Saksaa riivaa siirtolaisten ”raiskausepidemia”, jonka poliisi sensuroi

Amerikkalaisen Gatestone-instituutin selvityksen mukaan Saksaa vaivaa monikulttuurinen raiskausepidemia, joka leviää ruton tavoin, koska poliittisesti korrekti poliisi ei uskalla puuttua siihen.

Saksalaisten valtavirtaisten tiedotusvälineiden raportteihin perustuva tutkimus summaa, että ”seksuaalinen väkivalta on muuttunut Saksassa epidemiaksi sen jälkeen, kun Angela Merkel päästi maahan yli miljoona (pääosin miespuolista) siirtolaista Afrikasta, Aasiasta ja Lähi-idästä”.

Vaikka Kölnin viime uudenvuoden massa-ahdistelukatastrofi (1, 2, 3) on tapauksista tunnetuin, on seksuaalinen rikollisuus levinnyt tunkeutujien mukana Saksan joka kolkkaan:

”Saksa on käytännössä saarrettu. Julkiset tilat ovat muuttuneet yhä turvattomammiksi. Poliisi on varoittanut yleisen järjestyksen mahdollisesta romahduksesta lämpiminä kuukausina, jolloin nuoret miessiirtolaiset näkevät paljon vähäpukeisia paikallisia naisia.”

Raiskaavien siirtolaisten uhriksi voi joutua käytännössä kuka tahansa. Kesän vanhin uhri on 79-vuotias vanhus ja nuorin 9-vuotias lapsi.

Eritrealainen tunkeutuja hyökkäsi 79-vuotiaan kimppuun ja raiskasi tämän heinäkuun 24. päivä, kun tämä oli käymässä edesmenneen siskonsa haudalla kello 6 aamulla. Raportin mukaan valkoiset voivat joutua raiskaajien kynsiin missä tahansa:

”Seksihyökkäyksiä on tehty rannoilla, pyöräteillä, hautausmailla, diskoissa, ruokakaupoissa, musiikkifestivaaleilla, parkkihalleissa, leikkipuistoissa, kouluissa, ostoskeskuksissa, takseissa, julkisissa kulkuvälineissä, julkisissa puistoissa, toreilla, kylpylöissä ja julkisissa käymälöissä.

Saalistajat vaanivat uhrejaan kaikkialla. […] Kymmenet naiset ja lapset ovat joutuneet maahanmuuttajataustaisten raiskaajien uhreiksi kesäfestivaaleilla ja uimaloissa – paikoissa, jotka olivat ennen osa turvallista saksalaista arkea.”

Angela Merkelistä on tullut saksalaisen painajaisen symboli.
Angela Merkelistä on tullut saksalaisen painajaisen symboli.

Poliisin kulttuurimarxistinen korruptio

Ehkäpä vastenmielisintä raportissa on kuitenkin poliisin toimintaa – tai pikemminkin toimettomuutta – käsittelevä osuus. Poliisit eivät uskalla tutkia raiskaustapauksia tai tiedottaa niistä julkisuuteen, sillä se ”saattaisi ruokkia maahanmuuttajavastaisia asenteita”.

Sen sijaan poliisi käyttää resurssinsa esimerkiksi holokaustirevisionismista epäiltyjen vanhusten metsästämiseen. Poliisi on toisin sanoen pettänyt tavallisen Saksan kansan, jotta vuodesta 1945 lähtien maata hallinnut vihamielinen eliitti saisi toteuttaa monikulttuurista ”unelmaansa”.

Kun poliisi joutuu tiedottamaan siirtolaisten tekemistä raiskauksista, painottavat he uudelleen ja uudelleen, että kyse on vain ”yksittäistapauksista”. Virkavalta tekee myös kaikkensa, jotta raiskausuutisointi rajattaisiin vain paikallisiin lehtiin. Maahanmuuttajarikollisuudesta ei tahdota uutisoida suurissa kansallisissa medioissa.

Oikeusministeri Heiko Maas on myöntänyt, että poliisi on taantunut jo niin pahan lamaannuksen tilaan, että vain 10 % raiskauksista raportoidaan ja vain 8 % raiskausoikeudenkäynneistä johtaa tuomioon. Vaikuttaa siltä, ettei virkavalta edes halua toimittaa raiskaavia siirtolaisia vankilaan.

Suuri saksalaislehti Die Welt kirjoitti tammikuussa, että maahanmuuttarikollisuuteen liittyvää tietoa ”sensuroidaan kaikkialla Saksassa”. Kuukautta myöhemmin lehti uutisoi, että Hessenin osavaltio on sensuroinut maahanmuuttajien rikoksia sillä tekosyyllä, ettei ”kukaan ole kiinnostunut aiheesta”!

Saksan poliisiliiton johtajan Rainer Wendtin mukaan ”jokainen poliisi tietää, että heihin kohdistuu poliittisia vaatimuksia; on parempi olla hiljaa [maahanmuuttajien rikoksista], koska silloin ei joudu ongelmiin”.

 

Lue myös:

Poliisi on yleinen vitsi monikulttuurisessa Saksassa
Saksan tiedustelu ennustaa julkista vallankumousta ja etnisiä konflikteja
Brexit: sionistit toivovat orjuutetusta Saksasta Euroopan johtajaa?

24 kommenttia

 1. Unelmahan on tietenkin saksalaisten tuhoaminen. He eivät saa kohta enää lisääntyä olenkaan ja muutenkin siis monikulttuurisuushan on jo hevosen suusta myönetty olevan kansakuntien tuhoamista ja sionistien vallan täydellistämistä, jotta he voisivat ”hajottaa ja hallita”. Väestöryhmät ajetaan konflikteihin ja kaikesta päätellen kantaväestöä sorsitaan ja muita ryhmiä tällä hetkellä tuetaan. Kantaväestö siis tuhotaan joko kokonana tai niin, että rippeet jäävät. Siksi he ovat jo oikeudettomia paarioita, jotka ovat vihattuja ja halveksittuja ja joilla on huonommat oikeudet kuin muilla. Siitä on kyse, eikä mistään ”rasististen asenteiden leviämisen pelosta”. Asenteita halutaan, sillä nehän lisääntyvät juuri silloin, kun raiskauksia ei kitketä pois. Juutalaisjärjestöjen napamiehethän hehkuttavat keskenään valkoisen rodun tuhoamista, joten kyyti Euroopan kantaväestöille tulee olemaan kylmää.

  Plusääni(33)Miinusääni(0)
 2. Tuollaiset kytät jotka suojelevat pakolaisia ovat maanpettureita.

  Plusääni(29)Miinusääni(0)
 3. On se kummaa saamattomuutta saksalaisilta, ettei tuon kokoinen kansakunta saa kammettua yhtä Merkelin ämmää harjoittamasta politiikkaa, joka merkitsee samaa kuin istuisi dynamiittikasan päällä katsellen kun sytytyslanka palaa.
  Äärimmäisen surkeata tyttöjen, poikien, naisten ja vanhusten kannalta. Keväällä 1945 Neuvostojoukot joukkortaiskasivat berliiniläisiä naisia, lapsia ja vanhuksia. Erityisesti voi mainita, että erästä Nunnaakin käytettiin hyväksi kymmeniä kertoja. Eikä siinä vielä kaikki. Pyhimysten maineessa olevat Länsiliittoutuneet sotilaatkaan eivät jääneet ”toimettomiksi” omalla ”sektorillaan” kohdistaessaan katkeroitunutta ja propandandalla siivitettyä vihaansa saksalaista kansaa kohtaan. Sotilaat ovat luonnollisesti nuoria miehiä ja sota on perin huono kasvatuspaikka ihmiselle. Sota käynnisti ihmisen alennustilan moraalisten arvojen polkemisella yleisen ”ihmisyydentilan” rappion, jonka aiheitti ne kaikki raakuudet ja mielettömyydet mitä sotilaat ja siviilit joutuivat näkemään. Sotaan liitetään ”korkeita” arvoja, joita teitenkin osaltaan totuudellisesti onkin. Mutta loppujenlopuksi lopputuloksena inhimillisesti mitattuna on ”persnettoa”, jos asian vaatimattomasti ilmaisee.
  Merkel on olevinaan vielä nainen ja sulkee täysin silmänsä tältä kaikelta. Tämä nainen on hullu kuin käki. Amerikassa on tyrkyllä vielä amerikkalaiseen tyyliin vielä paljon SUUREMPI hullu, eli Clintonin ämmä, joka ”hengittelee” ties mitä ”höyryjä” lahoon päähänsä. On maailma mennyt totisesti mallilleen. Joskus ennen tuon kaltainen nainen olisi ollut lUlko-Hebrideillä 7 lukon takana pussi päässä. Vähemmästäkin on emäntiä historian aikana mestattu.

  Plusääni(28)Miinusääni(0)
  1. Kyseesasä on rikollinen vihollinen. Ei hullu. Saskalaisten verivihollisiin kuuluva Merkel halua atuhota saksalaiset ja valkoiset ja koko ihmskunnan. Juuri saksalaiset ovat ainoa kansa, joka sai jotain aikaan. Muut olivat paholaisen pikku apinoita, jotka tuhosivat kansallissosialismin ja juhlivat juutalaisten kanssa fasistien teloituksia ympäri Eurooppaa. Sen jälkeen kaikki on yritetty vääntää näiksi k**päiksi ja aika hyvällä tuloksella. Saksalaisten ja kansallissosialismin/fasismin tappamista juhlitaan edelleen ja joka kanavaa pitkin tulee antifa-viestiä.

   Plusääni(20)Miinusääni(0)
 4. Mitä me ns. hullut eli asioiden taustoihin perehtyneet ja niitä ymmärtävät ihmiset voimme tehdä eliitin ja sen sokaisemien ihmismassojen edessä? Emmekö yhtään mitään? Kristinusko on raiskattu länsimaissa ja jos luet esim. siionin viisaiden pöytäkirjat, joissa kerrotaan, että ihmiset pitää ”vieroittaa” Jumalasta, niin ymmärrät taas vähän enemmän. Tämä on usein toistettu tosiasia, että media on yli 90 prosenttisesti eliitin omistamaa ja he ajavat omaa NWO-agendaansa. Ja asiat näyttävät todellakin tapahtuvan niin kuin raamatussa kerrotaan – ja myös kuten näissä siionin pöytäkirjoissa. Toivon, että ihmiset etsisivät ja löytäisivät edes sinapin siemenen verran sitä uskoa, joka meissä kaikissa on ja johon me kaikki olemme kutsuttuja. En ole kiihkouskovainen, vaan ihan tavallinen ihminen ja kutsumuksestani kiitollinen.

  Plusääni(13)Miinusääni(2)
 5. Näistä kehitysmaalaisista ei ole kuin pelkkää harmia.

  Plusääni(17)Miinusääni(0)
 6. Länsimainen yhteiskunta on halvaantunut. Se ei pysty suojelemaan itseään. Paska demokratia joutais hiiteen ja tilalle äärioikeisto.

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
  1. Yhteiskunta on pahasti mädätetty, mutta kyllä me pystymme vielä suojelemaan itseämme. Niin moni on väärin ymmärtänyt mitä toisen posken kääntäminen tarkoittaa. Se on kielikuva. Ei poskea mennä kääntämään tositilanteessa. Katsokaa koko nauha, kestää vain vähän yli minuutin.

   Plusääni(7)Miinusääni(2)
 7. Dwight. D. Eisenhower: ”Vankilassa on täysin turvassasa ruuan vaattet ja hoidon vain vapaus puuttuu” Tuolla kriteerillä eletään. Lakiin pitää saada koko EU aluelle rikoksen tekoväline poistetaan. Raiskaaja ei kunniota muiden oikeuksia eikä tekoon ole mitään oikeutta. Paras ja halvin tapa jakaa oikeutta on poistaa rikoksen tekovälinen penis raiskaajalta.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 8. http://topdocumentaryfilms.com/the-lightbringers/

  kuulemma rahoittivat hitleriäkin 🙂

  Architects of Deception

  By Jüri Lina

  Luku 5d: Vapaamuurariuden globaali valta

  Vuonna 1931, Jugoslaviassa oli 24 looshia suurlooshin siipien alla. Vapaamuurari Josip Broz Tito ei kieltänyt vapaamuurariutta kommunistisessa Jugoslaviassa, eikä vapaamuurari Castro kieltänyt sitä Kuubassa.

  1980-luvulla, Serbian vapaamuurarit alkoivat olla hyvin aktiivisia taas ja kesäkuussa 1990 uusi serbialainen suurlooshi perustettiin Belgradiin Saksan yhdistyneen suurlooshin (Vereinigte Grosslogen von Deutschland avulla. Se tuli tunnetuksi nimellä ’Yugoslavia’ ja sen päämääränä oli taistella nationalismin pahuutta vastaan.

  Yhdysvalloissa oli virallisesti 4,5 miljoonaa vapaamuuraria 16 000 looshissa 1960-luvulla. Tänään heitä on jäljellä ainoastaan 2,5 miljoonaa. Loikanneen 32. asteen vapaamuurarin Bill Schnoebelenin mukaan, tulee yhä vaikeammaksi värvätä uusia jäseniä, sillä vihamielisyys vapaamuurareita vastaan on kasvamassa. On myös loosheja lapsille, ja mahdollinen lastentarha tuleville vapaamuurareille on poikien partioliike.

  USA:n 41 presidentistä, 14 oli vapaamuurareita, tai karkeasti ottaen 30 prosenttia. Vuonna 1929, noin 67 prosenttia kaikista Kongressin jäsenistä kuului vapaamuurareihin (Paul. A. Fisher, ”Behind the Lodge Door”, Rockford, Illinois, 1994, s. 246).

  Kanadassa oli 71 799 vapaamuuraria 641 looshissa vuonna 1998. Turkissa oli 10 540 vapaamuuraria 140 looshissa. Brasialiassa oli 97 754 vapaamuuraria 1 745 looshissa. Intiassa oli 14 755 vapaamuuraria 306 looshissa.

  Vientianessa, Laosissa, oli vuoteen 1967 Skotlantilainen looshi, mutta se ei ole enää aktiivinen. Macaossa, Grand Orient of Lusitania perustettiin vuonna 1911, samalla kun ensimmäiset pienemmät looshit aloittivat toimintansa jo vuonna 1872.

  Filippiineillä, amerikkalaiset perustivat ensimmäisen looshin vuonna 1917, ja vuonna 1998 siellä oli 14 000 jäsentä 160 looshissa.

  Etelä-Koreassa oli useita suurloosheja. Ensimmäinen looshi, nimeltään Han Yang, perustettiin Souliin 5.11.1908. Eräs suurlooshi on nimeltään Harry Truman No. 1727. Taiwanilla on ainoastaan 754 jäsentä 10 loshissa. Japanissa ainoastaan 3 743 vapaamuuraria 18 looshissa (1980).

  Ensimmäinen englannin kielinen looshi Japanissa avasi ovensa vuonna 1865, ensimmäinen japanin kielinen looshi vasta vuonna 1954. Vuonna 1867, rakennettiin Yokohama Masonic Hall. Toisen maailmansodan aikaan vapaamuurarit pidätettiin pettureina Japanissa (Jasper Ridley, ”The Freemasons”, London, 2000, s. 239).

  Thaimaassa, Pyhän Johanneksen looshi (the lodge St. John No. 1702) perustettiin jo vuonna 1911. Skotlantilainen looshi perustettiin Pattayalle vasta vuonna 1993, nimellä Lodge Pattaya West Winds No. 1803. Seuraavana vuonna ranskalainen looshi perustettiin Chiangmai´hin ja vuonna 1995 irlantilainen looshi perustettiin Bangkokiin, nimeltään Morakot Lodge No. 945. Ranskan Indo-Kiinassa (nykypäivän Vietnamissa) oli hyvin vilkasta vapaamuurari-aktiviteettia. Nykyinen kommunistinen hallitus on virallisesti kieltänyt vapaamuurariuden, mutta kuten tavallista kommunistisissa maissa, looshit jatkavat toimintaansa epävirallisesti.

  Jordaniassa on vain muutama looshi aktiivisena. Palestiinassa, juutalainen suurlooshi perustettiin vuonna 1933, ennen Israelin valtion julistamista. Vuonna 1988, Israelissa oli 3 000 jäsentä 60 looshissa (”List of Masonic Lodges”, 1989, s. 254-255).

  Yitzhak Rabin, joka murhattiin 4.11.1995, oli Israelin vapaamuurarien suurmestari. Vuoteen 1998 mennessä, Israelissa oli 78 looshia.

  Kaikki Afrikan poliittiset johtajat ovat vapaamuurareita ja he ovat yhteydessä Ranskan Grand Orientiin (Ghislaine Ottenheimer, Renaud Lecadre, ”Les Freres Invisible”, Paris, 2001).

  Grande Oriente do Brazil perustettiin Rio de Janeirossa 17.6.1822, ja tänään se on voimakas veljeskunta Latinalaisessa Amerikassa.

  Virossa oli 250 vapaamuuraria vuonna 2003. Ensimmäinen looshi, nimeltään Isis, perustettiin jo 12.10.1773. Hyvin tunnetun virolaisen vapaamuurarin, Gunnar Aarman mukaan, Viron presidentti Konstantin Pats ja kenraali Johann Laidoner kuuluivat 1930-luvulla ruotsalaisiin loosheihin (”Kuldne kroon Eesti lipul”, Tallinn, 1992, s. 35). Neuvostoliiton luhistumisen jälkeen, Tallinnaan perustettiin Fooniks-loosgi 12.6.1993. Tällä hetkellä siellä on Virossa on kuusi looshia, kolme Tallinnassa, yksi Tartossa, Pärnussa ja Haapsalussa. Tämän lisäksi Viron suurlooshi perustettiin toukokuussa 1999.

  Plusääni(5)Miinusääni(2)
 9. Tiedän että Bush oli Pariisissa samana päivänä kun oli kokouksia jotka käsittelivät panttivankien vapauttamista sekä heistä maksettavia lunnaita. Gelli otti osaa näihin kokouksiin… Syytökseni ovat hyvin vakavia enkä esittäisi niitä ilman todisteita…”

  Richard Brenneke väitti tehneensä läheistä yhteistyötä P2:n kanssa yli 20 vuoden ajan. P2:n todellinen johto oli Sveitsissä ja Yhdysvalloissa. Toimittaja Mino Pecorelli, P2:n jäsen, myös paljasti että CIA hallitsi tätä looshia. Brenneke vahvisti että tämä looshi jatkaa toimintaansa P7:n nimellä Italiassa, Itävallassa, Sveitsissä ja Saksassa. 128 vapaamuuraria oli teki yhteistyötä Gellin kanssa liittyen massiiviseen aseiden ja huumeiden salaliittoon (Brian Freemantle, ”The Octopus: Europe in the Grip of Organised Crime”, London, 1995, s. 19).

  Heinäkuussa 1990, Italian presidentti Francesco Cossiga vaati tutkimuksia liittyen Brenneken väitteisiin että CIA oli maksanut Licio Gellille jotta hän rohkaisisi terroristeja toimimaan Italiassa 1960-luvun lopulla ja 1970-luvulla.

  MISSÄS SE BIS SIJAITSEEKAAN:)

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 10. Kaikkein hämmentävin asia oli, että eräs Neuvostoliiton diplomaatti ja KGB:n agentti tiesi tästä suunnitelmasta muutama päivä etukäteen, kun hän mainitsi siitä vaimolleen makuuhuoneessa… Ruotsin salainen poliisi SÄPO kuunteli hänen kotiaan.

  Kuinka Neuvostoliiton diplomaatti kykeni tietämään etukäteen että Olof Palme tultaisiin murhaamaan? Tulkki, joka käänsi nämä nauhat, ymmärsi että Moskova oli tilannut (initiated) tämän murhan (Expressen, 24 August 1989). Tapauksen pääsyyttäjä Anders Helin toisaalta ajatteli: ”Se ei merkinnyt mitään.” Tätä informaatiota pidettiin hölynpölynä. Pääsyyttäjä Jan Danielsson löysi salakuuntelu-nauhat, mutta Ruotsin hallitus ei antanut hänen käyttää niitä koska ne olivat arkaluonteisia Ruotsin ja Neuvostoliiton välisille suhteille (Svenska Dagbladet, 17 September 1990).

  Vuonna 1987, lähelle murhapaikkaa pystytettiin viisi obeliskia ’koristamaan’ tätä aluetta. Eräs obeliski on vain muutaman metrin päässä paikasta missä Palme ammuttiin.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 11. Leoluca Orlando, Palermon pormestari ja Euroopan Parlementin jäsen, perusti mafian vastaisen puolueen (Anti-Mafia Party La Rete). Orlando ymmärsi että järjestäytynyt rikollisuus saa voimansa sidoksistaan vapaamuurareihin. Kirjailija Brian Freemantlelle hän huomautti, että ”älä koskaan ajattele mafiaa ilman vapaamuurariutta, nämä kaksi ovat yhteydessä toisiinsa.” Viisitoista aseistettua henkivartijaa vartioi jatkuvasti Orlandon perhettä.

  P2 on sekaantunut suunnattomiin taloudellisiin petoksiin, asekauppaan, laittomaan taidekauppaan, huumekauppaan, terrorismiin ja poliittisiin salamurhiin. Huolimatta siitä että tämä kaikki on paljastettu, looshin jäsenet pysyvät edelleen avainasemassa Italian yhteiskunnassa.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 12. (Full) In the Shadow of Hermes by Jüri Lina (2009)

  Vapaamuurariudesta ja juutalaisuudesta ei voi antaa tarpeeksi hirveitä rangaistuksia!! Hirvittäviä ihmisiä ja dresden ja ukraina ym kaikki muu samojen herrojen takia!!

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 13. Darkmoon on joku Rotschild-sukuinen, sanotaan ja sanoo niin itsekin. Aina vedotaan Putinin juutalaiskriittisyyteen siksi, että on sanonut bolshevikkihallituksen olleen lähes täysin juutalainen. Putin ei vain ole sanonut sitä, että tähän päivään asti muutkin hallitukset ovat olleet niitä juutalaisia.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 14. http://www.fincrime.net/poliisit/kolmen-poliisijohtajan-kuolema-neljan-kuukauden-sisalla-ihmetytti-kansaa/

  MIksiköhän he kuolivat 😉

  https://www.youtube.com/watch?v=hlpEFV1ZgOQ

  Suomalaisen Ex-Vapaamuurarin Juhana Julin Haastattelu – Osa 1/2

  Voisiko heillä olla asiaan mitään tekemistä?

  Lucifer on tullut laajempaan tietoisuuteen vapaamuurarien jumalana sitä myöten, kun vapaamuuraritoiminnasta irroittautuneet ovat alkaneet paljastaa veljeskunnan salaisuuksia ja yksityiskohtia. Esimerkiksi Suomessa Yleisradion edesmennyt tiedetoimittaja Pertti Jotuni sanoi vapaamuurareista seuraavaa: “Vapaamuurarien ajatusrakennelma on elitistinen ja röyhkeä; toiminnan taustalla on rangaistuksen pelko, ei persoonallinen tunne siitä, mikä on oikein ja mikä väärin; vapaamuurarien opetuksissa sanotaan mm., että Jeesuksen nimi on tuhottava“.

  Tälläisia organisaatioita ovat mm. Bilderberg -ryhmä, Trilateraalinen komissio ja CFR (Council of Foreign Relations). Agendan levittämisen toinen kanava ovat sitten paikalliset vapaamuurariloosit, joista suurin osa on niin sanottuja sinisiä looseja, eli jäsenet voivat niissä saavuttaa vain kolme ensimmäistä vapaamuurarien astetta. Loosien jäsenet tottelevat sokeasti ylhäältäpäin tulevaa ohjeistusta, vaikka eivät välttämättä edes tiedä, että käskyt saattavat tulla esim. B’nai B’rith loosista, joka on täysin juutalainen loosi ja kontrolloi alempia looseja. Sokean tottelemisen taustalla on oman edun ajaminen. Loosien jäsenet ajattelevat, että tehdessään palveluksia veljeskunnalle, saavat he vastapalveluna parempia uramahdollisuuksia tai rahallista hyötyä ja liiketoimintaa korruption kautta.

  Paavo varmasti poistaa nämä sivuiltaan tiina wiikin ja markon haastattelussa!!

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 15. Mitkähän mahtaisivat olla parhaat artikkelit saada ihmisiä hereille! jaoin satoihin postilaatikkoihin teidän artikkeleita, mutta millä se kannattaisi aloittaa ja saada tarpeeksi tietoa että ihmiset ottaisivat asiakseen ja kuuntelisivat!!

  Jaan kyllä niinku ennenkin, kunhan joku järkevä millä asia selviäisi mahdollisimman vähillä sivuilla!!

  Ehdottakaa artikkeleita jotka tulostaa, niin jaan niitä kyllä!!

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 16. Sanotaanko esim 10 parasta/selvintämää artikkelia jotka mahtuisivat 10-20 sivulle!!

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat