KV: suojelupoliisi usutettu Suomen kansallismielisten kimppuun

Kansallinen Vastarinta (KV) uutisoi tänään, että suojelupoliisi on aloittanut kansallismielisten suomalaisten laajamittaisen ahdistelun. Julkaisu muistuttaa, ettei kenelläkään ole velvollisuutta tehdä yhteistyötä Supon kanssa.

Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen ja keskusrikospoliisi (KRP) ilmoittivat jo huhtikuussa alkavansa ahdistella maahanmuutokriittisiä kansalaisia riippumatta siitä, epäilläänkö näiden todennäköisesti syyllistyneen rikoksiin.

Kolehmainen perusteli stasimaista linjaansa sillä, että uhkaavalla käytöksellä poliisi voi osoittaa kansalaisille, mikä on eliitin mielestä ”hyväksyttävää käytöstä” ja mikä ei. Maahanmuuttovastaisuus ei ole ”hyväksyttävää käytöstä”.

Poliisi on tehnyt myös parhaansa häiritäkseen maahanmuuttokriittisten mielenosoitusten järjestäjiä sekä suomalaisia, jotka ovat varoittaneet paikallisia vastaanottokeskuksista.

Nyt myös Supo on liittynyt kulttuurimarxistiseen painostusrintamaan.

KV:n mukaan Supo on tehnyt uhkaavia yllätysvierailuja esimerkiksi sellaisten suomalaisten luokse, jotka ovat tahtoneet lahjoittaa käytettyjä vaatteita kansallismieliseen hyväntekeväisyysprojektiin. Näin alas poliisi ei ole aiemmin vajonnut.

Supon visiiteillä ei ole siis mitään tekemistä rikostutkinnan kanssa. Sisäministeriön alaisuudessa työskentelevä poliisi on saanut käskyn alkaa pelotella ja painostaa poliittisia toisinajattelijoita.

Supo työskentelee bilehirmuna tunnetun sisäministeri Paula Risikon alaisuudessa.
Supo työskentelee bilehirmuna tunnetun sisäministeri Paula Risikon alaisuudessa.

Älä haksahda Supon uhkauksiin

KV kirjoittaa, että Supo on pyrkinyt värväämään ilmiantajia esimerkiksi valehtelemalla ihmisille, että nämä olisivat jostain syystä vaarassa:

”Toisinaan suojelupoliisi ottaa yhteyttä puhelimitse. Joskus he ovat odottelemassa esimerkiksi henkilön auton vieressä, kun tämä tulee kotoa tai töistä, millä on tarkoitus saada henkinen yliote yllättämällä kohdehenkilö tämän ’kotikentällä’.

Usein poliisi saattaa aluksi rauhoitella henkilöä kertomalla, ettei häntä epäillä mistään rikoksesta, minkä jälkeen he saattavat väittää, että henkilö voi olla ’vaarassa’, joten tämän on parasta alkaa oman turvallisuutensa vuoksi puhua.

Suojelupoliisin tyypillisen tarinan punainen lanka on siis: ’Olet vaarassa.’

Poliisi yrittää tehdä tarinasta uskottavamman viittaamalla johonkin ajankohtaiseen yhteiskunnalliseen ilmiöön tai henkilön yksityiselämään.

Tiedossamme on ainakin yksi tuore tapaus, jossa poliisilla oli vanhentunutta tietoa kohdehenkilön elämäntilanteesta. Kun kohdehenkilö kertoi poliisille, että tämä oli väärässä, vaihtoi poliisi lennosta tarinaansa, mutta punainen lanka pysyi samana: ’Olet vaarassa.’

Älä siis anna poliisin pelotella itseäsi vastaavilla valheellisilla tarinoilla.

Tällä uhkailulla ei tietenkään ole mitään todellisuuspohjaa, vaan kyse on alkukantaisesta ’olen sinun puolellasi’ -manipuloinnista, johon ei kannata haksahtaa.”

Tahdomme muistuttaa lukijoitamme, ettei isänmaallisuus ainakaan toistaiseksi ole Suomessa rikos. Mikäli Supo ottaa sinuun yhteyttä mielipiteidesi vuoksi, on sinulla lain suoma oikeus kieltäytyä tapaamisesta ja puhumisesta.

On mielenkiintoista, että Supo on aloittanut isänmaallisten kansalaisten ahdistelun juuri perussuomalaisten hallituskaudella.

Vuosi sitten perussuomalaisen Jari Lindströmin johtama oikeusministeriö määritteli maahanmuuttovastaisuuden järjestäytyneeksi rikollisuudeksi.

 

Lue myös:

Sisäministeriö on suomalaisten suurin vihollinen
Sisäministeriö: vasemmistoväkivalta ei ole tuomittavaa – maahanmuuttovastaiset julisteet ovat!
Supo: rikosuutisointi ei saa antaa ”sytykkeitä” rasisteille!

23 kommenttia

 1. Pukkikin tietää ettei Eurooppa / Suomi kaipaa toiseuden kiroja, eikä lapsiaankin raiskaavia tahoja maahamme. Pukki tulee tyhjäämään pusseja tilauksesta e-mail: joulupukkipalvelu.blogspot.fi tilaukset katso blogista lisää http://pikkujoulupukki.blogspot.fi/

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
 2. Supolla piisaa ”kiirettä” 6.12. Lapsellista touhua, todella lapsellista. Mutta onhan todella selvää, että jos on paskat housussa kun pitäisi mennä VOK:een selvittelemään ”käsillä puhumista”, niin silloin täytyy tästä koituva turhautuminen ja negatiiviset ”vibat” purkaa kanta-suomalasiin, jotka ovat kilttejä kuin kuoripojat. Sehän on nyt sanomattakin selvää, että kun ”tarkkailuluokan” käytöshäiriöiset” ja ”vapaasti kasvatetut” ikäisekseen suuret korstot (eliitin kersoja) laittavat ”ranttaliksi” niin että tuntuu… Silloin on hampaisiin asti aseistautuneiden ”hyljemiesten” syytä tehdä edes kerran elämässään mittava ”operaatio” Tuupovaaran kyläkouluun kyynelkaasuin, pippurisumuttein ja tietysti panssarivaunulla ampuen ja raahata vulgääristi pienviljelijöiden, metsureiden ja laitoskeittäjien lapsoset ”läpivalaistaviksi” kuulusteluihin, josta seuraa lopullisesti kaikkien kansalaisoikeuksien epääminen 500 vuotta etiäpäin.
  rusakko on EU ainesta, siellähän ne kaikki juopot hääräävät. Ja takavuosina naureskeltiin jollekin Jeltsinille. Jeltsinilläkin olisi votka -päissään enemmän järkeä kuin vajakki -hallituksella. Vai mitä tuumaatte, kun huoratkin jo rupeavat neuvomaan miten asioita pitäisi ”juosta”.

  Plusääni(25)Miinusääni(0)
 3. https://www.youtube.com/watch?v=a202ZrU9_Mc

  Folkets Demonstration- 24-9-2016 i Stockholm

  On ne hurrit tyhmiä suurin osa! Suomi ei saa olla missään tekemissä näiden sairaiden paskojen kanssa!! EI yhdenkää ruotsalaisen! Homoja ja huoria jokainen äijätkin kun meikattuja ämmiä suurin osa!!

  hejsan missä teot turhaa tollanen mielen osoittaminen!! Tekoja tarvitaan”!”

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 4. http://docplayer.fi/1057368-Hymy-lehdessa-2-2013-julkaistu-vapaamuurari-lista.html

  Te joko käytätte väkivaltaa tai katsotte kuinka teidät tuhotaan!! Äärimmäinen väkivalta on ainoa ratkaisu äärimmäistä saatanan palvontaa vastaan!!! Jotka päästää lapsien raiskaajat ja pedofiilit ilman tuomioita takaisin vapaaksi!!

  Jeesus voi painua helvettiin, koska helvetti on maan päällä missä viipyy teot!!! He antavat niin kauan naurettavia tuomioita ali ihmisille kun te sen sallitte!!!

  Kohdelkaa heitä ja heidän perheitään, niin kuin tahtoisitte heidän kohtelevan teitä!! Vastapuoli selvästikin on valinnut puolensa satojen ellei tuhansien tuomioiden perusteella!!

  HERÄTKÄÄ AIVOKUOLLEET LAMPAAT TEIDÄN MAANNE TUHOTAAN KIIHTYVÄÄ TAHTIA!!

  Plusääni(14)Miinusääni(2)
 5. https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/56603-professori-vapaamuurareiden-erityiskohtelulle-perusteita-salaseura

  Samoin poliisi ylijohto unohtakaa poliisi ylijohdon kunnioitus he ovat sairaita paskoja koska antavat tämän tapahtua!!

  Vapaamuurareihin kuuluvien tuomareiden erityiskohtelulle on perusteita, sillä järjestön jäsenet vannovat keskinäistä avunantoa vaativan valan eikä järjestö toimi avoimesti, sanoo rikosoikeuden professori Terttu Utriainen Lapin yliopistosta.

  NIMIÄ JULKISUUTEEN TIEDÄTTE KENEEN KOHDISTAA VIHA ja KENEN PERHEISIIN, KUN SEURAAVAN KERRAN PUOLI VUOTTA EHDOLLISTA LAPSEN/lapsien TÖRKEÄSTÄ RAISKAUKSESTA juuri ketä pitäisi suojella!! MISSÄ ISÄT VIIPYY KOSTO OLETTEKO VELLIPERSEITÄ?????????

  Apulaisoikeusasiamiehen ratkaisun mukaan vapaamuurareihin kuuluvat tuomarit ovat lähtökohtaisesti esteellisiä, jos myös oikeudenkäynnin osapuolista joku on vapaamuurari. Käytännössä he eivät siis saa tuomita toisiaan.

  – Ensinnäkin järjestö toimii salaseuran tavoin, ja siinä vannotaan vala. Ei muiden yhdistysten ja kerhojen jäsenyyksiin valoja vaadita, Utriainen sanoo.

  Utriaisen mukaan kyseessä on oikeuslaitoksen uskottavuus. Oikeudenkäynnin pitää hänen mukaansa sekä olla että myös näyttää puolueettomalta.

  – Jos toisella puolella istuu tällaisen puljun jäsen, ja yrittää siinä hakea oikeutta, niin uskottavuus on koetuksella, vaikkei sillä olisikaan vaikutusta lopputulokseen, Utriainen sanoo.

  Utriaisen mielestä vapaamuurareista tekee erikoisen organisaation myös se, että se on aikojen saatossa muotoutunut ”eliittikerhoksi”. Paikallisesti juuri eliittikerhot voivat Utriaisen mukaan olla ongelma uskottavuuden kannalta.

  – Pienellä paikkakunnalla samat henkilöt voivat olla mukana politiikassa, talouselämässä ja hallinnossa. Tiedonkulku voi olla pienessä piirissä, joka pystyy hallitsemaan koko paikkakuntaa, Utriainen

  Helsingin yliopiston rikos- ja prosessioikeuden professori Dan Frände kertoo kuitenkin luottavansa suomalaisiin tuomareihin. Fränden mukaan riittää, että tuomari ilmoittaa sidonnaisuutensa ja jäävää itsensä tarvittaessa.

  Fränden mukaan suomalaiset tuomarit ottavat esteellisyyssasiat vakavasti.

  – Suomalaiset tuomarit ovat sen verran herkkiä, että he jääväävät itsensä melkein liian helposti, Frände sanoo.

  Utriainenkin toteaa, että Suomen oikeuslaitoksessa on vältytty sidonnaisuuksiin liittyviltä skandaaleilta. Hänen mielestään sidonnaisuudet muun muassa vapaamuurareihin on hyvä tiedostaa, jotta skandaaleilta vältyttäisiin jatkossakin.

  hahahahahaaaaaaaaa JOs ette vielä ymmärrä näitä käsittämättömiä tuomioita! Siinä todisteita ja he eivät palvo jumalaa vaaan vastakkaista osapuolta!!! Ja pää käskytyspaikka löytyy israelista!!

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 6. Nollaratkaisu, kun vain yhdeksän tuomaria koko maassa on ilmoittanut jäsenyytensä, enemmistöä ei tiedetä, eikä tiedetä sitäkään, ketkä syytetyistä ovat vapaamuurareita.

  Jos poimii kaikki tuomarit tästä listasta
  http://vaparit.blogspot.fi/2008/10/vapaamuurarit-eli-vaparit.html
  niin ihan sata varmasti saa yli yhdeksän.

  Ja iki vanha lista 🙂

  Eipä ole ihme, kun kokoomus ja kepulaiset ym. eivät KOSKAAN tunnu saavan tuomioita mistään, minkä normijärkiset kansalaiset edellyttäisivätheidät linnaan heitettävän. Esim. Ilkka Kanerva kulkee vapaalla jalalla, kulkisiko yksikään taviskansalainen samoista rikoksista ???? No totta vie ei. Tuomarit päästävät nämä pysymään vapaalla jalaalla etsien sen viimeisen ja mahdollisen vapauttavan pykälän. Mutta jos kuka tahansa tavis on kyseessä tätä ei tehdä. Suomi on valtiona korruptoitu niin täysin, että sitä ei taviskansalainen edes tajua miettiä. Lakeja sublimoidaan sellaisiksi kun halutaan riippuen, kuka on kyseessä. Suomihan ei ole oikeusvaltio oikeasti lainkaan, eihän meillä ole edes riippumatontatuomionistuinta , johon nämä meikäläiset nykypäättäjät voitaisin haastaa verovarojen törkeästä hävittämisestä ulkovaltojen bankstereille.

  Koko polittiinen systeemi toimii kuin salaesuura, eikä poliitikko ole vastuussa mistään. Eduskuntakin on vain näytelmä ja todelliset päätökset tehdään kulisseissa ja salassa. On hurskastelua väittää, että julkisesti päätetään jostakin politikassa ja tässä yhteiskunnassa.
  Todellisia jäävittömiä yhteiskunnassa on todella harvassa.
  Ristiriitaista on, että pitää sitten tuntea asiat taustoineen ja henkilöineen.
  Jos nyt aletaan perkaamaan tätä asiaa niin tehtäköön se perusteellisesti koko yhteiskuntaa koskevana.
  Kaikki väärät huhut ja luulot on myös poistettava.
  Olen tosin skeptinen, että tämä todella tehtäisiin.

  Jonkinlainen salaseura nimimerkkien suojissa kommentoi salaseuran toimintaa:) Kukaan ei ole vielä keksinyt vaatia heidän nimiään ja naamaansa näkyviin tälle palstalle. JUURIKIN NÄIN!!

  NÄMÄ IHMISET JUURI TOIMIVAT JUUTALAISTEN KÄSKYJEN MUKAAN, KIISTÄKÄÄ JOKU MIKSI KIPA PÄÄSSÄ JOKAISELLA JA VANNOTAAN USKOLLISUUTTA ERINÄISIN KÄSIMERKEIN 🙂 JO TODELLA NAURETTAVAA ETTEI SUUREMMAT MASSAT NÄE TOTUUTTA!!

  Ehkä he juuri luulevat kuuluvansa korkeampaan voimaan joka tietää heidän HELVETIN lapsillesit salaisuutensa jolloin pitävät itseään muita parempina!!!

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 7. Mailma olisi paratiisi ilman juutalaista koronkiskontaan! Ja se joka väittää vastaan voi lukea nämä baselin 1,2,3 pykälät!! Tarvitaan todella vaikutusvaltasessa oleva maanpetturi suostumaan näihin ja ainahan suomi on on ollut juutalaisessa hirttosilmukassa!! Ennenmmin kuolen kun katon suomalaisten lapsien saavan tämän paskan tulevaisuuden!!

  http://ebolakani.blogspot.fi/2011/11/pankkien-kaikki-toimintakulut-katetaan.html

  Harmi että kirjoittaja lopetti, arvostin häntä enemmän kuin yhtäkään nobel palkittua huijaria!! Ja lisätäkseni vesa ilkka laurion kirjoituksia ja kannanottoja ei yksikään olisi sama enää!! Hän uskaltaa kirjoittaa vuosi kymennestä toiseen suoraa faktaa ja yksi SUOMEN mahtavimmista ihmisistä!!!!!!!!!!! Jaksaa vuodesta toiseen vaikka ihmiset eli kyrvät ja tietämättömät häntä välillä syyllistävätkin!!!

  Laurio on minulle paljon suurempi hyvän tekijä ja hieno ihminen kuin suurin osa nobel palkituista!! Mies joka uskaltaa olla loppuun asti tätä paskaa vastaan ja tuo totuuden esiin!!!

  JOKAINEN SUOMALAINEN TULEE VIELÄ AVOSTAMAAN KYMMENIEN VUOSIEN TYÖTÄSI!! Kunhan he ymmärtävät mitä olet heille yrittänyt kertoa!!!

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
 8. Eipä hätää.

  Enää 16 päivää Tukholman voimannäyttöön: 12.11.2016 lauantaina Pohjoismainen Vastarintaliike tuo valoa pimeyteen ja toivoa epätoivon keskelle.

  Kansa, joka pimeydessä vaeltaa, saa nähdä soihdun palavan. Ja tämä soihtu luo valoa kaikkialle maailmaan: Vastarinta elää !

  Vastarinta elää kansan keskuudessa, se voi hyvin ja se kasvaa. Sitä ei (((limainen eliitti huorineen))) pysty murtamaan.

  Kenenkään ei tarvitse enää kokea olevansa näiden (((itseään täynnä olevien paskiaisten))) armoilla.

  Kaduilla kulkee jo vastarinta! Se on jo luonasi, se on koko ajan kanssasi. Et kulje yksin, se kulkee kanssasi, se elää kanssasi ja se ei hylkää kansaansa.

  Johtajamme huoraavat kaiken, koska he huoraavat itsensä. Heille kansa ja maa on vain keino saada itselle etuja, virkoja ja rahaa. Mutta vastarinta ei myy kansaa, sille kansa on pyhä. Kansa ja maa, ne ovat toinen toisiinsa sidottuja, (((Valtaa pitävä eliittti))) kulkee maasta toiseen ryöväämässä ja korruptoimassa, heille mikään ei ole pyhää.

  Saksassa tämä (((kammottava demoni))) jahtaa jo avoimesti lapsiamme. He haluavat tappaa kansamme aloittamalla lapsista, he haluavat kääntää lapset vanhempiaan vastaan. Sellainen on (((tämä peto))), jota vastassa me olemme. Tämä on sen (((pedon))) luonto. Meillä ei ole tilaa sille pedolle, sen on aika mennä pois täältä. Sillä ei ole meille mitään annettavaa, kaikki mitä se tekee, on vain tuhoa.

  On aika nousta tätä (((petoa))) vastaan. Jo liian kauan se on saanut tuhota maitamme ja kansojamme. On aika puolustaa omaa maata, omaa kansaa. (((Peto))) menköön omien muuriensa suojiin ja derivoikoon valuuttaansa siellä aamusta iltaan, välillä päätään itkumuurin hakaten. Olkoon niin.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 9. HIDDEN CAM: Media Matters Brags About Sabotaging Roger Stone

  Suomen Media ja poliisi käytää nykyään samoja metodeita ihmisten vaietamiseksi
  100 prosentisella varmuudella jos joku tonksi pintaa syvemältä
  en tiedä kuinka korkealle tämän asian lonkerot menee
  se on varmaa että poliitikoilla on näppinsä pelissä
  se pitäisi vain pystyä todistamaan jotenkin

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 10. yllä oleva toiminta koskee vastavirtaa torniaista ilja janitskia persuja poliisin rastiksi syytämistä
  mustabarbari tapaus
  ja kaikkea teuvo hakkaraisesta ja islamin totuden tuomisen demonomisesta lähtien
  suomen valtamedia tekee juuri noin kun ylähällä videossa esitetään ja tuhoaa ihmisiä systemaatisesti heidän mielipiteitensä takia suomessa kun valtamedia on näiden punavihreä vasureiden terroristi toimitajien hallussa
  Rigging the Election – Video IV: $20K Wire Transfer From Belize Returned

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 11. TEHKÄÄ NYT HELVETTI TÄSTÄ JUTTU, VOIKO SAIRAAMPAA ENÄÄ OLLA!! KAIVAKAA TÄMÄ UUDESTAAN ESIIN VITTU LASTENSUOJELU LIITTO EI SAATANAN HELVETIN VITTU NÄITÄ SAATANAN PALVOJIA!!

  http://www.nykysuomi.com/index.php/2016/10/26/monikulttuurisia-perheita-muuallakin-kuin-oulussa/

  Oulun insesti-demarin tapaus järkyttää ja inhottaa meitä syvästi, mutta kurkistus julkisuudessakin näkyvien henkilöiden monikulttuuriseen arkipäivään voi olla matka ihmismielen pimeälle puolelle. Monikulttuurisista suhteista tulisi jo koulussa varoittaa lapsia, -sensijaan että niihin kannustetaan.

  Näkyvän monikulttuurivaikuttajan oman perheen tarina:

  ”Monikulttuurinen osaaja, jolla on kokemusta eri kulttuureista.Filosofian maisteri, kulttuurienvälisen viestinnän asiantuntija, kulttuuritulkki ja kielenkääntäjä. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piirin Amoral-hankkeen kouluttaja-konsultti. Lions-järjestössä aktiivinen vaikuttaja ja hyväntekijä. Viiden lapsen yksinhuoltaja, helsinkiläinen nainen.”

  Kokoomus-puolueen aktiivi, Lions-klubin sisäpiiriläinen, ja listassa myös Mannerheimin lastensuojeluliitto. Tarja Halosen jossain Kalliossa kokoontuvan napatanssikerhon ”Hytkyvät Hylkeet” sisäpiirijäsen, ja ”Ihmisoikeusliitossa” töissä. Alppilan koulun röyhkeää oppilasta ojentaneen opettajan virastaanerottamisen taustavaikuttaja?

  Mitäpä keittiönkaapista löytyy:

  ”Kokoomusehdokkaan turkkilaismies raiskannut perheen lapsia 10 vuotta

  Kokoomuksen ehdokas ja monikulttuuri-asiantuntija ja Mannerheimin lastensuojeluliiton kouluttajan turkkilaismies raiskannut perheen lapsia 10 vuoden ajan ja joku kehtaa väittää, että nainen ei ole ollut tietoinen asiasta?

  Helsinkiläisperheen turkkilainen mies on raiskannut perheen lapsia 10 vuoden ajan viikottain ja väkivaltaisesti kertoo MTV3.

  Kokoomusehdokkaanakin olleen perheen äidin on ollut ihan pakko tietää asiasta, koska poliisin mukaan teot ovat olleet viikottaisia ja erittäin raakoja ja väkivaltaisia. Äiti on esiintynyt lukuisia kertoja esim YLE:n ohjemissa monikulttuurisuuden puolestapuhujana ja toiminut tosiaan Mannerheimin lastensuojeluliiton kouluttajana.

  Miehelle luetut syytteet:

  1) Useita pahoinpitelyjä 15.1.2004-26.9.2008

  2) Useita pahoinpitelyjä 15.1.2004-31.8.2007

  3) Useita pahoinpitelyjä 15.1.2004-31.12.2007

  4) Useita pahoinpitelyjä 15.1.2004-26.9.2008

  5) Useita pahoinpitelyjä 15.1.2004-26.9.2008

  6) Useita pahoinpitelyjä 15.1.2004-14.8.2008

  7) Pahoinpitelyjä 1.1.-26.9.2008

  8 ) Törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö 1.1.1998-26.9.2008

  9.1) Väkisinmakaamisia 1.1.-31.12.1998

  9.2) Useita törkeitä raiskauksia 1.1.1999-26.9.2008

  10) Törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö 1.1.1999-26.9.2008

  11) Useita törkeitä raiskauksia 1.1.1999-26.9.2008

  Tämä ei muuten niin kiinnostaisikaan, mutta ihmetellä täytyy, ettei naisen toimintaa ole tutkittu, mutta hei hän onkin maahanmuuttotutkija ja kokoomuksen ehdokas. Miten on mahdollista, ettei perheen äiti havaitse jos lapsia raiskataan ja hakataan viikottain jatkuvasti? No lapset onkin otettu häneltä pois, mutta vapaalla jalalla Suomen yksi kautta aikojen pahimmista pedofiilinaisista kulkee. En ole tietoinen onko lastensuojeluliiton kouluttajavirka otettu häneltä pois, mutta jos hän siellä edelleen toimii niin voi luoja sentään.”

  ”Lähes maksimituomio törkeistä seksirikoksista jää voimaan

  09.09.2009 11:20

  ”Törkeisiin seksirikoksiin syyllistynyt helsinkiläismies tyytyy pitkään vankeustuomioonsa.

  Vähän yli nelikymppinen mies tuomittiin hiljattain 12 vuodeksi vankilaan. Rangaistus lähentelee laissa säädettyä enimmäisrangaistusta, joka on 13 vuotta. Tuomio tuli törkeistä lapsen seksuaalisista riistoista, väkisinmakaamisista, törkeistä raiskauksista ja pahoinpitelyistä.

  Seksuaalirikokset kohdistuivat tuomitun kahteen omaan lapseen, joiden riisto jatkui kymmenen vuotta. Kaikkiaan uhreja oli seitsemän, joista viisi lapsia. Mies määrättiin maksamaan heille yhteensä lähes 300 000 euron korvaukset.

  Helsingin käräjäoikeudesta kerrottiin keskiviikkona, ettei mies ilmaissut tyytymättömyyttä määräaikaan mennessä. Kihlakunnansyyttäjä Harri Ilander on luonnehtinut tapausta törkeimmäksi hänen tiedossaan olevaksi.

  MTV3 ei julkaise tuomitun nimeä uhrien henkilöyden suojelemiseksi.
  (MTV3 – STT)”

  Tässä paljastuu silloiseen presitanttaan asti ulottuva ketju:

  ” Alppilan yläaste ei ole ns. normaali koulu, vaan ”monikulttuurisen samanaikaisopetuksen pilottikoulu”. Entinen rehtori Sari Aarniokoski oli ollut keskeisesti mukana tähän pilottikokeiluun hakemisessa. Kokeilussa ”samanaikaisopetuksessa” on ajatuksena tavallisten oppilaiden ja ”erityistuen tarvitsijoiden” yhtäaikainen opiskelu siten, että luokassa toimii kaksi opettajaa (aineopettaja ja erityisopettaja) ja oppilaita voidaan jakaa myös tavallinen opiskelija ja tuentarvitsija -pareiksi, jolloin myös tavallinen oppilas osallistuu erityistuen tarvitsijan opettamiseen.”

  ”Sari Aarniokosken toimiessa rehtorina Alppilan koululla järjestettiin vuonna 2012 Young European School Conference, johon kuului mm. kansainvälisiä ryhmätöitä ja apulaiskaupunginjohtaja Ritva Viljasen emännöimä vastaanotto. Yhtenä tapahtuman sponsoreista oli Lions Club Helsinki / Hakaniemi ry. Ruokalasta poistetun oppilaan nyttemmin vankilassa istuva isä on LC Helsinki/Ruoholahden jäsen ja 23.11.2008 asti piirin ARS-toimikunnan (Arne Ritari säätiö) puheenjohtaja. Myös pojan äiti kuuluu kyseiseen Lions Clubiin. ”

  http://turjalainen.blogspot.fi/…/alppilan-koulukohun-matapa…

  ”Suomalais-turkkilaisten seka-avioliittojen viestintäproblematiikka”, gradu, tekijä Eeva Suomenaro, sivulta 23:

  ”Miten mies(Turkkilainen) sopeutuu vaimonsa(Suomalainen) maahan ja kulttuuriin, miten kollektiivisen maskuliinisen kulttuurin edustaja ja vieläpä mies sopeutuu yksilölliseen ja feminiiniseen kulttuuriin….)”.
  Lukeeko tuossa nyt epäsuorasti se minkä minä olen aina omasta mielestäni nähnyt suomalaisnaisen, joka kulkee ählämin kanssa, katseesta?”

  https://jyx.jyu.fi/dspace/handle/123456789/9102?show=full

  ”Turkissa on yksityinen ja julkinen kulttuuri. Nämä saattavat poiketa hyvin paljon toisistaan. Yksityinen kulttuuri on sitä, että ihminen käyttäytyy yksityisesti aivan eri tavalla kuin julkisesti. Turkkilaisilla ihmisillä on yksityinen ja julkinen minä”(sivulta 24.)

  Niinpä näkyy olevan myös Kokoomuksessa, Lions-klubissa, MLL:ssä ja ”Ihmisoikeusliitossa”?

  http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=5&t=6543&hilit=ihmisoikeusliitossa&start=90

  Oulun tapaus näyttää osoittavan, että julkisuuteen tulleet tapaukset ovat vain jäävuoren huippu, ja julkiset valvontaverkostot rutiininomaisesti sulkevat silmänsä näiltä ongelmilta, ja -kuten Oulussa ja Lions-clubissa- niiden annetaan jatkua vuosikausia. di-gold-1

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 12. Mikä helvetin ryssä tänne hyökkäsi 🙂 Vitun juutalaiset rahotti koko homman saatana kun noita vanhan kansan äijiä ja veteraaneja ei saa tajuamaan!!

  https://www.youtube.com/watch?v=3plO343bID8

  Crypto-Jew Putin: ”80 to 85% Jews in 1st Soviet Government

  Ja ne vielä jotka luulee että venäjä on vastavoima jenkit eivät osta raketti tekgnologiaa venäjältä lähettääkseen satelliitteja avuruuteen ym!!

  Ja voi herran jumala!!!!

  Venäjän keskuspankin logo mikähän mahtaa olla edelleenkin ja miksi kuuluu bissiin niinku suurin osa mailmasta! Miksi suostua basel 1,2,3 sopimuksiin???? Yksikään itsenäinen valtio ei noihin suostuisi!!

  Olin itsekin jonkun aikaa mieltä että venäjä oisi jonkinlainen vastavoima, mutta ei herran jumala kaikki faktat mukaan lukien turha luulo!!

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
 13. Mielestäni vuoden 1945 jälkeen ei ole ollut mitään erityisen merkittävää maallista vastavoimaa tälle fariseusten rikollisliigalle,

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2016/10/27/nykyj-alkup/

  jota vastaan Hitler täsmälleen oli, nimeten tämän ihmiskunnan vihollisen täysin oikein ja napakymppiin kuvaamalla sitä nimellä ”A Small Ruthless International Clique”. ( Kaiken takana on siis n. 2500 vuotta vanha uskonnoksi naamioitu valtiollinen toiminta, jonka osana on rahanarvon sitominen kullan arvoon, pankkitoiminta ja unelma maailmanvallasta. )

  Ja tämä ”klikki” on Sun Tzu – sodankäynnin taidon lukenut ja kaiken muunkin, ja siksi he ovat jättäneet maailmaan jäljelle ja soluttaneet kätyreitään täyteen tietyt varaventtiilit eli kaikenlaiset vastarintaliikeet, ryhmät, puolueet, jne. , ja ihmisten herätessä he luovat niitä ITSE lisää, jottei vastarinta kohdistuisi suoraan heihin ja ennen kaikkea kaikki suurempi vastarintatoiminta ja totuustelu olisi heidän ohjauksessaan.

  Ja lisäksi, Sillä tämän ”klikin” johdossa on ”valehtelija ja valheen isä.” – Joh. 8:44 ja luonnollinen Kristuksessa pelastumaton ihminen on LUONNOSTAAN eli sydämestään tämän joukkueen jäsen ja hänen puolellaan. Tavallaan tietämättään.

  Siksi tässä on aika vaikeata mitään muuta tehdä, kuin turvautua tarjottuun apuun (esmi. ohessa alempana. Jes.49) , ensin tietenkin oman sydämen puhdistamiseksi vihollisen vallasta. Ja huom. ei muuta voikaan, todellisesti.

  ”Minä olen viinipuu, te olette oksat. Joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, se kantaa paljon hedelmää; sillä ILMAN MINUA TE ETTE VOI MITÄÄN TEHDÄ.” – Joh 15:5

  Huom. Ehkä juuri siksi talmudissa Kristityt on kuvattu pahimmaksi mahdolliseksi viholliseksi. Talmud keskittyy erityisesti juuri Kristinuskon murskaamiseen. Tämä ”klikki” siis tuntee vihollisensa. Sen todellisen.

  Tämän takia olen hyvin skeptinen mm. Suomi-ensin -liikettä ja Iljaa kohtaan. Mielestäni on viisasta olla terveellä tavalla epäileväinen, koska vihollisen luonne on ns. mahdoton.

  Jesaja: 49:26 ”Minä panen sinun sortajasi syömään omaa lihaansa, ja he juopuvat omasta verestään niinkuin rypälemehusta; ja kaikki liha on tietävä, että minä, Herra, olen sinun pelastajasi, että Jaakobin Väkevä on sinun lunastajasi.”

  http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/Jes.49.html

  Venäjästä,

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2016/04/09/vaihtoehtovaen-aivottomuus/

  Myöskään Trump ei ole mikään pelastus, saati Killery.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. Tuosta pitää jättää sana ”tavallaan” pois, ettei tule väärinkäsityksiä.

   Koska, Kristinuskon alkuperä ei ole ihmissydämessä, se ei ole lihan viisautta ja järjen ajattelua tai filosofista pohdiskelua, usko ei synny myöskään hengellisestä tai Kristillisestä kokemuksesta, vaan se on tässä ajassa tullut tunnetuksi ainoastaan Jumalan ilmoituksen kautta hänen sanassaan.

   Luonnollinen ihminen ei voi haluta Jumalan armoa Kristuksessa, vaan ainoastaan pitää sitä hullutuksena (1. Kor. 2:14,1:23).

   Ei ole olemassa mitään muuta keinoa ihmiskunnan vapauttamiseksi Perkeleen vallasta kuin evankeliumin saarna ja usko evankeliumiin. Sellaiset tekijät kuin maallinen tiede ja sivistys sekä kristinuskon osakseen saama ulkonainen tunnustus ja asema maailmassa Konstantinuksen ajoista alkaen eivät sinänsä ole mitään keinoja Saatanan sitomiseksi tai pahuuden kukistamiseksi. IHMINEN ON OMIN VOIMIN TOIMIESSAAN VOIMATON JO PELKÄSTÄÄN OMAN PAHAN LUONTONSA SUHTEEN. Vain itsestään tyhjään ihmiseen mahtuu Jumala.

   Raamatussa lueteltujen kymmenen käskyn tarkoitus on saada nämä käskyt lukenut omantunnon kauhistukseen syntien vuoksi + sydämen uskoon Kristuksen lunastustekoon.

   Evankeliumin tarjoaman syntien anteeksiantamuksen ottaa uskossa vastaan vain sellainen ihminen, jonka laki on johtanut tuntemaan hänen kadotuksenalaisen tilansa.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
  2. He käyttävät tiettyjä metodeja nimenomaan medioiden kautta :

   https://www.youtube.com/watch?v=JAPSShranFc

   1.Pelko

   Luo pelon kulttuuri saadakseen ihmisten hyväksynnän sotaan ja imperiumin rakentamiseen tai ihan mihin vain pahaan, pelko on voimakkain ase.

   2. Peloittelu

   Peloittele kansa saadaksesi he Stocholm syndroomaan ,saada heidät alistumaan siviili oikeuksien anastamiseen. Stocholm syndroomassa kaappaajan ja vangin välillä syntyy riippuvuus, pitää tehdä yhteistyötä jotta selviää.

   3. Harhauta julkaisemalla täysin turhaa viihdettä,typeriä turhia uutisia jotta ihmisten mielenkiinto saadaan pois tärkeistä asioista.

   4. Hajoita ja hallitse

   Käytä mediaa luomaan asioista kaava narratiiviista joissa aina on kaksi eri ajatusmailmaa tappelemassa keskenään. Pro-ase & anti-ase, pro rokotus & anti-rokotus , pro poliisi & anti-poliisi jne. Mediat luovat tämän narratiivin tarkoituksella hyvin monista eri asioista ,eivätkä he ikinä riko sitä. Sillä aikaa kun ihmiset riitelevät niistä kaikista eri asioista jotka media on luonut, ne jotka ajattelevat eri tavalla , ilman tuota kahden narratiivin ajatusmailmaa demonisoidaan,erotetaan,häädetään, ajetaan pois -SAMAAN AIKAAN…MIKÄÄN EI MUUTU JA HE SAAVAT JATKAA TOIMIANSA ,IHMISTEN ORJUUTTAMISTA SEKÄ TAPPAMISTA.

   Kukin saakin sitten vapaasti itsekseen pohtia onko esim mv-lehti ja magneettimedia yllä mainitun metodien/taktiikoiden toteuttajia . Pahin virheenne on, jos ette kykene ajattelemaan out of the box, yli teille tarjotun narratiivin.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
 14. Koko koneisto on usutettu meidän kimppuun. Meidän isänmaallisten, kansallismielisten kimppuun.

  Vaarallinen tilanne Suomessa kun poliisi mielivaltaisesti kieltää(yrittää) ihmisiltä perusoikeudet. Tämä ei voi johtaa muuhun kuin suureen sisäiseen konfliktiin. Mahdollisesti sotaan.

  Kellään ei ole oikeutta kieltää ihmisiä osoittamasta mieltä tai kokoontumasta yhteen tai tuomaan julki omia mielipiteitään.

  Nyt Suomi kuitenkin tulee tunnetuksi maailmalla salaisista oikeudenkäynneistä, massiivisesta sensuurista, mielenosoitusten kieltämisestä. Näin alas on maanpetturit mädättäneet Suomen.

  Valta on otettava pois näiltä maanpettureilta, mädättäjiltä.

  Yhdysvalloissa saattaa käydä niin että oli lopputulos presidentinvaalien jälkeen mikä tahansa, niin aseellinen kansannousu on ilmeisesti tulossa. Kukaan ei vielä tiedä, mutta on vahvoja merkkejä siitä että esim. Trumpin kannattajat eivät tule katsomaan vierestä vaalivilppiä. Toivottavasti ei jää pelkäksi uhoksi.

  Koko koneisto on usutettu meidän kimppuun koska:

  Me olemme viimeinen elossa oleva valkoinen sukupolvi joka voi vielä taistella itsensä vapaaksi meihin kohdistetusta kansanmurhasta. Monikulttuurisuus, monirotuisuus tarkoittaa valkoisten kansanmurhaa!
  Kun yhteiskunnasta tehdään rotujen ja kulttuurien yhteensulautunut saastainen slummi, jossa valkoiset jäävät vähemmistöön ja kuolevat vähitellen pois se on KANSANMURHA!

  Tähän emme voi ikinä suostua, emmekä tule alistumaan! Antautuminen ei ole vaihtoehto!

  Meidän valkoisten yhteinen, tärkein tehtävä on nyt käynnistää laajamittainen selviytymistaistelu samaan aikaan sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti.

  WHITE LIVES MATTER!

  STOP WHITE GENOCIDE!

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 15. Putin Sotschin Waldai-klubissa: Ihmiset ovat vihaisia, koska poliittinen Eliitti palvelee vain omia eikä ihmisten etuja. — muutama ote

  Miksi tyytymättömyys politiikkaa kasvaa tasaisesti väestössä lännessä, kysyy Venäjän presidentti Vladimir Putin.
  Sotshissa asiantuntijat, poliitikot ja toimittajat olivat koolla ympäri maailmaa eilen. Tänä vuonna tapahtuma oli nimetty: ”The Future in Progress: Shaping the Future of the World.”
  Sosiologiset tutkimukset osoittavat, että ihmiset eri maanosista näkevät tulevaisuuden hyvin sameana ja hyvin epävarmana. Ihmiset eivät näe mitään todellista mekanismia muuttaa mitään. Se pelottaa heitä.
  Poliitikkojen täytyy se tehdä! Mutta jopa ”kehittyneissä demokratioissa” useimmat kansalaiset eivät näe että heillä on todellista vaikutusta käytettyihin menetelmiin ja valtaan. He tuntevat, että toimitaan eliitin etujen mukaan.
  Miksi puolueet menettävät äänestäjien kannatusta:
  Monet kansalaiset eivät äänestä enää niin kuten joukkotiedotusvälineet ja puolueet haluaisivat ja mikä sopisi niille.
  Julkiset poliittiset liikkeet, jotka olivat viime aikoihin asti hyvin oikealle tai hyvin vasemmalle, ovat tulossa areenalle ja työntävät vanhan raskaan sarjan syrjään. … kyse on yksinkertaisesti siitä että tavalliset ihmiset eivät enää luota hallitsevaan luokkaan.
  Poliitikot palvelevat eliittiä, kansainvälisiä oligarkkeja, joita kukaan ei ole äänestänyt.
  Mutta keitä nämä ”taustamiehet” ovat? Ne ovat ylikansallisia oligarkkeja ja byrokraatteja joita kansa ei ole valinnut. Valtaosa kansalaisista haluaa vain yksinkertaisia ​​ja selkeitä asioita kuten vakaus, vapaa ja suvereeni kotimaansa kehitys, tulevaisuudennäkymiä itselleen ja omille lapsilleen, säilyttää kulttuurisesti kasvonsa ja turvallisuutta itselleen ja naapureilleen.
  Putin: Die Menschen sind wütend, weil Politiker der Elite dienen und nicht den Interessen des Volkes

  https://deutsch.rt.com/international/42523-putin-menschen-sind-wutend-weil/

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 16. Breaking (((news))).

  Jopa juutalaISvetoinen USA:n media on nyt Wikileaksin ja Assangen paineessa hylkäämässä lemmikkiorjansa eli Hillary Clintonin. Syyt epäselviä, mutta ilmeisesti idiootti-Clinton on tehnyt jotakin sellaista, jota jopa kaikenkattava (((herramedia))) ei enää pysty peittelemään.

  Tai sitten ei. Voi olla, että (((herrakansan))) mielestä DT on sittenkin sopivampi aloittamaan sodan Iranin/Venäjän/Syyrian kanssa. Who knows?

  Tulee olemaan miellyttävää nähdä, kuinka kaikki pikkunilkkitoimittajamme täällä Suomessa joutuvat kohta kovasti rakastamaan DT:tä, koska ”toimittaja” joko rakastaa tai itkee ja rakastaa juuri sitä aidantolppaa, jonka (((herra))) hänelle osoittaa. 🙂

  Silti, kuka tietää, ehkäpä Ecuadorin suurlähetystössä piileskelevä Julian Assange ja Anonymous sekä Wikileaks ovat sittenkin ainakin jossakin määrin (((demonin))) ulottumattomissa ja ehkäpä jopa (((demoni))) pelkää nyt paljastuvia tietoja. Ehkä kuitenkaan ei. Mutta Hillary is going down. 🙂

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat