Juutalaista pedofiilia ei haluta vangita ”holokaustin” vuoksi

Roman Polanski on maailman tunnetuimpia pedofiileja. Hän on myös palkittu elokuvaohjaaja, joka liikkuu viihdemaailman seurapiireissä edelleen kuin kala vedessä. Lisäksi hän on juutalainen ”holokaustiselviytyjä”, minkä vuoksi häntä ei haluta vangita lapsen raiskaamisesta.

Polanski (vas.) ja toinen juutalainen Hollywood-pedofiili Woody Allen.
Polanski (vas.) ja toinen juutalainen Hollywood-pedofiili Woody Allen.

1970-luvulla Polanski syyllistyi 13-vuotiaan tytön raiskaamiseen ja pakeni Yhdysvalloista välttääkseen vankilan. Siitä asti hän on vältellyt matkustamista maihin, jotka voisivat lain mukaan luovuttaa raiskaajan amerikkalaisviranomaisille. 28.10. hän matkusti Varsovaan puolanjuutalaisten historian museon avajaisiin. Puolan-matkallaan paikalliset viranomaiset pysäyttivät pedofiilin Yhdysvaltojen pyynnöstä ja kuulustelivat tätä. Puola kuitenkin kieltäytyi lähettämästä raiskaajaa oikeuden eteen, sillä tämä on ”holokaustin lapsi”. Puolan poliittinen eliitti syytti Yhdysvaltojen viranomaisia ”täydellisestä historiallisesta tietämättömyydestä”, koska nämä olivat erehtyneet vaatimaan, että hyväksikäyttäjä saatettaisiin vastuuseen rikoksestaan. Jopa Puolan pääministeri Ewa Kopacz asettui Polanskin puolelle. Yhdysvaltojen suurlähetystö ei ole uskaltanut kommentoida tapausta julkisuudessa.

Polanski käsittelee ”holokaustia” usein huippusuosituissa elokuvissaan. Toinen Polanskin lempiaihe ovat erilaiset seksuaaliset perversiot. Raiskaus ei tunnu haittaavan Hollywoodin väkeä, sillä Polanskin elokuvissa näyttelee edelleen länsimaisen viihdeteollisuuden kirkkaimmat tähdet.

Polanskista ja monista muista juutalaisista viihdemaailman pedofiileista on aiemmin kirjoitettu artikkelissamme ”Hollywoodia riivaa raiskausongelma”. Artikkelissa ”Holokausti on maailmanpoliittinen ase” puolestaan kuvattiin kuinka juutalaiset ryhmät kiristävät eri mailta rahaa ”holokaustin” varjolla. Polanskin tapaus osoittaa, että sionististen lobbausjärjestöjen lisäksi holokaustimyytistä hyötyvät myös pedofiilit.

Puolan juutalaismuseon avajaiset oli kansainvälisestikin noteerattu uutinen, joka kiinnosti Suomessa etenkin juutalaisen Erkon suvun omistamaa Helsingin Sanomia. Polanskia lehti ei maininnut tekstissä kertaakaan. Helsingin Sanomien mielestä ”holokausti” on paljon tuoreempi uutinen:

On varsin harvoja asioita, joista juutalaisia ei olisi aikojen saatossa syytetty. Synkeään ajatukseen päätyy, kun kiertää Varsovan upouudessa kohteessa, viime viikolla avatussa puolanjuutalaisten historian museossa […] Varsovassa kuulee muitakin tulkintoja. Juutalaisten historia Puolassa on repivää, ja yksi repeämä on ylitse muiden, natsi-Saksan toteuttama kansanmurha […] Kronologisessa etenemistavassa on huonokin puolensa. Silloinkin, kun näyttelyssä kerrotaan onnellisemmista ajoista, museokävijän takaraivossa vihloo tietoisuus siitä, mitä tuleman pitää. Näyttely ei onneksi pääty holokaustiin.

On jo sinänsä mielenkiintoista, että juutalainen seurakunta hyväksyy museonsa avajaisiin kunniavieraaksi miehen, jonka tiedetään raiskanneen lapsen. Miten Helsingin Sanomat olisi reagoinut, jos kyseessä ei olisikaan ollut juutalainen museo ja juutalainen pedofiili, vaan esimerkiksi katolilaiset?

 

Aiheesta lisää:

Raiskaajarabbit tuomiolla, juutalaisyhteisö painosti pedofiilin uhria
Sionistimedia salaa jälleen uutisia juutalaisten pedofiliasta
Vasemmiston ja pedofiilien yhteinen synkkä historia
Suuri ”raiskaavien rabbien” salailu
Lapsia ja ruumiita raiskannut tähtijuontaja oli Israelin ystävä

9 kommenttia

 1. Mahtavaa nähdä miten magneettimedia on aktivoitunut entistä enemmän ja alkanut tekemään laadukkaita artikkeleita! keep up the good work.

  PS. ”aaaaaaaaa”:n siionisti kommentteja odotellessa…

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
   1. Yleisestihän he käyttäytyvät noin. Öykkäröinti merkitsee, että he tuntevat maailmanherruuden olevan nyt heillä Kuinka usein kuuleekana jo huutoa, kuinka kenen tahansa jotain kiusallista kirjoittaneen tulisi ”joutua vastuuseen sanoistaan”. Pian varmasti joudummekin kaikki. He ovat jo aivan suu vaahdossa ja vesi kielellä.

    Totta kai juutalaiste keskenään ja omissa julkaisuissaan puhuvat avoimesti vallastaan. Meille on kiellettyä siitä puhuminen. He ovat näin määränneet.

    Onko esim. nämä jutut vain niin vaikeaa tajuta?

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. Oikeasti häntä ei vangita juutalaisten vaikutusvallan vuoksi ja juutalaisen lain mukaan hän ei ole tehnyt mitään väärää.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. Toisaalta, minkä puoleen juutalaista Polanskia ylipäätään syytetään mistään väärästä juutalaisessa maailmanherruudessa, ellei hän olisi joskus tehnyt jotain oikein. Tuo oikein mennyt työ saattaisi olla Polanskin elokuva Chinatown. Siinähän syvennytään Jack Nicholsonin esittämän yksityisetsivän silmin rahan valtaan ja alhaiseen mieleen ihan kunnolla. Epäjuutalainen yksilöllistä ajattelua herättävä elokuva, jonka pääkonna saattaisi hyvin olla juutalainen.

  Toinen epäjuutalainen saattaisi olla toinen juutalainen Sean Penn. Hänen elokuvassaan Kunniavelka Jack Nicholson taasen esittää eläkkeelle jäänyttä etsivää, joka lupaa selvittää pedofiilimurhan tekijän. Raflaava aihe, mutta elokuvan pääteema on rahvaalle omainen eteenpäin vievä pakkomielle ratkaista ongelma, kun juutalaisilla tuntuu olevan pakkomielle aiheuttaa ongelmia, jotta päästään ajassa taaksepäin se 100 vuotta noin enspelissä. Eikä ne juutalaisherrat järin silittäneet Sean Penninkään päätä.

  Aika monilla oppositio -sivuilla puhutaan hyvistä ja pahoista juutalaisista. Mielestäni tämä on harhaanjohtavaa, koska kaikki juutalaiset ovat lopulta samaa hierarkiaa. Olisi ehkä parempi puhua juutalaisista ja epäjuutalaisista juutalaisista. Epäjuutalainen saattaa olla hyvä tai paha, muttei ajatusmaailmaltaan juutalainen, eli hyvä. Suurempi ongelma on juutalaistunut rahvas, globaali Tukholman syndrooma, eli aika helvetin paha.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Ja kuka rientääkään puolustamaan pedofiileja?

  Juutalainen New York Times.

  Lehden mielestä pedofilia on vain eräänlainen poikkeus, eikä sitä tulisi kohdella rikoksena!

  http://www.nytimes.com/2014/10/06/opinion/pedophilia-a-disorder-not-a-crime.html?_r=0

  Pedophilia: A Disorder, Not a Crime

  Tällainen julkinen pedofilian puolustaminen avaa oven lasten raiskaamisille ja pyrkii tekemään siitä yleisesti hyväksyttävää, normaalia yhteiskunnassa.

  Tämä lehti ansaitsee tulla poltetuksi roviolla.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Tässä rakennetaan sitä kaltevaa pintaa:
   1) Ensin asia on moraalisesti oikeustajun vastaisena rikos.
   2) Sitten asia julistetaan poikkeukseksi, joka vie pohjan asiaa vastustavalta moraaliselta närkästykseltä.
   3) Kun asiaa ei enaa vastustetaa moraalisella närkästyksellä, asian lailliselta vastustamiselta katoaa moraalinen pohja.
   4) Asia poistetaan rikoslainsäädännöstä.
   5) Asiasta tulee uusi normi.

   Miettikääpä kuinka moni eri asia on jo muutettu tällä samalla kaltevan pinnan liu’uttamisella.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Tässä Polanskin tapauksessa kummastuttaa kaksi asiaa:

  1) USA on kaikin puolin täydellisesti juutalaisten taskussa, joten miksi USA:n oikeusviranomaisten annettiin lähettää virka-apupyyntö Polanskin kiinniottamiseksi.

  2) Juutalaisten tekemät rikokset vanhentuvat heti rikostapahtuman loputtua, mutta tässä tapauksessa rikos ei vanhene koskaan niin kuin se olisi murha.

  Että juutalaista rikollista kehdataankin kohdella kuin rikollista! Mutta onnekseen juutalaisilla on monopolipelinsä ikuisesti voimassaoleva Vapaudu Vankilasta -korttinsa: ”Holokausti”.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat