Suomennettu video: kuinka media ja poliitikot peittelevät maahanmuuttajarikollisuutta

Yhdysvaltalainen CBN News uutisoi huhtikuussa, että Euroopan poliittinen eliitti, viranomaiset ja tiedotusvälineet valehtelevat järjestelmällisesti kansalaisille maahanmuuton seurauksista.

Avoimien rajojen politiikka on johtanut rikollisuuden, väkivallan ja terrorismin nousuun Euroopassa. Koska pakotettu monikulttuurisuus on vallanpitäjien arvohierarkian huipulla, on ongelmat pyritty lakaisemaan piiloon julkisuudelta.

CBN Newsin mukaan rikollisuuden piilotteluun ovat Euroopassa osallistuneet niin poliitikot, poliisijohto kuin valtavirtaiset journalistit. Julkista mielipidettä kontrolloiva valtamedia toitottaa jatkuvasti, että maahanmuuton arvostelu on ”rasismia”.

Eliitti on käyttänyt pieniä äärivasemmistolaisia ryhmiä katutason iskujoukkoinaan. Vasemmiston No Borders –iskulauseet ovat tuttu näky suurten eurooppalaiskaupunkien katukuvassa.

Ensimmäinen vakava särö eliitin monikulttuurisuuspropagandan uskottavuuteen iskettiin uutenavuotena. Tuolloin Afrikasta ja Lähi-idästä saapuneet maahantunkeutujat käyttivät julmasti hyväkseen ja pahoinpitelivät saksalaisnaisia Kölnin keskustassa.

Myös Ruotsissa tunkeutujat olivat syyllistyneet jo aiemmin järjestäytyneisiin seksihyökkäyksiin nuoria naisia vastaan musiikkifestivaaleilla. Magneettimedia uutisoi tapauksista laajasti alkuvuonna:

Sekä Saksassa että Ruotsissa poliisit pyrkivät viimeiseen asti valehtelemaan kansalaisille, ettei tunkeutujien kasvanut määrä ole näkynyt seksuaali- ja väkivaltarikostilastoissa. Kun epämukava totuus tuli viimein julki, menettivät lukemattomat eurooppalaiset lopullisesti uskonsa virkavaltaan.

Juutalaisen Bonnier-lehdistön valkopikselöintiä.
Juutalaisen Bonnier-lehdistön valkopikselöintiä.

CBN muistuttaa siitä, että Ruotsissa esimerkiksi juutalaisen Bonnierin mediamonopolin omistamat lehdet jopa ”valkopikselöivät” rikollisten valokuvia, jotta afrikkalaisia raiskaajia luultaisiin ruotsalaisiksi.

Lisäksi Ruotsin poliisi on kehittänyt maahanmuuttajien suorittamille rikoksille oman koodin (291), jotta niiden piilottaminen julkisuudelta olisi helpompaa. 291-merkityistä rikoksista ei kerrota medialle.

 

Lue myös: Poliisipäällikkö: maahanmuuttoaiheinen sensuuri käytössä koko maassa

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat