Taloustieteilijä ennustaa sisällissotaa: tunkeutujat vastaan eurooppalaiset

Unkarissa valtamedia ei ole läheskään yhtä surkeassa kunnossa kuin Suomessa. Maan Echo TV –kanava esitti viime perjantaina keskusteluohjelman, jossa kaivauduttiin pakolaiskriisin juurille.

Arvostettu unkarilainen taloustieteilijä tohtori László Bogár otti ohjelmassa tiukkasanaisesti kantaa maahanmuuttajien kasvavaan rikollisuuteen valkoisia eurooppalaisia vastaan. Hänen mukaansa todelliset raiskaajat ovat kuitenkin globaalit pankkiirit, jotka ovat lobanneet haittamaahanmuuton puolesta keinoja kaihtamatta.

Bogár kommentoi Kölnin uudenvuoden tapahtumaa, jossa maahanmuuttajat saivat vapaasti ahdistella, raiskata ja pahoinpidellä valkoisia saksalaisia, joista suurin osa oli naisia. Poliisi ei puuttunut maahanmuuttajien toimintaan, mutta iski täydellä voimalla maahanmuuttokriittisten raiskaustenvastaista mielenosoitusta vastaan.

Bogárin mukaan pakolaiskriisi on kansainvälisen eliitin järjestelmällisesti toteuttama hanke (1, 2). Bogár toteaa, että hankkeen tarkoituksena on tuhota kaikki inhimillisyyden ja hyveellisyyden rippeet, jotka Euroopasta ovat vielä jäljellä. Eliitin tavoitteena on ”tuhota valkoinen eurooppalainen ihminen”.

Taloustieteilijän mukaan on tärkeä huomata, että eliitti on aloittanut Euroopan tuhoamisen mantereen vauraimmista ja perinteisesti parhaiten järjestäytyneistä yhteiskunnista, kuten Saksasta ja Ruotsista. Tämän tarkoituksena on psykologisesti lamaannuttaa alueen heikommat valtiot ennen kuin ne ehtivät aloittaa toimenpiteitä maahantunkeutumisen kontrolloimiseksi.

Bogár kutsuu eurooppalaisnaisia raiskaavia rikollisia ”globaaliksi roskaväeksi ja saastaksi – eläimiksi”. Eliittiä sokeasti palvelevia kansalaisia (kuten perinteisten puolueiden äänestäjiä) hän puolestaan luonnehtii ”täydellisiksi idiooteiksi”, jotka eivät ymmärrä, että suurten väestömassojen liikuttelu vaatii miljardi-investointeja – eli Eurooppaa hallitsevien jättipankkien rahoitusta.

Esimerkiksi Suomi on sitoutunut kansainvälisiin instituutioihin, jotka pyrkivät aktiivisesti tuhoamaan isänmaamme väestönvaihto-ohjelmallaan. Päättäjät ovat vihollisiamme.

Bogár muistutti, että väestönvaihto-ohjelma vaatii rahoituksen lisäksi tuhansia salaisia viranomaisia, jotka kontrolloivat laittomia siirtolaismassoja ja ohjaavat ne sopiviin kohdemaihin. Valtamedia on kutsunut tämän toteamista ”salaliittoteoriaksi”, vaikka esimerkiksi juutalainen miljardööri George Soros on koordinoinut laitonta siirtolaisuutta varsin avoimesti kansalaisjärjestöjensä avulla.

George Soros.
George Soros.

Taloustieteilijän mukaan ”lailliset” kansalaisjärjestöt ja hallitukset tekevät lisäksi tiivistä yhteistyötä kansainvälisten rikollisjärjestöjen kanssa, sillä ihmiskauppiailla ja kulttuurimarxisteilla on yhteiset intressit. Rikollisten ja pankkiirien kanssa yhteistyötä tekeviä poliitikkoja Bogár kutsuu ”halvoiksi, valehteleviksi, saastaisiksi ja kyynisiksi” pettureiksi.

Bogár muistuttaa, että Cameronin, Merkelin ja Sarkozyn kaltaiset eurooppalaisjohtajat ovat syyllisiä nykyiseen pakolaistulvaan, joka syntyi, kun länsi hyökkäsi Israelin vaatimuksesta esimerkiksi Syyriaa ja Libyaa vastaan. Sionistisia sotia kutsutaan ”demokratian levittämiseksi”. Nyt eliitti on tuonut Lähi-idän maanpuolustusikäiset miehet Eurooppaan, ja Bogár ennustaa taistelua, joka on vähintään yhtä raaka kuin toinen maailmansota.

Bogár jopa toteaa, että sama eliitti oli syyllinen sekä nykyiseen pakolaiskriisiin että ensimmäiseen ja toiseen maailmansotaan. Siirtolaistulva tulee taloustieteilijän mukaan lopulta johtamaan kolmanteen maailmansotaan. Hänen mukaansa siirtolaiset itse eivät ole siis nykyisen kriisin pääsyyllisiä – syyllisiä ovat monikansalliset pankkiirit, jotka käyttävät siirtolaisia ja kokonaisia valtioita pelinappuloinaan.

Bogárin mukaan kansainvälinen lehdistö on ottanut Unkarin erityiseksi silmätikukseen siksi, että jopa maan johtavat poliitikot ovat vastustaneet sekä laittomien siirtolaisten vastaanottamista että Libyan sotaa, joka synnytti nykyisen siirtolaispaineen.

Globaali eliitti vihaa Unkarin rajavalvontapolitiikkaa.
Globaali eliitti vihaa Unkarin rajavalvontapolitiikkaa.

Lopuksi Bogár pohtii, kuinka kansainvälinen syöpä voitaisiin voittaa. Kölnin kaltaisista tapauksista tulee ollakin vihainen ja maahanmuuttajaväkivaltaa tulee vastustaa. Pelkkä tappelu siirtolaisten kanssa ei kuitenkaan ratkaise todellista ongelmaa – kansainvälisten rahoitusmarkkinoiden ympärille kietoutuneen poliittisen eliitin ylivaltaa.

Sisällissota tulee syttymään Euroopassa, mutta tämä on Bogárin mukaan juuri eliitin tavoite. Vuosikymmenten sota tulee raunioittamaan koko mantereen. Toimettomaksikaan ei voi silti jäädä, minkä vuoksi jokaisen eurooppalaisen täytyy nousta eliittiä vastaan ja vaatia rajojen sulkemista.

Saksassa Kölnin rikollisiin orgioihin on vastattu tutulla tavalla. A-Studiossa eilen esiintynyt Ylen kirjeenvaihtaja Dan Ekholm kertoo, että Saksa aikoo maahanmuuttajien porsastelun vuoksi lisätä videovalvontaa julkisilla paikoilla. Sen sijaan rajavalvontaan joukkoraiskaukset eivät ilmeisesti tule vaikuttamaan.

Toisin sanoen Saksan hallitus rankaisee valkoisia maahanmuuttajien tekemistä rikoksista lisäämällä yksityisyydensuojaa rikkovaa urkintaa. Kameravalvonnalla yritetään tietysti tunnistaa mahdollisimman suuri osa maahanmuuttovastaisiin mielenosoituksiin ja isänmaallisiin katupartioihin osallistuvista saksalaisista.

 

Lue myös: Maahanmuutto raastaa Suomen kahtia

30 kommenttia

 1. Magneettimedian toimitus toi esille juuri sen, mikä tässä kaikessa on takana; Rothschild sionistit, eli kieroutunut pankki-mafia ja heidän kätyreinään toimivat kansallisvaltioiden maanpetturit. Pakolaiskriisi lähi-idän sotia myöten on täydellisesti organisoitua toimintaa, kolmas maailmansota on siten jo alkanut, euroopan rajat ovat sepposen selällään… tuho leviää keskuuteemme kun syöpä. Sionistit ovat tuomassa Lähi-idän sodat kaikkialle eurooppaan ja koska eliitti pelkää kansan heräämistä, aseet halutaan kerätä pois.

  Sionistien käsikirja toteaa selkeästi, että kansallisvaltiot tapetaan DEMOKRATIALLA ja juuri siksi maanpetturi-eliitti huutaa pyhä rinki pään päällä: ”meidän pitää auttaa” heiluttaen naurettavia rasistikorttejaan. Kyllä, oikeassa ovat – ihmisiä pitää auttaa – eli lopettakaa Lähi-idän verenvuodatus, jota te itse lukuisten terroristi-organisaatioiden, eli palkkasotilaiden voimalla olette vuosisatoja ylläpitäneet. Rauhanturvaajien lähettäminen lähi-itään on tekopyhyyden huippu, se paljastaa täydellisesti sionistien mädännäisyyden. He lähettävät rauhanturvaajia valtioihin, joiden sotia he itse ylläpitävät.

  Jos joku on Suomessa rasisti, se on nimenomaan sionisti-eliitti, joka on tappamassa TIETOISESTI omaa isänmaataan. Jokaista NWO-globalistia voidaan siten hyvällä syyllä kutsua rikolliseksi ja juuri näille veijareille maksetaan verovaroistamme päätähuimaavaa palkkaa. Mistä? Ihmiskunnan tuhoamisesta!

  ps. huomasitteko muuten, että Finnair palkkaa 450 uutta työntekijää. Työ alkaa kevät-kesällä ja sopimus kirjoitetaan 6 kuukauden määrä-ajaksi. Eikö olekin mielenkiintoista, eli onko EUn aika loppumassa ja tahtia pitää kiihdyttää. Onko niin, että uutta massiivista pakolaisaaltoa organisoidaan ja euroopan sisäiset siirrot, eli sss-hallituksen mainitsema taakanjako on käynnistymässä?

  Plusääni(60)Miinusääni(0)
 2. Vastaavasti Suomen ”huippu ekonomistit” valehtelevat ettei suomi pärjää jos maahanmuuttoa ei rajusti lisätä.

  Plusääni(41)Miinusääni(0)
 3. Jeshuan (Jeesus Kristuksen) `lopun aikoja` käsittelevän puheen seuraava ennustus (Mat 24:7) alkaa toteutua niin selvästi, että siitä ei voi erehtyä. Se alkaa määrältään vähäisistä tapahtumista (raiskaukset, pahoinpitelyt, erilaiset rikokset), niin kuin nyt tapahtuu.

  `Sillä kansa (etnos = kansanryhmä) nousee kansaa (etnos =kansanryhmä) vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan` (Mat 24:7).

  Monikulttuurisuus on mahtava ase hajottaa minkä tahansa kansan yhtenäisyys. Lisäksi se saa aikaan ennakoidun demokraattisen kriisin. Se vihanpito, jonka nyt näemme erilaisten etnisten ryhmien, kansanryhmien, välillä, on vasta alkamassa. Mutta se tulee kiihtymään kiihtymistään, kunnes se eskaloituu täyteen anarkiaan, eikä sille tule loppua.

  Ns. monikulttuurisuus on kylvänyt vihanpidon kansanryhmien välille lopullisesti ja pysyvästi.

  Kaikkein suurimpia syyllisiä nykyiseen tilanteeseen ovat siionistit, jotka punavihervasemmistolaisten kautta ovat leimanneet, leimaavat ja tulevat leimaamaan esimerkiksi valkoisen suomalaisen rasistiksi ei ainoastaan Suomessa, vaan kaikkialla maailmassa.

  Kansat olisivat olleet kaikessa rauhassa, mikäli monikulttuurisuus olisi perustunut perinteiselle tavalle, jossa kansat pysyvät omien rajojensa sisällä ja niitä tuetaan kriisitilanteissakin lähialueilla. Mutta tästähän ei ole kysymys.

  Miksi esimerkiksi Eurooppaan saapuu sotakuntoisia ja -taitoisia nuoria miehiä. Koska Euroopan eliitti on tehnyt kehitysmaiden kanssa diilin ottaa sieltä vastaan nuori `liikaväestö`. (Sama tilanne Suomessa torpparikauden lopuilla, joka johti siirtolaisuuteen ja sisällissotaan).

  Who are the Masterminds behind Europe´s Immigration Suicide?
  http://new.euro-med.dk/20150924-who-are-the-masterminds-behind-europes-immigration-suicide.php

  Plusääni(20)Miinusääni(2)
 4. Ei hyvä jeesus mitä kuraa te julkaisette.. En hyväksy itse maahanmuuttoa mutta en myöskään painele foliohattu päässä pitkin kaupunkia..

  Plusääni(3)Miinusääni(46)
 5. Paljon on huomionarvoisia asioita tekstissänne. Mutta teidän julkaisuissannee on paljon aiheetonta Juutalaisvastaisuutta, salaliittoteorioita tyyliin Juutalainen pankkiiiri höpöhöpö jotain yms. Muslimit ovat ongelma, eivät Juutalaiset. Juutalaiset ovat tervejärkisiä ja puolustavat omaa maataan valheelliselta invaasiolta, niinkukn meidänkin tulisi puolustaa. Puolustavat itseään kansanmurhalta ja nykynatsismilta. Yhtä hyvin voidaan syyttää monenlaista pankkijärjestelmää ja nallewahlroosia. Eivät Juutalaiset aiheuta nykyisiä ongelmia. Juutalaisille kuuluu heidän oma maansa ja he ovat tehneet siitä kukoistavan sivistysvaltion.

  Plusääni(2)Miinusääni(44)
  1. Siinä on taas yksi idiootti joka on täysin pihalla siitä mitä maailmassa tapahtuu, uskot varmaan myös joupukkiin ja siihen että nää islamin ihmeet on oikeita pakolaisia, kyllä kaikille ketkä osaavat etsä löytyy siionistien feikkijuutalaisten suunnitelmista niin paljon todisteita että saa olla vitun tyhmä jos ei tajua.

   Plusääni(18)Miinusääni(0)
  2. Sinun kannataisi ottaa asioista selvää koska vaikutat fiksulta ihmiseltä, siionisti kusipäät eivät ole edes oikeita juutalaisia vaan feikki juutalaisia kasaareita käännynnäisiä 800 luvulta jotka palvovat saatanaa, oikeita juutalaisia jotka raamatussa mainitaan ei koko maailmassa ole muutamaatuhatta enempää, ja näistäkin Israel yrittää keinoja kaihtamatta päästä eroon, tiesitkö ett israel tappaa mm kristittyjä lähi-idässä järjestelmällisesti joka päivä, nämä feikkijuutalaiset palvovat saatanaa eivät jumalaa, sen lisäksi edes suurin osa näist kasaareista ei tiedosta tätä asiaa vaan kuvittelevat palvovansa jumalaa, tämän tietävät vain muutama valittu heidän omista oppineistaan, vaikutat kirjoituksesi perusteella sen verran fiksulta että tutki asiaa niin huomaat mikä on totuus.

   Plusääni(15)Miinusääni(1)
 6. Muutama ote Donald Trumpin puheesta 12.1.2016 / Cedar Falls, Iowa, USA. Vaalipuhe.

  ”Meillä on tilanne päällä, tilanne, joka voi olla Troijan puuhevonen.

  Katsokaa, mitä on tapahtumassa Saksassa. Kölnissä ei ollut koskaan ongelmia. Tiedättehän, Köln, Saksa? OK? Kaikki hyvin. Kaikki siistiä. Puhdasta. Kaunista. Ei ongelmia. Nyt siellä on mellakoita. Siellä raiskataan ihmisiä.”

  ”Oletteko kuulleet Uudenvuodenaaton hyökkäyksistä? Se oli katastrofi. Ja nyt Saksan kansa kapinoi. Saksan kansa heittää lopulta Merkelin ulos. En tiedä mitä helvettiä hän (Merkel) ajattelee. Mutta Saksaan ryntää miljoonia ihmisiä, ja he eivät pysäytä heitä. Nyt arvelen, että heidän on pysäytettävä tämä, sillä Saksan kansa ei enää siedä tätä.”

  ”Ja meidän johtajamme haluavat – en usko, että te haluatte- että me otamme ihmisiä Syyriasta tänne. Ja jos katsotte tätä vaellusta, se on hyvin erikoinen. Minä katson sitä, ja se on täynnä miehiä, nuoria miehiä. Näyttää siltä kuin he olisivat jonkinlainen paini(taistelu)ryhmä. Ja he ovat nuoria, ja he ovat voimakkaita ja ette näe montaakaan naista. Se on todella outo juttu. Se on vaellus. Näette kaikki nämä nuoret, vahvat miehet ja minun täytyy sanoa, mitä oikein on tapahtumassa?”

  Tähän ollaan tultu. Donald Trump puhuu totta, ja amerikkalaisten Sea Hag nimellä kutsuma sotarikollinen Hillary Clinton on tietenkin juutalaisten ykkössuosikki. Tämä noita-akkahan allaekirjoittaa kaiken Israelin tekemän, lähettää sinne miljardeittain amerikkalaisten velaksi ottamaa rahaa ja lopuksi pommittaa kaiken sionistien osoittaman kivikauteen.

  Mutta pienen pientä toivoa on, että Trump voittaa.

  Toki yleensä sionistit tappavat(tapattavat heti kunnon presidentit, kuten esim. John F. Kennedyn.

  Mutta joskus oikeus voittaa, näinkin on historiassa käynyt.

  Joskus tuuli puhaltaa pahan yli ja sitä ei enää ole.

  Sitä odotellessa.

  Plusääni(24)Miinusääni(0)
 7. Trump on suuri Israelin ja päämisteri netanyahun kannattaja, joten en luottaisi häneen pennin vertaa.

  Täytyy muistaa miten kieroja ja ovelia kaikenmailman gatekeeperit ym ovat, se tarkoitetusti sekoittavat totuutta siihen mitä sanovat, mutta vain siksi että saataisiin huiputettua ihmisiä. Esim jos Trump sanoo totuutetena asioita,luodakseen ihmisiin ”toivoa paremmasta” niin se todennäköisesti on vain taktiikkaa ja ihmisten äänten kalastelua. Kai jokainen muistaa miten Obama lupasi muutosta ennen kuin hänestä tuli presidentti?

  Jos trump on avoimesti kannattanut Israelia, ja esim viime aikoina lausui että Iraniin olisi ehkä hyökättävä niin minusta hän on aivan selvä tapaus. Hillary noita akka on tosin vielä pahempi, mutta pointti on että molemmat kuitenkin zionisti puppetteja ,joten mailma ei pelastu voitti kumpi tahansa.

  Plusääni(22)Miinusääni(2)
  1. Totta. Allekirjoitan.

   Mutta on siinä se pointti, että hän on nostanut valkoisen kansan nationalismin esiin. Vaikka hän olisikin sätkynukke (mitä hän voi hyvinkin olla) niin tämä on kuin onkin aivan uutta Yhdysvalloissa.

   NRA ja monet muut nationalistiset valkoiset toimijat eivät ole vielä kastroituja ja Trump on nyt nostanut kauan suljettuna olevasta säkistä kiinnostavia asioita pöydälle. Vaikka hän olisikin juutalaisten pussissa niin lipas on nyt auki ja monet, jopa miljoonat tutkivat sen sisältöä, ja siellä on kiinnostavia asioita.

   Ei se sionistikaan aina napakymppiin osu.

   Ja kyllä joillakin sionisteilla, esim. Hollywoodin sontaelokuvien tekijöillä, on pahasti kapula kadoksissa. H Tarantinokin tekee nykyään jo niin räikeätä valkoista kansaa sortavaa roskaa, että se kuuluisa Sokea Reettakin näkee, että kansaa pilkataan ja solvataan. Mustien ääliöiden nosto aivokirurgeiksi sarajassa kuin sarjassa on toinen asia, joka naurattaa enemmän kuin itkettää.

   Juutalainen on AINA ylimielinen, se on sille toinen luonto, se ei voi sille mitään.

   Plusääni(11)Miinusääni(0)
  2. Trump on vale-oppositio, sionistien pupetti… samanlainen ’ennen vaaleja’ valehtelija kuin Timo Soini. Poliittinen peli on niin mädäntynyt maailmanlaajuisesti, että ei ole väliä mitä puoluetta äänestää, sillä valtaan nousee AINA sionisti. Vaalilaskenta on täysin korruptoitunutta ilman puolueetonta valvontaa. Kennedyt olivat juuri heitä, jotka yrittivät murskata Rockefellerin ja Rothschild sionistien vallan ja kaikkihan sen tietää kuinka siinä kävi.

   Plusääni(22)Miinusääni(2)
 8. En ehkä ihan suinpäin luottaisi ”arvostettuun taloustieteilijään”, joka kutsuu ihmisiä eläimiksi. Sinisilmäisyytemme näitä totuuden torvia kohtaan johtaa vielä kivuliaasti anaaliin kohoavaksi nyrkiksi. Olkaamme siis kriittisiä.

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
  1. On vain kuvaavaa sanoa eurooppalaisnaisia – tai keitä tahansa naisia – eläimellisesti RAISKAAVIA tyyppejä eläimiksi. Raiskaaminen kun ei mahdu IHMISIÄ koskevien eurooppalaisten moraali- ja käyttäytymisnormien raameihin.

   Plusääni(17)Miinusääni(0)
 9. Tietyt ulkomaalaisvastaiset (lue raiskaamisvastaiset) katupartiot halutaan kieltää ennen kuin niitä on kunnolla edes syntynytkään.
  http://mvlehti.net/2016/01/13/stubb-ilmaisun-ja-kokoontumisvapaus-pois/
  Entäpä vapaamuuraritoiminta ? Sehän se vasta järjestäytynyttä toimintaa onkin. Ja rasistista. Niissä piireissä tuskin on yhtään maahanmuuttajaa. Eikä naisia myöskään ole käsittääkseni niissä mukana.

  Joka tapauksessa, jotain halutaan nyt väkisin kieltää, että näyttäisi siltä, että jotain tehdään. Tämä kertoo siitä paniikista, jossa tuo rikolliseliitti on. Todellista räpiköintiä. Sulkisivat koko internetin, niin ei tarvitsisi tätä kiljuntaa katsella, eikä kuunnella.

  Plusääni(14)Miinusääni(1)
 10. Valtamedia on ollut jo kuukausia aivan paniikissa, niiden oli pakko mennä estämään ihmisten kommentointi tyhmiin uutisiinsa, nytkin viime päivien jutut ovat pääsääntöisesti ilman kommentointi mahdollisuutta,ettei ihmiset vain saisi sanoa mielipidettään asioista jotka koskettavat Suomalaisia. Näin siis meillä vapaassa diktatuurissa , varmasti moni iltalehden lukija on ihmetellyt tätä kommentoinnin estämistä.

  Sananvapauden estäminen on merkki diktatuurista.Samoin kokoontumis vapauden estäminen, Taitaa joita kuita nyt pelottaa kun on näin epätoivoista niiden toiminta.

  Plusääni(20)Miinusääni(0)
  1. Super-Neuvostoliitto-diktatuurihan aikoo ottaa kansalaisilta entisetkin aseet!
   Diktatuuri on vaarassa, jos kansalaiset voivat nousta sen tyranniaa vastaan tarvittaessa aseellisesti.

   (Euroopan Unionillahan on esim. vain VALE-PARLAMENTTIKIN ILMAN demokratialle olennaista LAKIALOITE-OIKEUTTA. Edelleen sen perustuslaista PUUTTUU vastaava lause kuin Suomen ylijyrätyssä perustuslaissa oleva demokratialle erittäin olennainen lause ”VALTIOVALTA Suomessa KUULUU KANSALLE” – vaikka rikolliset vallanpitäjämme ovatkin sillä paperilla jo vuosikymmenet pyyhkineetkin p*rsettään.)

   Ks. myös ”Suomalainen EU-vaalipetos tiivistettynä ”A-nelosella””, http://jormajaakkola.fi/EY-vaalipetos%20A-nelosella

   Plusääni(11)Miinusääni(0)
 11. Muuten jees juttu mutta turha sekoitta Israelia negatiivisesti tähän koska se on ainut järkevä ja demokraattinen maa koko lähi-idässä.

  Plusääni(1)Miinusääni(18)
  1. Jep israel on kaukana hyvästä asiasta eli olet niin kaukana totuudesta kuin voi joku vain olla.Siionisti kusipäät eivät ole edes oikeita juutalaisia vaan feikki juutalaisia kasaareita käännynnäisiä 800 luvulta jotka palvovat saatanaa, oikeita juutalaisia jotka raamatussa mainitaan ei koko maailmassa ole muutamaatuhatta enempää, ja näistäkin Israel yrittää keinoja kaihtamatta päästä eroon, tiesitkö ett israel tappaa mm kristittyjä lähi-idässä järjestelmällisesti joka päivä, nämä feikkijuutalaiset palvovat saatanaa eivät jumalaa, sen lisäksi edes suurin osa näist kasaareista ei tiedosta tätä asiaa vaan kuvittelevat palvovansa jumalaa, tämän tietävät vain muutama valittu heidän omista oppineistaan. Asiasta löytyy todisteita kasapäin.

   Plusääni(15)Miinusääni(0)
  2. Itse en nosta Israelia sen demokraattisemmaksi kuin muutkaan lähi-idän maat, mutta muuten olen samaa mieltä kuin FUislam. Mielestäni yhtäkään valtiota ei pitäisi syyllistää etnisyyteen tai uskontoon vedoten, koska kansa on kaikissa maissa poliittisen eliitin alla. Juuri tämänkaltaisen tietyn valtion tai uskonnon ”syyllistämisen” vuoksi, ihmiset eivät kykene näkemään todellista syyllistä, eli oman valtion virkamiehiä, jotka ovat nauttineet ja nauttivat edelleenkin korkeata palkkaa isänmaansa tuhoamista. Juuri nämä elitistiset – uutta maailmanjärjestystä ajavat maan petturit – ovat heitä, jotka päätöksillään tukevat ihmiskunnan verenvuodatusta, väkivaltaa ja rikollisuutta ylläpitävää rahajärjestelmää, eli juutalaista Rothschild sionisteja. Tämä käynnissä oleva taistelu on siten enemmän kuin sota, se on kansallisvaltioiden ja sitä kautta kansojen murha, joka on tarkasti organisoitu YKn pyöreän pöydän ääressä (agenda 21). Kolmas maailmansota ei siten tule olemaan maiden/uskontojen välinen, vaan todellisena taisteluparina on rahamaailman sionistinen eliitti vs. kansa.

   Eurooppa on liukumassa lähi-idäksi, koska se ajaa Rothschild sionistien päämäärää. He haluavat tänne sisällis-sodan ja kaaoksen, jossa kansalaisten yhtenäisyys ihmisoikeuksien/sananvapauden poistuessa hajoaa. Tuolloin astuu voimaan uudet – poikkeustila lait – kuten ulkonaliikkumis- ja kokoontumiskielto, ja internet tiedonvälittäjänä sulkeutuu. Voitte olla siten varmoja siitä, että EUn yhteisiä puolustusjoukkoja ei perusteta kansan suojelemiseksi, vaan sionistisen eliitin!

   Plusääni(4)Miinusääni(1)
   1. Nimenomaan.

    Tämä on taktinen tavoite. Eli muslimien aiheuttamaan kaaokseen muka lopulta vastataan, mutta simsalabim tuloksena onkin valkoisten kansojen oikeuksien poisto.

    Aseet pois, sanavapaus pois ja ulkonaliikkumiskielto.

    Juutalaisilla on aina ollut sairaalloinen viehtymys poliisivaltioon (ei kuitenkaan kansallissosialistiessa Saksassa), kunhan vain he ovat ruorissa.

    Neuvostoliittoahan tässä rakennetaan. Nyt jo kaikki toisinajattelu on rikollista.

    Plusääni(9)Miinusääni(0)
    1. ”Neuvostoliittoahan tässä rakennetaan. Nyt jo kaikki toisinajattelu on rikollista.”

     Itävaltalainen politiikan tutkija Karl Steinhauser jo n. neljännes-vuosisata sitten nimesi yhden kirjansa ”EU – huomispäivän Super-Neuvostoliitto”!

     Plusääni(2)Miinusääni(0)
 12. Saksassa vievät robootit työt 5.000.000 saksalaiselta seuraavien 10 vuoden kuluessa. Saksalaiset tai Saksassa asuvat vierastyöläiset tulevat työttömiksi. Jos tahti on tasainen, se merkitsee puolta miljoonaa menetettyä työpaikka JOKA VUOSI seuraavien kymmenen vuoden ajan. Jos maahan tulee samalla miljoona matua vuodessa, työttömien määrä lisääntyy vuodessa 1,5 miljoonalla.

  5 miljoonaa menetettyä työpaikkaa: https://netzoekonom.de/2015/06/18/die-digitalisierung-gefaehrdet-5-millionen-jobs-in-deutschland/

  18 miljoonaa menetettyä työpaikkaa: http://www.welt.de/wirtschaft/article140401411/Maschinen-koennten-18-Millionen-Arbeitnehmer-verdraengen.html

  Jos taas jälkimmäinen ennustus toteutuu ja 18 miljoonaa saksalaista ja Saksassa työskentelevää ulkomaalaista menettää duuninsa seuraavien 10 vuoden kuluessa ja samalla maahan tunkeutuu miljoona matua vuodessa, niin voi vain kysyä, mitä v…a niillä kielitaidottomilla, usein jopa luku-ja kirjoitustaidottomilla mamuilla tehdään, kun niitä ei koskaan saada mukaan työelämään.

  Sama pätee Suomeen, jossa digitalisoituminen ja robootit vähentävät työpaikkoja tulevien vuosien kuluessa ainakin sadoissa tuhansissa, jos ei nyt miljoonissa kuten Saksassa. Työpaikat eivät lisäänny Suomessa, vaan ne vähenevät. Kaikille ei ole töitä.

  Myös Suomessa voi kysyä, että mitä v…a niillä Afrikan luku-ja kirjoitustaidottomilla sekä koulutusta ja kielitaitoa vailla olevilla arabeilla Suomessa muka tehdään? Politiikkojen puheet Suomea uhkaavasta työvoimpulasta on ollut paskapuhetta, sillä työpaikkojen vähentyminen Suomessa automation, roboottien ja digitalisoinnin seurauksena on ollut todellisuutta jo 1980-luvulta alkaen.

  Suomessa ei ole yksinkertaisesti tarvetta maahanmuuttajille.

  Arktisena maana Suomessa asuminen rasittaa myöskin maapallomme varoja moninkertaisesti Afrikkaan verrattuna ja Suomen on pikemminkin pyrittävä vähentämään väestömäärää kuin lisäämään sitä päiväntasaajan väestöllä, joka tarvitsee +25C tai jopa +30C sisälämpötilan asunnoissaan.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
  1. Kyllä Suomea tuhoavat maanpetturi-vallanpitäjät lakeijoineen hyvin tietävät nämä tosiasiat. Kuvittelevatko he KAIKKI idioottimaisesti saavansa tulevaisuudessa palkkioksi politrukin viran Brysselin lihapatojen äärellä tai viran Bobrikov-politrukkina Suomessa siitä, että tuhosivat maamme ja kansamme?

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 13. Juutalaiset eivät ole vieläkään päässeet keskitysleireistään, ovat luoneet oman keskitysleirinsä. Asiden piiput osittavat vain ulospäin.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 14. Kaikki ne jotka auttavat muslimeja saapumaan mm. Eurooppaan, ovat
  edesauttamassa islamin yhden käskyn toteuttamista: Islamin uskoisten
  toivotaan toteuttavan Muhammedin yhtä käskyä ja se on maahanmuutto!
  Sen avulla muhamettilaisuutta saadaan leviämään muualle ja askel
  askeleelta saamaan enemmän vaikutusvaltaa eri puolilla maailmaa.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Kansainvälinen sionisti vihaa muslimeja ja muslimit nitistetään heti, kun he ovat tehneet tehtävänsä eli hävittäneet valkoiset kansat. Muslimien ja kristittyjen välille luodaan nyt vihaa, jotta me emme näkisi oikeaa vihollista.

   Tämä on sama menetelmä kuin marxismi, luotiin viha ”köyhien” (työläisten) ja ”rikkaiden” (omistava luokka) välille ja hopsassaa saatiin tapettua koko Venäjän sivistynyt kansa. Ja yllättäen juutalaiset nousivat johtaviin asemiin.

   Nyt samalla tavalla tuhotaan se osa kansasta, jolla on vähänkin päässä ja/tai kykyä vastustaa valittua kansaa. Näin yllättäen jäljelle jäävässä mulattimaailmassa onkin vain yksi etninen ryhmä, joka omistaa kaiken ja on lopulta siis aito herrakansa (ainakin entisissä valkoisten maissa).

   Tämä ryhmä ei tule sietämään muslimeja ja muslimit tulevat kokemaan saman kohtalon kuin valkoiset. Jäljelle jäävät siis kirjaimellisesti mulatit ja, kuten juutalais-bolshevistisella Venäjällä, ne, jotka alistuvat, kantelevat, pettävät oman maanmiehensä.

   Tämä ryhmä ei lopeta tähän, vaan soluttautuu jo nyt kiinalaiseen eliittiin…

   Islam on heille vain työkalu, joka poltetaan ensimmäisessä roviossa, kunhan ensin päästään valkoisista.

   Plusääni(8)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat