EU perusti nuorisolle monikulttuurisen aivopesujärjestön

Euroopan komission johtaja Jean-Claude Juncker ilmoitti The Telegraphin mukaan tällä viikolla, että EU on perustanut nuorille aivopesujärjestön, jonka tavoitteena on edistää muun muassa avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikkaa.

Junckerin mukaan nuorten tehokkaampi aivopesu on tarpeen, sillä ”EU:n koko olemassaolo” on hänen mukaansa tällä hetkellä uhattuna. Uhan muodostavat Junckerin mielestä ”nationalistit”, joita vastaan voi taistella vain yhdellä tavalla – viemällä EU:ta entistä lähemmäs kohti täydellistä liittovaltiota:

”Olin jo syyskuussa 2015 sitä mieltä, että EU:lla on paljon parannettavaa. Sanoin, ettei Eurooppa ole tarpeeksi yhtenäinen. Se on totta myös tänään – Eurooppa ei ole vieläkään tarpeeksi yhtenäinen.”

Juncker kommentoi puheessaan Britannian Brexit-äänestystä julistaessaan, ettei EU tule tarjoamaan taloudellisia etuoikeuksia maille, jotka tekevät maahanmuuttopolitiikkaa ”vapaan liikkuvuuden” periaatteiden vastaisesti.

Eniten närkästystä on kuitenkin aiheuttanut Junckerin puheen osuus, jossa hän julisti, että EU pyrkii taistelemaan nationalismia vastaan erityisesti manipuloimalla eurooppalaisnuorten asenteita.

Juncker visioi, että vuoteen 2020 mennessä EU:n uudessa monikulttuurisessa ja federalistisessa ”nuorisojärjestössä” on jo 100 000 jäsentä. Junckerin mukaan nuorisojärjestö tulee tekemään töitä muun muassa Euroopan pakolaiskriisin kanssa.

Kuulostaako ajatus monikulttuurisen liittovaltion nuorisojärjestöstä tutulta?
Kuulostaako ajatus monikulttuurisen liittovaltion nuorisojärjestöstä tutulta?

Rajat pidettävä auki hinnalla millä hyvänsä

Junckerin puheesta kuitenkin selvisi, että Visegrád-ryhmän maiden maahanmuuttovastaisen politiikan vuoksi EU on joutunut perääntymään hiukan.

Juncker kertoi luopuneensa pakotetuista EU-tason maahanmuuttokiintiövaatimuksista. Mielenkiintoista kyllä, Suomessa kiintiöitä ovat kannattaneet esimerkiksi perussuomalaisten Timo Soini ja Jussi Halla-aho.

Juncker sai tukea muun muassa Guy Verhofstadtilta, joka johtaa Euroopan parlamentin Brexit-neuvotteluita.

Verhofstadt kutsui nationalismia ”syöväksi” ja vetosi Junckerin tavoin helposti manipuloitavissa olevaan nuorisoon. Verhofstadtin mukaan nuorten tajuntaan on nuijittava eurostoliittolaiset teesit, joiden mukaan esimerkiksi ”vapaakauppasopimukset” ovat aina hyvästä.

Juncker hämmästytti jo kesällä julistamalla, että valtioiden väliset rajat ovat ”huonoin keksintö, minkä poliitikot ovat koskaan tuottaneet”.

Hieman aiemmin Juncker jyrähti, että kun kyse on maahanmuutosta, käyttää EU kansalaisten äänestyslippuja korkeintaan vessapaperina. Junckerin mukaan EU tulee ”eristämään ja käyttämään pakotteita” kurittaakseen jäsenmaita, jotka ovat erehtyneet äänestämään järkevämmän maahanmuuttopolitiikan puolesta.

 

Lue myös: Mitä eliitin reaktiot kertovat Brexitistä?

14 kommenttia

 1. Absurdia pelleilyä ainakin niille, jotka muistavat itänaapurin touhut ennen 1990-lukua. Kuinka tuommoisen pesunkestävän kommunistiklikin annetaan hääriä vapaasti mm. suomalaisten veronmaksajien rahoilla? Sipilä, Soini ja Orpo ilmeisesti haluavat ikuistaa nimensä Kommunismin Mustan kirjan uusimpaan painokseen. Ai oikein nuorisojärjestö. Tämän TÄYTYY olla huonoa pilaa.

  Plusääni(26)Miinusääni(0)
 2. Nooh katsotaanpa millä tasolla Euroopassa kukoistaa nationalismi vuonna 2020, saattaa ruveta Junckerilla jalat tutisemaan, kun tajuaa kansan olevan oikeasti se päättävä elin yhteiskunnassa… nämä rikolliset ensimmäisenä vastuuseen.

  Plusääni(22)Miinusääni(0)
  1. Ei ihme että entiset Neuvostoliiton johtomiehetkin sanovat EU:ta nykypäivän Neuvostoliitoksi!

   ”The EU is the old Soviet Union dressed in Western clothes”

   -Mikhail Gorbachev-

   On sinänsä ironista että vanhoissa sosialistisissa maissa kommari aikoja muistellaan lähinnä ”iho kananlihalla” ja samaan aikaan Länsi-Euroopassa(EU:ssa) tehdään kaikki mahdollinen jotta uusi sosialismin tuleminen voisi nähdä päivänvalon.

   Plusääni(20)Miinusääni(1)
 3. Sieltähän se isännän ääni alkaa jo kuulua. Mielipiteiden manipulointia, väärin ajttelijoiden rankaisemista, kansan mielipiteillä perseenpyyhkimistä. Lisää kontrollia koteihin. Eihän tämä mikään uutinen sinänsä ole, mutta nyt siitä jo näin röyhkeästi uskalletaan puhua ääneen, eikä kabinettien kätköissä. Sotilasyhteistyön tiivistäminen on jo agendalla, seuraavaksi sitten kai tulee poliittinen poliisi päiväjärjestykseen. Mielipidevankejahan on jo. Saksassa kiikutetaan linnaan yhdeksättä kymppiä käyvä mummokin, joka erehtyy sanomaan jotakin joka särähtää Knessetin korvassa. GULAG kutsuu.

  Plusääni(21)Miinusääni(0)
  1. Tällainen tulee kääntymään eliittiä itseään vastaan. Tämä kokonaisuudessaan on merkki siitä, että valtaapitävät tärisevät pelosta. Eikä heillä ole enää muuta keinoa pelastaa sortuva korttitalonsa kuin voimakeinojen käyttö. He ovat valmiita ryhtymään tähän vaikka ovat hyvin tietoisia, että reaktio aiheuttaa aina toiseen suuntaan kohdistuvan vastavoiman. Kuinka monta iskua korttitalo kestää?

   Vaikka pelottaa ihan peijoonisti näiden psykopaattien touhut, nämä ovat silti hyviä uutisia. Kertovat avoimesti olevan heikkoja, ja että heidän maailmansa pysyy kasassa vain pakottamalla.

   Nyt on myös aika iskeä. Eliitti on heikoimmillaan kuin koskaan ennen. Jokaisen, joka kykenee tuottamaan jotain sisältöä, pitäisi ryhtyä siihen. Nettiä tuskin tullaan aivan lähitulevaisuudessa sulkemaan, joten jokaisen tulisi aktivoitua vähintään keskustelupalstoilla. Mieluiten kuitenkin pitäisi tuottaa mahdollisimman paljon artikkeleita ja etenkin videoita. Mitä enemmän on rohkeasti puhuvia, sitä vaikeampaa on sensuroida heitä. Kun puhujien määrä ylittää tietyn kynnyksen, sensuroinnista tulee aivan mahdotonta. Yhden henkilön voi heittää vankilaan ajatusrikoksista ilman, että ketään huomaa. Mutta kun sata henkilöä tekee saman ajatusrikoksen, siitä seuraava tuomitseminen synnyttää armottoman metelin. Ja mitä enemmän on kärpäsiä, sitä enemmän syntyy toukkia.

   Plusääni(14)Miinusääni(0)
 4. HUORAAVA ELIITTI ja sen takana seisova globaali (ja paikallinen) sionisti on vihollinen.

  Viis mustista, viis muslimeista, he ovat vaarallisia, he ovat eliitin työkalu ja heidät on tuotu meitä raiskaamaan, ryöstämään ja murhaamaan, mutta VIHOLLINEN ON ELIITTI.

  Jokainen eduskunnassa oleva huoraava kansanedustaja on vihollinen, jollei hän selkeästi asetu vastustamaan oman kansan tuhoa. Jokainen ministeri samoin, jos hän kuuliaisesti nuolee isäntänsä, sionistin, saapasta samalla kun sionisti itse sulkee rajansa.

  Jokainen SPR:n huoraava eliitin lakeija on vihollinen. Jokainen palkkansa kansan vastaisesta työstä saava ihminen on vihollinen.

  Media on vihollinen, ns. by definition. Vaihtoehtomediasta löytyy poikkeuksia, mutta media on 99 %:sti vihollinen.

  Korruptoitunut, ns poliittisesti korrekti virkavalta, on vihollinen.

  Lukutaidoton musta ääliö ei ole vihollinen, vaikka meitä kuppaakin, laiska kun on luonteeltaan. Arabi ei ole vihollinen, vaikka käyttääkin hyväkseen sitä, että HUORAAVA ELIITTI kannustaa häntä hyökkäämään kansamme kimppuun.

  HUORAAVA ELIITTI on vihollinen ja he ovat ainoa oikea vihan kohde. Nämä median lemmikit saavat maksun siitä, että he tuhoavat maamme ja heidän takanaan seisovat pressiklubilaiset kaksoispassimiehet ja -naiset, joilla ei ole sielua. Nämä kulisseissa seisovat meitä pilkkaavat ja meitä ilkkuvat paskat ovat SE TODELLINEN VIHOLLINEN.

  Minä kysyn:

  Voiko kukaan nostaa esiin edes yhtä nimeä Suomen eduskunnasta? Suomen virkavallasta? Suomen viranomaisista? Yhtä nimeä, joka rohkeasti puolustaisi omaa kansaa?

  Ei voi, ei ole yhtäkään eliitin jäsentä, joka ansaitsisi armoa. He KAIKKI HUORAAVAT oman kansansa, koska heille maksetaan, koska he pelkäävät, koska he haluavat tuhota meidät.

  Tämä eliitin monoliittinen rakenne riittää yksinään todistamaan asian. Jos missään ei ole toisinajattelua, toista vaihtoehtoa, silloin elämme diktatuurissa. Tämä on aivan päivänselvää.

  Yksikään HUORAAVISTA JOHTAJISTA ei uskalla puolustaa meitä, vaan hän puolustaa vihollista, vaikka hän näkee, että maamme ja kansamme tuhoutuu.

  Siksi yksikään heistä ei ansaitse mitään armoa, ei ole dialogia, ei ole muuta kuin taistelu.

  Jokainen maansa on hylännyt on vihollinen.

  Juncker on kuin vapiseva vanha perverssi juoppo esiintyessään näille HUORAAVILLE ELIITIN JÄSENILLE BRYSSELISSÄ. Tämä kuolaava ”Brezhnev” on elänyt aikansa ja hänellä on vain yksi luonnikas paikka enää edessään, rauhallisessa puistomaisessa maisemassa, tuulen tuuditellessa ja käydessä hänen ylitseen.

  Tämä seniili nolla lukee kuin ulkomuistista ikuista mantraansa siitä, kuinka pahinta on ”kansallismielisyys”, vaikka tämä sama seniili sontakasa suutelee samalla Netanyahun kättä. Kättä, joka on palestiinalaislapsen verestä vielä lämmin.

  Tätä meidän pitäisi siis pitää esimerkkinä. Tämä ihmisraunio johtaa meitä ja näyttää tietä.

  Kyllä he saavat tiensä, he saavat ihan ikioman ”Sendero Luminosonsa”. Se on jo horisontissa, junckerit.

  Plusääni(16)Miinusääni(0)
 5. Jean-Claude Juncker, tämä luxenburgilainen alkoholin suurkuluttaja ja aito kusipää kuin kotoinen Alexander Stubb. EU on koalitio ja joukko ”poliitikkoja”, jossa tiivistyy kaikki se tyhmyys mitä Euroopan manner on tuottanut kaavalla: Hätäilemällä tehtyjä lapsia. Nämä ”kiirellä nussitut” vesat ja liisat ovat kootut johtamaan Federaatioksi pyrkivää Euroopan Yhdysvaltoja, joka kilpailee siinä missä Amerikan Yhdysvallat saadakseen presidentikseen ”käkikello” Clintonin.
  On kohtalon viiltävää ivaa, että Euroopan Yhdysvaltoja on luomassa kaikki kyvyttömimmät, korruptoituneimmat, juopoimmat, lahjotuimmat, ahneimmat, periaatteettomimmat, syntisimmät, maansa petturit, naistensa, tyttöjensä, poikiensa raiskaajat ja nuorison ja miesten murhaajat sekä sensuurin kannattajat, jotka kuolemakseen haluavat sulkea jokaisen vapaana syntyneen vapaan miehen ja naisen suut totuudelta, joka tuottaa petturi-politiikoille samaa kipua ja tuskaa kuin Lusiferille Jeesuksen pelastustyö ja sitä kautta peruuttamattoman hävion taistelussa hyvyyttä, rakkautta ja oikeudenmukaisuutta vastaan, joka tuo lopullisen onnen ja järjestyksen maailmaan ja eritoten tälle Mantereelle, jossa me kaikki asumme ja taistelemme viimeiseen hengen vetoon saakka sieluttomia itsekeskeisiä, omahyväisiä ja itserakkaita pöyhkeitä poliitikkoja ja maahantunkeutujia vastaan, jotka haluavat vain pyyhkiä meidät sieltä minne olemme syntyneet ja jonne tulemme kuolemaan itse sitä etsien sodassa, myrskyssä ja tuulessa kunnes tyven ja voitto on koittava ja poljemme jalkoihimme kurjat kunnottomat arvottomat vihollisten veriset jäänteet, jotka jäävät taivaan linnuille nokittaviksi.

  Plusääni(7)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat