Presidentti Niinistö YK:lle: kansallismielisyys on tuhoisa aate, joka täytyy pysäyttää!

Presidentti Sauli Niinistö piti tänään kansainvälisessä pankkipääkaupungissa New Yorkissa puheen, jossa hän julisti kansallismielisyyden poliittiseksi vihollisekseen.

Aiheesta uutisoi muun muassa Yleisradio, jonka mukaan Niinistö kutsui kansallismielisyyttä ”tuhoisaksi ideologiaksi, joka täytyy pysäyttää”.

Niinistön mukaan rajoja kiinni vaativa kansanosa tarjoaa ”synkän vaihtoehdon” nykyiselle politiikalle. Niinistön mielestä valtioiden rajoista ei saa tulla ”ylitsepääsemättömiä muureja” Euroopan ulkopuolelta tuleville siirtolaisille.

Hieman vastaavan puheenvuoron piti hiljattain Bilderberg-globalisti Jorma Ollila, joka varoitteli pankkilobbausjärjestö Etlan juhlapuheessaan nationalismin vaaroista.

Ollilan maalaamassa painajaisskenaariossa Suomi murtaisi ylikansallisen finanssieliitin kahleet ja löytäisi kadonneen isänmaallisuutensa:

”Liberaalin demokratian maailmanvalloitus on pysähtynyt ja autoritaariset poliittiset voimat ovat saaneet yliotteen monella taholla, jopa eräissä Euroopan unionin jäsenmaissa. Nationalismi ja suvaitsemattomuus ovat vallanneet alaa.”

Brexitin myötä EU-liittovaltiota ja pakolaistulvan jatkamista haikailevat globalistit ovat alkaneet hyökätä kansallismielisiä arvoja vastaan paljon totuttua julkeammin.

Esimerkiksi Euroopan komission johtaja Jean-Claude Juncker hämmästytti jo kesällä julistamalla, että valtioiden väliset rajat ovat ”huonoin keksintö, minkä poliitikot ovat koskaan tuottaneet”.

 

Lue myös:

Niinistön ja Sipilän puheet enteilevät afro-Suomea
Niinistö ja Räsänen vastustavat kiivaasti Palestiinan tunnustamista

39 kommenttia

 1. Löytyykö Suomesta oikeaa kansan miestä Suomen presidentiksi?

  Niinistölle riittää yksi kausi.

  Viime vaaleissa oli tarjolla tämä kansalle selkänsä kääntävä juuristi ja vihreä-kommunisti hintti.

  Kolikon molemmat puolet olivat likaiset.

  Työpaikka ilmoitus:

  Haetaan tehtävään valtionpäämiestä joka sanoilla ja teoilla toimii Suomen parhaaksi aina ja kaikkialla.

  Plusääni(73)Miinusääni(2)
 2. Ennen presidentinvaaleja mediassa kysyttiin onko Niinistö vapaamuurari. Hän vastasi että ei ole. Taisi valehdella. Haisee ainakin pahasti.

  Plusääni(58)Miinusääni(2)
 3. Presidentti Sauli Niinistö piti tänään kansainvälisessä pankkipääkaupungissa New Yorkissa puheen, jossa hän julisti kansallismielisyyden poliittiseksi vihollisekseen. Aiheesta uutisoi muun muassa Yleisradio, jonka mukaan Niinistö kutsui kansallismielisyyttä ”tuhoisaksi ideologiaksi, joka täytyy pysäyttää”.

  Kokoomuksen presidenttiehdokas Sauli Niinistö, 57, vastasi 29.11 Iltalehti Onlinen lukijoiden kysymyksiin ennen vaaleja näin:

  Kysymys:
  Mikä on tärkein syy, miksi haluat presidentiksi?
  Marsikka
  Vastaus:
  Tahdon toimia suomalaisten hyväksi. Ajaa Suomen etua.

  Kysymys:
  Mikä on mielestäsi presidentin tärkein tehtävä?
  Suvi
  Vastaus:
  Ajaa Suomen etua sekä ulkopolitiikassa että mielipiteissä.

  http://keskustelu.suomi24.fi/t/2505012/niinisto-vapaamuurari—katso-vastaus

  Plusääni(21)Miinusääni(2)
 4. No niin, Niinistö oli vielä eilen Suomi-nimisen kansallisvaltion presidentti. Tänään hän on kansainvälinen ’nobody’. Millä helvetin mandaatilla tuo ukko on maailmalla Suomea alas ajamassa? Sitä se YK:n huippukokouksessa kekkulointi teettää. Suomalaisilta pitäisi kieltää kansainvälisiin järjestöihin osallistuminen, koska ne menevät niiden loistosta sekaisin ja unohtavat, mistä ovat oikeasti ovat lähtöisin. Surkea itsetuntoko tuon ilmiön aiheuttaa? Eivät ne kai siellä kännissäkään ole?

  Plusääni(34)Miinusääni(1)
  1. Suomen ysärilaman arkkitehti suurvisiiri Ninistö tuhosi maan pienyritysten elinvoiman suurpääoman hyväksi. Kuten veljenpoikansa virheäiden Ville näiltä otuksilta pitäisi evätä Suomen kansalaisuus. Jos mamut on haittaloisia niin nämä tuhoavat rakenteiden kautta suuremmalla volyymilla.

   Plusääni(11)Miinusääni(0)
 5. AASIA AASIALAISILLE, AFRIKKA AFRIKKALAISILLE, EUROOPPA JOKAISELLE

  Plusääni(20)Miinusääni(1)
 6. Heitetään vaan kansallismielisyydet romukoppaan. Eipä sitten tarvita hallituksia eikä pressojakaan kun ei ole kansojakaan. Joka kylään vaan kyläpäällikkö joka määrää tahdin ja tavat. Eikä maksa paljon.

  Plusääni(12)Miinusääni(2)
  1. Olette tässäkin erehtyneet, kuten jumalattomat erehtyvät joka asiassa elämässään. Ei tarvita kansallismielisyyttä vaan Jumala, jonka yhteyteen tie on Jeesus Kristus, syntien anteeksiantamus (Ap. t. 17:26). Isä Jumala on se, joka ylläpitää kaikkea omilleen ja suo omilleen siten myös oman maan ja lisäksi kansan säilymisen (että olisi mahdollista siellä levittää evankeliumia ja synnyttää siten uusia kristittyjä Jumalalle; maailma on olemassa vain kristittyjen vuoksi: ”evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu”, Matt. 24:14). Siis teidän tulisi jumalattoman riehumisenne sijasta ottaa romukopasta Jumala (siis tehdä parannus), ja Jumala automaattisesti, omalla voimallaan, suo teille oman maan ja kansan ja varjelee niitä (pitää kurissa viholliset). Olette niin harhassa kaikesta kuin vain olla voi; hengellisesti olette jo hukkuneet ja siksi kaikki muukin käsissänne hukkuu:

   ”jumalattomain tie hukkuu” (Ps. 1:6).

   Syy siihen, että Suomi ja Eurooppa (ja koko maailma) sortuvat ja tuhoutuvat, on luopumus Jumalasta ja Jumalan sanasta. Luulette, raukat, voivanne jatkaa lastenmurhia aborteissa, homoutta, jumalanpilkkaa, kirkkojen vesittämistä, roskaelämäänne ja esivallan – Jumalan järjestyksen (Room. 13:1-4) – hävittämistä demokratiallanne (kansa itse, siis se, jota esivallan tulisi pitää kurissa, nousee omaksi esivallakseen ja hävittää siten oikean esivallan juuria myöten: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle”, perustuslaki 2§).

   Mutta luulen, että jatkatte irvistelyanne ja jumalatonta riehumistanne loppuun asti. Edistätte käytännössä tuhoutumista niin paljon kuin pystytte. Todellinen kauhistus on jumalaton kansa ja sen riehunta.

   Ja kukahan ensimmäisenä alkaa tällä kerralla irvistellä?

   Plusääni(9)Miinusääni(17)
   1. Ainoa voima, joka sitoo perkeleen (niin juutalaiset, muslimit kuin nykysuomalaiset ovat perkeleen lapsia), on evankeliumi. Sen olette hylänneet ja nyt riehutte perkeleessä. Kuolemalla puolestamme (olemme synneillämme ansainneet kuoleman ja helvetin) ja nousemalla ylös kuolleista Jumala (Jeesus Kristus) sovitti meidät, ja sen te hylkäätte! Ette pätkääkään välitä totuudesta, parannuksesta, Jumalan puoleen kääntymisestä, kansan pelastumisesta tai oman maan säilymisestä! Ette pätkääkään!

    ”Mutta kaikki on Jumalasta, joka on sovittanut meidät itsensä kanssa Kristuksen kautta ja antanut meille sovituksen viran. Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan, ja hän uskoi meille sovituksen sanan. Kristuksen puolesta me siis olemme lähettiläinä, ja Jumala kehoittaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen puolesta: antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa. Sen, joka ei synnistä tiennyt, hän meidän tähtemme teki synniksi, että me hänessä tulisimme Jumalan vanhurskaudeksi” (2. Kor. 5:18-21).

    Plusääni(9)Miinusääni(15)
    1. Ystävä hyvä chillaa ny vähäsen. Uskontojen kannattajien pitää meille uskonnottomille jollain tuoreella todisteella ”jumalien mukamas tahdosta sitä tai tätä” esittää asiansa perusteet. Ei voida enää huudella kaksikin tuhatta vuotta vanhoista palavista puskista! Paljon hyvää ihmiskunta saa aikaan ilman että jumalat usuttaa milloin mihinkin kuritukseen.

     Plusääni(2)Miinusääni(0)
     1. Riitäisi, kun katsoisit sydämeesi, siellä kerällä sinua hallitsevaan myrkkykäärmeeseen (perkeleeseen). Etkö tunne itseäsi ja elämääsi?

      Aivan tuoreen ja ehdan todisteen tulet saamaan, Jumalalta, ole huoleti. Ei sinun kauan tarvitse odottaa.

      Viestistäsi huomaan kyllä selvästi, että nyt sinulle on turha huudella Jumalan sanasta. Olisin voinut jättää vastaamatta, mutta tämän verran kuitenkin. Ympäriltäni näen, mitä kaikkea te olette saaneet aikaan. Joten: runttaa vain eteenpäin.

      Plusääni(5)Miinusääni(4)
 7. Saukki, älä tule takaisin. Emme tarvitse ”Miehiä hameissa”!
  Ei muuta eroa Tarja Haloseen kuin vehkeet. Oletettavasti, kuka sitä nykyään tietää, kun ei ole katsottu.

  Plusääni(19)Miinusääni(2)
 8. Niinistö ja Ollila laskevat varmaan näin, että itse voivat asua ylipääsemättömien muurien takana ja katsella televisiosta liberaalin demokratian maailmanvalloitusta. Muitakin löytyy, joilla on kosketuspintaa tähän maailmanvalloitukseen sen verran kuin toimiston ikkunasta näkyy Helsingin keskustaan.

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 9. Eipä ole muodikasta olla Suomalainen ei. Valitettavasti. Kaikki vaan vituralleen…voi meitä.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
  1. Ei ole tarkoitukseni täyttää kommenttiosastoja omilla kommenteillani, mutta kun eteen tarjotaan, on syytä vastata (jostakin syystä juuri tänään). Mikko Hyvärisen viestiin siis:

   Miksi kaikki menee suomalaisilla ”vituralleen”, niin että täytyy huutaa: ”Voi meitä”? Syy on synti ja siitä johtuva Jumalan viha.

   Plusääni(7)Miinusääni(15)
   1. Ehkä syy siihen, että juuri tänään tunnen sisäistä pakkoa vastata joihinkin kommentteihin, on se, että olen tänään useaan otteeseen rukoillut Herran puoleen ja pyytänyt häneltä ohjausta ja apua kansamme tilanteeseen. Naurakoon, ken haluaa.

    Plusääni(8)Miinusääni(14)
 10. Minä en ymmärrä, miten Suomen kansa luulee yksin, ilman turvaamista Jumalaan pystyvänsä taistelemaan maailman pahuutta vastaan. Kuinka moni on edes lukenut Raamattua ja löytänyt, että Raamatussa puhutaan samoista asioista, kuin Magneettimediassakin ja siellä kerrotaan myös ratkaisu ongelmiin. Liian hitaasti vaan tuntuu kansa heräävän. Ensin herätään tähän vallitsevaan todellisuuteen, jos herätään. Ja myöhemmin /ei koskaan ymmärretään asioiden perimmäiset syyt ja ratkaisut. Nämä ratkaisut löytyvät Raamatusta ja minäkin kehotan vaikka uteliaisuuttaan lukemaan Raamattua ja etenkin evankeliumeja ja Uutta testamenttia, niin käsitätte asioita kokonaisuutena paremmin. Kun tämä pakolaisvyöry alkoi, eräs iäkäs tuttavani sanoi varmaan puolileikillään, että pitäisikö alkaa lukea Raamattua, kun tuntuu lopun ajan tapahtumilta nämä. Minä otin hänen heittonsa tosissaan ja aloin lukea. Sitä päivää en kadu, kun tämän päätöksen tein. Raamatun lukemisen ja uskoon tulemisen myötä ymmärrys on kasvanut ja samalla pelko ja viha hälventynyt, mikä helpottaa jo konkreettisesti omaa elämää. Näitä tarinoita toivoisin lukevani näillä sivustoilla vähitellen jo enemmänkin. Kansallismielisyys ei voita mitään yksin ilman todellista uskoa kolmiyhteiseen Jumalaan. Näemmehän, miten kävi Hitlerinkin.

  Plusääni(2)Miinusääni(8)
  1. Jos joku haluaa löytää hyvän oppaan Raamattuun, niin ainakin minua on auttanut uskonpuhdistaja Martti Luther. Kaikki Luther-suomennokset ja paljon muuta alkuperäistä luterilaista kirjallisuutta löytyy kokoelmasta ”Kirkon aarteita. Teologinen suurkirjasto”, mm. osoitteista:

   http://sley.fi/kirkonaarteita

   https://kauppa.sley.fi/aanitteetjamedia/kirkon-aarteita-luther-cd-v30

   http://lutherdivari.fi/kotisivu/kirjalista/

   Jälkimmäisestä löytyy kun selaa kirjalistaa kohtaan ”Kirkon aarteita”.

   Plusääni(4)Miinusääni(9)
   1. Kiitos vinkeistä. Löysin antikvariaatista sattumalta Lennart Pinomaan kirjasen ”Kuka Luther todella oli”. Siinä kerrotaan lyhyesti Lutherin elämästä ja toiminnasta. Juutalaiskysymystä käsitellään myös lyhyesti.

    Kuinka moni on muuten lukenut Lutherin ”Juutalaisista ja heidän valheistaan”? Suosittelen lukemaan, löytyy mm. täältä:
    https://helda.helsinki.fi/bitstream/handle/10138/26563/Luther.pdf

    Myös Siionin viisaiden pöytäkirjat kannattaa lukea. Siellä käsitellään kaiken muun muassa muiden uskontojen, kuin juutalaisuuden hävittämistä maailmasta – massoilta pitää viedä usko Jumalaan, koska se luo heille yhtenäisyyttä.

    https://www.netikka.net/mpeltonen/protokolla.htm

    Sivun alla olevasta linkistä pääsee lukemaan pöytäkirjat kokonaisuudessaan.

    Suosittelen edelleen lukemaan Raamattua, Lutherin kirjoituksia laajemminkin, Siionin viisaiden pöytäkirjoja ja revisionistien tutkimuksia käsitteleviä kirjoituksia. Mikä kumma siinä on, että kaikki muu osuus juutalaisista ja heidän tarkoitusperistään ollaan valmiita uskomaan, mutta ei kaiken uskonnollista taustaa ja Jumalan olemassaoloa, mikä on koko asian ydinkysymys. Tässä kohtaa kansallismieliset ihmiset lähtevät harhapoluille, jos kiistävät Jumalan ja uskon merkityksen.

    P.s. Magneettimedian aukeamisessa on ollut häikkää viime päivinä, avaa sivut todella hitaasti/ei avaa ollenkaan. Kommenttiosuus ei myöskään suostu toimimaan useimmiten. Onko muilla vastaavia kokemuksia?

    Plusääni(7)Miinusääni(0)
    1. Kyllä hidastelee. Tänään ilmestyi oikein piirroksena ilmoitus, ettei syy hidasteluun ole täällä vaan Ruotsissa Tukholman ja M-median (toimii Ruotsista käsin) välillä. Tiedä häntä sitten.

     Plusääni(2)Miinusääni(2)
    2. Sinänsä en ota kantaa siihen, kuka nuo pöytäkirjat on kirjoittanut enkä voi tietääkään. Niitä väitetään väärennöksiksi. Toisaalta kuka tahansa, joka on herännyt tähän vallitsevaan todellisuuteen ja sen pahuuteen, voi havaita, että ne näyttävät toteutuneen hyvinkin tarkasti. Kuten noilla sivuillakin kirjoitetaan suomentajan loppuhuomautuksena:

     ”Nämä protokollat eivät mitenkään voi olla miehen/miehien kirjoittamia, vaan ainoastaan Saatanan, Jeesuksen mainitseman Synagogansa avulla:

     Johanneksen Ilmestys 2:9 Minä tiedän sinun ahdistuksesi ja köyhyytesi – sinä olet kuitenkin rikas – ja mitä pilkkaa sinä kärsit niiltä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan ovat saatanan synagooga.”

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Valtionvelkamme takaa sen, että joudumme nielemään kaiken tämän globalisaatio saastan. Vihervasemmisto ei suostu leikkaamaan mistään ja kuitenkin näennäisesti kritisoi lisävelan ottamista. Tämän kaiken tarkoitus kiristää IMF:n otetta maassamme ja EU:ssa. Meidät on myyty, ilman kansan suostumusta! Pysykää vahvoina, periksi ei anneta.

  Plusääni(9)Miinusääni(1)
 12. Kertokaapas toverit, että millähän tavalla Suomalainen on yhtään parempi kuin kukaan muukaan? Miten voimme ikinä saavuttaa globaalia rauhaa jos me olemme me ja nuo ovat niitä? Rauhaa ei tule ennenkuin, jäljellä on vain me(kaikki yhdessä), sitä ennen jatkuu aina kotiinpäin vetäminen. Itse näen, että kaikenlainen lähentyminen, raha-, sotilasliitto, TTIP, ym ovat oikeaan suuntaan kehittymistä. Puolensa pitää pitää ettei tule höynäytetyksi, mutta vastaan pitää myös tulla. Emmeköhän kaikki halua rauhaa ja, että kaikilla olisi hyvä olla? Tietysti ymmärrän mielenosoittamisen jos olette eri mieltä, mutta sitten joudutte kiukuttelemaan jatkossakin, katsokaas kun maailma se kehittyy. Kehitys tarkoittaa todellakin muuta kun loputonta elintason nousua ja kaiken haalimista, se tarkoittaa henkisien arvojen esille nousua, niissä raha painaa loppujenlopuksi verraten vähän. Pitäisi koittaa nähdä asioita isommassa kuvassa eikä tuijottaa vain omaa napaa, ihmisiä ne ovat muutkin tarpeineen.

  Plusääni(4)Miinusääni(18)
  1. Et voi olla tosissasi ? Pistän tuon vitsinlaskun piikkiin. Nato TTIP EU jyräävät pienten kansojen identiteetin ja siinä jos missä menee henkiset arvot. Ja tilalle tarjotaan valmiiksi pureskeltua diipadaapa-mössöä guggenheimieista (jutkujen rahantekokone) brysselin paskanjauhantaan.

   Plusääni(7)Miinusääni(0)
 13. R.D. kuulostaa ihan kommunistisen internationaalin edustajalta.

  Me hoidamme kaiken sinun puolestasi, sinun ei tarvitse enää itse ajatella. Itse asiassa sinulla ei kuulu olla edes mielipiteitä. Uusi maailmanhallinto on jo ajatellut kaiken valmiiksi puolestasi. Ikuinen rauha vallitsee kun pääsemme eroon hankalista toisinajattelijoista ja noista ikävistä isänmaallisista jotka eivät ymmärrä omaa parastaan. Sinä et tarvitse käteistä ja omaa rahaa enää, eikä sinun tarvitse enää äänestää vaaleissa. Uusi kaupunki nimeltä ’rauhan unelma ja onnela’ on täynnä onnea, tasa-arvoa ja rauhaa.

  Kaikilla on niin hyvä olla kun valkoiset on hävitetty ja kaikki on vain yhtä monikulttuurin riemusaattuetta. Sateenkaari joka päivä. Sinäkin voit kokea unemiesi täyttymyksen kun luovutat omaisuutesi kommunistisen internationaalin hallntaan.

  Ei ole valkoisia, eikä mustia enää. On vain maailmanhallinnon rauha. Yksisilmäisiä, lobotomiassa käyneitä maailmanhallinnon orjia.

  Plusääni(14)Miinusääni(2)
  1. No niin, aivan kuten ajattelinkin, lokaa sataa niskaan, muttei ainuttakaan rakentavaa sanaa mitä pitäisi tehdä. Voin muuten sanoa, että olen itse aina ollut toisinajattelija, en ole koskaan täysin uskonut mihinkään toisten luomiin ideologioihin ja pyrin kyseenalaistamaan kaiken, koska muiden mielipiteet tuppaavat aina värittämään asioita. Koen olevani vapaa ihminen tapahtui ympärillä mitä tahansa, vapaus syntyy tietoisuuden laajetessa, herrat saavat tehdä mitä haluavat, mutta mieleeni ei pysty vaikuttamaan kukaan. Miten muuten Vastavoima itse, mistä olet oppisi ammentanut ja oletko varma, ettet itse ole se orja? Vastavoima ja 5 muuta alaspäin peukuttajaa voisivat kertoa meille, mihin suuntaan Suomea pitäisi viedä. Ulos EU:sta, rajat kiinni, ja markka takasin, niinkö? Mitähän me saavutamme sillä, kun täällä takapajulassa rupeamme sulkeutumaan kuoreemme? Onko oikeasti muuta järkevää vaihtoehtoa kuin koittaa yhdessä päättää asioista? Miten EU:n hajoittaminen ja rajojen sulkeminen oikeasti lisäisi yhtään suvaitsevaisuutta tai yhtään mitään rakentavaa? Tuohon Vastavoiman kommenttiin: ”Ikuinen rauha vallitsee kun pääsemme eroon hankalista toisinajattelijoista ja noista ikävistä isänmaallisista jotka eivät ymmärrä omaa parastaan” voisin sanoa, että nykyään ei ole kyse enään ajatuksesta omasta parhaasta vaan kaikille hyvästä, se on kehitystä se. Itselle paras ei ole koskaan toiminut, koska se tarkoittaa muille huonompaa ja sehän harvoin on johtanut hyvään lopputulokseen. Muuten jos asiat ovat tärkeitä niin käärikää ihmeessä hihat ja menkää vaikuttamaan, turha täällä kiukutella päätöksiä tehdään ihan muualla.

   Plusääni(2)Miinusääni(6)
   1. Mitä pitäisi tehdä? Lähettää matut takaisin Ruotsin kalifaattiin. Käsitellä riippumattomassa oikeusistuimessa nykyisten päättäjien kytkökset ja vapaamuurariyhteydet. Jokaisesta verojen rahansiirrosta tiedot julki. puhdistettava mädännäisyys ja kaikki oman pesän likaajat myös tuomiolle. Vuosi työleiriä auttaa laskeutumaan irrationaalisista norsunluutorneista. Maamme alkaisi tervehtyä ja pärjäisimme taas isompien kyydissä euroineen ja liittoineen. Mutta nykyjohto ei käy.

    Plusääni(5)Miinusääni(0)
 14. Lähettäkää R.D:lle pikaisesti satsi matuja vähän rikastuttamaan hänen tympeää olotilaansa. Tulee varmasti lisäämään suvaitsevaisuutta moninkertaisesti kun on anaaliraiskattu muutama kerta ”ottopoikiensa” toimesta. Siinähän sitä onkin yhteistä hyvää mitä voit jakaa näille tummille ”ottopojille”. Eihän se ainakaan ole sulta pois.

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 15. Voisiko joku joka katsoo kuuluvansa mihin tahansa kansanryhmään (esim. suomalainen suomalaisiin kuuluvana tai vaikkapa juutalainen juutalaisiin kuuluvana tai vaikkapa Israelilainen Israelilaisiin kuuluvana, kuka tahansa siis ), nostaa Niinistöä vastaan kanteen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ?

  Mitä muuta tuollainen puhe on ?

  Kansallismielisyys on kaikissa kansaryhmissä luonnostaan olevaa käytöstä ja nyt Niinistö pitää sitä tuomittavana. Hänhän tuomitsee kai myös juutalaisten kansallismielisyyden?

  Melkoista ”rasismia” Niinistöltä !

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
  1. Niinistö edustaa kommunismia, juutalaisuutta, kuten kaikki Suomen puolueet. Kaikki Suomen puolueet (ja Euroopan puolueet) ovat kommunistipuolueita, juutalaispuolueita, etkö sitä tiennyt? Jo demokratianne sinänsä on puhdasta kommunismia, anarkiaa, kaiken maan tasalle hävittämistä. Kaikki poliitikkomme ovat kommunisteja, juutalaisia tai pikkujuutalaisia – Jeesuksen Kristuksen ja kristinuskon hävittäjiä, Gittin 57a, Talmud. Myös kansan sananvapaus sinänsä (esim. täällä) on puhdasta kommunismia, juutalaisuutta aidoimmillaan. Etkö todellakaan tiedä tätä, vai etkö vain viitsi ajatella ja nähdä. Kaikkihan Suomessa on jo liki vuosisadan ollut aivan puhdasta juutalaisuutta!

   Plusääni(4)Miinusääni(2)
 16. Lieneekö Niinistö itse juutalainen vai ”nukke”? Ulkonäkö ja käytös viittaisivat juutalaisuuteen.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 17. Magneettimedialle toivon Jumalan siunausta. Tämä maa ja sen esivalta on muutamassa vuodessa muuttunut aivan seinähulluksi suomalaisia syyllistäväksi maaksi, jossa suomalaisilla ei ole mitään sanan valtaa tai heidän mielipiteillään merkitystä. Toki tämä mädättäminen on ollut käynnissä vuosikymmeniä, mutta viimeisinä vuosina se on ollut niin räikeää, että sisällissotahan pitäisi olla jo käynnissä, jos perinteinen kansallismielisyys saisi vallan. Voi kun Iltasaduissa (Iltalehti ja Iltasanomat) kerrottaisiin, että perhanan kansa, etsikää nyt Raamattunne ja etsiytykää totuuden äärelle, niin voisi olla teilläkin jotain toivoa. Mutta nämäkin mediat ovat toisen uskontokunnan edustajien omistamia. Oma kirkkomme on voimaton ja mikään muukaan taho ei tee mitään meidän kansamme eteen. Mitä siis itse voimme tehdä? Rukous lähimmäistemme ja kansamme puolesta ei sentään ketään vahingoita. Kiitos.

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
  1. Tätä Jeesuksen Kristuksen sanomaa ei voi kiistää, viha ja katkeruus yrittää ainoastaan viedä voiton meistä. Ja nämä tuntemukset on sieltä toiselta puolen ja yrittävät ja saavat aikaan pahojakin tuhoja meidän elämässämme ja sieluissamme. Sieltä löytyy mm. alkoholismin, masennuksen ja katkeruuden lähde ja siitä vapautumiseen meidän tulisi rukoilla. Ja ketä me rukoilemme, ellemme Jumalaa Herran Jeesuksen nimeen? Olemme luterilainen kansa ja Luther on pyrkinyt puhdistamaan uskoamme pahuudesta, johon tällä tietyllä ”valitulla kansalla” on ollut merkittävä osuutensa mädättäessään uskoamme.

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
   1. Olisi ehkä hyvä huomata se, että ihmisten kuva kristinuskosta on juuri sionistivalehtelijoiden markkinoima. Se ei ole siis totuuden mukainen. Kuten tiedämme, jos tiedämme todella mitä sionisti ajattelee, niin asiat ovat aina juuri päin vastoin, kuin sionistit ajattelevat, sanoihan Herra heitä valehtelijoiksi, joilla ei totuutta ole. Esimerkiksi siitä, että sionistit vihaavat Herraa Jeesusta Kristusta kammottavalla vihalla, voimme ihan suoraan päätellä, että Hän ilmeisesti todellakin on olemassa oleva Jumala. Muutenhan he eivät Häntä vihaisi. Toiseksi kun sionistit määrittelevät kristinuskon sellaiseksi, että se ei koskisikaan ihmisen elämää kokonaisuutena, vaan että se olisi kuin jokin ulkoinen mielipide tai ajatus, niin tästäkin voimme päätellä, että ilmeisesti juuri se mitä sionistit vihaavat, eli he vihaavat ajatusta, että kristinusko koskisi koko ihmisen elämää, onkin totta ja kristinusko todella koskee koko ihmisen elämää. Kun sionisti markkinoi sitä, että parannusta ei tarvitse tehdä, niin siitä päättelemme, että juuri päin vastainen on totta, eli että parannus nimenomaan täytyy tehdä jne. Tämä menetelmä toimii oikein vain silloin, kun tuntee sionistien todelliset ajatukset asioista. Pahathan voivat pettääkseen myöskin ajaa hyviäkin asioita, mutta silloin pitäisi tietää että se on petos. Aina Herra Jeesus Kristus ja Hänen Sanansa on uskonnossa kaikki kaikessa. Hänestä tulee Totuuden Valo, jota ilman kukaan ei voi ymmärtää todellista kristinuskoa: novahierosolyma.fi

    Plusääni(0)Miinusääni(2)
 18. Sauli Niinistö Ylen Ykkösaamussa kansallismielisyydestä.
  Hyväksyy kenet vaan yhteiskuntaan jos on osallisena yhteisessä tavoitteessa ja kansallistunteessa.
  Ei hyväksy yliampuvia kansallistunnuksia,kiihottamista,joitain näin käyttäytyviä kansallismielisiä järjestöjä…
  http://areena.yle.fi/1-3831823

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 19. Vihervasemmisto pelaa yhteen oikeiston kanssa:
  http://www.iltalehti.fi/politiikka/201702022200064370_pi.shtml

  Ville Niinistö presidentin puheesta: ”Se oli tärkeä kannanotto tänä aikana”

  Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö kiittelee presidentti Niinistön kannanottoa vahvemman Euroopan puolesta.

  Ville Niinistö kiitteli presidentin puhetta valtiopäivien avajaisissa.
  Hänen mukaansa puheen vahva sanoma oli se, että suomalaiset pärjäävät yhdessä.
  Kiitosta sai myös läntisten arvojen puolesta puhuminen.

  Presidentti Niinistö varoitti puheessaan protektionismin vaaroista

  Presidentti Niinistö Trump-tyylisestä some-käytöksestä: ”Kyllä minä sitä aika lailla ihmettelen”

  Ville Niinistön (vihr) mielestä presidentti Sauli Niinistön puheen vahva sanoma oli se, että suomalaiset pärjäävät yhdessä.

  – Oikeistosta tulevana poliittisena johtajana hän puhui siitä, ettei tuloeroja saa kasvattaa ja ahneutta ei voi hyväksyä politiikassa eikä yhteiskunnassa. Minusta se oli tärkeä viesti. Samoin myös se, että hän puolusti avointa yhteiskuntaa ja ihmisoikeuksia vahvasti, Niinistö sanoo.

  Presidentti otti esille puheessaan myös huolen läntisten arvojen kohtalosta ja niiden vaalimisen tarpeesta Euroopassa.

  – Se oli tärkeä kannanotto tänä aikana. Länsimaiden sisällä tapahtuu hajaantumista. Brexit on Euroopalle jo iso haaste. Presidentti Trumpin politiikka jättää tilaa ja tarpeen sellaiselle politiikalle, jossa edistetään solidaarisuutta, oikeudenmukaisuutta ja demokratiaa maailmalla. Ja se rooli on Euroopan unionilla, Niinistö summaa.

  – On hienoa, että meidän presidentti näin vahvasti sanoo, että meidän pitää olla sitä tukemassa. EU ei ole täydellinen, mutta se on parasta, mitä meillä tällä hetkellä on, että me voidaan rakentaa parempaa maailmaa.

  Ville Niinistön mielestä Trumpin politiikka sulkee Yhdysvaltoja maailmalta, mikä on huolestuttavaa. Niinistö näkee, että Suomi voisi hakea myös hyötyä tästä.

  – Voisi olla hyvä hetki Suomelle alkaa panostamaan koulutukseen ja tutkimukseen, ja helpottaa yritysten ja tutkijoiden tuloa Suomeen. Nyt olisi maailmalla huippuosaajia, jotka etsivät maata, jossa on luova toimintaympäristö ja avoin meininki, Niinistö sanoo.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat