Yhdysvaltojen keskuspankin seuraava johtaja Israelin kaksoiskansalainen?

Vuodesta 1987 lähtien kaikki Yhdysvaltojen keskuspankki Fedin johtajat ovat olleet juutalaistaustaisia. Tänä vuonna amerikkalaismedia on antanut vankan tukensa pankin tuoreehkolle varapuheenjohtajalle, jolla on jopa Israelin kansalaisuus. Hänen uskotaan nousevan pankin seuraavaksi johtajaksi mahdollisesti piankin.

Median rakastama pankkiiri on nimeltään Stanley Fischer. Hänen tänä vuonna saamansa julkinen hype ei ole yllättänyt politiikan ja talouden tutkijoita. Fischeristä tuli varapuheenjohtaja samalla, kun hänen edeltäjänsä Janet Yellen nimitettiin pankin puheenjohtajaksi. Yellen astui Ben Bernanken paikalle. Bernankea edelsi Alan Greenspan. Kaikki he ovat avoimesti juutalaisia.

Yhdysvaltojen keskuspankkia on johtanut jo lähes 30 vuoden ajan siis katkeamaton ketju juutalaisia Israelin ystäviä. Juutalaiset lobbausjärjestöt väittävät, että tämä on täyttä sattumaa, vaikka juutalaiset muodostavat vain noin 2 % Amerikan väestöstä.

 

Suositukset Obamalta

obamakipaFischeriä suositteli varapuheenjohtajan tehtävään muun muassa presidentti Barack Obama. Israel-kriittinen Mondoweiss-julkaisu kirjoitti 2013, että Fischer on aina ollut Yelleniä avoimempi sionismistaan. Nuorena varapuheenjohtaja liittyi vasemmistosionistiseen Habonim-liikkeeseen. Fischer on siis Dominique Strauss-Kahnin tavoin sionismia kannattava juutalainen ”sosialisti” maailman kapitalistisimman instituution johdossa.

Ennen nykyistä virkaansa Fischer työskenteli kahdeksan vuotta Israelin keskuspankin johtajana! Sitä aiemmin Fischer on toiminut myös Kansainvälisen valuuttarahaston (IMF) varatoimitusjohtajana. Nykyään IMF:n varatoimitusjohtaja on niin ikään juutalainen David Lipton.

Mondoweiss kertoo amerikkalaisen valtamedian pysytelleen vaiti Fischerin poliittisesta taustasta, jottei hänen nimityksensä lisäisi juutalaisvastaisuutta tavallisen kansan keskuudessa. Ainoastaan Haaretzin kaltaiset juutalaiset lehdet ovat kirjoittaneet varapuheenjohtajasta ja tämän juutalaisesta identiteetistä avoimesti. Myös Mondoweiss on (sionismikriittisyydestään huolimatta) juutalaisille suunnattu julkaisu.

Fischerin kaltaisten kaksoiskansalaisten valta-asema on Yhdysvalloissa julkinen salaisuus, joka aiheuttaa harmaita hiuksia turvallisuusviranomaisille, mutta josta lehdistö harvoin puhuu. Monet vakoilusta ja terrorismista tuomitut tunnetut amerikanjuutalaiset rikolliset ovat olleet Israelin kaksoiskansalaisia – esimerkiksi Jonathan Pollard ja Jewish Defense Leaguen Meir Kahane.

 

Politiikkaa kaupan varjolla

Mondoweissin mukaan Fischer on ollut jo kauan Amerikan suurimman Israel-lobbausjärjestö AIPAC:in (1, 2) epävirallinen ehdokas keskuspankin johtajaksi.

Fischer tukee uuskonservatiivien sotaisaa Iranin-vastaista politiikkaa ja toimiessaan Israelin keskuspankin johtajana hän teki kaikkensa heikentääkseen Iranin ulkomaankauppaa. Kun hän tapasi ulkomaalaisia vieraita (edustivatpa nämä sitten valtioita tai yksityistä sektoria), olivat neuvotteluissa mukana tiedustelupalveluiden Shin Betin ja Mossadin edustajat. Kaupankäynnin sijasta puhuttiin geopolitiikkaa.

Fischer ei siis yritäkään esittää työskentelevänsä taloudellisen vakauden ja tehokkaiden markkinoiden puolesta; sen sijaan hän käyttää poliittista ja taloudellista asemaansa hyväkseen ajaessaan juutalaisille ja Israelille edullisina pitämiään hankkeita. Fischerin nimittäminen Fedin johtoon on siis äärimmäinen esimerkki Yhdysvaltojen poliittisesta korruptiosta ja sionistien vaikutusvallasta. Vieras valta päättää Amerikan rahapolitiikasta ja kaupankäynnistä.

Fischeriä kannattava Obama on tunnettu erittäin lämpimistä väleistään Amerikan politiikkaa hallitsevien juutalaistaustaisten rahoittajien kanssa. Hiljattain Obama totesi Jewish Political News & Updates –julkaisun mukaan olevansa ”juutalaista eniten muistuttava presidentti Yhdysvaltojen historiassa”.

Yhdysvallat lahjoittaa juutalaisvaltio Israelille 8 miljoonaa dollaria veronmaksajien rahaa joka päivä. Rahoittaessaan Israelia Amerikka velkaantuu yksityisille pankeille, jotka puolestaan määrittelevät lainojen ehdot ja tätä kautta päättävät tosiasiallisesti maan budjetista sekä politiikasta.

Fischer ja Benjamin Netanjahu.
Fischer ja Benjamin Netanjahu.

 

”Lähes liian täydellinen”

The Street –julkaisu kertoi kesäkuussa, että Fischer saattaa nousta keskuspankin johtoon ennemmin kuin arvaammekaan. Yellen on tällä hetkellä suurennuslasin alla, sillä hänen epäillään osallistuneen tietovuotoskandaaliin, joka tapahtui 2012.

The Streetin mukaan olisi erittäin sopivaa, että Fischer korvaisi Yellenin, mikäli tämä todetaan syylliseksi. Lehti kertoi, että Fischer olisi ”täydellinen, lähes liian täydellinen” ehdokas Amerikan rahamaailman johtorooliin, sillä israelilainen media on kutsunut häntä jo talouden ”supersankariksi”.

Helmikuussa Politico-julkaisu kirjoitti pitkän artikkelin Yellenin ja Fischerin dynamiikasta sekä haastatteli samalla Donald Kohnia ja Jack Ablinia, jotka molemmat ovat juutalaistaustaisia pankkiireja. Kohn on myös – yllätys, yllätys – Fedin entinen varapuheenjohtaja. Molemmat olivat samaa mieltä, että Fischer olisi Yelleniä parempi johtaja. Kohnin mukaan etenkin Fischerin ”kansainvälinen” (lue: israelilainen) tausta on suuri plussa.

Kumpikaan pankkiireista ei kuitenkaan varsinaisesti kritisoinut Yelleniä, ja Politico kutsuikin Fediä johtavaa juutalaiskaksikkoa ”unelmatiimiksi”. Lehden mukaan Yellen ja Fischer jakavat ”yhteisen näkemyksen” keskuspankkitoiminnasta. Fischerin kerrotaan kannattavan vahvaa keskuspankkia, jolla on valta säädellä ankarallakin kädellä yritysten toimintaa.

 

Ei mitään uutta

Greenspan, Bernanke, Yellen, Fischer, Kohn… Yhdysvaltain keskuspankin johtajagalleriasta on vuosituhannen vaihteessa muuttunut entistä avoimemmin juutalainen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pankki olisi aiemmin ollut valkoisten amerikkalaisten hallinnassa.

Fedin syntyjuuret ulottuvat vuoteen 1913 ja sen isät olivat juutalaispankkiirit Paul Warburg ja Jacob Schiff. Fedin lisäksi heitä yhdisti juutalainen yksityispankki Kuhn, Loeb & Co.

Stanley Fischerin uskotaan käyttävän vaikutusvaltaansa Fedissä hyväkseen edistäessään Israelin sotaisaa ulkopolitiikkaa. Schiff puolestaan käytti valtaansa hyväkseen rahoittamalla Neuvostoliiton bolsevikkivallankumousta ”antisemitistisen” tsaarin hallintoa vastaan. Warburg ja Schiff onnistuivat taivuttelemaan Yhdysvallat liittymään ensimmäiseen maailmansotaan sen jälkeen, kun Saksaa vastaan taistellut Englanti oli luvannut World Zionist Organizationille, että Palestiina luovutettaisiin juutalaisille.

World Zionist Organization saavutti tavoitteensa verkostoitumalla pankkiirien kanssa.
World Zionist Organization saavutti tavoitteensa verkostoitumalla pankkiirien kanssa.

Yksityisessä keskuspankkijärjestelmässä ei siis koskaan ole ollut kyse kansantalouden vakauden ja kasvun vaalimisesta vaan valtapolitiikasta ja omaisuuden keskittämisestä.

Fedin esikuva on Englannin yksityinen keskuspankki, jonka perustivat hollanninjuutalaiset maahanmuuttajat 1694 sen jälkeen, kun Oliver Cromwell oli perunut juutalaisten maahantulokiellon. Jo Englannin keskuspankki alkoi keskittää omaisuutta ja kartuttaa poliittista valtaansa rahoittamalla sotia ja sitomalla hallitukset varustelukierteen avulla ikuiseen velkaorjuuteen.

Fischer tahtoo eittämättä levittää yksityisen keskuspankkitoiminnan ilosanomaa Iranin ja Syyrian kaltaisiin maihin pommikoneilla ja pakotteilla. Lännessä strategia on rauhanomaisempi. Eurooppaan suuret amerikkalaispankit vaativat nyt vapaakauppaa, jota esimerkiksi juutalaistaustainen lobbaaja Richard Haass on kutsunut ”geoekonomiseksi” aseeksi.

 

Arvi Pihkala

 

Lue myös:

Kreikassa juutalaispankkiirien luoma talouskriisi kärjistyy
Hitler ja pankkiirit: korko-orjuuden murtaminen
Kaikki sodat ovat pankkiirien sotia

5 kommenttia

 1. Sopii hyvin kuvaan Yhdysvalloista, jota TODELLISUUDESSA hallitsee talmudisti-juutalais-pankkigangsterien johtama varjohallitus kulissien takaa. Esim. kasaarijuutalainen johtava sionisti Rotschild on YKSITYISPANKKI Fed’in osaomistaja.

  Plusääni(9)Miinusääni(1)
 2. monet kristittynä itseään pitävät kumartavat perkelettä sanoo:

  Olen aika pitkään ihmetellyt, että mistä tulee tämänkaltaisten ihmisten geeniperimä, kuin on tällä Fischerillä. Hämmästyttävästi korealaisia on juuri tämän näköisiä. Tämä tukisi sitä, että kasaarit kenties todella ovat jostain Kiinan läheltä ainakin osittain peräisin? Kasaarithan ajettiin länteen, koska he olivat mieltyneitä sotimiseen. Heillä oli valtakunta nykyisen Ukrainan lähellä ja venäläiset kukistivat heidät noin vuonna 1000.
  Kasaarit ovat itse nimittäneet itsensä juutalaisiksi. He mitään juutalaisia ole. Tällä petoksella he kuitenkin ovat saaneet joidenkin pinnallisten typerysten myötätunnon puolelleen. Niiden jotka kuvittelevat olevansa kristittyjä, mutta eivät ole, koska kumartavat perkelettä, se on kasaareja.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 3. Tässä todella viisas esitys Goebbelsiltä ja myös hyvää taustoitusta ja lisäkommentointia keskustelijoilta:

  http://mk.christogenea.org/podcasts/two-papers-joseph-goebbels-comments-and-discussion

  Juutalaiset ovat todellakin onnettomuuksien ja epäonnistumisten ja tuhon takana. He koituvat vielä turmioksemme. Kansallissosialistit tajusivat kv. juutalaisuuden tuhoisan toiminnan melko tarkasti. Osa ei tarpeeksi laajasti ymmärtänyt, kuinka täydellisesti juutalaiset ohjasivat eri yhteiskuntia ja kuinka he sabotoivat ja johtivat kaiken väärään suuntaan. Kansallissosialistit olivat oikealla asialla ja vastuullisia kansalaisia. On hirvittävää, kuinka muut ovat parasiittien palkkasotureita ja tehneet hirvittäviä rikoksia juutalaisten kanssa ja sitten vielä saksalaisista ja etenkin ansallissosialisteista valehdellan mielettönösti mielettömuyyksiä. Kaikki ovat kuin unessa juutalaisten orjia. Kuinka terävästi Goebels analysoikaan tilannetta 1945.

  Nämä pankkiirit ja finanssieliitti kuuluvat juurikin rikollismafiaan. Sama rikollisrinki kaappasi Venäjän 1917. vasemmiston saarnaaminen eri kansanluokkien vihasta on juutalaisten luomaa harhaa. Eivät kansanluokat oikeasti vihaa toisiaan. Juutalaiset kehittivät luokkasodan käsitteen 1800-luvulla, jotta olisivat saaneet eri maat valtaansa vasemmistoa johtamalla.

  Juutalaisten toimintaan on myös kaikkin aikoina kuulunut vaikuttaminen kaikissa ryhmissä. He soluttautuvat puolueisiin ja kuppikuntiin. Kaikkialle. Kuitenkin juutalaiset ovat aina viidens kolonna näissä ryhmissä. Kaikki kaikessa on ajaa juutalaisten etua näissä ryhmissä ja kuppikunissa, puolueissa ja yhdistyksissä ym. Milloin tahansa juutalainen voi vaihtaa puolta tai jättää ryhmän, pettää koko porukan. Kun juutalaisjohdon käsky käy ja kun ryhmästä ei enää ole hyötyä juutalaisille ym. Eri ryhmiä, järjstöjä ja puolueita paitsi kaapataan, myös luodaan tarkoituksella ja käytetään välineenä eri tarkoituksiin. Hyväuskoiset jäsenet eivät tajua, missä ovat mukana.

  Näin esim. juutalaiset ovat johtaneet kaikkia vasemmistoliikkeitä. Esim. Venäjällä tsaarin aikaan he olivat kaikissa puolueissa ja vielä heillä oli lukuisia omia sosialistijärjestöjä. Jotkut ovat taittaneet peistä siitä, oliko kommunismi jutalaisuutta eli juutalaiset löivät leimansa selvemmin tietystä näkökulmasta katsoen esim. Sosiaalivallankumouksellisiin. Solzhenitsyn kertoo heidän liittyneen strategisella hetkelä kommunisteihin vallankumouksen hetkellä tai sen jälkeen. Kommunstipuolue Venäjällä oli kuitenkin selkeästi juutalainen. Tunnuksiaan myöten. Se olikin alusta lähtien maailman huippueliitin luoma ryhmä, mutta tämä huippueliitti oli juutalainen. Tietenkin ei-juutalaisia vapaamuurareita käytettiin tämän keinotekoisen ryhmän pyörittämiseen.

  Stalinin mukaan antisemitistit olivat rikollisia, jotka tuli tappaa. N-liiton sodan päämäärä oli ulottaa tämä käytäntö koko maailmaan. Useissa Euroopan maissa on kiellettyä esitellä juutalaisten toimia ennen ja nyt. Se ei kestä päivänvaloa yhtään. Ei ihme, sillä he haluavat valtaa ja alistaa koko maailman. He vihaavat yli kaiken muita ja haluavat kaikille muille maksimaalisesti pahaa. Kuolemaa, kärsimyksiä, puutetta ym.

  Juutalaisilta olisi syytä ottaa valta pois. Muuten koko sivilisaatio tuhoutuu. Juuri nämä finanssipäälliköt ja kaikki muutkin. Maailman resurssien osalta täytyis isaada aikaan reduktio. Juutalaiseliitin omaisuusmassat tulisi siirtää takaisin ei-juutalaisille ym. Juuri tämän vuoksi puheet alkavat olla kielletyjä. Tällaista kapinaahan pelätään. Nyt kun Suomenkin päättäjät ovat taskussa, lopetetaan puheet Suomestakin. Jo Goebbels totesi, että lehdistön vapaus loppuu Länsimaissa siihen, kun tulisi alkaa esittää tietoja juutalaisten valasta ja toimista. Magneettimedian kohtalo paljastaa asian todeksi: juutalaiset vaativat koko lehden kieltämistä!

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 4. http://www.destroyzionism.com/2015/08/24/good-comment/

  Antisemitismi tarkoittaa siis kaiikkea juutalaistietoutta ja juutalaisista puhumista ilman lupaa. Kritiikkiä ym. NL oli jo juutalainen Talmud-utopia, jossa tämä merkitsi kuolemantuomiota ainakin periaatteessa. Vastaava hirveys on pian totta ympäri maailmaa.

  Juutalainen wikipedia muuten valehtelee NKVD:n 1941 tappaneen vain vaaralliset vangit ja pahat rikolliset ja että saksalaiset olisivat muka järjestäneet massamurhia tullessaan ja tehneet niitä hirveyksiä. Elämme todella rikollisia aikoja rikollisten vallan alla.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat