Juutalainen historioitsija: ”Ruotsalainen kulttuuri on valhe!”

Arvostettu Ruotsissa asuva juutalainen historioitsija Ingrid Lomfors on aiheuttanut kohun väittämällä, että Ruotsin kansa ja kulttuuri ovat huijaus. Lomforsin mukaan on siis turha pelätä, että laiton siirtolaisuus voisi tuhota ”ruotsalaisen kulttuurin”.

Lomfors on saanut koulutuksensa Jerusalemin ja Bostonin heprealaisissa yliopistoissa. Nykyään hän johtaa Ruotsin elävän historian foorumia. ”Foorumi” on veronmaksajien ylläpitämä laitos, joka omien sanojensa mukaan rakentaa ”demokratiaa” keskittymällä tiedottamaan ruotsalaisia ”holokaustista”.


Video: Lomforsin puhe.

Lomfors kuuluu myös Tukholman synagogan johtajistoon ja on naimisissa Göteborgin juutalaisyhteisön entisen presidentin Anders Carlbergin kanssa. Toisin sanoen hän on pesunkestävä ruotsalainen, jolla on täydet valtuudet kertoa muille ruotsalaisille siitä, millaiseen suuntaan kotimaata on ohjattava.

Lomfors piti noin viikko sitten esitelmän, jota oli seuraamassa muun muassa itse Ruotsin kuningas Kaarle XVI Kustaa. Stubbilaisittain Lomforsilla oli korkea-arvoiselle yleisölleen kolme pointtia: 1. Maahanmuutto ei ole uusi ilmiö. 2. Me kaikki olemme itse asiassa maahanmuuttajia. 3. Ruotsalaista kulttuuria ei ole olemassakaan!

Niin, vain juutalaisilla ja laittomilla siirtolaisilla on oma kulttuuri. Meillä eurooppalaisilla on vain epätasa-arvoinen, riistävä ja kaikin puolin arvoton ja vastenmielinen läävä, jonne Lomforsit, Goldsteinit ja Mohammadit eksyvät lähinnä vahingossa.

On arveltu, että Lomfors on oppinut poliittisen argumentaationsa salat Israelissa opiskellessaan. Juutalaisvaltion pääministeri Golda Meir nimittäin muistetaan vastaavasta väitteestä, jolla hän yritti oikeuttaa palestiinalaisten rasistista vainoa. 1969 Meir totesi, ettei ”ole olemassakaan sellaista kansaa kuin palestiinalaiset”.

Kolme pointtia, goyim!
Kolme pointtia, goyim!

Kun Israel perustettiin, juutalaiset hääsivät kodeistaan miljoonia palestiinalaisia, jotka eivät vieläkään ole saaneet palata, sillä nämä edustavat väärää rodullista perimää.

Kuten olemme kirjoittaneet, Israel tekee DNA-testejä maahanmuuttajille varmistaakseen näiden juutalaisuuden. Lomfors ei tietenkään saarnaa monikulttuurisuutta Israeliin tai sano, että juutalaisuus on mielikuvituksen tuotetta. Israelilla on erivapaus vaalia rotupuhtautta.

 

Maailmanlaajuinen ilmiö

Kuten olemme käännösartikkelissamme osoittaneet, olivat Ruotsin monikulttuurisuuden pioneerit Lomforsin tavoin juutalaistaustaisia – maineikkaimpia esimerkkejä ovat David Schwarz, Bonnier-mediaperhe sekä Ruotsin maltillista kokoomusta johtanut Gunnar Heckscher.

Myös Norjassa juutalaisyhteisö on ottanut innokkaasti kantaa maahanmuuttokeskusteluun. Paikallinen juutalaisjohtaja Ervin Kohn on esimerkiksi todennut, että maassa on liikaa valkoisia, minkä vuoksi liberaali maahanmuuttopolitiikka on geneettinen velvollisuus. Mitähän Kohn tuumaisi, jos joku sanoisi, että Norjassa on ”liikaa juutalaisia”?

Myös Suomen juutalaisyhteisö vaati HaKehila-julkaisunsa numerossa 2/2015 avoimien rajojen politiikkaa.


Video: Juutalaisen Simon Livsonin puhe suomalaisessa monikulttuurisuustapahtumassa.


Video: Israelissa on järjestöjä, jotka pitävät huolta juutalaisten rotupuhtaudesta.


Video: Juutalaistaustainen mediaveteraani Douglas Rushkoff kertoo, mikä ”tekee juutalaisista vaarallisia”.

Ruotsin poliittisesti äärikorrektissa ilmapiirissä keskustelu maahanmuutosta on lähes poikkeuksetta tragikoomista. Suomalaismediankin usein lainaama pohjoismaalainen ”rasisminvastustaja” ja ”fasismiekspertti” Henrik Arnstad meni täydellisesti lukkoon tänä keväänä, kun tutkiva journalistiryhmä Granskning Sverige kysyi häneltä juutalaisesta fasismista.

Arnstadin mukaan ihmisten luokittelu etnisen alkuperän perusteella on ”fasismia”. Kun häneltä kysyttiin, onko Ruotsin juutalaisyhteisön virallinen syntyperään perustuva juutalaismääritelmä ”fasistinen”, meni rasisminvastustaja sanattomaksi.

Aihe on tabu myös Pohjoismaiden ulkopuolella. Yhdysvalloissa asuva juutalaispoliitikko Debbie Wasserman Schultz piti hiljattain puheen, josta valkoinen eurooppalaistaustainen poliitikko olisi joutunut suurin vaikeuksiin. Jewish Federation –järjestölle puhunut Wasserman Schultz totesi suoraan, että rodunsekoittaminen on uhka juutalaisuudelle: ”Assimilaatio on meille ongelma. Ei-juutalaiset aviopuolisot ovat ongelma.”

Mitä, jos valtakunnallisen tason valkoinen poliitikko toteaisi julkisesti, että naimisiinmeno ei-valkoisten kanssa on ongelma? Kansainvälinen media, puoluejohto ja lobbausryhmät tuhoaisivat hänen uransa hetkessä. Miksi juutalaistaustainen poliitikko sitten saa puhua aiheesta?

openbordersforoccupiedpalestine

Lomforsilla on syytä olla iloinen, sillä valkoiset kantaruotsalaiset voivat nykyvauhdilla jäädä vähemmistöksi kotimaassaan jo 10 vuodessa. Yhä useammat ruotsalaiskunnat ovat jo ilmoittaneet, että ne tulevat romahtamaan taloudellisesti, mikäli pakolaistulva jatkuu nykyistä vauhtia.

Kysymys kuuluu, mitä Lomfors aikoo tehdä, kun liberaali ruotsalainen yhteiskunta romahtaa hänen ympärillään? Aikooko hän jäädä syleilemään monikulttuuria vai paeta Israeliin?

 

Arvi Pihkala

 

Lue myös:

Helsingin Sanomat, väärinajattelu ja juutalainen mediavalta Pohjoismaissa
Sionismia Israeliin – monikulttuurisuutta Eurooppaan
Englannin monikulttuurisuuden sionistiset juuret
Video: juutalainen sionisti vaatii monikulttuurisuutta länsimaihin
Koko Hubara ei halua kommentoida juutalaisten roolia mustien orjakaupassa
Juutalaistaustaisen monikulttuurifanaatikon paluu synnytti someraivon!

6 kommenttia

 1. Juutalainen historioitsija Ingrid Lomfors on oikeassa siinä, että ruotsalainen kulttuuri on valhe ja huijaus ja ettei sitä ole enää olemassa. Sama pätee Suomen, Euroopan ja lähes koko maailman kulttuureihin. Niitä ei enää ole; joka muuta väittää, on valehtelija ja huijari.

  Miksei kulttuureita enää ole, ainakaan Euroopassa? Koska juutalaiset itse yhdessä Euroopan jumalattomien kansojen kanssa ovat mädättäneet ne, tehneet niistä totaalisen lopun. Kyllä juutalaiset sen tietävät vallan hyvin, ovathan he olleet mukana tuhoamassa niitä.

  Se, mikä Ruotsissa, Suomessa, Euroopassa ja suuressa osaa muutakin maailmaa on, on juutalainen kulttuuri, siis ateismi eli perkeleenpalvonta – ihminen palvoo itseään ja himojaan (ihminen on syntiinlankeemuksen peruina luonnostaan perkeleen orja – ihmisen ”itse”, ”minuus”, on perkele ja ihmisen tahto on sydämessä vaikuttavan myrkkykäärmeen eli perkeleen pää). Koska Jeesus Kristus on lähes kaikkialla hylätty, perkele hallitsee maailmaa. Juutalaisuudessa ei ole mitään Jumalaa, se, mikä on, on huijaus (Jeesus Kristus on tie todellisen Jumalan yhteyteen, Joh. 14:6, ja juutalaisuus kiroaa hänet, sanoen ateistisessa peruskirjassaan Talmudissa, kohdassa Gittin 57a, että Jeesusta keitetään helvetissä ulosteessa rabbien moittimisen tähden). Raamattu toteaa yksiselitteisesti, että juutalaisuus on perkeleestä:

  ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa – – ette ole Jumalasta ” (Joh. 8:44, 47).

  Raamattu siis sanoo, että juutalaisuus on ateismia, perkeleen palvontaa. Perkele puolestaan on yleismaailmallinen, koska ihminen luonnostaan, ilman Kristusta, on perkeleen orja. Maailmassa vallitsee siis luonnostaan ateismi (kuvitellut jumalat, esim. Allah ja Jahve, eivät muuta asiaa). Perkeleellisyys on luonnostaan maailman kulttuuri; sitä sanotaan nykyisin Uudeksi maailmanjärjestykseksi, globalisaatioksi, kommunismiksi – ja juutalaisuudeksi.

  Koska juutalaisuudessa ei ole todellista Jumalaa, se kutistuu perkeleenpalvonnaksi, joka tarkoittaa itsenpalvontaa (koska ihminen on luonnostaan perkeleen orja). Juutalaisuus tunnetusti tekeekin itsestään oman Messiaansa, oman Jumalansa. Siksi he julistautuvat ”valituksi kansaksi”, joka tarkoittaa todellisuudessa perkeleen valittua kansaa, ei Jumalan valittua kansaa (joita ovat kristityt – jo syntiinlankeemuksesta lähtien; alkuevankeliumi annettiin jo 1. Mooseksen kirjassa, 1. Moos. 3:15). Tällaisessa erheessä koko jumalaton maailma (myös Ruotsi ja Suomi) kuvittelee pelastavansa itse itsensä ja rakentavansa maailman hyväksi paikaksi elää. Todellisuudessa maailma nostaa perkeleen jumalaksi ja tuhoaa maailman. Ihminen ON perkeleen orja, käytännössä kävelevä perkele.

  Omia kansallisia kulttuureita ei siis enää ole olemassa, on vain perkeleen maailmanlaaja kulttuuri, ateismi, sota Jumalaa vastaan. Ateismin lipunkantajana toimiva juutalaisuus levittääkin yhdessä jumalattomien ja luopumukseen vajonneiden kansojen kanssa maailmanlaajaa kulttuuria, perkeleen maailmanvaltaa, ateismia. Kaikkialla esivallat on tuhottu jumalattomuuden esitaistelijoiksi ja juutalaisten kanssataistelijoiksi. Kaikkialla vallitsee lastenmurhien (aborttien) kulttuuri, homoseksuaalisuuden kulttuuri, jumalanpilkan kulttuuri, huorintekemisen kulttuuri, viinanjuonnin kulttuuri, huumeiden kulttuuri, roskaviihteen kulttuuri, valheen kulttuuri, huijausten kulttuuri, väkivallan ja sotien kulttuuri, maanpetoksellisuuden kulttuuri, perkeleelle alistumisen kulttuuri, tuhon kulttuuri. Siksi ei ole olemassa esimerkiksi ”ruotsalaista” tai ”suomalaista” kulttuuria. On vain perkeleen kulttuuri, jota voidaan esitaistelijansa mukaan sanoa juutalaiseksi kulttuuriksi. Euroopan maiden omat kulttuurit ovat hävinneet; korkeintaan kulisseja on siellä täällä jäljellä.

  Juutalaisuus on siis uskonnoksi naamioitunutta kansallismielisyyttä, joka on siis perkeleenorjamielisyyttä – perkeleen nationalismia, kommunismia, globalismia, perkeleen maailmanherruutta. Juutalaisuus ei ole mikään rotu. Se on uskonnoksi naamioitunut perkeleenpalvonta, oppikirjana ateistinen Talmud. Kirjoituksessa mainitut juutalaisten DNA-testit ovat siis huijaus. Niiden avulla voidaan vain saada juutalaisiksi ne, jotka sopivat tuohon perkeleen synagogaan ja voivat edesauttaa juutalaisuuden – perkeleen – kamppailua herruuteen maailmassa, yli kansallisten kulttuurien ja kansojen. Muutenkaan mitään rotuja ei ole olemassa. Maailma on Raamatusta laskettuna noin 6000 vuotta vanha, ja olemassa on, kuten Raamatusta käy ilmi, vain Jumalan lapsia (kristittyjä) ja perkeleen lapsia. Nämä ovat, Jumalan järjestyksenä, jakautuneet kansoiksi, mutta kansoilla ei ole mitään tekemistä minkään ”rotujen” kanssa; pikemminkin ”kansa” viittaa yhteiseen kulttuuriin (jota siis nyt perkele tuhoaa). Myöskään kirjoituksessa mainittuja palestiinalaisia ei karkotettu ”väärän rodullisen perimän” vuoksi vaan väärän uskonnon vuoksi, todellisuudessa.

  Kirjoituksessa on linkki kirjoitukseen ”Juutalaiset ja rasismi, osa 3”, ja siinä todetaan:

  ”Mutta onko Israel demokratia? Ei. Se on etnokratia. Demokraattiset oikeudet on taattu ainoastaan Israelin juutalaiselle väestölle. Juutalaisuutta ei määrittele israelilaisten uskonnollisuus (yhä useammat kansalaisista ovat ateisteja) vaan heidän geeniperimänsä. Pääministeri Benjamin Netanjahun kanslia vahvisti 2013, että Israel voi tehdä DNA-testejä juutalaisiksi itseään väittäville itäeurooppalaisille, jotka haluavat muuttaa Israeliin. Samana vuonna maailmalle vuosi tieto, että Israelin hallitus oli steriloinut mustia etiopianjuutalaisia maahanmuuttajia näiden ”epäpuhtaan” syntyperän vuoksi. Olivatpa etiopianjuutalaiset kuinka uskonnollisia tahansa, on heidän rodullinen perimänsä Israelin hallituksen mukaan väärä. Geneettisesti juutalainen voi saada Israelin kansalaisuuden vaikka hän olisi hepreaa osaamaton ateisti. – – Pääministeri Benjamin Netanjahu on ilmoittanut tahtovansa, että Talmudista tehtäisiin Israelin perustuslaki.”

  Israelia sanotaan etnokratiaksi. Sitä se kuitenkaan ei ole, kuten todettu, vaan uskonnoksi naamioitunut perkeleen mafia. Juutalaisuutta ei määrittele geeniperimä, vaikka Israelissa niin teeskennellään (mm. juutalaiseksi määritellään henkilö, jonka äiti on juutalainen), vaan juutalainen uskonto, ateismi juutalaisten määrittelemässä muodossa. Todellisuudessa juutalaisiksi hyväksytään sellaiset, joista on hyötyä juutalaisten (tarkemmin: perkeleen) taistelussa kansallisvaltioita ja -kulttuureja vastaan maailmanlaajan näkyvän perkeleen valtakunnan luomiseksi. Kaikki juutalaisuudessa on valhetta ja huijausta, koska se nousee ihmisen itsensä korottamisesta, siis perkeleestä, ei Jumalasta. DNA-testit ovat vain petollinen verho juutalaisten motiivien läpiviemiseksi.

  Kun yllä olevassa sitaatissa sanotaan, ettei juutalaisuutta määrittele israelilaisten uskonnollisuus, koska ”yhä useammat kansalaisista ovat ateisteja”, niin todellisuudessa juutalainen uskonnollisuus on juuri ateismia, jumalana perkele. Kun yhä useammat israelilaisista ovat ateisteja, niin silloin yhä useammat ovat juutalaisia. Juutalaisia sitoo yhteen ateismin oppikirja Talmud, olivatpa juutalaiset millaisia juutalaisia tahansa. Ateismi, sota Jumalaa vastaan, on juutalaisuutta (”ette ole Jumalasta”, Joh. 8:47). Kun Israelin pääministeri sanoo, että Talmudista tehdään Israelin perustuslaki, niin silloin ateismista (perkeleestä) tehdään Israelin perustuslaki – ja juutalaisten perkeleellisen sodan myötä koko maailman perustuslaki. Siksi juutalainen historioitsija Ingrid Lomfors puhuu Ruotsissa. Siksi juutalaisuus käy kaikkialla sotaa kansallisten kulttuurien (varsinkin kristinuskon, koska se on tie todellisen Jumalan yhteyteen) ja kansallisvaltioiden tuhoamiseksi. Sota on kuitenkin yksin perkeleen sota Jumalaa vastaan kaikkien nielaisemiseksi perkeleen mukana helvettiin (juutalaiset, kuten myös maailman kansojen jumalattomat eli ei-kristilliset osat, ovat vain välineitä, pelkkiä työvälineitä perkeleen sodassa).

  Kyseessä on Harmagedonin sota (kuvaannollisesti esitetty Ilmestyskirjassa), perkeleen sota Jumalaa vastaan. Sota kuitenkin päättyi Jumalan voittoon jo Kristuksen ristintyössä, jossa hän teki tyhjäksi perkeleen teot:

  ”Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot” (1. Joh. 3:8).

  Jeesuksessa Kristuksessa on pelastus. Vain evankeliumi sitoo perkeleen – ja hänen joukkonsa (ei-kristityt eli jumalattomat ihmiset, myös juutalaiset).

  Kaikki oikea kulttuuri versoo kristinuskosta, kun perkeleen lapset muuttuvat Jumalan lapsiksi. Sitä perkele vihaa. Sen haluaa tuhota, ja pitkälle hän on siinä onnistunut.

  Plusääni(11)Miinusääni(11)
  1. Arvasin ettet malta olla länkyttämättä murhanhimoisesta, homofobisesta psykopaatti ”Jumalastasi”, joka on oikeasti demoni Baal, tässäkin artikkelissa. Olet varoittava esimerkki siitä mitä uskonto tekee ihmismielelle, mutta voit vielä parantua jos hyväksyt sen tosiasian että olet oikeasti Saatanan palvoja, sillä oikea Jumala hyväksyy homot ja muut ”pervot”, kuten teki Jeesuskin. Jeesus myös meni naimisiin prostituoidun (Marian) kanssa. Sinä olet eksyttäjä ja harhaanjohtaja.

   Plusääni(5)Miinusääni(19)
 2. Dan Park on vuoden taitelija!
  Katso ylläolevan kotisivun kuvat.

  Plusääni(4)Miinusääni(2)
 3. Ei hyvä Ingrid Lomfors, kuten vallan erinomaisesti tiedät: ruotsalainen kulttuuri ei ole valhe, mutta talmudistinen uskonto on emovalhe!

  Seuraavassa viikonloppulukemista, vaikka nyt onkin Torjantai. Kannattaa lukaista ajan kanssa. Saattaa selventää muutamia seikkasia.

  `Edellä olevissa Vanhan testamentin jakeissa, jotka sisältävät sen minkä Jumala paljasti maailmalle Mooseksen ja profeettojen välityksellä, myytti on tuhottu että juutalainen kansa on koskematon, että kenelläkään ei olisi lupa taistella sen rikoksia vastaan koska se on eräänlainen pyhä kansa; sillä me olemme jo nähneet että Jumala määräsi rangaistukset jotka Hän saisi lankeamaan heidän ylleen, jos, sen sijaan että nämä pitäisivät käskyt, he tallaisivat ne maahan. Kun Pyhä Kirkko antoi suostumuksensa Inkvisitio-oikeuden politiikan rajoittamisesta (gave its agreement to the restricting policy of the Inquisition courts), se toimi sen mukaan minkä Jumala oli nähnyt Vanhassa Testamentissa ja puolusti koko ihmiskuntaa, pidätellen tällä tavoin verisen salaliiton toteutumista useiden vuosisatojan ajan, joka on nyt siinä pisteessä että se on valmis upottamaan maailman kaaokseen, sekä kaikkien aikojen hirvittävimpään orjuuteen. Me olemme verenvuodatuksen vilpittömiä vihollisia, meidän suurin kaipuumme on toivo että sodat loppuisivat maan päältä. Mutta juutalaisten täytyy ymmärtää että nämä hirvittävät verilöylyt, joista he ovat kärsineet vuosisatojen ajan, sen lisäksi että ne on ilmoitettu Vanhassa Testamentissa jumalallisena rangaistuksena, ovat olleet suurimmaksi osaksi seurausta rikollisista toimista joihin Israeliitit ovat syyllistynet vieraissa maissa, joihin heidän jalomielisesti sallittiin muuttavan ja joissa heille tarjottiin sydämellistä vieraanvaraisuutta.

  Jos nämä Hebrealaiset, joka maassa joka otti heidät avosylin vastaan, palkitsevat tämän ystävällisen vastaanoton aloittamalla petollisen valloitussodan, salaliittoja organisoimalla, aiheuttaen vallankumouksia ja tappaen sen maan tuhansia kansalaisia, on vain luonnollista että he kärsivät rikollisten tekojensa seurauksista. Ja jos me olemme syvästi pahoillamme Israeliittien veren vuodattamisesta, silloin me olemme vielä enemmän pahoillamme Kristittyjen ja Pakanoiden veren vuodattamisesta, jonkaa juutalaiset, levottomuuksillaan tai Punaisen Terrorin kautta, ovat saaneet vuotamaan valtoimenaan. Me rehellisesti kehotamme juutalaisia nuoria olemaan puolueettomia tämän ongelman suhteen, ja siirtämään sivuun väärät historialliset kirjoitukset koskien Juutalaisuutta, joiden avulla rabbit eksyttävät heitä toivoen saavansa nuoret uskomaan että Hebrealaiset ovat aina muiden kansojen viattomia uhreja, antaakseen nuorille juutalaisille perkeleellisen vihan muuta ihmiskuntaa kohtaansekä mielipuolisen kostonhimon` (Maurice Pinay, luvusta 3/4).

  The Plot Against The Church:
  http://www.heinola.org/~patato/pinay.html

  Ja tässä samma på engelska jos kiinnostaa:
  The Plot Against The Church:
  http://www.romancatholicism.org/pdf/pinay-plot-church.pdf

  Plusääni(4)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat