Puola armahti pedofiilin, koska tämä on ”holokaustiselviytyjä”

Juutalaista pedofiilia ja tunnettua Hollywood-tähti Roman Polanskia ei tulla karkottamaan Euroopasta Yhdysvaltoihin, jossa hän joutuisi vastuuseen alaikäisen raiskaamisesta.

Magneettimedia uutisoi Polanskin tapauksesta jo vuosi sitten, kun hänen mahdollinen luovuttamisensa Yhdysvaltoihin nousi otsikoihin. Polanski on yksi Hollywoodin historian tunnetuimmista elokuvaohjaajista. 1970-luvulla hän raiskasi 13-vuotiaan tytön ja livisti Yhdysvalloista välttääkseen tuomion.

Hollywoodin seurapiirit eivät tuominneet raiskausta vaan jatkoivat tiivistä yhteistyötä Polanskin kanssa. Pedofiili onkin ohjannut useita miljoonabudjetin jättituotantoja myös sen jälkeen, kun hän lähti maanpakoon.

28.10.2014 hän matkusti Varsovaan puolanjuutalaisten historian museon avajaisiin. Puolan-matkallaan paikalliset viranomaiset pysäyttivät pedofiilin Yhdysvaltojen pyynnöstä ja kuulustelivat tätä. Puola kuitenkin kieltäytyi lähettämästä raiskaajaa oikeuden eteen, sillä tämä on ”holokaustin lapsi”.

Polanski ja hänen vaimonsa paistattelivat valtamedian valokeilassa Cannesin elokuvajuhlissa 2013.
Polanski ja hänen vaimonsa paistattelivat valtamedian valokeilassa Cannesin elokuvajuhlissa 2013.
Hollywoodin logiikkaa. Klikkaa suuremmaksi.

Polanski on jälleen Puolassa ja tällä kertaa hän haluaa ohjata siellä elokuvan ranskanjuutalaisesta vakooja Alfred Dreyfusista, joka tuomittiin elinkautiseen maanpetoksen vuoksi. Polanskin elokuvassa Dreyfus on tietysti ”antisemitistien” viaton uhri – vähän niin kuin Polanski itsekin.

Tuomioistuin käsitteli Krakovassa jälleen Polanskin tapausta, mutta päätyi samaan johtopäätökseen kuin ennenkin: ”holokaustiselviytyjää” ei voi lähettää maahan, jossa hän voisi joutua vankilaan ”vain” siksi, että hän on raiskannut pienen tytön.

Puolan hallitus on nyt ilmoittanut, että se on valmis rahoittamaan Polanskin juutalaisvainoista kertovaa elokuvaa.

 

Lue myös:

Hollywoodia riivaa pedofiiliongelma
Vaikutusvaltaisia juutalaisia syytetään pedofiliasta ja prostituutiosta

2 kommenttia

  1. Aatulta jäi hommat kesken kun ei kyseistä iljetystä kastroitu…

    Plusääni(17)Miinusääni(2)
  2. Suomessa ei pahemmin puhella juutalaisten tekemistä rikoksista. Jopa rikollisesta Hodorkovskista annetiin sellainen kuva, että hä oli mukamas jonkinlainen uhri. Olen ihmetellyt jo kauan aikaa, mihin katosi Madeleine Portugalissa. Onko Suomessakin harjoitettu samantyyppistä rikollista toimintaa, mutta siitä vaietaan totaalisesti?
    https://melgibstein.wordpress.com/2012/03/30/the-people-vs-kosher-rabbi/
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Madeleine_McCannin_tapaus

    Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat