Lukijatarinoita rokottamattomista lapsista

Rokotekriittisiä vanhempia syytetään usein lastensa laiminlyömisestä. Valtavirtainen terveydenhoitojärjestelmä painostaa vanhempia rokotuttamaan lapsensa, vaikka usein tilastolliset terveysriskit realisoituvat ikävin seurauksin.

Rokotepakkoa vastustava Stop Mandatory Vaccination –aktivistiverkosto pyysi lähettämään facebook-sivuilleen omakohtaisia kokemuksia rokottamattomien lasten vanhemmilta, joita tulikin runsaasti.

Leanne Hart: Olen neljän lapsen äiti, kolme poikaa ja tytär. Esikoiseni sai rokoteohjelman (1997) mukaiset rokotukset, kunnes hän sairastui sikotautiin ja sai bakteeri-infektion MPR-rokotteesta. Poskinäyte vahvisti sikotaudin, ja jatkotutkimukset osoittivat viruksen olevan Jeryl-Lynn-kantaa… siis samaa mitä käytetään rokotteissa, ei villikantaa. Hänelle annettiin antibiootteja suonensisäisesti, ja hän parani täysin. Lienee tarpeetonta sanoa, että sain tarpeekseni rokotteista. Yhdelläkään lapsistani ei ole kroonisia sairauksia, heistä yksikään ei ole koskaan tarvinnut antibiootteja (rokotetapausta lukuunottamatta), eikä heistä kenelläkään ole ollut yhtäkään infektiota, jos tavallista flunssaa ei lasketa. Terveenä ovat pysyneet, en kadu hetkeäkään päätöstä olla rokottamatta.

Ali Honisch: 2,5-vuotias rokottamaton poikani on sairastanut yhden flunssan, jonka sai minulta. Hänelle annetaan vain luomuruokaa, ei sokeria, raakamaitoa, mikroaaltouunia ei käytetä, vesi on suodatettua, ja hän viettää paljon aikaa ulkona rymyämässä. Hän on fiksu, vahva ja vankkarakenteinen.

Ginger Holland: 18 kuukautista pojanpoikaani ei ole koskaan rokotettu. Hän on täysin terve, erittäin älykäs, loistavat motoriset taidot, ei ole koskaan ollut kipeä. 16 kuukautinen lapsenlapseni on saanut osan rokotteista, hän on aina sairas vaikka elää terveellisesti. Kumpikaan ei ole ollut päivähoidossa.

Casandra Noack: 22 kuukautta vanha poika. Ei rokotteita, ei interventioita, ei kaupallisia lääkkeitä. Flunssa kesti ehkä 2 päivää. Käveli 8 kuukauden ikäisenä, ensimmäiset sanat 9 kuukauden ikäisenä, tunnisti/nimesi/lausui kaikki kirjaimet 15 kuukauden ikäisenä, osaa laskea kymmeneen, tuntee kaikki värit ja puhuu kokonaisia lauseita. Mitat 14,3 kg ja 89 cm. Hän on terveyden perikuva. Voisinpa sanoa samaa esikoisestani. Hän sai kaikki rokotteet. Välillä hän itki hallitsemattomasti, koliikkia, kuumetta 4 kuukauden ikään asti, korvatulehduksia, astmaa, keuhkoputkentulehdusta, keuhkokuumetta, nielutulehduksia, monia päivystyskäyntejä. Onneksi hän parantui sen jälkeen kun olimme lopettaneet lääkärillä ravaamisen. Lastenlääkärimme (joka on myönteinen luontaista elämäntapaa kohtaan) sanoi, että todistamme tieteellistä koetta kotonamme. Näimme kumpi on terveempi.

Shannon Grow: Tytär on 8 vuoden ikäinen, ei allergioita, ei iho-ongelmia, ei astmaa, ei keuhkokuumetta, ei flunssaa, ei vatsavaivoja, ei koskaan ripulia, ei kehitysviivästymiä, ei ADHD:ta, ei aistiongelmia, ei käyttäytymishäiriöitä, käyttää kokonaisia lauseita ja lausuu sanat oikein 2 ½ vuoden ikäisenä. Lapsenlapseni on viisivuotias, saanut kaikki rokotteet, ja hänellä on kaikki edellämainitut. Ero on kuin yöllä ja päivällä.

Jackie Nickole: 20-vuotias on saanut kaikki rokotteet, yläasteella annettu vahvistepiikki on viimeisin. Hän on aina sairaana, joutunut käymään usein sairaalassa, palelee, herkkä tietyille ruoka-aineille. 10-vuotiaalle annettiin rokotteita 1-vuotiaaksi saakka, kunnes rokote aiheutti turvotusta aivoissa, minkä jälkeen lopetimme rokotteet. Hän on käynyt läpi kehonpuhdistuskuurin. Hän on yhä yliherkkä gluteenille ja maidolle, jotka voivat laukaista migreenin. 3-vuotiaani ei ole saanut muita rokotteita kuin K-vitamiinipiikin, mikä annettiin koska minulla ei ollut riittävästi tietoa asiasta. Hän on erittäin terve. Sairastuu joskus flunssaan mutta toipuu nopeasti. Ei ole koskaan syönyt käsikauppa- tai reseptilääkkeitä.

Kristen Olmos: Minulla on kaksi poikaa, kumpikaan ei ole saanut yhtäkään pistosta. 4-vuotias ja 1-vuotias. 4-vuotias on sairastunut flunssaan kahdesti elämänsä aikana sekä coxsackievirukseen kerran saatuaan tartunnan lasten ensiapuklinikalta, jonne hän joutui kaaduttuaan ja lyötyään päänsä. 1-vuotiaallani on toisinaan vatsatautia… vaikka hän ei ole koskaan oksentanut, väitän että se on vatsatauti sillä hän ei imenyt rintaa ja hänellä oli kuumetta yhden päivän ajan (ja vaipan vaihdon yhteydessä hävisivät loputkin epäilykset) yleisesti ottaen molemmat ovat varsin terveitä, käyttäytyvät mallikelpoisesti ja ovat poikkeuksellisen fiksuja. Sanavarasto on laaja (yksivuotiaaksi.. ja 4-vuotiaaksi!)

Ashley Cates: Toista lapsistani ei ole rokotettu. Hän on terve kuin pukki, ei ikinä ongelmia paitsi flunssaa ja muutama korvatulehdus taaperona, minkä pistän antibioottien piikkiin, joita hän sai vastasyntyneenä. Asia hoitui kiropraktiikalla. Osan rokotteista saanut lapseni kehitys oli hieman viivästynyt, hänellä oli aistitiedon käsittelyn ongelmia, ruoansulatusvaivoja, elohiirtä.. Mutta hänen vaivansa ovat hellittäneet laadukkaalla ravinnolla ja välttämällä roskaruokaa.

Ingrid Johanns: 3 rokottamatonta poikaa, 10-, 7- ja 3-vuotias. Todella terveitä lapsia. Pystyn laskemaan yhden käden sormilla kun he ovat olleet ”sairaana”, jolloin heillä on esiintynyt kuumetta ja ovat olleet vuodelevossa jne. Yksikään heistä ei ole ollut sairaana kahta päivää kauempaa. Yleensä he ovat toipuneet 24 tunnissa. He ovat huomattavasti terveempiä kuin suurin osa heidän kavereistaan, jotka on rokotettu. On hyvin kuvaavaa, kun eksäni kysyi minulta miksi lapsemme ovat NIIN paljon terveempiä kuin hänen työkaveriensa lapset joista ”kaikilla on jotain..” Sanoin hänelle että se johtuu siitä ettemme rokottaneet heitä. Uskon että se johtuu nimenomaan siitä.

Anita Pagnani: 4v. tyttö. Niin vahva, että jaksoi kantaa painavaa palloa kuntosalilla 1-vuotiaana. Aivan uskomatonta ja hämmästyttävää. Olen ollut flunssassa ja keuhkokuumeessa, ja samassa sängyssä nukkumisesta ja samasta lasista juomisesta ja vastaavista huolimatta hän ei ole koskaan sairaana! Lääkärimme on luontaisen hoidon asiantuntija, mutta tytärtä ei ole tarvinnut käyttää hänen luonaan. Olen niin onnellinen. Elämäni paras päätös!!

Julie Sabic: Kaksi 100 % rokottamatonta lasta. 11-kuukautinen ja 4-vuotias. Molemmat tosi terveitä!! Lasten lääkäri sanoi, että he ovat hänen silmäteriään!!! Onneksi olin etsinyt tietoa ja tutkinut kosmetiikkaan, ruokaan ja rokotteisiin lisättyjä kemikaaleja jo vuosia ennen kuin hankin lapsia, mikä lopulta johti tekemäämme päätökseen.

Shanti Marie Bates: Kolme täysin rokottamatonta lasta, 28-, 25- ja 21-vuotias. Yhdelläkään lapsistani ei ole ollut minkäänlaisia allergioita, ei koskaan korvatulehdusta. Ensimmäiset kaksi ovat erittäin terveitä, mutta toiselle stressi aiheuttaa vyöruusua. Ensimmäinen ja toinen sairasti vesirokon ja sikotaudin alle 5-vuotiaana. Kolmas ja nuorin sairastaa flunssaa aika ajoin. Yritin altistaa hänet vesirokolle, mutta hän ei saanut tartuntaa. En ole käyttänyt häntä vasta-ainekokeessa. Hänellä on ollut tunne-elämän häiriöitä syntymästä lähtien, hänellä on diagnosoitu epävakaa persoonallisuushäiriö, ehkä kaksisuuntainen. Hänen biologisella isällään oli kaksisuuntainen mielialahäiriö ja hän tappoi itsensä. Koska tyttäreni on kamppaillut sen kanssa syntymästä saakka, se saattaa olla perinnöllistä. Onneksi en rokotuttanut häntä. Jos hän luopuisi gluteenista, maitotuotteista ja tulehdusta aiheuttavista ruoista, todennäköisesti hän voisi paremmin.

Melissa Goodwin: Poikani on nelivuotias. Ei K-vitamiinipiikkiä, ei mitään. Ei korvatulehduksia, ei mitään. Ei flunssaa, nuhaa, keuhkoputkentulehdusta, vatsapöpöjä, ei allergioita, astmaa, tarkkaavaisuushäiriötä, ADHD:ta. Fiksu ikäisekseen. Lukee ja keskustelee kuin 10-vuotias. Siskonsa on 13 ja saanut vammoja rokotteista.

Karita De Angel: Nämä kommentit pitää saada julki!! Jotta koko maailma tietäisi totuuden rokotteista vanhemmilta jotka katsovat lastensa perään koko ajan ja tietävät lopputuleman . poikani on 99 % rokottamaton. Koska hän syntyi Meksikossa, hänelle annettiin poliorokote, mutta ei mitään muuta, olin tietämätön tuohon aikaan. ennen kuin tiedostin tosiasiat, luotin vaistooni enkä rokotuttanut häntä. Hän on huipputerve, immuunijärjestelmä toimii loistavasti eikä koskaan vakavasti sairas. Sairastui vesirokkoon 7 kuukauden ikäisenä ja toipui . verrattuna muiden perheenjäsenten lapsiin jotka on rokotettu, ei voi edes puhua samassa lauseessa… Heillä on aina jotakin … Allergioita jne …

Tiffany Elizabeth: Molemmat tyttäreni ovat 100 % rokottamattomia ja fiksumpia ja terveempiä kuin muut luokkansa lapset. Opettaja pitää heitä lahjakkaina, ja he toipuvat nopeammin kuin muut lapset. He olivat niin lahjakkaita että pystyivät jättämään yhden luokan välistä, ja he ovat selkeästi muuta luokkaa edellä. Malliesimerkki terveydestä ja älystä. Ei minkäänlaisia allergioita, ihottumia, astmaa tai käytöshäiriöitä.

Brianna Kinney: Minulla on 2 100 % rokottamatonta lasta – neljän ja seitsemäntoista kuukauden ikäinen. Kumpikaan ei ole ollut koskaan sairaana lukuunottamatta perusflunssaa kerran tai kaksi, ei ruoka-allergioita, ei kausiallergioita, ei kuumetta, ei korvatulehduksia, ei keskittymishäiriötä… molemmat ovat hyvin terveitä ja keskitason yläpuolella aivan kaikessa.

Patricia Thedish Tharp: Minulla oli kolme rokotteiden vahingoittamaa lasta, jotka eivät olleet päivääkään terveenä. Minulla on yksi rokottamaton lapsi, hän ei ole koskaan sairas, ei edes nuhaa tai flunssaa … ei tulehduksia.. ei antibiootteja.. ei tulehduskipulääkkeitä.. ei tauteja eikä lääkärikäyntejä.

Lupita Salazar: Yhden lapsen äiti, täyttää 2 vuotta muutaman päivän päästä eikä ole koskaan ollut sairaana tai joutunut käymään päivystyksessä. Ainoat kerrat vaivoja kun hampaat ja poskihampaat puhkesivat.

Kira Kirstyn Simpkins: Minulla on kuusivuotias poika. Ei rokotuksia tai K-vitamiinipistosta. Annoin hänelle homeoprofylaktista hinkuyskälääkettä viime vuonna kun lastentarhan muut lapset saivat vahvistepiikin. Hänellä on ollut nuha pari kertaa elämänsä aikana josta hän on toipunut 2-3 päivässä. Hänellä on ollut vatsapöpöjä muutaman kerran. Hän on saanut vain yhden antibioottikuurin ollessaa isänsä luona hoidossa. En ole koskaan antanut hänelle tulehduskipulääkettä. Hänet on viety päivystykseen kerran kaatumisen vuoksi, kerran vatsapöpöjen takia, ja kerran korkean kuumeen vuoksi (tuore äiti on ylivarovainen)… missä lääkärit tietysti yrittivät vakuuttaa minut rokotuttamaan hänet, mutta he haaskasivat aikaansa (rokotteen antamista ei suositella lapselle, jolla on 41 astetta kuumetta). Hän on yksi terveimmistä lapsista joita tiedän.

Amanda Saucedo Bergmann: 2 rokottamatonta lasta, yksi lisää tulossa. He ovat saaneet vain erittäin herkästi tarttuvia sairauksia kavereiltaan (enterorokko ja vauvarokko) ja sairastuneet flunssaan kerran tai kaksi. Eli voidaan sanoa, että he ovat erittäin terveitä. Aina kun he ovat sairastuneet, toipuminen on tapahtunut päivässä tai kahdessa, sen jälkeen kun he ovat saaneet vitamiineja ja yrttivalmisteita. Heitä ei ole tarvinnut käyttää koskaan lääkärillä sairauden vuoksi.

Stef Miharas: En ole ollut koskaan yli 24 tuntia sairaana, ja olen 44-vuotias! Minulta on otettu verenkuva ja olen täydellisessä kunnossa! Minun tulisi pudottaa painoa muutama kilo, mikä ei ole kovin paljon, sillä olen kiertänyt maailmalla ja syönyt vähän kaikkea. Emme syö geenimuunneltuja ruokia, käytämme suodatettua vettä, ja käytämme puhdistuksessa hamppusaippuaa!

Haley J. Mills: Poikani on kaksi ja puolivuotias. Ei ole koskaan tarvinnut käyttää lääkärillä. On altistunut vatsataudinaiheuttajille, flunssalle, korvatulehdukselle, kurkunpäätulehdukselle, mutta ei ole koskaan ollut kipeä muuten kuin tavallista flunssaa ja hampaiden puhkeamisesta aiheutunut kipu! Rokottamaton.

Mindy Elizabeth Theo: kolme täysin rokottamatonta. Kaksivuotias ja 9 kuukauden ikäiset kaksoset. Eivät ole koskaan olleet päivystyksessä ”ennaltaehkäistävissä olevan” sairauden vuoksi. Lisäksi 3 kaikki rokotteet saanutta, jotka ovat ravanneet siellä lähes päivittäin. Monia terveysvaivoja ja sairauksia, myös hinkuyskää. Kotitaloudessamme rokotetuilla on eniten ongelmia.

Heidi Egarter: 11-vuotias rokottamaton poikani… ei koskaan kipeä lukuunottamatta joitain vatsavaivoja. Ei allergioita. Tosi fiksu ja urheilullinen. Vanhempi 20-vuotias poika sai kolme rokotetta erikseen (jäykkäkouristus, polio, hib). Äkillisiä yliherkkyysreaktioita, kurkunpäätulehdusta, astmaa, heinänuhaa ja tinnitusta.

Stef Miharas: Veljentyttäreni – 5-vuotias – on huipputerve – ei yhtäkään korvatulehdusta. Hän on ollut sairaana alle 24 tuntia 5 vuoden aikana – hänen tapauksensa opettaa jotain – lääketeollisuuden myrkkyjä ei tarvita!

Tiffany Lynn: Poikani sai vaurioita… tyttäreni on kaksi ja puoli.. ei rokotettu… Ei koskaan korvatulehdusta. Ollut kuumeessa kahdesti.. (kummallakin kerralla kesti 2 päivää), Milalla oli nielutulehdus viime vuonna… annoin hänelle penisilliiniä.. Milan ei ole tarvinnut käydä lääkärillä viime vuoden jälkeen!!! Nenä vuotaa vain harvoin, ei kehityshäiriöitä tai ihottumaa, ei allergioita.. pojallani (sai 22 pistosta) on ollut suurin piirtein kaikkea paitsi kohtauksia ja syöpää.

Kristen Jolivette: 2 lasta, ei rokotteita. Ei pitkäaikaisia sairauksia. Sairastavat flunssan suurin piirtein kerran vuodessa. 1-vuotias ja 3-vuotias.

Kiera Leatherman: Kolme rokottamatonta. 1-, 3- ja 5-vuotiaat. Täysin terveitä. Ei ongelmia.

Amy Marie Morse: Yhden lapsen äiti, lasta ei rokotettu. Ei ole muuten sairastellut, mutta sai äskettäin korvatulehduksen.

Seija Beth Kingston: 14-vuotias, sai rokotteet 14 kuukauden ikäiseksi saakka, ihottumaa.

Susan Skolfield Jorg: Kolme lastenlasta. Huomattavasti terveempiä ja valppaampia kuin vanhempansa samassa iässä.

Patti Richards: 4, ei yhtään rokotetta, nykyään kaikki jo aikuisia. Kaikki erittäin terveitä. Isänsä myös.

Jon Wise DC: 6-vuotias… Terveempää lasta en ole nähnyt!

Christie Anne: Kaksi rokottamatonta lasta. Ensimmäinen on tyttö, 2,5-vuotias ja täysin terve. Toinen on poika, 14 kuukautinen ja täysin terve.

Alanna Rose Foster: 3 rokottamatonta lasta, 20-, 6- ja 5-vuotias, kaikki hämmästyttävän terveitä.

S Loire King: Kolme. Kaikki loistavassa kunnossa. Muutaman kerran ollut nuhaa ja ovat oksentaneen muutaman kerran (8 vuoden aikana). Eteeriset öljyt, homeopaattiset rohdot ja ravinnelisät ovat auttaneet. Noudatamme ruokailussa 80/20 –periaatetta. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen.

Deborah Roeder: Kolme poikaa, 2-, 4- ja 6-vuotias. Kaikki syntyivät kotona kätilöiden avustuksella. Ei K-vitamiinipistosta, ei rokotteita, ei koskaan antibiootteja. Ei mitään. Yksikään heistä ei ole ollut sairaana, ei korvatulehduksia, ei allergioita, ei mitään. Ei yhden yhtä vaivaa kenelläkään heistä. Vuosikäynnillä lääkäri (holistinen) kysyy miksi olemme täällä. ”Jotta saisimme allekirjoituksesi paperinpalaan, arvon lääkäri”, vastasin. Ai mitä hän sanoi siihen? ”Hienoa että pidät lapset terveenä etkä pelleile luonnon kanssa.” Ei mitään rakettitiedettä… teen niin koska niin täytyy tehdä (ja heidän terveytensä on elävä esimerkki siitä)!

Carmen Estel: 1 rokottamaton 5-vuotias. Hyvin harvoin sairaana. Ehkä 3 kertaa elämänsä aikana, jos epäterveellisen ruoan aiheuttamia vatsavaivoja ei lasketa. Ei allergioita tai korvatulehduksia. Terveitä kaikilla asteikoilla. Ei ole koskaan annettu lääkkeitä tai antibiootteja. Ei ole tarvinnutkaan.

Mads Schroeder DC: Allekirjoittanut 54 sekä lapseni 26 & 24. Kaikki täysin terveitä.

Ken Bagwell: 2 lasta. Vanhin 13-vuotias sai muutaman piikin yhden vuoden iässä. Nuorin, 8, ei ole saanut pistoksia. Heillä on joskus flunssaa mutta ei erikoisia allergioita tai nuhaa tai muita omituisia terveysongelmia.

Jennie Reed: 3 riuskantervettä poikaa, kaikki rokottamattomia. Vanhin melkein 11 ja kaksoset täyttävät 4 helmikuussa. Ei korva- tai autoimmuunivaivoja. Ei ruoka-allergioita, astmaa tai käytöshäiriöitä. Kilttejä, fiksuja ja mukavia. En tiedä olisivatko saaneet oireita rokotteista, ja toivottavasti ei tarvitsekaan tietää.

Tiffany Jolly: 4- ja 6-vuotias, ovat koulun terveimpiä lapsia.

Britni Williams: 3 lasta. Iältään 11, 7 ja 1, ovat tosi terveitä ja sairastavat harvoin, ei koskaan korvatulehdusta tai vakavampia sairauksia!! Ei yhtään rokotetta.

Flores Ruben: Minulla on 2½-vuotias tytär, rokotevapaa syntymästään saakka, saanut vain silmätipat syntymän jälkeen. Itse asiassa hänellä ei ole edes omaa lääkäriä. Ei ole nähnytkään moista. Hän on loistavassa kunnossa! Syntymän jälkeen korkeintaan nenä vuotanut kerran tai kaksi. Ollessaan hoidossani ei saanut syödä mitään sokeria sisältävää paitsi tietysti hedelmiä. Epäterveellisintä mitä on syönyt kanssani on pussillinen sitruunasipsejä tai maissisipsejä… olenko huono isä jos haluan vain lapseni parasta? Pian vastassani on viranomaiset ja lapseni äiti, vaikka sovimme ennen synnytystä ettemme rokota häntä, mutta emme ole enää yhdessä ja pohdin mitä hän aikoo tehdä. Sivuhuomautus: hän antoi melkein periksi hoitajille sairaalassa, mutta en todellakaan tule sallimaan sitä niin kauan kuin olen itse läsnä. Toivottavasti kokemuksestani on hyötyä muille!

Denise Aguilar: Olen kolmen lapsen äiti. 17-, 5- ja 2-vuotias. Kaksi ensimmäistä on rokotettu ja saaneet vammoja niistä. Heillä on ihottumaa, migreeniä, korvatulehdusta, uniapneaa ja syömisvaikeuksia. Kaksivuotiastani ei ole rokotettu. Hänellä ei ole ollut mitään edellämainituista, ei ole koskaan sairastellut lukuunottamatta perusflunssaa, josta on selvinnyt ilman lääkkeitä. Syö hyvin, nukkuu hyvin ja on erinomaisessa kunnossa. Kotonani näen rokotteiden vaikutukset omin silmin.

Kristen Rice: Kahden lapsen rokottamaton äiti, myöskään lapsiani ei ole rokotettu. Ovat erittäin terveitä. Vanhimmallani on kausiluontoista kevätallergiaa, joka alkaa sään lämmetessä mutta rauhoittuu parissa viikossa. Sairastanut vuosittain yksivuotiaasta lähtien. Sairastapaukset ovat kutakuinkin siinä. Heillä ei ole ollut muita pitkäaikaisia sairauksia. Oma tilanteeni on hieman erilainen mutta kokonaisuuden huomioiden olen voinut hyvin. Minua on käytetty hyväksi ja minulla on ollut traumaattinen nuoruus. 16-vuotiaana minulla diagnosoitiin Gravesin tauti (kilpirauhasen liikatoiminta). Sitten 2 hyvin menneen raskauden jälkeen minulla diagnosoitiin krooninen Hashimoton tyreoidiitti (autoimmuuni kilpirauhastulehdus). Käytän lääkkeenä eläinperäistä tyroksiinia (Nature-throid) ja voin hyvin. 27-vuotiaana minulla diagnosoitiin aivokasvain oikeanpuoleisessa mantelitumakkeessa. Lääkärien mukaan kasvain on ollut siellä vähintään 5-8 vuotta. Teknisesti ottaen kyseessä oli pahalaatuinen kasvain, joka kuului matalimpaan ryhmään (1). Kasvain poistettiin kirurgisesti 5 vuotta sitten, ja jos lieviä kohtauksia ei lasketa, voin hyvin. En pysty tekemään enää useita asioita samanaikaisesti, mutta kasvaimeni oli gliooma, ja suurin osa glioomista kuuluu vaikeimpaan Gradus 4 –luokkaan. Olen onnekas, koska kasvaimeni oli lievimmästä päästä. Lääkärien mukaan kasvain on voinut olla siellä syntymästä lähtien eikä se ole antanut merkkejä itsestään. Kasvain löydettiin vahingossa. Mitä olisikaan tapahtunut jos vanhempani olisivat pumpanneet minut täyteen hermomyrkkyjä vauvana tai lapsena!? Se olisi ollut kuin bensaa liekkeihin.

Brittjay Jaybritt: Minulla on yksivuotias, jolle on tehty sydämensiirto. Hän on ollut sairaana kaksi kertaa, aivan kuten minäkin. Hän on selviytynyt siitä kuten muutkin lapset… Minulle väitettiin että hän sairastelisi 8-15 kertaa vuodessa. Jumalan kiitos!

Jessica Murphy: Meillä on (lähes) 4v. ja 6 kuukautinen. Kumpaakaan ei ole rokotettu. Ei sairauksia joiden vuoksi olisi tarvinnut käydä lääkärillä. Ei antibiootteja. Ei astmaa, ruoka-allerioita, kroonisia sairauksia. Esikoiseni käy esikoulussa kahdesti viikossa eikä siitä huolimatta sairastu!

Gail Watson: Minulla on 7 lasta, 23-, 20-, 18-, 16-, 14-, 11- ja 8-vuotias. Yhtäkään ei ole rokotettu, kaikki suhteellisen terveitä. Kaikki sairastaneet vesirokon! Selvisivät kuitenkin kunnialla. Yhdelläkään ei ole allergioita, astmaa jne. Mutta 11-vuotiaalla diagnosoitiin tyypin 1 diabetes 9 kuukautta sitten, mikä tuli täydellisenä yllätyksenä, suvussa ei ole ollut jne. Rokotteita ei siis voi syyttää kaikista autoimmuunisairauksista. Kaikesta huolimatta olen tyytyväinen ettei minua ole rokotettu, olen pysynyt terveenä ja immuunijärjestelmästäni on tullut vahvempi.

Meg Annan: 3 lasta, joista kaksi ei ole saanut yhtään rokotetta. Toinen on 3 ja toinen 3 kuukautinen. Erinomaisessa kunnossa. Imeväiseni ei missään vaiheessa sairastunut flunssaan, jota esiintyi muilla perheenjäsenillä. 3-vuotiaallani se kesti muutaman päivän ajan. Vanhemmalla pojallani, 5, jolle annettiin muutama piikki ennen yhden vuoden ikää, on vielä yskää. Hän sairastuu aina ensimmäisenä ja on pisimpään sairaana. Rokottamattomat lapseni ovat terveempiä. He eivät ole koskaan olleet antibioottikuurilla eikä heillä ole allergioita. Ei astmaa. Ei autoimmuunisairauksia.

Melinda Raus Hicks: Yksi täysin rokottamaton. Erittäin terve, tuskin koskaan sairaana. Ei allergioita, ei astmaa, ei koskaan korvatulehdusta, vatsavaivoja jne. Kerran sairastunut vakavasti… kun hänen luokkakaverinsa saivat Flu Mist –piikin, jossa oli mukana sikainfluenssarokote (noin 6 vuotta sitten hysterian aikaan). Olen lukenut, että nenäsumuterokotteessa käytetään elävää virusta, joka voi tarttua muihin muutaman päivän ajan. Näille lapsille tietenkin annettiin rokote, ja he kävivät koulussa, tartuttaen sekä flunssa- että sikainfluenssavirusta. Käymme itse luontaishoitoja tarjoavalla lääkärillä, ja jos tyttäremme sairastuu esimerkiksi tuhkarokkoon, hän osaa kyllä hoitaa niin että tauti talttuu nopeasti.

Lily Crowson Argo: Ketään perheestämme ei ole rokotettu, 3 poikaa, 4v. 19 kuukautinen ja 4 kuukautinen. Ei ole koskaan sairastunut korvatulehdukseen tai mihinkään vakavaan tautiin, joka edellyttäisi lääkärillä käyntiä. Käy lääkärillä vain terveystarkastuksessa. Ei ole koskaan tarvinnut antibiootteja. Tosi fiksu ja oppii monet asiat varhaisessa vaiheessa. Rokottamaton ja ylpeä siitä!!!

Nick SanClan: Kuusivuotiaani sai kaikki rokotteet 4 kuukauden ikäiseksi saakka, minkä jälkeen en antanut enää yhtään, sillä hänellä puhkesi raju ihoreaktio reiden alueella ja yli 39 asteen kuume. Minua painostettiin rokotuttamaan toinen poikani, joka on nyt 4 ja saanut kaikki rokotteet. Hän on sairastellut paljon pienestä asti. Hän on allerginen antibiooteille, usein flunssaa ja korvatulehduksia, uniongelmia, hänellä on aistitiedon käsittelyhäiriö ja poikkeuksellisen yliaktiivinen. Vannon etten anna hänelle enää yhtäkään myrkkyruisketta! Nuorinta tytärtäni, täyttää kohta 2, ei ole koskaan rokotettu, ja hän on erittäin terve. Hän ei ole koskaan tarvinnut antibiootteja, ja sairastuessa oireet ovat lieviä ja hän toipuu erittäin nopeasti. Hän on lapsistani selkeästi tervein ja onnellisin.

Stacie Maxwell: Neljän lapsen äiti. 17-, 13-, 6-vuotiaat ja 16 kuukautinen. Kaksi vanhinta lastani on saanut rokoteohjelman mukaiset rokotteet. 6-vuotiaani sai rokotevaurioita kahden vuoden iässä. Siksi päätin olla luopua KAIKISTA rokotteista. 16 kuukautinen lapseni on terveyden perikuva. Ei ole ollut sairaalassa synnytystä lukuunottamatta. Ei ole koskaan ollut sairaana, paitsi hampaiden puhjetessa.

Eden Jensen: Kohta 4-vuotias poikani oli kipeä kuudennen viikon aikana, mutta sen jälkeen ei mitään. 7,5 kuukautta vanhalla ei ole ollut mitään eikä tule olemaankaan. He eivät ole lähestulkoon koskaan sairaana, vain tavallista flunssaa, ei koskaan tulehduksia.

Amy Trimble Schmidt: Minulla on 3 lasta, yksi täysin rokottamaton. Ei minkäänlaisia terveysongelmia. Kahdesta muusta toinen sai rokotteet esikouluikään saakka ja toinen 18 kuukauden ikään saakka. Kummallakin on autisminkirjon häiriö, toisella astma, toisella vakava allergia, olivat usein sairaana ennen kotiopetuksen aloittamista. Hengitystieinfektioita, nielutulehduksia, korvaputket. Toiselle on laitettu viidet korvaputket.

Jennifer Tyler: Lapsistamme kahta ei ole rokotettu, ovat terveempiä kuin viisi sisarustaan jotka on rokotettu. Uskot vasta kun näet. En enää anna yhtäkään rokotetta yhdellekään lapsistani. Jos muut näkisivät eron lasten terveyden välillä, uskon että monet jättäisivät rokottamatta. Kun tietää mitä tekee niin kaikki menee paremmin. 🙂

Emily Blakey: Ensimmäinen sai rokotteita 6 kuukauden ikäiseksi, toinen ei ole saanut yhtäkään rokotetta. Hän on PALJON terveempi kuin rokotettu veljensä! Hänellä on ollut ’kuumetta’ kahdesti jos sitä edes lasketaan (38°C), ei koskaan ihottumaa, flunssaa tai mitään muutakaan. Hänen veljensä on saanut lähes kaikki pöpöt.. paitsi vesirokon. Kumpikaan heistä ei tunnu sairastuvan siihen… 🙂

Lindsay Madison: 2, ei ole tarvinnut käydä lääkärillä ennen kuin päätin tarkastuttaa 5-vuotiaani ja 4-vuotiaani. Ovat olleet sairaana vain muutaman päivän ajan ja toenneet nopeasti. Ei koskaan korvatulehdusta, tai allergiaa, syövät luomuruokaa 98 % ajasta. Eivät ole koskaan tarvinneet lääkitystä, antibiootteja tai mitään, vain probiootteja ja teetä ja ravinnelisiä.

M. Glashower: Meillä on 3 tytärtä ja (yllätys)vauva tulossa. En ole koskaan ottanut syntymää edeltävää rokotusta, ja olen saanut vain antibiootteja nielutulehdukseen odottaessani K:ta (vanhin tyttäreni). K sai HiB-rokotteen, ehkä myös K-vitamiinipiikin – en ole aivan varma. Hän on nykyään 5-vuotias, ja sairastuu flunssaan harvemmin kuin kerran vuodessa. Elämme pohjoisessa, eikä D3-vitamiinin ottaminen ole aina mahdollista. Ei korvatulehduksia (tai en ole ainakaan huomannut – opin vasta että lapsella voi olla korvatulehdus, mutta vanhemmat eivät ole tietoisia asiasta ennen kuin lääkäri mainitsee asiasta), ei vakavia sairauksia. Sairastelimme vuorotellen nielutulehdusta kuukauden aikana, ja tuolloin hän sai ainoat antibioottinsa. B ei ole saanut yhtäkään rokotetta. Hänen sairaushistoriansa on samanlainen kuin sisarellaan, mutta ilman nielutulehdusta. Hänen ansiostaan kuulin korvatulehduksesta… B on sairastanut ainakin kerran niin etten ole huomannut. Hän on 2,5-vuotias. S on myös täysin rokottamaton. 7,5 kuukauden aikana koliikki loppui. Tarkoitan ihan oikeaa koliikkia, ei tavallista itkuisuutta. Sen jälkeen kun koliikki loppui puolitoista kuukautta sitten, hän ei ole sairastellut. S:aa on ruokittu itse kehitetyllä vuohenmaitojuomalla 2,5 kuukauden ikäisestä lähtien, ja olemme aloittaneet sormiruokailun. Täytyy mainita, että hänellä ei ollut mitään muuta sairautta koliikin aikana. Aiomme kasvattaa nuorimman samalla tavalla kuin sisaruksensa on kasvatettu – ei rokotteita, niin terveellistä ruokaa kuin mahdollista, ja vitamiineja kunhan saamme niitä. Kaiken kaikkiaan lapsemme ovat varsin terveitä. Käymme lääkärillä/päivystyksessä vain kun olemme huolissaan jostakin tai jokin ei ole kunnossa, ja emme halua lähteä kotiin ennen kuin saamme lisätietoa. Vaistoni sanoo että tulemme kaikki voimaan paremmin kunhan muutamme etelään, jossa saamme paljon aurinkoa ja olemme ulkona. K alkoi oppia lukemaan. Pokemon motivoi häntä, sillä hän ei halua yhdenkään olevan liian vanha hänelle, hah! Hänen ensimmäisiä tavaamiaan sanoja oli 3, kunnes hän halusi vielä kaksi lisää. Hän myös harjoitteli kirjoittamista. Koepäivänä hän tavasi kaikki sanat oikein, ilman ulkopuolista apua. Seuraava koe (jossa myös 5 sanaa ja lause) on päivän tai kahden kuluttua. B alkoi juuri puhumaan täydellisin lausein sinä päivänä kun lähetin ensimmäisen sähköpostin. Hän osasi laskea kymmeneen ilman apua (mutta ei vaadittaessa) kahden vuoden ikäisenä. Nyt hän osaa laskea vaadittaessa, osaa joitain viittomakielisiä merkkejä, tuntee päävärit ja osaa laulaa lähes kaikki kuulemansa laulut – sanat eivät mene aina oikein, mutta melodia tulee muistista. Hän myös aloitti kotiesikoulun ja osaa valita vastaavat kuvat kuvasanapelissä ilman ulkopuolista apua. Hän myös tietää mitä kuvat tarkoittavat. Hänellä on haasteita vain sellaisten asioiden kanssa jotka eivät ole tuttuja arkielämästä (skootteri, saippuapala – käytämme nestesaippuaa). B myös osaa erottaa itsensä muista perheenjäsenistä ja sanoo usein ”Minä olen B. Sinä olet Äiti. Sinä olet K. Sinä olet Isi.” K ei osannut ymmärtänyt samaa kuin vasta kolmevuotiaana.

Rhandall Dawn: 2 osittain rokotettua – sairastelivat paljon kunnes lopetin. Toinen sai vain hepatiitti B:n synnytyksen jälkeen ja on nyt 3. tosi terve! Olisivatpa muutkin rokottamattomia.!!! Ainakaan kukaan perheestäni ei saa enää yhtään rokotusta.

Melissa Jade Heath: Muistakaa että rokottamattomuus on vain pieni osa tervettä elämäntapaa. Luonnollisen ja kemikaalittoman elämäntavan tulee olla kokonaisvaltaista. Tämä pätee myös ruokiin, lääkkeisiin, pesuaineisiin ja vaatteisiin jne.

Stacey Godme-Taylor: Kaksi rokottamatonta lasta! 3-vuotias ja yksivuotias, joista kummankaan ei ole tarvinnut käydä lääkärillä, eivät ole koskaan tarvinneet antibiootteja, ei koskaan korvatulehdusta tai muita terveysongelmia! He ovat selkeästi terveempiä verrattuna rokotettuihin perheenjäseniin ja ystäviin.

Angie Su: 2, molemmat erittäin terveitä. 4-vuotias sairastuu toisinaan flunssaan, mutta jos sitä ei lasketa niin ovat erittäin terveitä, eivät ole käyttäneet koskaan antibiootteja elämänsä aikana. Ei myöskään 4 kuukautinen vauvani. Vanhimpani on ainoastaan saanut ruokamyrkytyksen kerran juomasta, joka oli jätetty autoon 37,8 asteen lämpöön. Kaikki meillä asuvat ovat terveitä.

Anita Wilson-Bunch: Nuorinta lastani ei ole rokotettu, ja käy lääkärillä harvoin, terveenä pysytään syömällä terveellistä ruokaa. Vanhin tyttäreni on saanut kaikki rokotteet, ja hänellä on Crohnin tauti, ja hänellä on korkean luokan atopia. Onneksi etsin tietoa tutkimuksista ennen kuin ehdin rokottaa toista lastani. Olisinpa tehnyt samoin ennen vanhimman tyttäreni rokottamista.

Sarah Losoya Erickson: Yksi tytär, uskomattoman terve. Ei allergioita, ei käytöshäiriöitä, ei mitään. Rintaruokin häntä kuuden kuukauden ajan ja annoin vain luomuruokaa ensimmäisen vuoden aikana, nykyään pääosin luomua (paitsi kun isoäiti ja isoisä käyttävät häntä McDonaldsissa).

Melanie Lee Stoff: 2 lasta. Vanhin (nykyään 18) sai rokotteita 4-vuotiaaksi saakka. Hänellä oli lieviä terveysongelmia kuten uniapneaa (nielurisat ja kitarisat poistettiin). Nykyään suhteellisen terve. Tytär on 13 ja täysin rokottamaton. Ei terveysongelmia, mutta joskus flunssaa tai vastaavaa. Hermoilin aikanaan tyttäreni rokottamista (nykyään 13), mutta nyt tiedän että rokotteilla vain tehdään rahaa!!

Kindle Joy Garrett: Olen 21-vuotias eikä minua ole koskaan rokotettu. Olen erittäin terve. En noudata mitään erityisiä ohjeita, mutta sairastun vain harvoin. Tyttäreni on 4 kuukauden ikäinen, enkä aio rokotuttaa häntä. Hän ei ole sairastellut kertaakaan syntymänsä jälkeen.

Brenda Trudell-Kazda: Minulla on 17 kuukautinen, ei rokotteita, ei K-vitamiinipistosta, ei antibiootteja, ei tulehduskipulääkkeitä, rintaruokin vieläkin. Yksi lyhyt kolmipäiväinen flunssa viime talvena, käytännössä nenä vain vuoti ja hieman lämpöä. Hän on todella terve, ja välttyi jopa norovirukselta 7 kuukauden ikäisenä, kun isänsä ja minä sairastuimme. Hän on myös fiksu. 🙂 Saa minulta kiropraktista hoitoa säännöllisesti.

Bianca Barrett: Yksi 7-vuotias, ei yhtäkään rokotusta. Jos korvatulehdusta vastasyntyneenä ei lasketa, hän on niin terve kuin vanhempi voi vain toivoa. Hän ei ole nähnyt lääkäriä vuosiin. Hänellä on flunssaa ehkä kerran vuodessa ja siinä se. Toiset kaksi ovat saaneet vaihtelevan määrän rokotuksia (toisen kohdalla lopetettiin 5-vuotiaana, toisella 1-vuotiaana) ovat myös erittäin terveitä.

Alexandra Holley Kotanko: Neljä lasta: 2 täysin rokottamatonta, yhdelle annettu yksi piikki, ja toiselle kaikki 18 kuukauden aikana. Kaikki ovat erittäin terveitä, vaikka ensimmäiset kaksi olivat todella sairaita ennen ruokavalion muutosta ja rokotteista luopumista.

Tracey Scadden: Lämmittää sydäntä nähdä niin monta rokottamatonta lasta!!! 6 täysi-ikäistä lasta, kaikki rokottamattomia, 40-37-35-32-25-20… 10 lastenlasta, 7 vaikuttaa olevan hyvässä kunnossa, voisiko johtua vanhempiensa loistavasta immuunijärjestelmästä? Ainakin niin haluaisin ajatella… 🙂

Kayla Dumas: 1 – Hän on 20 kuukauden ikäinen. Ei ole sairastanut flunssaa ensimmäisen vuotensa jälkeen. Syntyi kesken ”flunssakauden” ja 2 koulua käyvää veljeä. 5- ja 6-vuotias eivät saaneet rokotuksia ensimmäisen ja toisen ikävuotensa jälkeen. Vanhin sai rokotevaurioita, mikä herätti epäilykseni.

Maggie Erwin: Vauvani täytti juuri 1,, ei K-vitamiinia, hepatiitti B:tä tai muutakaan piikkiä,, joskus korvakipua mutta luulen sen johtuvat enemmän hampaiden puhkeamisesta ..harvoin sairaana ja ei yleensä kestä kauaa,, kehittyy nopeammin kuin rokotetut serkkunsa hänen iässään.

Lonnie N Alyssa Liewer: 3 poikaa – 4-, 2-vuotias ja 5 kuukauden ikäinen. Täysin rokottamattomia, ja erittäin terveitä. Ei allergioita, ja yleensä kerran flunssassa talven aikana. Eivät ole käyneet koskaan lääkärillä, ja ainoan kerran syntymän jälkeen kiropraktikolla, jossa he alkoivat käydä muutaman päivän ikäisestä lähtien. Hänestä on ollut uskomatonta apua lapsilleni.

Nina Ronsvalle: Minulla on 1 täysin rokottamaton lapsi (21 kuukautinen) ja 1 osittain rokotettu (8 vuotta), jolle ei ole annettu rokotteita yli kuuteen vuoteen. Molemmat lapseni ovat täysin terveitä, ei allergioita, astmaa, korvakipua, eikä käytännössä koskaan sairaana.

Alison LeBoeuf: Kolme lastani ovat rokottamattomia. He käyvät valtiollista koulua, uskonnontunteja lukuun ottamatta, ja ovat tuskin koskaan poissa sairauden takia! Olen hyvin tyytyväinen etten taipunut painostuksen alla ja rokotuttanut heitä!!! Ai niin, he ovat nykyään 17-, 13- ja 10-vuotiaita.

Candy Marshall: Yksi, ja hän on HUOMATTAVASTI terveempi kuin osittain rokotettu (yksivuotiaaksi saakka) tyttäreni ja täysin rokotettu (kaksivuotiaaksi saakka) poikani. Ei ole saanut yhtäkään antibioottikuuria. Täyttää 4 seuraavalla viikolla.

Heather Brandt: 7-vuotiastani ei ole koskaan rokotettu. Hänellä ei ole minkäänlaisia terveysongelmia, ei ole koskaan ollut korvatulehdusta, ja tarkastuskäyntejä lukuunottamatta on käynyt vain kerran lääkärillä. Tuo käynti johtui silmätulehduksesta, hän söi vain kaksi annosta 7 päivän kuurista ennen kuin tulehdus parani itsestään.

Cheyanne Nance: Minulla on vain yksi, kohta kolmen kuukauden ikäinen… Luullakseni terve?? Erittäin valpas ja virkeä, yrittänyt ryömiä, hyvä pään hallinta, erittäin kiltti vauva. Vatsa kerran kipeänä ja kiukkuinen, mutta muuten ei valittamista!

Marie Petersen: Minulla ja Brianilla on yksi yhteinen lapsi, täysin rokottamaton. Hän on kolmen. Ei koskaan vakavia terveysongelmia. Joskus kuumetta tai flunssaa (muutaman kerran vuodessa). Ei ole koskaan syönyt antibiootteja. 🙂

Camille Carter: Minulla on 2,5-vuotias poika, rokottamaton … tosi terve, ei ole tarvinnut antibiootteja.

Adrian Medrano: Kaksi neljästä, ja rokottamattomat kaksi ovat loistavassa kunnossa sekä henkisesti ja fyysisesti kehittyineitä… Molemmat toipuvat nopeasti. Toiset kaksi sairastuvat helposti ja pysyvät sairaana kauemmin kuin toiset kaksi.

Sheryl Lee Groth-Cuevas: Viiden lapsen äiti. Kaikki terveitä.. ei allergioita, harvoin sairaana, ei autismia, ei astmaa, näössä ei vikaa. Juovat raakaa maitoa, luomulähiruokaa.. tosi aktiivisia ja terveitä lapsia 🙂

Courtney Davis: Lapsenlapsi täysin rokottamaton, 20 kuukautinen. Terve, vahva ja älykkäin onnellisin komein lapsi ketä tiedän! Olisinpa tietänyt omien lasteni kohdalla. Ajat olivat erilaiset silloin. Olemmepa onnekkaita!

Bethanne Dailey Berman: 2 ihanaa poikaa, 19, 13. Loistavassa kunnossa. Kun kaikki muut sairastelivat paljon lukion ensimmäisellä vuosikurssilla, poikani pysyivät terveenä. Aviomieheni on kiropraktikko.

Alicia Midey: Ensimmäinen lapseni sai rokotukset 1-vuotiaaksi saakka jolloin aloin kyseenalaistamaan ne. Toinen lapsistani sai 2 pistosta, kolmas ei yhtään! Olen niin iloinen että luovuin rokotteista 4 vuotta sitten! Lapseni ovat erittäin terveitä.

Erin Ford D’Amico: 16-vuotiaalle annettiin MPR-rokote. Vakava autismi, epilepsia ja streptokokki-infektion laukaisema neurologinen sairaus. 9-vuotias täysin rokottamaton ja niin terve kuin voi vain olla. Ei ole koskaan syönyt antibiootteja, ei korvatulehdusta tai allergioita.

 

Lähde: Stop Mandatory Vaccination

Lue myös:

Rokotetut lapset sairastavat jopa viisi kertaa enemmän kuin rokottamattomat
Puolalaistutkimus: rokotteiden riskit suurempia kuin hyödyt
Sikotautiepidemiaan 2009 sairastuneista lapsista 97 % rokotettuja
Lapset kautta maailman sairastuvat rokotuksista, joiden pitäisi suojella
Vahvoja diabeteslääkkeitä raskauden aikana estämään rokotteiden lapsille aiheuttamaa ylipainoa ja diabetesta
Rokotukset: Katastrofi lasten terveydelle
Imettävän äidin rokotus saattaa aiheuttaa lapsen sairastumisen
9 tapaa, joilla rokotteet heikentävät lasten immuniteettia
Vauvat tarvitsevat luonnollista vastustuskykyä, rokotteet edistävät syöpää
Rokotteet aiheuttavat pitkäaikaisia häiriöitä immuunijärjestelmään

7 kommenttia

 1. Tiede ei kaappaa länsimaista ihmiskuvaa vain vallanhalusta vaan rahasta. Lääketeollisuudella on sormet pelissä kun sairauksia keksitään, viruksia luodaan, riskitekijöitä väännetään sairauksiksi ja niiden raja-arvoja lasketaan. Lääkefirmat muokkaavat lääkäreistä jo opiskelun alusta alkaen reseptiautomaatteja.

  Plusääni(17)Miinusääni(1)
 2. Olen usein miettinyt, miten meillä Suomessa vanhempien olisi mahdollista keskustella ja tehdä keskenään rehellistä vertailua rokottamattomien ja rokotettujen lasten terveydestä – ilman minkään kaupallisen/virallisen lääketieteen tahon väliin puuttumista. Julkinen keskustelu rokotuksista ja niiden vaikutuksista, ilman painostusta, valehtelua ja asioiden vääristelyä, olisi äärimmäisen tärkeää, kyseessä on sentään lastemme (ja koko kansan) terveys ja tulevaisuus. Ideoita tällaisen keskustelun aikaan saamiseksi?

  Plusääni(24)Miinusääni(1)
 3. Aika ihmeellistä, että koko populaatio ei ollut näitä ikiterveitä lapsineroja ennen rokotteiden keksimistä.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 4. Jotta ihmiset ymmärtäisivät tämän rokotusten haitallisuuden koko ihmiskunnalle, pitäisi heidän ymmärtää tämä sionistinen ylivalta, heidän depopulaatio- ja maailmanvalloitusaikeensa. Edelleen totean, että monen epäilijän kannattaa lukea Siionin viisaiden pöytäkirjat, niin ymmärtää, miksi tämä maailma etenee niin kuin se etenee. Lääketeollisuus on vain yksi osa ei-juutalaisten kansojen heikentämistä ja sairastuttamista. Juutalaiset yrittävät mädättää kulttuurimme ja yhteiskuntamme kaikki osa-alueet, pikku hiljaa, pala palalta – ja ovat siinä varsin hyvin onnistuneetkin. Lääke- ja ruokateollisuus vaikuttavat eniten terveyteemme. Miettikääpä ruokavaliosuosituksia, jotka aiheuttavat neurologisia sairauksia lääkkeiden ohella, niin kuin tämä kolesterolin mustamaalauskampanja. Epäilenpä, että dementoivat sairaudet ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti juuri tämän sairaalloisen kolesterolin alentamisen seurauksena. Kolesterolihan on aivojemme, koko hermostomme ja elimistömme solukalvojen tärkeimpiä rakennusaineita. Käsittämätöntä, mitä meille tapahtuu ja liian moni vielä uskoo kaikkea sitä soopaa, mitä meille tuputetaan joka tuutista. Rokotekriittisten mustamaalaajille suosittelen perehtymään rokotteiden historiaan tarkemmin ja uskaltautua lukemaan esim. tämä kirja, josta artikkelissa kerrotaan:

  Rokotukset (Viera Scheibner Ph.D)

  Plusääni(11)Miinusääni(2)
 5. Niin, siis hetkinen. Ennen jengiä kaatui kuin heinää. Lapsia tehtiin perheissä kymmentä lähentelevä määrä ja hyvä jos puolet varttuivat aikuiseksi. Kummallisesti kuitenkin rokotteiden myötä tästä on päästy tilanteeseen jossa lähes jokainen saavuttaa aikuisuuden. Toki osansa tässä on ollut muilla valtavirtalääketieteen saavutuksilla, kuten antibiooteilla. Ihan mahdotonta kiistää että homma ei toimisi.

  Plusääni(2)Miinusääni(7)
 6. Harmi, ettei kukaan tajua rokotteista juuri mitään, niin vastustajat, kuin kannattajatkaan, molempia kusetetaan.

  Rokotteet ovat (virus)tauti, joka väkisin laitetaan ihmiseen. Luonnollisia viruksia ei juurikaan enää ole, kaikki ovat lähtöisin laboratorioista (mm. rutot, hiv, zika, jne…)

  Rokote aiheuttaa todellisen tartunnan, jonka oireita ei tehoaineiden vuoksi huomaa.
  Rokotetut siksi levittävät tehokkaasi tauteja, koska eivät itse tajua sairastuttavansa muita mennessään sairaana töihin ja kouluun, muiden ihmisten joukkoon. Rokotetut tulisi eristää viikoiksi.

  Tapa, jolla rokote annetaan, on se jolla on eniten merkitystä, ei niinkään se, että rokote annetaan/otetaan, tai ollaan ottamatta.

  Kaikki rokotteiden pahimmat haitat johtuvat pistoksesta, eivät niinkään itse viruksesta.
  Kun rokote pistoksella survotaan lihakseen/kudokseen, lisäaineineen, se tulehduttaa ympäröivän kudoksen ja KOTELOITUU kuin vesirokkovirus, joka immuniteetin heikentyessä aina puhkeaa uudelleen ja uudelleen.

  Kaikki kausiflunssatkin johtuvat rokotteista, jotka joko piikitetään, tai ne puhkeavat vanhoista koteloituneista tartunnoista/piikityksistä sopivien olosuhteiden myötä.

  Se, että ovatko rokotteet tarpeellisia, on kyseenalaista.

  Rokotteiden joukkovaste perustuu siihen, että rokotetut sairastuvat ja levittävät tautia muuhun väestöön, jolloin muutkin saavat ja sairastavat taudin.

  Terveyskeskusten tunkkaiset odotushuoneet ovat hyvä tehokas keino levittää ja tartuttaa tauteja.

  Onko tarpeellista keinotekoisesti ottaa virus/tauti, jota et välttämättä saa koskaan.

  Ainoa järkevä tapa ottaa rokote, on nenäsumutteena (tai sokerinpalassa), mutta sellaista ei saa, vaikka haluaisi, koska sellainen EI kuulu rokotusohjelmaan.

  Paras tapa säilyä terveenä, on välttää rokotettuja (=sairaita) ihmisiä ja olla ottamatta myrkkypistoksia.

  Lääketiede on humpuukia ja uskonto. Yli puolet (ellei miltei kokonaan) kaikkien lääkkeiden tehosta on plasebo-efektiä, eli uskoa.

  Kaupungeissa eläminen ei ole tervettä, siellä sikiää kaikki paha ja vahingollinen.

  Euroopan suurimmat rutto-epidemiat olivat biologista sodankäyntiä, missä uskovaiset levittivät (idästä) löytämäänsä/hankkimaansa virusta euroopan väestöön (mm. saastuttamalla juomaveden) ja piiloutuivat ”luostareiden/linnojen” muurien taakse, kunnes ulkopuolella oli ”hiljaista”.

  Plusääni(6)Miinusääni(3)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat