Sionistit hölmistyneitä – Trump hyökkäsi Fed-keskuspankkia ja Israelin siirtokuntalaajennusta vastaan

Donald Trump on yllättänyt kaikki aloittamalla vaalilupauksiensa lunastamisen kovaan tahtiin. Toisinaan vaalilupauksien syöminen voi olla kuitenkin hyväkin asia; Trump teki näin muuttaessaan kantaansa juutalaisten siirtokuntiin miehitetyssä Palestiinassa!

Kun Trumpin vaalivoitto varmistui, oli juutalaisten vastaanotto erittäin kaksijakoista. Liberaalit juutalaiset huusivat Trumpin olevan ”uusi Hitler”, mutta kovan linjan sionistit uskoivat, että Trump antaisi näille vapaat kädet palestiinalaisten sortamiseen.

Kun Trump alkoi lunastaa vaalilupauksiaan, hyökkäsi hän ensimmäisenä kansainvälisiä pankkivaltasopimuksia ja liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa vastaan. Tämä sai jopa juutalaisen Goldman Sachsin hurjistumaan, vaikka pankki pyrki soluttamaan Trumpin hallituksen mahdollisimman tehokkaasti.

Nyt Trump yllätti jälleen. Valkoinen talo julkaisi hetki sitten virallisen lausunnon, jossa todetaan, että Israelin rikollinen siirtokuntaprojekti uusine siirtokuntineen on ”uhka Lähi-idän rauhalle” ja että Israelin tulisi lopettaa siirtokuntien rakentaminen.

Siirtokuntaprojekti on Israelin tapa suorittaa etnistä puhdistusta Palestiinassa. Koska arabit lisääntyvät juutalaisia paljon nopeammin, yrittävät sionistit turvata Israelin aseman ”juutalaisvaltiona” rakentamalla rodullisesti ”puhdistettuja” siirtokuntia.

Vielä ennen äänestyspäivää Trumpin vaalitiimi näytti siirtokunta-aktivisteille vihreää valoa ja totesi, että uudet siirtokunnat eivät suinkaan uhkaa Lähi-idän rauhaa. Valkoisen talon tuore lausunto on siis päinvastainen! Sionistit ovat syystäkin ymmällään.

Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu on tehnyt parhaansa mielistelläkseen Trumpia vaalivoiton jälkeen. Netanjahu on jopa ylistänyt Trumpin suunnitelmaa rakentaa muuri Yhdysvaltojen ja Meksikon välille. Nyt vaikuttaa kuitenkin siltä, ettei mielistely tuottanut Netanjahun kannalta toivottua tulosta.

Trump ilmoitti, että hän aikoo keskustella siirtokunnista Netanjahun kanssa kahden viikon päästä järjestettävässä kokouksessa. Valkoinen talo julkaisi lausuntonsa vain tunteja sen jälkeen, kun Netanjahu oli uhonnut aloittavansa uusien siirtokuntien rakentamisen.

beit-el_crop1438186618182.jpg_1718483346

”Uusnatsit” pois ääriliikelistalta ja pankkiirit kuriin?

Myös kaksi muuta Valkoisen talon käynnistämää hanketta ovat aiheuttaneet sionisteille unettomia öitä tällä viikolla.

The Independent uutisoi eilen, että Valkoinen talo aikoo muuttaa ”väkivaltaisen ekstremismin” vastaisen ohjelmansa ”väkivaltaisen muslimiekstremismin” vastaiseksi ohjelmaksi.

Suunnanvaihdoksen myötä ”uusnatsit” ja valkoiset nationalistit poistettaisiin Amerikan viralliselta ”ääriliikelistalta”! Tämä voisi muuttaa julkista ilmapiiriä voimakkaasti, sillä toisen maailmansodan jälkeen poliittinen eliitti ja viihdeteollisuus ovat vuosikymmeniä väittäneet, että ”natsit” ovat ihmiskunnan suurimpia vihollisia.

The Independent kirjoittaa, että suunnanmuutos tulisi merkitsemään myös sitä, ettei amerikkalaisten veronmaksajien tarvitsisi enää tulevaisuudessa välttämättä rahoittaa ”rasismin-” ja ”natsisminvastaisia” kulttuurimarxistijärjestöjä.

Lisäksi Valkoinen talo on ottanut silmätikukseen Yhdysvaltojen keskuspankin (Fed), jota johtaa juutalainen Janet Yellen. Trumpin hallinnon mukaan Fed ei aja Amerikan kansantalouden vaan ulkomaisten pankkien etua, minkä vuoksi laitoksen toiminta otetaan nyt erityistarkkailuun.

Kansalaisaktivistit ovat kampanjoineet Fediä vastaan vuosikymmeniä, sillä pankin tiedetään manipuloivan maailmantaloutta yksityisen finanssieliitin hyväksi. Fed perustettiin 1913 juutalaispankkiiri Paul Warburgin johdolla.

Koronkiskojat ovat aina vannoneet keskuspankin ”riippumattomuuden” nimiin. Käytännössä ”riippumattomuus” tarkoittaa sitä, että poliitikot eivät saa puuttua keskuspankin toimintaan, vaikka pankki onkin virallisesti ”julkinen instituutio”. Tämä on tehnyt pankkiireista paljon vaikutusvaltaisempia kuin ”demokraattisesti” valituista poliitikoista.

Hallituksen rahoituspalvelukomitean varapuheenjohtaja Patrick McHenry lähetti Fedille kuunvaihteessa vihaisen kirjeen. Pankkia arvosteltiin siitä, ettei se ole asettanut Amerikan kansallista etua muiden tavoitteiden yläpuolelle, vaikka Trump edellyttää isänmaallisuutta kaikilta – myös Fediltä.

McHenryn mukaan globaalit pankit pitävät toisiinsa yhteyttä kokouksissa, joista tihkuu aivan liian vähän tietoa ulkopuolisille. Kirjeessä todetaankin, että julkisen vallan on ehkä puututtava salaisiin kokouksiin ja selvitettävä, millaisista asioista niissä keskustellaan ja päätetään. ”Riippumattomuuden” aika voi olla ohi.

Kirjeessä todetaan lisäksi, että mikäli Fedin toiminta ei muutu isänmaallisemmaksi ja läpinäkyvämmäksi, on pankin johtajisto ehkä vaihdettava!

 

Lue myös: Jos Trump uudistaa ulkopolitiikkaa, Israel voi kävellä tappavaan ansaan

25 kommenttia

 1. Voi miten mieltä lämmittää lukea tällaisia uutisia. Amerikan yhdysvallat on siis oikeasti saanut presidentin jonka suosio kasvaa räjähdysmäisesti vaalilupauksien pitämisen myötä. Ja jolla oikeasti on ”pallit” muuttaa asioita Amerikkalaisille parempaan suuntaan.

  Se tässä vain vielä huolettaa että koska nyt on avoimesti hyökätty pankki-mafiaa vastaan, voi hengenlähtö olla lähempänä kuin Trump arvaakaan. Pienemmistäkin asioita sionistit ovat tappaneet. Nyt pitää saada esmi. Omon-joukot suojelemaan Trummpia.

  Onneksi sentään Amerikan kansa hurraa ja suojelee presidenttiään. Mies joka on sanansa mittainen mies, hänellä on aina kannattajia. Ja jo tänä lyhyenä aikana hän on parantanut kansan oloja enemmän kuin edeltäjänsä 100 vuoteen. Ei muuta kuin lisää allekirjoituksia ohjelmiin ja käynnistettäviin projekteihin. Ja kyllä se siitä lähtee.

  Pankkiirien epävarmuus ja hyökkäyksen pankki-mafiaa kohtaan ovat kova isku sionisteille. Vaikka he eivät vielä ole menettäneet muuta kuin sen miljardn Clintonin kampanjaan, on jäänyt tulematta merkittävä osa etukäteen laskettua rahaa. Ja nyt kun huumeparonit (Amerikkalaisia) pistetää Mexicon muurilla kuriin, jäävät huumerahatkin tulematta pankki-mafialle. Samalla Mexicon hallitus saa niskalenkin huumeparooneista ja kukaties, maassa aletaan kasvattamaan vihanneksia huumeiden sijaan. Silloin oman maan väki saa ruokaa ja maan talouskin vahvistuu.

  Saas nähdä koska Monsanto on tulilinjalla ja koska Clintonin muori joutuu vankilaan.

  Plusääni(66)Miinusääni(0)
  1. Miten tuollainen liike voi menestyä, kun se seisoo savijaloilla muutamien todellisten ongelmien ja totuuden suhteen ?

   He uskovat esim. holokaustiin, pitävät natseja pahoina, uskovat terroristien olleen muslimeja ja uskovat esim. evoluutioteoriaan, josta rotuteoriat kumpuavat, eli heillä on sydämet perkeleessä. Miten sieltä voisi tulla jotain muuta kuin tuhoa ?

   Jumala ei ole luonut ihmisrotuja, Raamattu ei tunne käsitettä ”rotu”. Sitä ei ole Vanhassa eikä Uudessa testamentissa. ”Rotu” on siis epäraamatullinen termi. Se, että on eri värisiä ihmisiä, on seurausta siitä, että olemme sopeutuneet mutaatioiden seurauksena kukin ihmisryhmä aina paikallisiin olosuhteisiin sopiviksi. Esimerkiksi vähemmän auringon valoa = vaaleampi iho, enemmän auringon valoa = tummempi iho.

   Darwin sen sijaan ajatteli ihmisen kehittyneen apinasta ja asetti apinan ja ihmisen väliin jatkumon, jossa oli erilaisia rotuja, toiset lähempänä apinaa, toiset jo pitemmälle ihmisyydessä kehittyneitä (kriteerinä lähinnä ulkomuoto). Riippuen siitä, kuinka lähellä tai kaukana apinasta rotu oli, Darwin puhui (etenkin kirjassaan ”The Descent of Man”, ”Ihmisen syntyperä”) alemmasta rodusta, ylemmästä rodusta, primitiivisestä rodusta, kehittyneestä rodusta jne.

   Tämä on nykyisen rasismin synty. Darwinin kehitysoppi edellyttää rotuja apinan ja ihmisen välimaastoon, ja lähes kaikki uskovat sen. Miksi he uskovat sen? Koska se antaa laillisen ja tieteellisen verukkeen suunnata viha ja syrjintä eri ihmisryhmiä vastaan. Rasismi on siis perkeleestä sikiävää vihaa, joka käyttää oikeutuksenaan (verukkeenaan) Darwinin epätieteellistä kehitysoppia.

   Siksi esimerkiksi valtamedia haluaa meidän uskovan muslimien suorittaneet Euroopan viimeaikaiset terroriteot, eli ne kylvävät itse aivan tahallaan rasismia ja vihaa, eikö tätä todellakaan kukaan huomaa !!!

   Mihin mediakriittisyys tässä asiassa hukkui ?

   Suomi Ensin -liike lyö juuri sitä rasismissa riehunnan lietsojien palloa, mitä eliitti haluaakin kansan tekevän, eli riehaantuvan itseään vastaan, jolloin saadaan syy uusille ”vihantorjunta” -laeille ja muulle kurmuutukselle. Suomi Ensin -liike ei juurikaan osoita mieltään esim. BIS-kartellia ja sen haltijoita vastaan, jotka olisivat oikea kohde ja syy. Saati, että heillä olisi käytössään historiallinen totuus. Vihaavat esim. Hitleriä.

   Pitäisi tajuta jo, että rasismi on vihollisen keksimä termi, se tulee Darwinin kirjoituksista,

   Toki haittamaahamuuton vastustaminen on aiheellista, mutta ennenkaikkea pitäisi vastustaa tätä pankkityranniaa, koska BIS-rahakartelli ja sen pyörittäjät ovat kuitenkin ne perimmäinen taho jotka ovat haittamaahamuuton takana. Eikä pitäisi tutkimatta uskoa muslimien suorittavan terrori-iskuja, kun ne ovat ilmiselviä false-flageja, muutoin ollaan idiootteja. Kuka haluaa liittyä idiootteihin ? En minä ainakaan.

   Plusääni(20)Miinusääni(5)
   1. Miten on sitten kun itse jumalakin on rasisti ”Aabelia minä rakastan mutta Eesauta minä vihaan”

    ja jos vastustat haittamaahanmuuttoa olet rasisti joka tapauksessa ja jos et ole niin voi käydä huonosti kuten ruotsin esimerkki osoittaa.

    Plusääni(11)Miinusääni(5)
     1. juksatulle ja hänen peukuttajilleen:

      Ja mitä Jeesus sillä tarkoitti? Olen tästä (ja vastaavista raamatunkohdista) kirjoittanut mm. 11.2.2016 aloittamassani keskusteluketjussa ”Eurooppa on ansainnut tuhonsa” (kommentti #224) mv-lehden keskustelufoorumilla, mutta turhaan, koska täälläkin noista Jeesuksen sanoista revitellään,

      http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=20374.msg116631#msg116631

      Siteeraankin suoraan siellä kirjoittamaani. Alla kyseessä oleva kohta ja kaksi vastaavaa, joista suomalaiset perkeleen orjat ja äänitorvet myös mielellään revittelevät. Kommenttini on vastaus nimimerkki ”nobodylle”, joka suomalaiskansalliseen tapaan kirjoitti:

      ”Kohtelias ja vihollisiaan rakastava Jeesus:

      ”Matt. 10:34 ’Älkää luulko, että minä (Jeesus) olen tullut tuomaan rauhaa maan päälle; en ole tullut tuomaan rauhaa, vaan miekan’; Luuk. 22:36 ’Niin hän (Jeesus) sanoi heille: … Ja jolla ei ole, myyköön vaippansa ja ostakoon miekan’; Luuk. 12:49-51 ’Tulta minä olen tullut heittämään maan päälle; ja kuinka minä tahtoisinkaan, että se jo olisi syttynyt!… Luuletteko, että minä olen tullut tuomaan maan päälle rauhaa? Ei, sanon minä teille, vaan eripuraisuutta’.”

      Tätä kohtaa koskeva vastaukseni on seuraava:

      Neljäs raamatunkohta on Matt. 10:34, ja esitän sen kontekstissaan (jakeet 32-37): ”Sen tähden, jokaisen, joka tunnustaa minut ihmisten edessä, minäkin tunnustan Isäni edessä, joka on taivaissa. Mutta joka kieltää minut ihmisten edessä, sen minäkin kiellän Isäni edessä, joka on taivaissa. Älkää luulko, että minä olen tullut tuomaan rauhaa maan päälle; en ole tullut tuomaan rauhaa, vaan miekan. Sillä minä olen tullut ’nostamaan pojan riitaan isäänsä vastaan ja tyttären äitiänsä vastaan ja miniän anoppiansa vastaan; ja ihmisen vihamiehiksi tulevat hänen omat perhekuntalaisensa’. Joka rakastaa isäänsä taikka äitiänsä enemmän kuin minua, se ei ole minulle sovelias; ja joka rakastaa poikaansa taikka tytärtänsä enemmän kuin minua, se ei ole minulle sovelias.”

      Tuo ”ei rauhan, vaan miekan tuominen maan päälle” tarkoittaa siis sitä, että evankeliumin julistus saa vihamielisyyttä aikaan luonnollisessa ihmiskunnassa, niissä, jotka hylkäävät evankeliumin ja jäävät synnin ja perkeleen orjiksi. Syttyy hengellinen sota (Harmagedonin sota) Jumalan joukkojen (kristittyjen) ja perkeleen joukkojen (luonnollisten ihmisten) välille, ja siitä seuraa kaikenlaista konkreettistakin sotaa: riitaa perheiden ja ystävien keskuudessa Jeesuksen tunnustamisen vuoksi, kristittyjen vainoa, murhaamista ja alistamista, sotaa jne. Kun Jumalan sanoma Jeesuksesta Kristuksesta tulee maan päälle, perkeleen joukot hyökkäävät, ja sitä tarkoittaa ”miekan tuominen maan päälle”. Itsessään Jeesus ja evankeliumi ovat rauhaa, Luuk. 2:14; Jes. 53:5; Room. 5:1; 2. Kor. 5:18-19; Ps. 72:3, 7; Joh. 14:27; Ap. t. 10:36; Room. 12:18; Ef. 2:17.

      Myös viidennen raamatunkohdan (Luuk. 22:36) esitän kontekstissaan (jakeet 35-38): ”Ja hän sanoi heille: ’Kun minä lähetin teidät ilman rahakukkaroa ja laukkua ja kenkiä, puuttuiko teiltä mitään?’ He vastasivat: ’Ei mitään’. Niin hän sanoi heille: ’Mutta nyt, jolla on kukkaro, ottakoon sen mukaansa; niin myös laukun. Ja jolla ei ole, myyköön vaippansa ja ostakoon miekan. Sillä minä sanon teille, että minussa pitää käymän toteen tämän, mikä kirjoitettu on: ’Ja hänet luettiin pahantekijäin joukkoon’. Sillä se, mikä minusta on sanottu, on täyttynyt.’ Niin he sanoivat: ’Herra, katso, tässä on kaksi miekkaa’. Mutta hän vastasi heille: ’Riittää'” (Luuk. 22:35-38).

      Tässä Jeesus puhuu kuvaannollisesti, mutta opetuslapset eivät käsittäneet Jeesuksen tarkoitusta vaan luulivat hänen tarkoittavan fyysistä taistelua ja toivat esiin kaksi fyysistä miekkaakin. Tähän Jeesus vastaan vain ”riittää”, ja tämä kuulostaa väsyneeltä ja tuskastuneelta huomautukselta, kun hänen tarkoituksiaan ei vieläkään ymmärretty. Lopussa, kuolemaansa kohti astuessaan (jakeet 47 eteenpäin), hän saa vielä väärinymmärrystä kylläkseen.

      Herran ollessa maan päällä hän oli huolehtinut opetuslapsistaan (ei tarvinnut varata kukkaroa, laukkua tai kenkiä mukaan). Herran nyt pian poistuttua maan päältä heidän olisi tultava toimeen omillaan ja pärjättävä omin keinoin evankeliumin vihollisia vastaan. Tämän Jeesus kertoo kuvaannollisella kielellä (”kukkaro”, ”laukku” ja ”miekka” mukaan). Jeesus ei tarkoittanut fyysisiä aseita, kuten hänen sanansa Pietarille osoittavat: ”Silloin Jeesus sanoi hänelle: ’Pistä miekkasi tuppeen; sillä kaikki, jotka miekkaan tarttuvat, ne miekkaan hukkuvat’ (Matt. 26:52; ks. myös Joh. 18:11). ”Miekalla” Jeesus tarkoitti hengen miekkaa, Jumalan sanaa, Ef. 6:17; Hebr. 4:12. Fyysisestä toimeentulosta opetuslasten tuli pitää huolta siten, että he pysyvät Jumalan valtakunnassa ja hänen vanhurskaudessaan, Matt. 6:25-34, ja puolustuksesta niin, että he – mitä heihin itseensä tulee, eivät tee pahalle vastarintaa, Matt. 5:39-41. Mitäänhän ei tapahdu sattumalta, ja kun opetuslapsilla on Jumalan vanhurskaus sydämissä, heillä on kaikki, Room. 8:38-39; 1. Kor. 3:21-23.

      Kuudennen raamatunkohdan Luuk. 12:49, 51 (tuli ja eripuraisuus maan päälle) selitykseksi käy se, mitä on yllä sanottu raamatunkohdasta Matt. 10:34. Rauhan ja sovun evankeliumi tuo rauhattomuuden maailmaan, koska perkele hyökkää sitä vastaan. Pyhän Hengen tuli (Pyhä Henki vaikuttaa sanassaan, Raamatussa, ja tulee ihmisen sydämeen sanaa luettaessa/kuultaessa) puhdistaa tulen lailla kristittyä synneistä, ja siksi myös tulee eripuraa maailmaan, kun perkeleen lapset hyökkäävät niitä vastaan, jotka koko ajan puhdistuvat perkeleestä ja synnistä.

      VILaurio

      Plusääni(6)Miinusääni(3)
   2. Jepulisjepsis:

    Ensinnäkin, evoluutiolla ei ole tekemistä ”uskon” kanssa, kuten teikäläisten hihhulimeiningillä on tekemistä sen uskon kanssa. Toisekseen, huvittavaa, että käytätte tieteellistä termistöä, mutta ette edes ymmärrä, mitä ne tarkoittaa minkäkin asioidenyhteydessä. Ymmärrätkös hypoteesin ja teorian eron? Saati sitten teorian ja tieteellisen teorian eron. Evoluutio on tieteellinen teoria.

    Löytyy paljon hihhuleita, jotka näkee evoluution totena. Kuten esim. teistinen evolutionismi, ja he näkevät jumalan evoluution ohjaajana.
    Sit myös deistinen evolutionismi, jumala käynnistänyt evoluution, mutta ei ohjaa sitä. Katoppa itteäs, ja tutki itteäs, pidätkö sä itteäs täydellisenä jumalan ”luomuksena”, josta ei löydy mitään vikaa, kuten monet hihhulit niin sanookin.

    Huvittavaa, että puhut ihmisten eroavaisuuksista, mutta samalla puhut mutaatioista, jotka ovat osana evoluutiota aina ollutkin. Mut jees, ei löydy kuin yksi rotu, ja se on ihmisrotu. Kauas on kestänyt, että ihmiset ovat sopeutuneet olusuhteisiinsa asuinpaikoillaan, että auringonvalo vaikuttanut pigmenttiin ihmisihossa enemmän tai vähemmän? Mitä jos syntyy musta albiinolapsi, niin onko se sit saanut vähemmän valoa? Vai johtuuko siitä muutaatiovirheestä? 😀

    Mites kun esim. suomalaisten keskipituus on kasvanut 100 sadassa vuodessa aika paljon. Mistäs tää johtuu? Tai tuhansien vuosien aikana muutenki maailmalla ihmisten keskipituudet ovat kasvaneet paljon. Mutta silti löytyy heimoja, kuten esim. Arfikasta yks heimo, keiden keskipituus pysytteelee + 150 cm.

    Ihan höpöjä puhut, Darwin ja kuten myöskään nykyiset tiedemiehet tai kreatonisti evolutionistit eivät tarkota, että ihmiset olisivat kehittyneet apinoista. Ihmisillä ja apinoilla olivat yhteiset esi-isät, joista molemmat alkoi kehittyy. Ethän säkään kehity serkuistas, vaan sulla ja serkuillas on yhteiset esi-isät. Ohan se kumma, että jotkut apinoista on älykkäämpiä kuin toiset ja osaavat käyttää ns- työkaluja, kun toiset ei taas osaa soveltaa työkaluja ruuan hakuun. Se osana evoluutiota, toiset kehittyy toisia nopeammin, mutta silti se vaatii tuhansien tai miljoonien vuosien kehityksen.

    Paljos ihmiset ovat kehittyneet tuhansien vuosien aikana? Nykyisyys teknologian kanssa verrattavissa tuhansien vuosien aikana ja taakse menneisyyteen, kun käytettiin mm. sodissa miekkoja, keihäitä, nuolipyssyjä/nuolia. Mistäs tää johtuu sun mielestä? Kehityksestä? Aivan, osana evoluutiota. Olosuhteet, ruokatottomukset ja monet muut seikat mahdollistanut sen, että miten ihmiset alkanut myös teknolgiallisesti ja älyllisesti kehittyy tuhansien vuosien aikana.

    Darwin ei keksinyt evoluutiota, se kyhäs teorian siitä, mut näki sen totena, kuten myös monet muut heput puhunut evoluutiosta antiikin ajoista lähtien. Kyllä nykyajan tiedemiehet olis yhtä lailla alkanut höpöttää evoluutiosta ilman sitä Darwiniakin, ja nykyajan tiedemiehet tietää paljon enemmän evoluutiosta, mitä Darwin tiesi jo silloin.

    ”Tämä on nykyisen rasismin synty. Darwinin kehitysoppi edellyttää rotuja apinan ja ihmisen välimaastoon, ja lähes kaikki uskovat sen. Miksi he uskovat sen? Koska se antaa laillisen ja tieteellisen verukkeen suunnata viha ja syrjintä eri ihmisryhmiä vastaan. Rasismi on siis perkeleestä sikiävää vihaa, joka käyttää oikeutuksenaan (verukkeenaan) Darwinin epätieteellistä kehitysoppia.”

    Kuinka pihalla joku voi olla. Juuri kaikista pahimpia ”rasisteja” ovat juuri ne ihmiset, jotka uskoo, että jumala olisi kaiken luonut ja juuri noi hihhulit pitävät itseään kaikista ylimpinä muihin ihmisiin verrattuna. Kristityt/natsit, juutalaiset, muslimit etupäässä. No eipä noissa Abrahamin uskontohörhöissä ole mitään eroa, kuuluu samaan kategoriaan keskenään ja luullut olevansa koko maailman valtiaita. Ja älä puhu epätieteellistä asioista, saati sitten tieteellisistä asioista, kun et ymmärrä niistä yhtään mitään.

    Kerros mulle, että kummat luotiin raamatun mukaan ekana, ihmiset vai eläimet?

    Plusääni(3)Miinusääni(8)
     1. Juuh, kyllä teikäläisten pseudo-”tiedemiehet” tiedetään. Tässä vähän lyhkäsempi video, josta varmaan sinäkin älyyt jotain ja osaat solvetaa.

      I don’t really care about you, or your ”Yahwi pahvi”. A true masters of this planet are that, which don’t believe in silly things, and which don’t worship silly things either. All which does do that, are in the same level 😉

      Plusääni(1)Miinusääni(4)
     2. Juuh, kyllä teikäläisten pseudo-”tiedemiehet” tiedetään. Nähty ja naurettu niille monet kerrat. Tässä vähän lyhkäsempi pätkä. Ehkä ymmärrät jotain, mut epäilen suuresti 😉

      Sorry, en mä välitä susta, Yahwi pahvista, saati sitten muustakaan mihin uskot ja mille hurraat. Sanotaan, että oikeat valkoiset ei usko ja palvo mitään huuhaata 😉

      Plusääni(2)Miinusääni(3)
    1. ”Ihan höpöjä puhut”, ”Kuinka pihalla joku voi olla.”, ”älä puhu epätieteellistä asioista, saati sitten tieteellisistä asioista, kun et ymmärrä niistä yhtään mitään.”

     Selvä. Miksi sinä minulta sitten enää mitään kyselet ?

     Plusääni(6)Miinusääni(2)
 2. Kuulissa on myös pari puolimannea joten ei ihme vaikka olis sekarotuisia (mulatteja). Enkeleissä ja bandiiteissa tuskin on yhtäkään mustalaistaustaista puhumattakaan puolineegereistä. Ainakin alkuperäiset säännöt kieltävät mustaihoisten ja sekarotuisten pääsyn Helvetin Enkeleihin.

  Silloin kun tämä muuttuu, niin yhteiskunta on lopullisesti loppu!!

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 3. Niistä rikoksista, joihin William Blythe[Clinton kuulostaa enempi amerikkalaiselta, kuten Hrutschev(Perlmutter) venäläiseltä.] ja hänen muodollinen vaimonsa ovat syyllistyneet, ei pääse vankilalla. Valtiotason rikoksista ihmiskuntaa vastaan kuuluu saada kuolemantuomio.
  Parannusten onnistumisen edellytys on, että löytyy tarpeeksi kansaa, jolle perinteiset amerikkalaiset arvot ovat luovuttamattomia. Ei hiilihydraattien ahmimisella vaikkapa oluen kera TV:n edessä saada aikaan muuta kuin rasvakiloja. Mutta Trumpin tyyli ja malli on todellakin virkistävä.

  Sitten tärkein. Usko Kristukseen ja kristilliset arvot on se pohja, jolla tosi muutokset realisoituvat.

  Plusääni(9)Miinusääni(1)
 4. VÄÄRÄÄ HISTORIAA JA niinkuin näette ettei hurreista ole puolustamaan omaan maataan!

  Äärimmäisen kaunista musiikkia joka tulee synnyin sijoiltamme!! Me emme koskaan tulleet afrikasta vaan vaan idästä joka vähänkin viitsii tutkia historiaa!! Emme Ole millään lailla näille apinoille sukua jota tänne yritetään tuoda!! OLISITTE suomalaiset ylpeitä teidän esi isitänne ilman ruotsalaista painostusta! Hurrit ovat paskaa ja aina ovat olleet!!! Suomalaiset vallottaisivat ruotsin parissa kuukaudessa ilman hurrien aivopesua! Ja joka kuuluukin suomelle!! Neekerit ja mulatit vittuun ja ruotsi suomelle! Norja on aina ollut ihan ok valtio!!

  http://sfnet.tiede.historia.narkive.com/Y0k02eu1/suomi-muinainen-kuningaskunta

  Totuus Suomen historiasta ja esihistoriasta saattaa nimittäin olla taruakin
  ihmeellisempi. Vanhin Suomea ja suomalaisia koskeva tieto on kreikkalaiselta
  Pythealta 330-luvulta eKr. Hän purjehti Britanniasta kuusi päivämatkaa
  pohjoiseen ja tuli Thuleen – siis jonnekin Pohjois-Norjan rannikolla. Siellä
  oli ihmisiä, jotka puivat viljansa pienessä huoneessa, riihessä..
  riihipuinti on monien etnologien mielestä itämerensuomalainen ikivanha tapa.
  Siis: kainulaisia eli kveenejä oli Pohjois- ja ehkä Keski-Norjassa jo
  300-luvulla eKr. Germanisti Jorma Koivulehto sanoo Kainuu-nimen olevan laina
  germaanin gain-sanasta ja nimitys on lainautunut viimeistään varhaisella
  (0-200 jKr.) tai ehkä jo esiroomalaisella (500-0 eKr.) rautakaudella.
  Keski-Norjassa on niemi nimeltä Thulunes – Tuuliniemi. Thule-nimitys olisi
  siis suomalaista perua ja muisto ikiaikaisesta suomalaisasutuksesta
  Norjassa. Eniten tietoja suomalaisista on germaanisessa kirjallisuudessa.
  Vanhin tällainen lähde 600-luvulta, Widsith, luettelee kymmeniä
  00-500-lukujen kansainvaellusajan kansoja kuninkaineen. Luettelossa on
  hätkähdyttävä tieto: Caesare weold Graecum, ond Caelic Finnum eli ’keisari
  hallitsi kreikkalaisia ja caelic [äännemuoto Kalik-Kaleva] suomalaisia’.
  Akateemikko Kustaa Vilkuna arveli Kalikin hyvinkin voivan olla turmeltunut
  goottilaisen -ik-päätteen saanut muoto Kaleva-sanasta.
  Kalevanpoika -traditio on sekä suomalaisella että virolaisella alueella yli
  2000 vuotta vanha. Hannes Pukki osoitti jo 1941, että sana kalev – kaleva on
  jo kanta-Suomessa (1000-0 eKr.) merkinnyt – ja virossa edelleenkin –
  punaverkaa. Etymologian ovat hyväksyneet Aulis Oja 1969 Kalevalaseuran
  vuosikirjassa ja Matti Kuusi 1985 Kalevalalippaassa. Siis kalevanpojat =
  punaverkasenpojat = punaverkaiset pojat. Oja tekee rinnastuksen: Bysantin
  keisarin poikia sanottiin porfyrogennetoksiksi, eli purppurassa syntyneiksi.
  Vertauksen mukaan kalevanpojat olivat joko kuninkaallinen suku Suomessa ja
  Virossa tai ainakin mahtava ylimyssuku ja he elivät täällä jo 1000-0 eKr.
  Sana kuningas on joko germaaninen lainasana tai sana germaanienkin
  lainaamasta kielestä. Laina-ajaksi on esitetty pronssikautta (1500-500 eKr.)
  tai myöhäistä kivikautta (2000-1500 eKr.). Miksi lainata sanaa, jolle ei
  olisi käyttöä? Tämäkin viittaa siihen että kuninkaita – kalevanpoikia – on
  ollut Suomessa jo ennen ajanlaskumme alkua.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 5. Eliitin valeoppositio Trump ja hänen juutalaiset lakeilijansa(pelaavat kumpiakin puolia)
  suorittaa näytelmäänsä vielä tovin aikaa sovitusti.
  Eihän esim.jotain nationalistien ääriliike poistoa ole mitenkään mahdollista toteuttaa nämä realistiset faktat huomioon ottaen,joten sellainen päätös tulisi kaatumaan.

  Plusääni(3)Miinusääni(4)
 6. https://www.youtube.com/watch?v=Vcd-yvudYSg

  Kyllä tässä on niin selkeä huyijaus kuin voi olla. Trump parhaassa tapauksessa on vain Soini, joka estää oikean opposition nousun. Kuinka uskottavasti hän yrittää esittää jotain todellista ja kuinka röyhkeästi alkaa irtoamaan negatiivisia juttuja, jää nähtäväksi. Tässä kai yritetään vakuuttaa ja saada Trumpista ainoa vaihtoehto persujen tapaan. Huonommassa tapauksessa ei ole kyse hitaasta prosessista, vaan sionistit pistävät pian hösseliksi. Ehkä jonkun välikohtauksen tai sodan perusteella.

  Tietenkin ihmiset USA.ssa kaipasivat muutosta sen jälkeen, kun joka pikkukylässäkin musta väestö sai mellakoida joka viikonloppu lähes ym. USA:ssa vaaditaan enemmän kuin mitä äänestäjät Wsuomessa vaativat. Silti selkeä huijaus. Juutalaisten messias-puheet ovat huolestuttavia. Hölmistyneisyys on teatteria

  Plusääni(16)Miinusääni(2)
  1. Tuo Donald Duck on pahempi talmudistien lakeija kuin ”rauhannobelisti” Obama, jos noita kahta voi edes verrata oksentamatta. Kaikkihan näistä aina lupaavat yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista – ennen vaaleja, mutta missä sydän on ? Perkeleessäpä tietenkin.

   Jopa juutalaisia Jumalan silmäteränä pitävät sionistikristityt täällä hurraavat Trumpin puolesta, se kertoo jo kaiken. Lienevätkö nämä esikuviensa mukaisesti kryptoja ? Esim. tää Reinikainen ?

   https://www.seurakuntalainen.fi/blogit/miksi-kaikki-vihaavat-trumpia/

   Kannattaa kattoa, ja varoa näitä ns. ”kristittyjä” !

   The Crypto-Jews: Seed of the Serpent Dominating the World!

   https://youtu.be/TRcOz72kbVA

   Tässäkkin Tramp ylistämässä vakuutushuijarikaveriaan, muutenkin katsomisen arvoinen dokkari :

   https://youtu.be/1mvC4Lqduko

   Jeesus jo varoitti näistä ”veijareista”:
   ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.” – Joh. 8:44

   Plusääni(8)Miinusääni(5)
 7. Hurja mies tämä Donad Trumph. Valkoinen mies on saanut puolestapuhujan edes hetkeksi. Mutta muistakaa kuin J.F. Kennedyn kävi. Hän myöskin oli presidentti, joka piti kuuluisan puheensa Kongressissa, jossa pyysi kansalta tukea taistelussaan valtio -valtiossa organisaatiota vastaan. CIA kätyreinään kaikki pahan voimat, jopa itse varapresidentti Lyndon Jonhsonista lähtien olivat Kennedyn murhan takana. Eikä tässä vielä kaikki. On selviä viitteitä siitä, että Dallasissa hortoili Israelin salaisenpalvelunkin (Mossad) väkeä. Tämä johtui taas siitä, ettei Kennedy ollut valmis toimimaan ”kumileimasimena” hyväksymällä Israelin harjoittaman politiikan Lähi-idässä ”karvoineen päivineen”. Lisäksi suhteita hiersi se, ettei Kennedy hyväksynyt Israelin salaa hankkimaa ydinasetta ja vaati sen romuttamista vedoten Ydinsulkusopimukseen. Myös hänen tarkoituksenaan oli parantaa Yhdysvaltain suhteita Arabimaihin ja pyrkiä ottamaan heidänkin näkökantojaan Lähi-idän kriisiin ja näin saavuttamaan kestävä rauha tuossa maaiman ruutitynnyrissä ja epävakautta aiheuttaneessa maailman kolkassa.
  CNN ”spekuloi” kovasti Donald Trumphin murhalla ja kuka sitten tulee valtaan? – Obama?
  Kuulemma YLE:in ”uutiset” yllyttävät suorastaan tappamaan Trumphin.
  Että sellaista ”demokratiaa” ja ”toimitustyötä” kotona ja maailmalla harjoitetaan.
  Olen ns. ”kuulopuheiden” varassa, sillä en seuraa sontaluukkuja, koskapa omat vessareissuni perustarpeineen riittävät minulle vallan mainiosti.

  Eikös se joskus maailman aikaan ole ollut rikosoikeudellisesti raskauttava teko jos yllyttää murhaamaan jonkin julkisuuden henkilön tai tavallisen jampankin???

  Plusääni(7)Miinusääni(3)
 8. Trump on täysin juutalaisten huora. Hänellä ja Netanyahulla näyttäisi olevan ns. hyvä kyttä-paha kyttä leikittelyä meneillään vaan siirtokunnista.

  Trump olisi mennyt muun muassa 1990-luvulla konkurssiin ilman Rothschild Inc. taloudellista apua. Lopettakaa yämä pompottelu ja tyhjän toivon lietsominen Trumpin suhteen, Magneettimedia.

  Plusääni(4)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat