Timo Soini samastuu Amerikan sionistiseen oikeistoon

Suomen ulkoministeri Timo Soini vannoo jälleen kerran julkisuudessa uskollisuutta Yhdysvaltojen sionistiselle oikeistolle. Soini totesi Helsingin Sanomille tänään olevansa ”republikaani”.

Helsingin Sanomat on aiemmin osoittanut, että Yhdysvaltojen kahden pääpuolueen tärkeimmät rahoittajat ovat lähes kaikki juutalaisia. Tästä syystä israelilainen veteraanipoliitikko Yossi Sarid totesikin kevättalvella, että israelilaiset ovat ”siionin viisaita ja hallitsevat Amerikkaa”. Saridin mukaan ”rikkaat juutalaiset” hallitsevat Amerikan kongressia.

Jewish Telegraphic Agency (JTA) julkaisi huhtikuun 20. päivä [sic] artikkelin republikaanien presidenttiehdokkaiden tärkeimmistä juutalaisista rahoittajista. JTA:n mukaan puolue on ilmoittanut hännystelevänsä Amerikan juutalaisyhteisöä entistä uskollisemmin, koska selvä valtaosa Yhdysvaltojen juutalaisista äänestää tällä hetkellä demokraatteja näiden liberaalien arvojen vuoksi.

JTA kertoo, että republikaanien presidenttiehdokkaat ovat kerjänneet juutalaista vaalirahaa lupaamalla, että Yhdysvallat tulee vastaisuudessa tekemään entistäkin Israel-myönteisempää ulkopolitiikkaa.

Mitä enemmän ehdokkaat tai näiden lähisukulaiset ovat aiemmin nimenneet juutalaisia vaikutusvaltaisiin poliittisiin virkoihin, sitä enemmän he saavat vaalirahoitusta Israel-lobbylta, JTA muistuttaa. Jo nyt Yhdysvallat lahjoittaa joka päivä 8 miljoonaa dollaria veronmaksajien rahaa juutalaisvaltiolle.

Republikaaneja rahoittavaa miljardöörilobbaaja Sheldon Adelsonia on kutsuttu "Siionin viisaaksi".
Republikaaneja rahoittavaa miljardöörilobbaaja Sheldon Adelsonia on kutsuttu ”Siionin viisaaksi”.

 

Soinin rikkaat merentakaiset ystävät

Soini ei suostunut kertomaan Helsingin Sanomille, keitä hänen yhdysvaltalaiset poliittiset tukijansa ovat. 2014 julkaistusta Peruspomo-kirjastakaan ei saa vastauksia. Teoksessaan Soini paljasti, ettei hän kirjoittanut itse The Wall Street Journalissa hänen nimissään julkaistua talouspoliittista kannanottoa.

Sen sijaan artikkelin kirjoittivat hänen rikkaat ”merentakaiset ystävänsä”. Soinin mukaan hänen mystiset toverinsa tietävät kaiken maailmanpolitiikasta ja pankkimaailmasta: ”Heillä on sen verran paljon rahaa, että he tietävät. He osaavat finanssiasiat.” Soinin mukaan Amerikassa kukaan ei ole syyttänyt häntä tai hänen puoluettaan ”äärioikeistolaisuudesta” – hän on aina saanut sydämellisen vastaanoton.

 

TTIP, Nato, Israel

Helsingin Sanomien mukaan Soini tahtoo lämmittää Suomen ja Yhdysvaltojen välistä yhteistyötä. Ulkoministeri puhuu muun muassa Nato-kumppanuudesta ja kaupankäynnin lisäämisestä. Jälkimmäinen tarkoittanee TTIP-vapaakauppasopimusta, jota perussuomalaiset ovat kannattaneet julkisuudessa erityisellä innolla.

Keväällä 2014 puolue julkaisi kannanottonsa ”Vapaakaupalla puhtia talouskasvuun”. Kansanedustaja Kaj Turusen allekirjoittamassa tekstissä valehdellaan äänestäjille päin naamaa: ”Vaikka TTIP hyödyttää osapuolia molemmin puolen Atlanttia, se on erityisen tärkeä EU:n jäsenmaille.” Yhdysvalloissa vapaakauppasopimuksia ovat ajaneet etenkin Israel-myönteiset uuskonservatiivit sekä juutalaisomisteisen Goldman Sachsin kaltaiset rikollispankit.

Helsingin Sanomien haastattelussa Soini tapansa mukaan väistelee Nato-kysymystä, koska hän ei halua suututtaa niitä perussuomalaisten äänestäjiä, jotka edelleen luulevat, että puolue ajaa Suomen itsenäisyyttä. Kuten marraskuussa julkaistussa uutisessamme kuitenkin osoitettiin, on puolue lopettanut Nato-kritiikin kokonaan ja järjestelmällisesti hivuttautunut kohti sotilasliittoa.

Mikä tärkeintä, Soini on kertonut olevansa ”Israelin ja juutalaisten ystävä”. Kun Israel murhasi vuosi sitten Gazassa satoja siviileitä, naisia ja lapsia, Soini antoi julkisen tukensa juutalaisvaltion sotarikoksille. Tuolloin Magneettimedia kirjoitti:

”Soini ei ole tyytyväinen siihen, että Yhdysvalloissa on tällä hetkellä demokraattipresidentti. Hän haikailee demokraattejakin sionistisempien republikaanien valta-aikaan, jolloin Yhdysvallat iski esimerkiksi Irakiin ja Afganistaniin surullisin lopputuloksin.”

 

Lue myös: Myös Perussuomalaisten nuorten uusi johtaja on sionisti

16 kommenttia

 1. ”Suomen Muutospuolue ja Viron Kansan yhtenäisyyden puolue yhteistyöhön
  On mahdollista, että Viron, Suomen, Ruotsin, Norjan ja Latvian kesken mudostetaan yksi yhtenäinen, maahanmuuttokriittinen rintama.

  Muutospuolue on esittänyt virolaiselle Kansan yhtenäisyyden puolueelle (Rahva Ühtsuse Erakond RÜE) yhteistyön tiivistämistä. Esitys on otettu innolla vastaan Virossa ja puolueiden puheenjohtajat Kristiina Ojuland (RÜE) ja Jari Väli-Klemelä (Muutospuolue) tapaavat jo kuluvan viikon aikana strategiapalaverin muodossa.

  Ojuland on Viron entinen ulkoministeri ja hän on ollut Euroopan parlamentin jäsenenä 2009-2014. Hän on tunnettu erittäin vahvasta maahanmuuttokritiikistään. Väli-Klemelä on johtanut Muutospuoluetta toukokuusta 2015 lähtien.

  ”Nykyisessä maahanmuuttopolitiikassamme on todella paljon korjattavaa. Puolueemme ei toistaiseksi ole päässyt siihen vaikuttamaan oleellisesti ja katsomme erinomaiseksi vaihtoehdoksi kasvattaa yhteistyötä kansainvälisesti. Meillä suomalaisilla on monta poliittista ongelmaa joissa voimme ottaa mallia Virosta. Yritys- ja maahanmuuttopolitiikka kärjessä”, Väli-Klemelä sanoo.

  ”Kansan yhtenäisyyden puolueella on yhteyksiä Latviaan ja meillä Ruotsiin ja Norjaan. En sulje pois mahdollisuutta siihen, että näiden valtioiden välille luodaan yksi yhtenäinen maahanmuuttokriittinen puoluerintama.”

  Muutospuolueen puolueohjelmaa täydennetään syyskokouksessa jäseniltä saadun palautteen avulla. Nykyinen ohjelma on hyvin väljä ja se on antanut mahdollisuuden olla eri mieltä samoista asioista. Sen vuoksi puolue ei ole pystynyt antamaan tarkkaa kantaansa useisiin tärkeisiin aiheisiin. Uudella puolueohjelmalla tullaan tarkentamaan puolueen kantaa päälinjauksissa kansainvälisten asioiden suhteen, mutta edelleen annetaan mahdollisuus erilaisiin mielipiteisiin kansallisella tasolla…”
  Koko artikkeli: http://mvlehti.net/2015/09/01/suomen-muutospuolue-ja-viron-kansan-yhtenaisyyden-puolue-yhteistyohon/

  Kuulostaa hyvältä, edellyttäen että muutospuolue otaa kannakseen myös yksiselitteisesti eron EU:sta ja tietysti samantien eurosta eli kasaarijuutalaisen johtava-sionisti Rotschildin velkahuijaus-rahajärjestelmästä!
  Tarvittaisiinkin todellinen vaihtoehto takinkääntäjä-petturi Soinin talutusnuorassa kulkeville persuille.

  Plusääni(24)Miinusääni(0)
 2. Tässäkin eräs Suomen kansanvihollinen näyttää todelliset karvansa:

  ”Lukija: Pääministeri Sipilä ei halua Suomeen rinnakkaisvaluuttaa – vain euron
  Nämä neuvostokomissaarien lailla toimivat päättäjämme ovat takuulla jokin Jumalan rangaistus meille!

  MV:n lukija kirjoittaa:

  Pääministerin haastattelutunnilla sanailtiin näin:

  YLE, Jari Niemelä:

  “Pääministeri Ahti Karjalaisen poliittisena sihteerinä oli 60-luvun alkupuolella nykyisin Europarlamentaarikkona toimiva Paavo Väyrynen, ja nyt hän esittää että talouden käänne sujuisi paremmin jos otettaisiin Euron tilalle rinnakkaisvaluutta Suomeen. Oletteko samaa mieltä?”

  Sipilä: “En ole samaa mieltä. Tässä tilanteessa meidän pitää elää ja käyttää niitä työkaluja mitkä meillä on käytettävissä. Ja Suomi on osa EU:ta ja osa Euroaluetta, ja meidän pitää nyt opetella elämään täällä Euroalueella. Jos emme siihen kykene, niin sitten meidän pitää ruveta miettimään näitä keinoja.”

  Eli tätä euron petosjärjestelmää Sipilä ei halua Suomesta poistaa – kansa saa vaikka kuolla:

  HS: Leipäjonot venyvät satojen metrin mittaisiksi – “Poliitikot eivät uskalla tänne tulla”:
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015090120278688_uu.shtml

  Lisää piiskaa vain kansalle ja arvostelijat ketoon (jotta kansainvälinen pankkiiri voi hyvin):
  http://www.suomenmaa.fi/paakirjoitus/7623488.html

  … vaikka vaihtoehto ja ratkaisu olisi olemassa …

  http://paavovayrynen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/201319-rinnakkaisvaluutalla-talous-terveeksi

  … sille sanotaan EI:

  http://www.eurojatalous.fi/fi/blogit/2015-2/markan-peraan-haikailu-on-turhaa/

  Nämä neuvostokomissaarien lailla toimivat päättäjämme ovat takuulla jokin Jumalan rangaistus meille!

  MV:n lukija”, http://mvlehti.net/2015/09/01/lukija-paamin

  Plusääni(20)Miinusääni(0)
 3. Silmäni ovat avautuneet lopullisesti Persujen suhteen. Onhan siellä toki pari fiksua tyyppiä, jotka ovat kartalla asioista, mutta totuus on, että puolue on läpeensä siionistinen.

  Plusääni(31)Miinusääni(1)
 4. Liitän tähän entisellä blogillani 9.5.2011 julkaisemani kirjoituksen ”Timo Soinin näennäisratkaisut”. Liitän mukaan myös Timo Soinin Wall Street Jouranalissa julkaiseman kirjoituksen alkuperäisen tekstin (WSJ muutti Soinin tekstiä päivän parin päästä).

  Timo Soinin näennäisratkaisut

  Vaikka tunnen syvää vastenmielisyyttä Suomen ja Euroopan nykyistä poliittista ja rahataloudellista silmänlumesirkusta (jolla peitetään Euroopan kansojen kansanmurha EU:n, EKP:n ja juutalaisen pyramidihuijausrahajärjestelmän avulla) kohtaan, muutama sana kuitenkin Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soinin The Wall Street Journalissa tänään 9.5.2011 ilmestyneen artikkelin ”Why I Won’t Support More Bailouts” (”Miksen kannata enempiä tukipaketteja?) johdosta;

  http://www.wsj.com/articles/SB10001424052748703864204576310851503980120

  Kirjoitus suomeksi referoituna täällä:

  http://timosoini.fi/2011/05/ei-enaa-tukipaketteja-no-more-bailouts/

  The Wall Street Journal on juutalaislehti:

  http://www.realjewnews.com/?p=194

  Timo Soini ei puutu ydinasiaan, juutalaiseen rahajärjestelmäämme, joka on automaattisesti tuhoava pyramidihuijaus, ja Euroopan ja Suomen taloudellisten ongelmien syy. Soini esittää siis näennäisratkaisuja, koska hän ei puutu ongelmien syyhyn. Ehkä siksi juutalaislehti on hänen artikkelinsa julkaissut (tilaustyönä?). Soini jättää Euroopan tuhoavan pyramidihuijauksen ennalleen, ja juutalaiset ja heidän apurinsa saavat hänen puolestaan jatkaa verenimentäänsä (huom. olen sähköpostitse antanut Soinille tiedoksi blogini kolme kirjoitusta rahajärjestelmämme luonteesta, mutta Soini ei ole reagoinut niihin).

  Soinin sanoma on, että ylivelkaisuus (insolvency) on puhdistettava pois systeemistä ja että vararikkotilaan joutuneet (insolvent) pankit täytyy sulkea. Hänen mielestään pankit ovat tehneet huonoja sijoituksia. On tehtävä merkittäviä velkajärjestelyitä (”kuolio on poistettava”), jolloin Soinin mukaan päästään aitoon toipumiseen. Julkiset velat on saatava hoidettavalle tasolle. Tällöin Soinin mukaan kasvupolitiikka lähtee käyntiin ja kansainvälisiä velkamarkkinoita tarvitaan jälleen. Pankeille on asetettava rehelliset ja vakavasti otettavat stressitestit, ja on kuultava myös valvojien ja riippumattomien ryhmien arvioita. Vielä Soini kirjoittaa, että jos veronmaksajien rahoja siirretään pankeille, veronmaksajien on vastaavasti saatava omistusosakkeita.

  Paitsi että Soini ei puutu itse rahajärjestelmän tuhoisaan luonteeseen hän ei myöskään ymmärrä koko tämän kriisin luonnetta. Eivät pankit ole tehneet huonoja sijoituksia, sillä lainoillaan pankit pyrkivätkin kriiseihin, lamoihin ja laskukausiin, sillä silloin – kun velanottajat eivät kykene maksamaan velkojaan takaisin – pankkien osakkeenomistajille (ei ”pankeille”, jotka ovat vain pyydystysvälineitä) virtaa suuret määrät lainojen vakuutena ollutta omaisuutta. Pankkien osakkeenomistajat voivat varsin hyvin – kiristysmielessä – järjestää kirjanpidolla pankkinsa ”maksukyvyttömäksi”, mutta itse osakkeenomistajat rikastuvat suunnattomasti koko ajan. Pankit ovat vain välineitä, ja niiden voidaan antaa ”mennä vararikkoon” ja niitä voidaan perustaa tilalle uusia, mutta pankkien osakkeenomistajat eivät kärsi. Osakkeenomistajat joutuvat vaaraan vasta jos maailman normaalin rahatalouden yläpuolella oleva monikymmenkertainen keinottelutalous (johdannaiset, sijoituspankit jne.) alkaa romahtaa, jolloin ”kaikki” romahtaa.

  Rahajärjestelmä itsessään pakottaa velkaantumiseen, koska järjestelmässä raha itse on velkaa, josta peritään korko. Liikkeellä on rahaa niin paljon kuin sitä on pankeista otettu lainaksi, mutta takaisin pankeille on maksettava tuo lainattu summa + korko. Korkoon ei tietenkään luoda rahaa, ja niin yhteiskunnilla on koko ajan takaisin maksettavaa enemmän kuin rahaa on olemassakaan, ja tämä pakottaa jatkuvaan lisälainaamiseen ja lisävelkaantumiseen (pyramidihuijaus) ja lopulta tuhoutumiseen (juutalainen pyramidihuijausrahajärjestelmä on sekä kommunismin että kapitalismin ydin – kyseessä on puhdas ryöstöjärjestelmä, vieläpä äärettömän yksinkertainen sellainen). Tähän Soini ei puutu; hän antaa sen olla. Soinin puolesta Suomi ja Eurooppa saavat tuhoutua, mikä tekee hänestä rikollisen pankkieliitin edusmiehen ja Suomen kansan vihollisen (joita Suomen koko muukin johto on). Soini pyrkii vain näennäisratkaisuihin, mikä tekee hänestä ja hänen puolueestaan hyvin vaarallisen (samanlaisen kuin muut puolueet). Suomi tuhoutuu, kun tuhoutumista aiheuttavaa tekijää ei poisteta vaan sitä suojellaan. Ainoa, mitä Soini tekee, on pyrkimys saada pyramidihuijausrahajärjestelmä ”kontrolloitaviin puitteisiin”, mutta tämä on mahdotonta, koska ko. järjestelmässä jatkuva velkaantuminen tapahtuu väkisin, automaattisesti, eikä sitä voi mitenkään estää.

  Soinin rikollisen pankkieliitin mieheksi osoittaa sekin, että hän on harras EU:n arvojen ja periaatteiden kannattaja. Koska EU vie Euroopan mailta ja kansoilta itsenäisyyden, identiteetin, rahan ja oman politiikan – suorittaa siis moninkertaisen kansanmurhan – Soini liittyy tuhoajien ja kansanmurhaajien joukkoon. Soini puhuu ”demokratiasta”, ”vapaudesta” ja ”oikeudenmukaisuudesta” ja liittyy näiden iskusanojen varjolla (EU:n kontekstissa ne merkitsevät vastakohtaansa) Euroopan tuhoajien joukkoon. Soini ja hänen puolueensa on jälleen yksi huijaus muiden huijausten joukossa.

  Nämä huijarit käyttävät hyväkseen kansan tietämättömyyttä, sillä kansahan ei juuri koskaan ota asioista selvää vaan toimii primitiivireaktioiden, tuntumisten ja opportunismin pohjalta (siksi kansaa voi huijata miten vain, vain taivas on kattona).

  Plusääni(38)Miinusääni(0)
  1. Liite: Soinin alkuperäinen WSJ-teksti:

   Why I Won’t Support More Bailouts – Insolvency must be purged from Europe’s system and it must be done openly and honestly.

   By Timo Soini

   When I had the honor of leading the True Finn Party to electoral victory in April, we made a solemn promise to oppose the so-called bailouts of euro-zone member states. These bailouts are patently bad for Europe, bad for Finland and bad for the countries that have been forced to accept them. Europe is suffering from the economic gangrene of insolvency—both public and private. And unless we amputate that which cannot be saved, we risk poisoning the whole body.

   The official wisdom is that Greece, Ireland and Portugal have been hit by a liquidity crisis, so they needed a momentary infusion of capital, after which everything would return to normal. But this official version is a lie, one that takes the ordinary people of Europe for idiots. They deserve better from politics and their leaders.

   To understand the real nature and purpose of the bailouts, we first have to understand who really benefits from them. Let’s follow the money.

   At the risk of being accused of populism, we’ll begin with the obvious: It is not the little guy that benefits. He is being milked and lied to in order to keep the insolvent system running. He is paid less and taxed more to provide the money needed to keep this Ponzi scheme going. Meanwhile, a kind of deadly symbiosis has developed between politicians and banks: Our political leaders borrow ever more money to pay off the banks, which return the favor by lending ever-more money back to our governments, keeping the scheme afloat.

   In a true market economy, bad choices get penalized. Not here. When the inevitable failure of overindebted euro-zone countries came to light, a secret pact was made.

   Instead of accepting losses on unsound investments—which would have led to the probable collapse and national bailout of some banks—it was decided to transfer the losses to taxpayers via loans, guarantees and opaque constructs such as the European Financial Stability Fund, Ireland’s NAMA and a lineup of special-purpose vehicles that make Enron look simple. Some politicians understood this; others just panicked and did as they were told.

   The money did not go to help indebted economies. It flowed through the European Central Bank and recipient states to the coffers of big banks and investment funds.

   Further contrary to the official wisdom, the recipient states did not want such ”help,” not this way. The natural option for them was to admit insolvency and let failed private lenders, wherever they were based, eat their losses.

   That was not to be. As former Finance Minister Brian Lenihan recently revealed, Ireland was forced to take the money. The same happened to Portug-al-uese Prime Minister José Sócrates, although he may be less forthcoming than Mr. Lenihan about admitting it.

   Why did the Brussels-Frankfurt extortion racket force these countries to accept the money along with ”recovery” plans that would inevitably fail? Because they needed to please the tax-guzzling banks, which might otherwise refuse to turn up at the next Spanish, Belgian, Italian, or even French bond-auction.

   Unfortunately for this financial and political cartel, their plan isn’t working. Already under this scheme, Greece, Ireland and Portugal are ruined. They will never be able to save and grow fast enough to pay back the debts with which Brussels has saddled them in the name of saving them.

   And so, unpurged, the gangrene spreads. The Spanish property sector is much bigger and more uncharted than that of Ireland. It is not just the cajas that are in trouble. There are major Spanish banks where what lies beneath the surface of the balance sheet may be a zombie, just as happened in Ireland for a while. The clock is ticking, and the problem is not going away.

   Setting up the European Stability Mechanism is no solution. It would institutionalize the system of wealth transfers from private citizens to compromised politicians and otherwise failed bankers, creating a huge moral hazard and destroying what remains of Europe’s competitive banking landscape.

   Some defend the ESM, saying its use would always require unanimity. But the current mess with Portugal shows that the elite in Brussels will seek to enforce unanimity through pressure when it cannot be obtained by persuasion. Abolishing unanimity is only a matter of time. After that we have a full-fledged fiscal transfer union that is obviously in hock to Brussels’ anti-growth corporatism.

   Fortunately, it is not too late to stop the rot. For the banks, we need honest, serious stress tests. Stop the current politically inspired farce. Instead, have parallel assessments done by regulators and independent groups including stakeholders and academics. Trust, but verify.

   Insolvent banks and financial institutions must be shut down, purging insolvency from the system. We must restore the market principle of freedom to fail.

   If some banks are recapitalized with taxpayer money, taxpayers should get ownership stakes in return, and the entire board should be kicked out. But before any such taxpayer participation can be contemplated, it is essential to first apply big haircuts to bondholders.

   For sovereign debt, the freedom to fail is again key. Significant restructuring is needed for genuine recovery. Yes, markets will punish defaulting states, but they are also quick to forgive. Current plans are destroying the real economies of Europe through elevated taxes and transfers of wealth from ordinary families to the coffers of insolvent states and banks. A restructuring that left a country’s debt burden at a manageable level and encouraged a return to growth-oriented policies could lead to a swift return to international debt markets.

   This is not just about economics. People feel betrayed. In Ireland, the incoming parties to the new government promised to hold senior bondholders responsible, but under pressure, they succumbed, leaving their voters with a sense of democratic disenfranchisement. The elites in Brussels have said that Finland must honor its commitments to its European partners, but Brussels is silent on whether national politicians should honor their commitments to their own voters. In a democracy, where we govern under the consent of the people, power is on loan. We do what we promise, even if it costs a dinner in Brussels, a ”negative” media profile, or a seat in the cabinet.

   When in Europe’s long night of 1939-45, war came to Finland with the winter blizzards, my mother was one of eight siblings being raised on a small farm in central Finland where my grandparents eked out a frugal living.

   y two young uncles rushed to the front and were both wounded in action during Finland’s chapter of Europe’s most terrible bloodshed. I was raised to know that genocidal war must never again be visited on our continent and I came to understand the values and principles that originally motivated the establishment of what became the European Union.

   This Europe, this vision, was one that offered the people of Finland and all of Europe the gift of peace founded on democracy, freedom, justice and subsidiarity. This is a Europe worth having, so it is with great distress that I see this project being put in jeopardy by a political elite who would sacrifice the interests of Europe’s ordinary people in order to protect certain corporate interests.

   Europe may still recover from this potentially terminal disease and decline. Insolvency must be purged from the system and it must be done openly and honestly. That path is not easy, but it is always the right path—for Finland, and for Europe.

   Mr. Soini is the chairman of the True Finns Party in Finland.

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
  2. Varmaan tarkoitetaan tuossa tekstissä vain ja ainoastaan niitä pankkeja jotka eivät ole juutalaisten hallussa eli kaadetaan ne pankit ainoastaan perusteella, että ne ei-juutalaiset pankit ovat tehneet näitä virheinvestointeka ja vääriä biliteraalikauppoja?

   Käsitinköhän oikein?

   Islamistisessahan rahanlainaamisjärjestelmässä ei tunneta korko-sanaa ollenkaan ja maaulman ensimmäinen JUUTALAISVIHAAJA oli (jos raamatussa on hivenkään totta) jeesus ja jonka JUUTALAISET halusivat ristiin naulittavaksi.

   Siteeraus raamatusta omin sanoin: ”Tullessaan herrantemppeliin, huomasi jeesus rahanvaihtajien ja -lainaajien valloittaneen herrantemppelin, jolloin jeesus suuttui ja ajoi nuo rahanvaihtajat/-lainaajat ulos herrantemppelistä koska temppeli ei ollut heille pyhitetty, vaan jumalalle”, sitten toinen: ”Jumala suuttuui tuohon kansaan ja ajoi heidät maanpakoon neljään eri ilmansuuntaan ja ilmaisi heille, voitte palata takaisin kun olette avanneet sydämmenne paatuneen nahan ja olette jälleen uskollisia minulle, niin olettet tervetulleita takaisin ja hyväksyn teidät kansakseni, mutta sitä ennen en”. Vielä tänäkin päivänä juutalaiset availevat ”sydämensä” nahan (esinahka), ymmärtämättä mitä he tekevät väärin.

   Plusääni(12)Miinusääni(0)
   1. Mutta maailman kaikki pankithan ovat juutalaispankkeja. Muutama vuosi sitten maailmassa oli vain 6-7 maata, joiden raha- ja pankkijärjestelmä ei ollut juutalainen Rothschildien vetämä velkarahajärjestelmä (esim. Libya, Syyria, Irak, Iran), mutta nykyisin kaiketi ne kaikki on, tarvittaessa sodalla (kuten kaikki ovat nähneet ja näkevät), alistettu juutalaisen velkarahajärjestelmän orjuuteen ja siten kaikkeen orjuuteen.

    Jos islamilaisessa rahanlainaamisjärjestelmässä ei tunnettu sanaa ”korko”, niin korko kuitenkin toteutui siinä toisella nimellä tai toisenlaisen veloitussysteemin kautta. Mutta nykyisin juutalainen velkarahajärjestelmä on vallannut koko maailman, kiitos ei-juutalaisten ja ei-juutalaisen typeryyden (esim. demokratian, jossa valta ei todellisesti kuulu kenellekään ja jossa kukaan ei vastaa mistään; päinvastoin, siinä nimenomaan tuhotaan luja esivalta ja kaikki auktoriteetit ja avataan portit selkoselälleen vihollisille ja kaikille lipeville lurjuksille ja maanpettureille). Velkarahajärjestelmänsä avulla juutalaiset ovat saaneet niskaotteen ei-juutalaisesta maailmasta ja nousseet sen vuoksi määräävään asemaan maailmassa. Joka hallitsee velkaa, hallitsee kaikkea.

    Juutalaisessa rahajärjestelmässä raha syntyy ja tulee kiertoon vain velkana, ottamalla sitä korkoa vastaan pankeista lainaksi. Lainaa luotaessa rahaa syntyy (tyhjästä, pelkkänä kirjanpitotoimena) vain velkasumman verran, korkoon ei erikseen luoda rahaa. Liikkeellä yhteiskunnassa on rahaa niin paljon kuin sitä on otettu pankeista lainaksi, mutta takaisin on maksettava velkasumman lisäksi korko. Koko ajan takaisin maksettavaa on siis enemmän kuin rahaa on yhteiskunnassa olemassakaan, mikä PAKOTTAA jatkuvaan lisälainaamiseen, krooniseen rahanpuutteeseen, velkakierteeseen, velkaorjuuteen, kaikkeen orjuuteen ja lopulta surkeaan ja piinalliseen tuhoutumiseen.

    Maailmassa ei niin ollen ole ”rahajärjestelmiä” lainkaan, on vain velkajärjestelmä. Velkajärjestelmä puolestaan on kontrolli-, hallinta-, orjuuttamis- ja tuhoamisjärjestelmä. Kaikki pankkimme ovat juutalaisia yhteiskunnallisia kontrollilaitoksia, eivät muuta. Kaikki raha maailmassa on korollista velkaa juutalaisille. Velan (”rahan”) avulla juutalainen ohjastaa meitä.

    Liike- säästö- jne. pankit kuuluvat yksityisiin ja ”riippumattomiin” keskuspankkeihin (esim. Euroopan keskuspankkiin, jonka haarakonttori Suomen Pankki on). Keskuspankit puolestaan kuuluvat juutalaisten yksityiseen keskuspankkien keskuspankkiin Bank for International Settlements (BIS, Baselissa Sveitsissä). Kaikki on juutalaisessa yksityisessä kontrollissa. Laina- ja korkohanojensa ja lainaehtojensa avulla juutalaiset ohjaavat maailmaa, tuhoten kenet haluavat ja suosien ketä haluavat. He voivat luhistaa valtakuntia ja synnyttää valtakuntia.

    Ei Jeesus vihannut juutalaisia vaan antoi henkensä heidänkin puolestaan:

    ”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä” (Joh. 3:16);

    ”Mutta kaikki on Jumalasta, joka on sovittanut meidät itsensä kanssa Kristuksen kautta ja antanut meille sovituksen viran. Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti MAAILMAN itsensä kanssa” (2. Kor. 5:18-19).

    Jeesus siis on Jumalan rakkaus. Joka hylkää Jeesuksen (so. syntien anteeksiantamuksen Jumalan edessä), se jää Jumalan vihan alle omasta syystään. Juutalaiset hylkäävät Jeesuksen Kristuksen ja siksi he ovat Jumalan vihan alaisia ja ovat matkalla (jos eivät käänny sydämissään kristityiksi) helvettiin:

    ”Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?” (Matt. 23:33).

    Jumala on PYHÄ eikä siedä mitään syntiä lähellään. Yksin Jeesus Kristus pelastaa Jumalan vihalta.

    Ympärileikkaus annettiin Aabrahamille uskonvanhurskauden (sydämen uskon) merkiksi:

    ”Ja hän (Aabraham) sai ympärileikkauksen merkin sen uskonvanhurskauden sinetiksi, joka hänellä oli ympärileikkaamatonna, että hänestä tulisi kaikkien isä, jotka ympärileikkaamattomina uskovat, niin että vanhurskaus heillekin luettaisiin; ja että hänestä tulisi myöskin ympärileikattujen isä, niiden, jotka eivät ainoastaan ole ympärileikattuja, vaan myös vaeltavat sen uskon jälkiä, mikä meidän isällämme Aabrahamilla oli jo ympärileikkaamatonna” (Room. 4:11-12).

    Aabraham oli siis sydämen kristitty (hänen sydämensä oli uskon ympärileikkaama), ja siksi hän sai fyysisen ympärileikkauksen merkin (nyk. sen tilalle Jumala on antanut kasteen). Aabraham riemuitsi tulevasta Kristuksesta:

    ”Aabraham, teidän isänne, riemuitsi siitä, että hän oli näkevä minun (so. Jeesuksen) päiväni; ja hän näki sen ja iloitsi” (Joh. 8:56).

    Room. 2:28-29 sanoo:

    ”Sillä ei se ole juutalainen, joka vain ulkonaisesti on juutalainen, eikä ympärileikkaus se, joka ulkonaisesti lihassa tapahtuu; vaan se on juutalainen, joka sisällisesti on juutalainen, ja oikea ympärileikkaus on sydämen ympärileikkaus Hengessä, ei kirjaimessa; ja hän saa kiitoksensa, ei ihmisiltä, vaan Jumalalta.”

    Tuossa tulisi lukea ”juudalainen”, ei ”juutalainen”. Oikea juudalainen on kristitty. Sana ”juutalainen” tarkoittaa nykyisin Jeesuksen Kristuksen hylänneitä fariseuksia, joiden oppikirjana on Talmud, räävitön kirja, joka vesittää Raamatun. Nykyjuutalaisilta puuttuu kristillinen sydämen usko, ja siksi he eivät ole oikeita juudalaisia. Heidän sydämensä eivät ole uskon (jonka Jumalan sanassa vaikuttava Pyhä Henki vaikuttaa) ympärileikkaamia, joten he ovat vielä perkeleen orjuudessa (syntiinlankeemuksen peruina). Heidän ulkoinen ympärileikkauksensa ei hyödytä heitä mitenkään; he ovat hylänneet sen merkityksen. Siksi Raamattu sanoo juutalaisia ”pilalleleikatuiksi”, Fil. 3:2. He ovat perkeleen lapsia (ks. myös Joh. 8:44), matkalla helvettiin. Yksin uskossa Jeesukseen Kristukseen he voivat pelastua.

    Plusääni(14)Miinusääni(0)
 5. Kun Soini näin suoraan sanoo olevansa upporikkaiden amerikkalaisten hämärämiesten (juutalaisten siis ja miksi ei nimiä?) kätyri ja palvelevansa heitä, hän ilmoittaa olevansa täydellinen petos ja koko PS-puolueen täysi huijjaus. Ei ole mahdollista aja mitään oikeaaa asiaa ja olla samalla tällaisten asialla. Kuten ei myöskään Israelin asialla oleva tai ymmärtäjä voi ajaa oikeasti mitään kunnon asioita. Eivät persut siis pankkitukea voineetkaan oikeasti vastustaa. Mamutusta Soini itse ei ole vastustanut eikä PS-puolue. Mamuttajakriitikkoja on otettu ääniharaviksi ja heitä on koko ajan paheksuttu. Mitään ei ole edes luvattu. Tästä huolimatta media onnistui petkuttamaan suåmalaiset äänestämään persuja juuri mamutuksen suitsimiseksi. Muissakin asioissa muutama persu oli äänessä kuin kapinallisena ja vaalien alla tietenkin etenkin. Kuitenkaan he eivät edustaneet puolueen virallista linjaa. Hekin taas kannattivat TTIP-sopimusta ja Israelia. Jo se, että he ovat liittyneet PS-puolueeseen kritisoimaan mamutusta paljastaa heidät myöskin huijjareiksi. Immonen yritti jatkaa tätä linjaa ja koko puolue erotutti hänet ja muutenkin oli samaa mieltä jokaisen lööpin kanssa.

  Tämä kaikki on suunniteltua. Mmutuskriitikot vaativat yhä tukea lehtien palstoilla persuille ja väittävät sen olevan jokin vaihtoehto. Kuitenkin koko puolue ja Soini ovat hiljaa, kun maahan on alettu imeä 40 000 pseudopakolaista rotusoturia vuodessa ja vastaanottokeskukset nousevat. Suomen etu ei ole mitään, vaan Suomea tuhotaan juutalaisoppien mukaisesti.

  Mielenkiintoista, että Soini itse paljastaa olevansa upporikkaiden juutalaisten (?) asialla ja kirjoittavansa heidän tarinoitaan omissa nimissään, vaikka ei itse edes ymmärrä ilmeisesti ko. asioista yhtään mitään tai edes näiden ”kirjoitustensa” sisällöstä.

  Plusääni(36)Miinusääni(1)
 6. Timolla on aivot tulehdustilassa ylipainosta johtuen.Aivojen tulehdustilan takia kykenenemätön
  loogiseen ajatteluun.

  Todiste juutalaisesta ylivallasta Suomessa ja päättäjien täydellisestä korruptiosta kertoo Soinin
  lausuma olevansa ”israelin ystävä” ja ihmiset pitävät asiaa normaalina?

  Plusääni(26)Miinusääni(0)
 7. Onneksi en ole koskaan kannattanut Perussuomalaisia,hyvin teennäinen puolue.
  Räksyttäviä rakkeja, eivät ensin uskaltaneet hallitukseen, koska tiesivät etteivät saa mitään aikaiseksi.
  Heidän (Timo Soinin) ainoa tavoite on päästä Lipposen ja Kataisen tavoin isojen poikien kerhoon, josko vaikka pääsisis nuolemaan ulkomaille ja ruoskimaan Suomen kansaa.

  Plusääni(20)Miinusääni(0)
 8. Soini on täydellinen esimerkki takinkääntäjästä, joka sai kusetettua äänestäjiä edellisissä vaaleissa. Onneksi uudet vaalit lähestyvät. Voi jessus, että inhottaa koko äijä, kun sattumalta näkee televisiossa. Ylimielinen, jolta on todellisuus hävinnyt täydellisesti. Toivottavasti koko puolue kärsisi täydellisen mahalaskun seuraavissa eduskuntavaaleissa.

  Plusääni(22)Miinusääni(0)
 9. Voi pyhä yksinkertaisuus teitä Aatun opetuslapsia…

  Plusääni(0)Miinusääni(24)
 10. Timo Soinin ploki:

  ”KATKERA PALA
  13.8.2015 TIMO SOINI
  Kreikan tukeminen on minulle katkera pala. En usko tukipakettipolitiikkaan. Hyviä vaihtoehtoja ei ole, vain huonoja. En valitse huonointa, enkä kehu huonoa.

  Viisi vuotta vastustin kaikkia tukipaketteja. Hävisin ne taistelut. Puolue jäi myös vuonna 2011 oppositioon. Tämän seurauksena syntyi sixpack hallitus, joka oli maalle katastrofi. Hallitus, jonka taival päättyi äänestämiseen omia esityksiä vastaan. Kesken leikin vielä Vasemmistoliitto ja Vihreät ottivat hatkat. Vihreät Fennovoiman takia, joka tulee sittenkin.

  Tämän viiden vuoden aikana on synnytetty sellaisia rakenteita, joilla pienten maiden asemaa on heikennetty. EVM on tällainen rakenne. Kaupat on tehty, maksu on kesken. Sixpackin aikaansaannoksia.

  Mikäli olisimme Suuressa Valiokunnassa äänestäneet hallituksen linjasta poiketen maassa olisi hallituskriisi. Tuloksena saattaisi hyvin olla punavihreiden pääsy hallitukseen- vaalien kautta tai ilman. Ei houkuttele. Sitäpaitsi se tukipaketti on läpi joka tapauksessa. Vihreät ja RKP tukivat sitä.

  Meillä oli puoluekokous. Puolueemme historian suurin. Kerroin avauspuheessani asian suoraan ja seikkaperäisesti. Sali oli hiljaa. En kiljunut riemusta, eikä kukaan muukaan. Kävelin salista omin jaloin ulos. Seuraavana päivänä osallistuin huippusuosittuun ministerien kyselytuntiin. Se olisi voinut olla Perussuomalaisten ministerien ensimmäinen ja viimeinen kyselytunti.

  Tämä linjani oli mahdollista haastaa puheenjohtajavaalissa. Sitä ei tehty vaan minut valittiin yksimielisesti uudestaan. Kantani on ollut tiedossa 17.7 alkaen, joten aikaa olisi ollut. Huutiakin on tullut ja hyvä niin.

  Tukipakettipäätös on huono. En sitä selittele. En voi vaan sallia, että asia, jota emme yksin voi estää, vie meiltä vaikutusmahdollisuudet hallituksessa. Tämä linja on tuomiolla ensi vaaleissa, jotka ovat edessä 2019. Itse olen seuraavan kerran tuomiolla puoluekokouksessa 2017.

  Puolueen päättävät elimet ovat hyväksyneet hallitukseen menon ilman äänestystä. Kaikki kansanedustajat ovat äänestäneet Eduskunnassa hallitusohjelman puolesta.

  Saimme budjetissa läpi monia meille tärkeitä asioita. Takuuelääkkeen nosto, omaishoitajien aseman parantaminen, toimeentulotuen indeksi, työtulovähennyksen nosto muutamia mainitakseni.

  Hallitusohjelmassa on paljon meidän tavoitteita. Niiden läpimeno varmistetaan hallituksessa. Tiemäärärahojen nosto, puolustusmenojen nosto, kehitysavun leikkaaminen, paskalain huomattava helpottaminen, työperäisen maahanmuuton tarveharkinnasta ei luovuta, ulkomaisille opiskelijoille voidaan asettaa lukukausimaksu, arvolisävero ei nouse, bensavero ei nouse ja monta muuta. Pidämme huolen, että nämä pitävät.

  Jos syyllistä halutaan etsiä, minä se olen, puolueen puheenjohtaja. Älä selitä, älä valita. Elämä jatkuu entistä arpisempana. Ei maailmani tähän kaadu, vaikka lukua otankin. Kehään takaisin. Kohti uusia voittoja ja pettymyksiä.”

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Täysi saatanan valehtelija. Sössöttää typeriä katolilaisvuodatuksiaan kuin mikäkin patologinen kavaltaja. Hänen täytyy joka käänteessä ollaa ”uskoaan” mainostamassa – jotakin mätää tässä ”miehessä”. Kyllä hän on karvansa näyttänyt jo kertaan jos toiseenkiin. Mokoma hyllyvä, kaksinaismoralistinen laardivati. Siinä olisi köyhille ja vähäosaisille joulukinkkua yllinkyllin, sano! Juice vain soimaan ja pulttia otsaan. Hikinen paskasäkki, joka on pettänyt kaikki häntä äänestämään erehtyneet jo kaksissa (2!) vaaleissa peräjälkeen. Onnittelut, »Timppa»! Onnea, Suomen kansa!

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 12. Harvardin professori Thomas Barnett on yksi tärkeimmistä republikaanien johdon eli neokonservatiivien visionääreistä ja thinktankeista. Hänen kirjassaan vuodelta 2004 (The Pentagon Maps: War and Peace in the Twentieth Century) on monta hyvin paljastavaa kohtaa. Yksi kuuluu: ”Lopputavoite on kaikkien maapallon maiden yhdenmukaistaminen rodut sekoittamalla, jolloin Euroopassa ihmiset ovat vaaleanruskeaa rotua. Tämän saavuttamiseksi Euroopan tulee ottaa joka vuosi 1,5 miljoonaa maahanmuuttajaa Kolmannesta maailmasta. Lopputulos tulee olemaan väestö, jonka älykkyysoasamäärä on keskimäärin alle 90: liian tyhmiä käsittämään mistään mitään, mutta tarpeeksi älykkäitä tekemään työtä.”

  Varsin avomielistä. Tämä on ollut selkeästi nähtävissäkin tämä republikaanien näkemys siitä, kuinka maaailmaa tule kehittää ja mihin suuntaan mennään. Soinin puolue on osa tällaista prosessia. Soini on näiden republikaanien huijjari pellepuolueensa kanssa.

  Visiosta tulee mieleen kreivimme, joka tuskin yllätyksekseen sai pian tärkeitä rahoittajia, kuten valehtelee kirjassaan. Pikemminkin Coudenhove varmasti sai näiltä tehtävän loosissa ja suoriutui niin hyvin, että pääsi pan-liikkeensä johtoon. Tai sitten oli jo valittu enne kirjansa kirjoittamista.

  Tuo äö-tavoite kun on tiedossa, niin ei tarvitse ihmetellä homo-opetusta ja holokaustiopetusta kouluissaan saavien ja pakkoseksualisoitujen saksalaislasten PISA-tulosten syöksyä. Kaikki on varmuudella tavoiteltua, kuten viihteellä ja oluella ym. mädällä tylsistytettyjen suomalaisnuortenkin kehitys.

  Tuossa on Soinin todellinen rotupolitiikka ja ulkomaalaispolitiikka, kuten paljastunut on.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat