Video maahantunkeutujan hyökkäyksestä vuosi julkisuuteen – poliisi metsästää vuotajaa eikä hyökkääjää!

Saksan kulttuurimarxistipoliisi (1, 2, 3, 4) osoittaa jälleen arvostavansa monikulttuurisuutta enemmän kuin kansalaisten turvallisuutta tai rikosten ehkäisyä. Poliisi on kiinnostuneempi rikosten paljastajista kuin itse rikollisista!


Viime viikolla Internetiin vuosi järkyttävä video, jossa raukkamainen maahantunkeutuja potkaisee saksalaisen naisen portaita alas. Tapaus oli vain yksi maahantunkeutujien lukemattomista väkivaltaisista hyökkäyksistä elättäjiään vastaan Saksassa.

Videolla maahantunkeutujan naisuhri paiskautuu rajusti portaat alas, ja oli suoranainen ihme, ettei hänen niskansa murtunut tappavin seurauksin.

Vaikka hyökkääjän kasvot näkyvät valvontakameranauhalla selkeästi, ei poliisi ”tietenkään” julkaissut tuntomerkkejä kansalle, sillä pahoinpitelijän tummasta ihonväristä puhuminenhan voisi ruokkia ”rasismia”.

Hyökkääjää ei siis ole saatu kiinni, eikä poliisi vaikuta edes tahtovan saada häntä kiinni, koska julkisuuteen ei kerrottu tuntomerkkejä saatikka levitetty valvontakamerakuvaa epäillystä.

Toisin sanoen Saksan poliisilla oli kuva rikollisen kasvoista sekä kiistattomat todisteet törkeästä väkivaltarikoksesta. Koska epäilty oli maahantunkeutuja, rikoksen tutkinta käytännössä keskeytettiin ja todistusaineisto piilotettiin!

Poliisi päätti kuitenkin aloittaa tapahtumaan liittyvän rikostutkinnan välittömästi sen jälkeen, kun joku viranomaisten korruptioon kyllästynyt urhea kansalainen toi pahoinpitelyvideon julki. Poliisi etsii nyt siis kuumeisesti saksalaista ”rasistia”, joka syyllistyi ”rikokseen” julkaisemalla videon.

Saksan poliisi ei siis pyri ennaltaehkäisemään rikoksia vaan pimittämään tiedot maahanmuuttajien rikoksista sekä rankaisemaan niitä, jotka pyrkivät tuomaan totuuden julki. Saksan poliisi taantui toisen maailmansodan jälkeen pelkäksi Shomrimiksi.

merkel-and-rapefugee-signs-620x450

Viimeksi Saksan poliisin poliittisesta korruptiosta puhuttiin julkisuudessa tasan vuosi sitten, kun maahantunkeutujat järjestivät massiivisia seksihyökkäyksiä saksalaisnaisia vastaan uudenvuoden aattona. Skandaalin jälkeen poliisi valehteli palkkaavansa lisää väkeä ja puuttuvansa viimein ongelmiin.

Mikäli poliisi todellakin palkkasi uutta väkeä uudenvuoden rikosorgioiden jälkeen, on resurssit kohdistettu väkivaltaisten tunkeutujien sijaan saksalaisiin toisinajattelijoihin.

Raiskausaallon jälkeen Angela Merkel vakuutti, että Saksa aikoo vastaisuudessakin olla monikulttuurisuuden edelläkävijämaa. Tuoreen hankkeen myötä Saksaan tuodaan nyt ekstramäärä ”pakolaisia” joka kuukausi lentokoneilla.

 

Lue myös:

Poliisi yrittää kieltää maahanmuuttokriittisen mielenosoituksen Helsingissä
Poliisi valehtelee myös Ruotsissa suojellakseen maahanmuuttajia
Kaikki ”rasistisen” julisteen ennustukset toteutuivat – Helsingin poliisi hämillään
Poliisi: Alamme painostaa myös lainkuuliaisia maahanmuuttokriitikoita!
Yhdysvallat: poliiseja aivopestään vainoamaan valkoisia
Poliisipäällikkö: maahanmuuttoaiheinen sensuuri käytössä koko maassa
Saksa: oikeuteen raiskausvastaisen paidan vuoksi – syytetään ”rasismista”!

2 kommenttia

  1. Samaa takyaa suoltaa saksan poliisi kuin monen muunkin mädättäjämaan poliisi. Samat säännöt koskevat matujakin kuin kantaväestöä. Ja jos poliisilla ei ole vihiäkään tekijästä niin ei muuta kuin video levitykseen. Poliisi tietää yhtälailla kansan kanssa että rikokset joiden ratkaisu kestää yli 24h eivät tahdo ratketa kovinkaan helposti.

    Itse asiassa… rautateillä on aina tv-tauluja mainoskia ja muita vastaavia varten. Jos ko. video olisi heti laitettu niihin näkyviin ja pyydetty kansalaisia soittamaan poliisille niin diskoläpsytelijä olisi jo raudoissa ja syytteessä törkeästä murhan yrityksestä. Joku huomaa aina jotain. Ja onhan poliiseillakin äly-kännykät nykyään. Niihin saa naaman kuvan ihan kuin televisioruutuunkin videon.

    Plusääni(23)Miinusääni(0)
  2. Videon julkaissut työntekijä on tehnyt sankarillisen teon julkaistessaan videon! Matun röyhkeys ja valkoisiin naisiin kohdistama viha ilmentyi raakalaismaisena (muutahan heiltä ei voikaan odottaa). Tyttärien äitinä pelkään päivittäin, milloin joku vastaava kusipää tulee heidän reitilleen. Voi meitä eurooppalaisia, kun annamme kaikista (((raaimman riidakylväjärodun))) tuoda tällaista paskaa ennen niin ihaniin ja turvallisiin kotimaihimme! Meidän kaikkien on noustava vastaan tätä valkoista kansanmurhaa ajavaa (((psykopaatti”eliittiä”)))!!!

    Plusääni(11)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat