Ruotsi: sionistijärjestö määrää opettajia, kuinka ”rasistioppilaita” rangaistava

Juutalaisen johtama ja veronmaksajien rahoittama Elävän historian foorumi –niminen kulttuurimarxistijärjestö alkaa neuvoa ruotsalaisia kouluja siitä, kuinka ”rasistisia” eli isänmaallisia tai maahanmuuttokriittisiä oppilaita on rangaistava ”vääristä” mielipiteistä.

Ruotsin opetushallitus päätti valita yhteistyökumppanikseen nimenomaan juutalaisen holokaustilobbausjärjestön luodessaan strategiaa ”rasististen” lasten varalle.

Uusi aivopesuohjelma yltää esikoulusta peruskoulun kautta aina toisen asteen oppilaitoksiin. Juutalainen Elävän historian foorumi pääsee manipuloimaan lapsia siis pitkäjänteisesti juuri niinä vuosina, jolloin ihmisen arvot ja maailmankatsomus muotoutuvat ratkaisevasti.

Skaraborgs Läns Tidning –nimisen ruotsalaislehden mukaan noin 300 eri asteiden opettajaa saapui kokoukseen, jossa opetushallituksen ja juutalaisjärjestön aivopesusuunnitelmasta kerrottiin.

Kokouksen aikana opetushallitus ja Elävän historian foorumi kertoivat opettajille, kuinka nuoria toisinajattelijoita tulisi vastaisuudessa kohdella. Oppilaille ei tule antaa mahdollisuutta muodostaa omia mielipiteitä poliittisesti tärkeistä aiheista – kulttuurimarxismia on vaadittava kaikilta nuorilta.

Paikallislehden haastattelema koulutyöntekijä totesi, että kokous oli erittäin tärkeä, sillä hän oppi siellä näkemään ”rasismia” paikoissa, joissa hän ei ole sitä aiemmin nähnyt. Toisin sanoen opettajista tehdään vainoharhaisia ajatuspoliiseja, jotka koulutetaan pitämään täysin normaaleja ja arkipäiväisiäkin asioita pahana ”rasismina”.

Elävän historian foorumia johtaa äärijuutalainen monikulttuurisuuskiihkoilija nimeltä Ingrid Lomfors. Lomfors nousi maailmanmaineeseen julistettuaan, ettei valkoisilla ruotsalaisilla ole omaa kulttuuria. Vain juutalaisilla ja värillisillä maahanmuuttajilla on Lomforsin mukaan oma kulttuuri, jota suojella.

Ingrid Lomfors.
Ingrid Lomfors.

Kuten uutisoimme marraskuussa, Lomforsin järjestö tekee yhteistyötä opetushallituksen ohella myös puolustusministeriön alaisen Ruotsin puolustustutkimuslaitos FOI:n kanssa. Lonkerot ulottuvat siis yhteiskunnan useille eri aloille.

FOI:n kanssa Lomfors kehittää hanketta, joka pyrkii leimaamaan nationalistit ja ”rasistit” käytännössä sotilaalliseksi uhaksi Ruotsia vastaan.

Omien sanojensa mukaan Elävän historian foorumi rakentaa ”demokratiaa” keskittymällä tiedottamaan ruotsalaisia ”holokaustista”. Juutalaisten etua ajava järjestö päättää siis vastaisuudessa suoraan, mitä ruotsalaislapset saavat ajatella ja sanoa – ja mitä eivät!

Toisin sanoen sekä armeija että koululaitos on nyt usutettu saman juutalaisjärjestön johdolla taistelemaan kansallismielisyyttä ja ”ajatusrikollisia” vastaan. Uusi Neuvostoliitto on täällä.

Suomen tilanne ei eroa paljoakaan länsinaapurista. Kun Kempeleessä tapahtui syksyllä 2015 monikulttuurinen raiskaus, vetosi Suomen opetushallitus juutalaisen kulttuurimarxistin, Karmela Liebkindin, oppeihin yrittäessään peitellä rikosta.

 

Lue myös:

Ruotsin monikulttuurisuuden juutalaiset juuret
Juutalaiset ja rasismi, osa 4: monikulttuurinen aivopesu Suomessa

3 kommenttia

 1. He – ja muut viholliset – ovat kimpussamme, ja muidenkin Euroopan kansojen kimpussa, kansan hirvittävien syntien vuoksi (homous, lastenmurhat aborteissa, Jumalan ja evankeliumin pilkkaaminen, Jumalan kaikkien järjestysten kumoaminen jne.). He ovat Jumalan lähettämä rangaistus, ja Jumala uhkaa tuhota Suomen kansan kokonaan ja lopulta heittää sen helvettiin. Kyseessä on ansaittu rangaistus. Siksi ainoa selviytymiskeino on kansan tuleminen parannukseen (= sydämen katumukseen ja sydämen uskoon) Jumalan edessä; vain niin Jumalan viha poistuu yltämme ja Jumala alkaa itse poistaa rangaistuksiaan ja saamme mahdollisuuden selviytyä, ks. esim. Joonan kirjan 3. luku. Viholliset ja vitsaukset poistaa yksin Jumala, ei kansa. Jumala voi käyttää, jos kansa tulee parannukseen, esivaltaa – palvelijaansa, Room. 13:1-4 – tähän hyvään tarkoitukseen, vastustamaan menestyksellä pahantekijöitä. Yksityisen koston, siis esimerkiksi kansan omat kostotoimet, Jumala kieltää: ”Älä tapa” (viides käsky); ”Älkää itse kostako, rakkaani, vaan antakaa sijaa Jumalan vihalle, sillä kirjoitettu on: ’Minun on kosto, minä olen maksava, sanoo Herra'” (Room. 12:19). Kostoonsa Jumala siis voi käyttää palvelijaansa esivaltaa, mutta hänellä on monia muitakin tapoja toimia.

  Yksityinen (esivallan ulkopuolinen) voimankäyttö johtaa suoraan perikatoon:

  ”kaikki, jotka miekkaan tarttuvat, ne miekkaan hukkuvat” (Matt. 26:52). ”Miekka” tarkoittaa kaikkea voimankäyttöä, myös nimimerkin toivomaa ”uuniin laittamista”.

  Se, ettei Raamattua tunneta tai tunnusteta, johtaa tuhoon. Ihminen on – syntiinlankeemuksen peruina – luonnostaan perkeleen orja, ja perkeleen riehunnat voivat viedä vain perikatoon. Jumala on ilmoittanut toimivansa vain esivallan välityksellä silloin kun maallisen voiman käyttö osoittautuu tarpeelliseksi (että maan päällä ylipäätään voisi elää), ks. mainittu Room. 13:1-4. VILaurio

  Plusääni(4)Miinusääni(4)
 2. STT:n väkikö se näitä uunijuttuja tänne ujuttaa? Ilmestyykö huomenna suuri uutinne, jotta Mmedia suunnittelee uunituksia..

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
  1. Kyllä, noilla ”uunituksilla”, ”lahtaamisilla” ja ”lyhtypylväillä” Mmedia saadaan tuomituksi ja lakkautetuksi. Eikä ujuttaja ole vain STT vaan koko rikollinen parhaimmisto, ja onhan myös toimitus niiden aulis sallija.

   Plusääni(4)Miinusääni(3)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat