Puolan väestöllinen ja kulttuurillinen taistelu (sekä EU:n ja Saksan surkeat vastalauseet)

Viime marraskuussa kirjoitin olevani varovaisen optimistinen sen suhteen, että erityisesti Keski-Euroopan isänmaalliset puolueet voisivat johtaa Angela Merkelin katastrofaalisen maahanmuuttopolitiikan vastaista rintamaa.

Mielestäni viime aikojen tapahtuman antavat aihetta entistä suuremmalle optimismille. Puolassa uusi hallitus vastustaa avoimesti ”pakolaisten” vastaanottamista, kannattaa kantaväestön korkeamman syntyvyyden tukemista ja taistelee valtamediaa hallitsevia kulttuurimarxisteja vastaan.

Puolalla on pitkä ja kunniakas nationalistinen ja kommunisminvastainen historia. 11.11. järjestettävä Varsovan itsenäisyyspäivän marssi on perinteisesti yksi Euroopan suurimmista nationalistisista tapahtumista. Viimeksi siihen osallistui yli 10 000 ihmistä, jotka huusivat iskulauseita kuten ”Tänään pakolaisia – huomenna terroristeja!” ja ”Ei islamilaista Puolaa!”.

Jarosław Kaczyńskin Laki ja oikeus –puolue sai lokakuun vaaleissa enemmistön parlamentissa, jonne pyrkineistä vasemmistopuolueista yksikään ei saavuttanut tavoitettaan. Vasemmisto epäonnistui, vaikka parlamenttiin pääseminen ei edellytä kuin kahdeksaa prosenttia äänistä.

Laki ja oikeus –puolueen taustalla vaikuttaa kylmän sodan ajan konservatiivien sukupolvi, jonka juuret ovat isänmaallisessa ja kristillisessä antikommunistisessa vastakulttuurissa. Puolueen tukijoiden mielestä liberaali eliitti on rakentanut talousjärjestelmän, joka riistää maan köyhiä. Puolue saa kannatusta siis isänmaallisella ja taloudellista oikeudenmukaisuutta painottavalla sanomalla. Laki ja oikeus tahtoo kiristää esimerkiksi pankkien ja jättiyritysten verotusta.

Mikä parasta, maahanmuuttoa vastustavat sekä vanhat että nuoret puolalaiset. Social Europe kirjoittaa: ”Nuoret puolalaiset vastustavat pakolaisia jopa iäkkäitä ankarammin, ja juuri nuoret ovat erityisen kiinnostuneita äärikansallismielisistä [sic] puolueista ja ideologioista.”

Laki ja oikeus –puolueen perintö ja jotkut linjaukset ovat toki ongelmallisia. Osa sen poliitikoista esimerkiksi uskoo, että Puolaa voidaan suojella Venäjää vastaan lisäämällä amerikkalaissotilaiden määrää Euroopassa. Kaiken kaikkiaan puolue on kuitenkin tuonut parlamenttiin erittäin positiivisia uudistuksia ja toiminut paljon radikaalimmin kuin monet uskalsivat edes odottaa. Laki ja oikeus on erittäin tietoinen siitä, että Puola voi selvitä vain, jos sen alkuperäistä väestöä ja kulttuuria varjellaan poliittisin keinoin.

Radikaaleja uudistuksia

Yksi uuden hallituksen ensimmäisistä päätöksistä Pariisin iskujen jälkeen oli perua siirtolaissopimus, jonka edellinen liberaali hallitus oli solminut Euroopan unionin kanssa. Puola toisin sanoen liittyi niin sanottuihin Visegrád-maihin – Unkari, Tšekki, Slovakia, Romania – hylätessään siirtolaisten jakamissopimuksen Euroopan sisällä.

EU yritti painostaa Puolaa ottamaan 12 000 uutta ”turvapaikanhakijaa” rumenevien raiskaus- ja terrorismitilastojenkin uhalla, mutta nyt vaikuttaa siltä, että maa tulee torjumaan invaasion lähes kokonaan.

Toinen tärkeä projekti liittyy puolalaisten syntyvyyden tukemiseen. Puola on yksi Euroopan etnisesti yhdenmukaisimmista maista. Ikävä kyllä syntyvyys on erittäin matalaa – se on pudonnut jo 1,3:een, joka on maailman mittakaavassa pohjalukema. Syntyvyys- ja maastamuuttotilastot (työikäisiä puolalaisia muuttaa Länsi-Eurooppaan korkeampien palkkojen perässä) ovat tappava yhdistelmä Puolan omavaraisuuden ja vaikutusvallan kannalta.

Hallitus on päättänyt tarttua ongelmaan ja suunnitellut esimerkiksi noin 110 euron kuukausittaista lapsilisämaksua jokaista lasta kohden perheissä, joissa on enemmän kuin vain yksi lapsi. Summa on suuri maassa, jossa työntekijät nettoavat keskimäärin 780 euroa kuussa.

Puola on lisäksi tunnustanut, että länsimainen massakulttuuri on vaaraksi perinteisille ja terveille arvoille – ja pitkällä aikavälillä koko Euroopan olemassaololle. Hallitus teki lakiuudistuksen, joka auttaa vähentämään kulttuurimarxistien vaikutusvaltaa julkisissa tiedotusvälineissä. Ulkoministeri Witold Waszczykowski oli erittäin selväsanainen saksalaisen Bild-lehden haastattelussa:

”Edellinen hallitus ajoi vasemmistolaista agendaa [julkisessa mediassa] […] Viesti kansalle oli, että maailma oli suunniteltu marxistisen mallin mukaisesti ja että politiikka voisi kehittyä vain marxismin oppien puitteissa, kulttuurit ja rodut sekoittamalla.

Media rummutti pyöräilijöiden ja vegetaarien utopiaa, jossa kaikki käyttävät ainoastaan uusiutuvaa energiaa ja taistelevat uskonnollisia arvoja vastaan. […]

Edellisellä hallituksella ei ollut mitään tekemistä puolalaisten arvojen kanssa – todelliset puolalaiset kunnioittavat isänmaataan, historiaansa, Jumalaa sekä normaalia perhe-elämää miehen ja naisen välillä.”

Juutalainen Zygmunt Bauman haluaa Puolan rajat auki.
Juutalainen Zygmunt Bauman haluaa Puolan rajat auki.

Vastalauseita juutalaisilta ”intellektuelleilta”

On yleisesti tunnustettu tosiasia, että länsimainen kulttuurieliitti on jo vuosikymmenten ajan luisunut kohti epäisänmaallista äärivasemmistolaista arvomaailmaa, jonka tärkeimpiä ”intellektuelleja” ovat juutalaisten Noam Chomskyn, Howard Zinnin ja Eric Hobsbawmin kaltaiset henkilöt.

Ei ihme, että Puolan uuden hallituksen äänekkäimpiin vastustajiin lukeutuu juutalainen Adam Michnik, joka on tunnettu ”intellektuelli” sekä Gazeta Wyborcza –nimisen liberaalin lehden päätoimittaja.

Puolan ehkä tärkein ”intellektuelli” on kuitenkin Zygmunt Bauman, vanha juutalainen marxistisosiologi ja globalisaation profeetta, joka on tunnettu kummallisista käsitteistään, kuten ”likvidi modernismi” ja ”peruuttamattomasti globalisoitunut”. Jälkimmäiseen termiin ensimmäistä kertaa törmätessäni pidin sitä heti kiertoilmaisuna kansallisvaltioiden hävittämiselle, lännen etniselle balkanisoitumiselle sekä valkoisten kansanmurhalle.

Bauman kannattaa tietysti vapaata maahanmuuttoa. Tuoreessa artikkelissaan hän tarjoaa tehokuurin pseudomoralistista ja pesudoälyllistä huttua:

”Tämä on tärkeä tehdä selväksi: ainut tapa parantua nykyisestä taantumasta ja ennaltaehkäistä tulevaisuuden kärsimykset on kieltäytyä erottelun houkuttelevasta kutsusta.

Erottelun edellytykset on kaadettava hävittämällä pakolaisleirien aidat ja tuomalla ärsyttävätkin erot, toiseuden muodot ja vieraat tavat lähelle meitä, osaksi päivittäisiä, intiimejä kohtaamisia. Toivon, että näin eri kansojen näköpiirit kokevat fuusion fission sijaan.”

Tuo on varmasti yksi historian typerimmistä tekosyistä Euroopan afro-islamisaatiolle. Mielestäni Baumanin monikulttuurisia teorioita tulisi testata laajamittaisesti Israelissa, jonne kaikki Eurooppaan saapuneet ”pakolaiset” voisi siirtää. (Vaikka Bauman on kritisoinut Israelin politiikkaa miedosti, on hän luennoinut siellä usein ja vastustaa israelilaistuotteiden boikottia, vaikka juutalaisvaltio toteuttaa arabien etnistä puhdistusta!)

Bichnikin, Baumanin ja kumppaneiden myyräntöistä huolimatta Puolan hallitus tekee nyt politiikkaa, joka voi tarjota reseptin Euroopan selviytymiselle: pakolaisvirtojen pysäyttäminen, valkoisen syntyvyyden lisääminen sekä aatteellinen taistelu kulttuurimarxisteja ja globalisaatiota vastaan. Toivotaan, että hallitus menestyy!

Pakolaiskriisi ei ratkea ilman päättäväistä politiikkaa.
Pakolaiskriisi ei ratkea ilman päättäväistä politiikkaa.

EU-eliitti ja valtamedia sotajalalla

Uusi politiikka on saanut liberaalin median tietysti itkemään hysterisesti niin Puolassa kuin ulkomailla. Saksa ja EU-politrukit on tuominneet Puolan erityisen tulisin sanankääntein.

Euroopan parlamentin puhemies ja Saksan sosiaalidemokraattien poliitikko Martin Schulz meni jopa niin pitkälle, että hän syytti hallitusta ”vallankaappauksesta”! Puolan jalkapallokannattajat näpäyttivät Saksaa ja EU:ta terävästi Kölnin monikulttuuristen raiskausorgioiden jälkeen banderollilla, jossa luki englanniksi: ”Suojelkaa naisianne, älkää demokratiaamme!”

Shulz on tyypillinen aivopesty itseään vihaava saksalainen elitisti. Israelilaisen Haaretz-lehden mukaan hän totesi viime vuonna Israelin keskustaoikeistolaiselle poliitikko Avraham Burgille: ”Minun mielestäni Saksan ainut olemassaolon oikeutus on se, että Saksa turvaa Israelin valtion ja juutalaisen kansan olemassaolon.”

Schulzin mukaan Saksan tehtävä on toisin sanoen palvella juutalaisia ja levittää monikulttuurisuutta Eurooppaan. Sen sijaan häntä ei tunnu kiinnostavan pätkääkään valkoisten naisten ja tyttöjen suojeleminen maahanmuuttajataustaisilta raiskaajilta. Itseään vihaava eurooppalainen.

EU-johtaja Martin Schulzin (vasemmalla) mukaan vain Israelilla on oikeus vaalia tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa.
EU-johtaja Martin Schulzin (vasemmalla) mukaan vain Israelilla on oikeus vaalia tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa.

Euroopan komissio Brysselissä meni vieläkin pidemmälle. Se on alkanut ”tutkia”, onko Puolan hallitus syyllistynyt demokratian ja laillisuusperiaatteen polkemiseen. Varsova on nyt vaarassa menettää jopa EU-jäsenyyden takaaman äänestysoikeutensa.

Onneksi EU:n painostus ei vaikuta tehoavan toivotulla tavalla. Mikäli Puolan äänestysoikeus tahdottaisiin evätä, päätös vaatisi yksimielisen kannatuksen 27 EU-maalta, ja Unkarin pääministeri Viktor Orbán on jo ilmoittanut vastustavansa hanketta.

Mikäli päätös menisikin läpi, tulisi se mitä todennäköisimmin vain lisäämään Puolan hallituksen kannatusta, sillä kansalaiset suhtautuvat jo nyt Brysselin elitisteihin hyvin epäluuloisesti. Lontoossa toimivan Open Europe –ajatushautomon Pawel Swidlicki onkin kirjoittanut:

”Monet ovat todenneet perustellusti, että Euroopan komissio on ottanut Puolan Laki ja oikeus –puolueen silmätikukseen, vaikka monia muitakin hallituksia voitaisiin syyttää demokratian ja laillisuusperiaatteen polkemisesta. […]

Hanke voi toimia itseään vastaan, sillä se saattaisi leimata Puolan liberaalin opposition ulkomaalaisten intressien palvelijoiksi. Laki ja oikeus –puolueen kannattajat ovat entistä kyynisempiä EU:ta kohtaan ja ajattelevat, että unioni ’rankaisee’ puolalaisia siitä, että nämä haluavat suojella itseään massamaahanmuuton vaaroilta.

Hallituksen arveluttavista lakiuudistuksista huolimatta Puola on toiminut demokratian periaatteiden mukaisesti. Mikäli Euroopan komissio päättää alkaa painostaa maata enemmän, rikkoo komissio itse demokratian sääntöjä.

Puolan hallituksen toiminnalla on tällä hetkellä vahva legitimiteetti. Mikäli EU puuttuu maan sisäpolitiikkaan, tulee se todennäköisesti vain lisäämään puolueen kannatusta.”

Puolalainen media on jo alkanut mustamaalata EU- ja saksalaisvirkamiehiä, joiden kerrotaan suunnittelevan maan valtaamista. Propaganda on usein kärjistettyä, mutta se osoittaa, kuinka helposti EU-mielivalta voi lisätä nationalismia. Kansallismieliselle hallitukselle tämä on tietysti polttoainetta.

polish-Football-4

Voiko Puola kestää paineen?

EU:lla ja lännellä on toki keinoja pelotella ja lahjoa ”väärinajattelijoita”. Isänmaallinen johtaja kuitenkin voi kestää suurenkin määrän ulkomaalaista painetta. On tärkeä muistaa, että Puola on jo EU:n jäsen, ja unionin tasolla Puolan konservatiivit tekevät tiivistä yhteistyötä Englannin konservatiivipuolueen kanssa. Puolan marginalisointi ei siis tule olemaan helppoa.

Positiivinen merkki on se, että Unkari on pitänyt pintansa jo vuosia. Tilanne on muuttunut paljon vuodesta 2000, jolloin EU aloitti pakotteet Itävaltaa vastaan sen jälkeen, kun maahanmuuttoa vastustanut Jörg Haider oli saanut demokraattisen vaalivoiton.

EU-eliitti on kyennyt käyttämään pakkokeinoja muun muassa Italiaa ja Kreikkaa vastaan eurokriisin yhteydessä. Tämä on onnistunut kuitenkin vain valuuttaliiton jäseniä vastaan, sillä nämä ovat ryhtyneet auliisti rahoitusmarkkinoiden ja EKP:n orjiksi. Puolalla on kuitenkin Unkarin tavoin edelleen oma valuutta ja keskuspankki, jotka lieventävät EU:n pelotevaikutusta.

Olen siis melko optimistinen. Puolan isänmaallinen hallitus tulee todennäköisesti jatkamaan ainakin vielä muutaman vuoden ajan. Maailmalla Orbánin kova linja pakolaisasioissa saa yhä enemmän kannatusta, ja julkinen viha merkeliläistä politiikkaa vastaan kasvaa jokaisen raiskausskandaalin myötä. Toivotaan, että Puola onnistuu taistelussaan väestönvaihtoa vastaan. Tällä hetkellä he antavat hyvän esimerkin isänmaallisille ryhmille joka puolella Eurooppaa.

 

Artikkeli julkaistu alunperin englanniksi The Occidental Observerissä.

36 kommenttia

 1. Edessä on verinen, väkivaltainen sisällissota. Tätä ei voi enää mitenkään välttää.

  Nämä kansainvälisten sionistien työkalut, nuoret muslimimiehet, eivät tule Eurooppaan vain rahan, naisten ja ”turvan” takia. He todellakin aikovat, kirjaimellisesti, väkivalloin muuttaa Euroopan islamilaiseksi kalifaatiksi. Tottakai joukossa on ns. fiksujakin ihmisiä, joille riittää vain helppo raha, asunnot ja helppo elämä yleensä (meidän kustannuksellamme).

  Mutta miten nuori kieltä osaamaton ääliömuslimi voi odottaa jotakin aidosti parempaa Euroopasta? Ei mitenkään. Eurooppahan on jo nyt, valkoisten hallussa, velkaantunut, taantuva, itse asiassa sionistisen eliitin ja kiinalaisten orja. Vaikka me valkoiset uhraisimme kaiken liikenevän niin se ei riitä nuorelle muslimimiehelle, sillä meidän pitäisi antaa hänelle ei vain rahat, työt, asunnot, vaan koko kansamme.

  Kansainvälinen sionisti tietää tämän ja siksi heidän tavoitteensa on vain yksinkertaisesti mahdollisimman nopeasti saada (hyödyllisten idioottien ja maanpettureiden sekä kulttuurimarxistien avulla toki) tänne miljoonia ja taas miljoonia ”vallankumouksellisia”.

  Aivan lähiaikoina Euroopassa taistellaan kortteli korttelilta, kylä kylältä. Ja jos valkoisilla ei ole aseita, heidät tapetaan.

  Me näemme jo, että kaikissa valkoisissa valtioissa (Itä-Eurooppaa lukuunottamatta) väkivaltakoneisto eli poliisi ja armeija kääntyy kylmästi omaa kansaansa vastaan eli mitään todellista turvaa sieltä ei saa.

  Tilanne on jopa niin toivoton, suorastaan absurdi, että Venäjän aseellinen hyökkäys Suomeen toisi meille enemmän aikaa. Venäjän vallan alla muslimien massamaahanmuutto tyrehtyisi todennäköisesti tai ainakin joksikin aikaa.

  Paras, isänmaallinen vaihtoehto, tottakai, on oman kansan väkevä aseellinen vastarinta. Tilannetta voi verrata itsenäistymisen ajan jääkäriliikkeeseen. Silloinkin järkevät ihmiset näkivät, että taistelu on edessä, että sitä ei voi välttää. Ja niinpä alettiin valmistautumaan, lähetettiin nuoria miehiä oppimaan tappamista, oman kansan puolustamista.

  Nyt ei vain ole maata, mihin mennä, paitsi jos Itä-Euroopan tilanne kärjistyy ja esim. Puola tai Unkari ajautuu tai ajetaan ulos kansainvälisen sionistin EU:sta. Silti tämä tie voi olla raskas.

  Vapaan kansan on noustava, miesten on noustava ylös ja sanottava: Meidän lapsiamme ei raiskata! Ja joku voi syystäkin sanoa: Jumalauta, näillä lakeuksilla ei pilkata Jumalaa!

  Oikeiden suomalaisten naisten on noustava puolustamaan oikeita miehiä, sillä muuten he joutuvat elämään keskiaikaisessa islamissa ilman mitään arvoa. Meidän on katsottava omia lapsiamme ja lapsenlapsiamme toisin silmin, sillä jos me emme nouse puolustamaan heitä, heitä ei kohta enää ole, vaan tuuli on käynyt heidän ylitseen ja kaunissa maassamme elää jokin mulattikansa, joka ei tiedä oikeasta Suomesta, vapaiden miesten ja naisten maasta, yhtään mitään.

  Minä kutsun Suomen miehiä ja naisia! Nouskaamme ylös tästä alhosta ja taistelkaamme niin kuin esi-isämme ovat tehneet!

  Plusääni(43)Miinusääni(0)
  1. Musta Soini ja muut SSS maanpetturit ja muut leikkivät jo nyt hengellään, no ehkä ovat tienneet mihin ovat ryhtyneet zionismi kiihkossaan. Tosiasia lienee että tässä maassa monikin jo näkee päiväunia niiden listimisestä, ja jos mutut tekee jonkin väärän liikkeen viimeistään keväällä niin enpä haluasi olla esim Soinin saappaissa kun seuraa vastareaktio.

   Rapatessa roiskuu ja joskus se vain pitää maksaa virheistään , Esimerkkejä lähi historista löytyy JFK,Ceaușescu jne.

   Plusääni(12)Miinusääni(0)
   1. Ceaucescun tappoi juutalaisten kontrolloima valankumous. Kommunismin romauttaminen oli harkittu ja hallittu prosessi. Juutalaiset lopettivat kommunisminsa, koska halusivat suunnitellusti ja aikataulutetusti perustaa uuden globaalin bolshevismin. Kansakunta kapinoi tietenkin heti, kun oli mahdollisuus ja myös sille asetettu solutetut johtajat. Mauri teki työnsä ja sai mennä.

    Uhosi vaikuttaa skorpionin uholta pullossa. Sipilä ja muut poliitikot ovat tehneet selväksi, että heistä on vaikka mihin. Juuri he tulevat tappamaan suomalaisia. Hyvin pian. Tietenkin Läski tajuaa asiat myös. Hänhän on todellä törkeä roisto. Juuri Soini tappaa ensin sinut. Hänhän ajaa innokkaimmin massavalvontaa, jolloin sinun osoitteesi saadaan selville ja sinut jäjiotettyä, mikä tietenkin tapahtuu jo nyt toisen tahon toimesta. Mutta nyt Soini alkaa murhaamaan suomalaiisa. Ensin tapetaan juuri ”natsit”. Läskihän palvoo Israelia ja palvelee juutalaisia avoimesti ja innokkaasti.

    Miksi ihmeessä luulet, että mamut on tuotu tänne? Kyseessähän on tavallaan Bin Ladenin armeija, mafia ja Modssadin muu väki, jonka maahantuonnin päätarkoitus on tehdä pahaa suomalaisille.

    Perussuomalaisia vastaanhan tässä potäisi varautua taistelemaan ihan niin kuin päävihollisena

    Plusääni(11)Miinusääni(0)
    1. Aikainen lintu madon nappaa. 🙂

     Ei väliä, miten, missä ja milloin. Ja tyylipisteitä ei jaeta.

     Vastarinta ilmenee tuhansin eri tavoin. Se voi ilmetä spartalaisittain, se voi ilmetä suomalaisittain, joku löytää sen jopa jihadistisesti ja puhutaan breivik-asenteesta.

     Voi myös asennoitua niin kuin jääkäriliikkeen rakentajat ja katsoa pidemmälle. Voi myös olla Bobrikoffin aikainen asenne.

     Vastarintaa on jo nyt. Istuin päivänä muutamana parturissa, kaksi tuolia, molemmissa asiakas ja juteltiin niitä näitä. Sitten toinen partureista, kaunis suomalainen nainen, oikea nainen eikä mikään feministiportto, alkoi puhumaan Selänteestä. Ja hey presto! Tuli heti selväksi, että kaikki neljä ihmistä olivat täysin samaa mieltä kaikesta. Tämä nainen sitten puki yhdetkin ajatukset sanoiksi näin: ”Mikä niitä pakolaisten hyysäjänaisia vaivaa, ovat varmaan niin surkeita naisia, etteivät muuten voi kuvitella miestä saavansa?”

     Pikkujuttu sinänsä, mutta kansassa on erittäin vahva, suorastaan vaistomainen viha nykyjohtajia kohtaan. Se vain ei löydä tietä ulos, mutta se on jo siellä ja se syvenee, se vahvistuu joka päivä, kun idioottijohtajat ja idioottimedia jatkaa leikkiään lapsillamme ja kansallamme.

     Minulle vihollinen on yksinkertaisesti kansalle vihamielinen eliitti ja erityisesti sen takana seisova valkoisille kansoille vihamielinen etninen eliitti.

     Tällä ryhmällä ei ole puoluepoliittiista rajausta, se koostuu vilpittömästi hyväntahtoisista idiooteista (joita ei voi sittenkään vihollisena), maansa myyneistä maanpettureista (esimerkiksi nykyinen hallitus ja sen lähipiiri), eliitin lakeijoista (valtamedia ja kaikki kulttuurimarxistit), ja tottakai, rahavaltaeliitti, joka myy lapsemmekin saadakseen vielä lisää, vielä vähän lisää.

     Kuinka paljon näitä aitoja vihollisia on? Vaikea sanoa, arvelen, että muutama sata tuhatta maksimissaan, todennäköisesti vähemmän kuin satatuhatta. Mahdolllisesti ehkä vain kymmenen-kaksikymmentätuhatta ihmistä Suomessa.

     Nykymaailma on niin rakennettu, että valtaeliitin on helppo hallita, koska kulttuurimarxismin eräs saatanallinen juoni on pirstoa kansa keskenään taisteleviin ryhmiin: Naiset (feministit) vs. miehet, heterot vs. homot, kantasuomalaiset vs. ulkomaalaiset jne. jne. loputtomiin, uusia luodaan koko ajan.

     Mutta toisaalta tällainen yhteiskunta on myös heikko, siitä ei synny tiukassa paikassa oikeaa vastarintaa aidolle vastarinnalle. Niinpä kansallismielisiä vastaan ei kyetä kääntämään aitoa kansasta lähtevää väkivaltaa, vaan siihen on käytettävä väkivaltakoneistoa.

     Me emme tule näkemään sitä kuinka veli nousee veljeä vastaan, vaan me näemme nimenomaan bolshevistisen sisällissodan 2.0, jossa väkivaltakoneisto nousee kansaa vastaan. Tämä väkivaltakoneisto muodostuu sekä oman maan väkivaltakoneistosta että paljolti myös lähitulevaisuuden EU-väkivaltakoneistosta (mm. Frontex-tyyppinen peitelty kansainvälinen väkivaltakoneisto) ja tietenkin NATO:sta.

     Sota edessämme on julmin kaikista, se tulee olemaan totaalinen valkoisen kansan murha, jos sitä vastaan ei nousta ajoissa. Jos valkoiset häviävät, jäljelle jäävät silloin vain valkoisista surkeimmat, Juudakset, jotka myivät kansansa oman etunsa takia.

     Mitään ei siis ole enää hävittävää.

     Plusääni(13)Miinusääni(0)
     1. LIsään vielä: Väkivaltakoneiston osa (lähes tietämättään) on tietenkin kiihkomielinen muslimimaahanmuuttaja. Hän luulee ajavansa muslimien asiaa, mutta hänet on valjastettu ajamaan valkoisia kansoja vihaavan eliitin asiaa.

      Ja kun muslimipoika on tehtävänsä tehnyt, tämä eliitti ei häntä sääli.

      Plusääni(8)Miinusääni(0)
     2. Kylläpä olemme säälittäviä. Lähes kaikki kaikesta samaamieltä ja silti annamme muutaman rapparin ja juutalaisen soluttaa kaikki maat ja kaikki niiden valta-asemat ja ottaa omaisuus ja kaikki resurssit haltuunsa. Jauhamme vihollisen juttuja ja katsomme joka päivä valtaisannoksen myrkkyä televisiosta tai imemme lehdistä. Lopulta pieni rikollisjoukkio tekee mitä tahtoo ja massat kuin halvaantuneina alistuvat lopulta omaan tuhoonsa. Parturit ym. eivät tee mitään, vaikka Läski valeoppositio ja muu hallitus avaa rajat ja on ajamassa maan tuhoon ja antamassa kaikki loputkin, kai kohta jopa hapen ilmakehästä juutalaisille. Siis koko kansa alistuu muutaman rikollisen päällepäsmärin menoon ja heidän mieleensä sitten toimii virkamiehistössä ja armeijan ja poliisin johdossa ja alipäällikköinäkin.

      Ei taida olla meistä mihinkään. Veikkaan, että kun tulee hätä, ihmiset vain ajetaan ts. juutalaiseliitti ajaa ihmiset tiettyihin kuppikuntiin, joihin he hädissään ryntäävät. Persupuolueeseen ja kommareihin ym. Heille sanotaan joku ryhmä, joka on muka paha. Sitten heidät usutetaan sen kimppun. Muutenkin kovina aikona se leipä on otettava sieltä, mistä sen saa. Siten se menee tuolla kehitysmaissakin. Mossadin riveissä saa rahaa ja naisia, joten siis sinne. Näin nämä mamumassatkin ajattelevat. Todellakin, ne ovat Mossadin amssoja eikä antisemiittejä tai muuta persujen valheiden mukaista porukkaa.

      Itse väität Venäjän pelastavan muslimeilta. Seuraavassa viestissä kuitenkin tajuat, että sieltä kautta tulee pian miöljoona muslimia? Kiina ei ole itsekäs, vaan juutalainen kolonia Maon ajoista saakka ja siis 1800-luvulta.

      Plusääni(11)Miinusääni(0)
  2. Tämä vuosikymmenestä toiseen lapsia aborteissa laillisesti ja virallisesti murhaava joukkoteurastuslauma (Suomen kansa, ja liki koko maailma; Suomessa murhattu jo n. 700 000 lasta aborttilakien voimaantulon jälkeen) on ansainnut tuhoutumisen ja kuoleman (1. Moos. 9:6: ”Joka ihmisen veren vuodattaa, hänen verensä on ihminen vuodattava”). Tämä virallisestikin homokansaksi julistautunut kansa on ansainnut tuhoutumisen ja kuoleman (3. Moos. 20:13: ”Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niin kuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen; heidät rangaistakoon kuolemalla, he ovat verivelan alaiset”).

   Onpa niinkin, että tämä perkeleen orjien joukkio (Suomen kansa; myös kirkko täällä on nykyisin saastainen perkeleen riemuriihi) on ansainnut kaikista sanoistaan, teoistaan ja ajatuksistaan tuhoutumisen (Room. 14:23: ”kaikki, mikä ei ole uskosta, on syntiä”; Room. 6:23: ”synnin palkka on kuolema”). Koko elämällään tämä kansa on ansainnut täydellisen ja lopullisen tuhoutumisen (ja ikuisuudessa helvetin, siis sielun ikuisen eron Jumalasta, Elämästä). Tämä viinaa, lääkettä ja huumetta vetävä, huoraava, joka suuntaan kiroava, Jumalaa ja Jeesusta pilkkaava, Jumalan sanan kirkon vesittänyt, perkelettä (siis itseään ja omaa tahtoaan) palvova, Jumalan rangaistuksia kiroava, kaikkia mahdollisia rikollisia ja vihollisia palveleva ja suvaitseva, kaiken auktoriteetin (Jumalan järjestykset) tuhoava, itsenäisyyden pois luovuttanut, väkisin velkaannuttavan ja tuhoavan velkarahajärjestelmän maan raha- ja pankkijärjestelmäksi valinnut, maanpetturit ja maan kavalimmat rikolliset johtajikseen valitseva, vihollisten toimipisteiksi muuttuneet poliittiset puolueet salliva ja niitä äänestävä, lasten moraalin kouluissa ”seksuaaliopetuksella” ja valheiden ja huijausten opettamisella tuhoava, lapset helvettiin evankeliumin opetuksen lopettamisella heittävä, perkeleellisesti joka paikassa riekkuva (esim. internet), vihollisten aivopesua televisiosta katseleva ja omaksuva, huijauksia jääräpäisesti omaksuva ja puolustava, sukupuolielintä elämänsä pääasiana pitävä ja siitä yötä päivää riekkuva, opportunistinen, selkään puukottava, koko Suomen demokratiallaan tuhonnut kansa on ansainnut kuoleman, sen, että Jumala pyyhkii sen pois maan päältä (varoituksina Jumala jo hävitti koko muinaisen ihmiskunnan, Nooan väkeä lukuun ottamatta, maan päältä vedenpaisumuksessa syntisyyden vuoksi ja Sodoman ja Gomorran virallisen homoilun vuoksi). Tällä kansalla ei ole alkeellisintakaan olemassaolon oikeutta.

   Mutta tämän maan jumalattomat riehuvat kaikkialla, kuten jo Raamattukin yleisesti valittaa:

   ”Yltympäri jumalattomat rehentelevät” (Ps. 12:9).

   Suomi on ansainnut kaikki mahdolliset Jumalan rangaistukset: viholliset (esim. juutalaiset, muslimit) niskaansa (tai kuten yllä: miljoonat vallankumoukselliset maahan), kaiken romahtamisen, sisällissodan, Suomen muuttamisen islamilaiseksi kalifaatiksi, velkarahajärjestelmän pakosta kitumisen ja hitaan kuoleman, sionistisen eliitin orjuuden, tapetuksi tulemisen, raiskatuksi tulemisen, poliisin ja armeijan kääntymisen omaa kansaa vastaan jne.

   Näillä vitsauksilla, jotka ovat rangaistuksia, Jumala ajaa kansaa kohti parannuksentekoa (parannus on katumus eli omantunnon hätä syntien vuoksi + usko Jeesuksen Kristuksen meille hankkimaan syntien anteeksiantamukseen Jumalan edessä). Niillä on sama vaikutus kuin Jumalan lain (käskyjen) saarnalla: molempien tarkoitus on syöstä ihminen sydämen hätään syntien ja helvetinuhan vuoksi, jolloin ihminen voi vain tarttua Jeesuksen Kristuksen armoon pelastuakseen:

   ”Niinmuodoin on laista tullut meille kasvattaja Kristukseen, että me uskosta vanhurskaiksi tulisimme” (Gal. 3:24).

   Tarkoitus ei siis ole ulkokultailu, pyrkimys ulkonaisesti elää käskyjen mukaan sydämen jäädessä perkeleen asunnoksi. Tarkoitus on sydämen ympärileikkaus eli usko (Room. 2:29), jolloin perkele joutuu Jumalan sanassa vaikuttavan Pyhän Hengen (so. Jumalan) voimasta kaikkoamaan sydämestä ja Jumala itse astuu tilalle.

   Tästä Joonan 3. luku antaa esimerkin:

   ”Joonalle tuli toistamiseen tämä Herran sana: ’Nouse ja mene Niiniveen, siihen suureen kaupunkiin, ja saarnaa sille se saarna, minkä minä sinulle puhun’. Niin Joona nousi ja meni Niiniveen Herran sanan mukaan. Ja Niinive oli suuri kaupunki Jumalan edessä: kolme päivänmatkaa. Ja Joona käveli kaupungissa aluksi yhden päivänmatkan ja saarnasi sanoen: ’Vielä neljäkymmentä päivää, ja Niinive hävitetään’. Niin Niiniven miehet uskoivat Jumalaan, kuuluttivat paaston ja pukeutuivat säkkeihin, niin suuret kuin pienet. Ja kun tieto tästä tuli Niiniven kuninkaalle, nousi hän valtaistuimeltaan, riisui yltään vaippansa, verhoutui säkkiin ja istui tuhkaan. Ja hän huudatti Niinivessä: ’Kuninkaan ja hänen ylimystensä määräys kuuluu: Älkööt ihmiset älköötkä eläimet – raavaat ja lampaat – maistako mitään, käykö laitumella tai vettä juoko. Verhoutukoot ihmiset ja eläimet säkkeihin, huutakoot väkevästi Jumalaa ja kääntykööt itsekukin pois pahalta tieltänsä sekä väkivallasta, mikä heidän käsiänsä tahraa. Ehkäpä Jumala jälleen katuu ja kääntyy vihansa hehkusta, niin ettemme huku.’ Kun Jumala näki heidän tekonsa, että he kääntyivät pois pahalta tieltänsä, niin Jumala katui sitä pahaa, minkä hän oli sanonut tekevänsä heille, eikä tehnyt sitä’.

   Suomen kansa voi nyt siis pelastua vain tulemalla parannukseen (= katumus + usko). Vain Jumalalla on valta poistaa vitsaukset:

   ”Minulle (Jeesukselle) on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä” (Matt. 28:18; jumalallisen luontonsa puolesta Jumalan Pojalla tietenkin oli kaikkivaltius aina, mutta yllä olevassa jakeessa Jeesus ilmoittaa saaneensa sen myös inhimillisen luontonsa puolesta).

   ”ja mitä hyvänsä te anotte minun nimessäni, sen minä teen, että Isä kirkastettaisiin Pojassa” (Joh. 14:13).

   Jeesus hallitsee hengellistä valtakuntaa (kirkkoa) Jumalan sanan avulla ja maallista valtakuntaa (pääasiassa syntisistä koostuvaa valtiota, yhteiskuntaa) asettamansa esivallan avulla. Viimeisestä ks. Room. 13:1-5:

   ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. SILLÄ EI OLE ESIVALTAA MUUTOIN KUIN JUMALALTA; NE, JOTKA OVAT, OVAT JUMALAN ASETTAMAT. Sen tähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion. Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee. Siksi tulee olla alamainen, ei ainoastaan rangaistuksen tähden, vaan myös omantunnon tähden.”

   Nykyinen huono esivaltammekin on siis Jumalalta. Se on Jumalan rangaistus tälle jumalattomalle kansalle. Tuosta raamatunkohdasta käy ilmi myös, että esivallalle on oltava alamainen (poikkeuksena ainoastaan tilanne, että esivalta käskee toimimaan vastoin Jumalan sanaa: ”Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä”, Ap. t. 5:29).

   Raamatunkohdasta käy ilmi myös, että rangaistusoikeus on vain esivallalla (vastaavasti lasten suhteen vanhemmilla ja työntekijöiden suhteen työnantajilla). Se on – Jumalan palvelijana – oikeutettu myös rankaisemaan kuolemanrangaistuksilla (”miekalla”; kukaanhan ei kuolemassa häviä mihinkään vaan kaikki nousevat ylös kuolleista viimeisenä päivänä, Joh. 5:28-29, toiset ikuiseen helvettiin, toiset ikuiseen autuuteen). Yksityiset kostot Jumala sen sijaan kieltää: ”Älä tapa” (viides käsky).

   Koska esivalta tulee Jumalalta, Suomen on mahdollista saada luja miehinen esivalta vain tulemalla ensin Jumalan yhteyteen ja rukoilemalla sitten. On tehtävä parannus. Ja kun Suomi niin saa hyvän esivallan, joka RANKAISEE PAHOJA (ks. raamatunkohta yllä) eikä palvele heitä (kuten nyt), niin silloin maahan saadaan järjestys ja toimintaedellytykset. Tarvittaessa esivalta on oikeutettu käymään myös puolustussotia (rangaistakseen pahoja ”miekalla”). Yksittäiset kansalaiset tai kansanryhmät eivät saa omin päin ryhtyä käyttämään yksin esivallalle kuuluvaa rankaisuvaltaa, sillä silloin kansa ”tuottaa itselleen tuomion” (ks. yllä). Silloin tilanne vain huononee.

   Kuitenkin jumalattomat riehuvat kaikkialla ja huutavat: nouskaamme aseelliseen vastarintaan, puolustakaamme omaa kansaamme, vapaan kansan on noustava, miesten on noustava ylös, oikeiden suomalaisten naisten on noustava palvelemaan oikeita miehiä.

   Tällaisilla huudoilla noustaan siis vastaamaan Jumalan päällemme lähettämiin rangaistuksiin. Jumala odottaa parannuksentekoa, ei aseelliseen vastarintaan nousemista (mikä on esivallan tehtävä). Kyseisillä huudoilla jumalattomat asiallisesti ottaen nousevat vastustamaan Jumalaa. Tuloksena on vain Jumalan vihan yltyminen ja tilanteen huonontuminen. Jumalattomien riehunta täällä ja muualla vain johtaa yhä suurempaan ahdinkoon ja Jumalan vihaan.

   Liki kymmenen vuotta olen tästä puhunut, täysin turhaan. Kirjoitan nyt vielä kerran. Kunpa jumalattomilta tulisivat suut tukituiksi! Kunpa kansa sen sijaan ”ryhtyisi paastoon” ja ”pukeutuisi säkkeihin”, ”tekisi parannuksen” ja ”huutaisi Jumalaa”. Silloin olisi toivoa, että Jumala leppyy ja poistaa vitsaukset päältämme – kuten Niinivessä tapahtui.

   Enempiä aikomukseni ei ole kirjoitella. Nämä foorumit ovat kaikkialla muuttuneet jumalattomien rehentelykentiksi – mikä on maamme kannalta katastrofi. Kunhan muistutan totuudesta.

   Vesa-Ilkka Laurio

   Plusääni(17)Miinusääni(3)
   1. Kirjoitat täyttä asiaa, Laurio. On selvää että kansaa joka kääntyy pois uskosta sekä Jeesuksesta ja ryhtyy seuraamaan pahuutta kohtaa Jumalan rangaistukset. Turha siis syyttää pelkästään juutalaisia ja heidän kätyreitään Suomea kohtaavista onnettomuuksista, sillä kansa lähti seuraamaan heidän opetuksiaan omasta tahdostaan.

    Kukaan ei osoittanut kansaa aseella päähän ja käskenyt luopumaan Jumalasta, Jeesuksestä ja terveistä arvoista, vaan tämä synnillinen saasta, jota pursuaa joka paikasta, on kansan itse valitsemaa. Tässä on siis kansalla peiliin katsomisen paikka, vaikka Satanistinen eliitti ei suinkaan ole viaton. He vihaavat Jumalaa ja Jeesusta ja haluavat muuttaa kansan ”omaksi kuvakseen”, ja hyvin näyttää onnistuvan.

    Kun ihminen luopuu Jumalasta, Jeesuksesta ja terveistä arvoista sekä synnin vihaamisesta ja vastustamisesta, hänestä tulee Saatanan palvoja, vaikkei sillä nimellä itseään kutsuisikaan.

    Vain Jeesuksella ja uskolla on merkitystä, muu on yhdentekevää suun pieksäntää.

    Plusääni(8)Miinusääni(3)
 2. Kiitos MM kun uutisoitte Puolan tapahtumista ja tilasta. Valtamediasta ei löydy mitään objektiivista tietoa Puolan laki- ja oikeuspuolueen harjoittamasta politiikasta. Ei tietenkään sillä silloin ymmärrettäisiin, että äänestämällä oikeaa puoluetta valtakunta voi kokea muutoksen parempaan suuntaan.

  Suomessa vastaava puolue on IPU.. edellisissä vaaleissa IPUn kannatuksen kasvu oli suurinta kaikista puolueista. Pirkanmaalla kannatus nousi lähes 1000 prosenttia, jääden kuitenkin 0,8 prosenttiin.. Suunta on kuitenkin hyvä ja heräämistä tapahtuu jatkuvasti.. Seuraaviin eduskuntavaaleihin on vaan turhan pitkä aika.

  Plusääni(14)Miinusääni(1)
  1. Henkilökohtaisesti näen IPU:n valeoppositiona. Asioita ei uskalleta sanoa niin kuin ne ovat. Ja se tarkoittaa sitä, että valtaeliittiä kumarretaan heti ”fasistiksi” tai ”rasistiksi” leimautumisen pelossa.

   Ja muutenkin, mitä demokratialla muka voidaan saavuttaa?

   Anna yksikin esimerkki edes yhdestä valkoisten ihmisten maasta. Eipä taida löytyä. Kaikissa ”demokraattisissa” valkoisten ihmisten maissa lohduton ei-valkoinen maahanmuutto jatkuu kiihtyvällä vauhdilla ja missään valkoisten ihmisten maissa elintaso ei enää oikeastaan pitkään aikaan ole ollut nousussa ja en näe yhdessäkään valkoisten ihmisten maassa positiivista tulevaisuudenuskoa.

   Sen sijaan Kiina ja muut Aasian tiikerit ovat kovassa kasvussa. Ja miksi? Koska ne noudattavat johdonmukaisesti kansallisesti itsekästä, omaa kansaansa suosivaa politiikkaa.

   Jos jokin puolue ei tätä tunnusta, se on kuin onkin valeoppositio, jonka motiivi parhaimmillaan on uuden puolueen jäsenten henkilökohtainen etu eli soinismi ja pahimmillaan vihervassarimainen maanpetoksellinen kulttuurimarxismi.

   Uuden kansallismielisen puolueen on nostettava kissa pöydälle. Euroopan on puolustettava tinkimättömästi eurooppalaista kulttuuriperintöä, alkuperäistä eurooppalaista ihmistä. Sana valkoinen on sanottava. Jos ei sitä sano niin pelkää ja on polvillaan. Sellaisella puolueella ei ole mitään merkitystä, ne on jo kaikki nähty.

   Plusääni(14)Miinusääni(0)
   1. Mustakin IPU vaikuttaa valeoppositiolta lähinnä, tarvittaisiin uusi puolue, vaikka itse kyllä kernaasti kuoppaisisin koko demokratian ainakin tällaisenaan mullan alle samantien, koska ei näytä olevan kovin toimiva kun ympärilleen kattelee.

    Onko tekeillä mitään uutta puoluetta joka voisi ehkä tuoda jotain muutosta ? Ainakin MV lehden sivuilla oli jokin kysely tarvitaanko Suomeen uutta puoluetta, vastasin kyllä.

    Plusääni(6)Miinusääni(0)
    1. Ruotsissa Nordfront (Suomessa Kansallinen Vastarinta) on aktivoitunut myös puoluepolitiikkaan. En usko, että he itsekään laskevat yhtään mitään tämän varaan, mutta niin kauan kuin leikitään, että tästä selvitään muilla kuin aseilla niin on sinänsä yhdentekevää, leikkiikö puoluetta vai ei.

     Asia nyt on vain niin, että me elämme yhtä Euroopan historian ratkaisuhetkeä. Tilanne muistuttaa sitä, kun muslimit olivat Wienin porteilla, ja myös sitä, kun Hitler nousi valtaan.

     Maailmanhistoriassa rotuja ja kansoja häviää, jos ne eivät taistele. Elämme taas kerran tällaisessa taitekohdassa ja jos valkoiset kansat eivät nyt nouse niin sionistit saavat tahtonsa läpi ja kohta valkoisten kansojen maissa on vain yksi herrarotu ja muut ovat tahdotonta massaa.

     Se on, ei enempää, ei vähempää, elämän ja kuoleman kysymys.

     Ja kun se on niin ei ole mitään hätää, sillä jos ei tee mitään, häviää, tuuli käy ylitse. Jos taas taistelee, häviää tai voittaa, mutta kuten Kamikaze, Pyhä Tuuli, lähtee kunniakkaasti.

     Jokaisen kunnon miehen on näin ajateltava. Tekee rauhan oman itsensä kanssa ja lähtee kunniakkaasti, liput heiluen, kuin mies. Niin ovat oikeat miehet aina tehneet. Siinä kaikki.

     Plusääni(11)Miinusääni(0)
     1. Jeps samaa mieltä , Bob Dylanin Like a rolling stone lyriikkaa lainaten ” When you ain’t got nothing, you got nothing to lose”

      Mutta sanoisin että Suomi ei todellakaan ole mailman helpoimpia mestoja kusettaa loputtomasti kansaa, kun helvetti pääsee irti niin armoa ei tunneta. Nythän on vielä paljolti tilanne ,ikävä kyllä että suuri osa kansasta vieläkin on unessa, mutta eiköhän ne herää kun todellisuus iskee päin kasvoja kohtapuolin.

      Kansallinen vastarinta vaikuttaa ok, valkoiset pitäköön yhtä .

      Plusääni(8)Miinusääni(0)
 3. Sveitsi on ainoa maa Euroopassa ,jossa kansalaiset voivat sanoa haluamastaan asiasta viimeisen sanan. Hallintokneiston tehtäväksi jää toteuttaa kansan tahto. Sveitsinkin järjestelmä on kovan paineen alla EU:n taholta ja globaalien yritysten,mutta toistaiseksi suorastademokratiasta siellä ei ole luovuttu,ovat hyväksi kokeneet.

  Kaikissa muissa euroopan valtioissa onkin sitten näennäisdemokratia ja kansalaiset ovat syrjäytetty päätöksenteosta ja jälki on sen mukaista . Mitään muuta ei ole saatu aikaiseksi kuin yhä pahenevia ongelmia ja tyhjiä toiveita ilamsn minkäänlaista konkretiaa. Tämä sekoilu on nyt tulossa kulminaatiopisteeseen. On todellakin mahdollista ,että ajaudumme kaaokseen.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 4. Haluaisinpa nähdä sen päivän, että kansa ottaa takaisin itselleen sille perustuslain mukaan kuuluvan vallan ja taluttaa maatamme ja kansaamme tuhoavat maanpetturit ’saunan taakse’ – ylhäältä aloittaen, lakeijoita unohtamatta.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 5. Nyt olisi puolalaisilla historiallinen tilaisuus päästä tietyistä keinottelijoista, syöpäläisistä ja loisista eroon lopullisesti. Ero EU:sta tai sota lienee väistämätön? Jenkkisionistit ovat jo imeneet liikaa puolalaisverta! Puola on kristitty maa, ei juutalainen!

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
 6. Pakko kertoa unesta, jonka tässä päivänä muutamana näin. Unethan ovat absurdeja ja niitä on mahdotonta hallita, vaikka kuinka yrittäisi niin ne eivät aina ole poliittisesti korrekteja.

  Se meni suurin piirtein näin:

  ” Elettiin vuotta 2017. Vuoden 2016 aikana pakolaistilanne oli kärjistynyt ja pelkästään Venäjän rajan yli oli Suomeen saapunut noin miljoona turvapaikanhakijaa.

  Valtion suorat kulut olivat siinä 20 miljardin luokkaa ja esim. eläkkeistä oli leikattu 2/3 erityisesti partalasten (alle 17-vuotta ja still counting) turvaan ja hoitoon. Koululuokkien koko oli nostettu sataan lapseen ja arvonlisäveroprosentti oli 48.

  Vuoden 2016 lopussa hallitus kaatui ja pikaisesti järjestetyissä vaaleissa Vihreät-Vasemmisto-Demarit saivat mahlat pysäyttävän vaalivoiton ja pääministeriksi tuli kuvankaunis Li Latta ja ulkoministeriksi Håkan Omo sekä valtiovarainministeriksi Ulpu Alamäki. Kansa juhli tätä toreilla ja turuilla.

  Mutta eivät kaikki. Muutama kansallismielinen eläkeläinen oli ns. vetänyt herneen nenään ja he suunnittelivat kaapista ulostuloa.

  Vuoden 2017 kesäkuussa järjestettiinkin Uuden Monikulttuurisen Suomen ensimmäinen Gay Pride-kulkue ja unen kaksi päähenkilöä Lauri Ilmari ja Pertti Tapani päättivät juhlistaa juuri tätä paraatia tulemalla ulos kaikista kaapeista.

  Niinpä nähtiinkin kulkueen keskellä koko porukan ilopillerit: Lauri Ilmari istui pyörätuolissa ja hänen nimensä oli nyt Helmi-Suvi ja Pertti Tapani työnsi Helmi-Suvea. Pertti Tapani tunnettiin nyt nimellä Li Eva.

  Iloinen oli heidän ilmeensä, he olivat nyt omiensa joukossa. He olivat tulleet ulos kaapista. Helmi-Suvella oli polviensa päällä paksu huopa ja sen alla leikillisesti R.Ynkky, vanha tuttu jo kaukaisilta ajoilta, varustettuna kuudella täydellä lippaalla. Voi sitä naurua, kun nämä naiset lähtivät ulkoilemaan, oli se niin hauskaa.

  Kulkue saapuikin sitten Senaatintorille, jossa sitä olivat vastassa Latta,Omo ja Alamäki sekä paikallisen Suomi-Israel-seuran HBTQ-aktiivi, itse Shlomo. Kansa hurrasi ja Helmi-Suvi ja Li Eva säteilivät auringon mukana, mikä päivä, mikä kunnia. Helmi-Suvi sanoikin Li Evalle leikillisesti: ”Nyt olisi hyvä päivä kuolla!” Li Eva puristi Helmi-Suvin kättä ymmärtävästi.

  Latta puhui, Omo puhui, Alamäki laulaa tirautti ja lopuksi Shlomo näytti videon Miss Holokausti 2016-kisasta. Kaikilla oli hauskaa.

  Sitten Latta näki sankariparimme ja lähti kättelemään heitä.

  Loppu onkin historiaa…”

  Heräsin, hiki otsalla.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 7. Yleiseurooppalainen kansanliike Euroopan unionin lopettamiseksi sanoo:

  EU ON (RA)UHAN UNIONI

  Arvoisa suvaitsevaistomme voisi suvaita tarkastella, mitä sionistihallinnon suvaitsevaisuutta. Perustamisestaan lähtien sionistihallinto ei ole suvainnut arabinaapureitaan Palestiinassa. Puhun Palestiinasta valtiona, koska minusta heidät on miehitetty. Heillä on oikeus maahansa ja kulttuurinsa, kuten myös eurooppalaisilla. Euroopan unionin monikulttuurisuusdystopia tarvitsee eurooppalaisia, mutta eurooppalaiset eivät tarvitse Euroopan unionin ”multikulttia”.

  Palestiinan kysymyksessä puolustan järkkymättä palestiinalaisten oikeutta omaan valtioonsa. Palestiinan nykytilanne näyttää omankin tulevaisuutemme, ellemme eurooppalaisina aktivoidu puolustamaan omia arvojamme, kulttuuriperintöämme sekä kansallisvaltion periaatteita, josta koko sivistyksemme sekä varallisuutemme perusta on peräisin alkaen Ludvig XI:n Ranskasta, jossa kansallisvaltion käsite omaksuttiin ensimmäisenä.

  Arvostan kaikkia kansoja ja kulttuureita, mutta minulle se ei tarkoita oman kulttuuriperintöni hylkäämistä monikulttuurisen globalisaation alttarille. Itseasiassa JUURI TE kansallisvaltioiden puolustajat OLETTE IHMISOIKEUKSIEN ASIALLA.

  Jokainen RAJAT KIINNI MIELENOSOITTAJA, jokainen SUOMEN PUOLUSTAJA ON todellisen, AIDON HUMANISMIN ASIALLA. Jos Euroopan kansallisvaltiot muuttuvat shariaa noudattaviksi kalifaateiksi, kuolee myös humanismi.

  Monikulttuurinen globaalisaatio hylkää vääjäämättä kaikki tuntemamme perusoikeudet sananvapauden, naisten- ja lasten oikeudet. Tämä tapahtuu siksi, koska tulevaisuudessa vain viidennestä (tästä on kirjoitettu kirja jo parikymmentä vuotta sitten nimellä Globalisaatioloukku) tarvitaan mielekkäiden hyvin palkattujen töiden tekemiseen ja loput pidetään ”tissiviiheellä” tyytyväisinä. Robotiikasta- ja automaatiosta kumpuava teknologinen työttömyys on tekemässä (osin tehnyt jo) meistä tarpeettomia.

  Tästä syystä homokulttuuri on luotu. Globalisaation taustalla olevien teknokraattien silmissä olemme enenevässä määrin tarpeettomia. Homot eivät lisäänny. En sano tätä loukatakseni, vaan tuodakseni esiin väestöpoliittisen motiivin homo- ja sukupuolineutraalin kultturin ajamiselle. Jos haluat estää tätä toteutumasta, niin mene naimisiin ja perusta perhe. Sinkkuus voi tuntua hauskalta nuorena, mutta perheetön jää juurettomaksi kuluttajaksi, jonka vanhuus on yksinäinen.

  Maailman teknologistuminen ei sinällään ole huono asia, vaan se mihin teknologiaa käytetään. Maailma on eriarvoistumassa ja polarisoitumassa, koska teknologinen kehitys antaa siihen mahdollisuuden. Rahalla ei ole kotimaata ja voittojen maksimointiin hyödynnetään joko halpatyövoimaa tai teknologiaa. Tämä johtaa teknologiseen työttömyyteen, jolla on tuhoisat seuraukset. EU on talousblokkina suurin markkina-alue. EU komissaareineen on kuitenkin läpeensä korruptoitunut. EU on lakkautettava nopeasti.

  Monikulttuurisuusväki voi kuvitella edustavansa kapinaa, mutta todellisia kapinallisia ovat eheät suomalaiset perheet, jotka pitävät avioliittovalansa ja säilyttävät arvonsa. On synnytettävä yleiseurooppalainen kansanliike EU:n hajottamiseksi Euroopan ja Suomen parhaaksi.

  Kansalaisaktivisti Junes Lokka BBC:n haastattelussa
  http://www.youtube.com/watch?v=3E-4AEAZde8

  Vexi puki sanoiksi suomalaisten tunnot.

  Kuvan koraanin tilalla voisi olla Talmud sillä Daesh eli ISIS
  työskentelee sionistien pussiin. CIA kouluttaa ja Saudi-Arabia rahoittaa.
  SUPO ja KRP tiesivät, että ”pakolaiskriisin” varjolla Daes -taistelijoita
  tuli maahamme. Silti he eivät varoittaneet meitä etukäteen? Miksi?
  Sisäministeri Orpo on yhdenkin iskun sattuessa rinnastettava terroristien
  yhteistyökumppaniksi. Mediassa ollaan myös tietoisesti vaiettu raiskauksista.
  Joten media on myös terrorismin tukija. Ylen toiminta on rikollisinta,
  koska sen resurssit tulevat verovaroistamme.
  http://www.youtube.com/watch?v=wbrSyta7KbI

  16 vuotias saksalaistyttö kertoo elämästään ”monikulttuurisessa” EU-Saksassa
  Videossa englanninkielinen tekstitys. Tekstitys päälle asetuksista
  http://www.youtube.com/watch?v=uGfP8CyJAhg

  – Sanottakoon vielä, että rikoslaista löytyy selkeät kohdat, joiden perusteella tuomio esim. törkeän valtiopetoksen perusteella voidaan langettaa useille päättäjille, virkamiehille sekä median johdon edustajille liittyen tahallaan aiheutettuun pankkikriisiin, perustuslainvastaisiin EU- ja Nato-sopimuksiin ulottuen tämän päivän ”pakolaiskriisiin”. Syytteille näyttäisi aivan äkkiseltäänkin vilkaisten löytyvän todella raskauttavia perusteita. Tässä kohtaa rikoslakimme on yksiselitteinen. Eikä asianomainen voi vedota tietämättömyyteen tai käskyjen noudattamiseen tms. seikkaan.

  Asiasta löytyy seuraavien linkkien takaa ja FINLEXIN -sivuilta jokainen voi käydä itse toteamassa mainitut lainkohdat. Painavaa asiaa.
  http://jukkadavidsson.fi/2016/01/rikosoikeus-invaasio-ja-saatana-tunarit-osa-13/
  http://jukkadavidsson.fi/2016/01/rikosoikeus-invaasio-ja-saatana-tunarit-osa-2-3/
  http://jukkadavidsson.fi/2016/01/rikosoikeus-invaasio-ja-saatana-tunarit-osa-3-3/

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
  1. Olet oikeassa, tietenkin, ja kaikki toiminta maamme ja koko eurooppalaisen ihmisen ja eurooppalaisen kulttuurin puolustamiseksi on oikein.

   Olen itse yliopistokoulutuksen saanut, osaan sujuvasti suomen kielen lisäksi neljää kieltä ja välttävästi kahta kieltä. Olen matkustanut ja asunut ulkomailla enemmän kuin viis vuotta elämästäni. Ei ole minkäänlaisia luurankoja kaapissa.

   Mutta sanon suoraan: Minkäänlaisia, ei sitten niin minkäänlaisia, mahdollisuuksia tästä ei ole selvitä ilman aseellista vastarintaa. Katsokaa Ruotsia: Se on menetetty, palava maa. Suurissa kaupungeissa on tavallisilla ihmisillä ulkonaliikkumiskielto. Tätä voidaan kaunistella mediassa, mutta suuri osa Ruotsia on menetetty.

   Euroopassa varsinkin suurissa kaupungeissa tilanne on monesti vielä pahempi. Eurooppa on jo nyt monin paikoin sotatoimialuetta.

   Ei tässä enää vaalit, marssit, puheet mitään auta. Se on jo nähty. Ruotsissa poliisi on jo avoimesti kääntynyt omaa kansaansa vastaan. Armeija joudutaan kutsumaan valkoisia ihmisä vastaan ensi kesänä monissa maissa.

   Tämä on Harmageddon ja yksikään poliitikko Suomessa ei puolusta omaa kansaansa. Joitakin yksittäisiä lausuntoja voidaan antaa, mutta se ei auta, sillä ei ole mitään merkitystä.

   Vain aito vastarinta, maan alla aluksi ja sitten myöhemmin avoimesti etulinjassa, voi enää auttaa.

   Se on paha, mutta nyt se muuttuu hyväksi. Kai Murros on pukenut tämän kaiken sanoiksi. Tulee aika, jolloin joko tuhoudumme tai sitten kuin tsunami oikeat ihmiset ympäri Eurooppaa nousevat ja se tulee tapahtumaan nopeasti kuin hyökyaalto, todellakin.

   Tämä ei ole leikkiä, se ei ole virtuaalista, se ei ole liioittelua, se tapahtuu, aivan vuorenvarmasti.

   Ja parasta on, että kun valkoinen kansa voittaa niin giljotiinit kirjaimellisesti nostetaan kaduille ja ne ihmiset, jotka ovat valkoisten tuhoa ajaneet ja siitä rahaa saaneet, saavat lopultakin palkkansa.

   Mutta ennen sitä kaupungit, kylät, kodit palavat.

   Plusääni(9)Miinusääni(2)
   1. Sinulta puuttuu Jeesus Kristus ja hänen mukanaan kaikki. Kaikki, mitä julistat jumalattomalla suullasi, vie tuhoon.

    Jeesus Kristus (syntien anteeksiantamus) on tie Jumalan yhteyteen:

    ”Minä oln tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani” (Joh. 14:6).

    ”Jos Jumala on midän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan?” (Room. 8:31).

    Sotiminen vihollisia ja muita pahoja vastaan kuuluu esivallalle. Kaikki esivalta on Jumalalta. Huono esivaltamme on Jumalan rangaistus kansallemme syntin vuoksi. Hyvän esivallan (ja tehokkaan sodan vihollisia vastaan) saamme vain tekemällä parannuksen, jolloin yhtys Jumalaan palautuu ja hän poistaa vitsaukset ja rangaistukset yltämme. Sotiessasi ilman Jumalaa syökset maan kaikella voimalla tuhoon ja Jumalan vihaan.

    Hieman enemmän kommentissani täällä:

    Puolan väestöllinen ja kulttuurillinen taistelu (sekä EU:n ja Saksan surkeat vastalauseet)

    Kaltaisiasi Jumalan sivuuttavia jumalattomia rehentelijöitä ovat lähes kaikki muutkin täällä ja koko maassa. Saatte aikaan vain tuhoa. Olette suuri uhka kaikelle.

    Pyydän sulkemaan suun.

    Vesa-Ilkka Laurio

    Plusääni(8)Miinusääni(1)
    1. Tämä onkin sitten varmaankin viimeinen kommentti tästä asiasta. 🙂

     Olen pahoillani, jos en kuulu tähän tosiuskovaisten ryhmään. Mutta ei sitä voi eikä viitsi esittääkään. Se nyt vain ei istu ja sillä selvä.

     Kaikki kunnia niille, jotka saavat voimaa uskosta. Sitä totisesti tarvitaan.

     Meitä asiaa vähänkin ymmärtäviä on sen verran vähän, että pyrin yleensä viimeiseen asti välttämään kaikenlaista turhaa väittelyä.

     Sanonkin tähän vain. Hienoa, että olet vahva uskossasi ja toivotan kaikkea hyvää kamppailussasi. En kommentoi jatkossa tämäntyyppistä turhaa väittelyä, mutta se ei tarkoita ettenkö olisi monelta osin täsmälleen samaa mieltä.

     Plusääni(8)Miinusääni(0)
     1. Ei vaan sinun tulee kommentoida entistä enemmän, mutta oikein. Sinun on julistettava kansalle parannusta syntien anteeksisaamiseksi. Siksi sinun on tultava uskoon, muuten hukut ja hukutat kaikki, jotka sinua kuulevat. Parannus on katumus + usko, ja molemmat vaikuttaa Jumalan sanassa (laissa ja evankeliumissa) vaikuttava Jumala, Pyhä Henki, et sinä itse. Siksi sinun on avattava ainoa viisauden ja ymmärryksen tuova kirja, Raamattu. Kun kansa saarnasi kautta tulee uskoon ja saa yhteyden Jumalaan, se saa Jumalan siunauksen ja johdatuksen ja pääsee vitsauksista.

      Kun osuin suoraan sisimpääsi, se oli tarkoituksenikin. Tarkoitus oli lyödä sinut omantunnon kauhistukseen (katumukseen), että kauhistuisit lihallista ymmärrystäsi, nöyrtyisit syntisyytesi tunnustukseen ja ottaisit vastaan sydämessäsi syntien anteeksiantamuksen Jeesuksessa Kristuksessa.

      Nyt ainakin alkuun reagoit toisin (Jumalan edessä virheellisesti). Aloit kutsua itseäsi ja kaltaisiasi ”asiaa vähänkin ymmärtäviksi”, siis minua tuohon luokitteluun kuulumattomaksi ja siis ymmärtämättömäksi. Tästä asiasta keskustelua kutsut ”turhaksi”. Käyt sanantuojan kimppuun. Se on virheellinen reaktio, sydämessäsi hallitsevan perkeleen irvistys. Mutta vaihda se oikeaan reaktioon (nöyryyteen Jumalan sanan edessä – siis ala tutustua siihen).

      Mainitsemasi ymmärryksesi on lihallista ymmärrystä eli perkeleen ymmärrystä. Muutama raamatunkohta:

      ”Onhan kirjoitettu: ’Minä hävitän viisasten viisauden, ja ymmärtäväisten ymmärryksen minä teen mitättömäksi’. Missä ovat viisaat? Missä kirjanoppineet? Missä tämän maailman älyniekat? Eikö Jumala ole tehnyt maailman viisautta hullutukseksi?” (1. Kor. 1:19-20);

      ”Sillä tämän maailman viisaus on hullutus Jumalan silmissä. Sillä kirjoitettu on: ’Hän vangitsee viisaat heidän viekkauteensa’; ja vielä: ’Herra tuntee viisasten ajatukset, hän tietää ne turhiksi’” (1. Kor. 3:19-20);

      Ef 4:17-18 sanoo jumalattomien pakanoiden vaeltavan mielensä turhuudessa ja ymmärrykseltään pimentyneinä, vieraantuneina Jumalan elämästä heissä olevan tietämättömyyden tähden.

      ”Mutta me tiedämme, että Jumalan Poika on tullut ja antanut meille ymmärryksen, tunteaksemme sen Totisen; ja me olemme siinä Totisessa, hänen Pojassansa, Jeesuksessa Kristuksessa. Hän on totinen Jumala ja iankaikkinen elämä. Lapsukaiset, kavahtakaa epäjumalia” (1. Joh. 5:20-21).

      Ota huomioon, etten hyökkää sinua vastaan vaan jumalattomuuttasi vastaan, sitä perkelettä vastaan, joka sydämessäsi hallitsee kaikkea sinussa. Ei se perkele ole ”sinä”, vaikka niin luulet ja tietämättäsi annat ulospäin niin ymmärtää. Ihminen tulee omaksi itsekseen vain Kristuksessa, silloin, kun sydämessä asuu Jumala (ei siis ”ihminen itse”, joka on perkele ihmisessä). Hyökkään pelastaakseni sinut (ja kaltaisesi) ja kauttasi Suomen kansan.

      Vain niin hyökkäisin sinua vastaan, jos olisin jättänyt kommenttini kirjoittamatta. Olisin näet silloin hylännyt sinut perkeleen valtaan, hukkumaan helvettiin. Se olisi ollut pahin mahdollinen rikos sinua kohtaan.

      Vesa-Ilkka Laurio

      Plusääni(9)Miinusääni(0)
     2. Tuon Raamatusta esiin vielä sen, että esivaltaa (päättäjiämme) on lupa pilkata, arvostella ja neuvoa tämän mallin mukaan:

      ”Hän (Jumala) vuodattaa ylenkatsetta ruhtinasten päälle” (Job 12:21).

      Sen sijaan kapinaan esivaltaa (huonoakaan esivaltaa) vastaan ei saa ryhtyä:

      ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sentähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion” (Room. 13:1-2).

      Oikea tie on se, että kansa parantaa itsensä, tekee siis parannuksen Jumalan edessä Jumalan sanan voimassa. Silloin Jumala suo lujan ja oikeamielisen esivallan, joka kaikella voimalla rankaisee pahantekijöitä ja päälle käyviä vihollisia.

      Plusääni(6)Miinusääni(0)
    2. ”Sen sijaan kapinaan esivaltaa (huonoakaan esivaltaa) vastaan ei saa ryhtyä:”

     Höpö höpö. Jumala auttaa niitä, jotka auttavat itseään. Jos sinä haluat mennä teuraaksi vapaaehtoisesti, se on sinun asiasi.
     On aika rukoilulle ja on aika toiminnalle kuten viime sodissakin.

     Plusääni(3)Miinusääni(3)
     1. Kas, nimimerkki, kun jätit raamatunkohdan pois. Kirjoitin:

      Sen sijaan kapinaan esivaltaa (huonoakaan esivaltaa) vastaan ei saa ryhtyä:

      ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sentähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion” (Room. 13:1-2).

      Siis esivaltaa vastaan ei saa nousta.

      Nimimerkki ei myöskään ymmärrä, että teurastajat ovat Jumalan lähettämiä kansan syntien vuoksi, kuten olen yllin kyllin kirjoittanut. Ainoa tie on kansan parannuksenteko, jolloin Jumalan viha poistuu ja saamme pätevän esivallan (kaikki esivalta on Jumalalta, Room. 13:1), joka soti pahantekijöitä ja kaikkia vihollisia vastaan Jumalan johdatuksessa.

      On syvästi jumalatonta tehdä Jumalasta katumattomien jumalattomien auttaja, perkeleen auttaja!

      Tällaista rääväsuista perkeleellisyyttä on Suomen touhu nykyisin!

      Mutta jos kansa haluaa tuhoutua ja hukkua ikuiseen helvettiin, niin hukkukoon ja joutukoon ikuiseen helvettiin. Mitä se minulle kuuluu – varoitukseni olen jo moneen kertaan varoittanut.

      Olisi kai aika sulkea Suomesta kaikki foorumit ja mielipiteenesittämiskentät; loppuisi tämä perkeleellinen vyöry, joka hukuttaa ja tuhoaa Suomen pikavauhtia. Ehkä joku silloin ehtisi tarttua Raamattuun ja pelastua Jumalan vihalta.

      Plusääni(6)Miinusääni(0)
     2. ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sentähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion” (Room. 13:1-2).

      Heh, ”yllätys”, että Roomalaiskirjeessä sanotaan noin. Yleisesti on tiedossa, että Uuteen testamenttiin on lisätty Rooman valtaa tukeviä käsityksiä. Koko UV:hän on kirjoitettu paljon ajanlaskumme alkua myöhemmin. Paljon olennaista on sitä vastoin jäänyt pois. Siinä se. 🙂

      Plusääni(1)Miinusääni(5)
     3. Nimimerkille 18.44.

      Nimimerkiltä puuttuu Jumala, koska hän ei ymmärrä, että kaikkivaltias Jumala ylläpitää kirjoituksiaan. Olisiko hän voimaton vartioimaan kirjoituksiaan? Jos joku yrittää kääntää Raamatun virheellisesti, hänet on helppo paljastaa, ja sellaiset yritykset on aina paljastettukin. Käsikirjoituksissa on vain merkityksettömiä eroja, jotka ovat syntyneet kirjureiden kopiointityössä, kun heille on joskus tullut kirjoitusvirheitä. Nuo käsikirjoitusten erot koskevat sivuseikkoja, eikä yksikään Raamatun oppi ole käsikirjoitusten tähden kiistanalainen. Raamattu toistaa asioita niin moneen kertaan, että oppia on mahdoton päästä muuttamaan.

      Nimimerkki ei tiedä, että kaikki Uuden testamentin kirjoitukset olivat kirjoitetussa asussa jo ennen vuotta 70 j.Kr., alkuperäisten tekijöiden kirjoittamina. Jeesuksen kuoleman jälkeen opetuslapsilla suullisen opetuksensa ohessa kirjalliset muistiinpanot. Viittaan teoksiin:

      J. A. Robinson: Redating the New Testament (1972);

      Ken Ham & Bodie Hodge: How do we know the Bible is true, vol. 1, s. 35-43.

      Järkyttävää ajatella, ettei nimimerkillä ole Raamattua, johon luottaisi. Hän hukkuu sen tähden vuorenvarmasti.

      Plusääni(7)Miinusääni(0)
     4. ”Nimimerkki ei tiedä, että kaikki Uuden testamentin kirjoitukset olivat kirjoitetussa asussa jo ennen vuotta 70 j.Kr., alkuperäisten tekijöiden kirjoittamina.”

      Kyllä ne on kirjoitettu reilusti myöhemmin. Sama kun joku kirjoittaisi kirjan 200 vuotta sitten käydystä Suomen sodasta. Aikalaisia ei olisi enää jäljellä ja pitäisi turvautua kirkon kirjoihin jne. Niissä on oikeaa asiaakin, mutta paljon valtapoliittista kannanottoa ja varmasti paljon jäänyt pois.
      Mutta älköön kukaan lukeko kuin piru Raamattua…;)

      Plusääni(2)Miinusääni(2)
     5. Nimim 20.06

      Tarkistin, ja kirjat löytyvät ainakin Amazonista normaalihintaan. Jos haluat tilata myös Hamin ja Hodgen kirjan osan 2, niin sen sivuilla 265-274 on luku ”Has the Bible’s Text Been Changed Over the Years?”

      Ja yksittäisen jumalattoman nimimerkkikuikuilu ei ole todiste mistään. Pelkkä perkele vain livertelee: ”Onko Jumala todellakin sanonut?” (1. Moos. 3:1).

      Jos koko Suomen kansa tulisi tänne ulostamaan uskontoulostustaan, niin koko maa hukkuisi sontaan.

      Onneksi on mahdollisuus pysyä internetin ULKOPUOLELLA.

      Laurio

      Plusääni(5)Miinusääni(0)
 8. Tolkun ihmiset
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016013021041887_uu.shtml

  Olipa kerran valtakunta, jossa vaikuttivat `salkun-, mulkun- ja tolkun ihmiset`. Tultiin kohtaan valtakunnan päätettävien asioiden listalla, jossa päätettäisiin: Saako ulkopaikkakuntalainen raiskata Valtakunta-neitoa?

  Aihe koettiin niin tärkeäksi, että itse valtakunnan kuningaskin piti puheenvuoron, vaikka tiedettiin naapurikuninkaankin sanoneen, että `sitä samaahan naiset tekevät avioliitossa mitä huorat bordelleissa`. Joku tiesi lisäksi kertoa: Pilkkiihän ne onkijatkin toisten reiillä. Tilanne oli pulmallinen.

  `Salkun ihmiset` perustelivat protestinsa asiallisesti ja perustivat tietonsa faktoihin. `Mulkun ihmiset` huijasivat, valehtelivat ja pimittivät tosiasioita perustaen tietonsa tunteisiin, koska ilkeä noita-akka oli heidät lumonnut. Sen sijaan `tolkun ihmiset` olivat poliittisesti korrekteja eivätkä ottaneet kantaa puoleen eikä toiseen, vaikka he olivat ehdoton enemmistö.

  Asiassa ei päästy yksimielisyyteen. Lopulta asia päätyi huutoäänestykseen. `Salkun ihmiset` huusivat: EI! `Mulkun ihmiset` huusivat: JAA! Mutta `tolkun ihmiset` huusivat: EOS! Kaikilla muilla oli kulmat kurtussa paitsi `tolkun ihmisillä`.

  Valtakunnassa tilanne alkoi kuumenemaan, `Salkun ihmiset` alkoivat nimittelemään `mulkun ihmisiä` suvakeiksi kun taas `mulkun ihmiset` alkoivat nimittelemään `salkun ihmisiä` rasisteiksi. Sen sijaan `tolkun ihmiset` nimittivät itsensä realisteiksi.

  Niinpä niin, mietti kuningas. Mitä pitäisi tehdä kun yhä suurempi osa `tolkun ihmisistä` alkaa liittyä `salkun ihmisiin`. Elettiin vaarallisia aikoja, koska valtakunta oli ilmiselvästi jakaantumassa kahtia. Pelättiin, että `salkun ihmiset` saavat `mulkun ihmisistä` tarpeekseen kun taas pelättiin sitäkin, että `mulkun ihmiset` saavat `salkun ihmisistä` tarpeekseen. Silloin valtakunnassa alkaisivat tupenrapinat.

  Ilmapiiri oli kireä.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 9. Voi raukkaa! Voi raukkoja! Voi raukkasivustoja! Voi! Hukutatte vuorenvarmasti kaiken, Suomen maan, Suomen kansan, itsenne, omaisenne, kotiseutunne, kaiken…

  Mitä minä enää mitään sanomaan…

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 10. Juutalainen punainen suojeluskunta auttoi suomalaista työmiestä oikeastaan aika vitun vähän. Itse saattaisin vielä tovin odottaa Jeesuksen merkkiä, ennen kuin rupean maanpäällisen ryhmänjohtajan kullia lutkuttamaan. Ympärileikattujakin kuuleman mukaan ovat.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat