Poliisihallitus: Suomi tarvitsee lisää ajatuspoliiseja rajoittamaan sananvapautta

Maahanmuuttajarikollisuuden kasvaessa Suomen poliisihallitus reagoi turvattomuuteen ainoalla loogisella tavalla – painostamalla maahanmuuton vastustajia entistä ankarammin!

Muun muassa Yle ja Helsingin Sanomat uutisoivat, että poliisihallitus tahtoo palkata lisää viranomaisia valvomaan ja rajoittamaan Internetin poliittista keskustelua.

Poliisihallitus tahtoo perustaa kokonaan uuden ryhmän, joka valvoisi jatkuvasti verkossa käytävää poliittista keskustelua ja jäljittäisi ajatusrikoksiin syyllistyneitä kansalaisia.

”Tavoitteena on, että ryhmään kuuluvia vihapuheeseen erikoistuneita nettipoliiseja olisi jokaisella poliisilaitoksella ainakin yksi,” Yle kirjoittaa.

Ylen uutisessa valehdellaan, että ”vihapuhe on tyypillistä väkivaltaisten ääriliikkeiden viestinnälle”. Yle ei kuitenkaan anna yhtään esimerkkiä väitteensä tueksi, koska esimerkkejä ei ole.

Radikaalien ulkoparlamentaaristen liikkeiden sijaan esimerkiksi kiihottamiseen kansanryhmää vastaan ovat viime aikoina syyllistyneet vain hallituspuolue perussuomalaisten jäsenet. Iltalehden mukaan kolme perussuomalaista on tällä hetkellä syytettynä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Yle myös väittää, että poliisin hanke liittyy siihen, että ”viharikosten määrä lähti jyrkkään nousuun viime vuonna”. Tämä ei ole kuitenkaan lainkaan uskottavaa. Suomeen alkoi vuosi sitten tulvia hallitsemattoman suuria maahantunkeutujajoukkoja. Siirtolaiskriisi on kuitenkin aiheuttanut paljon vakavampiakin seurauksia kuin sen, että yhä useammat maahanmuuttokriitikot ilmaisevat itseään ”poliittisesti epäkorrektein” sanankääntein.

Valtamedian mukaan ”viharikokset” lisääntyivät 53 prosenttia vuonna 2015. Samalla maahanmuuttajien tekemien seksuaalirikosten määrä on kuitenkin Savon Sanomien mukaan kolminkertaistunut eli lisääntynyt 200 prosentilla!

Jos poliisihallitus tahtoisi vain torjua rikollisuutta, kohdistaisi se siis resurssinsa seksuaalirikoksia tehtaileviin siirtolaisiin. Sen sijaan poliisi vainoaa maahanmuuttokriitikkoja! Tämä kertoo siitä, että Suomen poliisi on kulttuurimarxilaisen eliitin poliittinen käsikassara.

freedom_of_expression

Veronmaksajien rahat lapsien ja vanhusten sijaan ajatuspoliisille!

Ylen mukaan ”poliisihallitus haluaa vahvistaa myös Keskusrikospoliisin tiedustelua ja tutkintaa, jotta se pystyisi tukemaan paikallispoliisiin perustettavaa viharikoksiin keskittyvää ryhmää”.

Keskusrikospoliisin osuus ei yllätä, sillä sen johtoon kuuluva Thomas Elfgren on tullut tunnetuksi adoptoimistaan mustista afrikkalaismiehistä. KRP:n Elfgren jakoi vuosi sitten sosiaalisessa mediassa artikkeleita, joiden otsikoita ovat esimerkiksi ”Valkoinen roskaväki” ja ”Valkoisten miesten luonneviat”. Nähtäväksi jää, aikooko uusi ”viharikoksia” torjuva nettipoliisi puuttua Elfgrenin sometoimintaan.

Ylen mukaan ”poliisin tehostettu puuttuminen vihapuheeseen on tarkoitus rahoittaa korottamalla poliisin määrärahoja valtion ensi vuoden budjetissa”.

Veronmaksajat joutuvat siis kustantamaan itseensä kohdistuvan poliittisen vainon. Ajatuspoliisille suunnattu rahoitus on pois pitkäaikaistyöttömiltä, vanhuksilta ja lapsiperheiltä. Kiitos isänmaallisesta politiikasta jälleen kerran, perussuomalaiset, kokoomus ja keskusta!

Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen ilmoitti jo viime keväänä, että virkavalta alkaa Suomessa ahdistella myös niitä maahanmuuttokriitikoita, joiden ei epäillä edes syyllistyneen rikoksiin. Kolehmaisen mukaan tämä voi olla tehokas tapa uhkailla toisinajattelijat hiljaiseksi.

Helsingin Sanomien uutisessa myös vihjataan, että poliisi voi soluttautua erityisen epäilyttäviä poliittisia mielipiteitä kannattaviin Internet-yhteisöihin: ”Vakavimmissa tapauksissa käytetään myös salaisia pakkokeinoja, kuten tietoverkossa tapahtuvaa peitetoimintaa tai televalvontaa.”

Poliisihallitus harkitsee edelleen myös Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen kieltämistä Suomessa, koska Subutex-huumetta suonensisäisesti käyttäneen Jimi Karttusen epäillään tulleen pahoinpidellyksi sen jälkeen, kun hän sylki järjestön mielenosoitusta kohti.

Suojelupoliisi on jo myöntänyt, ettei Vastarintaliike toteuta aloitteellista väkivaltaa, vaan mielenosoituksissa sattuneet kahnaukset ovat olleet reaktioita ulkoisiin provokaatioihin.

Poliisihallituksen mukaan kansallismielisillä ei toisin sanoen ole oikeutta reagoida siihen, jos väkivaltaiset vasemmistolaiset yrittävät sabotoida heidän kokoontumisen- tai sananvapauttaan. Suomen kansallismielisten oikeuksia kavennetaan nyt siis sekä verkossa että katutasolla.

 

Lue myös: KV: Suojelupoliisi usutettu Suomen kansallismielisten kimppuun

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat