Saksa: maahanmuuttajarikollisuus noussut yli 50 prosenttia

Saksan sisäministeriö kertoi maanantaina julkisuuteen, että rikoksesta epäiltyjen maahanmuuttajien määrä nousi vuonna 2016 yli 50 prosentilla.

Pakolaisten tekemät rikokset ovat ”nousseet suhteettomasti” kommentoi Saksan sisäministeri Thomas de Maiziere ja varoitti: ”He, jotka tekevät vakavia rikoksia, menettävät oikeuden oleskeluun.”

Vuonna 2016 rikoksista epäiltyjen pakolaisten, turvapaikanhakijoiden ja laittomien maahanmuuttajien määrä nousi 174 438 epäiltyyn, mikä on 52,7 prosentin nousu vuoden 2015 luvuista. Maahanmuuttajien osuus kaikista rikosepäilyistä Saksassa nousi 8,6 prosentiin vuonna 2016, kun taas sitä aiempana vuonna luku oli 5,7 prosenttia.

Suoraan islamin motivoimien rikosten määrä nousi 13,7 prosentilla. Ulkomaalaisten tekemiä ideologisesti tai poliittisesti motivoituneita rikoksia dokumentoitiin 3 372 kappaletta vuonna 2016, mikä on 66,5 prosentin nousu vuoteen 2015 verrattuna.

Aiemmin julkaistun raportin mukaan radikaali-islamistien määrä on noussut viimeisen neljän vuoden aikana 100 yksilöstä 1 600 yksilöön. Myös fundamentalististen sunnimuslimien ja salafistien lukumäärä oli vuonna 2011 3 800, kun määrä viime tammikuussa oli jo 9 700.

Samaan aikaan rikoksesta epäiltyjen saksalaisten määrä laski 3,4 prosentilla vuonna 2016. Hyökkäykset vastaanottokeskuksia vastaan ovat lähteneet laskuun ensimmäisen kerran sen jälkeen, kun hyökkäyksiä vastaanottokeskuksia vastaan on tilastoitu vuodesta 2014 lähtien. 1 031 hyökkäystä tehtiin vastaanottokeskuksia vastaan vuonna 2015, kun taas vuonna 2016 luku laski 995 hyökkäykseen.

 

Lue myös:

Video maahantunkeutujan hyökkäyksestä vuosi julkisuuteen – poliisi metsästää vuotajaa eikä hyökkääjää!
Maahantunkeutujat Saksassa: rikos vähintään joka toinen minuutti!
Saksaa riivaa siirtolaisten ”raiskausepidemia”, jonka poliisi sensuroi

3 kommenttia

 1. Odottakaas vaan kun matut pääsevät ”liekkeihin”. Täälä Suomessakin näkyy jo minihameita. Siksi ei tarvitse odottaa kauaa kun ensimmäiset raiskaukset tapahtuvat. Ensi viikonloppuna on vappu. Sen rkossaldoa odotellessa. Sielähän ne on päivystäneet bussivuoroilla jo pitkään ja tehneet mahdollisia kartoituksia raiksuaspaikkojen suhteen.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 2. Rikollisuus lisääntyy. Raiskaajat ja ryöstäjät riehuvat. Entä mitä viranomainen tekee.

  Suomen viranomainen sanoo: tsot, tsot. olkaa kilttejä näille rikollisille.

  Eihän se ole kiva kun raiskataan tai tunkeudutaan toisen kotiin yöllä. Pitää vain yrittää ymmärtää(suomalaisten päättäjien sikailua ja mielivaltaa).

  Mies ampui kotiinsa tunkeutunutta murtovarasta – epäillään nyt tapon yrityksestä.

  Muistakaa, että jos ammutte tunkeutujan, ei sitä pidä jättää henkiin koska muuten Suomen viranomaiset yllyttävät rikollisia tekemään lisää rikoksia ja vaatimaan korvauksia rikoksen uhreilta!!

  Skitsolandian viranomaiset vaativat kohta ulkonaliikkumiskieltoa kansalle jotta ei häiritä rikollisia.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat