Psykiatri: Sukupuolen vaihtaminen on oire mielisairaudesta

Niin sanottu transsukupuoli-ilmiö on tullut tutuksi myös suomalaisessa valtamediassa. Sillä tarkoitetaan ihmisiä, jotka väittävät syntyneensä ”väärään kehoon”. Kulttuurimarxilaiset ovat lobanneet transsukupuoliasiaa kiivaasti mediassa, mutta lääkäreistä ilmiö on huolestuttava.

Maailmankuulun Johns Hopkins –sairaalan entisen johtavan psykiatrin, tohtori Paul R. McHughin mukaan transsukupuolisuus on mielisairaus ja siihen kannustaminen on sairauden ylläpitämistä. McHughin mukaan länsimaissa yleistyneet ”sukupuolenvaihdokset” ovat todellisuudessa biologisesti mahdottomia. Hän syyttää sukupuolikirurgiaan suostuvia lääkäreitä mielenhäiriöiden tukemisesta.

Lääkärit ovat alkaneet median painostuksesta suhtautumaan transsukupuolisuuteen täysin ammattietiikkansa vastaisesti. The Wall Street Journaliin kirjoittamassaan artikkelissa McHugh toteaa, että on sairaalloista luulla, että olisi syntynyt ”väärään kehoon”. Kukaan ei ottaisi vakavissaan ihmistä, joka väittäisi, että hänen ”olisi pitänyt” syntyä esimerkiksi joksikin eläimeksi. Kulttuurimarxilaisen lobbauksen vuoksi sukupuolisten häiriöiden paljastaminen on kuitenkin tulenarka aihe.

Timen artikkelin kirjoitti – yllätys yllätys – juutalainen Katy Steinmetz.
Timen ”transgender”-artikkelin kirjoitti – yllätys yllätys – juutalainen Katy Steinmetz.

Artikkelissaan McHughs kertoo myös tilastoista, joiden mukaan sukupuolensa leikkauksella muuttaneiden ihmisten itsemurhariski on 20 kertaa suurempi kuin normaalien ihmisten. Vanderbiltin yliopiston ja Lontoon Portmanin lastenklinikan tutkimuksessa taas selvisi, että lasten ”transsukupuoliset” ajatukset juontavat yleensä juurensa mielenvikaisiin aikuisiin, jotka projisoivat sukupuoliajatteluaan lapsiin.

Yhdysvalloissa transsukupuolisuutta ajavat McHughsin mukaan esimerkiksi Hollywood, Timen kaltaiset liberaalit lehdet sekä Obaman hallitus. McHughs sanoo, että liberaalit tekevät karhunpalveluksen sekä suurelle yleisölle että mielisairaille, sillä lobbauksen vuoksi transsukupuolisille ei enää yleensä anneta asianmukaista hoitoa. Kuten todettua, tämä johtaa erittäin usein lopulta itsemurhaan. McHughs vertaa transsukupuolisia anorektikkoihin. Anorektikot ovat sairaalloisen laihoja, mutta näkevät peilistä itsensä ylipainoisina.

’Sukupuolenvaihdos’ on biologinen mahdottomuus. Ihmiset, jotka käyvät sukuelinkirurgiassa, eivät muutu miehestä naiseksi tai toisin päin. Sen sijaan heistä tulee naisellisia miehiä tai miehekkäitä naisia. Ne, jotka väittävät, että transsukupuolisuus on kansalaisoikeuskysymys ja jotka kannustavat ihmisiä sukuelinkirurgiaan, kannattavat tosiasiassa mielisairauksien jättämistä hoitamatta.

Esimerkiksi Isossa-Britanniassa lääkärit ehdottavat sukupuolenmuutoshormonien syöttämistä jo 9-vuotiaille. Hormoneilla estettäisiin omalle sukupuolelle ominaisten piirteiden kehittyminen murrosiässä. Sukupuolenvaihdoksen voisi lääkärien mukaan ”viimeistellä” murrosiän jälkeen kirurgialla. McHughsin mukaan tämä lähentelee ilmiönä lasten hyväksikäyttöä, sillä lääkärit tuhoavat näin ideologisista syistä lasten sukupuolisen kehityksen ja tulevaisuuden terveinä kansalaisina.

Nykyisin McHugh työskentelee Johns Hopkins –yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa arvostettuna professorina.

”Transsukupuolisuus” on osa samaa ilmiötä feminismin, homoliikeeen, ”sukupuolineutraalin avioliiton” ja esimerkiksi juutalaisen psykoanalyysin kanssa. Ne kaikki väittävät, ettei biologisia sukupuolia ole välttämättä edes olemassa ja etteivät sukupuoliperversiot voi koskaan olla mielisairauksia. Juutalainen kulttuurimarxismi ja ”poliittinen korrektius” ovat valtavirtaistaneet ilmiön, jota olisi vielä sukupolvi sitten pidetty paitsi naurettavana myös sairaana.

Lue myös: Lasten ja nuorten sukupuolenvaihdokset yleistyvät Englannissa, Kulttuurisota kovenee, Yliopistomurhaa suunnitellut halusi vaihtaa sukupuolensa

62 kommenttia

 1. Näinhän se todellisuudessa on. Sukupuolta ei voi millään taikatempulla vaihtaa.

  Hyvä esimerkki taas valtamedian mädännäisyydestä, kun suoltavat jatkuvasti valheellista tietoa asiasta.

  Plusääni(51)Miinusääni(25)
  1. Et ole kuullut, että eläinkunnassa on eläimiä, jotka osaavat vaihtaa sukupuoltaan ilman leikkauksia. Näihin eläimiin lukeutuvat mm. kalat, sammakkoeläimet, hyönteiset ja liskot.
   ”Biologinen mahdottomuus…” Sanoo ”lääkäri”, joka on saanut todistuksensa alennusmyynnistä ja koulussa skippasi todennäköisesti vielä biologiantuntinsa.

   Plusääni(27)Miinusääni(39)
 2. Taas ovat Magneettimedian äärikristityt vaatimassa jonkin ihmisryhmän sortamista. Tällä kertaa uhreina ovat sukupuolivähemmistöt.

  Plusääni(28)Miinusääni(51)
   1. Etkö tiedä, että edes fysiologinen sukupuolikaan ei ole kaksiarvoinen asia. On ihmisiä, joilla on molempien sukupuolten sukupuolielimet. Ei ihmisiä pidä pakottaa valitsemaan sukupuolensa. Ja nämä jotka vakaasti kokevat haluavansa olla eri sukupuolta kuin mihin ovat syntyneet, niin jos sellainen vaihdos joko pelkästään papereissa tai muutenkin tekee heistä onnellisia, niin miksi se pitäisi estää?

    Plusääni(19)Miinusääni(28)
    1. ”muutenkin tekee heistä onnellisia, niin miksi se pitäisi estää?”

     Koska se onni on lyhytaikaista ? Ei yhteiskunta myöskään tue huumeiden käyttöä vaikka se tuo onnellisuutta.

     ” On ihmisiä, joilla on molempien sukupuolten sukupuolielimet.”

     Tämä luokitellaan varmaankin synnynnäiseksi geneettiseksi viaksi, onko se sitten hyvä argumentti sukupuolenvaihdosten puolesta ?

     Plusääni(34)Miinusääni(6)
     1. Oletko myös kuullut, että Suomessa näitä intersukupuolisia lapsia leikellään jo syntymän jälkeen, jos tämän ulkoiset sukupuolielimet ovat poikkeavanlaiset? Sairasta… Tätä perustellaan sillä, että lapsi voisi joutua syrjinnän kohteeksi ja kasvaa epätasapainoiseksi, kun ei ole sukupuolielimien mukaan selkeästi mies tai nainen.

      Useasti näistä lapsista leikellään tyttöjä, koska lääketiede ei pysty rakentamaan normaalisti toimivaa penistä. Leikkaus ei kuitenkaan muuta kys. henkilön sukupuolikokemusta hänen aivoissaan, ja pahimmillaan tässä on yksi syy siihen, miksi meillä on transsukupuolisia.

      Jokaisen henkilön tulisi siis itse päättää omasta sukupuolikokemuksestaan, ja intersukupuolisten lasten sukuelinten silpominen pitäisi lailla kieltää. Aivot ovat ihmisen tärkein sukupuolielin, ja jokainen tietää itse parhaiten, mitä sukupuolta kokee olevansa. Yhteiskunta ja muut ihmiset eivät voi sitä päätöstä meidän puolestamme tehdä.

      Plusääni(15)Miinusääni(11)
   1. Kristityt ovat vainonneet juutalaisia lähes kahden tuhannen vuoden ajan Uuden testamentin kirjoitusten ja muiden kristillisten uskomusten vuoksi. Myös Martti Luther, jonka mukaan toinen valtionkirkoistamme on nimetty, oli ankara antisemitisti uskonnollisista syistä.

    Kristillinen antisemitismi on ongelma vielä tänäkin päivänä. Tännekin kirjoitellut Vesa-Ilkka Laurio saarnaa yhtä aikaa Jeesuksesta ja yllyttää juutalaisvihaan.

    Plusääni(2)Miinusääni(27)
    1. Martti Luther oli paljon tekemisissä juutalaisten kanssa ja hänelle selvisi heidän valheellisuus ja petollisuus ja sen takia hän puhui heistä ankarasti. Luther oppi tuntemaan heidän metkunsa. Juutalaiset puhuvat paljon ankarammin esim. kristityista kuin Luther juutalaisista. Eivät kaikki juutalaiset tietenkään pahoja ole mutta iso osa tuntuu olevan tai he eivät välitä mitä heidän eliittinsä heille syöttää, niin kuin muissakin kansakunnissa, jos ihmiset eivät noudata Jumalallisia Lakeja niin moraalittomuus ja pahuus jyllää.

     Plusääni(25)Miinusääni(1)
 3. Joopa joo. Tässä elämässä kaikki saa elää tavalla millä haluaa ja olla juuri sellainen ja se kuka haluaa varsinkin kun ne itseen liittyvät asiat eivät vahingoita ketään eikä oikeastaan edes kuulu kellekään! Varsinkaan tällaisille ”professoreille” jotka ei voi hyväksyä ihmisten omia valintoja.

  Plusääni(17)Miinusääni(17)
  1. Kaikella kunnialla, mutta alaikäinen lapsi ei tiedä vielä, mitä hän haluaa. Ja se kyllä kuuluu ainakin lapsen vanhemmille ja itse asiassa koko yhteiskunnalle. Lapsen sukupuolen vaihto tai siihen kehottaminen on pahimman luokan rikos.

   Kohta varmaan lasta kehotetaan kokeilemaan homo/lesbosuhteita? Varmuuden vuoksi. Ihmeellistä. Sanalla sanoen: sairasta.

   Plusääni(32)Miinusääni(8)
   1. Lapsen sukupuolenvaihtoon kehoittaminen ei ainakaan suomessa ole rikos.

    Itse en pitäisi suotavana sukupuolenvaihdosoperaation tarjoamista ala-ikäiselle, juurikin sillä perusteella ettei 9-vuotias osaa vielä päättää asioistaan. Tässä olen kanssasi samaa mieltä.

    Mutta se, mihin sävyyn puhut homo- ja lesbosuhteista kuvailemalla sellaiseen kehoittamista sairaaksi kertoo sinusta paljon, enkä siksi halua enempää assosioitua kanssasi.

    Plusääni(6)Miinusääni(20)
 4. Vielä lisään että omaa kommenttini koskee lähinnä aikuisia ihmisiä jotka saavaat päättää omasta kehosta. Lapsiin koskevissa asioissa kun oma mielipide on että pitäisi odottaa täysiikäisyyteen jolloin päätös ja vastuu vain hänellä itsellään. Lapsi voi odottaa täysiikäisyyteen saakka, jos silloinki vielä tunteee tarpeen teehdä asialle jotain niin go for it!kerran sitä vaan eletään ja eletään oma elämä niinku ite parhaaksi nähdään 🙂

  Plusääni(11)Miinusääni(3)
  1. Riippuu täysin lapsesta ja kehosta. Moni transsukupuolinen aikuinen voi ”haluta” jäädä väärään kehoon vain sen takia, että muutos vastakkaiseen voi olla liian raskas, kun keho on jo tietynmallinen. Esim. Kehonrakentajasta joka on mies ja transsukupuolinen ei koskaan voi tulla ”ihanteellista” naista, vaikka tuntisi kuuluvansa naisen kroppaan.

   Onko muuten kukaan sattumalta kuullut tai nähnyt kuvia Buck Angel-nimisestä miehestä??? Kannattaa kattoo kuvat vaikka googlesta ^^

   Plusääni(2)Miinusääni(12)
 5. Noniin. Eipä sitä voi itsemurhiakaan oikein estää.

  Mielestäni näille pitäisi silti voida ilman hysteriaa kertoa, ettei se sukupuolen vaihdos oikeasti ole mahdollista. Elimiä voidaan silpoa, muttei mies naiseksi muutu tai toisin päin.

  Elimien silpominen ja silikonien laittaminen on täysin sairasta ja jotenkin en haluaisi sanoa kenellekkään, että go for it 🙂

  Plusääni(20)Miinusääni(3)
 6. Tässä uutisessa väitetään – tohtori Mchugh väittää, että ihmiset jotka tuntevat syntyneensä väärään sukupuoleen ovat mielisairaita.

  Luin uutisen monta kertaa läpi, mutta ainoat perustelut kyseiselle teesille olivat lainaus tohtorin puheesta, jossa hän rinnastaa ihmisen ja eläimen. Sukupuolenvaihdoksessa vaihdetaan nimensämukaisesti sukupuolta eikä lajia. Minäkin epäilisin ihmisen henkistä hyvinvointia, jos hän haluaisi muuttaa itsensä ihmisestä koiraksi. Kyse ei ole lajinvaihdoksesta vaan sukupuolen vaihtamisesta toiseen.

  Toinen argumentti väittää, että sukupuoltaan korjauttamassa käyneillä ihmisillä on 20 kertaa korkeampi itsemurhariski. Onko tässä otettu huomioon muita tekijöitä, kuten ihmissuhteita, työelämää tai ihmisen omaa aktiivisuutta vai vain se seikka, että ihminen on ollut sukupuolenvaihtoleikkauksessa. Entä kuinka laaja otanta tähän tutkimuksessa on ollut. Onko ihminen mielisairas, jos hänellä on ”normaalia” ihmistä korkeampi itsemurhariski? Eikö hän voi olla vain onneton eikä mielisairas? Vai ovatko kaikki onnettomat ihmiset mielisairaita?

  On väärin ehdottaa alaikäiselle lapselle leikkausta, mutta en näe ongelmaa, jos täysi-ikäiselle tästä vaihtoehdosta kerrotaan.

  Mielenkiintoinen uutinen, en kuitenkaan edelleenkään tiedä miksi ihminen luokiteltaisiin mielisairaaksi, jos hän korjauttaisi sukupuoltaan.

  Plusääni(11)Miinusääni(14)
  1. Et ole ilmeisesti tutustunut kyseisten ihmisten elämiin, jos epäilet asian tarpeellisuutta ja onnistumista? Kaikki eivät vaihda sukupuoltaan, jotka tuntevat kehonsa vääräksi. Osa ei tunne kuuluvansa kumpaankaan sukupuoleen (mieheen/naiseen) vaan tuntevat olevansa jotain siltä väliltä, henkisesti tai fyysisesti.

   Plusääni(5)Miinusääni(8)
   1. Minä halusin joskus nuorena olevani musta gangstaräppäri (syytän mediaa..) En silti mennyt leikkauttamaan itseäni.

    Michael Jackson (se edesmennyt musta laulaja) yritti muuttaa itseään fyysisesti valkoiseksi ja hänelle naljailtiin siitä mediassa.

    Jos verrataan sukupuolen vaihtamista ja etnisyyden vaihtamista.

    Plusääni(8)Miinusääni(5)
     1. Totta, Michael Jackson sairasti vitiligoa, joka lopulta teki hänet vaaleammaksi. Media revitteli Michael Jacksonista vaikka mitä juttuja ja tämäkin vain rahan kiilto silmissä. Michael Jackson oli elinaikanaan kommentoinut näin:

      ”Olen kyllästynyt manipulointiin. Lehdistö on manipuloinut totuutta. He ovat valehtelijoita. Historiankirjat ovat valetta. Teidän täytyy tietää se. Teidän on tiedettävä, että kaikenlainen populaarimusiikki jazzista rockiin ja hip-hoppiin sekä tanssit jitterbugista charlestoniin ovat mustien. Mutta kirjakaupassa ei näy yhtäkään mustaa ihmistä kansikuvissa. Siellä näkee Elvis Presleyn ja Rolling Stonesin. Mutta missä ovat oikeat edelläkävijät?”

      ”Heti kun aloin rikkoa myyntiennätyksiä, rikoin Elvis Presleyn ennätykset, rikoin Beatlesin ennätykset, ja kun tein niin, yhdessä yössä he alkoivat kutsua minua friikiksi, homoseksuaaliksi ja lapsen hyväksikäyttäjäksi. He sanoivat minun vaalentaneen ihoni. He tekivät kaikkensa kääntääkseen yleisön minua vastaan. Se on salaliitto.”

      Michael Jackson julkaisi vuonna 1996, jolloin laulussa mainitut sanat ”Jew me, sue me, everybody do me” sai antisemitismi-syytökset tulille. Michael Jackson ei pitänyt Sonyn johtajasta, Tommy Mottolasta, joka oli uhannut tuhota Michael Jacksonin uran ja maineen. Tästä on olemassa puhelutallenne YouTubesta nähtävillä.

      Mitä Michael Jackson teki, kun hänestä tuli pedofiili? Kritisoi vaikutusvaltaisimpia juutalaisia, joiden ystävä ei ollut. Michael Jackson vertasi heitä iilimatoihin ja puhui heistä rahakkaina ihmisinä.

      Evan Chandler, joka ensimmäisenä laittoi pedofiliasyytökset vireille, oli juutalaista sukua ja muutti ”liian juutalaiselta” kuulostavan sukunimensä Charmatz Chandleriksi. Jopa selkoenglanniksi Wikpedia mainitsee hänen juutalaistaustan. Pedofiliasyytösten takana eivät olleet ihan tavan tallaajat, vaan rahakkaat, rahanahneet henkilöt. Michael Jacksonia on vielä helppo kuolleenakin syyttää, kun ei ole mahdollisuutta puolustaa itseään. Koko tapauksessa lausunnot ovat vaihtuneet kuin paidat ja uusia ”uhreja” on tullut lisää vuoden 2009 jälkeen. Tämä kaikki sekä ristiriitaiset tiedot (joku poika olisi mukamas raiskattu Neverlandin rautatieasemalla muutama vuosi ennen kuin koko asema oli olemassa!) ovat ihan selkeää juutalaisten juonittelua.

      Tuosta Evan Chandlerista voisin tuoda sellaisen totuuden esiin, että hän elinaikanaan vieraili Jeffrey Epsteinin pedofiilisaarella ja tytär Rachel Chandler oli toiminut parittajana.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
  2. Artikkelissa muunmuassa mainitaan hetken mielijohteesta! Suomessa esimerkiksi prosessi kestää kolmesta neljään vuotta, jossa kolme vuotta selvitetään oletko oikeasti transsukupuolinen ja että sinulla ei ole mitään sellaisia henkisiä esteitä lopulliseen korjaukseen. Kaikki hakeutuneet eivät pääse edes ensitapaamista pidemmälle. Itse asiassa itsemurhia tapahtuu enemmän jos ei pääse hoitoihin.

   Plusääni(4)Miinusääni(8)
   1. Valetta.

    Itsemurhat johtuvat vääristyneestä todellisuudesta, mitä media meille syöttää jatkuvasti.

    Mieti kuinka monta vuotta me ihmiset olemme täällä maapallolla olleet? 100 000 vuotta homo sapiensia? Näitä ”hoitoja” on ollut tarjolla alle 1% ajan tuosta ajasta. Väitätkö, että ihmiset tappoivat itseään tuona 100 000 vuoden aikana, koska heille ei valtio maksanut tai paikallinen poppamies hoitanut elimien silpomisia?

    Plusääni(13)Miinusääni(2)
 7. koittakaapa nyt ihan esimerkiks astua transsukupuolisen saappaisiin.
  Miettikääpä omalla kohdallanne, mitä jos tiedät ihan tasan tarkkaan että olet mies/tai nainen, olet tiennyt sen ihan pienestä pitäen ja se on sulle ihan päivänselvää, mutta sit sulla nyt vaan sattuu olemaan sen vastakkaisen sukupuolen sukupuolielin ja keho? Miettikääpä miltä se tuntuu. Tiedät ihan 110-prosenttisesti että olet juuri sitä sukupuolta kuin koet olevas, mutta kaikki ulkoiset piirteet kertoo ihan muuta. Eikä asiaa yhtään paranna se että ihan pienestä pitäen sut jo lokeroidaan hyvin jyrkästi sen ns. ”fyysisen sukupuolen” mukaan, alkaen ihan pinnasängyn lakanoista ja huoneen maalaamisesta. Siinä sitten alat vanhemmille sopertaa että saisinko sittenkin sinisen huoneen ja joululahjaksi autoja, vaikka isä oli ostamassa barbeja ja maalaamassa keijukaisia huoneen seinille.
  Aika tukalalta tuntuu, ja sitten vielä joku järjen jättiläinen päättää mennä sanomaan että joo mielenvikasta toimintaa tälläne hyi pitäis kieltää. Huh huh.

  On sellainen fiilis että yhteisö ja tollanen lokeroiminen se tässä on mielenvikasta.

  Plusääni(11)Miinusääni(12)
  1. On se ihme, jos tuollaista ei saisi sanoa häiruuntyneeksi tyypiksi ja siis mielenhäiriöksi ilmiötä. Ei mielisairaidenkaan tunnistaminen ole mitään ”kauheaa lokeroimista”. Haluatko pakottaa kaikki väittämään ilmiötä normaaliksi? Kuulostaa oudolta. Ja miksi ihmeessä YLE suoltaa melkein tauotta kainelaista homoilun ylistämistä ja toisaalta syyttää juuri perinteisesti asioista ajattelevia ja oikeastaan koko kantakulttuuria hirveäksi rasistilaumaksi ym?

   Plusääni(14)Miinusääni(8)
 8. Ilmiö ei varsinaisesti ole ”normaali”, mutta silti se voi olla hyväksyttävä kunhan sitä ei nosteta liikaa jalustalle ja glorifioida. Aasian maissa ladyboy tyypeillä on hyväksytty ja oma paikkansa yhteiskunnassa eikä heitä pilkata. Hieman hyväntahtoisesti joskus naureskellaan korkeintaan.

  Ja siellä päin perinteiset arvot ovat kuitenkin samalla vielä enemmän kunniassa kuin täällä ja syntyvyys korkeampi. He jyräävät kun/jos viimeinen suomalainen kuolee. Eli tuo ilmiö ei ole millään tavalla uhka yhteiskunnan säilymiselle. Tokikaan ympäristön saastuttaminen joka edesauttaa erinäisiä hormonihäiriöitä ei ole suotavaa. Tosin myrkyt ja tietyt sosiaaliset virikkeet vain korkeintaan lisäävät ilmenevyyttä, mutta eivät ole juurisyy joka on biologinen, kuten homoudessakin.

  On hienoa nähdä jos ihminen on sinut itsensä kanssa kun on kärsinyt ikänsä vieraan kehon tunnosta. He ansaitsevat myötätunnon. Mutta välillä on tapauksia joissa henkilö katuu muutosta, kuten Criss Owen.

  Kuitenkin on ehkä hyvä, että on jonkunlainen sosiaalinen normatiivinen paine, joka Aaasiassakin on, joka testaa henkilön aitouden ja vakavuuden asiassa. Ettei ole ihan kevytkenkäinen juttu. Ja omasta puolestani ilmiötä saa hieman oudoksua ja vierastaa ilman, että tulee moraalisesti leimatuksi punaniskaksi. Joku evolutiivinen tai elämän luomisprosessiin liittyvä syy tuolle refleksin omaiselle oudoksunnan kokemuksellekin on. Kunhan muistaa nähdä pintaa syvemmälle ja antaa aina yksilölle mahdollisuuden osoittaa mistä on sydän tehty. Moraalilla ei juuri ole paljon seksuaalisen suuntautumisen kanssa tekemistä. Uhrautuvaisuus, lojaalisuus, rehellisyys jne. on tärkeämpiä ominaisuuksia ja niitä voi löytyä enemmän(mutta ei mitenkään automaattisesti) noilta henkilöiltä jotka ovat jotenkin joutuneet kokemaan henkistä kärsimystä ja pelkoa sosiaalisesta hyväksynnästä.

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 9. Conchita Wurst ilmiötä pidän kyllä jotenkin vastenmielisenä tarkoitushakuisuutensa vuoksi. Kysehän ei edes ole aidosta transseksuaalista vaan roolihahmosta joka on (ehkä osin manipuloitujen äänestystulosten siivittämänä) nostettu julkisuuteen ”esikuvaksi”. Eli vaikuttaa tekaistulta social-engineering viritykseltä.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 10. Itseäni ei sinällänsä kiinnosta se, jos toinen ihminen haluaa olla jotain mitä ei ole. Tehköön jokainen mitä haluaa omasta tahostaan :D. Sitä ei sais kieltää eikä kannustaa, vaan antaa jokasen päättää ite omasta kehostaan ja muutenkin asioistaan. Peruspaskaa jota kovin moni ihminen ei voi ymmärtää

  Plusääni(1)Miinusääni(4)
 11. Aloittajan mainitsemassa tapauksessa osa maamme psykiatreista olisi mielisairaita, koska he määräävät asiakkailleen sukupuolenvaihdon ”hoidon” asiakkaan haluamatta. Ainakin Vehkala Harjavallan sairaalasta kehotti minua vaihtamaan heteroliittoni lesboksi, josta myöhemmin transheteroksi, ei perinteiseksi heteroksi. Onneksi en edes aloittanut.

  Plusääni(1)Miinusääni(3)
 12. transnaisen keho ei ole täysin samanlainen kuin miehen. toisinpäin: transmiehen keho ei ole samanlainen kuin naisen. erot havaitsee jos osaa katsoa, enkä puhu edes ihmisistä jotka ovat käyttäneet hormooneja tai muita hoitoja.

  tästä voin vetää johtopäätöksen, että luonto vain on sellainen, että se synnyttää monimuotoisuutta myös tässä asiassa. yin ja yang.

  lisäksi häiritsee, että lapsi ei saa itse päättää kehostaan. EI, lapsesi ei ole sinun omaisuuttasi, eikä sinun orjasi. vituttaa yli kaiken vanhemmat jotka kuvittelee niin. tottakai aikuisen äly on kehittyneempi, niinpä neuvoa voi antaa ja kysyä niiltä jotka tietävät enemmän, tässä ja muissakin asioissa.

  Plusääni(3)Miinusääni(10)
  1. ”transnaisen keho ei ole täysin samanlainen kuin miehen. toisinpäin: transmiehen keho ei ole samanlainen kuin naisen. erot havaitsee jos osaa katsoa, enkä puhu edes ihmisistä jotka ovat käyttäneet hormooneja tai muita hoitoja.

   tästä voin vetää johtopäätöksen..”

   Tuosta löpinästä en henkilökohtaisesti lähtisi vetämään yhtään mitään tieteellistä johtopäätöstä..

   Plusääni(9)Miinusääni(1)
 13. Luulisi että moni on ennemmin rehellisesti homo kuin silvottu friikki. Onhan se aika suppeaa nähdä seksuaalisuus pelkkänä sukupuolena, sen sijaan että opettelisi elämään omana itsenään ja arvostamaan kehoaan sellaisena kuin on syntynyt kun ongelmakin on vain korvien välissä eikä vaadi välttämättömiä fyysisiä toimenpiteitä. Sitä paitsi jos miehestä tehdään nainen, eihän se mikään sukupuolen korjausleikkaus ole.

  Plusääni(14)Miinusääni(6)
  1. Superkirkamies

   Olen kanssasi samaa mielta ja kauhistelen näitä sairaita mielipiteitä jotka useimmin on propagandan Tulosta. Voi noita raukkoja jotka ovat eksyneet kauas Jumalan meille säätämistä rooleista … Todellakin onnettomia ihmisiä, jos he enää ansaitsevat tuota nimitystä.

   Plusääni(5)Miinusääni(13)
 14. Ko. psyko on syntynyt 1931. Tuon ikäinen lääkäri perustaa oppimisensa 50-60 -luvuille. Eikä näköjään ole oppinut mitään sen jälkeen. Suomessa vanhentuneen tiedon levittäminen on kyl vastoin lääkärien eettisiä ohjeita. Eikä tämän vanhan seniilin käsityksiä tue APAn (American Psychological Association) nykyiset kannat. Ohessa linkki asiallisemman tiedon pariin: http://www.apa.org/topics/lgbt/transgender.aspx

  Plusääni(9)Miinusääni(4)
 15. Otinpa aamuhormonit tätä lukiessa. Ihan vain että jotakuta saattaisi ottaa päähän vähän enemmän.

  Voisin tietysti kertoa päivittyneistä tutkimuksista, itsemurhatilastoista, aivoskannauksista, sikiön hormonaalisesta kehityksestä kohdussa ja kaikesta muusta mikä vahvistaa transsukupuolisuuden oikeana asiana. Mutta lienee turhaa transfobiselle jengille, joka on päättänyt ”faktat” jonkun fundiksen käskystä. Se info on kuitenkin helposti löydettävissä jos siltä tuntuu.

  Mutta olette te kyllä aika lutuisia. Aamun piristysruiske nähdä että pelkkä olemassaoloni aiheuttaa näin paljon pelkoa ja ahdistusta ihmisissä jotka eivät ole edes minua nähneet. Hieno homma, jatkakaa samalla linjalla!

  Plusääni(11)Miinusääni(11)
 16. Ei olemassaolosi, jos pysyt kaapissa eikä meidän tarvitse pakolla pitää sinua normaalina tms. eikä palvoa sinua. Siis jos et toitota suuntaustasi kaikille eikä joka telkkuohjelmassa tarvitse olla transsuja ja homppeleita eikä stereotypioita sellaisista tai oikeaoppista reagointia/julistusta heidän tiimoiltaan ym. ym.

  Plusääni(13)Miinusääni(10)
 17. Ja mitenhän tätä mieli”sairautta” siten pitäisi hoitaa? Itse olen sitä mieltä että miestä ei voi korjata naiseksi eikä päinvastoin. Silloin loppuu elämä. Itse olen korjannut ja voin siintä hyvin. Taisin sittenkin olla nainen jo ennen korjaustakin.

  Plusääni(3)Miinusääni(7)
  1. Kyse on ylhäältä alaspäin johdetusta kulttuurivallankumouksesta. Kaikki propaganda ”tutkimustietoineen” ja mediahuomio ylipäätään, lainsäädäntöä myöten, on hoidettu isolla rahalla ja poliittisella vallalla. Eipä siinä muuta keinoa taida olla hoitaa tätä sairautta, kuin nykyisen eliitin syrjäyttäminen.

   Sinä olet uhri, idioottikin, mutta ennen kaikkea uhri. Otan osaa. Sinua todennäköisesti harmittaa vielä, kun vanhenet.

   Plusääni(13)Miinusääni(6)
 18. Tämä olisi voinut olla jollain tavalla uskottava uutinen, ellei juttuun olisi pitänyt väkisin yhdistää juutalaisuutta. Kirjoittajalla on yhtä sairaalloinen pakkomielle juutalaisuuteen kuin niillä, joiden toimintaa hän tässä arvostelee. Kirjoittajalla olisi aivan yhtä suuri syy hakeutua psykiatriseen hoitoon kuin niillä, joita hän tässä kirjoituksessa ihmettelee.

  Plusääni(4)Miinusääni(2)
 19. Mikä aivoperverssimedia tämä magneetimedia on? Mieleltään rajoittuneiden uskisten propagandajulkaisu? Ensimmäisen kerran tänne eksyin, enkä toiste aio. Tämä vain vahvisti mielikuvaani uskisten rajallisesta käsityskyvystä ja mielenvikaisuudesta.

  Plusääni(6)Miinusääni(13)
  1. Uskisten? Kuka juntti vielä käyttää tuollasta sanaa. Mikä naurettava pelle tuo Sari on. Tietysti joku tissit paljaana, vaipoissa kulkeva pride-hörhö, jolla on todellisuudentaju kadonnut jo ajat sitten.
   Voi näitä lapsen tasolle jääneitä hulluja keskuudessamme.

   Plusääni(9)Miinusääni(4)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat