Puolustusministeriö tahtoo pakottaa suomalaiset sotimaan ulkomaille

Perussuomalaisen Jussi Niinistön johtama puolustusministeriö tahtoo pakottaa suomalaiset ammattisotilaat sotimaan myös ulkomaille. Käytännössä tämä tarkoittaisi Yhdysvaltojen likaisen työn tekemistä.

Sotilaat itse eivät ole olleet sionistisen puolustusministeriön vaatimuksesta ilahtuneita. Merkittävä osa ryhtyy sotilaaksi edelleen isänmaallisen maailmankatsomuksensa vuoksi – ei siksi, että pääsisi murhaamaan Israelin tai Amerikan vihaamia ihmisiä.

Aliupseeriliitto onkin vastustanut kovin sanoin ministeriön suunnitelmia. Liiton puheenjohtaja Mika Orasen mukaan ulkomailla suoritettavien tehtävien tulisi vastaisuudessakin perustua vapaaehtoisuuteen eikä virkavelvollisuuteen.

Oranen epäilee, että hallitus yrittää päätöksellään rakentaa takaporttia Nato-joukkoihin. Naton julkilausuttu tavoite on vaalia eurooppalaista liittovaltiota ja vastustaa nationalismia.

Jussi Niinistö.
Jussi Niinistö.

Kritiikistä huolimatta hallitus aikoo runnoa lakiuudistuksen läpi heti vapun jälkeen. Niinistön erityisavustaja Petteri Leinon mukaan on itsestään selvää, että suomalaisten sotilaiden täytyy osallistua operaatioihin ulkomailla.

Perussuomalaisten johtama ministeriö ei ole suostunut kertomaan julkisuudessa, kuka sotilaita johtaisi operaatioiden aikana: suomalainen vai ulkomaalainen sotilasjohto? Oikeuskansleri Jaakko Jonkka pitää komentosuhteisiin liittyvää epäselvää tiedottamista hyvin ongelmallisena.

Johtavat perussuomalaiset poliitikot ovat tehneet selväksi tukevansa sionistista ulkopolitiikkaa. Muun muassa Jussi Halla-aho ja puolustusministeri Niinistö ovat peräänkuuluttaneet sotilaallista tukea aseellisille ryhmille, jotka taistelevat Israelin vihaamaa Bashar al-Assadin Syyriaa vastaan.

 

Lue myös: Timo Soini samastuu Amerikan sionistiseen oikeistoon

17 kommenttia

 1. On valmis tapattamaan suomalaisia ylikansallisten takapirujensa rikollisten päämäärien hyväksi.

  Plusääni(30)Miinusääni(2)
 2. Persut ovat kaikkein salakavalin puolue, puolueen nimikin kusettaa kunnon suomalaisia. Onneksi vaalit ovat tulossa ja persut saavat ansionsa mukaan. Arvatkaapa, vi…taako lukea päivittäin tämän maanpetturipuolueen aikaansaannoksia.

  Plusääni(38)Miinusääni(1)
 3. No, nythän niillä on materiaalia jota lähettää sotaan kun on nämä nuoret muslimimiehet työtä vailla.

  Plusääni(10)Miinusääni(2)
 4. Muuten hyvä teksti, mutta totuus on, tietenkin, että Yhdysvaltojen kansa ei halua sotia muslimeja vastaan.

  Yhdysvaltojen omalle kansalle vihamielinen eliitti, joka on polvillaan sionistien edessä ja sionistien johtama, sen sijaan pommittaa aina niitä maita, jotka Netanyahu ja roistovaltio Israel heille osoittavat.

  Tämä samainen eliitti puhuu ”Valkoisesta etuoikeudesta” (White privilege), mutta sen omassa silmässä on heinähanko, jonka nimi on ”Juutalainen etuoikeus” ( Jewish Privilege”. Viittaan esim. FED:in johtajuuteen, se on ollut juutalaisten hallussa jo kymmeniä vuosia.

  Jos tämä olisi Valkoisen hallussa, se olisi etuoikeus, kun se on juutalaisen hallussa, siitä ei saa puhua. Tässä näkyy juutalaisten valta ja loputon ylimielisyys.

  Koska tästä ei saa Suomessakaan puhua niin ei voi tehdä muuta johtopäätöstä: Juutalaiset hallitsevat mediaa, tai ainakin niin voi sanoa, että kukaan ei uskalla puhua juutalaisille kielteisistä asioista. Tämä on fakta, kaikki pelkäävät juutalaisten rangaistusta. Minä en.

  Plusääni(16)Miinusääni(1)
 5. Tämä taitaa liittyä siihen, että kymmenisen suomalaista sotilasta on laitettu/laitetaan pysäyttämään Välimerellä ihmisten salakuljetusta. Näin tämä matu-invaasio saataisiin osaltaan kuriin ilman inhimillisiä tragedioita Euroopassa.

  Toimitus, eli Arvi: ”Muun muassa Jussi Halla-aho ja puolustusministeri Niinistö ovat peräänkuuluttaneet sotilaallista tukea aseellisille ryhmille, jotka taistelevat Israelin vihaamaa Bashar al-Assadin Syyriaa vastaan.”

  Kova olet valehtelemaan.

  Plusääni(4)Miinusääni(5)
  1. Tähän asti kaikki salakuljettajien matut on kärrätty Naon ja muidenmaiden voimin Eurooppaan. Lisäksi siis ollaan Välimerellä Libyan rannikolla ja kerätään kaikki ihmiset paateista ja tuodaan ne Lubyan sijaan Italiaan. Sitäpaitsi suomalaiset ovat mukana tässä saastaisessa Euroopan tuhoamisesa jo nyt ja ilman mitään tämmöistä lakia eli kyse ei ole sodasta. Ja totta kai Soroksen salakulejttajat savat rahansa kerättyä. Tuskin salakuljettajia eds jahdataan, paitsi ehkä muutama hassu salakuljettaja napataan, jos uutisiin on uskomista.

   Ikävää valehtelua siis taas.

   Ha kun Halla-aho on tukenut Niinistön tavoin sissejä, joita koko Jewrooppa tukee, niin on otsaa väittää valheeksi.

   Plusääni(7)Miinusääni(1)
 6. Hallituksen lakikoneesta tulee visvaista saastaa yhä kiihtyvään tahtiin. Tämä on ihan absurdia ja panee miettimään, että lopun aikoja tässä varmaankin eletään. Suomen, tämän pikkuruisen maan, päättäjillä ei ole minkäänlaista älyä, moraalia eikä maalaisjärjen häivääkään – ei yritystäkään ajaan kansallista etua tai puolustaa maata ylikansallisten megapankkien orkestroimaa röyhkeää kolonisaatiota vastaan.

  Plusääni(13)Miinusääni(1)
 7. Sotilasvalapatto natottaja Jussi Niinistö on lisäksi seteliselkärankainen suomalaisen talonpojan tappaja! Esim. armeijan sissimuonapakkauksessa ei ole lainkaan suomalaisia tuotteita. Tyhmä Niinistö luulee että kriisin tullen saamme ulkomailta ruokaa… Valetta!

  Kepusta sanotaan, että kepu pettää aina. Persu pettää aina, on totta myöskin. Persupuolue joutaa Suomen poliittisen historian roskatynnyriin, mokoma turha puolue! Kyllä on Isä-Veikkoa ja SMP:tä ikävä…!

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
  1. Kaikkien eduskuntapuolueiden johtoon on saatu masinoitua EU-diktatuuria kannattavat so. Suomen itsenäisyyden täydellistä ja lopullista tuhoamista edistävät maanpetturit. Joillekin on palkkioksi luvattu politrukin virka Brysselin lihapatojen äärellä tai hyväpalkkainen suojatyöpaikka Suomi-provinssissa tai EU on maksanut sopivan palkkion veroparatiisiin ko. heittiön pimeälle pankkitilille tms.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
   1. Samoin rikollisten vallanpitäjien sylikoiraksi korruptoitunut valtamedia kokonaisuudessaan, Bilderberg-Erkon Brysselin Pravdan ollessa suunnannäyttäjänä, suoltaa EU-propagandaa, milloin peitetymmin milloin räikeämmin – TODELLISTA kritiikkiä tätä monsteriluomusta kohtaan ei suvaita ollenkaan.

    Plusääni(5)Miinusääni(0)
 8. Perussuomalainen 4/2016,

  Puolustusministeri Jussi Niinistö:

  ”Jyrki Kataisen hallitus sekä leikkasi puolustusbudjettia kymmenen prosenttia, että samaan aikaan toteutti rauhan ajan suurimman organisaatiomuutoksen puolustusvoimissa. Sama hallitus päätti liittyä jalkaväkimiinat kieltävään Ottawan sopimukseen. Kun toisella kädellä leikattiin ja toisella kädellä aiheutettiin satojen miljoonien lisäkulut, se osui suoraan maavoimiin.

  Monesti kuulee, että sota ja sodan kuvat ovat ratkaisevasti muuttuneet. Kansainvälisen puolustusteollisuuden lobbauksen seurauksena sodan on oletettu muuttuvan taisteluksi bittiavaruudessa ja teknologian huipputuotteiden väliseksi kaksintaisteluksi. Kun tarkastellaan 2000-luvun sotia esimerkiksi Afganistanissa, ovat sodan lainalaisuudet hyvin samanlaisia kuin aiemmissa sodissa, Niinistö toteaa”

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 9. Puolustusministeri Jussi Niinistö Perussuomalainen 4/2016:

  Puolustusministeri Jussi Niinistö kertoo, että tänä vuonna puolustusvoimien materiaalihankintoihin käytettävää rahoitusta korotetaan 50 miljoonalla eurolla. Vaalikauden loppua kohden tasokotorus nousee 150 miljoonaan euroon vuodessa. Kysymys on edellisen hallituksen tekemien virheiden korjaamisesta.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 10. Mikähän tarkoitus on juutalaispuolueen mainostamisesta juutalaiskriittisellä sivustolla? No kai jokin. Onhan Petri Paavolakin täällä linkkeineen kabbalasivustoilleen.

  Tässä EU:n kumppani Turkki:

  http://uberuutiset.fi/2016/04/26/britannian-paaministeri-ei-halua-kristittyjen-kirkkoja-takavarikoivaa-turkkia-eun/

  Britannian PM:stä en tiedä, mutta Erdogan on niin eliitin mieleen, että siitä tehdään diktaattori japitkäaikainen hallitsija Puten tapaan.

  Vapaamuurarien eli juutalaiseliitin hallitsema Turkki näkyy tuhoavan kristittyjä kirkkoja noin aluksi. EU:ssa ollaan varmasti tyytyväisiä rapparijohdossa. Täällähän tuhotaan kaikkea koko ajan kiihtyvällä tahdilla.

  Ainiin, luin taannoin lehdestä, että hallitus on nimenomaan tänä vuonna leikannut puolustusvoimilta

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 11. Jussi niinistö rallattaa valtion, siis Suomen, osallistumisvelvollisuudesta. Velvollisuudesta osallistua mihin? Omat rajat vuotavat pahemmin kuin seula, maassa maleksii satoja epämääräisiä asemiehiä hämärin motiivein, maasta lähtee kymmeniä rauhanuskovaisia tappamaan kristittyjä ihmisiä syyriaan ja tämä jätkä länkyttää velvollisuudesta osallistua johonkin, selittämättä kuka velvoittaa. Ensin höpötetään isänmaallisuudesta, sitten tehdään päätös ettei näitä turvaturisteja saa karkoittaa unkariin eikä kreikkaan tai yleensä yhtään mihinkään, aikaisemmin on tehty päätön isäntämaasopimus jossa isännöinnin oikeus on luovutettu ihan muille maille, nyt halutaan pikavauhtia aikaiseksi laki joka pakottaa Suomen puolustusvoimien kantahenkilökunnan lähtemään vaikka Ugandaan ja jättämään oman maan maailman tuulten vietäväksi. Jauhetaan ja väännetään, temppuillaan ja vempuillaan, tehdään TTIP sopimuksia, isännöintisopimuksia, istutaan hallituksessa ja kierretään veroja, velkaannutaan koukkunokkapankkiireille että saadaan nämä kikkelivammaiset elätettyä täällä ja joku vielä kehtaa puolustaa tätä hallitusta ja sen perssuomalaista paskasakkia.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 12. Niin pitkään kun me menemme armeijaan tulee sotia, niin pitkään kun me äänestämme tulee joku aina kusettamaan ja tavoittelemaan omaa tai maksettua etuutta, niin pitkään kun me käytämme rahaa on ihmisiä jotka sortavat muita oman etuutensa hyväksi! SUOMEN ollessa sellainen kuin se oli ennen ensimmäistäkään yhtiötä tai firmaa voisi ihmiset elää taas VAPAATA ja INHIMILLISTÄ elämää. Suurin osa nyky lakipykälistä liittyy rahan hallintaan ja materian suojelemiseen! Nyky lait ja materialistinen kulutusyhteiskunta ja väkivallan ihannointi syö nuorelta kasvavalta lapselta moraalin täysin viimeistään intissä tai kilpailuun perustuvaan työelämään mentäessä. Jättäisimme jo kaupungit jälkeemme ja suuntaisimme sinne missä ihmisen on aina ollut hyvä olla, LUONTOON! Olemme erottamaton osa suurta ja mahtavaa luontoa, mutta silti tuhoamme sitä OMALLA toiminnalla aivan kokoajan. Äiti maa on aina antanut meille sen mitä olemme tarvinneet, mutta olemme niin materian himoissamme ja kaikkea muuta että se ei enää riitä meille! ihmettelempä vaan että, MIKSI?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat