoittama. Tämä on tosiasia. Tavoitteena on Suur-Israel ja alueen luonnonvarojen hallinta, siksi Irakin, Syyrian jne. kaaos ja kansanmurhat.

  Juutalaisista olisi päästävä eroon, itse en näe muuta vaihtoehtoa, ovat niin patologisen sairaita, että ainoa hoito on…

  Plusääni(8)Miinusääni(2)
 4. Sekin vielä, että juutalaiset ovat geneettisesti edomiitteja. Nykyjuutalaiset pakkokäännytettiin n. 100 eKr monoteismiin, osa pakeni jonnekin Anatoliaan ja Kaspianmerelle sekoituttuaan turkkilaisiin. Niistä muodostui aikoinaan kasaarit- askenatsit. Ne, jotka pakkokäännytettiin Juudeanmaalla, karkoitettiin 70-100 jKr muualle Palestiinan mailta. Siis biologisestikaan nämä pervot eivät ole israelilaisia, saati kulttuurisesti.

  Raamatussa (mm. Obadja) ennustetaan näiden edomiittien täydellinen tuho, niin ettei yksikään niistä jää tallaamaan maata. Tuo ei ole mikään mahdoton skenaario ja jos niin on sanottu, niin en aio olla esteenä kyllä millään lailla…:)

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
 5. Mitä tulee Lindströmiin niin voi olla näitä Saksasta 1500- 1800 karkoitettujen juutalaisten jälkeläisiä. Niitä tuli Baltiasta ja Ruotsin kautta, jotkut Venäjältä ”käännyttyään luterilaisiksi” koska juutalaisilla oli porttikielto Suomeen. Berner on ainakin jude, samoin suurin osa suomenruotsalaisista. Tulokkaat puhuivat jiddishiä jota suomalaiset kutsuivat ”siansaksaksi”. Siis suomenruotsalaiset ovat näitä siansaksalaisia, levinneet varmaan vähän joka puolelle maata aikoinaan.

  Monessa Euroopan maassa, ainakin Ranskassa, Espanjassa, Portugalissa ja Kreikassa ovat vallanneet koneiston täysin. Menokin sitten sen mukaista.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 6. Putinin tytär on mennyt naimisiin juutalaisen Kirill Shamalovin kanssa, ja Kirill on heti päässyt Putinin suosikiksi ja läpikorruptoituneen ryssänmafian ja hyvävelijärjestelmän ytimeen. Tämä israeliitti on nyt osa eliittiä. Katso kuvia Shamalovista ja sinä katsot silmästä silmään juutalaista. Ulkonäkö on silmiinpistävän juutalainen:

  http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1450416312388.html

  Plusääni(10)Miinusääni(2)
  1. Tässä sitä sitten ollaan, Putin, kristityn maailman kuningas, voi perkele. Mutta kun se ei noille itseään kristittyinä pitäville tampioille uppoa kupoliin, etteivät voi palvoa maanpäällistä herraa, koska silloin lopulta auttamatta näyttävät persettään itselle Mestarille. Mahtaa Tel Avivissa olla paskainen nauru aika herkässä.

   Plusääni(8)Miinusääni(2)
  2. Jos Puten tytär nai juutalaisen, on se taas yksi selvä merkkki siitä, että Putin on itsekin juutalainen. Kuinka muuten hänellä olisi koko elämän ikäiset judokaverit ystävinään ja joille hän kuppaa Venäjää ja sadalle muulle juutalaiselle mafiosomiljardöörille

   Plusääni(10)Miinusääni(4)
 7. Putin on itsekin juutalainen, salaa vain taustansa koska venäläiset (kään) eivät pidä juutalaisista. Puten äiti oli joku Shalomovich, vaihtoi nimensä Shalomovaksi. Puten isänpuoleista sukua oli bolsevikeissä. Nyt judeoligarkit (nykyinen nimitys judekommunisteille) ovat kupanneet ja kuppaavat Venäjää minkä ehtivät.

  Puten hallituksessa kaikki ovat juutalaisia. Armeija on aikalailla juutalaisilla lastattu. Yksi hyvä esimerkki on Hizbollahin johtajan tappaminen Syyriassa. Venäjä antaa Israelille vapaat kädet tehdä pommituslentoja ja luovuttaa tiedustelutietoja jutkuille, tottakai. Miten muuten judet tiesivät tarkan Hiz. olinpaikan?!

  Assad on samaa paskaa, kryptojude, jonka tarkoituksena on vain tapattaa syyrialaiset. Kaikki kimpassa murhaavat siviilejä minkä ehtivät ja Isis edelleen hallitsee öljykenttiä.

  Plusääni(9)Miinusääni(2)
  1. ”Puten hallituksessa kaikki ovat juutalaisia.”

   Itseasiassa en löydä a.o. listasta ainuttakaan jonka tietäisin olevan juutalaistaustainen (armenialaisia ja muita kaukaasialaisia on).

   government.ru/en/gov

   Syyrian salamurha johtui ilmeisesti Israelin sopimusrikkomuksesta Venäjän kanssa (ylläri..) Israelin suhteen en kyllä luottaisi Venäjän hallitukseen, mutta ei Venäjä olekaan ikinä väittänyt olevansa Israelin vihollinen..

   rt.com/op-edge/326798-hezbollah-samir-qantar-lebanon

   Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat