Poliisi: Alamme painostaa myös lainkuuliaisia maahanmuuttokriitikoita!

Suomen poliisi on ilmoittanut alkavansa uhkailla maahanmuuttovastaisia kansalaisia riippumatta siitä, uskotaanko näiden syyllistyneen rikokseen tai ei.

Alkuviikosta uutisoitiin, että poliisi aikoo puuttua ”jatkossa tehokkaammin netin vihapuheisiin”. Kuten lukijamme tietävät, ”vihapuhe” ei ole juridisesti määritelty termi, vaan se voi tarkoittaa käytännössä mitä tahansa valtaeliittiä ärsyttävää ajattelua.

Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen sekä Keskusrikospoliisi ovat ilmoittaneet alkaneensa kampanjoida ”törkeyksiä” ja ”verkkovihaa” vastaan nyt entistä kovemmalla kädellä.

Keskusrikospoliisin rikosylikomisariona työskentelee kulttuurimarxisti Thomas Elfgren, joka on adoptoinut Ruandasta lukuisia aikuisia miehiä ”lapsikseen”. Elfgrenin taustan vuoksi monet pitävät häntä jäävinä osallistumaan maahanmuuttopoliittiseen keskusteluun tai rikostutkintoihin KRP:n virallisena edustajana.

Virkavallan tuorein kampanja eroaa aiemmista siten, että nyt ei puututa enää pelkästään epäiltyihin rikoksiin vaan myös lailliseen ”väärinajatteluun”. Kolehmaisen mukaan tämä voi olla tehokas tapa uhkailla toisinajattelijat hiljaiseksi:

”Kun juttuun puututaan ja se tutkitaan, on rikoksesta epäillylle osoitettu, että olet ylittänyt tutkintakynnyksen, eikä tämä ole hyväksyttävää käytöstä, vaikka syyttäjä tekisi syyttämättäjättämispäätöksenkin.

Samalla kun hallitus leikkaa jatkuvasti kansalaisten turvallisuudesta ja rikollisuus kasvaa siirtolaistulvan vuoksi, tahtoo poliisi siis uhkailla hallitusta kritisoivia kansalaisia aloittamalla tarkoituksella tutkintoja, jotka eivät johda syytteiden nostamiseen!

ajatusrikos
Oletko syyllistynyt ajatusrikokseen?

Puolueeton poliisi?

Keskustelu virkavallan kulttuurimarxilaisesta korruptiosta leimahti viime syksynä, kun Hämeen poliisipäällikkö Tapio Saarni myönsi lehdistölle, että ”valtakunnallinen linjaus” kieltää poliisia tiedottamasta avoimesti laittomien siirtolaisten tekemistä rikoksista.

KRP:n Elfgren jakoi viime syksynä sosiaalisessa mediassa artikkeleita, joiden otsikoita ovat esimerkiksi ”Valkoinen roskaväki” ja ”Valkoisten miesten luonneviat”. Magneettimedia otti Elfgreniin syyskuussa yhteyttä ja yritti selvittää, miksi vastuullisessa julkisessa virassa oleva mies levittää ilmiselvästi rasistista materiaalia.

Elfgren ei vastannut eikä myöskään kommentoinut sitä, saisiko Suomessa julkaista artikkelin otsikolla ”Mustien miesten luonneviat”. Yksi laki kansalle – toinen kulttuurimarxistiselle eliitille.

 

Lue myös:

Maahanmuuttovastaisuus – nyt järjestäytynyttä rikollisuutta
Poliisi ja valtamedia esittävät: väkivaltaa suvaitsevaisuuden nimissä
Supo: rikosuutisointi ei saa antaa ”sytykkeitä” rasisteille!

24 kommenttia

 1. Ja mamuja ajetaan poliisin virkoihin ”ohituskaistaa” pitkin kuten valtamedian lehdessä myönnettiin. Mahtaa olla hyvä soppa tulossa…Miksi juuri poliisiiksi?

  Plusääni(33)Miinusääni(0)
  1. Ählyjä otetaan korvaamaan suomalaiset poliisit koska suurin osa poliiseista ei halua toimia jatkossa suomen kansalaisia vastaan,Siihen tarvitaan karvaranne ählyjä ja muita värivikaisia ampumaan ja tappamaan suomalaisia.

   Plusääni(36)Miinusääni(0)
   1. Myös esim. lekureiksi hoitamaan suomalaisia huonosti. Näinhän esim. Britanniassa ovat huonot oikotielääkärit laskeneet terveydenhuollon tasoa jo. Ja kaikkihan meidät tapetaan ja vaihdetaan, koska eliitti plvelee kauheaa vihollista

    Plusääni(23)Miinusääni(0)
 2. Nyt pelottaa. Tuletko poliisi ja ammut niskalaukauksen, kun joutuu nykyhallituksen sekoilua kärvistellen seuraamaan?

  Plusääni(16)Miinusääni(0)
  1. Rivipoliiseissa varmaan on isänmaallisiakin, mutta on selvää, että instituutiona poliisi ei ansaitse kansalaisten arvostusta, jos tuon Neuvostoliitto-DDR-asenteen ottaa. Poliisi on silloin veteraanien henkeä ja perintöä eli perusvapauksia vastaan, se on selvä.

   Plusääni(27)Miinusääni(0)
 3. Mitä enemmän julkisuutta esimerkiksi Magneettimedian artikkeleille ja kommenttiosiolle, sen parempi.

  Pitää kirjoittaa tiukasti, mutta ei ole tarvis uhata ketään eikä edes solvata, mutta tiukka voi olla ja asiasta.

  Elfgrenit, Stillerit ja koko kultturimarxistinen sontaväki, siitä vaan, onnettomat nollat.

  Plusääni(27)Miinusääni(0)
 4. Revisionismi niitä ahdistaa. Sillä eihän jotain suomeksi kirjoitettuja nettikommentteja kukaan ulkomaalainen edes ymmärrä, saati niistä piittaa. Koko juttu on ihan absurdi. Sillä mitä enemmän suomalaiset räksyttävät toisilleen esim. aiheesta rasismi, sitä vähemmälle todellisten mätäpaiseiden puhkominen jää, esim. rahajärjestelmä -kysymys tai vaikkapa totuus holokaustista.

  Tämän rasismiräksytyksen avulla kansa saadaan tappelemaan keskenään ja unohtamaan varsinainen vihollinen.

  Plusääni(23)Miinusääni(0)
 5. Nykyisen holtittoman maahanmuuttopolitiikan kritisoimisesta ei saa rikosta millään tekosyyllä. Siitä vain yrittämään hyvä poliisi. Politiikkaa voi aina kritisoida.
  Vastustan nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa koska
  1. suomalaisen veronmaksajan rahat on loppu
  2. oikeiden pakolaisten sijaan on otettu maahan nuoria reippaita miehiä, jotka eivät tarvitse turvapaikkaa
  3. monet tulijat ovat tulleet vilpillisin aikein koska
  3.1. he valehtelevat ikänsä
  3.2. he tuhoavat rajalla matkustusasiakirjansa
  4. kaikki v 2015 tulleet tulivat turvalllisista maista Ruotsista ja Venäjältä. Heidät olisi voinut käännyttää rajalla.
  5. jopa kolmasosa Eurooppaan tulleista 1,8 miljoonasta v 2015 on rikollisia
  6. raiskaukset ovat lisääntyneet
  8. poliisi ei tiedä tulijoiden todellisia taustoja
  9. suuri osa tulijoista on kadonnut maan alle

  Ehkä muut kommentoijat voivat jatkaa listaa.

  Plusääni(24)Miinusääni(0)
  1. Aivan oikein. Lista on hyvä ja siihen voi lisätä mm. seuraavat asiat:

   10. Ruotsissa on jo viranomaisten antamien tietojen mukaan 55 aluetta/kaupunginosaa, jotka ovat n. ”menetettyjä” ja joihin virkavallankin on mentävä vain suurella joukolla. On useita alueita, joihin esim. ambulanssit eivät suostu menemään ilman poliisisaattuetta. Sama koskee paloautoja. Tämä siis Astrid Lindgrenin Ruotsissa.

   11. Molenbeek: Pariisin terroriiskusta epäilty ja etsintäkuulutettu terroristi asui Molenbeekin muslimikaupunginosassa omalla nimellään YLI PUOLI VUOTTA ja häntä ei kukaan antanut ilmi ennen veristä Brysselin iskua. Paikallinen muslimiväestö tiesi hänen olevan siellä ja itse asiassa piti häntä sankarina. Hinta: 36 kuollutta. Eli maahanmuuttajamuslimit suojelevat tietoisesti terroristeja.

   12. Demografiset syyt: Netanyahu ja Israel ilmoittivat, että ”Israel sulkee rajansa arabipakolaisilta vedoten kahteena asiaan: 1. Terroriuhkaan ja 2. siihen, että juutalaiskansa häviäisi lisääntymiskilpailun ja tuhoutuisi ajan kanssa demografisesti. Tämä sama tilanne on kaikissa Euroopan maissa. Jos sokeasti olemme ”hyviä ihmisiä” ja otamme Eurooppaan ajan kanssa satoja miljoonia/miljardin mustia/arabeja jne. niin samalla tuhoamme itsemme. Demografisesti. Lisätietoja saa juutalaisvaltion johdolta.

   Nämä nyt aluksi.

   Plusääni(15)Miinusääni(0)
    1. Älä höpötä. Ambulanssi menee Suomessa myös väkivaltarikospaikalle ihan omin päin, jos tilanne sen sallii. Kysymys on aina tilannearviosta. Jos tekijä on häippäissyt, eikä tilanteessa ole enää uhkaa, on ambulanssi useinmiten ensimmäisenä kohteessa.

     Vain jos tilanne edelleen jatkuu, tai on epäilys siitä, että tekijä on lähimailla uhkana, odotellaan poliisia turvaamaan tilanne.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Tähän kulttuurimarxistien hyökkäykseen valkoista ihmistä ja valkoisen ihmisen sanavapautta vastaan pitää vastata äärimmäisen tiukalla vastarinnalla ja suoralla hyökkäyksellä.

  Tonttuoksaa (elf+gren) ei tarvitse uhata väkivallalla, riittää kun ei koskaan alistu kulttuurimarxistin edessä, ei koskaan. Tonttuoksat ovat mieleltään häiriintyneitä ihmisiä, joita ei voi voittaa verbaalisti, koska valtaeliitti suojelee tonttuoksia, valtaeliitti käyttää näitä omaa kansaansa vihaavia idiootteja omien tarkoitustensa ajamiseksi. Ei ole syytä provosoitua ja uhata mokomia nollia. He ovat historian pohjasakkaa, tomua kunnon ihmisten kengissä, mutaa housunliepeissä.

  Tämän maailman Stillerit ovat myös mitättömiä luusereita, väliaikaisesti eliitin nostamia hölmöjä, joilla on nyt valtaa ja ohjelma-aikaa, mutta ihmisenä he ovat vailla arvoa ja arvostusta ja he tietävät sen itsekin. Heitä kuunnellaan, mutta kyllä he tietävät, että he saavat pitää ohjelmansa vain siksi, että valtaeliitti on niin komentanut. Kukaan ei heitä rakasta, he eivät ole kansasta ja kansa ei heitä arvosta. He ovat irvokkaita rappeutuneen eliitin narreja, omasta mielestään nokkelia, mutta heidän sisimpänsä näkyy ja se on musta, valheesta ja kaksinaismoralismista. Heistä ei tarvitse välittää.

  Ei pidä pelätä tätä eliitin rakkikoirajoukkoa, se on nyt vallassa, se näyttää vahvalta, mutta se seisoo ilman pienintäkään kansan tukea. Sen valta perustuu vääristelyyn, valheeseen, huoraamiseen, korruptointiin. Ilman rikollisia keinoja se olisi tyhjä pallo, mitätön historian vaihe.

  Sitä vastaan pitää hyökätä rohkeasti ja ilman pienintäkään sääliä. Kuin rotat nämä maanpetturit juoksevat, aivan kohta, se on jo lähellä. Tulee olemaan suuri ilo nähdä se.

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
  1. Luuletko todella, että Elfvengren olisi jokin harmiton pikku pelle? Ei sellaisia nosteta johtaviin poliisivirkoihin. Vaikuttaa vapaamuurarilta eli siis huippuluokan rikolliselta. Ei tuollaista oppia kukaan edusta tosissaan. Saati tuollainen iso tekijä.

   Plusääni(13)Miinusääni(0)
 7. Tuossa eilen ehtoolla vaimo sanoi hienon kommentin.

  Tiedättehän nuo ah niin ”hyvät ihmiset”, jotka ottavat kotiinsa jonkun sisäsiistin arabin elämään, kun on ”vapaa huone” ja sitten jossakin paikallislehden uutisessa istutaan keittiössä ja onnellisena nautitaan kahvia suitun arabin kanssa. Ja kaikilla on ah niin ihanaa, ihan vesi juoksee silmistä, kun ihminen on niin hyvä ettei oikein itsekään ymmärrä, kuinka hyvä hän on.

  Vaimo oli tätä funtsinut ja sanoikin sitten, kun katsoi jotakin ohjelmaa, jossa oikea kantasuomalainen köyhä elää kitkutteli surkeissa oloissa: ”Ottaisivat nyt luokseen asumaan, on niitä meitä suomalaisiakin hädässä!”

  Hän sen sanoi.

  Oletteko kuulleet, että nämä samat (rahaa tililleen arabista keräävät ”hyvät” ihmiset) ihmiset olisivat koskaan ottaneet esim. asunnottoman luokseen elämään ja kahvia juomaan auringon paistaessa? Tai rappioalkoholistin? Narkkarin?

  Onko koskaan suvakki marssinut saadakseen kantasuomalaisille etuja, turvaa ja helpotusta elämään?

  Ei, tässä näette suvakin maailman, surkean, narsistisen, arabilla rahaa tienaavan rotan.

  Mikä näistä sanoista ei kuulu joukkoon:

  Suvakki, valitusoikeus, köysi, lyhtypylväs?

  Plusääni(24)Miinusääni(0)
  1. Pelex at 10.17 ja at 14.04

   Näyttää siltä, että on tarpeen sanoa suorat sanat. Olet pinnallinen, ilkeä ja vahingollinen ihminen. Nytkin pilkkaat ihmisiä nimeltä, jopa pilkkaat toisen nimeä, vaikka itse esiinnyt nimettömänä. Se on luihua ja ilkeämielistä toimintaa.

   ESIVALLAN tehtävä on rangaista pahantekijöitä, Room. 13:1-4. Yksityiset kostot ja hyökkäykset ovat kiellettyjä, Room. 12:19. Kun usutat ihmisiä erilaisiin hyökkäyksiin, lietsot anarkiaa ja kaiken hukkumista vereen. Jos esivalta koostuu pahoista ihmisistä, kansa on synneillään ansainnut heidät.

   Valta esittää arvosteluita sinulla on vasta sen jälkeen kun olet esittänyt arvostelun itsestäsi, tullut siis katumukseen ja uskoon. Silloin sinä, nykyisen pinnallisen suunaukomisesi sijaan, alkaisit julistaa pahoille Jumalan sanaa, tuomitsevaa Jumalan lakia (käskyjä), ja katumukseen tulleille sitten lohduttavaa evankeliumia, Jeesusta Kristusta, syntien anteeksiantamusta. Silloin saattaisit saada monet pahat todella hyviksi, kun he kaikessa alkaisivat tehdä hyviä tekoja (rakkautta). Jumalakin olisi apunasi.

   Aloita itsestäsi.

   Sinun asiasi ei ole puhua ”köysistä” ja ”lyhtypylväistä” yhtään mitään. Itse asiassa olet nyt vaarassa, että niitä sovelletaan sinuun.

   Plusääni(4)Miinusääni(9)
   1. ”Jos esivalta koostuu pahoista ihmisistä, kansa on synneillään ansainnut heidät.”

    Juuri tässä Laurion höpötys on härskimmillään. Laurio ”uskovaisena” mukatietää tai vetää johtopäätöksen, että esivallan pahuus on aina seurausta kansan turmiosta. Jokainen reaalimaailmassa elävä tietää tuollaisen kausaalisuuden olevan valhe eikä noin yksiselitteinen. Laurio yrittää uskonnon auktoriteetilla syyllistää itse uhria.

    Kuvitelkaa väkivaltarikos tai raiskaus ja joku alkaisi syyllistää uhria ja siten puolustamaan tekijää! Ai niin, mutta niinhän kulttuurimarxistit syyllistävätkin raiskauksen uhrit…

    Ja vielä muuten se, ettäi ilkeys ei ole rikos, Laurio. Maanpetturuus sitä vastoin on.

    Plusääni(16)Miinusääni(1)
    1. Kansa valitsee – Jumalan sallimuksesta – maahan esivallan. Kansa itse siis on oma esivaltansa. Kansa hallitsee itseään;

     ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle” (perustuslaki 2§).

     Esivallan tehtävänä on pitää kurissa kansa:

     ”Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. – – jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se (esivalta) ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee” (Room. 13:3-4).

     Suomen kansa on siis asettanut itsensä kurittajaksi itsensä, ja se tietenkin merkitsee sitä, ettei maassa ole minkäänlaista tahoa pitämässä kurissa minkäänlaista pahuutta. Esivalta on väkisinkin oikean esivallan vastakohta. Se on se ”laillinen” veruke, jolla kansa saa toteutettua itsensä, siis himonsa, syntinsä, moraalittomuutensa, lastenmurhansa, jumalanpilkkansa, perkeleellisyytensä ja perimmäisen sydämensä pahuutensa. Sitä kansa kutsuu ”elämäksi” ja ”hyvinvointivaltioksi” (jotkut ”valkoisen miehen tai rodun kulttuuriksi”).

     Kansa on (syntiinlankeemuksen peruina) perkeleen orjien muodostama yhteisö, koska kaikkialla, jopa kirkoissa, on hylätty oikea kristinusko, oikea Jeesus (Vapahtaja) ja oikea Jumala (Jumala, joka armahtaa Kristuksessa). Pelastus on hylätty, ja luopumus on levinnyt kaikkialle. Todellisia sydämen kristittyjä maassa on hyvin vähän (muotokristittyjä, ulkokultailijoita, kyllä riittää).

     Kansa on siis perkeleen orjana sydämeltään paha (myös ”hyvää” tehdessään, 2. Kor. 11:14-15). Väkisinkin sen itselleen valitsema esivalta on samanlainen. Kaikkien (kansan ja esivallan) perkeleellisyydestä johtuu, ettei perkeleellisyyttä pidetä kurissa missään. Kaikkialla rehottaa synti, moraalittomuus, maanpetos, vihollisten ja rikollisten palvonta, Jumalan järjestysten (esim. perhe ja esivalta) kaataminen, jumalanpilkka, väkivalta, valhe, teeskentely, huijaus. Koska nämä luonnollisesti ja loogisesti kääntyvät kansaa ja sen esivaltaa itseään vastaan, kansa on tullut tuominneeksi itsensä kuin automaatti. Itseään vastaan kansa ei kykene taistelemaan (ainoa apu, Kristus, on hylätty), joten mikään ei voi estää kansaa tuhoutumasta. Kansa tuhoaa itsensä absoluuttisella varmuudella. Tämä on Jumalan rangaistus.

     Kuinka perkelelauma voisi tehdä mitään hyvää, perkelehän hallitsee ja asuu sydämessä?

     Ja Jumala on – rangaistuksena – sallinut tämän. Onpa hän itse vaikuttanut sen, että kansa todella saa läpikotaisin pervertoituneen esivaltansa, kuten se haluaa:

     ”ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat” (Room. 13:1).

     Tämä heittiölauma tuhoaa väkisin itsensä. Sitä ei voi mikään estää.

     Ja mitä nimimerkin kuvitteluesimerkkiin (uhrin syyllistäminen ja rikoksen tekijän puolustaminen) tulee, niin tämä kansa on murhannut aborttilakien voimaantulon jälkeen noin 700 000 lasta. Kukaan, koskaan, ei puolusta viatonta uhria, jonka jo pelkkä olemassaolo lasketaan uhrin syyllisyydeksi. Murhaajaa (kansaa) puolustavat kaikki (kansa). Kulttuurimarxisteja ( kuten nimimerkki sanoo)? Umpikieroja saatanoita – tai krpiä (kuten Laurio sanoo)? Saatananpalvojia (totuudenmukaisin termi)?

     Maanpettureita on koko kansa. Se on a) valinnut esivallakseen keskuudestaan maanpetturit, b) demokratiallaan tehnyt tyhjäksi kaiken maanpetoksellisuuden tuomitsemisen, rankaisemisen ja vastustamisen (tuhonnut oikean esivallan, joka rankaisisi pahantekijöitä), c) sulkenut kaikki viholliset suvaitsevaisuutensa syleilyyn, jopa palvontaan (esim. ”valittu kansa”) ja d) yleisellä julkealla syntisyydellään saanut aikaan sen, että Jumala lähettää tänne vihollisia tuhoamaan tämän kansan.

     Mutta näistähän on turha puhua.

     Perkeleenpalvonta jatkuu vääjäämättä tuhoon asti. Kansa ei näet kykene irrottamaan itseään perkeleestä.

     Plusääni(5)Miinusääni(9)
 8. Pyytävätköhän täkäläiset suvakkipaskalakit kohta virka-apua Mossadilta, CIA:lta, NSA:lta etc…?
  Sionistit rulettaa…!

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 9. Kansalla on syytäkin olla vihainen, kun sille on käännetty selkä ja alettu kohdella kuin saastaa. Jos virkavallan puolelta alkaa tulla vainoamista, niin se menettää suomalaisten kunnioituksen ja siitä tulee pelkkä haitta ja vihollinen. En suosittele poliisille tuolle tielle lähtemistä.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 10. poliisi saa haistaa pitkän v***n ! Jos uhkailee niin turpaan tulee !

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 11. Harmi ettei Hitler voittanu.Jos olis voittanu ei tarvis käydä nyt tätä paskaa läpi.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat