Ruotsin maahanmuuttovirasto tarjoaa tunkeutujille tarkkuusammuntakoulutusta

Ruotsin valtiolla on mielenkiintoinen käsitys laittomien siirtolaisten ”sopeuttamisesta” yhteiskuntaan: sota-alueilta Ruotsiin saapuneet tunkeutujat saavat ylläpitää ampumataitojaan veronmaksajien piikkiin!

Eri puolilla Eurooppaa hallitukset kiristävät tällä hetkellä aselakeja ”ekstremismin” torjumisen nimissä. Vaarallisimpia ”ekstremistejä” ovat valtionpropagandan mukaan maahanmuuttoa vastustavat ”äärioikeistolaiset”.

Sen sijaan sisällissotien ja terrorismin riivaamilta alueilta Eurooppaan matkustaneet tunkeutujat eivät vaikuta olevan turvallisuusviranomaisten mielestä ongelma. Ruotsi on järjestänyt tarkkuusammuntakoulutusta arabeille ja afrikkalaisille jo kahden vuoden ajan.

Ruotsalaismedian mukaan ilmiö alkoi pienestä kurssista, mutta pian ”maahanmuuttajien mielenkiinto ampumakursseja kohtaan kasvoi räjähdysmäisesti”, mihin julkinen valta reagoi nopeasti lisäämällä kurssien rahoitusta.

allehanda allehanda-shooting-02

Tunkeutujat toteuttivat Ruotsin historian ensimmäisen itsemurhapommi-iskun Tukholmassa 2010.
Tunkeutujat toteuttivat Ruotsin historian ensimmäisen itsemurhapommi-iskun Tukholmassa 2010.

Kun ruotsalainen Allehanda-lehti vieraili eräällä kurssilla, paikalla oli ”yli 50 nuorta maahanmuuttajaa”. Useat heistä ovat ”Syyriasta, Afganistanista, Afrikasta [ja] Etelä-Amerikasta […] he ovat hyvin kiinnostuneita [ampumisesta] ja taitavia siinä”. Tämä ei kulttuurimarxilaisia toimittajia tietenkään arveluttanut.

Ampumakurssien rahoituksesta vastaa Ruotsin maahanmuuttovirasto, sillä viraston mukaan aseharrastus auttaa tunkeutujia ”sopeutumaan” paremmin ruotsalaiseen yhteiskuntaan. Aseenkäsittelyä harjoitellaan osana maahanmuuttajille suunnattua ruotsin kielen kurssia.

Haittamaahanmuuton vuoksi Ruotsiin on syntynyt kaupunginosia, jotka muistuttavat usein enemmän Somaliaa kuin Eurooppaa. Valtion tarjoamalla aseellisella koulutuksella on paljon kysyntää, sillä pakolaisjengien toiminta on muuttunut entistä sotilaallisemmaksi kranaatti-iskuineen ja pommituksineen.

 

Lue myös:

Ruotsin monikulttuurisuuden juutalaiset juuret
Poliisi valehtelee myös Ruotsissa suojellakseen maahanmuuttajia
Aseet eivät ole ongelma – monikulttuurisuus on
Juutalaisille vaaditaan erivapautta kantaa aseita Euroopassa

4 kommenttia

  1. Vain maanpetturihallituksia toinen toisensa perään ja heitä palvelevan kulttuurimarxistis-maanpetoksellisen propagandamedian horrokseen vaivuttama kansa – kuten Suomessa ja useimmissa läntisissä maissa.

    Plusääni(17)Miinusääni(2)
  2. Joko tyhmimmällekin alkaa valjeta, mitä varten nämä soturimassat täällä ovat

    Plusääni(16)Miinusääni(2)
  3. Ampumakurssit on tulevaa sisällisotaa varten. jotta islamisteilla olisi etu.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat