Perussuomalaiset rasismikeskustelussa: nettisensuuria tiukennettava!

Perussuomalainen Jari Lindström ja kristillissionisti Peter Östman löysivät yhteisen sävelen eduskunnan eilisessä ”rasismikeskustelussa”. Hallituksen linjaa vastustava Suomi on vaiennettava keinolla millä hyvänsä.

Keskustelun avasi SDP:n kansanedustaja Nasima Razmyar, joka kauhisteli kuluneen syksyn kovimpia rasismikohuja: Lahden lakanamiestä, rauhanomaisia Rajat kiinni! -mielenosoituksia sekä ”sivullisten” (lue: huumeista tuomittujen väkivaltaisten antifasistien) kokemaa kurinpalautusta Jyväskylässä.

Kiihdyksissään Razmyar unohti mainita syyn ”rasististen” asenteiden kasvulle: maahanmuuttajien ja vapaata siirtolaisuutta vaativan liikkeen raaka väkivalta ja halveksunta suomalaisia vastaan.

Joitain maahanmuuttokriittisiä äänestäjiä saattoi yllättää, että suurimman vaikutuksen Razmyarin puhe teki oikeistokonservatiivisiin sionistipuolueisiin – perussuomalaisiin ja kristillisdemokraatteihin.

 

Monikulttuurisuutta ja ajatusrikoslakeja

Suomea monikulttuuriseksi ajatuspoliisivaltioksi kaikin voimin sorvaava oikeusministeri Lari Lindström yhtyi täydestä sydämestään Razmyarin vuodatukseen: ”Me ei tarvita tähän maahan rasismia!” Perussuomalaiset myös ilmoitti sitoutuvansa mielellään rasismin vastaiseen julistukseen.

Lindström ja kristillisdemokraattien Östman olivat yhtä mieltä siitä, että virkavallan tulisi tukahduttaa anonyymi maahanmuuttopoliittinen keskustelu Internetissä. Lindström antoi samalla aplodit kaikille suomalaisille medioille, jotka ovat päättäneet sensuroida maahanmuuttokeskustelun uutistensa kommenttikentistä.

Östman on usein hyökännyt Magneettimedia-julkaisuamme vastaan eduskunnassa, koska olemme kehdanneet arvostella pyhää juutalaisvaltiota. Östman ei koskaan ole uskaltanut vaatia Israelia tilille kristittyjen siellä kokemasta vainosta.

Samassa tilaisuudessa Perskeko-sisäministeri Petteri Orpo ilmoitti juhallisesti, että valtio käyttää nyt entistä enemmän resurssejaan (maahanmuuttovastaisten) ”ääriliikkeiden valvontaan”. Ilmoitusta on osattu odottaa siitä lähtien, kun tieto hänen tulevasta puhuttelustaan Helsingin synagogassa alkoi levitä.


Video: Koska Orpo ei osaa argumentoida vapaan maahanmuuton puolesta, hiljentää hän maahanmuuttokriittiset keskustelijat viranomaisten avulla.

 

Lue myös: Maahanmuuttovastaisuus – nyt järjestäytynyttä rikollisuutta!

29 kommenttia

 1. Eikö nää vajakit tajua, että EU-siionistit tekee meille intiaanit.

  Plusääni(41)Miinusääni(1)
 2. Hohhoijaa,

  Siis rasismilla suvaitsevaisten taho ja päättäjämme/puolueemme/virkamiehemme tarkoittavat vihollisten, rikollisten, maan tuhoajien, maan orjuuttajien (esim. juutalainen velkarahajärjestelmä) ja moraalin tuhoajien vastustamista. Sellainen vastustus täytyy heidän mielestään kitkeä pois maasta vaikka väkisin, esim. voimankäytöllä lakien ja viranomaisten kautta. Kaikki vihollisten ja muunlaisten tuhoajien vastustus täytyy kerta kaikkiaan kitkeä pois kansasta.

  Rasisminvastaisuuden ainoa tarkoitus on antaa vapaat kädet vihollisille, rikollisille, orjuuttajille ja tuhoajille. Esimerkiksi islam ja juutalaisuus pitävät pyhänä tehtävänään vääräuskoisten pyyhkimistä pois maan päältä. Rasisminvastaisuus tahtoo antaa vapaat kädet islamille ja juutalaisuudelle. Siitä rasisminvastaisuudessa on kysymys, Suomen kansan kansanmurhasta, kaiken tuhoamisesta täällä. Tämä kansanmurha/tuhoaminen toteutetaan väkisin, lakien ja viranomaisten voimin.

  Jos nouset vastustamaan vääryyttä, murhaa, valehtelua, orjuuttamista tai kansan tuhoamista, olet rikollinen, rasisti, joka kuuluu vankilaan, jos et lopeta vastustamista.

  Vaikka väkisin päättäjämme ja suvaitsevainen kansanosamme ajavat täällä läpi kansanmurhan, orjuuden, täystuhon, valheen, rikollisuuden ja vihollisten vallan.

  Sitä on rasisminvastaisuus.

  Suomi ON mielisairaala – sekä kansa että sen päättäjät.

  Hullujenhuone.

  Tätä olen aina sanonut,

  hohhoijaa.

  PS. Esivallan tehtävä olisi pahojen rankaiseminen (näin sanoo Raamattukin, Room. 13. luku alkujakeet), mutta Suomen heittiökansan valitsemat päättäjät ajavat pahojen vapautta, pahojen täyttä vapautta ja koskemattomuutta, rasisminvastaisuutta.

  Suomalainen mies on ykkösluokan narttu. Maan johto on suomalaisen miehen kuva. Koko Suomi on narttu.

  Plusääni(37)Miinusääni(1)
  1. Rasisminvastainen termistökin on valloittanut Suomen. Suomen pääsontakaivon, Ylen, uutinen kutsuu lainanottoa (velanottoa) ”hätäavuksi”, ”tueksi”, ”rahaksi” ja ”EU:n rahoitukseksi”, ei kertaakaan ”lainaksi” tai ”velaksi”:

   http://yle.fi/uutiset/hallitus_hakee_hataapua_turvapaikkakustannuksiin__eulta_haussa_120_miljoonaa_vuodeksi/8383762

   Olisihan se suoranaista rasismia termejä ”hätäapu”, ”tuki”, ”raha” ja ”EU:n rahoitus” kohtaan, jos niitä ei käytettäisi.

   Kaikki termejä ”laina” tai ”velka” sisältävät lait, asetukset, kirjat ja esitteet uusiksi Suomessa? Velkakirjat mitättömiksi? Valtionvelka ylipyyhityksi? Kaikki velka pois pyyhityksi?

   Plusääni(22)Miinusääni(0)
   1. Maanpetturi-vallanpitäjiemme Yle-propagandakoneen aivopesutoimintaa johtavilla bilderbergeillä, päätoimittaja Jääskeläisellä ja toimitusjohtaja Kivisellä on palkkalistoillaan päteviä Suomen-tuhoamispropagandan asiantuntijoita.

    Plusääni(30)Miinusääni(0)
  2. Pian miehet pääsevät kisatytöiksikin:

   http://yle.fi/uutiset/mm-kisatytoksi_paasee_myos_mies__kritiikki_seksismista_kolahti_jarjestajiin/8383393

   Olisihan se suoranaista rasismia 1. luokan narttuja (suomalaisia miehiä) kohtaan, jos heitä ei kutsuttaisi kisatytöiksi (tai esim. kisanaisiksi).

   Misten mäkihyppy kisatyttöjen mäkihyppyä? Miesten 50 km:n hiihto kisatyttöjen 50 km:n hiihto?

   Suomen armeija kisatyttöarmeija?

   ??

   Plusääni(16)Miinusääni(0)
  3. Homoavioliitto on peräsuoliavioliitto, paskakasojen yhteensulauma. Peräsuoliaviopuolisot saavat pian adoptio-oikeuden ja vallan valita adoptiolapsensa uskonnon, ks. seur. linkin loppuosa:

   http://yle.fi/uutiset/vastentahtoinen_ministeri_ei_saapunut_paikalle__sijainen_joutui_esittelemaan_sukupuolineutraalin_avioliittolain/8383553

   Olisihan se peräsuolirasismia, jos peräsuolet eivät saisi ottaa adoptiolapsia ja valita heidän uskonnokseen peräsuoliuskontoa.

   Plusääni(12)Miinusääni(0)
  4. Ev.-lut. kirkko asettuu rasisminvastaisuuden eli vihollisten ja tuhoajien suojelemisen keulakuvaksi piispansa suulla:

   http://yle.fi/uutiset/piispa_vihamielinen_keskustelu_on_vastenmielista/8383728

   Kuten tiedetään, islamin ja juutalaisuuden pyhä tehtävä on hävittää vääräuskoiset (siis ei-muslimit ja ei-juutalaiset) maan päältä. Silloin hävitetään Suomen kansa maan päältä. Koraanista (ja Hadithista, islamin toisesta pyhästä kirjasta) ja Talmudista käy selville, ettei islamin ja juutalaisuuden ytimessä ole ”toisten ihmisten kunnioittaminen”, vaikka piispa niin väittää;

   ”Te (juutalaisuskoiset) olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä – – ette ole Jumalasta” (Joh. 8:44, 47);

   ”joka ei ole kuuliainen Pojalle, se ei ole elämää näkevä, vaan Jumalan viha pysyy hänen päällänsä” (Joh. 3:36).

   Jeesus käskee hävittämään muut uskonnot Jumalan sanan julistuksen ja kasteen avulla:

   ”Ja Jeesus tuli heidän (opetuslasten) tykönsä ja puhui heille ja sanoi: ’Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja TEHKÄÄ KAIKKI KANSAT MINUN OPETUSLAPSIKSENI, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää” (Matt. 28:18-20).

   On ymmärrettävä, että vain kristinusko on Jumalasta, se on sanoma Jumalan armosta Pojassaan, syntien anteeksiantamus. Muut uskonnot ovat ihmisestä, ihmisten toivottomia pyristelyitä omien tekojen avulla nousta Jumalan yhteyteen (koska ihminen on syntiinlankeemuksen peruina luonnostaan perkeleen orja, muut uskonnot ovat perkeleen ponnisteluita nousta Jumalaksi Jumalan rinnalle ja ohi).

   Piispa suosittelee suhtautumaan noihin muihin uskontoihin, jotka pyrkivät väkivalloin hävittämään ”vääräuskoiset” maan päältä”, seuraavalla tavalla: pyrkimällä rauhanomaiseen rinnakkaiseloon ja keskusteluyhteyteen (ekumenia kaikkialle levitettynä), tekemällä hyvää, tutustumalla toisiinsa, viettämällä aikaa yhdessä ja lopettamalla ”vihamielinen” (siis väärät uskonnot torjuva) keskustelu. Piispa ei nouse perkeleestä sikiäviä ja meidän tuhoamiseemme tähtääviä uskontoja vastaan vaan vaatii hyväksymään ne ja olemaan niitä kohtaan ystävällismielinen (so. ei-rasistinen). Piispa vaatii hyväksymään meihin kohdistuvan rasismin (islamin ja juutalaisuuden, meidän tuhomme) ja nousee vastustamaan Jeesusta, joka käskee tekemään kaikki kansat kristityiksi.

   Jumala puhuu kristityille sanassaan päinvastoin kuin täkäläinen piispa:

   ”Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa; sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? Tai mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä? Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa? Ja miten soveltuvat yhteen Jumalan temppeli ja epäjumalat? Sillä me olemme elävän Jumalan temppeli, niin kuin Jumala on sanonut: ’Minä olen heissä asuva ja vaeltava heidän keskellään ja oleva heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani’. Sen tähden: ’Lähtekää pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä, sanoo Herra, älkääkä saastaiseen koskeko; niin minä otan teidät huostaani ja olen teidän Isänne, ja te tulette minun pojikseni ja tyttärikseni, sanoo Herra, Kaikkivaltias'” (2. Kor. 6:14-18).

   Jos muiden uskontojen edustajien kanssa joudutaan elämään yhdessä, on maallisissa asioissa pyrittävä rauhanomaiseen rinnakkaiseloon, mutta samalla heitä tulee Jumalan sanan julistuksen ja kasteen avulla käännyttää kristityiksi, että pelastuisivat eivätkä joutuisi helvettiin. Ja jos muslimi/juutalainen lyö Jumalan sanaa julistavan kuoliaaksi, niin julistaja on autuas, koska kuolee Kristuksen tähden – hänen palkkansa taivaassa on suuri.

   ENNEN KAIKKEA kaikille muslimeille ja juutalaisille täällä on julistettava Jumalan sanaa Jeesuksesta Kristuksesta, Vapahtajasta. Jos jumalattomalle ei julisteta Jumalan sanaa ja nuhdella häntä hänen syntisestä elämästään ja uskonnostaan, joudutaan Jumalan vihan alle:

   ”Jos minä sanon jumalattomalle: sinun on kuolemalla kuoltava, mutta sinä et häntä varoita etkä puhu varoittaaksesi jumalatonta hänen jumalattomasta tiestänsä, että pelastaisit hänen henkensä, niin jumalaton kuolee synnissänsä, mutta hänen verensä minä vaadin sinun kädestäsi. Mutta jos sinä varoitat jumalatonta ja hän ei käänny jumalattomuudestansa eikä jumalattomalta tieltänsä, niin hän kuolee synnissänsä, mutta sinä olet sielusi pelastanut” (Hes. 3:18-19).

   Ja tuo jumalattoman kuolema koskee kaikkia syntisiä:

   ”synnin palkka on kuolema” (Room. 6:23).

   Islam ja juutalaisuus nousevat perkeleestä, joten niiden suhtautuminen muihin on väkisinkin perkeleellinen (siis muut on tapettava, elleivät käänny islamiin/juutalaisuuteen). Kun piispa ei nouse vastustamaan perkelettä ja tämän orjia, hän laiminlyö tehtävänsä ja julistaa sillä tavalla käytännössä ”rasisminvastaisuutta”, täyttä vapautta perkeleelle.

   Olisihan se suoranaista rasismia perkelettä kohtaan nousta häntä ja hänen orjiaan vastaan, oikein ydinrasismia. Piispa ei mitenkään voi hyväksyä sellaista. Hän kokee sellaisen ”vastenmieliseksi”. Koska Suomi on ylimmällä tasollaan perkeleen suojelija, koko maa on pelkkä perkeleen pesäkolo.

   Niinpä piispojen, puolueiden, päättäjien ja kansan rasisminvastaisuus johtaa tappeluihin ja verenvuodatukseen VÄKISIN. Mitään muuta seurausta perkeleestä ei ole.

   Suomen äärimmäinen rasisminvastaisuus johtaa äärimmäiseen tuhoon.

   Piispa ei ole tehtäviensä tasalla.

   Ei kukaan muukaan.

   KAIKKI tässä maassa tähtää perkeleen suojeluun ja palvelemiseen.

   Plusääni(22)Miinusääni(1)
   1. Niimpä, tulee mieleen jakomielitaudin (skitsofrenia) oireet näiden suvaitsevaisten kohdalla, jotka niin sanotusti ”vihaavat vihaa”. Eivätkö he näe edes mitään kehäpäätelmää tässä ”vihaan vihapuhetta” -ajattelussaan ?

    He näköjään pureksivat kielensä rikki näissä tuskissaan.

    Sama pätee ns. suvaitsevaisiin, jotka eivät suvaitse mitään juuri muuta kuin omaa ajatteluaan myötäileviä. Eikö myös täysin vastakkainen mielipide pitäisi silloin suvaita ?

    Mutta, mitäpä kristitty mistään rasismi-nimittelyistä tai tms. leimaamisesta piittaa, sillä Kristityn sielu on jo Jeesuksessa.

    Rasisti leiman varominen ja erinäisten kompromissien teko on kuin sielunsa myymistä saatanalle. Se on antautumista tämän saatanan hallussa olevan maailman korvasyyhyyn ja antautumista saatanalle. Ugh.

    Tässä hyvä kommentti,
    http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=136.msg6343#msg6343

    Plusääni(20)Miinusääni(0)
   2. Turhaan länkytät, Laurio. Te homofobiset, paranoidit kiihkouskovaiset sekopäät hävisitte taistelun ennen kuin se alkoikaan. Kristinusko on lähtöisin Juutalaisuudesta, joten te kristityt idiootit olette crypto-Juutalaisia. Jeesus oli väärä profeetta, eksyttäjä joka tahtoi viedä kansat pois todellisen, Abrahamin ja Mooseksen Jumalan palvomisesta.

    Tiesitkö krisseli edes sitä, että yli tuhat vuotta sitten Kirkko avioi homoja, joten mielisairaalle, saatanalliselle homovihallesi ei ole minkäänlaisia perusteluja, uskonnollisia tai järjellisiä. On kuitenkin hyvä että homoja aletaan uudelleen vihkiä, sillä mies voi olla mies vain toisen miehen kanssa, ja nainen voi olla nainen vain toisen naisen kanssa.

    Mies on tuli ja nainen on vesi; kun tuli sekaantuu veteen, tuli sammuu ja katoaa, kun taas vesi muuttuu heikommaksi ja likaiseksi versioksi. Kun tuli on toisen tulen kanssa, molemmat tuottavat yhdessä kirkkaamman, kuumemman liekin. Vesi taas sekaantuessaan toiseen veteen tuottaa kirkkaamman, puhtaamman veden. Näin ollen mies ja nainen ja yhdessä ollesaan negatoivat toisensa, ja saattavat toisensa turmioon.

    Taivaassa ei ole heteroseksuaaleja, sillä Raamatussakin kerrotaan 144,000:sta pyhästä miehestä, jotka eivät ole turmelleet itseään naisen kanssa (=homoseksuaaleja).

    Mutta jatka Vesa ihmeessä kirjoittelua, sinulla on helvetin hauskoja juttuja.

    Plusääni(0)Miinusääni(31)
    1. hguklip at 20.31.

     Niin, juttuni eivät kylläkään ole hauskoja, sillä julistan helvetintuomiota Jeesuksen Kristuksen hylkääjille, siis lähes koko Suomen kansalle.

     Kristinusko ei ole lähtöisin mistään juutalaisuudesta. Kristinusko (ei tietenkään tällä nimellä mutta asiallisesti) syntyi heti syntiinlankeemuksen jälkeen Jumalan sanasta, jossa luvataan Jeesus Kristus (”vaimon siemen”), joka polkee rikki käärmeen (perkeleen) pään eli hankkii syntien anteeksiantamuksen Jumalan edessä, pelastuksen. Kristinuskon syntyjae on 1. Moos. 3:15:

     ”Ja minä panen vainon sinun (käärmeen) ja vaimon välille ja sinun siemenesi ja hänen siemenensä välille; se on polkeva rikki sinun pääsi, ja sinä olet pistävä sitä kantapäähän.”

     Jeesus polki rikki perkeleen pään sovitustyössään ristillä. Hän kantoi meidän syntimme ja kärsi puolestamme niiden rangaistuksen, kuoleman. Vanhurskauttamisemme sinetiksi hän nousi ylös kuolleista. Perkele pisti Jeesuksen kantapäähän tarkoittaa Jeesuksen joutumista ristinkuolemaan.

     Jae 1. Moos. 3:15 on siis evankeliumi, lupaus syntien anteeksiantamuksesta ja sen vuoksi myös ikuisesta elämästä Jumalan yhteydessä autuudessa (kuolemahan on vain synnin palkka, Room. 6:23). Vanhan testamentin aikana uskottiin luvattuun Jeesukseen, Uuden testamentin aikana uskotaan jo tulleeseen Jeesukseen, ja kumpikin usko on aivan sama pelastava usko, usko syntien anteeksiantamukseen.

     Aadam ja Eeva olivat Jumalan lupauksen uskoessaan ensimmäiset kristityt (ei tietenkään tällä nimellä mutta asiallisesti).

     Mooses oli kristitty:

     ”Te (juutalaiset) tutkitte kirjoituksia, sillä teillä on mielestänne niissä iankaikkinen elämä, ja ne juuri todistavat minusta (so. Jeesuksesta) – – jos te Moosesta uskoisitte, niin te uskoisitte minua; sillä minusta hän on kirjoittanut” (Joh. 5:39, 46);

     ”Ja hän (Jeesus) alkoi Mooseksesta ja kaikista profeetoista ja selitti heille, mitä hänestä oli kaikissa kirjoituksissa sanottu” (Luuk. 24:27).

     Aabraham oli kristitty:

     ”Aabraham, teidän isänne, riemuitsi siitä, että hän oli näkevä minun (so. Jeesuksen) päiväni; ja hän näki sen ja iloitsi” (Joh. 8:56).

     Aabraham sai ympärileikkauksen merkin kristillisen uskon sinetiksi:

     ”Ja hän sai ympärileikkauksen merkin sen uskonvanhurskauden sinetiksi, joka hänellä oli ympärileikkaamatonna” (Room. 4:11). Aabrahamilla oli siis sydämen usko, joka on sydämen ympärileikkaus (perkele joutuu sydämestä ulos ja Pyhä Henki tulee tilalle), ja tämän merkiksi Aabraham sai ympärileikkauksen merkin lihaansa. Ympärileikkaus on siis kristinuskon merkki (Uudessa testamentissa sen tilalle tuli kaste). Room. 2:29 sanoo: ”oikea ympärileikkaus on sydämen ympärileikkaus Hengessä.”

     Aabrahamin kristillisen uskon todistukseksi vielä tämä:

     ”Tietäkää siis, että ne, jotka uskoon perustautuvat, ovat Aabrahamin lapsia” (Gal. 3:7).

     Kun Uuden testamentin aikana Jumalan kansaa ovat kristityt (1. Piet. 2:9-10), Vanhan testamentin aikana Jumalan kansaa olivat juudalaiset (ei ”juutalaiset”, joka tarkoittaa fariseuksia). Juudalaisia olivat aluksi Juudan heimoon kuuluvat, myöhemmin Juudan kansaan ja Juudan valtakuntaan kuuluvat. Vanhan testamentin juudalaiset olivat siis silloisia kristittyjä.

     Sana ”juutalainen” tarkoittaa sen sijaan Jumalan sanan ja Jeesuksen Kristuksen kieltäviä ja kiertäviä fariseuksia, jotka ryhmänä syntyivät Babylonian pakkosiirtolaisuudessa 500-luvulla e.Kr. Heidän pyhä kirjansa on Talmud, jossa Jumalan sana mitätöidään ja kierretään. Talmudissa kohta Gittin 57a ilmoittaa, että Jeesusta keitetään helvetissä ulosteessa rabbien moittimisen tähden.

     Näille juutalaisille Jeesus sanoo:

     ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä” (Joh. 8:44).

     Nykyjuutalaiset ovat näiden fariseus-juutalaisten opillisia jälkeläisiä. N. 500-luvulla j.Kr. fariseusten alun perin suullinen ”perinnäissääntö” (joka Jeesuksen mukaan tekee Raamatun tyhjäksi, Matt. 15:6) saatettiin kirjalliseen muotoon Talmudiksi, joka on nykyjuutalaisten pyhä kirja:

     ”Farisealaisuudesta tuli talmudismia, talmudismista tuli keskiaikaista rabbinismia ja keskiaikaisesta rabbinismista tuli modernia rabbinismia, mutta läpi kaikkien näiden nimenmuutosten, väistämättömien tapojen muutosten ja lain säätöjen muinaisten fariseusten henki säilyi muuttumattomana (Rabbi Dr. Finkelstein: The Pharisees – The Sociological Background of Their Faith, s. xxi);

     ”Juutalainen uskonto, sellaisena kuin se nykyisin on, on tullut läpi vuosisatojen suoraan fariseuksilta. Heidän johtavat ajatuksensa ja metodinsa saivat ilmaisunsa hyvin laajassa kirjallisuudessa, josta hyvin suuri osa on yhä olemassa. Talmud on tuon kirjallisuuden laajin ja tärkein yksittäinen osa” (Universal Jewish Encyclopedia 1943, kohta ”Pharisees”);

     ”Tämä ei ole mikään harvinainen käsitys, ja sitä esiintyy aika ajoin niin juutalaisten kuin kristittyjen keskuudessa – että juutalaisuus on heprealaisen Raamatun uskonto. Se on tietenkin väärä käsitys. Juutalaisuus ei ole Raamatun uskonto” (Rabbi Ben Zion Bokser: Judaism and the Christian Predicament, 1967, s., 59, 159);

     ”Kaikkien juutalaista uskontoa koskevien päätösten täytyy perustua Talmudiin” (Juutalaisen teologisen seminaarin professori, rehtori ja kansleri Louis Finkelstein: The Jews – Their History, Culture, and Religion, 1949, s. 1332);

     ”Talmud on tähän päivään asti ollut juutalaisen uskonnon sydänveri. Mitä tahansa lakeja, tapoja tai seremonioita noudatammekaan – olimmepa ortodoksijuutalaisia, konservatiiveja, reformijuutalaisia tai vain ajoittaisia sentimentalisteja – me noudatamme Talmudia. Se on yhteinen lakimme” (Juutalainen Herman Wouk: This is my God: The Jewish Way of Life, 1959, s. 181).

     Kristinusko ei siis missään mielessä ole lähtöisin juutalaisuudesta. Kristinusko ja juutalaisuus ovat suoria vastakohtia. Juutalaisuus on perkeleestä, kristinusko Jumalasta.

     Jeesus ei vienyt kansoja pois Jumalan palvelemisesta vaan avasi kansoille tien Jumalan yhteyteen: ”Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani” (Joh. 14:6).

     Kristillinen kirkko ei ole koskaan ”avioinut homoja”. Missään ei ole sellaisia mainintoja. Vanha testamentti tuomitsee homoseksuaalisuuden (3. Moos. 18:22; 20:13), samoin Uusi testamentti (Room. 1. luku; 1. Kor. 6:9-10; 1. Tim. 1:9-10). Kirkkoisät tuomitsivat homoseksuaalisuuden (esim. Athanasius, Joh. Chrysostomos ja Augustinus). Gregorius Suuri tuomitse homoseksuaalisuuden, ja kautta keskiajan homoseksuaalisuus oli kuolemansynti. Noin v. 800-1100 katolisessa papistossa ja munkkien keskuudessa alkoi esiintyä homoseksuaalisuutta, mutta sitä ryhdyttiin vastustamaan (esim. kirkon uudistaja Damian kirjassaan ”Book of Gomorrah” ja paavi Leo IX 1000-luvulla). Tuomas Akvinolainen tuomitsi homoseksuaalisuuden, samoin 4. lateraanikonsiili v. 1215. Kirkko ei ole koskaan ”avioinut homoja”.

     Vai ei taivaassa ole heteroseksuaaleja eikä naisia vaan ainoastaan perverssejä miehiä! Tällaisia puheita syntyy, kun Ilmestyskirjaa tulkitaan (tai yritetään tulkita) kirjaimellisesti, vaikka Ilmestyskirja on näky, johon kuuluu nimenomaan vertauskuvallisuus. Raamatunkohta, josta nimimerkin homoylistys nousee, on seuraava:

     ”Ja minä näin, ja katso, Karitsa seisoi Siionin vuorella, ja hänen kanssaan sata neljäkymmentä neljä tuhatta, joiden otsaan oli kirjoitettu hänen nimensä ja hänen Isänsä nimi. Ja minä kuulin äänen taivaasta ikään kuin paljojen vetten pauhinan ja ikään kuin suuren ukkosenjylinän, ja ääni, jonka minä kuulin, oli ikään kuin kanteleensoittajain, kun he kanteleitaan soittavat. Ja he veisasivat uutta virttä valtaistuimen edessä ja neljän olennon ja vanhinten edessä; eikä kukaan voinut oppia sitä virttä, paitsi ne sata neljäkymmentä neljä tuhatta, jotka ovat ostetut maasta. Nämä ovat ne, jotka eivät ole saastuttaneet itseään naisten kanssa; sillä he ovat niin kuin neitsyet. Nämä ovat ne, jotka seuraavat Karitsaa, mihin ikinä hän menee. Nämä ovat ostetut ihmisistä esikoiseksi Jumalalle ja Karitsalle, eikä heidän suussaan ole valhetta havaittu; he ovat tahrattomat” (Ilm. 14:1-5).

     Siinain vuori on Kristuksen kirkko. Karitsa on Jeesus Kristus. 144 000 on vertauskuvallinen luku, ja se tarkoittaa kaikkia Jumalan valittuja, kristittyjä. Heidän otsissaan on Jumalan ja Jeesuksen nimet, ei pedon merkki (epäjumalanpalvelus). Valitut on ”ostettu maasta”: he ovat Jeesuksen Kristuksen lunastamia (uskossa lunastustekoon pelastuneita). He ovat ”niin kuin neitsyet”, ja neitsyys tarkoittaa kuvaannollisesti uskollisuutta Jumalaa kohtaan. Heillä on Kristuksen vanhurskaus, ja siksi he ovat Jumalan edessä täydelliset – siksi heidät kuvataan neitseellisen koskemattomiksi. Sanat ”he eivät ole saastuttaneet itseään naisten kanssa” ovat myös kuvaannollisia sanoja (kuten näkyyn kuuluu), ja niillä tarkoitetaan sitä, etteivät valitut ole harjoittaneet hengellistä haureutta, siis vääräoppisuutta tai epäjumalanpalvontaa.

     Onpa irvokas tulkinta, että taivaassa on vain homomiehiä!

     Syvälle on osa kansasta jumalattomuudessaan ja hengellisessä sokeudessaan vajonnut.

     Plusääni(18)Miinusääni(0)
     1. Helvetilliselle homovihallesi ei ole järjellisiä perusteluja, sillä Jeesuskin käski rakastaa lähimmäisiä, myös homoja. Tuomitessasi homot sinä siis otat Jumalan aseman, joka on hirvittävä synti, sillä vain Jumala voi tuomita ihmisen, ei ihminen.

      Saadaanpa nähdä mitä mieltä Jeesus, joka oli tod.näk. itsekin homo, on saatanallisesta vihastasi kanssaihmisiä kohtaan. Voi olla että Viimeisellä Tuomiolla kaltaisesi fanaatikko ja kiihkoilija saa kuulla hyvin ikävän uutisen.

      Heikunkeikun, tilu-lilu jne.

      Plusääni(0)Miinusääni(19)
     2. hguklip at 17.06

      Jumala vihaa homoseksuaalisuutta:

      ”Älä makaa miehenpuolen kanssa, niin kuin naisen kanssa maataan; se on kauhistus” (3. Moos. 18:22);

      ”Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niin kuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen; heidät rangaistakoon kuolemalla, he ovat verivelan alaiset” (3. Moos. 20:13);

      ”Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä MIEHIMYKSET (= HOMOSEKSUAALIT), eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa” (1. Kor. 6:9-10) – homot joutuvat siis ikuiseen helvettiin;

      ”ja tiedetään, että lakia ei ole pantu vanhurskaalle, vaan laittomille ja niskoitteleville, jumalattomille ja syntisille, epähurskaille ja epäpyhille, isänsä tappajille ja äitinsä tappajille, murhamiehille, haureellisille, MIEHIMYKSILLE (= HOMOSEKSUAALEILLE), ihmiskauppiaille, valhettelijoille, valapattoisille ja kaikelle muulle, mikä on tervettä oppia vastaan” (1. Tim. 1:9-10) – laki tuomitsee katumattomat homot, ja se merkitsee kuolemaa (ja sielun kuolema on ikuinen helvetti), Room. 6:23: ”Synnin palkka on kuolema”;

      ”(ikuisen kaupungin) ulkopuolella ovat KOIRAT (= HOMOSEKSUAALIT) ja velhot ja huorintekijät ja murhaajat ja epäjumalanpalvelijat ja kaikki, jotka valhetta rakastavat ja tekevät” (Ilm. 22:15) – VT:ssa (5. Moos. 23:17-18) haureellisia pyhäkköpoikia kutsutaan ”koiriksi”;

      ”Kuolettakaa siis maalliset jäsenenne: haureus, saastaisuus, kiihko, paha himo ja ahneus, joka on epäjumalanpalvelusta, sillä niiden tähden tulee Jumalan viha” (Kol. 3:5-6) – Room. 1:24-27 liittää pahan himon ja kiihkon homoseksuaalisuuteen.

      Totta kai kristityn tulee rakastaa lähimmäistä, MUTTA EI LÄHIMMÄISEN SYNTIÄ. Lähimmäisen synnistä (esim. homoseksuaalisuudesta) on nuhdeltava, että lähimmäinen pelastuisi. Se on rakkautta:

      ”Veljeni, jos joku teistä eksyy totuudesta ja hänet joku palauttaa, niin tietäkää, että joka palauttaa syntisen hänen eksymyksensä tieltä, se pelastaa hänen sielunsa kuolemasta ja peittää syntien paljouden” (Jaak. 5:19-20).

      Synnistä on nuhdeltava, ks.:

      Ps. 141:5

      2. Tim. 4:2

      Gal. 6:1

      Tiit. 2:15

      1. Tim. 5:20

      1. Tess. 5:14

      Ef. 5:11

      Snl. 12:1

      Snl. 27:6

      Snl. 13:1

      Snl. 13:18

      Ja kuka täällä sinua kohtaan on osoittanut vihaa? En minä ainakaan. Syntiäsi vihaan, mutta en sinua. Nuhtelen ja varoitan synnistä, että tulisit parannukseen ja pelastuisit perkeleestä ja helvetiltä. Eikö se ole rakkautta?

      Jeesuksen ympärillä oli syntisiä, mutta ei yhtäkään katumatonta syntistä. He olivat uskossa Jeesukseen uudestisyntyneitä. He olivat tulleet parannukseen.

      Kutsut Jeesusta homoksi ja syyllistyt hirveään syntiin suullasi!

      Katumattomiin syntisiin Jeesus suhtautui esimerkiksi näin:

      ”Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?” (Matt. 23:33).

      Näe syntisi, hyvä veli. Jeesuksen rakkaus on sitä, että hän osti sinut perkeleeltä ristintyöllään (hän kantoi syntisi ja kärsi synnin rangaistuksen puolestasi) – pelastaakseen sinut ikuiselta Jumalan vihalta. Jos tulet epätoivoon, katso Jeesukseen Kristukseen: hän nousi ylös haudasta ja nousi myöhemmin vielä ylös taivaaseen. Uskossa nouset hänen mukanaan. Hän kantaa sinut alusta loppuun – ikuisesti. Jumala pesee sinut Jeesuksessa putipuhtaaksi, kun Jeesuksen vanhurskaus luetaan sinulle uskossa.

      Ei sinua kukaan kristitty vihaa. Viha kohdistuu syntiisi, joka on perkeleestä.

      Plusääni(18)Miinusääni(0)
   3. En ole järi uskovaine. En kyllä kielläkään. ihmettelen vaan. Tässä en ihmettele uskontoa/uskontoja vaan sitä miksi nämä muslimit tulevat eurooppaan. Kasvatetaanko kyytä polvella. Uskonnolla on uskomaton voima. Mikään totuus ei sitä voita. Islam maailman nopeimmin leviävä uskonto. Halutaanko eurooppa Ilamistiseksi vai miljoonia muuttajia tänne sodan joka irakista lähtöisin.

    Plusääni(5)Miinusääni(0)
    1. Juutalaiset vihaavat krisinuskoa yli kaiken. Se murskataan ensin. Lisäksi siis islam on niin täydellisesti ristiriidassa eurooppalaisen kulttuurin kanssa, että sillä murretaan yhtenäiskulttuurien homogheenisuus täydellisesti. Tulee todellakin monikulttuurisuutta. Erilaisten ryhmien välille voidaan luoda konflikteja. Kaikki osapuolet ovat sitten riippuvaisia kv. juutalaismafiasta ja siten kaikki osapuolet nuolevat ja palvelevat juutalaisia minkä ennnättävät ja kilpailevat siinä. Jos jotain suositaan, on toisen osapuolen nuoltava vain ja toivottava joskus suunnan kääntyvän jne.

     Plusääni(10)Miinusääni(0)
     1. Kristinuskoa on syytäkin vihata. Homofobisempaa, seksuaali vihamielisempää ja sairaampaa uskoa saa hakea. Kristinusko perustuu valheelle ja harhoille. Jopa Islam on homomyönteisempi kuin tämä sairas, epäkuollutta puuseppää palvova paskauskonto. Tosin kirkoista on viimeaikoina tullut hieman homomyönteisempiä, mikä on pelkästään hyvä asia.

      Odotan sitä päivää jolloin Kristinusko hävitetään lopullisesti innolla. Kristinusko vetelee jo viimeisiään, ja hyvä niin.

      Plusääni(0)Miinusääni(11)
 3. Maanpetturi-vallanpitäjät ja heitä tukeva maanpetoksellinen valta- eli läpimätä propagandamedia sekä heidän Suomen tuhoamisagendansa – ja propagandalla huijatut ihmiset hyödyllisinä idootteina äänestävät kerta toisensa jälkeen samat rikolliset Arkadianmäelle jatkamaan tuhotyötään!

  Plusääni(30)Miinusääni(0)
 4. Kyllä nämä juutalaiset ja muslimit ovat kuin kuin kaksi marjaa. Heillä on sama tavoite, tuhota valkoinen kristitty väestö. On päivänselvää että islamin juutalaisvastaisuus on suuri valhe, False Flag. On täysin selvää että muslimieliitti tekee yhteistyötä juutalaisten ja israelin kanssa, että heidän lopullinen päämääränsä on tuhota Kristitty valkoinen rotu maan päältä. On järkyttävää nähdä kun suurin osa Suomalaisista menevät taistelutta ja vapaaehtoisesti juutalaisten ja muslimien rituaaliteurastettavaksi. Sillä tällä menolla Suomalaiset ovat lähitulevaisuudessa heidän tuhoamisleirellään odottamassa kuolemaansa. Tässä todellisuudessa juutalaiset antavat käskyt ja muslimit toteuttavat ne. Tänne on jo tuotu tuhansia muslimitappajia ja he pakolaisiksi naamiotuneena (susi lampaan vaatteissa) odottavat käskyä suoraan George Sorokselta tai hänen alaisiltaan. Ja kaiken tämän Suomen valtiojohto antaa tapahtua !

  Plusääni(24)Miinusääni(1)
  1. En olisi uskonut että täähän tullaan. Olen jo 2 vuotta keräillyt selviämis tarpeita. survia, buskraft yms. Joku takaraivossa mättää ettei kaikki ole kohdallan. Tiedän että meistä jokainen valehtelee. Mutta nyt valehdellan systemaatisesti. On valehdeltu vuosikymmeniä. Kysymys kuuluu mitä HITTOA. Meille sytötetään pelkkää paskaa.

   Plusääni(10)Miinusääni(0)
 5. Tämähän ihmeellinen pohjois korean ministeri on !!! Suomeen ei sensuuria kaivata ! Kansa tuo sanansa kuuluville tavalla tai toisellla,jos ei median kautta saa ääntänsä kuuluviin niin ääni tulee kuulijan pihalle huutelemaan.Sitäkö halutaan ?

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 6. Meilläpäin maksetaan tai siis annetaan noille MATU ille taksi kortit ajeluja varten, kun joutuvat liikkumaan ilmoittautumaan ym… nämä poliitikot kertovat aina vaiin sen summan joka noille maksetaan… unohtuu kumma kyllä ns. oheiskulut jotka ovat moninkertaiset, loppujen lopuksu kukaan ei pysty enään tarkkaan määrittelemään paljonko nuo loppujenlopuksi maksavat. Ainoa on selvää että tulevat maksamaan tolkuttomia summia. Hyvästi SUOMI!

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 7. Onko Suomi tasa-arvoinen oikeusvaltio? Suomen perustuslaki sanoo seuraavaa; ”Valtiosääntö turvaa ihmisarvon loukkaamattomuuden ja yksilön vapauden ja oikeudet sekä edistää oikeudenmukaisuutta yhteiskunnassa.” ”Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.” ”Jokaisella on sananvapaus. Sananvapauteen sisältyy oikeus ilmaista, julkistaa ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennakolta estämättä. Tarkempia säännöksiä sananvapauden käyttämisestä annetaan lailla. Lailla voidaan säätää kuvaohjelmia koskevia lasten suojelemiseksi välttämättömiä rajoituksia.

  Viranomaisen hallussa olevat asiakirjat ja muut tallenteet ovat julkisia, jollei niiden julkisuutta ole välttämättömien syiden vuoksi lailla erikseen rajoitettu. Jokaisella on oikeus saada tieto julkisesta asiakirjasta ja tallenteesta. ” http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 8. Ikävä todeta, että pitkään odotettiin uusien vaalien korjaavan Kataisen ja Stubbin törkeät kansaa sortavien hallitusten epäkohdat, mutta toisin kävi. Suurin toivein odotettiin myös perussuomalaisten hallitukseen menon kääntävän suunnan kansalaisten edun mukaisiksi, kuten Soini niin vahvasti vakuutti. Myö Lindströmin kuviteltiin olevan kansanmiehiä entisen ”työmies” taustansa vuoksi. Ei voinut kuvitellakaan millaisia selkään puukottajia kumpaisetkin tosipaikan edessä ovat. Usein on sanottu, että duunarista ei ole herraksi ja Lindströmin kohdalla tuo pitää enemmän kuin paikkansa. Nyt, kun olisi valtaa päättää ja toteuttaa kansan etujen ajamisia, hän osoittautuu pelkäksi kumuleimasimeksi. Alku alkoi räväkästi, mutta Soini laittoi nopeasti miehen aisoihin. Olikohan ministerin paikka ollut menossa, ellei suunta olisi muuttunut. Tuloksena oli kuitenkin, että miehestä tuli täydellinen lammas. Aivan varmaa on, että seuraavissa vaaleissa perussuomalaiset romahtavat totaalisesti. Saattaa olla, että jopa Arhinmäki ja Haglund ovat vahvoilla Soiniin nähden.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 9. Monikulttuurinen sotaisa köyhyys vai itsenäisten kansallisvaltioiden aito yhteistyö ja hyvinvointi? sanoo:

  MEDIA VALHEIDEN VARTIJANA

  ”VAPAAKAUPPASOPIMUKSILLA TURVATAAN JÄTTIKORPORAATIOIDEN OIKEUDET JA SAMALLA LAKKAUTETAAN KANSALAISOIKEUDET. KANSAINVAELLUKSILLA SAADAAN NÄMÄ SOPIMUKSET LÄPI. KANSALLA ON MUUTA TEKEMISTÄ. VALLOITTAJILLE ANNETAAN ILMAISET ASUNNOT. TÄLLÄ TAVOIN LYSTIN MAKSAVAT VERONMAKSAJAT TEKEVÄT TURVAPAIKKALIIKETOIMINNASTA RISKITÖNTÄ. OMAT ASUNNOTTOMAT UNOHDETAAN JA JÄTETÄÄN HEITTEILLE. JOTTA MAAILMANPOLIITTINEN TILANNE EI VAHINGOSSAKAAN VIILENISI, KÄRJISTETÄÄN GEOPOLIITTISTA TILANNETTA SUURVALTOJEN YHTEENTÖRMÄYKSELLÄ.”

  Onko ”pakolaiskriisi” Ruokolahden leijona?

  Jotkut muistanevat jymyuutisen Ruokolahdesta 90-luvun alussa. Lehtien otsikoissa uutisoitiin leijonasta. Juttu osottautui uutisankaksi. Mitään leijonaa ei ollut. Lapsilisiin tehtiin kylläkin heikennyksiä kohun turvin. Pasilassa tehtiin isku poliisia vastaan. Suomi oli vasta liittynyt EU:n jäseneksi. Iltalehdessä oli ”vihje” iskun tekijöistä. Piirros ohukaisesta ja paksukaisesta olisi sopinut melkein keneen hyvänsä suomalaiseen ja se herättikin kansan keskuudessa lähinnä hilpeyttä. Tekijää tai tekijöitä ei saatu kiinni, mutta iskulla lisättiin poliisin valtuuksia.

  IS uutisoi aiheesta 15.12.2006 otsikolla: ”Pasilan pommi-isku jäi hämärän peittoon”. Jutussa todetaan: ”Pasilan poliisitaloa Helsingissä 1995 tuhonneen autopommin räjäyttäjä jää hämärän peittoon. Keskusrikospoliisi on lopettanut tutkinnan rikoksen vanhennuttua.” Henkilökohtaisesti minua ihmetytti tuolloin poliisin välinpitämättömyys tekoa kohtaan. Varmuudella tapahtumasta voi todeta, että teosta hyötyi keskusrikospoliisi.

  Pasilan pommi-iskun tavoin ”pakolaiskriisillä” on hyötyjänsä. Luona Oy on kiiruhtanut turvapaikkabisneksen rahakkaille markkinoille. Luona Oy:n hallituksessa toimii Paavo Voutilainen. Voutilainen ei vaikutat äkkiseltään miltään pyhäkoulupojalta, mutta en ruodi tässä yhtiön hallituksen puheenjohtajan taustoja enempää.

  Yle kirjoittaa ”vastaanottokeskusyrityksestä” 16.9.2015. Jo otsikko on mielenkiintoinen: ”Osakeyhtiö ensimmäistä kertaa vastaanottokeskuksen pyörittäjänä – voittojen tavoittelua vai hyvää tahtoa?”.

  Jutussa todetaan mm. seuraavaa:

  ”Espooseen tänään keskiviikkona avattavan vastaanottokeskuksen pyörittäminen on ensimmäistä kertaa yksityisen yrityksen vastuulla. Luona Oy:n johdon mukaan lähtökohtana ei ole voittojen tavoittelu kriisin kustannuksella, mutta osakeyhtiö ei myöskään voi toimia tappiollisesti.”

  Heti kärkeen jutussa epäsuorasti todetaan, että vastaanottokeskuksen pyörittämisen tärkein edellytys on osakeyhtiön kannalta luonnollisesti tuottaa voittoa.

  Juha Sipilän vilpittömyyttä sopii siis epäillä, kun hän heti kärkeen ilmoitti voivansa majoittaa hädänalaisia pakolaisia. Median avustuksella käytiin taivastelemaan ”pakolaiskriisiä”. Tekopyhäksi hurskastelijoiksi paljastuivat monet toimittajat, sillä tunnetusti NATO-myönteinen Helsingin Sanomat on kannattanut Irakin, Libyan ja Syyrian pommituksia sekä taistelua ääri-islamisteja vastaan. Kuin salaman iskemänä ääni kellossa vaihtui. Arabimaista tuleva miesvoittoinen joukko nähtiin akuutissa hädässä olevana, vaikka monet heistä olivat parhaassa kunnossa olevia nuoria miehiä. Rahan kilinä muuttaa ihmisen arvomaailmaa kummasti. Vastaanottokeskukset tekevät täysin riskitöntä liiketoimintaa turvapaikanhakijoilla veronmaksajien piikkiin tilanteessa, jossa tuttuun tapaan kansan enemmistöltä vaaditaan uhrauksia ja tulojen supistuksia.

  Tässä ”pakolaiskriisissä” on ehkä isompiakin koiria haudattuna, mutta mainitsen yhden.

  Jussi Särkelä kirjoittaa 14.10.2015 Vastavalkeassa erittäin olennaisesta asiasta liittyen ”pakolaiskriisiin”. Heti kärkeen Särkelä toteaa:

  ”MAAHANMUUTTAJIEN asutusongelmat Euroopassa ja SSS-hallitus Suomessa ovat kuin luojan lahja TTIP-suunnitelman toteuttajille. Taustalle on unohtunut, että TTIP merkitsisi pidemmällä aikavälillä niin mittavaa heikennystä tavallisten eurooppalaisten ihmisten elämisen tasoon, että siihen verrattuna tämän hetkisen oikeistolaisen politiikan seuraukset ovat vähäisiä.”

  ”Talouspoliittinen eliitti käyttää sumeilematta hyväkseen maahanmuutosta käytävää keskustelua. Sille on eduksi, että pienet rasistiryhmät näyttäytyvät toreilla. Tässä syy, että oikeistomedia uutisoi niistä näkyvästi. Jopa yksi Ku-Klux-Klan-poikanen nousee viikon uutiseksi. Eliitti on mielissään myös ja etenkin rasistien vastaisista mielenilmauksista, koska ne kuluttavat sille potentiaalisesti hankalimmalta TTIP-vastaiselta porukalta toimintavoimia. Suuren pääoman kamareissa naureskellaan. Siellä on saattanut jopa syntyä miete, miten helppoa massojen liikuttelu onkaan.”

  ”Yhdysvaltain alueella ja muualla lännessä toimivien suuryritysten tavoitteena on saada valtioiden välille sopimus, joka poistaa kaikki mahdollisuudet suuryritysten vallan säätelyyn. Jos TTIP astuu voimaan, kapitalismin säätely käy mahdottomaksi. Yhteiskunnan rakenteita korjaavalle reformistiselle politiikalle ja reformistisille puolueille jää vain äännähtelyn sija. TTIP- ja TISA-sopimukset merkitsisivät myös vesi-, energia-, terveydenhuollon, sosiaalihuollon ja koulutuksen saattamista yksityisille firmoille. Mahdollisuuksien tasa-arvon tavoitteet kävisivät mahdottomiksi ilman laajoja suuryritysten ja niitä edustavien poliitikkojen vastaisia kansannousuja. Tätäkö me haluamme? Me voimme vielä torjua maailman joutumisen suuryritysten haltuun siirtymällä Torniosta EU:n pääkaupunkeihin ja pysymällä niissä niin pitkään, että kyseiset neuvottelut lopetetaan.”


  Tämän videon luennossa Helsingin yliopiston maailmanpolitiikan professori pitää jopa ydinsotaa mahdollisena, ellei nykymenolle tule loppua.

  ”Huippuasiantuntijoita”

  Olen kuullut usein puhuttavan huippujohtajista ja asiantuntijoista. Vaikeina aikoina heitä ei näy. Mistähän se mahtaa johtua? KHT-tilintarkastaja Pauli Vahtera kirjoittaa blogillaan suorasanaisesti. Vahtera kirjoitti 17.5.2015 kirjoituksen otsikolla: ”Kotitalousvähennys arjen tukena” (http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2015/05/17/kotitalousvahennys-arjen-tukena/).

  Hän mm. toteaa: ”Sitran koko henkilökunnan kuvat työnimikkeineen on netissä. 144 ihmistä. 39 johtavaa asiantuntijaa. 65 asiantuntijaa, neuvonantajaa ja avustavaa neuvonantajaa, 15 johtajaa ja päällikköä, 21 assistenttia, 2 lakimiestä, salkunhoitaja ja yliasiamies. Kukahan siellä tekee työt, kun ei esimerkiksi ollut yhtään kirjanpitäjää. He lienevät asiantuntijoita Sitrassa. Pörssiyhtiöihin riittää yksi KHT-tilintarkastaja, mutta Sitrassa tilintarkastajia tarvitaan 6. Lisäksi tarvitaan iso tilintarkastustoimisto tekemään varsinaisen työn.”

  ”Kansanedustajat tarvitsevat palkkiotehtäviä. Niistä viime vuonna nauttivat hallintoneuvostossa Ben Z, P Ruohonen, J Backman, T Kalli, M Matikainen, L Mäkipää, J Sipilä ja J Urpilainen. Ja tilintarkastuksessa E Kiviranta, J Kopra, K Tuupainen.”

  Vahtera kummastelee kirjoituksessaan Sitran toimintaa seuraavasti:

  ”Juttua kirjoittaessani hämmennyin kuinka vähän olen kuullut siitä, mitä Sitra saa aikaan. Puhutaan kyllä bio- ja clean tekniikasta, mutta onko saatu muuta aikaan kuin rahan polttoa. Missä ovat ne hienot tulevaisuutta kuvastavat saavutukset, joita noin ison organisaation pitäisi suoltaa kymmenittäin vuodessa julki. Kansalaiset olisivat iloisia uusista työpaikoista ja palveluista.”

  Vahteran kirjoituksen perusteella Sitran henkilökunnan palkat ovat organisaation saavutusten valossa muhkeat:

  ”Sitran menot viime vuonna olivat 30,4 miljoonaa euroa. Suurimman potin otti henkilöstö 13 M euroa. Sitran maksamat palkat ovat hulppeat, koko henkilöstön keskipalkka 6.449 euroa kuukaudessa. Pitäähän asiantuntijoille ja johtajille maksaa.”

  Vahtera kertoo myös kirjoituksessaan Sitran taustan: ”Suomen Itsenäisyyden Rahasto SITRA perustettiin vuonna 1967 Suomen täyttäessä 50 vuotta itsenäisenä valtiona. Se oli aluksi Suomen Pankin hallinnoima, mutta siirrettiin eduskunnan hallintaan vuonna 1991. Vuosikymmenten kuluessa SITRAsta on kasvanut mammutti, joka elää omaa elämäänsä.”

  Kansalaisten huoli mediasta aiheellista

  Sami Parkkonen kirjoittaa 15.10.2015 Ylen uusimmasta tempauksesta kirjoituksessaan: ”PATEETTINEN PIKKUTOHTORI PROPAGOI”. Säälittävää Natotusta tukemaan Yle käytti Jantusta. Hänellä on tohtorintutkinto. Sellaiseksi hänen esiintymisensä oli lapsellista ja maamme moraalinen älymystö lienee ryvennyt myötähäpeästä Jantusen vuodatusta kuunnellessaan. Halukkaat voivat käydä halutessaan lukemassa Parkkosen kirjoituksen, mutta monille tämä tapaus lienee tuttu. Jantuselle en anna palstatilaa kommentissani enempää. Toivotan Jantuselle pitkää ikää, lyhyttä uraa ja pikaista paranemista.

  Yle puolestaan munasi jälleen kerran. Monella ammattitaitoisella toimittajalla on Ylen palveluksessa kovat ajat. Mikäli maailmankatsomus ei miellytä Ylen johtoa, kohtalona ovat toissijaiset tehtävät. EU-Suomessa sananvapaus määritellään virallisesti siten, että yhteiskunnallisesti tärkeistä asioista ollaan samaa mieltä. Juhlapuheissa ylistetään moniarvoista journalismia, mutta käytännössä toimittajat sitoutetaan palkitsemista ja kustannusperusteita hyödyntäen vellihousujournalismiin.

  Media, jonka pitäisi tuoda esille vallan väärinkäytöksiä, isoja aiheita niin kansallisia kuin kansainvälisiä ja edistää kansan kriittistä ajattelua sekä medialukutaitoa estää todellisuudessa kaikkea tätä. Toki se voi ottaa medialukutaidon aiheeksi, mutta paljastavinta on, ettei media pysty sulattamaan itseensä kohdistuvaa kritiikkiä, eikä kaikilla toimittajilla edes ole riittävää asiantuntemusta käsitellä isoja talousaiheita ja ne joilla on, eivät saa juttujaan ulos, vaan ne pölyttyvät Ylen arkistojen kätköissä eikä terävimpiä ”hyllytyksiä” löydy edes arkistosta. Pitkän uran Ylen toimittajana tehnyt Seppo Konttinen kertoo yllä olevassa videossa siitä, kuinka hänen oma dokumenttinsa: ”Yksi lensi yli käenpesän” sensuroitiin.

  Veronmaksajien rahoittamana laitoksena Ylen pitäisi olla kansalaisten renki. Kansansivistyksen ja kansalaisten äänitorvena se voisi estää väärikäytöksiä, korruptiota ja siten edistää aitoa keskustelukulttuuria, hyviä kauppasuhteita. Nykylinjalla Ylen toimittajilta ollaan riistämässä riippumattoman journalismin rippeetkin. Pian Yle on hallituksen äänitorvi. Ylestä on virallisesti tulossa EU-lakeijoiden eli siis EU:n äänitorvi, Brysselin Pravda.


  Palestiinan historia ja Lähi-idän tilanteen todelliset syyt on aihe, jota sen paremmin Yle kuin Hesari eivät käsittele. Joskus jotakin voidaan kertoa, mutta kyseessä on yleensä pintaraapaisu. Juutalainen historiantutkija ja professori Ilan Pappe kertoo tässä sionismin historian ja Israelin historian. Tämän luennon hän pitää kirjansa ”The Ethnic Cleansing of Palestine” pohjalta. Pappen luennossa tulee selväksi, että palestiinalaisten kohtalo on vaiettu täysin. Hän kertoo myös sionistisesta propagandasta, jossa Israel esitetään aidosti kahden valtion (Israel-Palestiina) -mallin kannattajana, vaikka todellisuudessa sionistit ovat Israelin perustamisesta lähtien tähdänneet kaikkien palestiinalaisten etniseen puhdistukseen.

  Nuorten tohtoreiden ei tarvitsisi kuin tutkia Palestiinan historiaa huomatakseen, että Israelin vähemmän mairittelevasta syntyhistoriasta ei ole mediassa juuri uutisoitu. Puhumattakaan siitä rasismista, jonka keskellä Pappe kertoo luentonsa lopussa palestiinalaisten elävän. Pelkästään tämän Pappen luennon perusteella sopii kysyä, missä on aito solidaarisuus palestiinalaisia kohtaan? Miksei Israelin suurlähetystön edessä ole mielenosoituksia? Tämä ei siis ole kenen tahansa aktivistin luento, vaan juutalaisen historiantutkijan ja professorin luento.

  Todettakoon vielä, että vaikka Ylen ja Hesarin linja eivät minua miellytä, en koskaan hyväksyisi niiden sensuuria. Se on tuhoisa tie ja tällaiset ”teinitohtorit”, jotka haikailevat sensurointilakeja tai kannattavat sitä, todistavat samalla tietämättömyytensä.

  Korruptiota, korruptiota, korruptiota ja säästötoimia

  Mielestäni Oy Suomi Ab saataisiin kuntoon viikossa, jos johdossa olisivat pätevimmät eivätkä sopivimmat. Korruptio on syvällä yhteiskuntamme rakenteissa ja EU on vain edesauttanut tätä kehitystä. Monikulttuurisuus tai manikulttuurisuus (money), kuten itse sen ajattelen on vain liiketoimintaa. Tässä egoistisessa elämäntavassa millekään oikealle ihmisarvom kunnioitukselle ei ole tilaa, mutta tietysti kansalle on vaalien alla mukava puhua lämpimiä. Vaalien päättyessä päättäjät muistavat rahoittajiaan ja tukijoitaan. Heitä vartenhan päätöksiä tehdään. Bilderbergin kokouksissa luullakseni ei tehdä suoria päätöksiä. Kysymys on, että erilaisissa konsensuskerhoissa päättäjät ja yrityselämä kohtaavat. Tämänhän pitäisi jo sellaisenaan olla periaatteellisestikin tuomittavaa. Yrityselämä juokoot konjakkia keskenään, mutta paheksuttavaa on poliittisten päättäjien veljeily pankkiirien ja yrityspomojen kanssa. Ellei tällainen ole tuomittavaa (korruptiota), niin mikä sitten?

  Näissä hyvien veljien kekkereissä joku kansansa pettänyt ja valtiovarainministerinä huseerannut laskutaidoton paskiainen sitten palkitaan. Hänelle annetaan tikkukaramellina superkomissaarin virka. EU-virathan varsinkin komission tasolla ovat siitä hyviä, että jos käryät jostakin, sinulle luodaan uusi mukava virka tai sitten pääset todella kultaisella kädenpuristuksella muhkealle (verovapaalle) eläkkeelle.


  Tässä perustellaan lyhyesti, miksi EU on käytännössä Neuvostoliiton moderni versio. EU:n hallintorakenne on Neuvostoliiton kaltainen. EU:n harjoaminen tulee synnyttämään suuria etnisiä konflikteja. Niin kävi Neuvostoliiton hajotessa.

  Nimellisesti komissiolla on valvojansa, mutta tosiasiassa koko EU on Neuvostoliitto läntisiin mielikuviin verhottuna. Vaihda mielessäsi EU-lipun väri punaiseksi ja todellisesta luonteesta ei ole epäselvyyttä. Parhaillaan neuvoteltavat vapaakauppasopimukset takaavat lisää eurostoliittoa. EU:n lipussahan komeilevat Israelin kaksitoista kansaa ja koko Omertan liiton (lue EU:n) symboliikka on muutenkin mielenkiintoinen. EU:n lipun symboliikasta on muuten puhuttu aivan Ylen omassa PS-ohjelmassakin. Joten keskusteluohjelmassa vieraillut nainen oli oikeassa tässä, mutta esitti tuttuun tapaan EU:n todella viattomassa valossa.

  Tässä yhteydessä suosittelen lukemaan Ilkka Remeksen Euroopan unionia käsittelevän kirjan. Sen nimi on äsken mainittu Omertan liito. Mielestäni se on hänen uusista kirjoistaan toistaiseksi paras. Kirjassa on fiktiivisiä osuuksia, mutta suurin osa sen sanomasta on totta. Omertan liitto kannattaa siis lukea, koska se on totta ja tarinakin on erinomainen.

  Mitä pitäisi tehdä?

  Tätä maata on tuhottu urakkatahdilla reilut parikymmentä vuotta. Tekemistä ja korjattavaa riittää, mutta oivallisia aloitteita on tullut suomalaisilta. Perskeko-hallituksella onkin ongelma, miten hallita fiksua kansaa? MVlehdestä löytyi tämä mainio ehdotus, jonka perusvaatimukset on esitetty selkeästi ja perustellusti seuraavasti:

  Tavoitteissa pyritään löytämään sellainen linja, jonka kaikki mukanaolijat voivat hyväksyä ja jättämään ulkopuolelle sellaiset vähemmän tärkeät asiat, joista tulee helposti yhtenäisyyttä hajottava tekijä. Niistä voidaan sitten etsiä demokraattista kompromissia sitten, kun meillä taas on demokraattinen, itsenäinen isänmaa.

  Tavoitteet, joista ei voida tinkiä ovat tietenkin ne, joita tarvitaan tuollaisen isänmaan rakentamiseen:

  – Ero EU:sta ja euroalueesta.
  – Suomen kansalaisia suojelevan perustuslain palauttaminen ja sen vahvistaminen ja sitä valvomaan perustettava perustuslakituomioistuin.
  – Laittomien maahantulijoiden virran pysäyttäminen ja muiden, kuin pakolaistaustaisten maahantunkeutujien karkottaminen.
  – Puoluediktatuurin lopettaminen, riisumalla puolueilta niiden vuoden 1969 puoluelaissa ja sen jälkeen ottamat erikoisoikeudet ja puoluerahoitus.
  – Vähitellen etenevä sitoviin kansanäänestyksiin siirtyminen päätöksenteossa.

  PS: – Kun ei osata argumentoida, yritetään pakottamalla oikeuttaa kansaa halveksuva politiikka. Rahastamalla turvapaikanhakijoilla ”suvaitsevaiset” ”päättäjämme” paljatuvat korruptoituneeksi laumaksi syöttöporsaita. He eivät piittaa turvapaikanhakijoista, vaan turvapaikkabisneksen tuomasta mammonasta. Kantaväestöllä ei voi keinotella, joten kantasuomalainen köyhä tai asunnoton saa jatkossakin tyytyä osaansa. Samaan aikaan neuvotellaan vapaakauppasopimuksia, jotka toteutuessaan veisivät kansalta tuhkatkin pesästä (Hyvinvoinnin alasajo ja köyhyyden globalisointi). Siksi huomio pitäisi suunnata enemmän maahanmuutosta näiden ”dinosaurusklubien” päämajoihin, joissa näitä sopimuksia neuvotellaan.

  Luotu ”pakolaiskriisi” on tähän mennessä toiminut. Vastustakaamme sitäkin, mutta nähkäämme samalla sekin, mitä taustalla puuhastellaan. Hyvää on kuitenkin se, että suomalaiset ovat alkaneet toimia. Meidän on perustettava lisää omia medioita, lisättävä aktivismia tietoisuuden kasvaessa, tehtävä kansainvälistä yhteistyötä jne.

  http://www.minunsome.org on kansalaislähtöinen sosiaalinen media, jonka kehittäjiä kiitän tässä erikseen. Blogistien ja muidenkin kansalaisvaikuttajien on varauduttava kaikenlaiseen. Tulostakaa paperille tärkeät tekstit. Älkää tuoko julki huolimattomasti loistavia suunnitelmia varsinkaan Facebookissa. Totuus on puolellamme eikä se pala tulessakaan.

  LÄHTEET
  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288339113280.html
  http://vastavalkea.fi/2015/10/14/ttip-luimistelee-taustalla/
  http://yle.fi/uutiset/osakeyhtio_ensimmaista_kertaa_vastaanottokeskuksen_pyorittajana__voittojen_tavoittelua_vai_hyvaa_tahtoa/8309618
  http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2015/05/17/kotitalousvahennys-arjen-tukena/
  http://rayhablogi.blogspot.nl/2015/10/pateettinen-pikkutohtori-propagoi.html

  Perussuomalaiset rasismikeskustelussa: nettisensuuria tiukennettava!


  http://mvlehti.net/2015/10/15/suomi-varustautuu-viralliseen-totuuteen-pakottamiseen-suvaitse-tai-karsi/
  http://mvlehti.net/2015/10/14/ennen-niiden-hirvikivaarien-esillekaivamista-kokeiltaisiin-vahan-vahemman-radikaaleja-keinoja/

  VIDEOIDEN TALLENNUS
  http://www.keepvid.com (Helpompi tapa.)
  http://www.youtube-dl.org (Suositeltava, mutta melko vaikea tapa.)

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 10. Huomaako kukaan tuota esoteeristä tarkoitusperää tuossa marjan vallassa olevassa introssa?.

  Alussa nähdään muutamat mielenkiintoiset asiat.mm vaalitulokset jotka villinnä liikkuvat ylös ja alas,tulkinta on se että vaalituloksia manipuloidaan.

  heti vaalituloksien jälkeen näemme shakkinappuloita jotka sattumoisin tulevat samalla esiin kun perskeko marionetit tulevat kuvaan.tulkinta olisi tässä juuri se että he ovat shakkinappuloita suuressa pelissä,
  (joita joku ohjaa)ja manipulaatiolla saatu hallitukseen(nukkehallitus).

  sitten näemme occultismisen hexagrammin muodustavan,joka on toimii myös marjan logona,
  sama hexagrammi näkyy heti alussa jossa sana kioski lukee,iso näytön osoitin klikkaa kyseistä hexagrammia ja koko Show alkaa!
  tämä kaikki paljastaa sen että tässä on eliitin occultisminen magiikka kyseessä.
  tässä on tuo kyseinen marjan logo:
  http://symboldictionary.net/?p=1367
  huomatkaa että logon keskiö on vain lyhennetty marjan logossa, muuten identinen.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 11. Tuosta artikkelista. Niin. Nyt nämä suvakit (eli tärähtäneistö) sitten yllättäen vaativatkin kuria, lakien noudattamista, virkavallan puuttumista asioihin, ja ym. vahvoja virkakoneiston ja poliisin toimia. Heidän kielellään sanottuna : ”fasismia” ja vapauksien ja ihmisoikeuksien rajoittamista. Nyt nämä jakomielitautiset antifasistit vaativatkin virkavallalta poliisivaltion kaltaisia otteita. Heidän kielellään sanottuna : fasistisen natsivaltion otteita, eli juuri sitä mitä itseasiassa ovat tähän asti inhonneet ja vihanneet. Missä siis antifasismi nyt ?

  Tähän asti tämän suvaitsevaiston vaatimukset ja agenda on ollut vahvan valtion romuttamista ja mädättämistä, vaatimukset vapaaseen riehuntaan, sananvapauden vaatimuksia (Charlie Hebdo) , demokratian ja mielipidetulvan vaatimista, liberalismia, ja kaikenlaisten vapaamielisyyden lisäämisen ja kurin höllentämisen vaatimuksia. Nyt vaatimukset ovatkin päinvastoin. Nyt näille on tullutkin hätä. Nyt huudetaan poliisia ja armeijaakin apuun, kun kaikki eivät olekaan heidän kanssaan samaa mieltä. Tosin ensin he halusivat lakkauttaa poliisin ja armeijan. Nyt he saavat siis todellakin syödä oman vaelluksensa hedelmiä, kuten Sanassa sanotaan:

  “Kun minä kutsuin ja te estelitte, kun ojensin kättäni eikä kenkään kuunnellut, vaan te vieroksuitte kaikkia minun neuvojani, ette suostuneet minun nuhteisiini, niin minäkin nauran teidän hädällenne, pilkkaan, kun tulee se, mitä te kauhistutte; kun myrskynä tulee se, mitä te kauhistutte, kun hätänne saapuu tuulispäänä, kun päällenne tulee vaiva ja ahdistus. Silloin he minua kutsuvat, mutta minä en vastaa, etsivät minua, mutta eivät löydä. Koska he vihasivat tietoa, eivät valinneet osaksensa Herran pelkoa eivätkä suostuneet minun neuvooni, vaan katsoivat kaiken minun nuhteluni halvaksi, saavat he syödä oman vaelluksensa hedelmiä ja saavat kyllänsä omista hankkeistaan. Sillä yksinkertaiset tappaa heidän oma luopumuksensa, ja tyhmät tuhoaa heidän oma suruttomuutensa” (Snl. 1:24-32);

  Luin muualta :
  ”Jumala laskee ”irti” kasvavan, villitsevien henkien tuoman eksytyksen, joka yllyttää ihmistä suurempaan kapinaan Jumalaa kohtaan – ja samalla, vihaan niitä kohtaan, jotka tunnustavat Jumalan käskyt sekä Jeesuksen uskon (Ilm.14.12). Tämä sama, Jumalan osoittama tuomiorakenne (”laskea irti ihmisestä”) löytyy Room.1:24-25. Ihminen on suostunut palvomaan enemmän luotua, kuin Luojaa, ja tämä on johtanut ihmiskunnan Jumalan osoittaman tuomion keskelle. Jumala hylkää heidät, heidän sydämensä himoissa, saastaisuuteen – häpäisemään omat ruumiinsa. Jumalan suorittama hylkääminen johtaa ihmisen itsensä itselleen suorittamaan häpäisemiseen.

  ”Miehen mielestä on oikea monikin tie, joka lopulta on kuoleman tie. – Sananl. 16:25””

  Paatuneisuus kasvaa, koska ihminen perustaa kaiken yksin itseensä – palvoo itseään, ja siksi on korottanut itsensä Jumalaa korkeammalle, nyt asettuen Jumalaa itseään vastaan.

  Ihmisen itsensä aikaansaamat ”huikeat” saavutukset ovat suurin paaduttava tekijä lopun ajassa. Ihminen korottaa itsensä ja hyvyytensä – hän on se, joka sai aikaan huikean teknologisen kehityksen ja ihmeellisen ”maailmanrauhan”

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/suomen-kansa-pitaa-itseaan-omana-jumalanaan/

  Mutta, pysyvää rauhaa ei voi syntyä valheen, pimeyden tai riivaajahenkien vallassa olevien maailmankatsomusten yhteydessä. Synkretistinen uususkonnollinen ekumenia, globaali maailmanrauha sekä totalitaristinen yhteiskuntahallinta on riivaajien työtä. Siksi, todellinen ja pysyvä rauha on mahdollista vain siellä missä on itse Rauhanruhtinas – Herra Jeesus. Kuningasten kuningas ja herrojen Herra. Yhteys taivaan Jumalan (Raamatun Jumala) ja ihmisen välillä on mahdollista vain Herran Jeesuksen kautta. Siksi vain sijaisuhrin kautta – Herran Jeesuksen ristin kuoleman ja ylösnousemuksen kautta – ihminen löytää rauhan Jumalan kanssa, ja Jumalan totuuden.

  Mutta, tämä ei Suomen kansalle kelpaa, siispä pedon valtakunta pimenee. Pimeys on niin tuskastuttavaa, että he pureksivat jo kielensä rikki tuskissaan, koska he näkevät oman tuomionsa kohtalon :

  Ilm.16:10-11 ;
  ”10. Ja viides enkeli vuodatti maljansa pedon valtaistuimelle, ja sen valtakunta pimeni; ja he pureskelivat kielensä rikki tuskissansa
  11. ja pilkkasivat taivaan Jumalaa tuskiensa ja paiseittensa tähden, mutta eivät tehneet parannusta teoistansa. ”

  Eli hyvin pian, kansa riitaantuu itsensä kanssa ja putoaa ”nuoralta” hyvin veriseen itse aiheuttamaansa todellisuuteen.

  Sillä kestävää rauhaa ei voi rakennella ihmisvoimin, ihmisviisauksin, eikä ristiriitaisten ideologioiden ja maailmankatsomusten keinoilla.

  Vain Herra Jeesus on valkeus, Jumalan kirkkaus – tie, totuus ja elämä.

  Ollaan siis varoitettu.

  Ugh!

  Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat