Maahantunkeutujat Saksassa: rikos vähintään joka toinen minuutti!

Saksan siirtolaiskriisistä on paljastunut jälleen uusia järkyttäviä tilastoja. Saksan liittotasavallan keskusrikospoliisi BKA:n mukaan maahantunkeutujat tekevät rikoksia vähintään joka toinen minuutti!

BKA:n tilastot koskevat vuoden 2016 ensimmäistä yhdeksää kuukautta. Koska Saksaan rahdataan nyt jopa valtion rahoittamien lentokoneiden voimin jatkuvasti lisää tunkeutujia, on tilanne nyt jo pahempi kuin tilastojen perusteella voisi olettaa.

Viime vuoden tammikuun ja syyskuun välillä tunkeutujat ehtivät syyllistyä muun muassa vähintään 366 murhaan tai murhanyritykseen sekä 214 600 muuhun vakavaan rikokseen.

Tunkeutujat vaaransivat Saksassa asuvien hengen, terveyden tai hyvinvoinnin keskimäärin 23 844 kertaa joka kuukausi, mutta maan poliittinen eliitti tahtoo kaduille vain entistä enemmän verta.

Erityisen väkivaltaiset tunkeutujat ovat tilastojen mukaan peräisin Gambiasta, Nigeriasta sekä Somaliasta eli sysimustasta Afrikasta.

Mikä hälyttävintä, BKA:n tilastot käsittelevät vain rikostapauksia, joissa epäillyt ovat jo viranomaisten tiedossa. Valtava osa tapauksista jää kuitenkin selvittämättä, joten todellisuudessa siirtolaiset tehtailevat rikoksia paljon tiheämmin kuin ”vain” joka toinen minuutti.

79 prosenttia tunkeutujarikollisuudesta liittyy pahoinpitelyihin. Myös väärennökset, petokset, kavallukset ja muut vain matalaa älyä edellyttävät talousrikokset ovat yleisiä.

Noin 76 prosentissa murhatapauksista tunkeutujat olivat sekä uhreja että hyökkääjiä. Muutamassa kuukaudessa tunkeutujat syyllistyivät kuitenkin myös 37:n heitä elättävän alkuperäissaksalaisen murhaan tai murhanyritykseen!

Tämäkö on Saksan tulevaisuus?
Tämäkö on Saksan tulevaisuus?

Valtamedia valehtelee ja sensuroi

241 600:sta vakavasta rikoksesta vain 67 300 tapahtui vastaanottokeskuksissa, joten valtaosa rikoksista suoritettiin tavallisen kansan keskuudessa, mikä lisäsi yleistä turvattomuutta huomattavasti.

BKA myös muistutti, että ääri-islamistiseen terrorismiin kytkeytyvien ihmisten määrä on Saksassa kasvussa. Tilannetta ei ainakaan paranna se, että Saksan kulttuurimarxistipoliisit eivät ota terroristeja aina kiinni edes silloin, kun näiden hallusta löydetään pommintekovälineitä. Kiinniottohan olisi ”rasismia”!

”Kansainvälisiin terroristijärjestöihin kuuluvien aktiivisten tai entisten taistelijoiden sekä sukulaisten, tukijäsenten ja sympatisoijien määrä on kasvussa,” BKA totesi. Poliisin mukaan suuri osa maahantunkeutujista salaa todellisen alkuperänsä välttääkseen maastakarkotuksen.

Valehteleva valtamedia ei tilastoista tule tiedottamaan. Tänä vuonna sensuuri tulee olemaan erityisen tiukkaa siksi, että epäonnistuneen maahanmuuttopolitiikan symboliksi noussut Angela Merkel pyrkii vaaleissa jatkokaudelle.

Esimerkiksi juutalaisen Erkon suvun omistama valemedia Helsingin Sanomat on yrittänyt haudata siirtolaisten rikostilastot kääntämällä kansalaisten katseet Venäjälle. Lehdistön mukaan puhe maahantunkeutujien rikostilastoista on Putinin lietsomaa ”hybridisodankäyntiä” Euroopan unionia vastaan.

Koska Saksan eliitin – erityisesti ”oikeusministeri” Heiko Maasin – mukaan siirtolaisrikollisuudesta tiedottavat mediat ovat ulkomaisia (venäläisiä) agentteja, tahdotaan totuusmedioiden tukijat hiljentää tuntuvilla sakko- ja vankeustuomioilla.

 

Lue myös:

Video maahantunkeutujan hyökkäyksestä vuosi julkisuuteen – poliisi metsästää vuotajaa eikä hyökkääjää!
Faktantarkastaja Saksassa: suurin osa ”rasistisista iskuista” huijausta!

21 kommenttia

 1. Tyrmistyttävää tekstiä!!! Siis hulluuskin kuuluu ”Schengenin -sopimukseen”. Sekin saa levitä ”rajattomasti”!
  Historia toistaa itseään. Taas Saksa syöksee Euroopan sotaan, joka tulee ”kestämään 30-vuottta eurooppalaisten kansakuntien luhistuessa muslimien sotajoukkojen rauta-anturoiden alle. Tämä sota on raa’in mitä on kansakuntien historiassa on konsanaan koettu. Mutta maailman ””paha poika”” Venäjä pelastaa Läntisen maailman kuppapäisten johtajien oman kansansa kansanmurhapolitiikan seuraukset, kunhan kuolema saa leikata kypsää viljaansa säädetyn ajan. Venäjä, tuo vihattu kansakunta, jonka johtajat ovat täysipäisiä miehiä, joilla on terve järjenjuoksu tallella sekä kaikki ne Lännessä kadotetu korkeat arvot, jotka pitävät yhteiskunnan pystyssä mukaanlukien se kaikken tärkein perusyksikkö: Perhe. Jos tuo vulgäärin charmikas Votkan suurkuluttaja kansakunta pitää kiinni omasta itsemääräämisoikeudestaan toimien täysivaltaisena osana maailmanpolitiikassa tehden turvallisuuspoliittisia siirtojaan, joita Lännen rakkarilaumat juutalaisten juoksupoikina ovat syökseneet koko Arabimaailman siihen sekasorron tilaan, josta sikiää tämä murhaava näytelmä, jolloin maa ei kykene imemään sitä vuodatetun veren vuoksea, missä valloittaja muslimit kahlaavat huutaen: Allahu Akbaria irvokkaassa ”uskonnollisessa” näytelmässä, jonka mädänneen lihan löyhkä nousee taivaisiin saakka.
  Siis Venäjä, tuo brutaali lännen hinttareiden pelkäämä ja paheksuma valtakunta vapauttaa lopulta Euroopan muslimi-ikeestä ja heidän saastaisesta vallasta käyttäen sitä vihaa ja väkivaltaa, jolla vain voi Islamin murha -sanansaattajien kanssa toimia. Neuvostoliitto hävisi Afganistanissa USA:n liittolaiselle – tuo katala matalamielinen demokratian suurlähettiläs – Talibaneille. Neuvosto-Venäjä kärsi tuolloin kirvelevän nöyryytyksen v. 1989, mutta se ei ole mitään sen rinnalla kuinka EU alistaa itsensä painaen päänsä nöyrästi alas kuin teuraaksi vietävä lammas. Tuo EU:n rahan ahne, kyltymätön nautinnon haluinen ja umpijuoppo juutalaisten sätkynukkien narujen nykäisyjen tahtiin heiluvat alkueläinten tasolla olevat ”päättäjät” suistivat kauniin, rakennusteknisesti arvokkaan sivistyneen Euroopan Helvetin syövereihin, jonka rikkihappoista löyhkää kaikki viattomat harhaan johdetut kansakunnat hengittävät kunnes tukehtuvat tuohon vihreään myrkkyyn.

  Nostaradamus on ennustanut ”kahden suuren sodan” maailmassa. Muslimien ja ”Kristittyjen”.

  Luin tuon pikku poikana, kun maailma oli vielä bipolaarinen – USA ja Neuvostoliitto – silloin tuo vaikutti hullulta ja kaukaiselta.
  Enää se ei ole sitä.

  Plusääni(6)Miinusääni(10)
  1. Saksa ei ole syössyt Eurooppaa sotaan koskaan. Olet naurettava valehtelija ja vihollisen agentti. Venäjä-mielisyydestä jo huomaa, että Israelin mies olet. Disinfotrolli. Ja nyt ei ole olemassa enää mitään Saksaa. Miehitysvoimat siellä mellastavat

   Plusääni(18)Miinusääni(0)
   1. Komppaan Tipua siinä, että ei Saksa saattanut Eurooppaa sotaan, ja että Seppo Rädy n arvio Saksasta on oikea, mutta en sitä allekirjoita, että Venäjä-mielinen olisi Israelin mies.Ja että mitä se termi oikein tarkoittaa?
    Minun isäni(joka osallistui sekä Talvi-että Jatkosotaan)sanoi venäläisistä, että ”eivät he mitään pöljiä ole”!

    Plusääni(4)Miinusääni(9)
   2. Tipu on aivan oikeassa, Saksa ole Eurooppaa sotaan syössyt, ainakaan sen enempää kuin Britit vallanhimossaan tai silloinen Neuvostoliitto.

    Briteillä ei ollut koskaan mitään syytä julistaa sotaa ketään kohtaan, ei ensimmäisessä eikä toisessa maailmansodassa, muuta kuin sen aikuinen maailmantalousvalta-omistaja-ajattelu.
    Britithän julistivat sodan myös Suomea vastaan, muistakaa se.

    Plusääni(11)Miinusääni(1)
    1. Ei Saksassa ollut yhtään mitään syytä kumpaakaan maailmansotaan. Sen toiminnalla ei ollut vaikutusta yhtään ja se oli päätetty tuhota joka tapauksessa ja sota olisi pantu alkamaan joka tapauksessa. Lähes koko syntikuorma on Englannin todellisen johtajan kontolla. NL jakaa teoriassa sitä, mutta NL taisi olla vain em. eliitin satelliitti.

     Plusääni(10)Miinusääni(0)
     1. Ei Saksalaiset tai Venäläiset tai Ranskalaiset, eikä Saksa, eikä Venäjä eikä Ranska, eikä Britit.

      Vaan ne, kenellä on pankkitoiminnan monopoli ja ketkä omistaa mediat. Ne lietsovat sotia, kapinoita, terroria, ja kaikkea muutakin kurimusta meille.

      ”Any war between Europeans is a civil war” – Victor Hugo

      https://youtu.be/94-K3odk0-4

      Plusääni(11)Miinusääni(0)
     2. Saksa oli siis kuitenkin tämän monopolin rikkonut ja mitätöinyt sen vallan kokonaan. Ja juuri siksi sieltä ei toimittu yhtään sotaan pyrkien eikä sotaa siellä lainkaan haluttu. Muut olivat edelleen orjia ja niiden kautta tämä monopoli ajoi sotaa.

      Ja kyllä ne orjat suorastaan halusivat sotaa muiss amaissa, etenkin Englannissa. Massat muualla oli aivopesty valheilla kannattamaan sotaa. Saksassakin osa kommunisteista ja tietenkin sopivat maanpetturityypit halusivat, mutta he eivät olleet vallassa ja saattoivat vain haaveilla.

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
 2. Hells Angels, friend or foe

  https://www.stormfront.org/forum/t924121-2/

  Monia juutalaista mailmanvaltaa vihaavaa varmasti kiinnostaisi helvetin enkelit ovat jutkujen asialla vai edes osaltaan vastaan!! Jos näin on että suurin osa isoimmista ”rikollis jengeistä” ovat myös riippuvaisia juutalaisesta rahasta ja toimivat juutalaisten pussiin, niin silloin lopullinen oikea vastarinta pienenee huomattavasti!!

  Plusääni(2)Miinusääni(2)
 3. On todella laput silmillä noilla juutalaisvihaajilla – ehkä edellisessä elämässä Saksassa Hitlerin lakeijoita –
  Hitler suorastaan toivoi sotaa päästälseen maailmanvalloitukseen ja puhdistukseen!
  Se olisi jatkunut ellei olisi estetty.
  Nämä uuden maailmanjärjestyksen paasaajat.. saatte nyt ihan erilaisen variaation siitä kun Trump vallassa fasistikabinettinsa kanssa ja diilit Venäjälle.. ei mene käsikirjoitustenne mukaan. Kun uhoaa vihaa johonkin suuntaan, tullaankin valtaamaan ihan eri suunnasta, sokeille hienoa taktiikkaa, kiinnittää huomio epäoleelliseen.
  Suomea on uhatty ja täällä on tapettu ja tuhottu, tekijät lleet venäläisiä, saksalaisia ja omia kansalaisiamme. Ainoakaan juutalainen ei ole tehnyt meille mitään eikä tule tekemään.

  Plusääni(0)Miinusääni(17)
  1. Eipä vihata juutalsia, vaan rakastetaan Totuutta! Ja jos sitä joku luulee juutalaisvihaksi, niin hän itse ei ole päässyt vielä totuuden syrjään kiinni
   Tehokkain tapa valehdella on puhua puolilausetta totta toinenpuoli potaskaa.
   Tähän liittyen, mitä Netanjahu sano?”Hitler ei halunnut muuta kuin karkottaa juutalaiset pois Saksasta(=totta),mutta eräs Imaami(en muista nimeä)houkutti hänet surmaamaan heidät”!(=valetta)!
   Elikkä jatkossa kun joku juutalainen jotain puhuu, niin miettii mikä oli totta, mikä valetta!
   Tämä kirjoitus siis pelkkä lakoninen huomio vailla pihaustakaan vihaa!

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
 4. Kas kun ei tätä sarjahukuttajaa ja muita kriminaalejamme ja väkivaltaisia miehiä aleta naivisti kaivella onko juutalaista verta! Helppoa simppelisti lokeroida ja muka-hallita todellisuus jollain kaavalla ja välttää kaikkea itsenäistä ajattelua.
  Niin, kun katse saadaan kääntymään vain yhteen suuntaan, loistava taktiikka estää näkemästä mitä kaikkea todella on meneillään.

  Plusääni(0)Miinusääni(7)
  1. Kahteen b-miehen kommenttiin yllä, at 15.27 ja at 17.22

   Pari sanaa b-miehelle tai b-nartulle. Olet sokea, et näe mitään, etkä edes kykene kääntämään katsettasi pois omasta orjuudestasi, perkeleestä, jonka orjuus juuri on sytyttänyt Jumalan vihan ja nykyisen uhkaavan perikadon tälle maalle ja tälle kansalle. Voit edustaa vain perkelettä (siis omaa itseäsi, omaa käsityskykyäsi, omaa tahtoasi), ja siten olet syypää kaikkiin Jumalan rangaistuksiin: sotiin, yhteiskunnan romahtamiseen, Suomen tulemiseen vallatuksi ja muihin Jumalan vitsauksiin. Sinulta puuttuu auttava Isä Jumala, jonka yhteyteen tie on Jeesus Kristus eli juridinen syntien anteeksiantamus Jumalan edessä. Et ole uudestisyntynyt (kuollut pois itsestäsi eli perkeleen orjuudesta, vihasta, perkeleestä, synnistä). Elät itsessäsi ja röyhkeydessäsi, perkeleessä (syntiinlankeemustilassa, 1. Moos. 3. luku). Kaikki, mitä kirjoitat, kumpuaa perkeleestä:

   ”kaikki, mikä ei ole uskosta, on syntiä (Room. 14:23) – – ”Joka syntiä tekee, se on perkeleestä” (1. Joh. 3:8).

   Synti, niin sinun kuin muiden epäuskovien, tuhoaa Suomen, ei mikään muu. Syntien vuoksi Suomi on joutunut Jumalan vihan ja sen seurausten runtelemaksi.

   Et voi nähdä muuta kuin itsesi, perkeleen, koska olet perkeleen orja (kuten kaikki luonnolliset ihmiset syntiinlankeemuksen peruina). Et voi omin voimin nähdä todellisuutta, Jumalan Poikaa, joka tuli ja kuoli puolestamme (kärsi rangaistuksemme) ja hankki meille tien Isän Jumalan yhteyteen ja kaikkeen pelastumiseen ja apuun. Sinulta puuttuu Jeesus Kristus ja hänen mukanaan kaikki. Sinulla ei ole mitään, eikä tule koskaan olemaan (ellet tule Vapahtajan pelastamaksi). Silmiäsi et kykene itse saamaan auki, ne voi avata sydämessäsi vain Jeesus Kristus, Jumalan sana. Et ole syntynyt Jumalan sanasta, ja siksi tuhoudut muiden epäuskoisten mukana. Vain Jeesus Kristus toi valon maailmaan.

   Et osaa sanoa edes sitä perusasiaa, että Suomi ja Eurooppa ja maailma tuhoutuvat epäuskon vuoksi. Voit julistaa vain perkeleen kauttasi työntämää sontaa, vieläpä b-luokan sontaa. Epäuskoisina syyllisiä ovat niin suomalaiset, juutalaiset, muslimit kuin kaikki muutkin ei-kristityt (todellisia sydämessään uudestisyntyneitä kristittyjä on maailmassa melko vähän, ja lähes kaikki ns. ”kristityt” maailmassa ovat nykyisin ulkokultailijoita, fariseuksia, tekopyhiä päänaukojia).

   Nykyjuutalaiset ovat fariseusten opillisia perillisiä, pyhänä kirjana Raamatun vesittämistä ja kiertämistä varten sepitetty Talmud (Talmudin kohta Gittin 57a sanoo, että Jeesusta keitetään kiehuvassa ulosteessa helvetissä), jonka mukaan ei-juutalaiset ovat orjuutettavia ja tuhottavia elukoita. Nykyjuutalaisuus ei ole Raamatun uskonto:

   ”Tämä ei ole mikään harvinainen käsitys, ja sitä esiintyy aika ajoin niin juutalaisten kuin kristittyjen keskuudessa – että juutalaisuus olisi heprealaisen Raamatun uskonto. Se on tietenkin väärä käsitys. Juutalaisuus ei ole Raamatun uskonto” (rabbi Ben Zion Bokser: Judaism and the Christian Predicament, 1967, s., 59, 159).

   Juutalaiset ovat siis yhtä pahoja kuin lapsia liukuhihnalta murhaavat, Jumalaa ja Jeesusta pilkkaavat, maan ja kansan demokratiallaan (siis perkeleellisyydellään ja jumalattomuudellaan) tuhoavat, homoutta ja muita riettauksia harrastavat ja lapsensa ikuiseen helvettiin työntävät (Jeesuksen opetus on kodeissa ja kouluissa lopetettu) suomalaiset. Yhtä paljon perkeleen orjia. Niin juutalaiset kuin suomalaiset tuhoutuvat (vain ne pelastuvat, jotka sydämessään uskovat kohdallaan Kristuksen sijaissovituksen).

   Näköpiiristäsi puuttuu koko toinen puoli, Jumala, ja jäät sataprosenttiseen sokeuteen, b-ihmiseksi. Valitettavasti kuulut b-ihmisistä siihen lajiin, joka soittaa suutaan ja pukeutuu nilkkimäiseen ylimielisyyteen.

   Sinua uhkaa siis todellisuus suunnalta, jolta et odota. Jumalan tuomiot käyvät toteen. Kiinnität huomion vain epäoleelliseen, ja peität niin näkyvistä hänet, jolla on kaikki valta ja voima: Jumalan. Harrastat ”muka-todellisuutta”. Et ensinkään näe, mitä todella on meneillään. ”Itsenäinen ajattelusi” on, perkeleen orja kun olet, perkeleen ajattelua, siis orjallista ajattelua (”oma” järkesi on perkeleen järki, ”oma” tahtosi perkeleen tahto ja ”oma” minuutesi perkele sinussa). Itsenäinen on yksin Jumala. Vain hänessä ihminen tulee todellisesti vapaaksi, Joh. 8:36.

   Mikä siis sanotaan juutalaisille fariseuksille (joita nykyjuutalaiset ovat), sanotaan suomalaisille ja koko epäuskoiselle ihmiskunnalle:

   ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä. – – ette ole Jumalasta” (Joh. 8:44, 47);

   ”Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?” (Matt. 23:33).

   Jeesus on ainoa apu. Sinulta puuttuu Jeesus.

   PS. Hitler yritti poliisitoimena siirtää rikolliset juutalaiset pois Saksasta ja Euroopasta (rikollisuutta olivat mm. väkisin velkaan sitova, orjuuttava ja tuhoava juutalainen velkarahajärjestelmä, joka lähes tuhosi Saksan; yritys tuhota Saksa kokonaan Versailles’n rauhansopimuksen kammottavilla ehdoilla v. 1919, päätaustapiruina juutalaiset neuvottelijat; juutalainen pyrkimys tuhota koko Saksan yhteiskunta kommunismilla ja siinä tarkoituksessa tehdyt vallankumousyritykset; koko maailman juutalaisväestön julistautuminen Saksan vihollisiksi heti Hitlerin noustessa valtaan v. 1933, samanlaisia julistuksia sen jälkeenkin, esim. 1937 ja 1939 – Weizmann; juutalainen moraalinturmelustoiminta jne.). Ennen sotaa juutalaisia siirtyi pois Saksasta maastamuuton muodossa, mitä tuettiin. Sota teki emigraation mahdottomaksi (eivätkä muut maat suostuneet ottamaan juutalaisia vastaan), ja siksi sodan aikana siirryttiin evakuointeihin (pakkosiirtoihin). Juutalaisia käytettiin sodan aikana työvoimana, eikä heitä tuhottu (mitään holokaustia ei tapahtunut). Kansainvälinen laki salli saksalaisten internoida (sulkea keskitysleireihin) vihollisikseen julistautuneet juutalaiset. Toisen maailmansodan aikana juutalaiset olivat kaikkein suojatuin ja turvatuin ihmisryhmä: heillä oli majoitus, työ, ravinto, turva ja jopa viihdetoiminta leireissä samalla kun saksalaiset sotilaat kuolivat hirvittävällä tavalla rintamilla ja saksalaiset siviilit ilmasta harjoitetuilla massamurhilla (terroripommituksilla – Saksan kaupungit pommitettiin sodan loppuvaiheessa maan tasalle ja mahdollisimman paljon siviilejä murhattiin, ilmapommituksissa yhteensä 1-1,5 miljoonaa. Sodan jälkeen 5,7 miljoonaa saksalaista tapettiin nälkään näännyttämällä (Bacque). Saksalaisia sotavankeja tapettiin 1-1,5 miljoonaa sulkemalla heidät taivasalle leireihin Reinin niityille ja jättämällä sinne kuolemaan nälkään ja janoon ja tauteihin (Bacque). Neuvostoliittokin tappoi pari miljoonaa saksalaista sotavankia. Sodan jälkeen etnisiä saksalaisia karkotettiin itäeurooppalaisilta asuinsijoiltaan 15 miljoonaa, ja noin kolme miljoonaa heistä murhattiin. Kaikki varastettiin. Vieläkin Saksaa tuhotaan ja saksalaiset ajetaan mielipuolisuuden partaalle (siltikään saksalaiset eivät turvaa Jeesukseen Kristukseen!!! Hirvittävää uppiniskaisuutta!!!). Sodan aikana ja sen jälkeen saksalaiset naiset raiskattiin eläimellisesti (pidän venäläistä, amerikkalaista, yhdysvaltalaista ja ranskalaista miestä – ja näitä kansoja kokonaisuudessaan – elukkana, pelkkänä läpisaatanallisena elukkana, tai barbaarina, miten vain; juutalaisen velkarahajärjestelmän myötä nuo ”liittoutuneet” olivat – ja ovat – juutalaisessa ohjauksessa ja OMISTUKSESSA, kuten Suomikin nyt ja aina ennekin).

   Ihmiskunta (myös te) on pelkkä elukkalauma ja perkeleenrääpäleiden joukkio. Siksi ihmiskunta on ansainnut kaikki mahdolliset Jumalan rangaistukset ja helvetin. Turhista turhinta on nykyinen päänauonta. Mutta sillähän ei ole loppua. Esimerkkinä b-mies, todellinen turhakkeiden turhake, todellinen perkeleen orjuuden suomalaismallinukke.

   Mutta jatkakaa vain. Runtatkaa eteenpäin!

   Ja minähän en enää tälle joukkiolle vastaa, joten turha osoittaa minulle kommentteja (minulla on liki 10 vuoden kokemus teistä ja oksennustenne saatanallisuudesta, joten nyt jäätte kokonaan vaille vastauksia). VILaurio

   Plusääni(7)Miinusääni(1)
   1. Korjaus: neljänneksi viimeisen kappaleen loppupuolella liittoutuneiden luettelossa sanan ”yhdysvaltalaista” pitää olla ”brittiläistä”: ”pidän venäläistä, amerikkalaista, brittiläistä ja ranskalaista miestä…”.

    Lisäys: Hitler ei toivonut sotaa eikä pyrkinyt maailmanvalloitukseen. Hänet pakotettiin sotaan, kuten nykyisin tiedetään, pakottajina juutalaisten velkarahajärjestelmällään orjuuttamat ja kontrolloimat liittoutuneet (Iso-Britannia, Ranska, Neuvostoliitto ja alussa taustalla vaikuttanut ja sitten mukaan sotaan tullut USA). Puolaa rohkaistiin provokaatioihin ja murhiin saksalaista väestönosaa vastaan, ja Hitlerin oli pakko puolustaa omiaan.

    Ehkä totean vielä, että Hitler ei ollut oikea kristitty vaan antikristuksen kirkon (paavinkirkon) kasvatti, ulkonaisten tekojen ja ”kristillisten arvojen” ihminen, ulkokultailija. Hän oli humanisti, luotti siis luonnolliseen ihmiseen ja ihmiseen kaiken mittana, eikä hän ymmärtänyt, että ihminen on luonnostaan, syntiinlankeemuksen peruina, sydämessään perkeleen orja, siis kävelevä perkele, milloin valkoinen perkele, milloin musta perkele (sen mukaan kuin se on perkeleelle hyödyllistä). Humanistina Hitler (ja samalla kansallissosialismi) oli siis perkeleenpalvoja, ja siksi häneltä puuttui Jumalan apu ja johdatus. Saksa hävisi sodan. Kaikki, mikä ei nouse todellisesta sydämen uskosta Kristuksen sijaissovitukseen, siis Pyhästä Hengestä, joka tuon uskonkin Jumalan sanassa vaikuttaen vaikuttaa, on syntiä Jumalan edessä, joka katsoo sydämeen:

    ”kaikki, mikä ei ole uskosta, on syntiä” (Room. 14:23).

    Ja synti vie ennemmin tai myöhemmin tuhoon ja perikatoon. Samoin on pian käyvä oikean Jeesuksen Kristuksen (Vapahtajan) ja evankeliumin kaikkialla (myös kirkoissa) hylänneelle Suomen kansalle. VILaurio

    Plusääni(4)Miinusääni(0)
     1. Ilmeisesti et ymmärrä lukemaasi. Eikä Saksassa ollut tuolloin oikein opettavaa kristillistä kirkkoa lainkaan, oli vain antikristuksen pakanuuteen (ihmistekoihin) perustuva paavinkirkko ja harhaoppinen reformoitu Saksan evankelinen kirkko EKD. Oikeat kristityt (siis kristityt, joilla on oikea raamatunmukainen vanhurskauttamisoppi, oppi pelastumisesta uskossa Kristuksen lunastustekoon, siis luterilainen oppi) joutuivat jo vuosina 1838-39 lähtemään maanpakoon (Amerikkaan) silloisesta Preussista, jossa oikeat kristityt ja harhakristityt pakotettiin v. 1817 yhteen kirkkokuntaan, jolloin oikea oppi vesittyi ja oikeita kristittyjä alettiin painostaa ja vainota.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Saxon_Lutheran_immigration_of_1838%E2%80%9339

      Preussista tuo harhainen liitto levisi sittemmin koko Saksaan, ja Hitlerin aikana sen nimi oli tuo mainittu EKD. Saksasta Amerikkaan paenneet oikeat kristityt perustivat Amerikkaan nykyisen Lutheran Missouri Synodin.

      Saksassa oli siis opillisesti vain kristittyä teeskenteleviä ja väärin opettavia perkeleen kirkkoja. Hitler oli kasvanut antikristuksen kirkossa (kristillisiin kaapuihin puetussa pakanuudessa). Kansallissosialistisella puolueella oli seuraava suhde kristinuskoon (puolueohjelman kohta 24):

      ”Vaadimme kaikkien uskontokuntien vapautta valtiossa, kunhan ne eivät vaaranna sen lujuutta tai riko germaanisen rodun siveellisyyden- ja moraalintajua vastaan. Puolue sellaisenaan on positiivisen kristillisyyden kannalla sitomatta itseään tunnustuksellisesti mihinkään tiettyyn tunnustuskuntaan. Se taistelee juutalais-materialistista henkeä vastaan keskuudessamme ja ulkopuolellamme ja on vakuuttunut, että kansamme kestävä tervehtyminen voi tapahtua vain sisältä käsin tältä perustalta: yhteinen etu ennen omaa etua.”

      Ylin arvo oli siis rotu ja ulkonaiset teot (moraali), ei usko. Tätä ulkokultaisuuden kannatusta tarkoittaa myös mainittu ”positiivinen kristillisyys” vailla mitään kristillistä tunnustusta. Tarkoituksena oli saada Saksan kansa kansallissosialistisen puolueen taakse, kansahan oli melko uskonnollista, tosin siis vain ulkonaisesti.

      ”Taistelu juutalais-materialistista henkeä vastaan” oli maallista taistelua juutalaisuuden maallisia ilmenemismuotoja vastaan, jotka siis ”vaaransivat valtion lujuutta tai rikkoivat germaanisen rodun siveellisyyden- ja moraalintajua vastaan.” Tästä näkyy suoraan, ettei kristinuskolla ollut vaikutusta kansallissosialistisessa puolueessa. Väärät ”henget” (tässä ”juutalais-materialistinen henki”) ja väärät opit ja harhaopit on mahdollista todellisesti (so. sydämissä) voittaa vain julistamalla evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta, jolloin sydämet muuttuvat ja pelastuvat ja tulevat Pyhän Hengen temppeleiksi (perkele joutuu sydämistä kaikkoamaan). ”Henkiä” tai vääriä oppeja ei voi voittaa maallisin toimin, jotka eivät voi karkottaa perkelettä sydämistä. Maalliset toimet saavat perkeleen vain riehumaan (ks. Saksan kohtaloa nykyisin). Kansallissosialistinen puolue taisteli ”juutalais-materialistista henkeä” vastaan syntiinlankeemuksessa turmeltuneen ihmisen ja hänen järkenä varassa, ei Jumalan avun varassa (myös rukous puuttui kansallissosialisteilta kokonaan). Siksi kansallissosialistinen puolue taisteli perkeleen varassa ja hylkäsi Jumalan. Perkeleen toimet eivät voi karkottaa perkelettä.

      Kansankin kansallissosialistinen puolue katsoi voivan tervehtyä vain omasta edusta luopumisen avulla, mikä syntiinlankeemuksen turmelemille ihmisille on sisäisesti täysin mahdotonta (sellainen saattoi tapahtua vain ulkonaisesti teeskennellen ja orjallisesti, joko palkkion toivosta tai rangaistuksen pelosta). Todellisuudessa kansa voi tervehtyä ja saada Jumalan siunauksen vain parannuksenteolla (katumus + usko) Jumalan edessä (ks. Joona 3. luku).

      Hitlerin puolue piti siis ihmisjärkeä, ei uskoa, ratkaisuna yhteiskunnallisiin ongelmiin. Kansallissosialistinen puolue oli läpeensä maallinen ja materialistinen, ja siksi Saksassa tuolloin kukoisti tiede (tiede perustuu syntiinlankeemuksen turmelemaan ihmisjärkeen eikä näe Jumalaa kaikkien ilmiöiden takana ja keskellä, kaiken luojana, ylläpitäjänä ja vaikuttajana, ja siksi tiede on perimmiltään harhaista ja valheeseen viettelemistä). Kirkkoa pidettiin tieteen vastaisena (maininta uskonnosta puolueohjelmassa oli siis vain kansan houkuttelemiseksi mukaan). Johtavat kansallissosialistit hylkäsivät kristinuskon. Kansallissosialismissa suureen arvoon nousi juutalaisen Darwinin rotuoppi ja eugeniikka. ”Alempia rotuja” halveksittiin, ja ne oli tarkoitus sulkea ulos. Kansallissosialistit eivät siis julistaneet ”alemmiksi” katsomilleen ihmisryhmille evankeliumia, että nämä pelastuisivat ja tulisin Jumalan lapsiksi, joita Jumala johtaa. Ei, kansallissosialistit eivät tehneet niin, koska eivät olleet kristittyjä; he ryhtyivät toimimaan maallisesti ”alempia” rotuja vastaan. Siitä syntyy vain turhauttavaa tappelua, väittelyä, syyttelyä ja kaunaa, joka ei voi kantaa hedelmää. Yksin Jumalalla on voima muuttaa sydämet, ja tie Isän Jumalan yhteyteen on Jeesus Kristus, evankeliumi.

      Nimimerkin lause: ”Hitler pelasti maailman osallistumalla kristittyjen tärkeimpään tehtävään: siionismin vastaiseen taisteluun, mutta pelastustyö jäi kesken….” on siis läpikotaisin harhainen ja syvään tietämättömyyteen perustuva. Ja tuollaisia nimimerkkejä vilisee täällä pilvin pimein, eikä heille ole loppua.

      VILaurio

      Plusääni(4)Miinusääni(4)
     2. Jatkoa omaan kommenttiini (at 22.17 yllä).

      Täydennän vielä, että maallisia pahantekijöitä (esim. rikollisia, hyökkääviä vihollisia, moraalin turmelijoita) vastaan taistelemisen Jumala on antanut yksin asettamansa esivallan tehtäväksi. Rankaisutoimissaan esivalta toimii Jumalan palvelijana:

      ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sen tähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion. Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee” (Room. 13:1-4).

      Kaikki esivalta on siis Jumalalta, oli se millainen hyvänsä. Sitä saa vastustaa vain silloin kun se käskee toimimaan vastoin Jumalan sanaa, Ap. t. 5:29. Kun esivalta Jumalan palvelijana kostaa pahantekijöille, se käyttää luonnollisesti voimakeinoja, siis lakeja ja niiden määräämiä rangaistuksia, myös kuolemanrangaistuksia (”miekkaa”). Jokaisen kristillisen valtion rikoslakiin tulee siis ilman muuta kuulua kuolemanrangaistus. Teloitetuthan eivät katoa mihinkään lopullisesti, sillä kaikki nousevat viimeisenä päivänä haudoistaan katoamattomina Jumalan eteen julkiselle tuomiolle (epäuskoiset ikuiseen helvettiin, Kristuksessa pelastuneet ikuiseen autuuteen, Joh. 5:28-29). Kun esivalta teloittaa pahantekijän, hänet vain siivotaan poliisitoimena pois maan päältä pahaa tekemästä, että maan päällä voitaisiin elää ja kristittyjä voisi Jumalan sanan julistuksen kautta syntyä.

      Hitlerin kansallissosialistit olivat Saksan esivalta. Rangaistuksia ja tuomioita langettaessaan he olivat Jumalan palvelijoita (eivät kristittyinä vaan maallisena esivaltana). Heidän tehtävänsä oli rangaista maallisin keinoin pahantekijöitä (lain rikkojia ja hyökkääviä vihollisia). Esivallan maallinen tehtävä ei ulotu sieluun (esimerkiksi uskoon tai uskomuksiin). Vain silloin jos jokin hengellinen liike rikkoo maan maallisia lakeja, esivallan tehtäviin kuuluu rangaista kyseisen liikkeen toimia. Vääriä (perkeleestä nousevia) uskontoja ja harhaoppeja (sielun ”rikoksia”) vastaan taisteleminen kuuluu yksin kristilliselle kirkolle, jolla yksin on ase niitä vastaan: evankeliumi. Vain evankeliumi sitoo perkeleen, joka on henki. Mutta Saksassa ei, kuten yllä todettiin, ollut oikeaa kristillistä kirkkoa. Saksa oli kaikille hengellisille vihollisille täysin avoin, ja yhä on. Saksa on lakkauttanut alueillaan oikean kristillisen kirkon (ja Jeesuksen Kristuksen ja Jumalan) jo tasan 200 vuotta sitten ja vainonnut sitä niin, että se joutui lähtemään maanpakoon 179 vuotta sitten. Tämä selittää Saksan onnettoman kohtalon. Saksa on täysin perkeleen armoilla, kaikkien rikollisten, vihollisten ja moraalinturmelijoiden armoilla. Jeesus Kristus puuttuu. Sama tilanne on Suomessa.

      VILaurio

      Plusääni(2)Miinusääni(2)
     3. Korjaus: Yllä kommentissani 18.1.2017 at 22.17 toiseksi viimeisessä kappaleessa on maininta ”juutalaisesta Darwinista”. Tapahtui ajatusvirhe (assosiaatio Sigmund Freudiin), ja tarkistaessani asiaa havaitsin, että hän ei ollut juutalainen.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
 5. VIERAILU ON PÄÄTTYNYT!

  Sisäministeriön mukaan lainvoimaisia kielteisiä turvapaikkapäätöksiä tipahtelee tänä vuonna tuhannen tapauksen kuukausivauhtia.

  Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden venkoilu lähtemisensä kanssa on kummallinen kärsimysnäytelmä. Jos kärsivät vieraat, niin kärsivät myös kustannusvastuuta kantavat isännät. Hallituskin on huolissaan.

  Miten on mahdollista, että vieraanvaraisuudesta vastikkeetta nauttivat vieraat määrittelevät itse omat oikeutensa, lyövät persuksensa porstuan penkkiin ja estävät oikeusvaltion tehtyjen, oikeuslaitoksen lainvoimastamien päätösten toimeenpanon?

  Kun kaikki valitustiet on kokeiltu, eikä lopputulos ole muuttunut, olisi ymmärrettävä vierailun päättyneen. On lähdettävä, vaikka mukavampi olisi jäädä.

  Suomi on vielä helisemässä uppiniskaisten vieraidensa kanssa. Päätösten toimeenpanoa jarruttelevien joukossa on arveluttavan paljon sotilaskarkureita. Irakin armeijan rivisotilaita ja erikoisjoukkojen upseereita. Poliisitaustaisetkaan eivät halua lähteä.

  Yleensä kyläpaikasta lähdetään mukisematta ja hyvässä järjestyksessä, kun isäntä niin sanoo. Saman logiikan pitäisi päteä turvapaikkavieraiden kohdalla. On poistuttava maasta, kun oikeusvaltion viranomaiset ovat suorittaneet turvapaikan tarvetutkinnan, eikä tutkinnassa ole löytynyt aitoa hätää ja sitä myötä tarveoikeutta toisten kustantamaan turvaan.

  Vaikea on ymmärtää myös niitä tutkintaprosessin ulkokehällä operoivia isäntämaan edustajia, jotka ottavat painokkaasti kantaa kielteisten päätösten oikeudenmukaisuuteen perin puutteellisin tiedoin. Toiminnallaan he turmelevat oikeusvaltion laillisten prosessien uskottavuutta ja lisäävät sisäistä painetta sekä selkkausten riskiä suomalaisessa yhteiskunnassa.

  Kielteinen turvapaikkapäätös ei ole itsestäänselvä ihmisoikeusloukkaus. Se ei ole merkki suomalaisten epäinhimillisyydestä ja kanssaihmisten kärsimysten ohittamisesta. Se on oikeusvaltiossa tuotettu oikeudellinen ratkaisu, joka velvoittaa toimimaan.

  Miksi Suomi tai mikään muukaan eurooppalainen valtio suorittaa kallista ja aikaa vievää turvapaikkatutkintaa, mikäli vieraat ja heidän avustajansa eivät kunnioita laillisen prosessin lopputulosta? Miksi haaskataan hupenevia rahavaroja turhaan toimintaan, mikäli vieraat jäävät joka tapauksessa?

  Kyse on painavasta asiasta. Punnittavana on oikeusvaltion prosessien uskottavuus. Suomalainen oikeuslaitos ja poliisin toimintakyky. Puntarissa on myös kansakunnan sisäinen yhtenäisyys ja yhteiskunnan sisäinen turvallisuus. Oikeusvaltion perusta murenee, kun sen prosessien tuottamia päätöksiä ei kunnioiteta, eikä niitä kyetä toimeenpanemaan ilman voimakeinoja.

  Niskuroivien turvapaikanhakijoiden toiminta enteilee kaaosta, joka saattaa rikkoa sen, mitä suomalaiset ovat sotien jälkeen hikipäässä rakentaneet. Kun luottamus oikeisvaltioon menetetään, katovat turvan rakenteet kaikkien ympäriltä.

  Epäjärjestys tuottaa epäluottamusta ja epäluottamus epävarmuutta. Aggressiot purkautuvat. Viha ja turvattomuus lisääntyvät. Pahimmillaan Suomi menettää vakautensa ja ohjautuu häiriötilaan, joka ei ole hyväksi kenellekään meistä.

  Suomi on muiden EU-maiden vanavedessä ajautunut umpikujaan päästämällä sisään vieraita, jotka aikovat käyttää hyväkseen ystävällisten isäntiensä vilpitöntä vieraanvaraisuutta. Vieraita, jotka aikovat jäädä, vaikka heidän on käsketty lähteä. Vieraita, joiden oma kotimaa suostuu vastaanottamaan lähtijät vain, mikäli he palaavat kotiin vapaaehtoisesti. Vieraita, jotka ovat tulleet vääryydellä ja aikovat jäädä viekkaudella.

  Jääminen ei voi olla vaihtoehto. Jokaisella suvereenilla valtiolla on maantieteelliset rajansa, joiden omavaltainen ylittäminen merkitsee tarkoitushakuista riidan haastamista. Äärimmillään sodanjulistusta.

  Jokaisella suvereenilla valtiolla on myös oikeus valita vieraansa, päättää ketkä voivat jäädä ja keiden on lähdettävä. Tilanne, jossa vieras lukee lain ja sanelee säännöt, on sietämätön. On sietämätöntä, ettei vieras kunnioita isäntiään. On vaikea sympatisoida vierasta, joka ryhtyy rakentamaan laittomasti kotiaan toisten kotiin.

  Kielteisen turvapaikkapäätökseen saaneet, laittomasti maahan jäävät henkilöt tekevät karhunpalveluksen kaikille heille, jotka olisivat aidosti turvapaikan tarpeessa. Heille, joille oikeusvaltion tutkintaprosessi tuottaisi taatun turvapaikan. Inhimillisesti ja oikeudenmukaisesti, aitoon hätään ja tarpeeseen vastaten.

  Kuka enää laskee kotiinsa vieraita, jotka eivät poistu pyydettäessä. Eivät edes käskettäessä. Vieraita, joiden poistamiseen tarvitaan poliiseja.

  http://blogit.iltalehti.fi/tuula-malin/2017/01/16/vierailu-on-paattynyt/

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat