Vaikutusvaltaisia juutalaisia syytetään pedofiliasta ja prostituutiosta

Yhdysvaltojen tunnetuimpiin sionisteihin lukeutuvaa juutalaista asianajaja Alan Dershowitzia syytetään alaikäisen toistuvasta raiskaamisesta. Dershowitz on kansainvälisesti tunnettu Israel-sympatioistaan. Hän on muun muassa syyttänyt YK:ta ”antisemitismistä”, kun se tuomitsi Israelin ihmisoikeusrikokset palestiinalaisia vastaan.

Dershowitzin pedofiliasyyte liittyy hänen yhteistyöhönsä upporikkaan juutalaispedofiili Jeffrey Epsteinin kanssa. Dershowitz on edustanut Epsteiniä oikeudessa, ja nyt asianajajan uskotaan raiskanneen asiakkaansa palkkaaman alaikäisen lapsen. Syyttäjän mukaan ”Epstein määräsi Jane Doe #3:a [lapsiprostituoitu] harrastamaan seksiä Dershowitzin kanssa useita kertoja, kun [Jane Doe #3] oli alaikäinen. Dershowitz harrasti lapsen kanssa seksiä paitsi Floridassa niin myös yksityslentokoneissa, New Yorkissa, New Mexicossa ja Yhdysvaltain Neitsytsaarilla”. Dershowitz on eräs maailman kiihkeimmistä sionisteista ja ”antisemitismin” vastustajista:


2010 Dershowitzin ystävä, investointipankkiiri Epstein pääsi vankilasta. Häntä alettiin epäillä lapsiprostituutiosta 2005, mutta suhteidensa ja rahansa vuoksi hän säästyi varsinaiselta tuomiolta: lukuisten lasten raiskaaja joutui istumaan vankilassa vain 13 kuukautta! Epsteinin ystäväpiiriin kuuluu muun muassa Yhdysvaltojen entinen presidentti Bill Clinton, juutalainen entinen valtiovarainministeri Larry Summers sekä Israelin entinen pääministeri Ehud Barak. Mikäli oikeus olisi kohdellut Epsteinia kuten ketä tahansa muuta kansalaista, olisi hän voinut saada jopa 20 vuoden vankeustuomion.

Seurapiireissä viihtyvän juutalaispankkiirin uhreihin kuului lapsia Etelä-Amerikasta, Euroopasta ja itäblokin maista. Tytöt houkuteltiin Epsteinin huvilaan, jossa he joutuivat miellyttämään juutalaismiljardööriä mitä likaisemmilla tavoilla. Uhreja rekrytoitiin muun muassa mallitoimiston avulla. Eräänä syntymäpäivänään Epstein sai ”lahjaksi” kolme tyttöä, jotka kuljetettiin Ranskasta vain häntä varten. New York Postin haastattelussa Epstein sanoi, etteivät hänen rikoksensa olleet vakavia, vaan verrattavissa ”bagelin varastamiseen”. Poliisin mukaan Epsteinin ohjenuora oli: ”Mitä nuorempi, sen parempi.”

Lawrence Krauss.
Lawrence Krauss.

Epstein sai juutalaistaustansa vuoksi erittäin paljon tukea Yhdysvaltojen tunnetuimmilta juutalaisilta asianajajilta, kuten Dershowitzilta, Gerald Lefcourtilta ja Martin Weinbergeriltä. Tutkintaa vaikeutti entisestään se, että valtakunnansyyttäjävirastoon kuulunut syyttäjä Barry Krischer yritti estää vakavien syytteiden nostamisen, vaikka Krischer itse kuului viranomaisyksikköön, jonka tehtävänä on tutkia lapsiin kohdistuvia rikoksia! Krischerin mukaan Epsteinin raiskaamat lapset eivät olleet ”uskottavia todistajia”. Krischerin toimintaa pidettiin julkisuudessa ”erittäin outona” ja häntä vaadittiin eroamaan tehtävistään. Tätä hän ei kuitenkaan tehnyt. Tunsiko Krischer sympatiaa Epsteinia kohtaan siksi, että molemmat heistä ovat juutalaisia? Myös ”oikeusjärjestelmän” ulkopuoliset juutalaiset ovat antaneet tukensa Epsteinille. Esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu juutalainen fyysikko Lawrence Krauss on väittänyt, että Epsteinin alaikäiset uhrit ovat valehtelijoita.

Epsteiniä verrataan usein toiseen juutalaiseen julkkikseen, Roman Polanskiin. 1970 elokuvaohjaaja Polanski raiskasi 13-vuotiaan tytön, minkä jälkeen hän pakeni Yhdysvalloista välttääkseen vankilan. Euroopan viranomaiset eivät ole halunneet pidättää Polanskia, sillä häntä pidetään ”pyhänä” – Polanski väittää olevansa ”holokaustiselviytyjä”, minkä vuoksi hänellä on erityisoikeus raiskata lapsia ilman laillisia seurauksia. Sen sijaan, että kansainvälinen juutalaisyhteisö olisi kääntänyt selkänsä Polanskille tai Epsteinille, saavat he edelleen tukea muilta tunnetuilta juutalaisilta. Euroopan juutalaiset poliitikot ja Yhdysvaltojen Hollywood-juutalaiset tapaavat usein Polanskia ja pitävät puheita hänen kunniakseen. Polanski ohjaa edelleen muiden juutalaisten kanssa suosittuja elokuvia, vaikka hän vältteleekin Yhdysvaltojen maaperää.

Epsteinia voi verrata myös juutalaisiin talousrikollisiin, kuten Wall Streetin saalistajaan, Michael Milkeniin. 1980-luvulla noin 90 % tuomituista talousrikollisista oli juutalaisia. Milken oli heistä pahamaineisin. ”Lainkuuliainen” valtavirtainen juutalaisyhteisö, kuten seurakunnat ja lobbausjärjestöt, eivät kuitenkaan tuominneet rikollisten toimintaa, vaan ottivat iloiten heiltä miljoonalahjoituksia. Tuomioiden jälkeenkin valtavirtainen juutalaisyhteisö on jatkanut rikollisten tukemista, sillä näitä pidetään vain ”antisemitismin” viattomina uhreina. Samoihin aikoihin maailman ehkä tunnetuin juutalaisjärjestö Anti-Defamation League myönsi Torch of Liberty –”ihmisoikeuspalkinnon” Purple Gang –nimisen järjestön juutalaiselle johtajalle Moe Dalitzille. Anti-Defamation League tekee tiivistä yhteistyötä jopa Valkoisen talon kanssa, mutta silti se osoitti julkisesti tukensa Purple Gangille, joka on täysiverinen rikollisjärjestö, jonka liiketoimintaan kuuluvat kiristys, huumeet, prostituutio ja murhat. Tämä on mahdollista vain siksi, että sekä ADL että Purple Gang ovat juutalaisten johtamia ryhmiä.

Moe Dalitz – valtavirtaisen juutalaisyhteisön palkitsema rikollisjohtaja.
Moe Dalitz – valtavirtaisen juutalaisyhteisön palkitsema rikollisjohtaja.

Juutalaisen lain mesira-periaate kieltää juutalaista ”vasikoimasta” toisen juutalaisen tekemistä rikoksista ei-juutalaiselle poliisille ja tuomioistuimelle. Mesira-käytäntö on vaikeuttanut huomattavasti esimerkiksi länsimaissa asuvien juutalaisten talousrikollisten ja muun muassa myös pedofiilirinkien saattamista oikeuden eteen. Juutalainen yhteisö – kuten mikä tahansa ihmisryhmä – koostuu kerroksista: keskiössä on suurinta taloudellista, kulttuurillista ja mielipidevaltaa käyttävä ryhmä, ulommilla kerroksilla sitoutuminen yhteisöön ja kulttuuriin voi olla kevyempää. Painotuseroista huolimatta yhteisö toimii kuin perhe, joka puhaltaa useimmiten yhteen hiileen ja jossa auktoriteeteilla on yleensä viimeinen sana.

Juutalaiskulttuuriin kuuluu Talmudin perusteella kaksi eri etiikkaa, sisä- ja ulkomoraali. Sisäryhmän moraali neuvoo, kuinka juutalaisten tulee kohdella toisia juutalaisia. Ulkoryhmään taas kuuluvat ei-juutalaiset, joita esimerkiksi Talmud opettaa kohtelemaan eri tavalla kuin juutalaisia. Tätä kutsutaan myös moraaliseksi partikularismiksi. 2012 Jewish Journal julkaisi kolumnin, jossa myönnettiin, että juutalainen laki halakha kieltää juutalaisia palauttamasta ei-juutalaisten hukkaamaa omaisuutta takaisin näille. Jewish Journalin mukaan suuri osa juutalaisista myös noudattaa sääntöä.

Vahva ryhmäkoheesio, ”me vastaan muut” –ajattelumalli ja Talmudin ei-juutalaisia halveksuva maailmankuva selittävät, miten juutalaisyhteisö voi täysin julkisesti jatkaa Epsteinin, Polanskin, Milkenin ja Dershowitzin kaltaisten kovan luokan rikollisten suojelua.

 

Lue myös:

Raiskaajarabbit tuomiolla, juutalaisyhteisö painosti pedofiilin uhria
Vasemmiston ja pedofiilien yhteinen synkkä historia
Suuri ”raiskaavien rabbien” salailu
Lapsia ja ruumiita raiskannut tähtijuontaja oli Israelin ystävä
Hollywoodia riivaa pedofiiliongelma

6 kommenttia

  1. no mitäs aaaaaaaaaaaaa? eikö olekin kamalaa antisemitismiä ja kritittyjen hörhöjen vainoa?

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Se on nyt 6-0. Ei pärjää tuo aaaaaaa vaikka kuinka yrittää. Aivan säälittävä tapaus, mutta tuollaisia kohtaan ei saa tuntea sääliä vaan ne pitää tuomita ankarimman mukaan. Kerrassaan halveksittava tapaus.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat