Rokottamattomilla lapsilla huomattavasti vähemmän kroonisia sairauksia

Journal of Translational Science -lehdessä julkaistiin hiljattain laatuaan ensimmäinen vertaisarvioitu tutkimus, jossa verrattiin rokotettujen ja rokottamattomien lasten terveydentilaa. Tutkimuksen johtopäätökset herättävät todennäköisesti kiistelyä siitä, ovatko rokotteet ja elohopeaa sisältävät rokotteiden säilöntäaineet syynä tiettyjen hermoston kehityshäiriöiden, kuten autismin, dramaattiseen kasvuun lapsillamme.

Tutkimuksen mukaan rokotteiden käytöllä on yhteys moniin kroonisiin sairauksiin, joista on tullut epidemia kansakuntamme lasten keskuudessa. Tutkijaryhmä, jota johti maailmankuulu epidemiologi tri Anthony Mawson, joka on julkaissut yli viisikymmentä tutkimusta, totesi: ”Lopullisessa mallissa oli tarkoitus testata tätä mahdollisuutta, jossa huomioitiin ennenaikainen syntymä ja rokottaminen, seuraavilla tekijöillä oli tilastollisesti merkitsevä yhteys hermoston kehityshäiriöiden kanssa: rokotteet (OR 2.5, 95 % CI: 1.1, 5.6), ei-valkoinen rodullinen tausta (OR 2.4, 95% CI: 1.1, 5.4), miessukupuoli (OR 2.3, 95% CI: 1.2, 4.4). Ennenaikainen syntymä itsessään ei kuitenkaan ollut tilastollisesti merkitsevässä yhteydessä hermoston kehityshäiriöiden kanssa, kun taas ennenaikainen syntymä ja rokottaminen oli yhteydessä 6,6-kertaiseen hermoston kehityshäiriöiden todennäköisyyteen (95% CI: 2.8, 15.5) (taulukko 8).”

Tutkimus viittaa siihen, että kattavasti rokotetuilla lapsilla tietyt akuutit sairaudet (vesirokko, hinkuyskä) korvautuvat kroonisemmilla sairauksilla ja hermoston kehityshäiriöillä, kuten ADHD:lla ja autismilla.

Jotta tutkijat löytäisivät riittävän suuren määrän rokottamattomia lapsia, he ottivat yhteyttä neljän osavaltion kotikoulujärjestöihin ja tarkastelivat eri terveysongelmien esiintyvyyttä 666 lapsella, joista 39 % oli rokottamattomia. Huolestuttavimpia havaintoja oli se, että rokotetuilla lapsilla oli kohonnut (4,2-kertainen) autismin, (4,2-kertainen) ADHD:n, (5,2-kertainen) oppimisvaikeuksien, (2,9-kertainen) ekseeman riski. Allergisen nuhan riski oli 30-kertainen verrattuna rokottamattomiin lapsiin.

Kuten voisi odottaa, rokottamattomiin verrattuna rokotetuilla lapsilla esiintyi vähemmän rokotteilla ehkäistävissä olevia sairauksia: vesirokkoa (7,9 % vrt. 25,3 %) ja hinkuyskää (2,5 % vrt. 8,4 %), mutta tutkijat eivät havainneet merkittäviä eroja muiden rokotteilla ehkäistävissä olevien sairauksien, kuten A- ja B-hepatiitin, tuhkarokon, sikotaudin, vihurirokon, influenssan, aivokalvontulehduksen tai rotaviruksen esiintyvyyden kanssa. Tutkimus viittaa siihen, että kattavasti rokotetuilla lapsilla tietyt akuutit sairaudet (vesirokko, hinkuyskä) korvautuvat kroonisemmilla sairauksilla ja hermoston kehityshäiriöillä, kuten ADHD:lla ja autismilla.

Vanhempien ja rokoteturvallisuuden puolestapuhujien lukuisista pyynnöistä huolimatta CDC ei ole suorittanut yhtäkään mainitunlaista tutkimusta. Jackson State -yliopiston tutkijat olivat lisätutkimusten kannalla, jotka auttaisivat selittämään ja selventämään tuloksia.

Rokottamattomien ja rokotettujen terveyseroja vertailevan tutkimuksen voi katsoa/ladata täältä

Rokottamattomien ja rokotettujen keskosten terveyseroja vertailevan tutkimuksen voi katsoa/ladata täältä

 

Lähde: World Mercury Project

Lue myös:

Rokotetut lapset sairastavat jopa viisi kertaa enemmän kuin rokottamattomat
Rokottamattomat lapset ovat terveempiä
Lukijatarinoita rokottamattomista lapsista
Puolalaistutkimus: rokotteiden riskit suurempia kuin hyödyt

3 kommenttia

 1. Tarjoan tänne kahta kommenttiani, jotka siitä huolimatta, että ilmestyivät uusien kommenttien listaan, eivät ilmestyneet tämän artikkelin kommenttiosiossa:

  Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus

  Tarjoan niitä tänne, koska tämä artikkeli on tuoreempi ja ehkä paremmin toimiva. Taustaa varten pyydän katsomaan tuon yllä olevan linkin kommentit.

  Ensimmäinen kommenttini on tämä:

  Päätinpä (huvikseni) kirjoittaa vielä yhden turhan kommentin. Annan pari linkkiä rokotteista ja niiden katastrofaalisista tuhovaikutuksista:

  https://www.youtube.com/watch?v=cJNGVVfgu6A

  (Vaxxed: From Cover-up to Catastrophe)

  https://www.youtube.com/watch?v=K1m3TjokVU4

  (Silent Epidemic; The Untold Story of Vaccines Movie dire)

  Käy ilmi esimerkiksi, ettei USA:n sairauksien valvonnasta ja ehkäisystä vastaavaan viranomaiseen (CDC) voida luottaa. Suomessa sitä vastaa Sairauden ja Kärsimyksen Saatanalaitos (siis ”Terveyden ja Ihanuuden Laitos” THL).

  Rokotukset tuhoavat lapset. Olen jo 10 vuotta sitten tuonut esiin esimerkiksi sen, että rokotteissa oleva adjuvantti skvaleeni (kolesterolin esiaste; esiintyy elimistössä luonnollisesti) tullessaan rokotteen myötä elimistöön synnyttää elimistössä torjuntareaktion, kun rokote epäluonnollista tietä saapuu elimistöön (ihon läpi rokotettaessa sivuutetaan kokonaan ihon IgA-välitteinen immuunisysteemi ja niin saatetaan koko immuunisysteemi epätasapainoon, jopa pysyvästi). Elimistö alkaa taistella tuotua skvaleenia vastaan ja SAMALLA tietenkin elimistön omaa, luonnollista skvaleenia vastaan. Syntyy tulehdus, ja aivotulehdus (skvaleenia on runsaasti aivoissa ja hermostossa) on yksi kauhea ja tuhoava seuraus rokotuksista (ks. videot). Suomalaiseen Sairauden ja Kärsimyksen Saatanalaitokseen ei voi luottaa. Ei myöskään suomalaisiin vanhempiin (aborteissakin he ovat murhanneet jo 0,7 miljoonaa lasta). Jokainen nykysuomalainen on – jo sisäisesti – täysin sopimaton vanhemmaksi.

  Yhtäkään lasta (tai ketään muutakaan) ei saa rokottaa millään rokotteella! Se on luonnoton toimenpide, joka voi aiheuttaa vain harmia. Rokottaminen perustuu pelkkään taikauskoon, joka Suomessa on liki kaikkea hallitseva (siksi rokotusten vaarallisuudesta kirjoittaminen on Suomessa turhaa). Käy vain sääliksi tuhottuja lapsia. Aiheutettu kärsimys on suunnaton ja sydäntäsärkevä. Suomalainen kansa ja sen hallintajärjestelmät ovat saatanasta.

  Videotkin ovat englanninkielisiä, eikä niitä suomalainen henkilö ymmärrä eikä hän niitä sen vuoksi ala edes katsoa. Ja jos suomalainen englannin kieltä osaakin, ei hän silti katso. Elämä sujuu ihan vain omaa napaa näplätessä.

  Ja kun suomalainen avaa suunsa, paljastuu aina karmea valhe, jonka vallassa hän on – pitäen sitä totuutena kaikella vimmallaan läpi elämänsä.

  Plusääni(2)Miinusääni(2)
  1. Tuo alun linkki filmiin ”Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe” ei toimi, enkä löydä filmiä enää You Tubesta. Tässä näkyy kuitenkin olevan jotakin ko. filmistä:

   https://www.youtube.com/watch?v=Z_N6CST8EK0

   Vaxxed: From Cover Up To Catastrophe Official HD Trailer (Cinema Libre Studio, 2016)

   Tulossa on pian tuon filmin osa II, joten kiinnostuneiden kannattaa seurata, koska se ilmestyy. Näissä filmeissä näytetään, mitä katastrofaalista vahinkoa rokotteet ovat aiheuttaneet.

   Plusääni(2)Miinusääni(1)
 2. Toinen kommenttini, jota tarjoan tänne, koska ei tullut näkyviin siellä, mihin sitä alun perin tarjosin, on tämä:

  Rokotteet tappavat,

  https://www.youtube.com/watch?v=7SEqsP_3b2k

  (“HEALTHY BABIES DO NOT JUST DIE.”)

  Rokotteet (myrkkyruiskeet) siis aiheuttavat aivotulehdusta, autismia, autoimmuunisairauksia, kroonisia sairauksia, immuunijärjestelmän pysyvää järkkymistä, muuta sairautta ja kuolemaa. Suomen kansaa kun katsoo taaksepäin ja nykyisyyteen, niin se vähät välittää moisesta. Aika kuluu paremmin omaa napaa näplätessä ja läppää heittäessä ja hauskaa pitäessä. Ajankuluksi voi harrastaa – ja harrastetaan – vielä lastenmurhia aborteissa (miljoonan murhatun lapsen raja lähestyy). Erityisen hauska, rakas ja sytyttävä harrastus kansalle on lasten jättäminen heitteille hengelliseen kuolemaan, siis lasten työntäminen ikuiseen kuolemaan, helvettiin, lopettamalla ja kieltämällä Vapahtajan Jeesuksen ja hänen evankeliuminsa opetus kodeissa ja kouluissa. Peto, jota kansa on kaikessa ruokkinut, on nyt suuri ja hyvinvoiva. Niinpä nyt se syö kansan. Odotettavissa on vain, että peto ulostaa kansan ikuiseen helvettiin. Nykäsen tykätty lausahdus ”Elämä on laiffii” on kaikessa välinpitämättömyydessään ja oman navan nypläämisessään virheellinen, sillä oikein on: ”Elämä on veivinheittoo.” Nykänen oli suomalaisuuden perikuva, ja siksi patsaan ansainnut. Rokotuksissa, aborteissa ja kotien ja koulujen opetuksessa murhatut eivät saa patsaita. Aborteissa murhattuja ei edes haudata – heidän paloittelumurhatut/kemikaaleilla tuhotut ruumiinsa menevät rokoteteollisuuden raaka-aineeksi rokotteiden tekemiseksi – ja uusien lapsien tuhoamiseksi. Rokotteissa suomalaisiin ruiskutetaan suomalaisten murhaamien lasten kudoksia. Ja suomalainen heittää läppää ja pitää hauskaa – nyt viinan lisäksi kannabiksen kanssa. Kannabista kasvatetaan kotona, lapsia ei. Ja jos katsotaan menneen ja nykyisyyden lisäksi tulevaan, niin sielläkin on kuolemaa, ja niin näyttää olevan ikuisesti. Mutta nyt Suomi ehtii vielä heittään läppää ja pitään hauskaa – elämään laiffii. Nythän on internet ja pian reaaliaikainen G5:kin, joten pian kaikki voivat reaaliaikaisesti olla yhteydessä toisiinsa, muovata maailmasta kuvansa ja kokea ja elää laiffii, Room. 3:10-18; 2. Kor. 6:14-17.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat